70125011 Få et tilbud
7 af verdens bedste luksusrejsemål

7 af verdens bedste luksusrejsemål

Uanset om du er på udkig efter de bedste luksusdestinationer, eller håber at finde noget, der er helt uberørt og ekstraordinært, er der massevis af steder, hvor du kan forkæle dig selv med enestående og fabelagtige oplevelser.

Vi er eksperter i ferierejser i den rigtig gode ende af skalaen. Derfor har vi masser af inspirerende ideer til dit næste eventyr. Du kan overveje et ophold på et af de følgende fantastiske steder, der allesammen har meget mere at byde på end et gennemsnitligt luksusresort.

1. &Beyond Lake Manyara Tree Lodge, Tanzania

7 af verdens bedste luksusrejsemål

Det er din barndomsdrøm, der går i opfyldelse, når du sover i et hus mellem trætoppene på &Beyond Lak Manyara Tree Lodge. Med beliggenheden i det nordlige Tanzania, tæt på den flamingofyldte Rift Valley sodasø, er lodgen det optimale rejsemål til det luksussøgende pars safarieventyr.

Som dyreelsker er du i dit rette element her, og du kan fordrive dagene med at opsøge og opleve de vilde dyr på private safarier. Derefter kan du køle af i resortets infinity pool eller tilmelde dig en solnedgangstur på flodbredden. Når det kommer til din indkvartering, kan du se frem til 9 luksus træhuse, der er smukt indrettede, og med et helt ugeneret privatliv og en enestående udsigt til bushen.

Mens du sipper til din G&T på den lygteoplyste balkon, kan du holde øje med de træklatrende løver, som området er kendt for, og de imponerende elefanter, der slentrer roligt forbi. Efter at have nydt en delikat middag fra hotellets åbne køkken, venter der endnu et højdepunkt – en nattesafari, hvor du skal møde områdets mere generte beboere.

2. Shinta Mani Wild, Cambodia

7 af verdens bedste luksusrejsemål

Du kan virkelig gøre en dramatisk entré til dette resort midt i Cambodias enorme Cardamom Forest. På Shinta Mani Wild, der ligger i den sydlige del af dette mere end 20.000 kvadratkilometer store naturreservat, kan du nemlig ankomme på den mest usædvanlige og sjoveste facon – via zipline!

Som en del af boutiquehotelkæden Bensley Collection tilbyder Shinta Mani Wild teltferie med et ekstremt, luksuriøst twist. I stedet for at overnatte i helt almindelige telte, skal du her sove i suiter i beduin-stil med eksklusive møbler, udendørs badekar og en udsigt til den cambodianske jungle på alle sider. Hver suite har sin egen Adventure Butler, der er hjælper dig med at komme på plads ved ankomst og med at planlægge dine aktiviteter under opholdet.

Faciliteterne på Shinta Mani Wild er akkurat lige så lækre som suiterne. De omfatter blandt andet en helt vidunderlig swimmingpool og en fredfyldt, afslappende spa. Hvis du vil udforske den omkringliggende natur, er der mange forskellige måder, du kan gøre det på. Eksempelvis kan du fouragere i vildnisset, og efterfølgende nyde en overdådig middag, der er tilberedt med de spændende ingredienser, du har plukket og indsamlet.

Til sidst, men ikke mindst, har resortet en lang række tiltag i forhold til miljø- og naturbeskyttelse. Eksempelvis er en del at personalet tidligere krybskytter, der i dag er dedikerede i arbejdet med at beskytte dyrelivet. Et andet tiltag er, at alle former for engangsplastik er fuldstændig bandlyst på området.

3. Nayara Springs, Costa Rica

7 af verdens bedste luksusrejsemål

Costa Ricas tropiske beliggenhed og tilbagelænede atmosfære gør det mellemamerikanske land til et fantastisk rejsemål til en luksusrejse. Og det er alle de ting, der gør landet så vidunderligt, som du finder samlet på ét sted her på Nayara Springs.

Resortet, der er forbeholdt voksne, ligger i Arenal Volcano National Park. Det er her i nationalparken, at den prisbelønnede spa indsamler de lokale ingredienser, der benyttes i alle behandlinger. Du kan blødgøre din hud med omslag af energigivende, vulkansk mudder eller få den skønneste massage, hvor der bruges aromatiske kaffebønner eller righoldig chokolade.

Når du ikke forkæles eller slapper af i bassinet ved din regnskovsvilla, kan du som gæst på Nayara Springs deltage i adskillige once-in-a-lifetime udflugter.  Du kan vandre gennem de grønne landskaber til Arenal Volcano, spadsere mellem trætoppene på hængebroerne, Mystic Hanging Bridges, eller forkæle dig selv og dine smagsløg med velduftende, økologisk kaffe og chokoladesmagninger.

Vil du i stedet opleve det lokale, vilde dyreliv, kan du møde Costa Ricas mest nuttede dyr, dovendyret, ansigt til ansigt i Cano Negro Wildlife Refuge.

