70125011 Få et tilbud
panorama af enorme Ayers Rock monolit fra Talinguru Nyakunytjaku solopgang udsigt område i Uluru-Kata Tjuta National Park, Australien, Northern Territory

Safari i den røde ørken

Familien Nielsen, der består af far, mor og to børn, har været tre uger i Australien og er kommet hjem med mange fælles oplevelser. Vi har sagt "Safaritur i den røde ørken" til hver af de fire familiemedlemmer og fik fire forskellige beskrivelser:

Bliv inspireret af artiklen og se vores rejser til Australien.

Frederik, 15 år

Safarien står for mig som vores turs højdepunkt. Tre dages intens tur igennem det indre Australiens seværdigheder. Under turen blev steder som Uluru, Kings Canyon og andre fascinerende steder besøgt.

Det specielle ved denne tur var også humøret og stemningen. Altid var der en samtale i gang, og aldrig blev det kedeligt. Vi var så heldige at komme i en skandinavisk bus bestående af vores lille familie, to danske piger, en norsk familie og to svenskere. Derudover var der tre guider, hvor især to af dem var udover det sædvanlige.

Især Bob bør nævnes. For lige at skabe et hurtigt indtryk af ham var han en festlig rødhåret fyr med Manchester United-tatovering. Han var typen, der ikke kendte betydningen af det engelske ord “quiet”, og altid var han klar til at hoppe og springe rundt. Det skal han have stor ros for på trods af, at jeg har på fornemmelsen, at de ældre medlemmer af selskabet fandt det knapt så interessant.

Den anden guide var den meget velinformerede Scott. Han var også rap i replikken, men han havde samtidig et fantastisk kendskab til området og dets historie. Scott var heller ikke bleg for at fortælle en historie om sin tid som rodeoklovn eller som buschauffør.

Dog var turene ud i den australske outback det mest fantastiske. Øjeblikket, hvor vi stod ud af bussen, ud i den bagende sol foran Uluru, var fantastisk. Man følte sig helt lille og ubetydelig i forhold til denne store naturskabte sten. En oplevelse, der altid vil være prentet i min bevidsthed som noget helt fantastisk, og som jeg meget gerne vil opleve igen. Gåturen omkring stenen var lang, men jeg vil alligevel ikke være den foruden, da den var med til at give os et indtryk af, hvor stort det her egentlig er.

Hvis der er en ting, som lever op til oplevelsen af Uluru, skulle det helt sikkert være turen til Kings Canyon, som også var helt ubeskrivelig. Turen blev foretaget om morgenen for at undgå at blive ramt alt for hårdt af varmen, hvilket, jeg tror, var meget rigtigt, da det allerede var meget varmt. Varmen rører dog ikke ved det faktum, at turen var helt fantastisk. At gå langs afgrunden var faktisk meget skræmmende. Man gik med en blanding af frygt og ærefrygt. Frygt for selvfølgelig at falde ned, og ærefrygt fordi jeg følte, at det at gå på sådan et sted var noget helt specielt, som man kun kommer til at føle få gange i løbet af sit liv.

Helle, 40 år

Man skal helt bogstaveligt stå tidligt op, hvis man vil deltage i en safaritur “In the Outback of Australia”. Den 26. dec. kl. 6.00 blev vi afhentet på vores hotel i Alice Springs. I minibussen sad allerede en familie, hvor moren præsenterede sig som Anne from Norway, senere stod Sarah and Mette from Denmark på bussen, og til slut kom Bertil and Lynn from Sweden. Sammen med vores lille familie på fire fra Herning var vi altså nu et lille skandinavisk selskab på 12 personer, der de næste tre dage skulle være i selskab med turguide og chauffør Scott samt kokken Bob.

