70125011 Få et tilbud
Singapore - Marina Bay Sands - STB.jpg

5 fantastiske dage i Singapore

Singapore byder på uanede shoppingmuligheder, et rigt kulturliv og gastronomi i absolut verdensklasse, hvilket gør Singapore perfekt til en storbyferie. 

Vi har her lavet et forslag til, hvordan fem gode dage i den dynamiske storby kunne bruges.

Dag 1: Kontrasternes Singapore

Start dagen ud med en klassisk Singapore-morgenmad bestående af en Kaya toast og kopi-0, hvilket er den lokale version af toast og kaffe. Denne kombination serveres overalt i byen, men især cafékæden Yakun er populær blandt de lokale.

Efter en god omgang morgenmad er du klar til at gå på opdagelse i byen. Et godt sted at få det fulde overblik er fra det store pariserhjul Singapore Flyer, hvor du har en enestående udsigt ud over byen.

Herefter kan du lægge vejen forbi Singapores stemningsfulde Chinatown med sine røde lamper, små byhuse og lokale butikker med alt fra spisepinde til kinesisk medicin. I restauranternes udstillingsvinduer hænger grillede ænder ud mod gaden, og midt i bydelen kan du opleve det enorme buddhistiske tempel for Buddhas tand. Selvom du befinder dig i Chinatown, er det ikke alt, der er kinesisk. Du finder også det indiske tempel Sri Mariamman og en fin moské, hvilket understreger den store religiøse mangfoldighed og tolerance, der findes i Singapore.

Singapore er en fantastisk by at befinde sig i, når sulten melder sig. For man spiser utrolig godt i Singapore og ikke mindst i Chinatown, der byder på en lang række små, lokale spisesteder. Gadekøkkener findes der også mange af i Singapore, hvor der tilbyder alverdens lækkerier til rimelige priser. Kvaliteten er ekstrem høj, også i gadekøkkenerne. Faktisk er kvaliteten så høj, at gadekøkkenet Hong Kong Soya Chicken i Chinatown har en michelin-stjerne.

Fortsæt ned til floden, hvor du kan hoppe på flodbåden til Merlion-statuen, der er Singapores nationale ikon. Herfra er der også udsigt mod et af byens andre populære vartegn, nemlig Marina Bay. Fortsæt herfra med båden til Boat Quay, der er et godt sted at smage en af Singapores nationalretter; chili crab. Hvor i byen man serverer den bedste chili crab er til evig diskussion. Men Jumbo Seafood eller Red House ved Boat Quay er begge gode kandidater til titlen. Aftenen kan passende sluttes af med en drink ved nærliggende Clarke Quay, hvor restauranter, jazzbarer og hippe caféer ligger side om side ned til floden.

Dag 2: Parker og etniske kvarterer

Der venter endnu en spændende dag i Singapores multikulturelle myretue. Du kan med fordel starte dagen i bydelen Kampong Glam, der siden 1822 har været omdrejningspunktet for Singapores muslimske befolkning. Kvarteret har den dag i dag stadig et muslimsk særpræg. Især omkring den flotte Masjid Sultan Moske, hvis kuppel hæver sig over de små gader, hvor te-huse ligger side om side med de lokale butikker. Særlig hyggelig er den lille gyde Haji Lane, hvor de gamle bygninger danner ramme om hippe butikker.

Fortsæt turen til Little India, hvor kvinderne er iført farverige sarier, og Bollywoodmusikken siver ud af de åbne vinduer og blander sig med duften af røgelse fra de eksotiske templer. Little India er uden tvivl et af de mest farverige kvarterer i byen, og du kan bruge mange timer på bare at suge alle indtrykkene til dig. Der er desuden gode muligheder for at udforske det indiske køkken i Little India, hvor du finder alt fra simple karryretter på små familiedrevne restauranter til gourmet på Song of India, der har en af de eftertragtede michelin-stjerner.

