70125011 Få et tilbud
Bæredygtige oplevelser og samarbejdspartnere

Bæredygtige oplevelser og samarbejdspartnere

Et fundament af bæredygtige oplevelser og partnerskaber

Vi prioriterer at udvikle langvarige relationer med lokale samarbejdspartnere, der er lige så engagerede i bæredygtighed og forretningsetik som vi selv er. Uanset om det er indkvartering, guideservice eller et helt tredje arbejdsområde, er vores samarbejdspartnere nøje udvalgt så vi deler kerneværdier.

Ud over at samarbejde med lokale virksomheder de steder, hvor det er muligt, tilstræber vi at levere rejseoplevelser, der både har autentisk indhold og fokus på bæredygtighed. Vi ønsker, at vores gæster skal nyde alle rejsens dele, og at mødet med lokalbefolkningen er gensidigt udbytterigt – og ikke mindst gavnligt for lokalsamfundet og planeten som helhed.

Beskyttelse af det vilde dyreliv i naturen

Borneo-orangutang_121340395.jpg

MyPlanet er på konstant udkig efter rejseoplevelser, der giver vores gæster mulighed for at støtte og sætte pris på naturen. Vi er aktivt involveret i en lang række organisationer, der fremmer dyrevelfærd og naturbeskyttelse, særligt dem, der hjælper verdens mest sårbare og truede arter.

Akkurat som mennesker, fortjener dyr at blive behandlet med respekt og omsorg. Vi støtter ikke besøg i zoologiske haver eller dyreparker, hvor der er dyr i fangenskab, men opfordrer i stedet til besøg hos organisationer med reddede dyr, der er under rehabilitering. En ansvarlig naturturisme er en stor del af vores dyrevelfærdspolitik. Når vores gæster oplever dyrelivet på rejsen, støtter de ikke kun de pågældende nationalparker og reservater, men også de omkringliggende lokalsamfund.

Safarier er en vigtig del af mange af vores rejser, og det er vores opfattelse, at når de gennemføres på den rigtige måde, kan de give et uvurderligt indblik i naturens verden.

Når du tager med på en safari – hvad enten det er til lands eller til vands – med MyPlanet, er det vigtigt, at du ved, at alt altid sker på dyrenes præmisser. Der er aldrig garanti for, at du ser de dyr, du er på udkig efter, men alene forsøget på at få øje på dyrene i deres naturlige habitat, er en stor del af den samlede og sjove oplevelse.

Planlægning af den bæredygtige rejse

Bæredygtige oplevelser og samarbejdspartnere

At planlægge en rejse for livet, der samtidig er bæredygtig, kan ikke være enklere end med MyPlanet. Ud over at fremme de tiltag, der støtter lokalsamfund og dyrevelfærd, minimerer vi CO2-aftrykket fra vores rejser gennem et samarbejde med virksomheden South Pole, der er specialiseret i kulstofkreditter.

At vælge den rigtige indkvartering er en anden vigtig del af det at rejse ansvarligt. Vi benytter os af en mærkning i vores rejseforslag, som viser gæsterne, hvilke af vores hoteller, lodges og safari camps, der er anerkendt for deres arbejde med bæredygtighed. Vi indgår meget gerne samarbejde med mindre, lokalt drevne virksomheder, når der er mulighed for det, og særligt med de virksomheder, der værdsætter og beskytter kulturarv og det naturlige miljø, der er unikt lige på det sted, hvor de er hjemmehørende.

Partnerskabets styrke

Bæredygtige oplevelser og samarbejdspartnere

Vi hører ofte fra vores gæster, at det at rejse med MyPlanet er som at udforske verden med en ven. Det er et udtryk for den personlige service, der er mulig takket være de enestående leverandører, rejseguider og hotelejere, som vi har valgt at samarbejde med.

Der er få ting, der er stærkere end et stærkt partnerskab. Vi har brugt år på at skabe relationer med bæredygtige samarbejdspartnere, der alle er kendt for at levere etiske og berigende oplevelser. Det glæder os at kunne præsentere så mange fantastiske virksomheder for vores gæster, lige fra luksushotelgrupper som CGH i Indien til små, familiedrevne safarihytter i det landlige Kenya.

Rejser for alle: Handicapvenlige ferier

Bæredygtige oplevelser og samarbejdspartnere

Vi mener, at alle – uanset helbred, alder eller individuelle begrænsninger – har ret til at rejse. Hvor det er muligt, vil vi imødekomme særlige behov i vores gæsters rejseplaner, uanset om det er indkvartering uden dørtrin for kørestolsbrugere eller andre helbredsmæssige forhold, der skal tages højde for.

Takket være vores udgangspunkt med skræddersyede rejser, kan vi tilrettelægge en handicapvenlig rejse, der passer perfekt til individuelle krav og behov. Nogle af vores destinationer er ikke lige egnede for alle, så vi er glade for at kunne tilbyde rigtig gode alternativer og således sikre, at du altid kan få den bedst mulige rejseoplevelse.