Første stop var Ayers Rock Resort, hvor vi skulle overnatte første nat. Meget fine “telthytter” med senge og propel i loftet. Efter frokost kørte vi til Kata Tjuta, hvor vi fik et godt foredrag om, hvordan disse klipper samt Uluru for ca. 250 mio. år siden blev dannet. En meget varm vandretur ind mellem klipperne gav os det første indtryk af varmens styrke her først på eftermiddagen. Besøg på det flotte Cultural Center ved Uluru gav et fint indblik i de oprindelige folks tro samt hellige handlinger. Vi var nu ved at være rustet til besøget ved selve stenen, og første besøg var naturligvis “Sunset at Uluru” med champagne og snacks. Vi var ikke alene ved stenen! Aftenhygge med bål og snak i teltlejren, men i seng i ordentlig tid, for næste morgen var der “Sunrise at Uluru” på programmet.

Igen var der stort opbud af turister, mens solen langsomt steg op, og stenen fik sin kendte røde farve. Vi stod nu i dilemmaet – skulle vi klatre op på selve stenen på trods af de mange skilte, som bad os om at lade være og dermed respektere de indfødtes helligdom? Vi havde meget lyst til klatreturen og havde egentlig også bestemt os for at klatre op, da det viste sig, at beslutningen var truffet for os. Pga. varmen – 36 grader – samt stærk vind var opstigningen simpelthen lukket. Derfor blev det i stedet til en vandretur rundt om stenen, en tur på 9,3 km.

Efter frokost blev bussen pakket, og vi kørte mod Kings Canyon Campsite, hvor vi skulle overnatte til næste dag. En campsite af samme høje standard som natten før, og efter en lang køretur (zzz) var det skønt med en tur i poolen. Mere hygge, men alle var trætte, og næste morgen var der afgang mod Kings Canyon kl. 5.30. Vi var nu blevet klar over vigtigheden af at begynde tidligt, når der skal være fysisk aktivitet. Klatreturen op til Kings Canyon begyndte ret hårdt på trods af, at der faktisk nærmest var trapper op, men der var mange! Når man så først er oppe, er der fuld valuta for pengene. Naturen var storslået, det ene “wau” afløste det andet. Længst inde møder man Garden of Eden, og vi forstod til fulde, hvorfor dette vandhul har fået dette navn. Tre timer senere var vi tilbage ved udgangspunktet og efter en let frokost gik turen tilbage til Alice Springs. Der blev quizzet og sovet i bussen, og vi aftalte at mødes til fællesspisning igen om aftenen. 

Caroline, 11 år

Alt i alt synes jeg, det var rigtig godt, vi tog på den safaritur. Det var især nogle rigtig gode rejseledere. Ham, der var med ude at fortælle (Scott), var god, fordi han vidste så meget. Vores kok var også rigtig god. Bobby. Han var god til at lave mad, men han var også rigtig sjov, så det var et stort plus at have dem med på turen.

Det var rigtig flot at gå ved Kings Canyon, og så var det også sjovt! Jeg synes, der var rigtig mange gode ting, vi fik set. Efter min mening var det dog et minus, at vi skulle op en dag kl. fire om morgenen for at se Uluru skifte farve – fra brun til brun! Jeg synes også, at det var ærgerligt, at vi ikke kunne komme op på Uluru. Men det var der jo ingen, der kunne gøre for. Det var simpelthen for varmt den dag. I det store hele synes jeg klart, at det på trods af de små minusser var hele turen værd, og jeg vil varmt anbefale den til andre! Det var i hvert fald noget af det allerbedste på hele vores tur til Australien.

Alex, 47 år

Den 25. december på australiernes juleaftensdag forlader vi Perth og tager til Alice Springs. Vi er ikke mange på hverken flyet, hotellet eller i byen om aftenen. Australierne fejrer jul. Så vi oplever Alice uden de store forstyrrelser. I 35 graders varme finder vi et grillbar-lignende spisested. En kold juleøl bliver det til, inden vi kryber til køjs. Næste morgen skal vi afhentes af vores safari-bil, og tre døgn venter ved Uluru. Spændingen er stor. Hvad venter os? Vi skal sove i telt, vi skal tilbage til det oprindelige, og vi skal være sammen med en gruppe fremmede mennesker. Svede sammen. Opleve sammen. Men aftenen før er den største spænding nu nok, om denne julevarme by virkelig har en bus, som kommer og henter os kl. 06.00 på næste dags helligdag.

