70125011 Få et tilbud
Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Et eventyr venter på denne rejse, hvor turen går op ad Australiens vestkyst fra Perth i syd til Exmouth i nord. Undervejs venter fantastiske naturoplevelser ved Coral Coast på Rottnest Island, ved Monkey Mia og omkring Ningaloo Reef.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

13 dage fra 36.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast. Vær forberedt på et spændende eventyr, mens du rejser op langs Australiens spektakulære, vestlige kystlinje.

Perth & Rottnest Island

Rejsen starter i Perth – byen, der på sin helt egen måde forener det bedste af naturen med det menneskeskabte. Så her konkurrerer de grønne områder og skønne strande, med museer, gallerier og vingårde – alt sammen en kort køretur fra byens centrum. Perth er et bevis på, at det ikke behøver at være en ulempe at ligge langt fra de andre, større australske byer. Næste stop på turen, Rottnest Island, er den perfekte indledning til Australiens betagende kystområder, der ligger ud til Det Indiske Ocean. Her er masser af muligheder for at se delfiner, fiskeørne og tit også pukkelhvaler. I Cervantes, der har sit navn fra et forlist, spansk skib, der endte sine dage ud for kysten, vil du overraskes af ørkenlandskaber, der næsten fremstår uvirkelige. Her kan du prøve sandboarding. Den lille fiskerby er et kendt stop på rejsen videre mod Coral Coasts nationalparker, med de mere end 900 forskellige arter af vilde blomster, og de langstrakte, smukke sandstrande.

Smukke Kalbarri

Kalbarri er en smuk lille kystby, der er omkranset af en fantastisk natur, der rummer et stort, vildt dyreliv. Du tager på opdagelse i Kalbarri til fods og i båd. Her er utallige steder, hvor du bare er nødt til at stoppe op, og nyde den spektakulære udsigt.

Delfiner & strande i Monkey Mia

Monkey Mia er en anden charmerende kystby på Coral Coast. Byen er også et fantastisk udgangspunkt til at udforske områdets aboriginale kultur og kulturarv. Kystbyens kridhvide sandstrande, og de mange muligheder for vandsport, er også populære og noget af det, der tiltrækker besøgende. Carnarvon ligger ved mundingen af Gascoyne-floden, tæt på Ningaloo Reef. Her er fyldt med frodige frugt- og grøntsagsplantager, og området er spækket med friske, lokale råvarer. Takket være beliggenheden ved kysten, er byen i høj grad kendetegnet ved fiskeri. De lækre råvare fra landbrugene, den friskfangede fisk og skaldyrene kan nydes i de maleriske, små restauranter, som ligger rundt omkring i byen.

Coral Bay & Ningaloo Reef

I det krystalklare vand ved Ningaloo Reef kan du opleve delfiner, skildpadder, hajer, djævlerokker og et utal af fiskearter. Det krystalklare, turkisblå vand, der omkranser Coral Bay og den nærliggende Ningaloo Marine Park, skal opleves for at man tror på det. Det er et fantastisk sted til en afslappet svømmetur, dykning og snorkling, og områdets rige marineliv tiltrækker derfor naturelskere fra nær og fjern. Sejlture med glasbundsbåde er populære, når man skal betragte de fantastiske koralrev og deres forskellige habitater, der vrimler med dyreliv. I sæsonen er Coral Bay en af de bedste udgangspunkter for hvalsafari i Australien, hvor man især kan opleve hvalhajer og djævlerokker.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Et eventyr venter på denne rejse, hvor turen går op ad Australiens vestkyst fra Perth i syd til Exmouth i nord. Undervejs venter fantastiske naturoplevelser ved Coral Coast på Rottnest Island, ved Monkey Mia og omkring Ningaloo Reef.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Perth

Dag 2-4: Perth

Efter din ankomst til Perth mødes du med vores lokale repræsentant, der sørger for den private transport til Ingot Hotel. Du skal bo to nætter på dette moderne og komfortable hotel, der ligger få minutter fra lufthavnen og Central Business District, og i nærheden af Optus Stadium, Swan Valley, Ascot Racecourse og DFO Perth.

