^
  • Om MyPlanet

Om MyPlanet

MyPlanet har tre målsætninger, som vi hver dag gør vores yderste for at nå:

  • Vi vil være dét rejsebureau, der har størst destinations-ekspertise
  • Vi vil være det rejsebureau, der giver den bedste service
  • Vi vil formidle gode rejser til gode priser 

Lysten til at opleve og rejse kender vi alt til hos MyPlanet, der i mere end 50 år har leveret rejser til tusinder af rejselystne mennesker i hele Skandinavien. Vi tilskriver vores succes, at vi er et anderledes rejsebureau. Vi fokuserer på få lande. Få lande giver større ekspertise, bedre priser og bedre service.

Vi gør det nemt for dig at opleve Australien, New Zealand, Sydafrika, Canada eller USA. Men selvom det er nemt, ligger der et stort arbejde bag. Vi skræddersyr nemlig din individuelle rejse, så den passer til netop dig.

Rejser siden 1963
Vi har landets bedste rejsekonsulenter, når det gælder rejser til Australien, New Zealand, Sydafrika, Canada og USA. Vi har besøgt de fjerneste afkroge og de mindste øer og har oplevet næsten alt, hvad der er værd at prøve i de 5 lande. Vi har i dag flere end 50 års erfaring med salg af rejser.

Vælger du MyPlanet som dit rejsebureau, får du en unik rejse, som passer netop til dine ønsker og behov.

Ideen bag MyPlanet har eksisteret i 50 år, men MyPlanets navn er nyere og er fra 2001. Tidligere formidlede vi rejser under navnene Australsk New Zealandsk Venskabsforening og Canadisk Amerikansk Venskabsforening.

En del af Travelopia
MyPlanet hører i dag under paraplyen MyPlanet International, der også opererer i Sverige, sammen med søsterselskabet MarcoPolo, som tilbyder eventyrlige rejser med fokus på kvalitet og komfort. Begge rejsebureauer er en del af Travelopia, som driver over 50 højt specialiserede rejsebureauer verden over. Blandt disse er USA-specialisten American Holidays samt Australien-eksperten Austravel, som MyPlanet har et tæt samarbejde med.  

100% tilpasset dine ønsker
Du kan vælge den skræddersyede rejse til storbyen, en sammensat rundrejse med forskellige typer af oplevelser eller en kør-selv-ferie i bil eller motorhome/autocamper. Du kan kort sagt få det, som du vil ha' det. Det er din tur.

Du kan rejse med rejsebureauet MyPlanet til vores fire klassiske destinationer plus Sydafrika, og næsten alt kan lade sig gøre. En MyPlanet rejse til Australien, New Zealand, Sydafrika, Canada eller USA er yderst fleksibel og giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på rejsen. Rejserne bærer samtidig præg af vores viden og erfaring på og fra områderne.

Klik her og se MyPlanets rejser til Australien
Klik her og se MyPlanets rejser til New Zealand
Klik her og se MyPlanets rejser til Sydafrika
Klik her og se MyPlanets rejser til Canada
Klik her og se MyPlanets rejser til USA

Krydstogt
Par, familier og oplevelseshungrende rejsende vil finde netop det, de søger på et krydstogt. På skibet har man tid til hinanden, og vores flydende luksushotel byder på masser af aktiviteter og oplevelser for alle sanser. Tilmed lægger vi dagligt til i nye spændende havne.

Vi har krydstogtsrejser rundt i Caribien, Middelhavet, Stillehavet og langs Vestcanadas og Alaskas kyster, men ingen have er for store eller for små for MyPlanets krydstogtsrejser. MyPlanet har en fordel frem for krydstogtsbureauerne, da vi kan lave rejser, der kombinerer krydstogter med rundrejser i land.

Klik her og se MyPlanets krydstogtsrejser

Foreninger, virksomheder og store familier
Det kræver ekstra omhu at tilrettelægge en stor rejse, når mange skal rejse sammen - f.eks. gælder der særlige regler for fly. Repræsenterer du en forening, sportsklub, et firma eller en stor familie, så kontakt også MyPlanet - og få et godt tilbud på din næste rejse.

Den, der bestiller gruppens rejse, får sin flybillet gratis, hvis gruppens størrelse er 10 eller flere!  

Klik her og se MyPlanets grupperejser

 

Venlig hilsen

Anders Houlind Ulsøe
General Manager