^
 • Natur og badeferie i Australien

  18 dage fra kr. 23.200

 • Australien - Koala
  Natur og badeferie i Australien

  18 dage fra kr. 23.200

 • Natur og badeferie i Australien

  18 dage fra kr. 23.200

 • Australien - Kænguru
  Natur og badeferie i Australien

  18 dage fra kr. 23.200

 • Australien - Northern Territory - Kakadu National Park
  Natur og badeferie i Australien

  18 dage fra kr. 23.200

 • Australien - Northern Territory - Kakadu National Park
  Natur og badeferie i Australien

  18 dage fra kr. 23.200

Natur og badeferie i Australien

Oplev Australiens varierede natur og dyreliv, inden rejsen slutter med tropisk badeferie.

18 dage fra kr. 23.200

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 27.200 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 1.110
Prisen inkluderer: Fly, overnatninger og flere udflugter

Kom helt tæt på Australiens fantastiske dyreliv, og oplev den enorme variation af landskaber. Fra Darwin udforsker du brusende vandfald, dyrerige vådområder og hulemalerier fra tidernes morgen på en 3-dages ekspedition i firehjulstrækker til nationalparkerne Litchfield og Kakadu. Helt andre oplevelser venter i Melbourne langt mod syd, hvor du tager på udkig efter kænguruer og koalaer sammen med en koalaforsker og oplever Melbournes hemmeligheder med en lokalkendt guide. Rejsen slutter med en uge i tropiske Cairns, hvor du snorkler ved Great Barrier Reef, møder de lokale aboriginals og udforsker regnskoven både til fods og med båd.

Kom til rejseforedrag om Australien
I løbet af året holder vi foredrag om rejser til Australien. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen østpå mod Australien. 

Dag 2: Ankomst til Darwin

Efter et flyskifte i Fjernøsten fortsætter du til Darwin, hvor du indlogeres på dit hotel. Herefter er resten af dagen fri til at slappe af ovenpå flyveturen og få de første indtryk af Northern Territory’s hyggelige multikulturelle statshovedstad. Gå en tur i den fine botaniske have, udforsk midtbyens butikker og caféer, og nyd den smukke solnedgang fra stranden. Nu er eventyret for alvor begyndt. Forude venter en tredages campingsafari i firehjulstrækker til nationalparkerne Litchfield og Kakadu. Du rejser i en mindre international gruppe i en firehjulstrukken bus og overnatter i gode telte. Alle måltider er inkluderede, og turen ledes af en dygtig engelsktalende guide. I teltlejrene er der bade- og toiletforhold. Men du skal være opmærksom på, at denne tur kræver lidt eventyrånd. Ligeledes forventes det, at alle hjælper til med at lave mad, vaske op osv. Så går det hurtigere, og du får mere tid til at nyde den vilde australske natur.

Dag 3: Darwin til Kakadu

Fra Darwin sættes kursen mod Litchfield National Park, der er berømt for sit rige dyreliv og sine smukke vandfald. Ikke mindst Florence Falls og Wangi Falls, der begge indbyder til en forfriskende dukkert omgivet af vild natur. Du oplever også Litchfields fascinerende termitboer, hvoraf nogle er gigantiske, mens andre er rettet ind efter verdenshjørnerne.

Fra Litchfield går turen ad små bagveje mod Kakadu National Park. Der er gode chancer for at se dyr og fugle undervejs, så hold øje med papegøjer, kænguruer og måske en endda en dingo på udkig efter det næste måltid. Flere steder kan det være nødvendigt at krydse små vandløb for at nå frem til aftenens lejrplads. Aftensmaden er hurtigt lavet, og inden længe kan du sætte dig til rette omkring bålet under en funklende, klar stjernehimmel.

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park

Dag 4: Kakadu National Park

Næste morgen vågner du midt i et af verdens største vildnisser. Kakadu er næsten halv så stor som Danmark, og området er indskrevet på UNESCO's liste over verdensarv for både sin kultur og natur. Dagens første eventyr er en sejltur med aboriginal guide på Yellow Water Lagoon, der er berømt for sit rige fugleliv og de store saltvandskrokodiller, der lurer i vandskorpen. 