Perth giver dig det bedste fra to verdener, med en overflod af naturvidundere, der harmonisk sameksisterer med bylivets charme. Så her kappes grønne områder og skønne strande, med museer, gallerier og vingårde - alt sammen beliggende en kort køretur fra byens centrum. Og hvis du ser på antallet af lokale musikere og kunstnere i Perth, viser det, at det ikke nødvendigvis er en ulempe at være geografisk isoleret fra de andre større australske byer. Den livlige og pulserende by har også været en inspiration for mange sangere, romanforfattere og filmskabere fra hele verden, der ofte har valgt, at fremhæve byen i deres værker. Perth er hjemsted for mennesker med mange forskellige etniciteter, og hvilket bidrager til en spændende, kulinarisk scene, der er ensbetydende med unikke gastronomiske oplevelser. Fra middage under åben himmel, når solen går ned over Det Indiske Ocean, til forkælelse af dine smagsløg på de mange, trendy spisesteder i den hippe del af byen. Mulighederne er uendelige. 

Udflugter: 

Tur til Rottnest Island 

Oplev den fantastiske natur og det vilde dyreliv på Rottnest Island på denne heldagstur. Stig ombord på den spændende Eco Express, der sætter kursen mod de naturskønne omgivelser på Rottnest Island, lige fra de maleriske bugter til de blændende, hvide sandstrande. På turen langs den betagende kystlinje, er der mulighed for at få glimt af delfiner, fiskeørne og muligvis også pukkelhvaler, hvis det er sæson for det. På land går turen op til Cathedral Rocks, hvorfra der er udsigt over kolonier af newzealandske pelssæler, og hvor babysælerne boltrer sig i solen. Du vil høre om det dyrebare, maritime økosystem, fortalt af den erfarne turleder, inden turen går tilbage til Perth, med skønne minder og dejlige billeder af Rottnest Island i hukommelsen. 

Heldagsudflugt (gruppe) med transport. Frokost inkluderet.

Dag 4-5: Cervantes

Efter morgenmaden på hotellet, tager du ind til centrum af Perth, hvor du skal afhente din udlejningsbil. Derefter går turen nordpå til Cervantes. Det er en strækning på 200 kilometer, og det tager et par timer. Du skal bo en enkelt nat på Cervantes Pinnacle Motel, der er central beliggende i selve Cervantes, og tæt på Nambung National Park.

Cervantes har fået sit navn fra vraget af det spanske skib, Cervantes, der forliste ud for kysten i Det Indiske Ocean. Den lille fiskerby, beliggende nord for Perth i det vestlige Australien, er et ofte benyttet overnatningssted for de mange rejsende, der er på vej videre mod områdets nationalparker og smukke strande. Eksempelvis Nambung National Park, som er nemt at nå til fra Cervantes, der rummer Pinnacles Desert med de ældgamle klippesøjler og klitter. Tilrejsende, der søger adventure, kan også kaste sig ud i sandboarding. Det er der gode muligheder for i Pinnacles. Af andre nationalparker i nærheden, kan nævnes Badgingarra National Park, samt Lesueur National Park og Kwongan, hvor der vokser mere end 900 forskellige arter af vilde blomster. Den nærliggende Lake Thetis, kendt for de gamle fossiler, vil henrykke enhver naturelsker. Og byen ved søen er berømt for krebse- og hummerindustrien, hvilket afspejler sig i de mange lokale spisesteder og pubber, hvor der serveres lækker friskfanget fisk og skaldyr.

 

Gå på opdagelse på egen hånd i Nambung National Park 

Opdag alt det, som Nambung National gemmer på. Parken er beliggende i Wheatbelt-regionen i det vestlige Australien. Du bliver blandt andet klogere på den oprindelige befolkningsgruppe, det indfødte Yued-folk, og deres historie og kulturarv, når du bevæger dig rundt i parken. Her skal du også opleve Pinnacles Desert, der rummer et helt surrealistisk landskab, hvor tusindvis af kalkstenssøjler rejser sig fra ørkensandet. På din tur gennem ørkenen finder du utallige planter og træer, der har brødfødt den oprindelige befolkning, blandt andet med frugten fra Quandong-træet. Nyd panoramaudsigten over landskabet fra udsigtspunkterne, og bliver du lidt længere, til solen går ned, kan du have fornøjelsen af udsigten til stjernehimmelen. I kystbyen Cervantes, der er særdeles velbesøgt i hummersæsonen, har du mulighed for at prøve at fiske efter de eksotiske fiskearter. Du skal naturligvis også prøvesmage de friske og lækre fisk og skaldyr på din vej gennem byen. Efter en svømmetur og snorkeldyk i Hangover Bay, er det tid til at fyre op i gasgrillen, og dække op til en picnic på stranden. Nyd derefter resten af dagen på stranden ved Kangaroo Point.

