70125011 Få et tilbud
wombat

South Australias bedste naturoplevelser

South Australia er rig på særprægede dyr, fantastiske landskaber og ekstraordinære oplevelser. Spørgsmålet er, hvor vild har du lyst til, at det skal være?

Kom ansigt til ansigt med hvidhajer ud for Eyre Penensula

Neptune-øerne ud for spidsen af Eyre Peninsula tiltrækker ofte meget store hvidhajer. De kommer for at jage områdets koloni af velnærede, lækre newzealandske pælssæler. Disse afsidesliggende og ubeboede øer ligger omkring en times sejlads fra områdets hovedby Port Lincoln, og tre forskellige selskaber arrangerer hajdyk i området på ture, der varierer fra en til fem dages varighed. De tre er Rodney Fox Shark ExpeditionsAdventure Bay Charters og Calypso Star Charters. Dagsture koster omkring 255 pund og inkluderer sejlads til øerne, tre måltider samt en tur i vandet i det dykkerbur. Der kræves ikke dykkercertifikat for at være med. Blot at du kan holde mundstykket i munden, mens en næsten fem meter lang og et tons tung hvidhaj glider helt tæt forbi for at se dig an…

Interessant fact: Ingen har nogensinde set en hvidhaj føde.

Kæl med en koala i Adelaide Hills

Cleland Wildlife Park ligger højt oppe på skråningerne af Mount Lofty med en fantastisk udsigt samt smukke naturlige omgivelser, hvor gæster kan interagere med emuer, kænguruer og et væld af andre australske dyr. Det er også et af de få steder i Australien, hvor du kan holde en koala takket være Koala Experience, der finder sted mellem 14 og 15.

Når du er i området, sørg for at besøge udsigtspunktet på Mount Lofty (710 meter) nær parken. Udsigten er fantastisk, og når vejret er varmt, kan du nogle gange se koalaer i de omkringliggende  eukalyptustræer.

Alternativt: Der siges at leve omkring 13.000 vilde koalaer på Kangaroo Island, og de er relativt lette at finde i Flinders Chase National Park.

Interessant fact: Koalaer er territoriale, og har særlige træer, som kaldes deres ’hjemtræer’. Disse markerer de med en duftkirtel på deres bryst .

Sejl med hvaler ved Victor Harbor

I midten af 1800-tallet var de beskyttede bugte ud for Victor Harbor det perfekte sted at jage hvaler. Nu er de det perfekte sted at se hvaler. Mellem juni og september migrerer sydlige retshvaler og pukkelhvaler til disse farvande for at kælve og lege. Det giver tilskuere mulighed for at se dem pjaske, hoppe og boltre sig i vandet langs den smukke kyststrækning. Ønsker du at komme endnu tættere på, kan du hoppe om bord på den hurtiggående gummibåd Big Duck, der kan føre dig helt tæt på både havets kæmper samt delfiner, australske søløver og newzealandske pælssæler.

Alternativt:  Tag turen ud til smukke Fowlers Bay på kanten af Nullarbor Plain, hvor du fra dykkerbåden Asherah kan opleve dusinvis af hvaler i turkisblåt vand fra juni til august. Bådsmåndene her har en særlig tilladelse, så de kun komme indenfor omkring 150 meter af hvalerne. Der ansøges i øjeblikket om en tilladelse til at lade gæsterne svømme med pukkelhvalerne.

Interessant fact: Antallet af sydlige retshvaler i Australiens farvande er næsten fordoblet over de sidste 10 år.

Hæng ud med delfinflokke i storbyen

Glenelg er Adelaides mest populære strandforstad og blot 40 minutter i storvogn fra bymidten. Her kan du tage med Temptation Sailing Dolphine Cruise på en sejltur ud på bugten Gulf St. Vincent, der er legeplads for mere end 1.000 delfiner. Temptations 55 fod katamaran er udstyret med en særlig flydeline, der gør det muligt at komme tæt på delfinerne. Når du er blevet udstyret med maske, snorkel og våddragt, hopper du i vandet bag båden og holder fast i linen, mens delfinerne nysgerrigt kommer nærmere.

Alternativt: Tag til Port Adelaide, hvor Adventure Kayak byder på en særlig urban vildmarksoplevelse. Ikke blot kommer du til at sejle i kano mellem 20 historiske skibsvrag. Du har også mulighed for at møde en flok delfiner, der holder til i floden.

