70125011 Få et tilbud
Cook-øerne - øko.jpeg

10 gode grunde til at besøge Cook-øerne

Vi har samlet vores bedste grunde til at besøge Cookøerne i Stillehavet. 

Kulturen

Oplev autentisk polynesisk kultur i mødet med Cook Islands’ lokale befolkning. Lad dig forføre til et ”Island Night” show, hvor der fremføres dramatiske danse med ild til trætrommernes tempofyldte rytmer. Læg også vejen forbi det livlige marked Punanga Nui, hvor musik fylder luften, og duften af lokal mad spreder sig mellem boderne, hvor der sælges smukt lokalt håndværk. For en anderledes kulturel oplevelse kan du deltage i en gudstjeneste, hvor de lokale synger salmer med stor passion og indlevelse iført deres flotteste hatte.

Vandet

Cook Islands er omgivet af klart, varmt og indbydende vand med en overflod af liv lige under havoverfladen. Smukke strande og fredfyldte laguner indbyder til en dukkert eller en tur med snorkel. Du kan slappe af på en øde palmestrand eller sejle en tur i kajak og prøve kræfter med for eksempel stand-up paddling, kitesurfing eller surfing. En anden mulighed er at søge væk fra kysten om bord på en båd med glasbund eller prøve lykken med dybhavsfiskeri.

Landet

Cook Islands er meget mere end smukke strande. Lidt væk fra kysten åbner der sig en eventyrlig verden af grønne, jungleklædte bjerge. Naturen står uberørt hen mange steder, og midt i den skønne natur ligger de lokales små farverige huse. Begiv dig ud på vandreturen på tværs af øen Rarotonga, eller kast dig ud i sjove aktiviteter lige fra en tur i firehjulstrækker til cykelture med en lokal guide.

Vejret

Der er ikke et dårligt tidspunkt at besøge Cook Islands på, for her er vejret altid godt. De tørre måneder fra april til november byder på en gennemsnits temperatur på 26°C, mens månederne fra november til marts er de varme måneder med høj luftfugtighed og tropiske regnbyger.

Øko-venligt

Cook Islands er kendt som et af de mest uberørte steder i verden. Området er ledende inden for bevarelsen af maritimt liv og har blandt andet etableret et af verdens største beskyttede maritime områder. Her har man forpligtet sig til at beskytte det rige dyreliv, som blandt andet tæller fugle, hvaler, rokker og hajer.

Romantik

Cook Islands er uden tvivl et af de mest romantiske steder i verden. Blå laguner, blødt hvidt sand og høje slanke palmer udgør de ideelle omgivelser for en romantisk ferie langt fra hverdagens pligter. Smukkest af alle Cooks Islands’ øer er Aitutaki. Øen er omkranset af en azurblå lagune med farverige fisk og små øer med kridhvide strande og svajende palmer. For mange det perfekte sted for en bryllupsrejse.

Maden

Hver morgen inden solopgang begiver lokale fiskere sig ud over revet for at fange de fisk og skaldyr, der er en vigtig ingrediens i Cook Islands’ gode, lokale køkken. Fangsten tilberedes med lokale ingredienser høstet fra øernes næringsrige vulkanske jorde. Snyd ikke dig selv for en buffet med de lokale favoritter som for eksempel ika mata (marineret rå fisk) og umu kai, som er mad bagt i en traditionel jordovn. Kvaliteten er høj, så lige meget om det er fish and chips på stranden, mad fra et gadekøkken eller en gourmetmenu på en restaurant kan du være sikker på, at det bliver godt.

Wellness

Wellness er en del af den lokale kultur. Det kommer blandt andet til udtryk i deres farvel ”kia manuia”, som betyder ”må du trives/blomstre”. Det er svært ikke at trives i Cook Islands. Start for eksempel dagen tidligt med en yogalektion på en smuk sandstrand til lyden af bølgerne, der ruller op på stranden og med udsigt til den smukke solopgang.

Familievenligt

Dette er ikke kun den perfekte legeplads for voksne. Også familiens mindste vil elske at slå sig løs her. Familie og samvær er en naturlig del af den lokale kultur, så alle bliver budt varmt velkommen. Tag børnene med på vandreture gennem junglen, hold krabbevæddeløb på stranden, udforsk revene med snorkel, eller tag familiens mindste med til et kulturelt arrangement. De vil elske det!

Nattelivet

På Cook Islands foregår festerne under åben himmel, hvor lokal livemusik og kulørte lamper varmer op under en god stemningsfuld og sjov aften. Nyd en drink i baren, eller find et sted med udsigt til solnedgangen til tonerne fra de lokale rytmer, der fylder aftenluften.

 

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Relevante rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.

rsz_aitutaki_0746_DK

Rarotonga, Atiu og Aitutaki

 • 3 øer på én rejse
 • Sol, strand og afslapning
 • Smukke naturoplevelser

16 dage fra 44.910 kr pr. person

New Zealand og Cookøerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra 44.910 kr pr. person

pacific_resort_aitutaki_beach DK

Cook-øerne med stil

 • Luksus og romantik
 • ​Bryllupsrejse med stil
 • Magiske solnedgange

16 dage fra 58.500 kr pr. person

rejse till Cook-øerne

Romantik på Cook-øerne

 • Den perfekte bryllupsrejse
 • Romantik, sol og varme
 • Besøg to smukke øer

16 dage fra 35.820 kr pr. person

Vy över Rarotonga och Stilla Havet, Cook

Cook-øernes perler

 • Hvide paradisstrande
 • Besøg to fantastiske Cook-øer
 • Afslapning og aktiviteter

16 dage fra 37.080 kr pr. person

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

Bestil Her