70125011 Få et tilbud
Canada - quebec - Montreal - Udsigt fra mount royal.jpeg

Drømmen om en rejse til Canada blev virkelig

Sommeren 2018 blev sommeren, hvor Susanne og Peter, vinderne af MyPlanets januar 2018 konkurrence ”At rejse er at vinde”, gjorde en gammel drøm om at opleve Canada til virkelighed. Kunne Canada leve op til forventningerne?

Det må det siges at kunne. Og ikke blot levede landet op til forventningerne, det oversteg dem med mange hestelængder.

Toronto, Niagara og Montreal

Vi landede i Toronto med en forventning om, at der ville være knap så varmt som i det hedebølgeramte Danmark, men her tog vi fejl. Der var 32 grader og solskin, kunne taxichaufføren oplyse på vej fra lufthavnen til hotellet. Toronto er i den grad en storby med konstant aktivitet og liv. Der er mange modsætninger. Små kirker ligger klemt inde mellem højhuskomplekser, forskellige folkeslag bor side om side, og rige kvarterer støder op til fattige kvarterer. Det bedste kig til Torontos skyline, fik vi da vi sejlede mod Toronto Islands.

Fra Toronto havde vi en endagstur til Niagara Falls med en underholdende guide. Vandfaldene er bare spektakulære, men der var for lidt tid til at nyde dem. Vi kunne for eksempel ikke nå turen ind under vandfaldene. Vi kunne have droppet at besøge byen Niagara-on-the-Lake, men den var bestemt også et besøg værd. Det var desuden meget interessant, at der faktisk dyrkes meget vin i det område, fordi bjergene skærmer af for kulden.

Så gik turen mod Montreal med tog på business class, og her må vi sige ”DSB go home”. De kan overhovedet ikke leve op til den luksus, vi oplevede i det tog. I Montreal oplevede vi lidt af jazzfestivallen og efterdønningerne af deres Pride Month. Vi gik naturligvis op på bjerget Mount Royal, hvor udsigten over byen er fantastisk. En anden sjov oplevelse var at gå i den underjordiske by i Montreal, hvor vi på et tidspunkt stødte på Supermand og andre tegneseriefigurer, da der var Comic-Con i kongrescentret.

Rocky Mountains

Så fløj vi til Calgary, som vi ikke nået at opleve, for det var direkte videre i bil mod Rocky Mountains. Og det kan ikke siges for ofte, at de bjerge tager pusten fra én. På mere end en måde. Efter at have kørt lidt forkert, nåede vi frem til hotellet – troede vi. Men det viste sig, at man skulle aflevere sin kuffert, og så med svævebanen op til selve hotellet. Øhhh svævebane og højdeskræk er vist ikke så godt, men det viste sig, at det faktisk ikke var så slemt, selv om turen tog 20 minutter. Og sikke da en placering det hotel havde. Med et værelse ud mod et lille vandfald var det lige før, vi ikke kom videre, for man kunne jo bare sidde der og slappe af. Der var nogle fantastiske vandrestier på toppen af bjerget, både med og uden guide. Hotellet lå 30 km fra Banff, som vi tog ind for at opleve. Det var en hyggelig by, men i den grad præget af turismen. Da vi oplevede feriens første regnbyge her, gik vi ind på Whyte Museum of the Canadian Rockies, der var en blanding af et kunstmuseum og et museum om livet i bjergene for 100 år siden.

Turen gik videre mod Lake Louise og igen, hvis der havde været altan på det hotel med den smukke udsigt over bjergene, var vi måske ikke kommet op til søen. Vi startede med at spise på en nedlagt jernbanestation, hvor oplevelsen blev forstærket af, at der kørte et par godstog med over 100 vogne forbi. Dagen efter begav vi os op til Lake Louise, og med den travetur havde det bare at være de ømme fødder værd. Og det var det. Søen er så klar, grøn og kold – at dømme efter de gisp modige mænd kom med, når de hoppede i.

Vi fortsatte, for vi havde hørt om det lille tehus, som lå kun 3,8 km fra søen. Vi havde dog ikke regnet med at det gik stejlt op ad bakke, og at stierne blev smallere og smallere. Tælleren på telefonen angav, da vi endelig nåede op, at vi havde gået 85 etager op. Det var en meget velfortjent te, vi fik i tehuset. Og sikke en fantastisk lille sø det lå ved. Nu skulle vi så 85 etager ned igen.

