70125011 Få et tilbud
Australien - victoria - Great Ocean Road - Great Otway National Park.jpg

På en historisk rejse i Victoria

Om en historiker, der er på sporet af historien i Melbourne, men som overgiver sig til naturoplevelserne i Victoria og kommer både til Ballarat, the Grampians, Coonawarra og Great Ocean Road. 

Bliv inspireret af Michael Böss’ beretning fra Victoria, og se MyPlanets rejser til Australien.

Det var egentlig det sydlige Australiens historie, som lå mig mest på sinde, da jeg i efteråret 2004 fik mulighed for at tage en rundtur på fem dage i Victoria efter en akademisk konference i Melbourne. 

“Årstidernes Australien”. Sådan er der ikke mange, som tænker om Australien, men det ville nu være en god idé for dem, der har lyst til at opleve landet på en anden måde. Hvis man har mulighed for at udskyde sommerferien et par måneder, så er det australske forår (oktober-november) nemlig det helt ideelle rejsetidspunkt. For da står marker, bjerge, ja, selv ørkener i fuldt flor, og det er kulturel højsæson i storbyerne.

Den kulturelle hovedstad

Det er lidt flovt at indrømme, men konferencen var ikke særlig interessant. Eller også var det bare, fordi Melbourne er så charmerende en by! Skal man vælge mellem Sydney og Melbourne, så er Melbourne “den solideste”, mens Sydney er “den mest fortryllende”. Sådan skrev en britisk eventyrer i en bog om Australien i begyndelsen af 1900-tallet. Jeg er ikke sikker på, at jeg kan skrive under på denne karakteristik.

Australiens “Paris”

I dag er Melbourne Australiens “Paris”. Ikke så meget pga. de brede boulevarder, men snarere i kraft af miljøet på bredderne af Yarra-floden, Melbournes “Seine”. Her blomstrer kunstarterne. Ja, de er her alle sammen inden for en lille km2: billedkunst, teater, opera, ballet, klassisk musik – og ikke at forglemme det bedste inden for den kulinariske kunst.

Er man til kunst og kultur, kan man få oplevelser på højeste internationale niveau i de to midterste uger af oktober, hvor byen afholder sin årlige kulturfestival, Melbourne International Arts Festival. Denne festival er med til at cementere Melbournes ry som Australiens kulturelle hovedstad. Ja, da bystyret i Sydney i 1957 besluttede sig for at bygge det siden så berømte Operahus, var det netop i et forsøg på at matche Melbourne. En helt lige match blev det dog aldrig. Melbourne har nemlig det hele.

Immigration Museum

Da det som sagt var historien, jeg selv var kommet for at studere, vil jeg nævne det museum, jeg fandt mest interessant, nemlig indvandrermuseet. Immigration Museum viste sig at være det helt rigtige udgangspunkt for min efterfølgende rundrejse. For dér kunne man blive klog på, hvad det var, der i midten af 1800-tallet fik folk fra hele verden til at strømme til Victoria: Guld!

Australiens gyldne historie

Det første guld i Australien blev fundet i 1851, og nitiendedele af det, som blev vasket og gravet ud under den store “gold rush”, som fulgte, kom fra to byer i Victoria: Bendigo og Ballarat. I begyndelsen boede de fleste guldgravere blot i telte og primitive hytter, men guldfundet i Ballarat betød så meget, at byen på få år blev Australiens tredjestørste, efter Sydney og Port Philip, som Melbourne hed dengang. Siden forsvandt guldet og dermed også grundlaget for Ballarats udvikling. Derfor ligger store dele af den centrale bydel tilbage som frosset i tiden: som en arkitektonisk fossil af statelige victorianske bygninger.

Sovereign Hill

Ballarat er i dag en drøm for enhver filmscenograf, som skal bruge kulisser fra denne periode. Og for turisten naturligvis. 