Ud på eftermiddagen kan du fortsætte til Singapores ikoniske koncertsal Theatres by the Bay, hvor du har en vidunderlig udsigt over byens skyline. Der er herfra ikke langt til det store parkområde Gardens by the Bay, der ikke er nogen helt almindelig park. Her finder du topmoderne arkitektur side om side med mere end 250.000 sjældne plantearter. Alt sammen omgivet af fremtidsagtige bygninger i hjertet af Marina Bay. Parken er særlig flot om aftenen, når lysene tændes, og det store lyd- og lysshow får parken til at skinne i alle regnbuens farver. Aftenen kan med fordel afsluttes med en middag på et af de mange gadekøkkener ved Makansutra.

Dag 3: Peranakans, Singapore Zoo og Night Safari

Igennem tiderne har mange forskellige befolkningsgrupper sat deres præg på Singapore, og en af de mest spændende er Peranakans. Denne befolkningsgruppe er efterkommere af indiske og kinesiske immigranter, der giftede sig med ikke-muslimske lokale fra den malaysiske halvø, og sammen skabte en unik kultur og et helt særligt køkken. Et godt sted at opleve denne kultur er på The Peranakan Museum eller ved at gå en tur gennem bydelene Joo Chiat og Katong, der i mange år har været beboet af peranakans.

Læg også vejen forbi butikken Kim Choo for at se nærmere på perakanan gastronomi og andre kulturgenstande. Eller gå en tur langs Koon Seng Road og udforsk de fine byhuse. Du kan også stikke hovedet indenfor i butikken Rumah Bebe, der er indrettet i et peranakan-hus fra 1928.

Intet besøg i Singapore er komplet uden at smage endnu en af byens mest elskede retter; Laksa. Laksa er en krydret nudelsuppe med fisk og skaldyr, der stammer fra peranakan-kulturens køkken. Retten serveres på restauranter overalt i byen, men ifølge mange lokale fås byens bedste laksa på 328 Katong Laksa på East Coast Road nummer 216.

Hvis du ønsker at se en helt anden side af Singapore, kan du tilbringe eftermiddagen i byens berømte zoologiske have. Singapore Zoo regnes for at være blandt verdens bedste, og her kan du opleve orangutanger, hvide tigere, elefanter og et væld af andre spændende dyr. Lige ved siden af finder du Night Safari, der er en adskilt zoologisk have som kun har åbent om aftenen. Her finder du en lang række nataktive dyr, som man sjældent ser i almindelige zoologiske haver, og det er en meget speciel oplevelse at bevæge sig rundt i parken i mørket, når det pusler i krattet, og løvebrøl gjalder gennem natten. På den måde er det oplagt at kombinere et besøg i de to zoologiske haver.

Dag 4: Sentosa eller andre aktiviteter

I Singapore finder du et hav af spændende aktiviteter, og der findes uden tvivl noget for enhver smag. Besøg eksempelvis Singapores eneste bakke Mount Faber, hvorfra du kan tage en svævebane til øen Sentosa, der bugner af oplevelser for både store og små. Udforsk øens forlystelsespark, eller prøv kræfter med skydive i en indendørs vindtunnel hos Ifly Singapore.

Du kunne også lægge vejen forbi Universal Studios, hvor du kan komme bag om kulisserne i filmmagiens verden, eller gå på opdagelse i Sea Aqaurium, der indtil februar 2014 var verdens største akvarium. Du kan udfordre dine sanser på Trick Eye Museum, mens børnefamilier ville elske Kidzania. Hvis du i stedet ønsker ren afslapning, byder Sentosa også på fine sandstrande, 3-stjernet michelin-gourmet hos Joël Robuchon samt strandbaren Tanjong Pagar Beach Club, der eftersigende skulle være en af verdens bedste strandbarer.

