70125011 Få et tilbud
Rejseforedrag

Rejseforedrag

Kommende rejseforedrag

Vi kommer løbende til at tilbyde rejseforedrag online, som du helt gratis kan tilmelde dig. Det kan være om fra dyr og natur i Australien til historiske rejser gennem Afrika. Foredragene vil blive holdt på både dansk, svenske eller engelsk alt afhængig af foredragsholderen. Herunder vil du kunne se, hvad der er planlagt og du kan også holde dig opdateret via vores nyhedsbrev og sociale medier.

Rejseforedrag

South Africa, Victoria Falls & Botswana

19. januar kl 19.00 (Svensk foredrag)

Velkommen til foredraget, der tager dig til Sydafrika, Victoria Falls og Botswana. Undervejs vil foredragsholderen Fredrik komme ind på de rejseformer, der samlet set giver de fleste og bedste oplevelser. Du vil blive taget med til metropolen Cape Town, hvor du kan udforske de smukke områder omkring byen, inden der tjekkes ind på Rovos Rail, kaldet ”The Pride of Africa”, der er en af verdens mest spektakulære togrejser.

Der vil også være et besøg ved en af Afrikas mest ikoniske seværdigheder, de storslåede Victoria Falls. Et af de klassiske hoteller ved vandfaldet er et perfekt sted at nyde en “high tea” med lyden af de brølende vandmasser i baggrunden. Efter Victoria Falls i Zimbabwe venter der de helt store dyreoplevelser i enestående Botswana. Safarier i Botswana er uden tvivl nogle af verdens absolut bedste. Her fokuserer vi på Chobe National Park med de enorme dyreflokke af blandt andet elefanter. Foredraget afholdes på svensk.

Foredragsholderen er vores egen Fredrik. Han har rejst i området flere gange, og han elsker det sydlige Afrikas dyr, natur og de utallige unikke oplevelser. Med hans erfaringer fra alle disse rejser, får du gode råd til, hvad du skal se, hvor længe du skal rejse og du hører, hvad du bestemt ikke må gå glip af på din rejse rundt i det sydlige Afrika.

Rejseforedrag

New Zealands Perler

24. januar kl 19.00 (Svensk foredrag)

Drømmer du om eller planlægger du en rejse til New Zealand? Så kom til dette rejseforedrag og hør om et af verdens smukkeste lande og dine mange muligheder. Tag med på en aftenrejse gennem New Zealands uforlignelige natur fra nord til syd, fra fjorde til bjerge, fra strande til regnskove og fra små byer til vinområder. Fokus vil være på New Zealands Perler, hvad du skal se og opleve, og vores egne unikke tips til at få en maksimal New Zealand-oplevelse. Foredraget afholdes på svensk.

Aftenens vært er en af MyPlanets New Zealand-specialister, Emilie, som vil tage os med på en dejlig rejse. Emilie er en meget erfaren og kyndig rejsende, der har været overalt i New Zealand, kan lide at blive lidt længere tid hvert sted og tæller altid dagene ned til sin næste rejse.

Rejseforedrag

Costa Rica – “La Pura Vida”

02. februar kl 19.00 (Svensk foredrag)

Drømmer du om en rejse til det eventyrlige Costa Rica? Så tag med vores ekspert Annika på en rejse til Costa Rica. 

Økoturisme i Costa Rica er en robust industri, fordi landet var et af de første til at forbinde natur- og dyrelivsbevarelse med ansvarlig rejseaktivitet. Costa Rica er mere end én gang blevet rangeret blandt verdens bedste økoturismedestinationer og blev det første land i Amerika til at forbyde jagt i 2012. Som følge heraf er landets biodiversitet stort set uden sidestykke.Rejsen til Costa Rica byder på betagende natur, nationalparker, vulkaner, et rigt dyreliv, vidunderlige strande og en stor række forskellige, eventyrlige aktiviteter. Vi ser nærmere på hvilke steder du skal besøge, hvornår og hvad du kan opleve på en rejse til Costa Rica. Foredraget afholdes på svensk!

Annika har en lang erfaring med skræddersyede rejser til store dele, så følg med Annika på en virtuel rejse til smukke Costa Rica.

Rejseforedrag

Udforsk Japan med Fredrik

23. februar kl 19.00 (Svensk foredrag)

Drømmer du om en rejse til Japan? Så tag med vores ekspert Fredrik på en digital rejse til Japan. 

Denne aften byder på et foredrag om spændende Japan, et land med blændende kontraster: mens Osakas neonoplyste gader forbløffer og betager besøgende, holder Kyotos tehuse og templer århundreder gamle traditioner i live. Og kun en kort Shinkansen-togtur adskiller Tokyos futuristiske skyline fra dens skove, kratersøer og Hakones varme kilder. Denne aften præsenterer vores egen Japan-ekspert Fredrik de smukkeste destinationer i landet og giver dig praktiske tips til dit eventyr i Japan – fra ruteplanlægning til det bedste tidspunkt at afrejse på. Uanset om du leder efter en romantisk ferie fyldt med fornøjelse, et kulturelt eventyr gennemsyret af historie eller en kulinarisk oplevelse, vil en japansk ferie ikke skuffe.

Aftenens foredragsholder er MyPlanets egen Japan-ekspert Fredrik og han kan næste ikke vente med at få lov til at dele sin passion for landet med aftenens deltagere.