Man kan ligefrem genopleve byens spændende historie i familieparken Sovereign Hill. Der er tale om et frilandsmuseum, der på 15 hektar land bringer den besøgende tilbage til Ballarats storhedstid. Med sine over 550.000 årlige besøgende er der tale om en af Australiens mest populære attraktioner. Bagefter kan man fortsætte i det spændende Guldmuseum lige overfor på samme billet.

En australsk legende

Historien om Australiens guld er også historien om en af de mest dramatiske episoder i Australiens historie: The Battle of the Eureka Stockade. Denne opstand var en form for “skatteoprør”, som guldgraverne foranstaltede i 1854 som reaktion mod de lige lovligt pengegriske myndigheder. Det endte med en massakre på de oprørske guldgravere. Til gengæld opstod der en legende, som siges at udtrykke den australske ånd: Retfærdighed, kammeratskab og “A fair go for all”. Hele denne historie, kan man også høre nærmere om under et besøg i Ballarat.

Kænguruer i The Grampians

I virkeligheden foregik en stor del af jagten på guld dog ikke kun her, men over et kæmpemæssigt landområde, så hvis man fortsætter mod vest, kan man standse op ved mere autentiske minder fra Australiens “guldalder”. Men på dette tidspunkt er man nok begyndt at kaste utålmodige blikke på sit ur. Især hvis man ved, hvilket syn der kan vente på markerne omkring Halls Gap ved indkørslen til nationalparken The Grampians: I hundredvis af store, græssende kænguruer, som det er bedst at møde, før tusmørket lægger sig over landevejen. Det sydlige Australien er i udpræget grad “kænguruland”, ja, selv de mere sky emuer kan af og til ses fra bilen. Men glem alt om at stige ud for at tage et billede – så er de straks forsvundet!

Den blomstrende vildmark 

The Grampians er en af Australiens nyere nationalparker. Parken, der blev oprettet i 1984, strækker sig over fire bjergkæder. Arealmæssigt er der ikke tale om en stor park (ca. 2.400 km2), men det er en af de parker, hvor man behøver god tid, hvis man skal have en chance for at opleve alle dens facetter. Selv om det højeste punkt, Mt William, kun når op i den beskedne højde af 1.167 m, virker bjergene højere pga. det omgivende sletteland. Ja, de forekommer så majestætiske på afstand, at man godt kan forstå, hvorfor de indfødte fra gammel tid har betragtet dette skråt hældende bjerglandskab som helligt og derfor gav parken sin meget fine klippekunst. Kommer man nærmere, opdager man dog, at de bjerge, som på afstand så runde og harmoniske ud, viser sig fulde af dybe kløfter, forvredne klippeformationer og dramatiske vandløb. 

Rigt på dyreliv

The Grampians er stedet for alle, der er glade for “det vilde”. For nogle skal det vilde være noget, de selv foretager sig, hvad enten det drejer sig om klippeklatring, huleudforskning eller kanoture. Det kan man alt sammen gøre her. For andre – som for mit eget vedkommende – er det vildt nok at tage på vandring på de mange afmærkede vandrestier, som findes i alle længder og til folk med både lille og stor lungekapacitet. Man finder næppe en nationalpark i Australien med et så varieret plante- og dyreliv som her: Næsten 200 forskellige fugle, 35 pattedyrearter og 28 krybdyrarter. Og husk at kigge ned! I oktober tager man først og fremmest til The Grampians for at opleve de vilde blomster i fuldt flor. Måske er man endog så heldig, at guiden udpeger en af de 20 arter, som ikke findes andre steder på hele jorden.

Afstikker til Coonawarra

Også for de kulturelt interesserede er The Grampians stedet i det australske forår. Således har Halls Gap både sin egen kunstfestival (i september) og en filmfestival (i november) – og fortrinlige restauranter.

