70125011 Få et tilbud
Rejsebureauet MyPlanet Rejser | Vi skræddersyer drømmerejser → find rejsen her

Rejsebureauet MyPlanet Rejser

En verden af skræddersyede oplevelser

Vores rejseeksperter tilbyder personlige og ekstraordinære oplevelser, som gør, at vores gæster mærker glæden ved at rejse trygt og sikkert. Du kan nyde fleksibiliteten og friheden til at udforme din egen rejseplan, som du ønsker den, med vores gode råd og vejledning. Siden 1963 har mere end 100.000 gæster rejst med os, og hver eneste rejsende får vores personlige opmærksomhed og omtanke. Dette er blot nogle af grundene til, at 98% af vores gæster siger, at de kunne tænke sig at rejse med os igen.

Vi er destinationseksperter

Efter selv at have rejst meget på de destinationer, vi tilbyder, og i nogle tilfælde også har boet der, kan vores team basere det på deres viden og egne erfaringer, når de arrangerer unikke og autentiske ture. Vi rejser hele tiden til vores rejsemål, og besøger både de kendte områder og de små enestående steder, som kun få rejsende kender til. Disse små perler deler vi naturligvis med dig!

Hos os kommer du altid i første række. Vi tror på, at uforglemmelige rejser handler om personlig service, ekspertise og en sans for detaljer. Alle i vores team fokuserer på at forstå dine behov, og dermed sikre, at din rejse planlægges og gennemføres, så dine rejsedrømme går i opfyldelse.

Vi tilbyder 24/7 support

Vi vil altid være de eneste du behøver at kontakte undervejs. Hver gæst får tildelt en personlig concierge, der er til rådighed 24/7 på hele rejsen. Dette høje serviceniveau betyder komfort, sikkerhed og tryghed, og er den ultimative luksus for den kræsne rejsende.

Vi samarbejder kun med de bedste

Vores langvarige relationer med udvalgte lokale samarbejdspartnere sikrer, at der tages hånd om dig hele vejen igennem. Vi tilbyder kun hoteller, udflugter og transport, der opfylder de højeste sundheds- og sikkerhedsstandarder. Ligeledes bruger vi kun prisbelønnede, autoriserede lokalguider, der kan give dig viden og eksklusive oplevelser.

Vi tror på relationer

Vi kender vigtigheden af at opbygge og pleje relationer. Vi forstår, at vores arbejde ikke er slut, når rejsen er gennemført. Hver eneste anmeldelse og kommentar fra vores gæster tages seriøst, bliver delt med teamet og bruges til yderligere forbedring af alle vores produkter. På den måde kan vi sikre, at vi konsekvent leverer rejseoplevelser af højeste kvalitet.

Virksomhedsprofil

MyPlanet blev grundlagt i 1963, og vi tilbyder private, skræddersyede og fuldt understøttede ture til næsten hele verden. Vores individuelt tilrettelagte rejser er baseret på en omfattende viden om vores destinationer, et prisvindende team af rejseeksperter og personlig service af allerhøjeste kvalitet. Uanset hvor du rejser hen, kan du med personlig service 24/7 og 100% økonomisk sikkerhed, bestille, drømme og rejse sikkert.

Hvad mener vores kunder?

Du finder os på den uafhængige anmeldelsesside Trustpilot. Her kan du læse, hvad vores tidligere kunder synes om os, og om deres oplevelser med os før, under og efter rejsen.

Vi er utroligt stolte af og glade for, at hele 97% af vores kunder, der har været ude og rejse med os, gerne vil gøre det igen!

Her finder du os:

Aarhus:

MyPlanet

Søren Frichs Vej 38K, 1.

8230 Åbyhøj

I Sverige finder du os i Göteborg (www.myplanet.se) og vi har et tæt samarbejde med vores søsterselskab, det velansete Enchanting Travels, som blandt andet står for vores Concierge Service til alle vores kunder.

Bestil med tryghed

Når du rejser med MyPlanet er du dækket af Rejsegarantifonden (nr. 795), der beskytter og erstatter, hvis en registreret rejsearrangør går konkurs. Læs mere her.

MyPlanet er medlem af Danmarks Rejsebureauforening (DRF), der er en brancheforening for danske rejsebureauer. Læs mere her.

MyPlanets destinationer

Rejser til Sydafrika

Sydafrika

Safari, gourmet og naturoplevelser. Bestil din rejse til Sydafrika her!

Rejser til Canada

Canada

Roadtrips, ferie i autocamper, krydstogter og togrejser. Bestil din rejse til Canada her!

Rejser til USA

USA

Californien, Hawaii, roadtrips og oplevelser. Nationalparker og storbysus. Strand og bjerge. USA har det hele. Find din rejse til USA…

Rejser til Australien

Australien

En rejse til Australien er et eventyr af de helt store, og der venter dig store oplevelser af meget forskellig…

Rejser til New Zealand

New Zealand

Gejsere, fjorde og mægtige bjerge. Find din rejse til New Zealand her!