4. North Island, Seychellerne

Hvide sandstrande, omkranset af dramatiske klippeformationer og krystalklart vand. Det er Seychellerne, en af de mest uforstyrrede og fredfyldte luksusdestinationer i hele verden. Øgruppen i Det Indiske Ocean er overstrøget med eksklusive resorts, og mange af dem ligger på nogle af de mest drømmeagtige, afrikanske øer.

North Island er lige præcis sådan et resort. Det ligger små 30 kilometer fra hovedøen Mahé, en tur der tager mindre end 20 minutter i helikopter. Blot 11 luksusvillaer udgør øens indkvartering, og der er rigeligt med plads mellem dem i øens frodige jungle. Du har din egen personlige butler, når du har behov for det. Og føler du ingen grund til at forlade din villa, kan du få serveret den personlige, tilpassede gourmetoplevelse, der er sammensat af den koreansk fødte Michelin stjernekok Akira Back, i huset.

Du kan slappe af ved din privat pool eller i det blødeste, lækreste sand på North Islands vidunderlige strande. Hvis du er mere til det aktive på ferien, spænder mulighederne fra dykning og stand-up paddleboarding til vandreture rundt i junglen, hvor du kan møde en Aldabra-kæmpeskildpadde.

Seychellerne er uden tvivl et af de allerbedste luksusrejsemål for par. Og hvorfor ikke forkæle din bedre halvdel med at leje en af North Islands luksusyachts til en romantisk sejltur i solnedgangen på jeres sidste aften?

5. Hoshinoya, Japan

7 af verdens bedste luksusrejsemål
Hoshinoya Kyoto, Arashiyama, Japan

Hvis du trænger til fred og ro efter mødet med det travle byliv i det pulserende Kyoto, skal du heldigvis ikke rejse langt for at nå til Hoshinoya, der er endnu et af de bedste luksusrejsemål i verden.

Boutique-resortet, der er indrettet i en traditionel ejendom fra det 17. århundrede, er det ideelle tilflugtssted fra byen. Det ligger direkte på bredden af Japans Katsura-flod, og er indrettet , så du får allermest ud af omgivelserne og årstidernes forbløffende skiften. Bestil et ophold i foråret, og du kan nyde Sakura’en, den berømte japanske fejring af de smukke kirsebærtræer, eller rejs i vinteren og oplev de eventyragtige, snedækkede landskaber.

Hoshinoyas elegante indkvartering er delt på en håndfuld private pavilloner, der er stilfuldt indrettede og med udsøgt, originalt træarbejde. Den store Tsukihashi-suite kan prale med den bedste udsigt over floden og ud over det bølgende bakkelandskab.Luksus i overflod er det, der kendetegner dette resort. Nyd for eksempel det sæsonbestemte køkken, tilberedt af en japansk mesterkok i din pavillon, eller lad dig forkæle med nogle af de mange spændende aktiviteter, der tilbydes. Det kunne være en morgen-meditation på et nærliggende buddhisttempel, et par timers sushi-undervisning eller lektioner i den ældgamle, japanske blomsterbindings-kunstart kado.

6. Hotel Shipwreck Lodge, Namibia

7 af verdens bedste luksusrejsemål

Endnu en af de allerbedste luksusdestinationer for par, finder du i Namibias vilde natur. Landet har det ypperste af de to verdener, når det drejer sig om safari og strande. Særligt, hvis du booker et ophold på Shipwreck Lodge på Skeleton Coast.

Du overnatter i luksusvillaer, der er formet som skibsvrag, hvor du kan nyde synet af ørkenens fantastiske sandklitter. Lodgen er bygget op med en filosofi, der prioriterer beskyttelse af miljøet og bæredygtighed. Strømmen kommer fra solcelleanlæg og når aftenerne bliver kølige, kan du varme dig ved de hyggelige brændeovne.

Om dagen kan du sejle ud på fisketur på det sydlige Atlanterhav. Du kan også springe på en firehjulstrukket jeep og drage på safari til Clay Castles, der er enestående klippeformationer med elefanter og løver, som har tilpasset sig livet i ørkenen. Et andet spændende højdepunkt under opholdet på Shipwreck Lodge er en privat tur til den nærliggende Mowe Bay. Det er et fascinerende kystområde, der er berømt for sælkolonien, den historiske diamantmine og de mange dramatiske skibsvrag.

7. Wa Ale, Myanmar

7 af verdens bedste luksusrejsemål

Du opfatter måske ikke Myanmar som en af de bedste luksusdestinationer i verden, men et ophold på Wa Ale Resort vil helt sikkert får dig på andre tanker.

Wa Ale, der ligger i Mergui-øhavet ud for den sydvestlige kyststrækning, er en lille, miljøbevidst enklave. Det eneste du skal tænke på her er, hvilket af de uberørte rev, du skal snorkle på som det næste. Det er indbegrebet af et ø-paradis, hvor du falder i søvn i et luksuriøst villatelte eller i en skøn bungalow på stranden. Og dine tænder vil løbe i vand over de fantastiske retter, der tilberedes med frisk fisk fra havet og råvarer fra den økologiske gård.