Hvis ikke du har lyst til at besøge Sentosa, er der mange andre muligheder i Singapore. Du kunne eksempelvis tage på flodsafari, hvor du oplever byen og den tropiske natur fra en helt ny side. Eller hvad med en vandretur ved MacRichie Reservoir, hvor du kan opleve livet i trækronerne i øjenhøjde fra en hængebro 25 meter over skovbunden? Aftenen kan med fordel byde på middag på Chimjes, som er et fint gammelt kloster indrettet med hyggelige restauranter og caféer. Der er mange gode spisesteder at vælge imellem. Deriblandt restauranten The Coriander Leaf, der byder på glimrende retter fra hele Asien.

Dag 5: Shopping

Efter et par dage med spændende oplevelser, er det blevet tid til at udforske Singapores legendariske shopping, der byder på uanede muligheder for at svinge kreditkortet. Især langs Orchard Road, hvor du finder det ene store shoppingcenter efter det andet. Et om muligt endnu større udbud findes i det gigantiske center VivoCity. Mens Raffles City Shopping Centre og Shoppes at Marina Bay Sands er et godt sted at kigge efter luksusvarer. I Shoppes at Marina Bay Sands løber sågar en kanal gennem centeret, og hvis du trænger til en pause, findes der et utal af caféer overalt i byen.

Singapore har naturligvis også masser af små, individuelle butikker. Eksempelvis i Haji Lane i det muslimske kvarter. Hvis du leder efter lokale varer eller ure, solbriller og parfume til billige priser, kan Mustafa Center i Little India anbefales. De små sidegader i Chinatown er også et besøg værd, og herfra kan du tage den korte gåtur til Ann Siang Hill, hvor spændende caféer og sjove butikker er indrettet i smukke gamle byhuse. Eller læg vejen forbi Tiong Bahru, som er et hyggeligt område med koloniale arkitektur side om side med trendy caféer, designerbutikker og glimrende boghandlere. Her finder du samtidig nogle af byens bedste madmarkeder, samt et væld af gadekøkkener, der i Singapore er kendt som hawker centres.

Efter en god dags shopping, kunne aftenen meget vel slutte med en drink på en af byens flotte tagterrasse-barer, hvor du kan opleve tropenatten udendørs omgivet af Singapores funklende lyshav.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Relevante rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Udforsk Australiens kystlinje mod Det Indiske Ocean
 • Kør langs Coral Coasts strande og krystalklare vand
 • Oplev delfiner, skildpadder og pukkelhvaler tæt på

13 dage fra 36.500 kr pr. person

Det levende og forunderlige North Australia

Det levende og forunderlige North Australia

 • Udforsk det nordlige Australiens naturlige skønhed
 • Gå på opdagelse i de kosmopolitiske storbyer
 • Oplev det unikke Great Barrier Reef

16 dage fra 79.500 kr pr. person

Roadtrip: Det kulinariske Australien

Det kulinariske Australien

 • Rejs på tværs af det kulinariske Australien
 • Udforsk vinområderne Yarra Valley og Barossa Valley
 • Oplev det bedste af Australiens mangfoldige kultur

17 dage fra 48.000 kr pr. person

Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person

Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person

Luksus i tropiske Queensland

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra 60.000 kr pr. person

Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra 39.900 kr pr. person

Kimberley i firehjulstrækker

Kimberley i firehjulstrækker

 • Perth & Rottnest Island
 • Outback-eventyr i Kimberley & Kakadu
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

18 dage fra 51.233 kr pr. person

Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person

Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.000 kr pr. person

Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. person

Queenslands højdepunkter i bil

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Regnskov & snorkling på Great Barrier Reef

17 dage fra 37.778 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Pingvinparade

Oplev den fantastiske pingvinparade på Phillip Island, og besøg en dyrepark med både koalaer og tasmanske djævle.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Yellow Waters - krokodille

Kakadu med egen bil

Kakadu National Park och Kathrine Gorge bjuder på spektakulär natur och spännande historia.

HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountain

6 dages vandretur i spektakulær natur ved Cradle Mountain på Tasmanien.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur til Hunter Valley

Nyd en heldagstur fyldt med fantastisk vin og mad i vinområdet, Hunter Valley, blot to timers kørsel fra Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Udforsk Blue Mountains til fods, og kom helt tæt på dyrelivet og nogle af Australiens spektakulære landskaber.

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Svøm med hvalhajer ved Exmouth

Svøm med hvalhajer, og kom helt tæt på verdens største fisk ved Ningaloo Reef i det vestlige Australien.

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Solopgang ved Kata Tjuta

Oplev de smukke klippeformationer Kata Tjuta ved solopgang, og udforsk området til fods.

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se ørkenen vågne

Se solen stå op med Ayers Rock i baggrunden, og lær meget mere om Australiens røde ørken.

The Ghan 6

Rejs med tog i Australien

Oplev Australien med de legendariske tog The Ghan og Indian Pacific, og få en rejse ud over det sædvanlige.

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.

Australien - South Australia - Kangaroo Island - kaenguru

Natur og dyreliv fra Perth

Oplev dramatiske landskaber, kør med firehjulstrækker i sandklitter, og kom tæt på Australiens rige dyreliv.

Australien - victoria - Melbourne - central business district.jpg

Melbourne på cykel

Oplev Melbournes særlige stemning, smukke arkitektur og rige folkeliv på en guidet cykeltur.
 

Australien - victoria - Melbourne - skyline 7

Melbournes hemmeligheder

Oplev områder af Melbourne, turister sjældent ser, på denne guidede vandretur med frokost.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 4 (Custom)

Med katamaran til Whitehaven Beach

Tag på en skøn dagssejlads fra Airlie til Whitehaven Beach, der er en af verdens bedste strande.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park (2).jpg

Kør-selv på Tasmanien

Udforsk Tasmaniens rå og smukke natur på denne kør-selv tur i bil.

med jeep genom västra australien

Kør-selv langs Australiens vestkyst

Oplev den anden side af Australien på dette kør-selv-eventyr langs Australiens vestkyst.

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 1

Kør selv ad Great Ocean Road

Begiv dig ud på en uforglemmelig køretur langs Great Ocean Road i Australien.

Australien - northern territory - Kings Canyon

Kings Canyon vandretur

Forude venter en uforglemmelig vandretur i den imponerende Kings Canyon.

Luftfoto af Wineglass bay, Tasmanien, Australien

Krydstogt ved Tasmaniens kyst

Uforglemmeligt krydstogt langs Tasmaniens afsondrede kyster.

Real Aussie - 5D Jabiru Dreaming - TNT_Katherine.jpg

Kakadu, Katherine og Litchfield

Vild natur, rigt dyreliv, smukke vandfald og klippemalerier venter på denne tur til Kakadu, Katherine og Lichfield.

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - udsigt.jpg

Kakadu og Litchfield med guide

Tredages guidet tur til Kakadu og Litchfield. Du bor i telt og kommer helt tæt på naturen og dyrelivet.

Australien - Queensland - great barrier reef - sandø - freedom krydstogt_0

Heldagstur til Upolu Cay og Reef

Stå til søs på en fantastisk heldagsudflugt til den smukke koralø Upolu Cay og Great Barrier Reef.

panorama af enorme Ayers Rock monolit fra Talinguru Nyakunytjaku solopgang udsigt område i Uluru-Kata Tjuta National Park, Australien, Northern Territory

I luftballon over Den Røde Ørken

Stig til vejrs i en luftballon over Alice Springs, mens solopgangen farver det røde landskab.

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Heldagstur til Michaelmas Cay

Oplev sandøen Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef om bord på en luksuskatamaran.

Australine - Queensland - Cairns - Kuranda Toget

Heldagstur til Kuranda

Lær om aboriginal-kultur og kør med historisk bjergtog og svævebane til Kuranda i regnskoven.

