70125011 Få et tilbud
Rejseforedrag

Rejseforedrag

Kommende rejseforedrag

Vi kommer løbende til at tilbyde rejseforedrag online, som du helt gratis kan tilmelde dig. Det kan være om fra dyr og natur i Australien til historiske rejser gennem Afrika. Foredragene vil blive holdt på både dansk, svenske eller engelsk alt afhængig af foredragsholderen. Herunder vil du kunne se, hvad der er planlagt og du kan også holde dig opdateret via vores nyhedsbrev og sociale medier.

Rejseforedrag

Hawaii’s forskellige øer

30. marts kl 19.00 (Dansk foredrag)

Drømmer du om en rejse til Hawaii? Så tag med vores ekspert Julie på en digital rejse til Hawaii. 

Vi byder velkommen til et spændende foredrag om Stillehavets perler, Hawaii øerne. Det bliver en aften hvor MyPlanets egen Hawaii-specialist, Julie, tager dig med til nogle af de mest ikoniske øer i den eksotiske amerikanske stat, og der er selvfølgelig masser af billeder så du kan drømme dig langt væk – ja faktisk helt til Hawaii.

Aftenens foredragsholder er en af MyPlanets egne Hawaii-specialister, Julie, som vil tage os med på en vidunderlig rejse til Hawaii. Julie er en meget erfaren rejsende med stor viden og hun har rejst rundt i store dele af verden, og har været 3 uger på Hawaii’s 4 mest kendte øer.