Interessant fact: Delfiner sover ved at lægge sig i vandoverfalden i tre til fire timer ad gangen. Kun halvdelen af deres hjerne slår fra, hvilket gør det muligt for dem at fortsætte med at ånde.

Se blæksprutter lave vilde ting ud for Whyalla

Nej, den er god nok. Mellem maj og august er det lave vand ud for Whyalla hjem til et naturfænomen, der ikke kan opleves noget andet sted på Jorden: Yngletid for de halvmeter lange blæksprutter. I et godt år samler om mod 200.000 blæksprutter sig ud for strandene nord for denne lille by på Eyre Peninsula. Men det mest iøjnefaldende er ikke antallet. Det er den måde, hannerne prøver at fange hunnernes opmærksomhed på, så de kan parre sig. Hannerne bruger forskellige strategier til at lokke hunnerne ud af deres gemmesteder i revet. Oftest sker det ved, at hannerne pulserer i stærke farver; som naturens egne neonskilte. Det hele sker lige ud for stranden. Så det eneste, du har brug for, er en maske og en våddragt til at beskytte dig mod at blive kold. Whyalla Diving i Whyalla udlejer våddragter og snorkleudstyr for omkring 350 kr. for to dage.

Interessant fact: Videnskabsfolk har undersøgt blæksprutternes evne til pludselig at skifte farve, da sådanne egenskaber kunne have interessante for fremtidens militær.

Mød de chokoladefarvede kænguruer på Kangaroo Island

Kangaroo Island er blevet verdensberømt for sin store bestand af oprindelige australske dyr, der har blomstret netop her på grund af fraværet af invaderende arter. Kangaroo Island er seks gange større end Singapore, og har været isoleret i 18.000 år, hvilket er lang nok tid til at have udviklet sin egen unikke underart af kænguruen.

Kangaroo Island kænguruen har en ganske kær chokoladefarvet pæls, som er tykkere og mere rodet end dens familiefæller på fastlandet. Den er også mindre og tættere bygget, og så har den sorte hænder, der ligner små handsker. Du behøver sjældent lede ret længe for at finde dem. Blot kig i øens åbne, bakkede landskaber omkring solopgang og tusmørke.

Alternativt: Når vi er ved særlige underarter, må du heller ikke misse de sjældne yellow-footed rock wallabies, der holder til i de urgamle kløfter omkring Wilpena Pound i Flinders Ranges. Disse små, attraktive dyr lever på smalle klippefremspring, og ses oftest omkring de lodrette stenvægge i Brachina Gorge. Måske er du heldig at se deres små, smalle ansigter kigge ned på dig. Eller du fanger et glimt af deres usædvanlige, stribede hale.

Interessant fact: Det er ikke ualmindeligt at se Kangaroo Island kænguruer på øens hvide sandstrande. De bruger strandene som genveje, da de kan bevæge sig langt hurtigere over disse sandede ’motorveje’ end gennem tæt buskads.

Svøm med søløver ved Baird Bay

Australske søløver er så legefulde, at nogle folk sammenligner dem med hundehvalpe. Vurder selv, når du ifører dig maske og snorkel og tager med Bird Bay Ocean Eco Adventures ud på det smukke vand nær Streaky Bay ved Eyre Peninsula. Søløverne i Baird Bay er helt igennem vilde dyr. Men når turoperatør Allan Payne tager gæster med ud på sin båd, kan de ikke modstå fristelsen til lidt menneskelig interaktion. Som om dette ikke er nok naturoplevelser nok for én dag, kommer du også til at snorkle med en flok delfiner.

Adventure Bay Charters tilbyder også fantastiske undervandsoplevelser med søløver i en koloni ikke langt fra Port Lincoln Marina.

Alternativt: Seal Bay på Kangaroo Island er hjem for en af Australiens største kolonier af australske søløver. Besøgende kan gå med rangere gennem kolonien og derved komme helt tæt på når ungerne leger, hannerne sloges om herredømme, og mødre diger deres nyfødte.

Interessant fact: Bestanden af australske søløver er på blot 14.700 individer. 85% af disse lever i Southern Australia. Resten lever i Western Australia.

