70125011 Få et tilbud
Disse top-7 rejser skal bookes tidligt, hvis du vil undgå at blive skuffet

Disse top-7 rejser skal bookes tidligt, hvis du vil undgå at blive skuffet

Disse top-7 rejser skal bookes tidligt, hvis du vil undgå at blive skuffet

Oplev og fordyb dig i nogle af disse fascinerende traditioner, og find din indre fred og ro i det åndelige. De mest eksklusive rejseoplevelser skal bookes år i forvejen. Planlæg derfor i god tid, så dine rejsedrømme kan gå i opfyldelse.

Det er altid ærgerligt at have forelsket sig i et specifikt rejsemål eller en speciel rejseoplevelse, og så efterfølgende finde ud af, at alle billetter er udsolgt. Eksempelvis er det kun ganske få, der har mulighed for at opleve vintersolhverv på toppen af Machu Picchu eller tage på et af de helt specielle krydstogter i de arktiske egne.

Det er præcis de typer af rejser, som du skal booke tidligt. Hvis du i øjeblikket er i gang med planlægningen af det næste store rejseeventyr, skal du tjekke disse syv populære destinationer og rundrejser ud. De skal bestilles måneder eller år i forvejen.

Tag på et iskoldt eventyr med et arktisk krydstogt

Du skal booke: Minimum et år før du vil rejse.

Der var engang, hvor polarområderne var forbeholdt de modigste og mest erfarne opdagelsesrejsende. I dag er nogle af de største rejseoplevelser, som eksempelvis at krydse den legendariske Drake Passage ved Antarktis eller udforske Svalbard i Norge, åbne og en mulighed for alle. 

Da disse rejser er så populære, og ikke mindst på grund af det relativt begrænsede antal pladser til rådighed, bliver billetterne til polarkrydstogterne hurtigt udsolgt. Ifølge Business Insider har nogle rejseselskaber oplevet en 100 % stigning i salget af disse arktiske krydstogter.

Med andre ord, hvis en rejse til Arktis eller Antarktis står på ønskelisten, skal du sørge for at booke din polarrejse så tidligt som muligt.

arktisk krydstogt

Vintersolhverv ved Machu Picchu

Du skal booke: Et år før du planlægger at rejse

Ved hvert vintersolhverv, der falder den 21. juni på den sydlige halvkugle, sker der noget ret magisk i inkaernes bjergby Machu Picchu. Når solen står op, kaster den sine stråler gennem et af templernes centrale vinduer og oplyser et alter i midten med en næsten matematisk præcision. Og at dette sker er ikke helt tilfældigt. Inkaerne, der byggede Machu Picchu, tilbad solen som deres gud Inti, og de var i stand til at kortlægge solens og stjernernes bevægelser med stor præcision. Så nu, akkurat som dengang, strømmer hundredvis af besøgende til Machu Picchu hvert eneste år for at opleve vintersolhverv. Der er få steder i verden, hvor den menneskelige kunnen og naturen går hånd i hånd på en så unik måde. Derfor er det det hele værd at bestille tidligt, hvis det er noget, du bare må opleve. Og især, hvis du også beslutter dig for at booke en tur, hvor du samtidig kan vandre ad den berømte Inkasti.

Et andet sted, hvor du kan opleve et fascinerende vintersolhverv (eller jævndøgn), er i mayaernes by Chichen Itza i Mexico. Det er en anden tur, som du også skal bestille tidligt.

Rejser til Peru

Udforsk Patagonien

Du skal booke: 7-12 måneder i forvejen, afhængigt af sæson.

Den spektakulære region Patagonien var tidligere et relativt fjerntliggende og vanskeligt tilgængeligt område i Argentina, men er i dag en mulighed for besøgende fra hele verden. I Patagonien kan du møde gauchos – de argentinske cowboys – eller hike til Mount Fitz Roy i El Chalten. Regionen tilbyder noget for enhver smag. Du kan oven i købet gå på toppen af Perito Moreno gletsjeren i El Calafate. Men udbuddet af indkvartering kan i øjeblikket ikke følge med efterspørgslen. Hvis du vil opleve Patagonien, skal du derfor planlægge tidligt.