Næste stop på turen var Jasper. Bilturen hertil var ad Icefields Parkway, hvor man kunne stoppe ved hver eneste rasteplads og opleve nye fantastiske udsigter over grønne søer, gletsjere, vandfald og fascinerende bjergformationer. Der blev taget mange billeder på den køretur. Jasper er en mindre by, end vi forventede, men det gjorde den ikke mindre interessant. Vi oplevede at se bommen gå ned over en vej, fordi et godstog med omkring 130 vogne skulle passere. Da de endelig havde passeret, så skulle et andet godstog den anden vej, så nogle har nok måtte ringe hjem og sige, de var forsinkede. På en køretur oplevede vi Athabasca Falls. Det er måske ikke helt Niagara Falls, men det er godt nok tæt på. Turen tilbage til Jasper gik ad landevejen frem for motorvejen, hvilket gav et helt andet indtryk af området. Jasper var nok det eneste sted, hvor vi blev lidt irriteret på hotellet, for det varme vand løb i badekarret, men da vi påtalte det, var det som om det ikke interesserede dem.

Rocky Mountaineer og Vancouver

Fra Jasper skulle vi med Rocky Mountaineer mod Vancouver. Tidligt op og afsted. Hold da op hvor en super oplevelse. To fantastiske guider gjorde de to dage til en helt særlig oplevelse. Det kan simpelthen ikke beskrives. De gjorde alt for at gøre opmærksom på ”wildlife of Canada” ved at råbe, ørn til venstre, geder til højre og så videre, hvorefter alle i vognen skyndte sig at se til den side. En vittig guide fra en anden vogn kom igennem vores vogn sent på eftermiddagen, og råbte ”heste til højre” og alle nåede at have kameraet klar, inden joken gik op for os. Det var en hestefarm. Overnatningen i Kamloops gav os mulighed for at opleve en blueskoncert i byens park. Dejligt med den afslutning på dagen. Anden dagen gav et helt andet indtryk af bjergene. Der var en stor forandring i landskabet, men det var stadig lige kønt, og vi hang skiftevis ud ad togets vinduer for at få de bedste billeder af floderne, bjergene, dyrene og telegrafpælene. Maden på toget var også en oplevelse. Det eneste kritiske, der kan siges, er, at endestationen i Vancouver ligger noget uden for lands lov og ret.

Sidste stop på turen var så Vancouver, hvor det viste sig, at hotellet lå med havudsigt, næsten. Der kan fortælles meget om Vancouver, så det må koges lidt ned. Vi havde en fantastisk oplevelse, da vi tog en af de små havnebusser/havnetaxi til Granville Island. Her var kunst og mad og markedsplads i en fascinerende sammenblanding. Turen rundt i Stanley Park bød på en stor naturoplevelse. Både med meget velplejede områder og med vild natur. Vi måtte naturligvis også forbi Vancouver Canucks hjemmebane, Rogers Arena.

Victoria på Vancouver Island

Fra Vancouver havde vi en endagstur til Vancouver Island, til byen Victoria. En smuk havneby med mange blomster, kunst og totempæle. Turen derud var med vandflyver, hvilket var en noget særpræget oplevelse. Vi var ikke forberedt på, at flyet ville bumpe så meget under tilløbet til at lette, men vi kom sikkert op og sikkert ned. Også her må det siges, at vi havde for lidt tid. En anden gang må vi sætte en dag mere af til denne by. Turen tilbage til Vancouver var med bus og færge. Sejlturen var noget af det smukkeste, for her kunne man virkelig opleve de mange øer, der er i området. Vi blev sat af i gåafstand fra hotellet, og da vi kom fra en anden vinkel end dagen før, fandt vi et område med en masse skulpturer af mænd der griner. Samlingen hedder A-maze-ing Laughter. Vi sag længe og så på voksne og børn, der stillede sig op i de samme positurer som figurerne, for at blive fotograferet.

Som det forhåbentlig fremgår af ovenstående, var det en helt særlig og fantastisk oplevelse for os at rejse rundt i Canada. Det var hårdt og intenst samtidigt, for man var på farten hele tiden. Alt klappede, billetter, hoteller, flyveture og billeje. Der er ikke noget at sætte en finger på, hvad angår MyPlanet. Men – og der må jo komme et men – Air Canada brillerede med at sætte os hver for sig, hver gang vi skulle flyve. Det er ret kedeligt at skulle flyve 5-9 timer og så sidde i hver sin ende af flyet.