Fordriv dagen med at svømme eller snorkle fra bugternes hvide sandstrande, eller dyk endnu dybere på en dykkerudflugt. Du kan også sejle i kajak rundt om øens pragtfulde mangroveskove, og få et glimt af det vidunderlige dyreliv i den skønne Lampi Marine National Park. Hvis du hellere vil blive på land og slappe af, er resortets yoga studio i strandkanten et balsamisk tidsfordriv.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Relevante rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.

Costa Rica: Vildt dyreliv og afslapning | MyPlanet Rejser

Costa Rica: Vildt dyreliv og afslapning

 • Magiske dyre- og naturoplevelser
 • Fantastisk indkvartering under rejsen
 • Meget høj standard

17 dage fra 71.000 kr pr. person

Japans kultur, gastronomi og samuraiernes historie

Japans kultur, gastronomi og samuraiernes historie

 • Oplev det spektakulære og imponerende Tokyo
 • Templer i Kyoto og streetfood i Osaka
 • Kom tæt på samurai, sumobrydere og mangakultur

16 dage fra 66.000 kr pr. person

Rejse Carana Beach Hotel Seychellerne

Rejse Carana Beach Hotel Seychellerne

 • Charmerende boutiquehotel
 • Smuk strande
 • Halvpension

9 dage fra 23.288 kr pr. person

TILBUD Rejse til Constance Lemuria Praslin

Rejse til Constance Lemuria Praslin

 • Paradisstrande
 • Spa & golf
 • Halvpension

9 dage fra 26.393 kr pr. person

TILBUD Rejse til Constance Ephelia Seychellerne

Rejse til Constance Ephelia Seychellerne

 • 2 smukke paradisstrande
 • Luksuriøse suiter
 • Fantastisk mad & spa

9 dage fra 22.253 kr pr. person

7 af verdens bedste luksusrejsemål

Vietnam og Cambodia: Historiens vingesus

 • Oplev fortid og nutid i Sydøstasiens metropoler
 • Bo ombord på en klassisk junke i Halong Bay
 • Udforsk det enestående Angkor Wat

18 dage fra 48.645 kr pr. person

7 af verdens bedste luksusrejsemål

Det klassiske Cambodia

 • Udforsk den charmerende hovedstad Phnom Penh
 • Rejs i sporet på det kulturrige Khmerrige
 • Oplev fascinerende og eventyrlige Angkor Wat

7 dage fra 18.630 kr pr. person

På roadtrip i det nordlige namibia

På roadtrip i det nordlige Namibia

 • ​​​​Safari i Etosha National Park
 • En tur med San-folket i Kalahari-ørknen
 • Unik natur og kultur

16 dage fra 37.350 kr pr. person

Bambusskoven i Arashiyama

Japan - Templer, traditioner og legender

 • Udforsk pulserende Tokyo og historiske Kyoto
 • Overnat i et traditionelt munkekloster
 • Smag på Osakas lokale delikatesser

15 dage fra 36.810 kr pr. person

Zanzibar och safari i Tanzania

Safari og strand i Tanzania og Zanzibar

 • Safari-eventyr i Serengeti
 • Unikke kulturoplevelser
 • Sol og strande på Zanzibar

15 dage fra 59.513 kr pr. person

Klassiske Costa Rica

Klassiske Costa Rica

 • Oplev den imponerende Arenal vulkan
 • Vandre langs hængebroer gennem trætoppene
 • Regnskov og sandstrand i Manuel Antonio

 

10 dage fra 31.500 kr pr. person

Det skjulte skatter i nordlige namibia

Eventyr i det nordlige Namibia

 • Ørkener og oaser
 • Safarier
 • Unikke naturomgivelser
   

12 dage fra 50.715 kr pr. person

Rejse til Costa Rica - eventyr og strand

Costa Rica - eventyr og strand

 • Store naturoplevelser - dyreliv og vulkaner
 • Badeferie
 • Eventyr, adrenalin og spændende aktiviteter

11 dage fra 44.550 kr pr. person

Tanzanias Nordligste Klassikere

Tanzanias Nordligste Klassikere

 • Safari i Serengeti
 • Lake Manyara & Ngorongoro Crater
 • Kilimanjaro

8 dage fra 45.540 kr pr. person

Japan helt klassisk - Tokyo og Kyoto

Japan helt klassisk - Tokyo og Kyoto

 • Storbyen Tokyo
 • Tempel og kultur
 • Kyoto

9 dage fra 37.000 kr pr. person

Eksklusiv safari i kenya og paradis på seychellerne

Eksklusiv safari i Kenya og paradis på Seychellerne

 • Eksklusiv safari i verdensklasse
 • Hoteller og lodger i toppklasse
 • Ø-ferie med forkælelse & afslapning

17 dage fra 120.474 kr pr. person

Rejse til Seychellerne - Ø-paradis på Seychellerne

Ø-paradis på Seychellerne

 • Strande & dyreliv
 • Luksus & forkælelse
 • Velegnet til børnefamilier

14 dage fra 34.854 kr pr. person

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

Bestil Her