70125011 Få et tilbud
Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

Individuel rundrejse til de klassiske steder i Australien: Vidunderlige Sydney, den røde ørken med Uluru og ikke mindst tropisk varme og Great Barrier Reef i Queensland.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

16 dage fra 41.000 kr
Pris pr. person

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef. Denne rejse til Australien er en kombination af storby, outback og ren afslapning i den tropiske, nordlige del af landet. Det er en klassisk tur, der viser tre af Australiens forskellige områder. 

Sydney og Blue Mountains 

Du ankommer til det smukke Sydney, hvor de første fire dage skal tilbringes. I Sydney har vi valgt et centralt beliggende hotel til dig, der har gåafstand til det meste i byen. Her venter dig et besøg i en af verdens mest berømte bygninger, Sydney Opera House. Det unikke bygningsværk, der er tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon, stod færdigt den 20. oktober 1973. En anden skandinavisk detalje er taget, der dækkes af mere end en million hvide kakler, som er produceret i Sverige. 

En guidet tur til Blue Mountains er ligeledes et ”must”, når man er i Sydney. Nationalparken er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Det skyldes, at der i området vokser 91 forskellige slags eukalyptus og 132 andre planter, som kun findes lige præcis her i området. Uanset årstiden er Blue Mountains et magisk sted. Dråber af olier fra eukalyptustræerne, kombineret med støv og fugt, giver et helt særligt skær. På afstand ser det blåligt ud, hvilket har givet bjergkæden sit navn. Er du vin- og madinteresseret, kan vi hjælpe dig med at opleve vindistriktet Hunter Valley, der ligger umiddelbart nord for Sydney, på en dagstur. For børnene er et besøg på Sydney Aquarium eller i Taronga Zoo altid populært. 

Uluru og den røde ørken

Efter nogle intense og skønne dage i Sydney, går rejsen videre til Northern Territory og Uluru, den berømte klippe i det centrale Australien. Her vil du både opleve solopgang og solnedgang på Uluru, nyde en fantastisk middag under stjernerne og have tid til at udforske området, der er meget helligt for aboriginerne. 

Regnskove og Great Barrier Reef

Den videre rejse bringer dig fra den golde, røde ørken til de grønne tropiske områder i det nordlige Queensland. Her vil dagene være fyldt med oplevelser i verdens ældste, velbevarede regnskov, en tur til utrolige Great Barrier Reef, en togrejse til Kuranda og god tid til afslapning på stranden eller ved poolen. 

Skræddersyede oplevelser

Alle indkvarteringer og oplevelser er håndplukket af vores Australienseksperter. Turen er et forslag og kan udvides og tilpasses efter dine personlige ønsker.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Dagen er kommet, hvor kursen sættes mod landet Down Under.

Dag 3: Ankomst til Sydney

Transfer fra lufthavnen til hotellet. Du bor på et centralt beliggende hotel i Sydney, i gåafstand til Darling Harbour, Sydney Opera House, Harbour Bridge og alle Circular Quays restauranter. Eftermiddagen anbefaler vi, at du bruger til fods, hvor du kan lære byen af kende.

Dag 4: Sydney

Første hele dag i Sydney, hvor vi har arrangeret en rundvisning til dig i Sydney Opera House. Det unikke bygningsværk, der er tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon, stod færdigt den 20. oktober 1973. En anden skandinavisk detalje er taget, der dækkes af mere end en million hvide kakler, som er produceret i Sverige. 

Den guidede rundvisning viser dig alt det bedste af operahuset indefra. Her bliver der gået ned i de helt små detaljer, og du får alle de spændende anekdoter fortalt, som du ellers var gået glip af. Og hvorfor ikke kombinere oplevelsen med aftenens forestilling? 

Resten af dagen er på egen hånd

Dag 5: Dagstur til Blue Mountains

En guidet tur til Blue Mountains er ligeledes et ”must”, når man er i Sydney. Nationalparken er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Det skyldes områdets 91 forskellige arter af eukalyptus og 132 andre planter, som kun findes lige præcis her i området. Uanset årstiden er Blue Mountains et magisk sted. Dråber af olier fra eukalyptustræerne, kombineret med støv og fugt, giver et helt særligt skær. På afstand ser det blåligt ud, hvilket har givet bjergkæden sit navn. 