Australien - South Australia - Kangaroo Island - Dyr - Søløve (12).jpg

Guidet tur til Kangaroo Island

Mød sæler, koalaer, pingviner, kænguruer og wallabies på denne to-dages tur til Kangaroo Island.

Australien - Queensland - great barrier reef - Silversonic Nemo (6).jpeg

Heldagstur til Great Barrier Reef

Oplev snorkling i verdensklasse på denne heldagstur til Great Barrier Reef med luksus-katamaran.

Australien - New South Wales - Sydney - Skyline3_0

Guidet rundtur i Sydney

Udforsk fantastiske Sydney på en guidet rundtur, som tager dig til byens største seværdigheder.

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 2_0

Great Ocean Road med guide

Oplev Great Ocean Roads mange seværdigheder på en guidet luksustur langs den smukke kyststrækning.

australien_-_south_australia_-_gawler_ranges_-_saltslette_3.jpg

Glamping i Gawler Ranges

På denne 4 dags glamping tur svømmer du med søløver og ogplever vild natur samt et rigt dyreliv i ukendte Gawler Ranges.

FraserIsland_ANC_CrTEQ_136440.jpg

Fraser Island - Kingfisher Bay Resort

Få Fraser Island ind under huden på denne guidede tur med overnatning på det 4-stjernede Kingfisher Bay Resort.

Australien - South Australia - Flinders Ranges - Wilpena Pound (7)

Flinders Ranges i bil

Oplev South Australias outback i Flinders Ranges, og smag på vin i Clare Valley på dette 4-dages kør-selv eventyr.

Australien - Queensland - Flames of the Forest - bord

Flames of the Forest

Oplev en fascinerende middag dybt inde i regnskoven, som byder på en syv-retters menu med Australske specialiteter.

Field of Light Uluru - Landscape.jpeg

Field of Lights ved Uluru

Oplev den smukke kunstinstallation Field of Light ved Uluru, og nyd solopgangen over ørkenen.

Cruise Whitsundays Great Barrier Reef - snorkelling area

En dag på Great Barrier Reef

Nyd en dag på Reefworld ved Great Barrier Reef. Snorkel, oplev revet fra observationsrummet og hør præsentationer af rev-eksperter.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (6)

Eksklusivt cruise i Sydney

Oplev Sydney Harbour om bord på en lækker yacht med kun 14 passagerer. Skøn frokost inkluderet.

New Zealand - Vinmarker (2)

Dagstur til Yarra Valley

Tag på en skøn dagstur i Victorias berømte vinområde Yarra Valley.

Australien - Western Australia - Perth - Skyline.jpg

Det sydvestlige Australien i bil

Denne 6-dages tur gennem Det sydvestlige Australien i bil byder på både vin, natur og hvaler.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven Beach 2.jpg

Dagstur til Whitehaven Beach

Tag med på en fantastisk dagstur fra Hamilton Island til Whitehaven Beach.

Australien - Western Australia - Rottnest Island (10)

Dagstur til Rottnest Island

Oplev den smukke Rottnest Island, hvor du kan se både quokkaer, pukkelhvaler og delfiner.

mclaren_vale_4

Dagstur til McLaren Vale

En herlig dagstur til McLaren Vale, der byder på en guidet tur med fem vinsmagninger og en udsøgt frokost.

Sailaway-VI-Low-Isles-ariel-with-glassy-1920x1263.jpg

Dagstur til Low Isles

Nyd en dag ved Great Barrier Reefs smukke, beskyttede rev Coral Cay.

australien_-_northern_territory_-_litchfield_national_park_-_termitboer_2.jpg

Dagstur til Litchfield

Denne heldagstur tager dig til en række af Litchfield National Parks største seværdigheder.
 

Luftfoto af Snelling Beach. Kangaroo Island, South Australia, Australien

Dagstur til Kangaroo Island

Oplev Kangaroo Islands dramatiske landskaber og rige dyreliv på denne guidede dagstur med fly fra Adelaide.