 

Udflugt på egen hånd. Guide og transport er ikke inkluderet. Let fysisk krævende.

Dag 5–6: Kalbarri

Turen går nu videre fra Cervantes til Kalbarri, hvilket tager omrkring fire timer, hvorefter du tjekker ind på Kalbarri Palm Resort for en enkelt nat. Kalbarri er en smuk lille kystby ved Det Indiske Ocean i det vestlige Australien, omkranset af fantastiske naturlandskaber, der rummer et stort, vildt dyreliv. Byen byder på fantastisk svømning, surfing, lystfiskeri og kanosejlads mellem de kridhvide sandstrande og atollerne. Kalbarri Nationalpark, der ligger i nærheden, byder også på ridning og vandrestier gennem bushen. Byen ligger ved Murchison-flodens munding, lige der, hvor outbackens rå kalkstens- og sandstensklipper, floden og bugten mødes. Området med de mange vilde orkideer er hjemsted for kænguruer, emuer og flokke af vilde pelikaner. I vandet boltrer delfinerne sig, og alt efter tidspunktet af året, er her også pukkelhvaler. Her kan du gå ture langs kystbyens gamle strandpromenade, og nyde den fantastiske udsigt til det kystnære liv, særligt hvalerne, når de bryder op gennem vandoverfladen. 

Gå på opdagelse på egen hånd i Kalbarri National Park 

Oplev mangfoldigheden i Kalbarri National Park, der både rummer kyst- og indlandsområder. Udforsk den maleriske by Kalbarri, der er kendt for vandsport og fiskeri, og ikke mindst alt det lækre fisk og skaldyr. Gå en tur på de overkommelige vandrestier langs de høje klipper, der vender mod havet. Her har du en fantastisk udsigt over Australiens vestkyst. Om foråret kan du beundre tæppet af vilde blomster, og er du heldig, kan du spotte pukkelhvaler i Det Indiske Ocean. Længere inde i landet kan du sejle på den fredfyldte Murchison-flod, og beundre de dramatiske kløfter, der omslutter dig. Du vil også observere det lokale dyreliv med kænguruer, emuer og utallige fugle og fisk. Fra Z Bend-stien, hvor der er tid til picnic med udsigt, kan du udforske Four Ways-området og flodens bredder. Tag også et kig gennem Nature's Window, den ikoniske naturattraktion, der er en del af den maleriske rundvandringssti. Og du kan nyde endnu flere panoramaudsigter over dette naturskønne, rustrøde landskab fra de to Kalbarri skywalks ved Inyaka Wookai Watju, der går på tværs af kløften. 

Udflugt på egen hånd. Guide og transport er ikke inkluderet. Let fysisk krævende.

Dag 6–7: Monkey Mia

Det tager cirka fire timer at køre turen fra Kalbarri til Monkey Mia. Du skal bo en nat på RAC Monkey Mia Dolphin Resort i det uberørte Monkey Mia marinereservat i det vestlige Australien. Det ligger i Shark Bay, så du kan forvente at møde delfiner, emuer og pelikaner. Monkey Mia er en charmerende lille kystby på Coral Coast, der ligger ud til Det Indiske Ocean, nord for Perth og Denham. Det berømte Monkey Mia Reserve på den østlige bred af Peron-halvøen, er en del af Australiens ’Shark Bay World Heritage Area’. Det dyrebare naturreservat er kendt for flokkene af vilde delfiner, især øresvin. De lokale sejlture, hvor man ser delfinerne, og er med til den daglige fodring, er populære attraktioner. Monkey Mia er også et fantastisk sted at udforske områdets righoldige, aboriginale kultur og kulturarv. Kystbyens kridhvide sandstrande, og de mange muligheder for vandsport, er også populære blandt de tilrejsende. 