Kl. 05.00 står vi op. Alt er roligt og fredeligt. Vi kan ikke få morgenmad, så vi spiser lidt brød og kiks. Vi kan heller ikke komme ud af hotellet. Alt er lukket. Og intet personale. Spændende start på dagen. Men vi bryder da ud af hotellet og efterlader en seddel på vores “overskydende kufferter”, som placeres i den ubemandede reception. Vi sidder herefter og venter på bussen. Det er allerede varmt. Og jeg sveder nok lidt ekstra, da klokken passerer kvart over seks. Men heldigvis ser vi pludselig en minibus dukke op. Den første bevægelige genstand denne morgen.

Det er den rigtige bus, og tre friske rejseledere og en familie på fire sidder allerede i bussen. Klar til lige så store oplevelser som os. Vi præsenterer os, og helt fantastisk viser det sig at være en hyggelig norsk familie, som vi nu skal ud i naturen med. Senere kommer endnu fire personer til; to unge danske piger og en svensk far, som er på tur med sin datter. Utroligt! – et rejseselskab dybt inde i Australien bestående af 12 personer fra Norden. Vi synes, det er godt selskab, hvilket vores rejseledere næppe gør, for vi taler jo skandinavisk sammen.

Kata Tjuta, Uluru, Kings Canyon er toppen af en på mange måder meget oplevelsesrig tur. Guidekokkens tryllerier med maden, de gode teltpladser, fællessangen, kortspillet, røverhistorierne tillige med den fine påfyldning af viden, myter og anekdoter fra en eminent fortællende rejseleder var også store oplevelser. Dyrelivet med kameler, dingoer og kænguruer var fascinerende, ligesom varmen midt inde i det australske sommerland var en storslået oplevelse. Man forstår til fulde betydningen af vand for arternes overlevelse.

Dog er den intense pagt med naturen den største oplevelse. Heldigvis oplever vi en dag med start kl. 04.00 om morgenen at se Australien vågne. At stilheden kun brydes af vores travende støvler, som møder de varme sten i vores klatrende kamp op ad den naturskønne Kings Canyon. Kun bevæbnet med vand, et fotografiapparat og en inspirerende biologistuderende fra Sydney møder vi ur-naturen. Vi bøjer os for storheden. For umiddelbarheden. For naturligheden. Vi finder ligesom vores egen lille plads i naturen, og i ydmyghed kravler vi rundt for at suge indtrykkene til os. Helt ud til kanten. Og med lysten til også at gå de forbudte steder. Det bliver dog kun til en lille flirt…

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Relevante rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Udforsk Australiens kystlinje mod Det Indiske Ocean
 • Kør langs Coral Coasts strande og krystalklare vand
 • Oplev delfiner, skildpadder og pukkelhvaler tæt på

13 dage fra 36.500 kr pr. person

Det levende og forunderlige North Australia

Det levende og forunderlige North Australia

 • Udforsk det nordlige Australiens naturlige skønhed
 • Gå på opdagelse i de kosmopolitiske storbyer
 • Oplev det unikke Great Barrier Reef

16 dage fra 79.500 kr pr. person

Roadtrip: Det kulinariske Australien

Det kulinariske Australien

 • Rejs på tværs af det kulinariske Australien
 • Udforsk vinområderne Yarra Valley og Barossa Valley
 • Oplev det bedste af Australiens mangfoldige kultur

17 dage fra 48.000 kr pr. person

Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person

Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person

Luksus i tropiske Queensland

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra 60.000 kr pr. person

Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra 39.900 kr pr. person

Kimberley i firehjulstrækker

Kimberley i firehjulstrækker

 • Perth & Rottnest Island
 • Outback-eventyr i Kimberley & Kakadu
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

18 dage fra 51.233 kr pr. person

Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person

Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.000 kr pr. person

Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. person

Queenslands højdepunkter i bil

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Regnskov & snorkling på Great Barrier Reef

17 dage fra 37.778 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Pingvinparade

Oplev den fantastiske pingvinparade på Phillip Island, og besøg en dyrepark med både koalaer og tasmanske djævle.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Yellow Waters - krokodille

Kakadu med egen bil

Kakadu National Park och Kathrine Gorge bjuder på spektakulär natur och spännande historia.

HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountain

6 dages vandretur i spektakulær natur ved Cradle Mountain på Tasmanien.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur til Hunter Valley

Nyd en heldagstur fyldt med fantastisk vin og mad i vinområdet, Hunter Valley, blot to timers kørsel fra Sydney.

Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Udforsk Blue Mountains til fods, og kom helt tæt på dyrelivet og nogle af Australiens spektakulære landskaber.

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Svøm med hvalhajer ved Exmouth

Svøm med hvalhajer, og kom helt tæt på verdens største fisk ved Ningaloo Reef i det vestlige Australien.

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Solopgang ved Kata Tjuta

Oplev de smukke klippeformationer Kata Tjuta ved solopgang, og udforsk området til fods.

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se ørkenen vågne

Se solen stå op med Ayers Rock i baggrunden, og lær meget mere om Australiens røde ørken.

The Ghan 6

Rejs med tog i Australien

Oplev Australien med de legendariske tog The Ghan og Indian Pacific, og få en rejse ud over det sædvanlige.

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.

Australien - victoria - Melbourne - central business district.jpg

Melbourne på cykel

Oplev Melbournes særlige stemning, smukke arkitektur og rige folkeliv på en guidet cykeltur.
 

Australien - victoria - Melbourne - skyline 7

Melbournes hemmeligheder

Oplev områder af Melbourne, turister sjældent ser, på denne guidede vandretur med frokost.

Australien - South Australia - Kangaroo Island - kaenguru

Natur og dyreliv fra Perth

Oplev dramatiske landskaber, kør med firehjulstrækker i sandklitter, og kom tæt på Australiens rige dyreliv.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 4 (Custom)

Med katamaran til Whitehaven Beach

Tag på en skøn dagssejlads fra Airlie til Whitehaven Beach, der er en af verdens bedste strande.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park (2).jpg

Kør-selv på Tasmanien

Udforsk Tasmaniens rå og smukke natur på denne kør-selv tur i bil.

med jeep genom västra australien

Kør-selv langs Australiens vestkyst

Oplev den anden side af Australien på dette kør-selv-eventyr langs Australiens vestkyst.

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 1

Kør selv ad Great Ocean Road

Begiv dig ud på en uforglemmelig køretur langs Great Ocean Road i Australien.

Australien - northern territory - Kings Canyon

Kings Canyon vandretur

Forude venter en uforglemmelig vandretur i den imponerende Kings Canyon.

Luftfoto af Wineglass bay, Tasmanien, Australien

Krydstogt ved Tasmaniens kyst

Uforglemmeligt krydstogt langs Tasmaniens afsondrede kyster.

Real Aussie - 5D Jabiru Dreaming - TNT_Katherine.jpg

Kakadu, Katherine og Litchfield

Vild natur, rigt dyreliv, smukke vandfald og klippemalerier venter på denne tur til Kakadu, Katherine og Lichfield.

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - udsigt.jpg

Kakadu og Litchfield med guide

Tredages guidet tur til Kakadu og Litchfield. Du bor i telt og kommer helt tæt på naturen og dyrelivet.

Australien - Queensland - great barrier reef - sandø - freedom krydstogt_0

Heldagstur til Upolu Cay og Reef

Stå til søs på en fantastisk heldagsudflugt til den smukke koralø Upolu Cay og Great Barrier Reef.

panorama af enorme Ayers Rock monolit fra Talinguru Nyakunytjaku solopgang udsigt område i Uluru-Kata Tjuta National Park, Australien, Northern Territory

I luftballon over Den Røde Ørken

Stig til vejrs i en luftballon over Alice Springs, mens solopgangen farver det røde landskab.

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Heldagstur til Michaelmas Cay

Oplev sandøen Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef om bord på en luksuskatamaran.