Søg efter wombatter 90 minutter fra Adelaide

Tag med Adelaide Private Tour på en todagestur på udkig efter de beskyttede bredhovede wombatter. Undervejs vil du opleve romantikken og komforten ved at bo under canvas og nyde måltider tilberedt over bål på et 2.800 hektar stort privat landområde nordøst for Adelaide. En erfaren guide hjælper dig med at forstå landskabet samt wombatterne og områdets øvrige dyr – og der er endda en lille vinsmagning i Barossa lagt ind for god ordens skyld.

Interessant fact: Wombatter er pungdyr samtidig med at de er dygtige gravere. Derfor vender hunnens pung bagud, så den ikke bliver fyldt med jord, når hun graver med forpoterne.

Grav dybt i jagten på pung-løver i Naracoorte

Naracoorte Cave National Park er et sand skatkammer af fossile levn fra dyr, der levede her for omkring 200.000 år siden. I 1969 fandt man resterne af en pungdyrs-løve, der formodes at være det største kødædende rovdyr, der har levet på det australske kontinent. Hulerne har også frembragt rester af thylacines – bedre kendt som den tasmanske tiger – samt kæmpekænguruer, som videnskabsmænd tror har gået frem for at hoppe.

Dette hulesystem, der er på UNESCO’s verdensarvsliste, består af 28 kendte huler, hvoraf nogle er åbne for offentligheden. Afhængig af din kondi (samt forhold til at færdes i små, indelukkede steder), kan du enten komme på en tur ad godt oplyste gangbroer. Eller du kan iføre dig hjelm og knæbeskyttere og udforske nogle af de dybere dele af hulerne.

Interessant fact: Pungdyrs-løverne var robust bygget og på størrelse med nutidens hunløver. De var tydeligvis bygget til at dræbe med kraftfulde kæber, store knivskarpe tænder og klør, der kunne trækkes tilbage. De var dog ikke tæt beslægtet med nutidens løver men nærmere en del af diprotodon-familien, hvis tætteste nulevende slægtninge er wombatten og koalaen.

Oplev dyr i Adelaide du aldrig have forventet at se i Australien

Adelaide er hjem for de eneste store pandaer på den sydlige halvkugle. De to pandaer er lånt ud til Australien af den kinesiske regering, og i 2009 ankom Wang Wang og Fu ni til Adelaide Zoo. De flyttede ind i et særligt konstrueret område med vandspray, vandfald og klipper, der kan køles ned til 12 grader.

Interessant fact: Pandaer er en slags levende fossil. For 8 millioner år siden var de højere, tyndere, og de spiste kød. Men et eller andet sted i deres udvikling ændrede de diæten til bambus. Resultatet? De er udstyret med overflødige kindtænder og bruger det meste af dagen på at spise disse planter med lavt energiindhold, det tager for evigt om at blive nedbrudt i deres maver. Antallet af pandaer er i dag hele nede på omkring 2.000 individer, og ifølge jungleloven burde de nok være uddøde. Heldigvis finder vi mennesker dem uimodståeligt nuttede.

Mere information om South Australia

Rejsen dertil

Internationale flyselskaber såsom Singapore Airlines, Emirates, Qatar Airways, Air New Zealand, Cathay Pacific og Malaysian Airlines flyver til Adelaide. Virgin Australia og Qantas flyver til Adelaide fra alle større byer i Australien. Flytiden fra Sydney eller Melbourne er under to timer.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Relevante rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Udforsk Australiens kystlinje mod Det Indiske Ocean
 • Kør langs Coral Coasts strande og krystalklare vand
 • Oplev delfiner, skildpadder og pukkelhvaler tæt på

13 dage fra 36.500 kr pr. person

Det levende og forunderlige North Australia

Det levende og forunderlige North Australia

 • Udforsk det nordlige Australiens naturlige skønhed
 • Gå på opdagelse i de kosmopolitiske storbyer
 • Oplev det unikke Great Barrier Reef

16 dage fra 79.500 kr pr. person

Roadtrip: Det kulinariske Australien

Det kulinariske Australien

 • Rejs på tværs af det kulinariske Australien
 • Udforsk vinområderne Yarra Valley og Barossa Valley
 • Oplev det bedste af Australiens mangfoldige kultur