Udflugter: 

Vandeventyr i Monkey Mia 

Stig ombord på en oceangående katamaran på denne sejlads, hvor du skal opleve det righoldige marineliv i Shark Bay. Starten går fra Monkey Mia Marine Reserve, hvor Australiens uberørte kyststrækning, Coral Coast, skal udforskes. Her kan du observere øresvin (delfiner), grønne skildpadder, revhajer, søkøer, djævlerokker, hornfisk og meget andet. Læn dig tilbage på dækket, hvor du fra siddepladserne har udsigt til dyrelivet. Du kan også slå dig ned på det store trampolinnet, ligge under den australske sol eller slappe af i sækkestole i skyggen, naturligvis med en drink ved din side. Hvis du heller vil være aktiv, skal du slutte dig til den dygtige besætning, og hjælpe med at sejle båden, mens du får forklaret alt det, du ser på vejen. Du lærer om områdets historie og forstår også det maritime liv, når de erfarne og vidende lokaleguider ombord fortæller. Du bliver også meget klogere på bugtens havdyr, når katamaranen krydser hen over de berømte naturforskningssteder. Turen går tilbage til kysten tidligt på eftermiddagen. 

Gruppeudflugt på 3 timer fra kl. 10:00. Let fysisk krævende.

Dag 7–8: Carnarvon

Det er en god ide at starte tidligt ud fra Monkey Mia, når du i dag skal køre turen til Carnarvon. Det tager omkring seks timer at tilbagelægge strækningen. Du har en enkelt overnatning på Hospitality Carnarvon, der er bekvemt beliggende ved yachtklubben i hjertet af South Carnarvon.

Byen ligger ved mundingen af Gascoyne-floden i det vestlige Australien, tæt på Ningaloo Reef og kystbyen Exmouth. Den er fyldt med frodige frugt- og grøntsagsplantager, og kan prale af supermarkeder, der er spækket med friske lokale råvarer. Takket være beliggenheden ved kysten, er byen et blomstrende centrum for fiskeri, og hvor den friske fisk og skaldyr kan nydes i de maleriske, små restauranter, som ligger rundt omkring i byen. Det historiske område, Carnarvon Heritage Precinct, rummer en række interessante steder, såsom Railway Station Museum og Light House Keepers Cottage. I de køligere vintermåneder er den palmeomkransede havnefront det ideelle spot at sidde og se på mennesker, og slentre på en afslappet solnedgangstur.

Dag 8–10: Coral Bay

Dagens køretur på tre timer bringer dig fra Carnarvon til Coral Bay, hvor du skal bo to nætter på Ningaloo Coral Bay – Bayview. Det moderne, familiedrevne resort ligger i hjertet af den vestaustralske kyst- og fiskerby, lige nord for Stenbukkens vendekreds. Dens hvide sandstrande er den perfekte port til verdens største - og Australiens eneste - udkantsrev, Ningaloo Reef, der samtidig er optaget på UNESCO Verdensarvsliste. Det krystalklare, turkisblå vand, der omkranser Coral Bay og den nærliggende Ningaloo Marine Park, skal opleves for at man tror på det. Det er et fantastisk sted til en afslappet svømmetur, dykning og snorkling, og områdets rige marineliv tiltrækker derfor naturelskere fra nær og fjern. Sejlture med glasbundsbåde er populære, når man skal betragte de fantastiske koralrev og deres forskellige habitater, der vrimler med dyreliv. I sæsonen er Coral Bay en af de bedste udgangspunkter for hvalsafari i Australien, hvor man især kan opleve hvalhajer og djævlerokker. Byen med den fantastiske mælkehvide sandstrand, der har en enkelt gade, kan snildt opleves til fods. 

Udflugter: 

Hvalhajstur ved Ningaloo Reef 

I dag skal du udforske det righoldige dyreliv langs den uberørte kyst i det vestlige Australien. Efter en kort køretur og en sikkerhedsbriefing ved kajen, springer du på båden, der bringer dig ud til Ningaloo Reef. Du vil blive forundret over det storslåede marineliv, der holder til omkring disse koraller, og hvor du vil opleve djævlerokker, revhajer og utallige eksotiske fisk, når du snorkler. Mens du nyder en kop te eller et glas juice, vil guiden, der er ekspert i rev, fortælle om området. Samtidig er der et fly i luften, der vil spotte de steder under vandoverfladen, der er bedst til at dykke ved på turen. Efter at have lokaliseret de fredelige hvalhajer, skiftes I til at svømme med ud, hvor I kan beundre disse majestætiske skabninger uden at forstyrre. Tilbage om bord samles alle til en lækker frokostbuffet, hvor du deler dine oplevelser med de andre gæster. Derefter springer du igen i vandet til dagens sidste snorkletur på et nyt sted på revet. Afslutningsvis skåler I i champagne, inden turen går tilbage til kysten. 

