70125011 Få et tilbud
Støtte til lokalsamfund og bevarende initiativer

Støtte til lokalsamfund og bevarende initiativer

Det er en af vores primære målsætninger at have en positiv indvirkning på de samfund som vi arrangerer rejser til. Det kan vi gøre ved at støtte hjælpeorganisationer og deltage aktivt i samfundsprojekter. Det er vores opfattelse, at vi kan gøre meget mere end blot give donationer, hvis vi også udnytter vores kompetencer og viden, hvilket samtidig er til gavn for vores team og gæster. Vi prioriterer desuden at behandle alle vores teammedlemmer og partnere med respekt og værdighed, samt sikre dem et sikkert og værdigt arbejdsmiljø.

Støtte til lokalsamfund og bevarende initiativer

Samfundsstøtte

Når en ven eller et familiemedlem, som du henviser til os, bestiller sin første rejse, donerer vi 50 US dollars på dine vegne til Logos. Det er en velgørende organisation i Kenya, som giver børn fra dårligt stillede miljøer mulighed for at få en ungdomsuddannelse. Beløbet bruges til skolepenge, materialer og skoleuniformer. Her kan du få mere at vide om Friends for Friends og vores støtte til Logos Scholarship Fund.

Som en del af vores bæredygtighedsinitiativ, der både støtter lokale samfund og lokale NGO’er, samarbejder vi også med socialt ansvarlige organisationer i Kenya, Tanzania og Indien, der leverer velkomstgaver til de gæster, som rejser med os i de pågældende lande.

Frivilligt arbejde

Vi går længere end til blot at donere. Vi mener, at alle vores teammedlemmer kan tilføre værdi til de forskellige lokalsamfund, når vi udnytter vores personlige og organisatoriske viden og færdigheder. Det er ikke kun positivt for disse lokalsamfund, men også sjovt og lærerigt for vores teams, når de engageres i områder af samfundet, som de ellers ikke har nogen naturlig berøring med. Vi giver også vores medarbejdere mulighed for at dedikere en arbejdsdag hver tredje måned til frivilligt arbejde med en af de velgørende organisationer, som vi støtter. Vi vælger vores partnerorganisationer på baggrund af deres stærke principper, etik og medarbejdernes omsorg og dedikation for de modtagere, de arbejder med.

Støtte til lokalsamfund og bevarende initiativer

Praktikophold og mentorordninger

Vores kontorer i Afrika og Indien tilbyder praktikpladser til unge fra dårligt stillede miljøer, uanset hvor de befinder sig. Vores medarbejderstab vejleder personligt praktikanterne, så de kan klare udfordringer og træffe det rigtige valg i forhold til karriere og fremtidigt arbejde. Vi er stolte over at have skabt miljøer fyldt med muligheder, og vi elsker at se vores praktikanter, uanset baggrund, når de udvikler sig og kommer videre.

I Kenya giver vores partnerskab med Logos Scholarship Fund mulighed for at tilbyde tre til fire måneders praktikophold til gymnasieelever, så de kan få praktisk erhvervserfaring og nye kvalifikationer. På den måde bliver de klædt på til at opstarte egen virksomhed eller forbedre deres muligheder for at få arbejde. Nogle af vores tidligere praktikanter er blevet i MyPlanet-familien og har fået en flot karriere.

Anvendelse af donationer

Det er med stolthed, at vi kan delagtiggøre vores gæster i de grundige undersøgelser, vi har lavet af de velgørende organisationer på vores rejsemål. Vi evaluerer løbende vores samarbejdspartnere, hvor vi har fokus på deres etik, hvor stor en andel af de indsamlede midler, der går direkte til velgørende arbejde, og hvor længe de har arbejdet aktivt i deres lokalsamfund. Du kan altid tage en snak med vores rejsekonsulenter om aktiviteter og udflugter på din rejse, der direkte understøtter de lokalsamfund, du besøger undervejs. For eksempel anbefaler vi, at du besøger Sheldrick Family Trust uden for Nairobi, hvor din entrebillet støtter redning og rehabilitering af forældreløse elefanter.