Susanne og Peter havde med udgangspunkt i MyPlanets rejseforslag Den store Canada rejse valgt deres drømmerejse til Canada. Det blev til en rejse på 27 dage og med afrejse den 2. juli 2018.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Relevante rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.

Roadtrip i Canada og Alaska

Roadtrip i Canada og Alaska

 • Udforsk Canada og Alaskas vilde nationalparker
 • Oplev utæmmet vildmark mellem snedækkede bjerge
 • Gå i guldgravernes fodspor – og mærk guldfeberen

26 dage fra 74.520 kr pr. person

Østlige Canada for alle sanser

Østlige Canada for alle sanser

 • Oplev de fascinerende Niagara Falls helt tæt på
 • Opdag små hyggelige byer og naturperler
 • Nyd den franske stemning i Québec

21 dage fra 38.813 kr pr. person

Roadtrip: Canadas Stillehavskyst og Vancouver Island

Roadtrip: Canadas Stillehavskyst og Vancouver Island

 • Roadtrip i Canadas unikke skærgård
 • Oplev stemningsfyldte Vancouver
 • Udforsk skøn natur og vildt dyreliv

20 dage fra 61.065 kr pr. person

Med tog på tværs af Canada

Med tog på tværs af Canada

 • Tag med på en af verdens mest episke togrejser
 • Oplev Rocky Mountains og de skønne bjergbyer
 • Udforsk Vancouvers farverige mangfoldighed

14 dage fra 55.890 kr pr. person

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra 32.603 kr pr. person

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra 39.744 kr pr. person

Western Wonders Canada

Western Wonders Canada

 • Storslået kør-selv rejse
 • Indtag den imponerende natur 
 • Nyd Calgary og Vancouver
   

16 dage fra 29.498 kr pr. person

Tåg av Rocky Mountaineer som kör genom skogarna i British Columbia, Kanada

Canada på luksusklasse

 • Togrejse med Rocky Mountaineer
 • Albertas nationalparker i bil
 • Udforsk vildmarken

13 dage fra 46.782 kr pr. person

Det vestlige Canada i bil

Det vestlige Canada i bil

 • Ruten er lagt og hotellerne bestilt
 • Nationalparkerne Banff og Jasper
 • Oplev Canadas rige dyreliv

23 dage fra 45.437 kr pr. person

Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Toronto, Niagara Falls og Montreal

 • Storbypuls i spændende Toronto
 • Tæt på mægtige Niagara Falls 
 • Fransk kultur i Québec-provinsen
   

15 dage fra 21.425 kr pr. person

Alaska - Katami National park - bjørn 6

Blandt bjørne og hvaler

 • Oplev Vancouver Islands dyreliv
 • Nyd Victorias storbycharme 
 • Spændende ture undervejs
   

12 dage fra 32.499 kr pr. person

canada -alerbta - jasper - rocky mountains - maligne lake - spirit island

Den store Canada rejse

 • Niagara og fransk kultur i øst
 • Rocky Mountains i vest
 • Luksus-togrejse gennem bjergene

20 dage fra 46.265 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Hvalsafari ved Victoria

Oplev spækhuggere, gråhvaler, sæler og meget mere på denne hvalsafari på sundet ved Victoria.

Canada - British Columbia - Whistler Ziptrek - Ecotours.jpg

Zip-line bjørnetur ved Whistler

Oplev bjørne oppefra, når du bevæger dig via zip-line kabler og hængebroer over skoven ved Whistler og Blackcomb Mountain.

Canada - Alberta - Jasper - bjørneunge

Wildlife flodsafari ved Blue River

På denne tur sejler du ad Blue River kendt som Grizzly Bear Valley, hvor du kan opleve både elge, bjørne og ørne.

Canada - rafting 4.jpg

White water rafting i Banff

Tag på white water raftingtur ad Bow River gennem Horseshoe Canyon i Banff.

Canada - Ontario - Niagara-on-the-lake - vin

Vintur fra Toronto

Nyd en guidet vintur fra Toronto med gode vine og dejlig mad undervejs. 

Australien - victoria - Yarra Valley - vindruer 2

Vin- og cidertur ved Montreal

Smag på de lækre vine og cider, som produceres lige uden for Montreal.

Canada - British Columbia - Knight Inlet Lodge - Grizzlybjørne (Custom)

Vildmarksafari på Knight Inlet Lodge

3 dages safari i vildmarken, hvor du oplever Canadas natur og dyreliv fra en flydende lodge.