17 dage fra 48.000 kr pr. person

Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person

Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person

Luksus i tropiske Queensland

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra 60.000 kr pr. person

Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra 39.900 kr pr. person

Kimberley i firehjulstrækker

Kimberley i firehjulstrækker

 • Perth & Rottnest Island
 • Outback-eventyr i Kimberley & Kakadu
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

18 dage fra 51.233 kr pr. person

Det sydlige Australiens højdepunkter

Det sydlige Australiens højdepunkter

 • Fantastisk dyreliv og smuk natur
 • Mange guidede oplevelser
 • Kør-selv ad Great Ocean Road

23 dage fra 48.128 kr pr. person

Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person

Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.000 kr pr. person

Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. person

Queenslands højdepunkter i bil

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Regnskov & snorkling på Great Barrier Reef

17 dage fra 37.778 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Pingvinparade

Oplev den fantastiske pingvinparade på Phillip Island, og besøg en dyrepark med både koalaer og tasmanske djævle.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Yellow Waters - krokodille

Kakadu med egen bil

Kakadu National Park och Kathrine Gorge bjuder på spektakulär natur och spännande historia.

HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountain

6 dages vandretur i spektakulær natur ved Cradle Mountain på Tasmanien.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur til Hunter Valley

Nyd en heldagstur fyldt med fantastisk vin og mad i vinområdet, Hunter Valley, blot to timers kørsel fra Sydney.

Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Udforsk Blue Mountains til fods, og kom helt tæt på dyrelivet og nogle af Australiens spektakulære landskaber.

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Svøm med hvalhajer ved Exmouth

Svøm med hvalhajer, og kom helt tæt på verdens største fisk ved Ningaloo Reef i det vestlige Australien.

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Solopgang ved Kata Tjuta

Oplev de smukke klippeformationer Kata Tjuta ved solopgang, og udforsk området til fods.

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se ørkenen vågne

Se solen stå op med Ayers Rock i baggrunden, og lær meget mere om Australiens røde ørken.

The Ghan 6

Rejs med tog i Australien

Oplev Australien med de legendariske tog The Ghan og Indian Pacific, og få en rejse ud over det sædvanlige.

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.

Australien - victoria - Melbourne - central business district.jpg

Melbourne på cykel

Oplev Melbournes særlige stemning, smukke arkitektur og rige folkeliv på en guidet cykeltur.
 

Australien - victoria - Melbourne - skyline 7

Melbournes hemmeligheder

Oplev områder af Melbourne, turister sjældent ser, på denne guidede vandretur med frokost.

Australien - South Australia - Kangaroo Island - kaenguru

Natur og dyreliv fra Perth

Oplev dramatiske landskaber, kør med firehjulstrækker i sandklitter, og kom tæt på Australiens rige dyreliv.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 4 (Custom)

Med katamaran til Whitehaven Beach

Tag på en skøn dagssejlads fra Airlie til Whitehaven Beach, der er en af verdens bedste strande.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park (2).jpg

Kør-selv på Tasmanien

Udforsk Tasmaniens rå og smukke natur på denne kør-selv tur i bil.

med jeep genom västra australien

Kør-selv langs Australiens vestkyst

Oplev den anden side af Australien på dette kør-selv-eventyr langs Australiens vestkyst.

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 1

Kør selv ad Great Ocean Road

Begiv dig ud på en uforglemmelig køretur langs Great Ocean Road i Australien.

Australien - northern territory - Kings Canyon

Kings Canyon vandretur

Forude venter en uforglemmelig vandretur i den imponerende Kings Canyon.

Luftfoto af Wineglass bay, Tasmanien, Australien

Krydstogt ved Tasmaniens kyst

Uforglemmeligt krydstogt langs Tasmaniens afsondrede kyster.

Real Aussie - 5D Jabiru Dreaming - TNT_Katherine.jpg

Kakadu, Katherine og Litchfield

Vild natur, rigt dyreliv, smukke vandfald og klippemalerier venter på denne tur til Kakadu, Katherine og Lichfield.

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - udsigt.jpg

Kakadu og Litchfield med guide

Tredages guidet tur til Kakadu og Litchfield. Du bor i telt og kommer helt tæt på naturen og dyrelivet.

