70125011 Få et tilbud
Bæredygtige rejser

Bæredygtige rejser

Bæredygtige rejser – for de mennesker, vi møder, og de steder på planeten, vi udforsker.

Lige siden MyPlanet blev grundlagt, har det været en vigtig del af vores vision at have en positiv indvirkning på de samfund og de miljøer, hvor vi arbejder.

For at gøre dine rejsedrømme til virkelighed, og gøre det lettere at rejse til de forskellige dele af vores fantastiske planet, er det vigtigt for os, at vi og vores gæster yder et positivt bidrag til de mennesker og steder, vi besøger på vejen. Vi mener, at turisme, når det gøres rigtigt, kan være en positiv drivkraft til at støtte lokale økonomier og samfund, fremme beskyttelsen af truede dyrearter og deres levesteder og fremme forståelsen mellem forskellige kulturer.

Vi hævder ikke, at vi er perfekte – og vi vil stille os tvivlende over for alle andre, der gør det. Vi anerkender, at det ikke er praktisk muligt at være en “miljøvenlig” rejsende, da ethvert skridt efterlader et aftryk, men vi værdsætter at vise hensyn til miljøet. Tag med os på vores rejse i dag, så vi kan skabe en bedre verden i morgen.

Vores fundament for bæredygtige rejser. For os betyder det at handle ansvarligt som rejsearrangør disse fire primære områder.

Bæredygtige rejser

BÆREDYGTIGE OPLEVELSER OG SAMARBEJDSPARTNERE

Vi prioriterer at udvikle langvarige relationer med lokale samarbejdspartnere, der er lige så engagerede i bæredygtighed og forretningsetik som vi selv er. Uanset om det er indkvartering, guideservice eller et helt tredje arbejdsområde, er vores samarbejdspartnere nøje udvalgt så vi deler kerneværdier.

Ud over at samarbejde med lokale virksomheder de steder, hvor det er muligt, tilstræber vi at levere rejseoplevelser, der både har autentisk indhold og fokus på bæredygtighed. Vi ønsker, at vores gæster skal nyde alle rejsens dele, og at mødet med lokalbefolkningen er gensidigt udbytterigt – og ikke mindst gavnligt for lokalsamfundet og planeten som helhed. Læs mere

Bæredygtige rejser

STØTTE TIL LOKALSAMFUND OG BEVARENDE INITIATIVER

Det er en af vores primære målsætninger at have en positiv indvirkning på de samfund som vi arrangerer rejser til. Det kan vi gøre ved at støtte hjælpeorganisationer og deltage aktivt i samfundsprojekter. Det er vores opfattelse, at vi kan gøre meget mere end blot give donationer, hvis vi også udnytter vores kompetencer og viden, hvilket samtidig er til gavn for vores team og gæster. Vi prioriterer desuden at behandle alle vores teammedlemmer og partnere med respekt og værdighed, samt sikre dem et sikkert og værdigt arbejdsmiljø. Læs mere

Bæredygtige rejser

REDUKTION AF CO2-FODAFTRYK

Hos MyPlanet er vi stolte over de mere end 100.000 gæster, der er kommet hjem fra vores rejser med uforglemmelige minder. Men i løbet af årene har vi også lært, at rejser har deres konsekvenser. Som et ansvarligt rejseselskab ønsker vi at bidrage positivt til de samfund, hvor vi arbejder, og til verden som helhed. Som et skridt i retning af større bæredygtighed, sigter vi mod at minimere CO2-udledningen fra alle dine rejser med os, samtidig med, at vi investerer i foranstaltninger, der er CO2-reducerende.

Til dette formål har MyPlanet indgået et samarbejde med South Pole, der med succes har sparet planeten for mere end 170 millioner tons CO2 siden 2006. Læs mere

Bæredygtige rejser

GRØNNE KONTORER OG GRØN DRIFT

Vi mener, at bæredygtighed starter på hjemmebanen, og i dette tilfælde på vores kontorer rundt omkring i verden. Vores initiativer omfatter reduktion af plastik- og papirforbrug, genbrug, minimering af CO2-udledning og investering i CO2-begrænsende foranstaltninger, samt at gøre medarbejderne bevidste om bæredygtighed. Det er fortsat vores mål at reducere affaldsmængden i den daglige drift, og denne indsats har givet mange af vores kontorer et Travelife Partner Certificate for det grønne arbejde.

Bæredygtige rejser