Canada - rafting3.jpg

Vild white water rafting i Banff

Vild white water rafting ad Kicking Horse River. Adrenalinsus og skøn natur for alle pengene.
 

Canada - British Columbia - Vancouver - Solopgang.jpg

Victoria med vandflyver fra Vancouver

Tag med vandflyver fra Vancouver til Victoria, hvor du får en hel dag til at opleve byens seværdigheder.

Canada - British columbia - Capilano - hængebro.jpg

Vancouver og Capilano-hængebroen

Oplev det bedste af Vancouver og se regnskoven fra oven fra Capilano-hængebroen.

Canada - Britih Columbia - Vancouver - Big bus

Vancouver hop-on hop off bus og Vancouver Lookout

Udforsk byens mange ansigter, bydele og attraktioner med et hop-on hop-off buspas og billet til Vancouver Lookout

Canada - Saskatchewan - La Reata Lodge - Cowboys_1

Udlev cowboy-drømmen på La Reata

3 dages ægte cowboy-eventyr på Canadas åbne prærie.
 

Canada - Alberta - Banff - Sulphur Mountains - gondol

Udforsk Banff fra Calgary

Lær om geologien, urbefolkningens historie og områdets dyreliv, mens du udforsker Banff National Park.

Canada - Alberta - Banff - Svaevebane 3.jpg

Svævebane-eventyr ved Banff

Oplev de storslåede bjerglandskaber omkring Banff med svævebane til toppen af Sulphur Mountain.

Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Tur til Niagara Falls fra Toronto

Oplev det imponerende Niagara Falls, og besøg den hyggelige by, Niagara-on-the-Lake.

Canada - British Columbia - Whistler - Gondola2.jpg

Svævebane-eventyr i Whistler

Oplev bjerglandskaberne omkring Whistler i fugleperspektiv på det ultimative svævebane-eventyr.

canada - alberta - jasper - maligne lake - spirit island 3500x2333px

Spirit Island Cruise

Nyd en sejltur på en af Rocky Mountains’ smukkeste søer, Maligne Lake, og gør stop ved Spirit Island.

Canada - British Columbia - dyr - plettet sæl 3_0

Snorkel og kajak fra Vancouver

Snorkel blandt sæler, besøg fuglekolonier og sejl i kajak gennem de smukke landskaber i Howe Fjord nær Vancouver.

Canada - Ontario - 1000 Islands - sejltur

Sejltur ved The 1000 Islands i Ontario

Tag med på en times sejltur gennem området The 1000 Islands, som gemmer på både storslåede slotte og et forunderligt landskab med små grønne øer.

Canada - Ontario - Niagara Falls - Regnjakker

Sejltur ved Niagara Falls

Kom helt tæt på Niagara Falls’ enorme vandmasser om bord på Hornblower Niagara Cruises katamaran.

Canada - vancouver island - søløve.jpg

Sejltur blandt Canadas vilde dyr

Kom tæt på Canadas vilde dyr i deres naturlige omgivelser, mens du sejler igennem smukke Discovery Passage

canada - alberta - banff - lake minnewanka 3500x2000px

Sejltur på Lake Minnewanka

Nyd en sejltur på smukke Lake Minnewanka, og oplev det rige dyreliv, både på land, til vands og i luften.
 

Rocky Mountains med helikopter

Rocky Mountains med helikopter

Oplev Rocky Mountains storslåede bjerglandskaber omkring Banff fra en helikopter.

Panoramaudsigt over Quebec City-skyline med Chateau Frontenac og Saint Lawrence-floden - Quebec City, Quebec, Canada

Quebec City rundtur

Denne tur giver en god introduktion til det historiske, men samtidig moderne Quebec.

Canada - Jasper - Heste

Ridetur ved Banff

Denne ridetur ved Banff lader dig opleve de canadiske bjerge fra hesteryg. 

Oplev Victoria på cykel

Oplev Victoria på cykel

Oplev Victoria på cykel, og nyd byens seværdigheder og særlige stemning på en anderledes måde.

Canada - British Columbia - Victoria - The Empress Hotel

Oplev Victoria med vandflyver

Oplev smukke Victoria og de omkringliggende landskaber fra en ny vinkel om bord på et vandfly.

Canada - British Columbia - Vancouver (3)

Oplev Vancouver på cykel

Oplev smukke Vancouver på den bedst tænkelige måde: På cykel med en lokal guide.

Canada - British Columbia - Rocky Mountaineer 3

Oplev Canada med Rocky Mountaineer

Tag på en unik togrejse igennem Canadas bjergrige vestlige provinser med Rocky Mountaineer.