Australine - Queensland - Cairns - Kuranda Toget

Heldagstur til Kuranda

Lær om aboriginal-kultur og kør med historisk bjergtog og svævebane til Kuranda i regnskoven.

Australien - New South Wales - Sydney - Skyline3_0

Guidet rundtur i Sydney

Udforsk fantastiske Sydney på en guidet rundtur, som tager dig til byens største seværdigheder.

Australien - South Australia - Kangaroo Island - Dyr - Søløve (12).jpg

Guidet tur til Kangaroo Island

Mød sæler, koalaer, pingviner, kænguruer og wallabies på denne to-dages tur til Kangaroo Island.

Australien - Queensland - great barrier reef - Silversonic Nemo (6).jpeg

Heldagstur til Great Barrier Reef

Oplev snorkling i verdensklasse på denne heldagstur til Great Barrier Reef med luksus-katamaran.

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 2_0

Great Ocean Road med guide

Oplev Great Ocean Roads mange seværdigheder på en guidet luksustur langs den smukke kyststrækning.

australien_-_south_australia_-_gawler_ranges_-_saltslette_3.jpg

Glamping i Gawler Ranges

På denne 4 dags glamping tur svømmer du med søløver og ogplever vild natur samt et rigt dyreliv i ukendte Gawler Ranges.

FraserIsland_ANC_CrTEQ_136440.jpg

Fraser Island - Kingfisher Bay Resort

Få Fraser Island ind under huden på denne guidede tur med overnatning på det 4-stjernede Kingfisher Bay Resort.

Australien - South Australia - Flinders Ranges - Wilpena Pound (7)

Flinders Ranges i bil

Oplev South Australias outback i Flinders Ranges, og smag på vin i Clare Valley på dette 4-dages kør-selv eventyr.

Australien - Queensland - Flames of the Forest - bord

Flames of the Forest

Oplev en fascinerende middag dybt inde i regnskoven, som byder på en syv-retters menu med Australske specialiteter.

Field of Light Uluru - Landscape.jpeg

Field of Lights ved Uluru

Oplev den smukke kunstinstallation Field of Light ved Uluru, og nyd solopgangen over ørkenen.

Cruise Whitsundays Great Barrier Reef - snorkelling area

En dag på Great Barrier Reef

Nyd en dag på Reefworld ved Great Barrier Reef. Snorkel, oplev revet fra observationsrummet og hør præsentationer af rev-eksperter.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (6)

Eksklusivt cruise i Sydney

Oplev Sydney Harbour om bord på en lækker yacht med kun 14 passagerer. Skøn frokost inkluderet.

New Zealand - Vinmarker (2)

Dagstur til Yarra Valley

Tag på en skøn dagstur i Victorias berømte vinområde Yarra Valley.

Australien - Western Australia - Perth - Skyline.jpg

Det sydvestlige Australien i bil

Denne 6-dages tur gennem Det sydvestlige Australien i bil byder på både vin, natur og hvaler.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven Beach 2.jpg

Dagstur til Whitehaven Beach

Tag med på en fantastisk dagstur fra Hamilton Island til Whitehaven Beach.

Australien - Western Australia - Rottnest Island (10)

Dagstur til Rottnest Island

Oplev den smukke Rottnest Island, hvor du kan se både quokkaer, pukkelhvaler og delfiner.

mclaren_vale_4

Dagstur til McLaren Vale

En herlig dagstur til McLaren Vale, der byder på en guidet tur med fem vinsmagninger og en udsøgt frokost.

Sailaway-VI-Low-Isles-ariel-with-glassy-1920x1263.jpg

Dagstur til Low Isles

Nyd en dag ved Great Barrier Reefs smukke, beskyttede rev Coral Cay.

australien_-_northern_territory_-_litchfield_national_park_-_termitboer_2.jpg

Dagstur til Litchfield

Denne heldagstur tager dig til en række af Litchfield National Parks største seværdigheder.
 