Bagefter bør man unde sig selv den oplevelse at køre ned og smage vinen dér, hvor noget af den allerbedste kommer fra. I så fald skal man køre mod sydvest via Casterton til Penola lige på den anden side af grænsen til South Australia. Ti km nord herfor kommer man nemlig til det berømte vindistrikt, hvor man producerer de dejlige Coonawarra-vine.

Coonawarras ry blev grundlagt på shiraz-druen, men de store, klassiske vine fra f.eks. Redman, Wynns og Mildara – som kan findes hos mange vinhandlere herhjemme – er lavet på cabernet sauvignon. Hvide vine af høj kvalitet findes også. Coonawarra ligger længere mod syd end mange andre australske vindistrikter. Det køligere klima gør modningssæsonen længere og giver på den måde vinene herfra en særlig rund og fyldig frugtsmag.

Man kan vælge at bo i Penola, men for et par år siden åbnedes en dejlig lodge i selve flækken Coonawarra, endog i gåafstand til flere af de store vinhuse og med et udmærket køkken.

Måske er landskabet i selve distriktet ikke så smukt som f.eks. i Hunter Valley nord for Sydney. Til gengæld skal man ikke langt for at få store naturoplevelser. Lidt længere mod nord ligger de imponerende Naracoorte Caves, og sydpå finder man en af de vidunderligste kyststrækninger i verden. Og jeg skal hilse og sige, at selv om en af de “Tolv Apostle” langs Great Ocean Road for nylig sank i grus, er disse naturskabte skulpturer stadig et fuldstændig betagende syn, specielt i timen før solnedgang.

Der findes rigeligt med skønne steder at overnatte både her og i surf- og badebyerne længere mod øst. Og, jo, man kan godt tage havbad i Victoria i oktober.

Om forfatteren

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Relevante rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Udforsk Australiens kystlinje mod Det Indiske Ocean
 • Kør langs Coral Coasts strande og krystalklare vand
 • Oplev delfiner, skildpadder og pukkelhvaler tæt på

13 dage fra 36.500 kr pr. person

Det levende og forunderlige North Australia

Det levende og forunderlige North Australia

 • Udforsk det nordlige Australiens naturlige skønhed
 • Gå på opdagelse i de kosmopolitiske storbyer
 • Oplev det unikke Great Barrier Reef

16 dage fra 79.500 kr pr. person

Roadtrip: Det kulinariske Australien

Det kulinariske Australien

 • Rejs på tværs af det kulinariske Australien
 • Udforsk vinområderne Yarra Valley og Barossa Valley
 • Oplev det bedste af Australiens mangfoldige kultur

17 dage fra 48.000 kr pr. person

Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person

Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person

Luksus i tropiske Queensland

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra 60.000 kr pr. person

Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra 39.900 kr pr. person

Kimberley i firehjulstrækker

Kimberley i firehjulstrækker

 • Perth & Rottnest Island
 • Outback-eventyr i Kimberley & Kakadu
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

18 dage fra 51.233 kr pr. person

Det sydlige Australiens højdepunkter

Det sydlige Australiens højdepunkter

 • Fantastisk dyreliv og smuk natur
 • Mange guidede oplevelser
 • Kør-selv ad Great Ocean Road

23 dage fra 48.128 kr pr. person

Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person

Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.000 kr pr. person

Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. person

Queenslands højdepunkter i bil

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Regnskov & snorkling på Great Barrier Reef

17 dage fra 37.778 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Pingvinparade

Oplev den fantastiske pingvinparade på Phillip Island, og besøg en dyrepark med både koalaer og tasmanske djævle.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Yellow Waters - krokodille

Kakadu med egen bil

Kakadu National Park och Kathrine Gorge bjuder på spektakulär natur och spännande historia.

HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountain

6 dages vandretur i spektakulær natur ved Cradle Mountain på Tasmanien.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur til Hunter Valley

Nyd en heldagstur fyldt med fantastisk vin og mad i vinområdet, Hunter Valley, blot to timers kørsel fra Sydney.

Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Udforsk Blue Mountains til fods, og kom helt tæt på dyrelivet og nogle af Australiens spektakulære landskaber.

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Svøm med hvalhajer ved Exmouth

Svøm med hvalhajer, og kom helt tæt på verdens største fisk ved Ningaloo Reef i det vestlige Australien.

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Solopgang ved Kata Tjuta

Oplev de smukke klippeformationer Kata Tjuta ved solopgang, og udforsk området til fods.

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se ørkenen vågne

Se solen stå op med Ayers Rock i baggrunden, og lær meget mere om Australiens røde ørken.

The Ghan 6

Rejs med tog i Australien

Oplev Australien med de legendariske tog The Ghan og Indian Pacific, og få en rejse ud over det sædvanlige.

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.

Australien - victoria - Melbourne - central business district.jpg

Melbourne på cykel

Oplev Melbournes særlige stemning, smukke arkitektur og rige folkeliv på en guidet cykeltur.
 

Australien - victoria - Melbourne - skyline 7

Melbournes hemmeligheder

Oplev områder af Melbourne, turister sjældent ser, på denne guidede vandretur med frokost.

Australien - South Australia - Kangaroo Island - kaenguru

Natur og dyreliv fra Perth

Oplev dramatiske landskaber, kør med firehjulstrækker i sandklitter, og kom tæt på Australiens rige dyreliv.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 4 (Custom)

Med katamaran til Whitehaven Beach

Tag på en skøn dagssejlads fra Airlie til Whitehaven Beach, der er en af verdens bedste strande.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park (2).jpg

Kør-selv på Tasmanien

Udforsk Tasmaniens rå og smukke natur på denne kør-selv tur i bil.

med jeep genom västra australien

Kør-selv langs Australiens vestkyst

Oplev den anden side af Australien på dette kør-selv-eventyr langs Australiens vestkyst.

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 1

Kør selv ad Great Ocean Road

Begiv dig ud på en uforglemmelig køretur langs Great Ocean Road i Australien.

Australien - northern territory - Kings Canyon

Kings Canyon vandretur

Forude venter en uforglemmelig vandretur i den imponerende Kings Canyon.

Luftfoto af Wineglass bay, Tasmanien, Australien

Krydstogt ved Tasmaniens kyst

Uforglemmeligt krydstogt langs Tasmaniens afsondrede kyster.

Real Aussie - 5D Jabiru Dreaming - TNT_Katherine.jpg

Kakadu, Katherine og Litchfield

Vild natur, rigt dyreliv, smukke vandfald og klippemalerier venter på denne tur til Kakadu, Katherine og Lichfield.

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - udsigt.jpg

Kakadu og Litchfield med guide

Tredages guidet tur til Kakadu og Litchfield. Du bor i telt og kommer helt tæt på naturen og dyrelivet.

Australien - Queensland - great barrier reef - sandø - freedom krydstogt_0

Heldagstur til Upolu Cay og Reef

Stå til søs på en fantastisk heldagsudflugt til den smukke koralø Upolu Cay og Great Barrier Reef.

panorama af enorme Ayers Rock monolit fra Talinguru Nyakunytjaku solopgang udsigt område i Uluru-Kata Tjuta National Park, Australien, Northern Territory

I luftballon over Den Røde Ørken

Stig til vejrs i en luftballon over Alice Springs, mens solopgangen farver det røde landskab.

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Heldagstur til Michaelmas Cay

Oplev sandøen Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef om bord på en luksuskatamaran.

Australine - Queensland - Cairns - Kuranda Toget

Heldagstur til Kuranda

Lær om aboriginal-kultur og kør med historisk bjergtog og svævebane til Kuranda i regnskoven.

Australien - New South Wales - Sydney - Skyline3_0

Guidet rundtur i Sydney

Udforsk fantastiske Sydney på en guidet rundtur, som tager dig til byens største seværdigheder.