Middagscruise i Toronto

Middagscruise i Toronto

Nyd en lækker middag, mens du sejler langs Torontos fascinerende havnefront.

canada - british columbia - vancouver skyline set fra syd med bjerge som baggrund - bredformat

Med vandfly over Vancouver

Oplev Vancouver og de smukke omgivelser fra et vandfly.

Canada - vandfly.jpg

Med vandfly langs Vestkysten

Tag med, når lokale og dagens post flyver i vandfly mellem de små byer langs Canadas vestkyst.

Canada - Ontario - Algonquin Provincial Park - kano

Kanotur i Algonquin Provincial Park

Oplev den smukke Algonquin Provincial Park i kano og til fods.
 

Canada - british columbia - hval - zodiac.jpg

Hvalsafari ved Vancouver

Spændende hvalsafari ud for Vancouvers kyst, hvor du oplever sæler, marsvin, søløver og spækhuggere.

Canada - vancouver island - spækhugger.jpg

Hvalsafari ved Ucluelet

Oplev både gråhvaler, pukkelhvaler og spækhuggere på denne hvalsafari ud for Vancouver Islands vestkyst.

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Hvalsafari ved Tofino

Oplev både gråhvaler, pukkelhvaler og spækhuggere på denne hvalsafari ud for Vancouver Islands vestkyst.

Canada - Dyr - Pukkelhval (2).jpg

Hvalsafari ved Prince Rupert

Tag på en spændende hvalsafari, og kom helt tæt på de enorme hvaler ved Prince Rupert.

Canada - spekhugger.jpeg

Hvalsafari ved Campbell River

Spændende hvalsafaritur i zodiac-gummibåd med mulighed for at opleve både hvaler, søløver og delfiner.

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Hvalsafari og Victoria

Kombiner hvalsafari ud for Vancouver med stemningsfulde Victoria på Vancouver Island.

Canada - Alberta - Mount Assiniboine - bjerge

Helikoptertur over Mount Assiniboine

Det bliver en halv time spækket med fantastiske udsigter, når du i helikopter flyver over Mount Assiniboine.

Canada - Quebec - guidet tur.jpg

Guidet gåtur i Old Quebec

Tag med på en to timer lang historisk gåtur gennem Old Quebec, og få hele den farverige historie om bydelens udvikling fra 1608 og frem til i dag.
 

Canada - montreal - Mont Royl_0

Guidet cykeltur i Montreal

Oplev Montreal fra sadlen på en cykel. Du kommer let omkring og mærker byens puls undervejs.

Canada - Montreal - Bonsecours Market - 1_1

Guidet gåtur i Old Montreal

Tag med på en guidet gåtur gennem denne spændende bydel Old Montreal.

Canada - British Columbia - Capilano Suspension Bridge.jpg

Gåtur ad Capilanos hængebroer

Mærk suset, når du går ad hængebroer spændt ud mellem trætoppene i Capilano Suspension Bridge Park.
 

Canada - Alberta - Jasper - athabasca - Ice Explorer

Gletsjertur og skywalk på Athabasca Glacier

Oplev Athabasca Glacier på en tur med Ice Explorer-køretøj og fra Glacier Skywalk.

Canada - British Columbia - Vancouver - Gastown madtur

Gastronomi i Vancouvers Gastown

Glæd dig til en tre timer lang tur gennem historiske Gastown i Vancouver med masser af gastronomi undervejs.

Canada - dyr - oern_0.jpg

Gå på opdagelse i Jaspers vildmark

Spejd efter ørne, elge, kronhjorte og bjørne, mens du begiver dig ind i hjertet af Jasper National Park.

Canada - Athabasca.jpg

Flodtur på Athabasca River i Jasper

Tag på en sikker og sjov raftingtur for hele familien ad Athabasca River i Jasper National Park.

Laksefiskeri

Fisketur ved Campbell River

Fisketur på Campbell River, hvor der er god mulighed for at fange laks.

Canada - British Columbia - Whistler - ATV (2)

Firehjulet motorcykel ved Whistler

Oplev Coast Mountains storslåede landskaber på dette guidede firehjulede motorcykel-eventyr fra Whistler.

Canada - Ontario - vingård

Deluxe vintur fra Niagara Falls

Området omkring Niagara-on-the-Lake byder på hyggelige vingårde og fantastiske vine.