Patagonien
Patagonien

Oplev gorillaer i deres naturlige omgivelser

Du skal booke: 1 – 2 år i forvejen.

Var du klar over, at bjerggorillaerne engang blev betragtet som en myte? Det er svært at forestille sig, når man tænker på, hvor kendte gorillaer er i dag. Men i det 19. århundrede blev folk fascineret af, men også mistroiske overfor, beretninger fra opdagelsesrejsende, der fortalte om store, ekstremt muskuløse dyr med menneskelige træk. I dag er det naturligvis muligt at se gorillaer i zoologiske haver, men det kan aldrig sammenlignes med at se dem i naturen. Da de er en truet art, kan du kun booke gorilla trekking i Rwanda eller Uganda med en tilladelse, og da antallet af tilladelser er begrænset til et vist antal om året, skal du sørge for at booke din tur tidligt.

gorill auganda
Gorilla i Uganda

Se Japans ikoniske kirsebærtræer blomstre

Du skal booke: 1 år i forvejen.

Japan er berømt for de fine lyserøde kirsebærblomster, der er kendt som sakura på japansk. De smukke træer kan gøre en helt almindelig gåtur i parken til en strålende og farverig oplevelse. Men det er som den klareste flamme, der altid brænder hurtigst: kirsebærblomster er kun i blomst i en eller to måneder om året, og det afhænger meget af klimaet. Så hvis du ønsker at se blomstringen, skal du sørge for at booke tidligt, hvis du ikke vil blive skuffet. Vi anbefaler at se kirsebærblomsterne i Yoshino, hvor de klæder de omkringliggende bakker og dale i de mest strålende lyserøde nuancer.

Nyd Costa Ricas bedste luksushoteller

Du skal booke: 6 måneder i forvejen.

Costa Rica er et af verdens smukkeste lande. Et land med ubegrænset naturlig pragt med høje bjerge, fantastiske vandfald og frodige, grønne regnskove. Takket være disse naturlige vidundere, den venlige lokale befolkning og en pulserende kultur, har Costa Rica udviklet sig til en af verdens bedste rejsedestinationer. Denne popularitet betyder, at de bedste hoteller og de mest attraktive guidede ture (som for eksempel at opleve hundredvis af ynglende grønne skildpadder i Tortuguero) hurtigt bliver udsolgt. Costa Rica er et af de rejsemål som du skal bestille til tidligt for at sikre, at dine oplevelser matcher alle dine forventninger.

Pacuare lodge costa rica

Bo på Kenyas unikke Giraffe Manor

Du skal booke: 2 år i forvejen.

Hvert år strømmer millioner af rejsende til Afrika for at tage på safari. At se kontinentets mangfoldige dyreliv i deres naturlige omgivelser er en stor oplevelse. Men hvad nu hvis vi fortæller dig, at der findes et sted, hvor du kan komme helt tæt på samtidig med, at du nyder luksushotellets komfort?

Der findes et sted, lige uden for Nairobi, Kenya, hvor besøgende kan bo komfortabelt helt tæt på et af Afrikas mest fascinerende og venlige dyr, giraffen. Det er helt sikkert et af de mest usædvanlige hoteller i verden, og det er også et af de mest eksklusive, da hotellet kun har 12 værelser. Så hvis du vil nyde en afrikansk rejse uden sidestykke, skal du sørge for at bestille dit ophold på Giraffe Manor i god tid.

”Det er det eneste sted i verden, hvor du kan spise din morgenmad sammen med en giraf!”

Hvis nogen af de ovennævnte rejsemål eller oplevelser står på din ønskeliste, men du ikke helt ved, hvor du skal starte, skal du kontakte os i dag. Vi kan hjælpe dig med at planlægge drømmerejsen uden, at du skal gå på kompromis med noget!

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

Bestil Her