Tilbage på landjorden fortsættes mod Nourlangie Rock, hvor lokale aboriginals har malet deres liv og mytologi på klipperne gennem mere end 20.000 år. Du lærer meget mere om disse folk på besøgscenteret Bowali, inden turen fortsætter mod Ubirr Rock, der skjuler nogle af Kakadus mest berømte klippemalerier. Fra Ubirr fører en sti op til et udsigtspunkt, hvor du belønnes med en storslået solnedgang over Kakadus åbne flodsletter.

Dag 5: Kakadu National Park til Darwin

Firehjulstrækket sættes for alvor på prøve i dag, når du kører ad sandede hjulspor mod afsidesliggende Twin Falls. Det sidste stykke foregår med båd og siden til fods ad en sti flankeret af store, gyldne klipper. Vandfaldet falder i to stråler ned i en lille lagune, der indrammes på smukkeste vis af høje klippevægge og en lille sandstrand. Om muligt endnu mere spektakulært er Jim Jim Falls, som det også kræver en mindre ekspedition at nå frem til. Vandfaldet er særlig dramatisk lige efter regntiden (der slutter i juni), når vandet vælter ud over klippekanten og falder mere end 150 meter ned i en bred slugt. Her kan du vaske rejsestøvet af, inden turen går tilbage mod Darwin.

OBS. Adgang til Wangi Falls i Litchfield samt Twin Falls og Jim Jim Falls i Kakadu er ikke altid muligt fra december til juni. Er dette tilfældet, vil disse steder blive erstattet af andre spændende oplevelser.

Australien - victoria - Melbourne

Dag 6: Darwin - Melbourne

Helt andre oplevelser venter forude, når du lægger tropiske Darwin bag dig og flyver mod Melbourne i Australiens sydøstlige hjørne. Her indlogeres du på dit hotel for de kommende 4 nætter, hvorefter resten af dagen er fri til at udforske denne vidunderlige storby, der bugner af oplevelser af enhver art. Nyd folkelivet fra en fortovscafé over et glas lokal hvidvin, shop i de mange butikker, eller hop på en af de lokale sporvogne, der triller gennem Melbournes gader. 

Dag 7: Kænguruer og koalaer

Dagen byder på en fantastisk heldagstur i de stenede, skovklædte landskaber omkring Melbourne, der er et ideelt habitat for blandt andet kænguruer og koalaer. Koalaerne kan være vanskelige at få øje på i trækronerne. Men med hjælp fra en lokal koala-forsker er der gode chancer for at se de bedårende dyr i deres naturlige omgivelser. Du hører også en masse om koalaerne samt det store arbejde, der bliver gjort for at sikre bestanden i fremtiden. Et arbejde, du selv får mulighed for at hjælpe til med i løbet af dagen. Efter en picnic-frokost går eftermiddagen med at kigge efter kænguruer på de åbne græssletter og i de dybe skove, hvor også emuer og papegøjer holder til. Først sidst på dagen går turen tilbage til hotellet i Melbourne.

Dag 8: Melbournes hemmeligheder

Kom ind bag facaden på Melbourne, og oplev sider af byen, de fleste lokale ikke engang kender til. Sammen med den lokalkendte guide begiver du dig ud på en spændende vandretur ad små baggyder og skjulte arkader, der på forskellig vis fortæller historien om denne dybt multikulturelle storby. På vejen oplever du forretninger, hotte designerbutikker, hyggelige caféer og lokal arkitektur. Efter ca. 2 kilometers gang slutter turen med frokost på en god, lokal restaurant, hvorefter resten af dagen er fri til at fortsætte udforskningen af byen på egen hånd. 

Dag 9: Melbourne på egen hånd

Nyd en hel dag i Melbourne på egen hånd. Eller tag på udflugt til et af de mange glimrende vinområder nær byen, hvor lokale vinbønder gerne deler smagsprøver ud på den seneste høst. Helt andre oplevelser venter på den lille ø Phillip Island, hvor pingviner går i land hver aften efter at have tilbragt dagen i havet. Australiens dyreliv kan også opleves i Healesville Wildlife Sanctuary, eller nyd naturen omkring Melbourne om bord på damplokomotivet Puffing Billy. 