Canada - British Columbia - Vancouver (5)

Dinner cruise ved solnedgang

Nyd stemningen og den smukke udsigt ind over Vancouver på dette dinner cruise ved solnedgang.

Canada - british columbia - butchart gardens.jpg

Dagstur til Victoria, Vancouver Island

Tag på dagstur til Victoria på Vancouver Island, og oplev en af Canadas mest stemningsfulde byer.

Granville Island Market - Canada.jpg

Dagstur til Granville Island Market

Besøg Granville Island Market i Vancouver, der byder på hyggelige butiksgader samt et væld af lækkerier.

Canada - Alberta - Dinosaur Provincial Park3.jpg

Dagsbillet til Tyrrell Museum

Kom tæt på dinosaurerne og andre fortidsvæsener, med en dagsbillet til Tyrrell Museum.

Canada - Ontario - Toronto - skyline - skumring_0

Cykeltur på Torontos øer

Oplev Torontos øer på cykel i skumringen, og nyd samtidig lysene fra byens smukke skyline.
 

Canada - Ontario - Toronto - Sightseeing

Dagsbillet til CN Tower i Toronto

Få en fantastisk udsigt over Toronto fra toppen af det 553 meter høje CN Tower.
 

Canada - Ontario - Toronto - Cykel - Guide

Cykeltur i Toronto med guide

Udforsk Toronto på cykel og oplev byens mange seværdigheder på en anderledes måde. 

Canada - vandfly.jpg

Canadas kystbjerge med vandfly

Oplev storslåede bjerglandskaber, mægtige gletsjere og smukke søer med vandfly fra Whistler.

Canada - British Columbia - Knight Inlet Lodge - Grizzlybjørne (Custom)

Bjørnesafari ved Prince Rupert

Tag på en spændende bjørnesafari i båd, hvor du kommer helt tæt på Canadas grizzlybjørne.

Bjørnesafari ved Tofino og Ucluelet

Bjørnesafari ved Tofino og Ucluelet

Kom helt tæt på de charmerende sortbjørne på en spændende bjørnesafari med båd.

canada - brown bear - bredformat 3000x1200px

Bjørnesafari i Whistler

Oplev det rige dyreliv i Whistler og Blackcomb bjergene.

Bjørne-tur fra Telegraph Cove

Bjørne-tur fra Telegraph Cove

Tag med på en sejltur til Knight Inlet, hvor du kan opleve bjørnene komme ned til bredden for at søge føde.
 

Canada - Alberta - Jasper - athabasca - Ice Explorer

Besøg Athabasca-gletsjeren

Besøg Athabasca-gletsjeren, som er en af Rocky Mountains’ mest spektakulære gletsjere.

Horseshoe Falls, Niagara Falls, Canada

Bagom Niagara Falls

Kom bag om Niagara vandfaldene på denne imponerende tur til det største af faldene, Horseshoe Falls.

Ridetur ved Banff - Banff Trailriders5.jpg

2 dages ridetur i Banff

Kom på dette spændende 2-dages eventyr på hesteryg, hvor du udforsker dele af Canadas uberørte natur og rige dyreliv omkring Banff National Park.
 

Canada - Quebec - Ottawa - War Museum

Ottawa Museum of History og War Museum

Besøg de spændende museer Ottawa Canadian History Museum og  War Museum.
 

Canada - Vancouver island - campbell river.jpg

Svøm med laks i Campbell River

På denne tur får du mulighed for at svømme med laks i Campbell River, hvilket er en helt unik oplevelse. 

Canada - rafting 4.jpg

Rafting i Jasper National Park

Sejl i pelshandlernes fodspor på denne familievenlige raftingtur ad Athebasca-floden i Jasper National Park.

St Lawrence Market - Toronto.jpg

Sightseeing bustur i Toronto

Oplev Torontos seværdigheder med en 2-dags billet til byens sightseeingbusser med guide.
 

Canada - Banff (12).jpg

Guidet vandretur i Banff

En klassisk vandretur gennem Rocky Mountains, som byder på gletsjere, takkede bjergtinder og brusende floder.

Canada - Ontario - Niagara - Helikopter_1

Helikoptertur over Niagara Falls

Flyv i helikopter over Niagara Falls vandfaldene, og nyd en sjov oplevelse med en fantastisk udsigt.

Canada - Dyr - Grizzlybjørn1

Bjørnesafari fra Campbell River

Kom tæt på Canadas grizzlybjørne på denne naturskønne bjørnesafari fra Campbell River.
 

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

Bestil Her