70125011 Få et tilbud

Vi er din garanti for sikkerhed og tryghed på rejsen. Når du bestiller en rejse hos os, er dine penge og din ferie i trygge hænder. Det kan vi love, fordi vi ud over mange års erfaring har et solidt økonomisk fundament.

MyPlanet er medlem af Rejsegarantifonden

MyPlanet er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 795) og Danmarks Rejse­bureau Forening. Rejsegarantifonden er din sikkerhed for, at du bliver kompenseret, hvis din rejsearrangør skulle gå konkurs før eller under din rejse.

MyPlanet er medlem af Rejsebureauforeningen

Vores medlemskab af Dansk Rejsebureau Forening betyder, at vi har forpligtet os til at efterleve organisationens etiske regelsæt. Endeligt gælder det, at du kan klage. Skulle din rejse mod forventning ikke forløbe som beskrevet i dit program, kan du indbringe sagen for Pakkerejse-Ankenævnet, som er en uvildig instans. MyPlanet har som medlem af Danmarks Rejsebureau Forening pligt til at efterkomme ankenævnets afgørelser.

Du er dækket af Pakkerejseloven

Når du køber en rejse gennem MyPlanet er du dækket af pakkerejseloven – og den beskyttelse det giver dig som forbruger (efter dansk lovgivning).

Du har eksempelvis gennem MyPlanet købt flyrejsen og overnatninger på hoteller plus lejet en bil – så er det en pakkerejse.

Skulle eksempelvis flyselskabet gå konkurs, så hjælper vi dig videre. Havde du selv købt flybilletter, så vil du miste pengene og skulle selv sørge for de udfordringer der kunne være i forhold til bil og hoteller.

En del af Travelopia

MyPlanet hører i dag under paraplyen MyPlanet International, der også opererer i Sverige. Begge rejsebureauer er en del af Travelopia, som driver over 50 højt specialiserede rejsebureauer verden over. 

MyPlanets destinationer

Rejser til Sydafrika

Sydafrika

Safari, gourmet og naturoplevelser. Bestil din rejse til Sydafrika her!

Rejser til Canada

Canada

Roadtrips, ferie i autocamper, krydstogter og togrejser. Bestil din rejse til Canada her!

Rejser til USA

USA

Californien, Hawaii, roadtrips og oplevelser. Nationalparker og storbysus. Strand og bjerge. USA har det hele. Find din rejse til USA…

Rejser til Australien

Australien

En rejse til Australien er et eventyr af de helt store, og der venter dig store oplevelser af meget forskellig…

Rejser til New Zealand

New Zealand

Gejsere, fjorde og mægtige bjerge. Find din rejse til New Zealand her!