Dag 10: Melbourne – Cairns

Fra Melbourne flyver du til Cairns, hvor du indlogeres på dit hotel for de kommende 7 dage. Cairns er hovedbyen i det nordlige tropiske Queensland, og her er der nok at tage sig til. Gå en tur langs promenaden ud til vandet, eller find badetøjet frem og besøg den kunstigt anlagte lagune midt i Cairns. Dejlige tropestrande findes både nord og syd for byen, og ca. en halv times gang fra centrum ligger en fin botanisk have med en gangbro gennem et lille stykke monsunregnskov. Desuden byder Cairns på et væld af restauranter og butikker.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef

Dag 11: Michelman Cay og Great Barrier Reef

Endnu en stor naturoplevelse venter, når du står til søs fra Cairns på en stor luksuskatamaran med kurs mod sandøen Michelman Cay. Øen er del af koralrevet Great Barrier Reef, og dyrelivet er særdeles rigt. På nogle tidspunkter af året samler op mod 20.000 fugle sig her for at yngle. Men den største attraktion venter i det lune, klare vand omkring Michaelmas Cay, hvor et mylder af tropefisk og andre havdyr holder til ved de farvestrålende koralrev. Deriblandt kæmpemuslinger samt havskildpadder, der kommer til øen for at lægge æg på stranden. Brug dagen på at snorkle, og nyd de dejlige strande, inden turen går tilbage mod Cairns sidst på eftermiddagen. Frokost og te serveres på båden.

Australien - Queensland - Cape Tribulation

Dag 12: Jungleeventyr fra Cairns

Dagens heldagstur byder på både storslået natur, aboriginal-kultur og dyreliv. Ved Mossman Gorge bliver du budt velkommen af de lokale aboriginals, der fortæller om deres urgamle kultur. Herefter udforsker du en af verdens ældste regnskove sammen med guiden, der tager dig ned til en smuk jungleflod flankeret af store kampesten og tæt vegetation.

Flere naturoplevelser venter ved Cape Tribulation, hvor regnskoven møder koralrevet. Gå en tur på stranden, og nyd de flotte udsigter, inden frokosten serveres i skønne omgivelser. Efter frokost fortsætter turen til Daintree River. Denne mægtige jungleflod er først og fremmest berømt for sine store saltvandskrokodiller og øvrige dyreliv, som du oplever på en smuk sejltur ad floden. Tilbage på landjorden sættes kursen mod Cairns. 

Dag 13-16: Cairns

Dagene er fri til at slappe af på strandene omkring Cairns eller tage på et par af de mange udflugter, der tilbydes fra byen. Det er utrolig meget at vælge mellem. Tag toget gennem bjergene til markedsbyen Kuranda, og kør med svævebanen henover regnskovens trækroner tilbage til Cairns. Udforske de forunderlige lava-tunneller i Undara, og oplev mere af Great Barrier Reef på en snorkletur ved det ydre rev. Port Douglas nord for Cairns er også et besøg værd, og de mange tropeøer ud for kysten lokker med flotte hvide strande og turkisblåt vand.

Dag 17: Afrejse fra Cairns

Det er tid at tage afsked med Australien og begynde hjemrejsen. 

Dag 18: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 27.200   Fra kr. 23.200 
 Højsæson  Fra kr. 28.900   Fra kr. 24.300 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse fra Danmark til Darwin og retur fra Cairns
 • 2 Indenrigsfly i Australien. Darwin - Melbourne og Melbourne - Cairns
 • Flyskatter og –afgifter
 • 1 overnatning på hotel i Darwin
 • 3 dages tur til Kakadu og Litchfield med helpension
 • 4 overnatninger på hotel i Melbourne
 • Dagstur fra Melbourne - Kænguruer og koalaer inkl. frokost
 • Dagstur i Melbourne – Lanes and Arcades inkl. te/kaffe og frokost
 • 7 overnatninger på hotel i Cairns
 • Dagstur på revet til Michaelmas Cay 
 • Heldagstur til Cape Tribulation og Daintree
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her
Højsæson

Højsæson i Australien er i folkeskolernes sommerferie samt fra december til marts. Australien er dog et stort land, og der er stor forskel på sæsonerne i de forskellige dele af landet. Går rejsen til Sydney, Adelaide, Melbourne og den sydlige del af landet, er den australske sommer fra december til februar en populær periode. Det centrale og nordlige Australien har derimod højsæson fra maj til september. 

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.