Fraser Island

Dagstur til Fraser Island

Oplev verdens største sandø på denne dagstur fra Hervey Bay.

Australien - South Australia - Barossa Valley - Vinmarker (10)

Dagstur til Barossa og Hahndorf

Smag på vin i verdensberømte Barossa Valley, og udforsk Sydaustraliens tyske rødder i landsbyen Hahndorf.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef -Frankland Island - havskildpadde

Dagstur til Frankland Island

Oplev tropiske Frankland Island, som byder på enestående Great Barrier Reef og et fascinerende dyreliv undervands.

Australien - Kimberley - Gibb River Road - Pentecost River Crossing - 67456060 (Custom)

Broome til Darwin i firehjulstrækker

Turen i firehjulstrækker fra Broome til Darwin er et af Australiens helt store eventyr.

Australien - Queensland - Cape Tribulation - fra luften 2

Cape Tribulation og Daintree

Udforsk naturskønne Cape Tribulation, Mossman Gorge og Daintree River.

mclaren_vale_5

Barossa Valley og McLaren Vale i bil

Oplev South Australias rige mad- og vinkultur i de verdensberømte vinområder Barossa Valley og McLaren Vale.

Australien - Northern Territory - Kings canyon 7

Ayers Rock og Kings Canyon

På denne tre-dages tur til Ayers Rock og Kings Canyon venter der dig en række smukke naturoplevelser.

Australien - South Australia - Adelaide - Flod.jpg

Adelaides højdepunkter

Tag på en spændende rundtur i Adelaide, der tager dig til byens største seværdigheder.

Klippeformationer i Alice Springs, Rainbow Valley, Northern Territory, Australien

Alice Springs halvdagstur

Oplev den fascinerende ørkenby Alice Springs og lær mere om tilværelsen ude midt i Australiens outback.

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 2_0

Adelaide til Melbourne ad Great Ocean Road

Turen mellem Adelaide og Melbourne byder på fantastiske vinområder, dramatiske kyster og hyggelige småbyer.

Fiji Island - Fiji Princess.jpg

4 dages krydstogt ved Fiji

Oplev vidunderlige sandstrande, lokal kultur og snorkel med ufarlige revhajer, på dette eventyrlige krydstogt ved Fiji.

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

3-dages ophold på Myella Farm

Kom helt tæt på naturen og en ægte kvægfarm på dette ophold på den charmerende Myella Farm.

Australien - New South Wales - Sydney - Bridge Climb.jpg

Bridge Climb i Sydney

Stå på toppen af Harbour Bridge ved solopgang, når solen kaster sine gyldne stråler på Operahusets hvide tag.

strand på Fraser Island, Queensland, Australien

2-dages tur til Fraser Island

Fraser Island er verdens største sandø og en af Australiens mest unikke naturoplevelser.

Australsk aboriginal ser på Ayers Rock (Uluru), Northern Territory, Australien

Guidet eventyr ved Ayers Rock

Oplev Ayers Rock, The Olgas og Kings Canyon på denne 3-dages safaritur fra Alice Springs.

Panorama af Whitehaven Beach i Whitsunday Islands, Queensland, Australien

Whitsundays med luksusyacht

Udforsk Whitsundays paradisiske tropeøer på en luksusyacht med plads til blot seks gæster.

australien_-_south_australia_-_kangaroo_island_-_dyr_-_soeloeve_7.jpg

Det bedste af Kangaroo Island

Oplev det bedste af Kangaroo Islands storslåede natur og rige dyreliv på denne 2-dages tur fra Adelaide.

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

4 dages krydstogt ved revet

Oplev fantastiske tropeøer og snorkling i verdensklasse ved Great Barrier Reef fra Cairns.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Lizard-Island - strand 5_0.jpg

5 dages krydstogt ved revet

Snorkling i verdensklasse på Great Barrier Reef, fantastiske Lizard Island og Georgetown.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

Bestil Her