70125011 Få et tilbud
Air Canada - B787-9-Coastline

På flyrejse med Air Canada

En flyrejse med Air Canada byder på høj komfort, timevis af underholdning undervejs, lydsvage og miljøvenlige fly, samt direkte flyafgange...

En flyrejse med Air Canada byder på høj komfort, timevis af underholdning undervejs, lydsvage og miljøvenlige fly, samt direkte flyafgange mellem København og Toronto. Fra Toronto er der glimrende flyforbindelser videre mod en lang række andre byer i både Canada og USA

En komfortabel rejse

På din flyrejse med Air Canada, vil du opleve en behagelig rejse hvor komforten er på sit højeste. De bløde og komfortable sæder er udstyret med en trykfølsom tv-skærm, der sikrer mere end 600 timers underholdning undervejs, i form af film, musik og tv-programmer. På de fleste strækninger mellem Canada og USA, vil du have adgang til Wi-Fi, så du har mulighed for at holde dig opdateret med de seneste nyheder, læse e-mails eller hygge dig på de sociale medier. Samtidig finder du USB-port ved hvert sæde, så du nemt kan oplade din smartphone/tablet undervejs. Flyver du med Air Canada fra København, vil det primært være med deres Boeing 787 Dreamliners, der giver bedre komfort på alle flyets tre klasser; Economy, Premium Economy og Business Class. 

Spring køen over

Du oplever en lang række fordele ved at flyve med Air Canada. Hvis du flyver med Air Canada til USA og mellemlander i Toronto, kan du udnytte ventetiden på at lave told- og paskontrol, da du betragtes som værende i USA når du befinder dig i Toronto. Dermed slipper du for de lange køer ved paskontrollen ved ankomst til USA. Du slipper samtidig for at gen-indchecke din bagage, da den automatisk bliver sendt videre til dit næste Air Canada fly på din rejse videre. På Air Canadas internationale flyvninger er mad og drikke inkluderet i prisen, så du skulle være godt dækket ind på din rejse over Atlanten.

Air Canada Stopover

Normalt bliver der tillagt et ekstra gebyr på flybilletten, hvis du ønsker at have mere end 24 timer i den by du mellemlander i. Dette gebyr har Air Canada fjernet, når du rejser gennem Toronto, og du har nu mulighed for at tilbringe helt op til 7 dage, inden du rejser videre til din slutdestination. Dermed har du muligheden for at opleve en ekstra storby på vejen og du har rigeligt med tid til at opleve byens mange spændende attraktioner. Du kunne blandt andet besøge en af Canadas mest populære turistattraktioner; Niagara Falls eller gå på opdagelse og udforske Torontos mange andre muligheder.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

Bestil Her