^
  • Om MyPlanet

Om MyPlanet

Lysten til at opleve og rejse kender vi alt til hos MyPlanet, der i mere end 50 år har leveret rejser til tusinder af rejselystne mennesker i hele Skandinavien. 

Vi har valgt at fokusere på de fem lande Australien, New Zealand, USA, Canada og Sydafrika, som vi kender rigtig godt og elsker at besøge selv. Mulighederne på destinationerne er mange. Men uanset om du elsker mudder på vandrestøvlerne, lyden af bølgeskvulp eller storslåede naturfænomener, så åbner vi nye døre til verden – for dig. Du kan køre i bil, udforske landet i autocamper, tage en fabelagtig togrejse eller flyve fra oplevelse til oplevelse. Valget er dit.

Vi tilpasser rejsen efter dine ønsker

Hos MyPlanet ved vi, at en rejse er en stor beslutning – og at store beslutninger bedst træffes i samråd. Vi lytter til dine rejselængsler og deler vores viden om alverdens afkroge med dig, så du kan få det bedste ud af lige præcis din rejse. Vi tilpasser med andre ord rejsen, så varighed, rute, transportmiddel, oplevelser og budget passer til dine ønsker.

Din rejse er fuldt CO2-kompenseret

Oversøiske rejser med fly og lokal transport en stor synder i det store CO2-regnskab, og vi sørger derfor for, at alle, der rejser med os, kompenserer for den CO2-udledning, de udleder på deres rejse. Læs mere om CO2-kompensation

Derfor skal du vælge MyPlanet

Når du rejser med MyPlanet, er du i trygge hænder hele vejen.

  • Du får personlig service fra en rejsekonsulent.
  • Du kan ringe døgnet rundt, hvis uheldet er ude.
  • Du nyder godt af vores store viden om landene.
  • Du er sikret en rejse tilpasset dine ønsker.
  • Du får fuld CO2-kompensation for rejsen.

Rejser siden 1963

Siden 1963 har MyPlanet troet på, at dybdegående forståelse for et lands mennesker og kultur er forudsætningen for en god rejse. MyPlanet voksede ud af venskabsforeninger og med ønsket om at styrke de menneskelige og kulturelle bånd mellem landene. Den dag i dag er det stadig vores fornemmeste opgave at styrke dette bånd, og derfor har vi kun fem udvalgte lande, som vi fokuserer på.

Vi har de bedste rejsekonsulenter, når det gælder rejser til Australien, New Zealand, Sydafrika, Canada og USA. Vi har selv besøgt vores lande, rejst i de fjerneste afkroge og besøgt de mindste øer. Vi har efterhånden oplevet næsten alt, hvad der er værd at prøve i de fem lande, og vores store viden kommer dig til gode, når du køber din rejse hos os.

En del af Travelopia

MyPlanet hører i dag under paraplyen MyPlanet International, der også tæller MyPlanet Sverige. Begge rejsebureauer er en del af Travelopia, som driver over 50 højt specialiserede rejsebureauer verden over. Blandt disse er USA-specialisten American Holidays samt Australien-eksperten Austravel, som MyPlanet har et tæt samarbejde med.  

Vi nyder at hjælpe vores kunder med at opfylde deres rejsedrømme og sætter en ære i at give kunden den bedst mulige oplevelse både før, under og efter rejsen.

Tag os med på råd, så kan vi åbne verden for dig.

Venlig hilsen

Anders Houlind Ulsøe
General Manager