Heldagsudflugt på 8 timer. Frokost og drikkevarer er inkluderet. Moderat fysisk krævende.

Dag 10–12: Exmouth

Du er fremme ved rejsens sidste by, Exmouth, efter halvanden times kørsel fra Coral Bay. Her skal du bo to nætter på Exmouth Escape Resort, der er ideelt placeret i midten af byen, og med nem adgang til både Ningaloo Reef og Cape Range National Park.

Kystbyen Exmouth, der ligger halvvejs mellem Perth og Broome, er omkranset af Australiens North West Capes naturreservater. The Cape Range National Park, med bestanden af vilde kænguruer og det rå landskab, bestående af sandstensklipper og kløfter, ligger tæt på. Det skønne Jurabi Coastal Reserve ligger ligeledes i nærheden. Det er berømt for havskildpadderederne langs stranden og tidevandsbassinerne. Exmouth er en populær indgang til verdens største udkantsrev, Ningaloo Reef, der er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Det krystalklare, turkisblå vand i Ningaloo Marine Park er rigt på liv under overfladen, og er perfekt til afslappet svømning, snorkling og dykning. Sejlture med glasbundsbåde tiltrækker mange rejsende, der ønsker at se områderne med koraller og de mange forskellige levesteder for dyr og fisk. I Exmouth er det populært at tage på hvalsafari, især hvis du vil opleve hvalhajer og pukkelhvaler på tæt hold. 

Udflugter: 

Snorkling ved Ningaloo Reef 

Udforsk undervandsverdenens vidundere på denne spændende dykkertur i Ningaloo Reef. Turen starter, når du stiger ombord på båden, der bringer dig til dykkerstederne ved Lighthouse Bay eller West Side. Det er en unik oplevelse at dykke de to steder, der begge er velegnede til såvel nybegyndere som helt erfarne dykkere. Du kommer helt tæt på mere end 500 arter af fisk og næsten 250 typer af koraller, mens du bevæger dig rundt i det helt klare vand, der blandt andet er hjemsted for de skildpadder og revhajer, der lever i området. Afhængigt af tidspunktet på året, kan du være heldig at se djævlerokker, pukkelhvaler og måske hvalhajer. Og du skal nyde en den mindeværdige oplevelse af hvalsang, mens du glider hen over havbunden. 

Heldagsudflugt. Gruppe med 2 - 17 deltagere. Let fysisk krævende.

Dag 12: Afrejse fra Australien

Efter morgenmaden kører du den korte tur til lufthavnen ved Exmouth, hvor du afleverer udlejningsbilen. Derefter påbegynder du hjemrejsen mod Danmark.

Dag 13: Ankomst til Danmark

Efter en spændende og indholdsrig rejse på den australske vestkyst, ankommer du til Danmark

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

Rejs til Western Australia

Western Australia

Rejs til Western Australia med Perth, Broome, the Pinnacles og masser af storslået natur.

Rejs til Western Australia

Det er på rejser til Western Australia og Perth, at du for alvor mærker Australiens enorme afstande. Men Vestaustralien er bestemt ikke kun åbne vidder og endeløs ørken. Perth er en hyggelig og dynamisk storby, og lige syd for byen ligger adskillige berømte vinhuse langs Margaret River.

Wave Rock og nationalparker

Det er også i denne del af Vestaustralien, at du finder den forunderlige Wave Rock samt en række sjældent besøgte nationalparker.

Unikke formationer ved The Pinnacles

Oplev også det unikke dyreliv på Rottnest Island, inden kursen sættes nordpå gennem nogle af Australiens mest dramatiske og afsidesliggende naturområder. Ved The Pinnacles i Nambung National Park hæver mystiske stenformationer sig op af ørkensandet, mens Sharks Bay byder på særprægede kystlandskaber, søkøer og muligheden for at svømme med vilde delfiner i Monkey Mia.