Australien - South Australia - Kangaroo Island - Dyr - Søløve (12).jpg

Guidet tur til Kangaroo Island

Mød sæler, koalaer, pingviner, kænguruer og wallabies på denne to-dages tur til Kangaroo Island.

Australien - Queensland - great barrier reef - Silversonic Nemo (6).jpeg

Heldagstur til Great Barrier Reef

Oplev snorkling i verdensklasse på denne heldagstur til Great Barrier Reef med luksus-katamaran.

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 2_0

Great Ocean Road med guide

Oplev Great Ocean Roads mange seværdigheder på en guidet luksustur langs den smukke kyststrækning.

australien_-_south_australia_-_gawler_ranges_-_saltslette_3.jpg

Glamping i Gawler Ranges

På denne 4 dags glamping tur svømmer du med søløver og ogplever vild natur samt et rigt dyreliv i ukendte Gawler Ranges.

FraserIsland_ANC_CrTEQ_136440.jpg

Fraser Island - Kingfisher Bay Resort

Få Fraser Island ind under huden på denne guidede tur med overnatning på det 4-stjernede Kingfisher Bay Resort.

Australien - South Australia - Flinders Ranges - Wilpena Pound (7)

Flinders Ranges i bil

Oplev South Australias outback i Flinders Ranges, og smag på vin i Clare Valley på dette 4-dages kør-selv eventyr.

Australien - Queensland - Flames of the Forest - bord

Flames of the Forest

Oplev en fascinerende middag dybt inde i regnskoven, som byder på en syv-retters menu med Australske specialiteter.

Field of Light Uluru - Landscape.jpeg

Field of Lights ved Uluru

Oplev den smukke kunstinstallation Field of Light ved Uluru, og nyd solopgangen over ørkenen.

Cruise Whitsundays Great Barrier Reef - snorkelling area

En dag på Great Barrier Reef

Nyd en dag på Reefworld ved Great Barrier Reef. Snorkel, oplev revet fra observationsrummet og hør præsentationer af rev-eksperter.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (6)

Eksklusivt cruise i Sydney

Oplev Sydney Harbour om bord på en lækker yacht med kun 14 passagerer. Skøn frokost inkluderet.

New Zealand - Vinmarker (2)

Dagstur til Yarra Valley

Tag på en skøn dagstur i Victorias berømte vinområde Yarra Valley.

Australien - Western Australia - Perth - Skyline.jpg

Det sydvestlige Australien i bil

Denne 6-dages tur gennem Det sydvestlige Australien i bil byder på både vin, natur og hvaler.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven Beach 2.jpg

Dagstur til Whitehaven Beach

Tag med på en fantastisk dagstur fra Hamilton Island til Whitehaven Beach.

Australien - Western Australia - Rottnest Island (10)

Dagstur til Rottnest Island

Oplev den smukke Rottnest Island, hvor du kan se både quokkaer, pukkelhvaler og delfiner.

mclaren_vale_4

Dagstur til McLaren Vale

En herlig dagstur til McLaren Vale, der byder på en guidet tur med fem vinsmagninger og en udsøgt frokost.

Sailaway-VI-Low-Isles-ariel-with-glassy-1920x1263.jpg

Dagstur til Low Isles

Nyd en dag ved Great Barrier Reefs smukke, beskyttede rev Coral Cay.

australien_-_northern_territory_-_litchfield_national_park_-_termitboer_2.jpg

Dagstur til Litchfield

Denne heldagstur tager dig til en række af Litchfield National Parks største seværdigheder.
 

Luftfoto af Snelling Beach. Kangaroo Island, South Australia, Australien

Dagstur til Kangaroo Island

Oplev Kangaroo Islands dramatiske landskaber og rige dyreliv på denne guidede dagstur med fly fra Adelaide.