Australien - Queensland - great barrier reef - sandø - freedom krydstogt_0

Heldagstur til Upolu Cay og Reef

Stå til søs på en fantastisk heldagsudflugt til den smukke koralø Upolu Cay og Great Barrier Reef.

panorama af enorme Ayers Rock monolit fra Talinguru Nyakunytjaku solopgang udsigt område i Uluru-Kata Tjuta National Park, Australien, Northern Territory

I luftballon over Den Røde Ørken

Stig til vejrs i en luftballon over Alice Springs, mens solopgangen farver det røde landskab.

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Heldagstur til Michaelmas Cay

Oplev sandøen Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef om bord på en luksuskatamaran.

Australine - Queensland - Cairns - Kuranda Toget

Heldagstur til Kuranda

Lær om aboriginal-kultur og kør med historisk bjergtog og svævebane til Kuranda i regnskoven.

Australien - New South Wales - Sydney - Skyline3_0

Guidet rundtur i Sydney

Udforsk fantastiske Sydney på en guidet rundtur, som tager dig til byens største seværdigheder.

Australien - South Australia - Kangaroo Island - Dyr - Søløve (12).jpg

Guidet tur til Kangaroo Island

Mød sæler, koalaer, pingviner, kænguruer og wallabies på denne to-dages tur til Kangaroo Island.

Australien - Queensland - great barrier reef - Silversonic Nemo (6).jpeg

Heldagstur til Great Barrier Reef

Oplev snorkling i verdensklasse på denne heldagstur til Great Barrier Reef med luksus-katamaran.

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 2_0

Great Ocean Road med guide

Oplev Great Ocean Roads mange seværdigheder på en guidet luksustur langs den smukke kyststrækning.

australien_-_south_australia_-_gawler_ranges_-_saltslette_3.jpg

Glamping i Gawler Ranges

På denne 4 dags glamping tur svømmer du med søløver og ogplever vild natur samt et rigt dyreliv i ukendte Gawler Ranges.

FraserIsland_ANC_CrTEQ_136440.jpg

Fraser Island - Kingfisher Bay Resort

Få Fraser Island ind under huden på denne guidede tur med overnatning på det 4-stjernede Kingfisher Bay Resort.

Australien - South Australia - Flinders Ranges - Wilpena Pound (7)

Flinders Ranges i bil

Oplev South Australias outback i Flinders Ranges, og smag på vin i Clare Valley på dette 4-dages kør-selv eventyr.

Australien - Queensland - Flames of the Forest - bord

Flames of the Forest

Oplev en fascinerende middag dybt inde i regnskoven, som byder på en syv-retters menu med Australske specialiteter.

Field of Light Uluru - Landscape.jpeg

Field of Lights ved Uluru

Oplev den smukke kunstinstallation Field of Light ved Uluru, og nyd solopgangen over ørkenen.

Cruise Whitsundays Great Barrier Reef - snorkelling area

En dag på Great Barrier Reef

Nyd en dag på Reefworld ved Great Barrier Reef. Snorkel, oplev revet fra observationsrummet og hør præsentationer af rev-eksperter.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (6)

Eksklusivt cruise i Sydney

Oplev Sydney Harbour om bord på en lækker yacht med kun 14 passagerer. Skøn frokost inkluderet.

New Zealand - Vinmarker (2)

Dagstur til Yarra Valley

Tag på en skøn dagstur i Victorias berømte vinområde Yarra Valley.

Australien - Western Australia - Perth - Skyline.jpg

Det sydvestlige Australien i bil

Denne 6-dages tur gennem Det sydvestlige Australien i bil byder på både vin, natur og hvaler.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven Beach 2.jpg

Dagstur til Whitehaven Beach

Tag med på en fantastisk dagstur fra Hamilton Island til Whitehaven Beach.

Australien - Western Australia - Rottnest Island (10)

Dagstur til Rottnest Island

Oplev den smukke Rottnest Island, hvor du kan se både quokkaer, pukkelhvaler og delfiner.

mclaren_vale_4

Dagstur til McLaren Vale

En herlig dagstur til McLaren Vale, der byder på en guidet tur med fem vinsmagninger og en udsøgt frokost.

Sailaway-VI-Low-Isles-ariel-with-glassy-1920x1263.jpg

Dagstur til Low Isles

Nyd en dag ved Great Barrier Reefs smukke, beskyttede rev Coral Cay.

australien_-_northern_territory_-_litchfield_national_park_-_termitboer_2.jpg

Dagstur til Litchfield

Denne heldagstur tager dig til en række af Litchfield National Parks største seværdigheder.
 