Luftfoto af Snelling Beach. Kangaroo Island, South Australia, Australien

Dagstur til Kangaroo Island

Oplev Kangaroo Islands dramatiske landskaber og rige dyreliv på denne guidede dagstur med fly fra Adelaide.

Fraser Island

Dagstur til Fraser Island

Oplev verdens største sandø på denne dagstur fra Hervey Bay.

Australien - South Australia - Barossa Valley - Vinmarker (10)

Dagstur til Barossa og Hahndorf

Smag på vin i verdensberømte Barossa Valley, og udforsk Sydaustraliens tyske rødder i landsbyen Hahndorf.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef -Frankland Island - havskildpadde

Dagstur til Frankland Island

Oplev tropiske Frankland Island, som byder på enestående Great Barrier Reef og et fascinerende dyreliv undervands.

Australien - Kimberley - Gibb River Road - Pentecost River Crossing - 67456060 (Custom)

Broome til Darwin i firehjulstrækker

Turen i firehjulstrækker fra Broome til Darwin er et af Australiens helt store eventyr.

Australien - Queensland - Cape Tribulation - fra luften 2

Cape Tribulation og Daintree

Udforsk naturskønne Cape Tribulation, Mossman Gorge og Daintree River.

mclaren_vale_5

Barossa Valley og McLaren Vale i bil

Oplev South Australias rige mad- og vinkultur i de verdensberømte vinområder Barossa Valley og McLaren Vale.

Australien - Northern Territory - Kings canyon 7

Ayers Rock og Kings Canyon

På denne tre-dages tur til Ayers Rock og Kings Canyon venter der dig en række smukke naturoplevelser.

Australien - South Australia - Adelaide - Flod.jpg

Adelaides højdepunkter

Tag på en spændende rundtur i Adelaide, der tager dig til byens største seværdigheder.

Klippeformationer i Alice Springs, Rainbow Valley, Northern Territory, Australien

Alice Springs halvdagstur

Oplev den fascinerende ørkenby Alice Springs og lær mere om tilværelsen ude midt i Australiens outback.

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 2_0

Adelaide til Melbourne ad Great Ocean Road

Turen mellem Adelaide og Melbourne byder på fantastiske vinområder, dramatiske kyster og hyggelige småbyer.

Fiji Island - Fiji Princess.jpg

4 dages krydstogt ved Fiji

Oplev vidunderlige sandstrande, lokal kultur og snorkel med ufarlige revhajer, på dette eventyrlige krydstogt ved Fiji.

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

3-dages ophold på Myella Farm

Kom helt tæt på naturen og en ægte kvægfarm på dette ophold på den charmerende Myella Farm.

Australien - New South Wales - Sydney - Bridge Climb.jpg

Bridge Climb i Sydney

Stå på toppen af Harbour Bridge ved solopgang, når solen kaster sine gyldne stråler på Operahusets hvide tag.

strand på Fraser Island, Queensland, Australien

2-dages tur til Fraser Island

Fraser Island er verdens største sandø og en af Australiens mest unikke naturoplevelser.

Australsk aboriginal ser på Ayers Rock (Uluru), Northern Territory, Australien

Guidet eventyr ved Ayers Rock

Oplev Ayers Rock, The Olgas og Kings Canyon på denne 3-dages safaritur fra Alice Springs.

Panorama af Whitehaven Beach i Whitsunday Islands, Queensland, Australien

Whitsundays med luksusyacht

Udforsk Whitsundays paradisiske tropeøer på en luksusyacht med plads til blot seks gæster.

australien_-_south_australia_-_kangaroo_island_-_dyr_-_soeloeve_7.jpg

Det bedste af Kangaroo Island

Oplev det bedste af Kangaroo Islands storslåede natur og rige dyreliv på denne 2-dages tur fra Adelaide.

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

4 dages krydstogt ved revet

Oplev fantastiske tropeøer og snorkling i verdensklasse ved Great Barrier Reef fra Cairns.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Lizard-Island - strand 5_0.jpg

5 dages krydstogt ved revet

Snorkling i verdensklasse på Great Barrier Reef, fantastiske Lizard Island og Georgetown.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

Bestil Her