Urgamle landskaber

Længere mod nord venter den ægte australske outback i The Kimberleys, Karijini National Park og Bungle Bungle Ranges. Dette er et urgammelt landskab, hvor krogede baobabtræer står som silhuetter mod horisonten, og de solbagte klipper gemmer på hulemalerier fra tidernes morgen.

Koralrev og hvalhajer

Rejsen til Vestaustralien fuldendes med Australiens andet store koralrev, det uturistede Ningaloo Reef, som er et af de få steder i Australien, hvor du kan svømme med hvalhajer.

Kort

Priseksempel

13 dage fra 36.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 36.500 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca. 5.000 - 10.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Perth og retur fra Exmouth
 • Lufthavnsskatter og avgifter
 • 2 overnatninger på Ingot Hotel Perth (Superior Room) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Cervantes Pinnacle Motel (Standard Room)
 • 1 overnatning på Kalbarri Palm Resort Motel (Palm Studio)
 • 1 overnatning på RAC Monkey Mia Dolphin Resort (Beach View Room) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Hospitality Carnarvon, Surestay Collection by Best Western (Standard Room) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Ningaloo Coral Bay Bayview (Coral Bay Lodge - Ground Floor)
 • 2 overnatninger på Exmouth Escape Resort is (One Bedroom Apartment)
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Premium Economy eller Business class
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Pingvinparade

Oplev den fantastiske pingvinparade på Phillip Island, og besøg en dyrepark med både koalaer og tasmanske djævle.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Yellow Waters - krokodille

Kakadu med egen bil

Kakadu National Park och Kathrine Gorge bjuder på spektakulär natur och spännande historia.

Australien - Western Australia - Margaret River - Lake Cave.jpg

Dagstur til Margaret River

På denne tur kommer du til at nyde de frodige landskaber omkring Margaret River tæt på Perth.
 

HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountain

6 dages vandretur i spektakulær natur ved Cradle Mountain på Tasmanien.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur til Hunter Valley

Nyd en heldagstur fyldt med fantastisk vin og mad i vinområdet, Hunter Valley, blot to timers kørsel fra Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Udforsk Blue Mountains til fods, og kom helt tæt på dyrelivet og nogle af Australiens spektakulære landskaber.

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Svøm med hvalhajer ved Exmouth

Svøm med hvalhajer, og kom helt tæt på verdens største fisk ved Ningaloo Reef i det vestlige Australien.

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Solopgang ved Kata Tjuta

Oplev de smukke klippeformationer Kata Tjuta ved solopgang, og udforsk området til fods.

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se ørkenen vågne

Se solen stå op med Ayers Rock i baggrunden, og lær meget mere om Australiens røde ørken.

The Ghan 6

Rejs med tog i Australien

Oplev Australien med de legendariske tog The Ghan og Indian Pacific, og få en rejse ud over det sædvanlige.

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Udforsk Australiens kystlinje mod Det Indiske Ocean
 • Kør langs Coral Coasts strande og krystalklare vand
 • Oplev delfiner, skildpadder og pukkelhvaler tæt på

13 dage fra 36.500 kr pr. person

Det levende og forunderlige North Australia

Det levende og forunderlige North Australia

 • Udforsk det nordlige Australiens naturlige skønhed
 • Gå på opdagelse i de kosmopolitiske storbyer
 • Oplev det unikke Great Barrier Reef

16 dage fra 79.500 kr pr. person

Roadtrip: Det kulinariske Australien

Det kulinariske Australien

 • Rejs på tværs af det kulinariske Australien
 • Udforsk vinområderne Yarra Valley og Barossa Valley
 • Oplev det bedste af Australiens mangfoldige kultur

17 dage fra 48.000 kr pr. person

Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person

Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person

Luksus i tropiske Queensland

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra 60.000 kr pr. person

Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra 39.900 kr pr. person

Kimberley i firehjulstrækker

Kimberley i firehjulstrækker

 • Perth & Rottnest Island
 • Outback-eventyr i Kimberley & Kakadu
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

18 dage fra 51.233 kr pr. person

Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person

Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.000 kr pr. person

Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. person

Queenslands højdepunkter i bil

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Regnskov & snorkling på Great Barrier Reef

17 dage fra 37.778 kr pr. person