Luftfoto af Snelling Beach. Kangaroo Island, South Australia, Australien

Dagstur til Kangaroo Island

Oplev Kangaroo Islands dramatiske landskaber og rige dyreliv på denne guidede dagstur med fly fra Adelaide.

Fraser Island

Dagstur til Fraser Island

Oplev verdens største sandø på denne dagstur fra Hervey Bay.

Australien - South Australia - Barossa Valley - Vinmarker (10)

Dagstur til Barossa og Hahndorf

Smag på vin i verdensberømte Barossa Valley, og udforsk Sydaustraliens tyske rødder i landsbyen Hahndorf.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef -Frankland Island - havskildpadde

Dagstur til Frankland Island

Oplev tropiske Frankland Island, som byder på enestående Great Barrier Reef og et fascinerende dyreliv undervands.

Australien - Kimberley - Gibb River Road - Pentecost River Crossing - 67456060 (Custom)

Broome til Darwin i firehjulstrækker

Turen i firehjulstrækker fra Broome til Darwin er et af Australiens helt store eventyr.

Australien - Queensland - Cape Tribulation - fra luften 2

Cape Tribulation og Daintree

Udforsk naturskønne Cape Tribulation, Mossman Gorge og Daintree River.

mclaren_vale_5

Barossa Valley og McLaren Vale i bil

Oplev South Australias rige mad- og vinkultur i de verdensberømte vinområder Barossa Valley og McLaren Vale.

Australien - Northern Territory - Kings canyon 7

Ayers Rock og Kings Canyon

På denne tre-dages tur til Ayers Rock og Kings Canyon venter der dig en række smukke naturoplevelser.

Australien - South Australia - Adelaide - Flod.jpg

Adelaides højdepunkter

Tag på en spændende rundtur i Adelaide, der tager dig til byens største seværdigheder.

Klippeformationer i Alice Springs, Rainbow Valley, Northern Territory, Australien

Alice Springs halvdagstur

Oplev den fascinerende ørkenby Alice Springs og lær mere om tilværelsen ude midt i Australiens outback.

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 2_0

Adelaide til Melbourne ad Great Ocean Road

Turen mellem Adelaide og Melbourne byder på fantastiske vinområder, dramatiske kyster og hyggelige småbyer.

Fiji Island - Fiji Princess.jpg

4 dages krydstogt ved Fiji

Oplev vidunderlige sandstrande, lokal kultur og snorkel med ufarlige revhajer, på dette eventyrlige krydstogt ved Fiji.

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

3-dages ophold på Myella Farm

Kom helt tæt på naturen og en ægte kvægfarm på dette ophold på den charmerende Myella Farm.

Australien - New South Wales - Sydney - Bridge Climb.jpg

Bridge Climb i Sydney

Stå på toppen af Harbour Bridge ved solopgang, når solen kaster sine gyldne stråler på Operahusets hvide tag.

strand på Fraser Island, Queensland, Australien

2-dages tur til Fraser Island

Fraser Island er verdens største sandø og en af Australiens mest unikke naturoplevelser.

Australsk aboriginal ser på Ayers Rock (Uluru), Northern Territory, Australien

Guidet eventyr ved Ayers Rock

Oplev Ayers Rock, The Olgas og Kings Canyon på denne 3-dages safaritur fra Alice Springs.

Panorama af Whitehaven Beach i Whitsunday Islands, Queensland, Australien

Whitsundays med luksusyacht

Udforsk Whitsundays paradisiske tropeøer på en luksusyacht med plads til blot seks gæster.

australien_-_south_australia_-_kangaroo_island_-_dyr_-_soeloeve_7.jpg

Det bedste af Kangaroo Island

Oplev det bedste af Kangaroo Islands storslåede natur og rige dyreliv på denne 2-dages tur fra Adelaide.

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

4 dages krydstogt ved revet

Oplev fantastiske tropeøer og snorkling i verdensklasse ved Great Barrier Reef fra Cairns.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Lizard-Island - strand 5_0.jpg

5 dages krydstogt ved revet

Snorkling i verdensklasse på Great Barrier Reef, fantastiske Lizard Island og Georgetown.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

Bestil Her