Fraser Island

Dagstur til Fraser Island

Oplev verdens største sandø på denne dagstur fra Hervey Bay.

Australien - South Australia - Barossa Valley - Vinmarker (10)

Dagstur til Barossa og Hahndorf

Smag på vin i verdensberømte Barossa Valley, og udforsk Sydaustraliens tyske rødder i landsbyen Hahndorf.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef -Frankland Island - havskildpadde

Dagstur til Frankland Island

Oplev tropiske Frankland Island, som byder på enestående Great Barrier Reef og et fascinerende dyreliv undervands.

Australien - Kimberley - Gibb River Road - Pentecost River Crossing - 67456060 (Custom)

Broome til Darwin i firehjulstrækker

Turen i firehjulstrækker fra Broome til Darwin er et af Australiens helt store eventyr.

Australien - Queensland - Cape Tribulation - fra luften 2

Cape Tribulation og Daintree

Udforsk naturskønne Cape Tribulation, Mossman Gorge og Daintree River.

mclaren_vale_5

Barossa Valley og McLaren Vale i bil

Oplev South Australias rige mad- og vinkultur i de verdensberømte vinområder Barossa Valley og McLaren Vale.

Australien - Northern Territory - Kings canyon 7

Ayers Rock og Kings Canyon

På denne tre-dages tur til Ayers Rock og Kings Canyon venter der dig en række smukke naturoplevelser.

Australien - South Australia - Adelaide - Flod.jpg

Adelaides højdepunkter

Tag på en spændende rundtur i Adelaide, der tager dig til byens største seværdigheder.

Klippeformationer i Alice Springs, Rainbow Valley, Northern Territory, Australien

Alice Springs halvdagstur

Oplev den fascinerende ørkenby Alice Springs og lær mere om tilværelsen ude midt i Australiens outback.

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 2_0

Adelaide til Melbourne ad Great Ocean Road

Turen mellem Adelaide og Melbourne byder på fantastiske vinområder, dramatiske kyster og hyggelige småbyer.

Fiji Island - Fiji Princess.jpg

4 dages krydstogt ved Fiji

Oplev vidunderlige sandstrande, lokal kultur og snorkel med ufarlige revhajer, på dette eventyrlige krydstogt ved Fiji.

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

3-dages ophold på Myella Farm

Kom helt tæt på naturen og en ægte kvægfarm på dette ophold på den charmerende Myella Farm.

Australien - New South Wales - Sydney - Bridge Climb.jpg

Bridge Climb i Sydney

Stå på toppen af Harbour Bridge ved solopgang, når solen kaster sine gyldne stråler på Operahusets hvide tag.

strand på Fraser Island, Queensland, Australien

2-dages tur til Fraser Island

Fraser Island er verdens største sandø og en af Australiens mest unikke naturoplevelser.

Australsk aboriginal ser på Ayers Rock (Uluru), Northern Territory, Australien

Guidet eventyr ved Ayers Rock

Oplev Ayers Rock, The Olgas og Kings Canyon på denne 3-dages safaritur fra Alice Springs.

Panorama af Whitehaven Beach i Whitsunday Islands, Queensland, Australien

Whitsundays med luksusyacht

Udforsk Whitsundays paradisiske tropeøer på en luksusyacht med plads til blot seks gæster.

australien_-_south_australia_-_kangaroo_island_-_dyr_-_soeloeve_7.jpg

Det bedste af Kangaroo Island

Oplev det bedste af Kangaroo Islands storslåede natur og rige dyreliv på denne 2-dages tur fra Adelaide.

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

4 dages krydstogt ved revet

Oplev fantastiske tropeøer og snorkling i verdensklasse ved Great Barrier Reef fra Cairns.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Lizard-Island - strand 5_0.jpg

5 dages krydstogt ved revet

Snorkling i verdensklasse på Great Barrier Reef, fantastiske Lizard Island og Georgetown.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

Bestil Her