Dagsturen er en flot naturoplevelse, der ikke sætter de store krav til fysikken. Du bliver afhentet fra morgenstunden på hotellet, og turen går derefter over den spektakulære Sydney Harbour Bridge. På turen mod bjergene er der tid til en kop morgenkaffe i den australske bush. Her kan du opleve kænguruer tæt på, og de venligtsindede papegøjer og kakaduer, der lever i området. Den guidede dagstur foregår i firehjulstrækkere, hvilket betyder, at man kommer længere ind i området, end hvis turen foregik i mere traditionelle turistbusser. Du kommer forbi ”The Three Sisters”, der er en af Australiens berømte naturseværdigheder, og gennem spektakulære canyons og vandfald. Frokosten nyder du på et skønt, historisk bjerghotel.

Du er tilbage i Sydney om eftermiddagen.

Dag 6: Sydney

Du har hele dagen på egen hånd, hvor du kan fortsætte med at udforske byen. Besøg for eksempel Sydneys gamle, historiske bydele, The Rocks, med alle de små butikker og caféer. Og pak rygsækken, tag færgen ud til de nordlige strande og nyd en dag ved vandet ved eksempelvis Manly. Du kan også vælge at tage bussen ud til Bondi Beach, der nok er Australiens mest kendte strand.

Dag 7 – 9: Uluru (Ayers Rock)

Det er blevet tid til at forlade Sydney, og flyve mod Nothern Territory og den røde ørken. Der er transfer fra hotellet til Sydneys lufthavn, og du ankommer til Ayers Rock ved frokosttid, hvorefter der er transport til hotellet, Ayers Rock Resort. Om aftenen venter dig en fantastisk oplevelse med solnedgangen på Uluru og efterfølgende middag under stjernehimlen. Al transport, guidning og den dejlige middag er inkluderet.

 

Næste morgen skal du virkelig tidligt ud af sengen, og ud på en af de mest spektakulære oplevelser, når du skal opleve solopgangen på Uluru. Ud over Uluru, skal du også besøge den majestætiske klippeformation, Kata Tjuta, eller The Olgas i folkemunde. Tilbage på hotellet er der tid til afslapning ved poolen resten af dagen.

Dag 9: Ayers Rock - Cairns (Port Douglas)

Efter transport til lufthavnen i Ayers Rock, forlader du Northern Territory og rejser mod solskinsstaten Queensland. Her skal du bo de næste 6 nætter i den lille charmerende ferieby, Port Douglas, en times kørsel nord for Cairns. Du vil blive mødt af vores lokale repræsentant, der sørger for transporten.

Dag 10: Dagsudflugt til Great Barrier Reef

Nu er det langt om længe tid til at opleve Great Barrier Reef. På dagsudflugten, der afgår direkte fra Port Douglas, har du mulighed for at bade og snorkle, eller prøve at dykke med instruktør, hvis du har lyst til det. En dag med Silversonic handler om at være i vandet, og opleve den magiske verden under vandoverfladen ved Great Barrier Reef.

På den inkluderede snorkeltur med guide, kan du udforske herlighederne under vandet med præcis den sværhedsgrad, der passer dig.

Det er ikke noget problem, hvis du ikke tidligere har prøvet af snorkle. Besætningen er hele tiden i nærheden med instruktioner og hjælp. Men som udgangspunkt anbefaler vi, at du er fortrolig med svømning og er i god fysisk form. Snorkling kan godt være en anstrengende aktivitet. Masker, finner, svømmeveste og -bælter er til rådighed efter behov.

Foretrækker du i stedet at slappe af, bade og nyde den gode mad og drikke ombord, er du mere end velkommen til at gøre det.

Transport tilbage til Port Douglas om eftermiddagen.

Dag 11: Port Douglas

Du har hele dagen på egen hånd i Port Douglas. Her kan du opleve Four Mile Beach, slappe af ved poolen eller nyde et besøg på en af de gode restauranter.

Dag 12: Dagsudflugt til regnskoven

Dagens udflugt, der går til Daintree National Park og Mossman Gorge, er en heldagsoplevelse i verdens ældste regnskov, der ligger lige nordvest for Port Douglas, Daintree og Mossman. Det er et unikt sted, hvor du lærer om dyrene, naturen og om hvordan aboriginerne har kunne overleve og ikke mindst udnytte regnskoven uden at ødelægge den. Hvis du er heldig, vil du både opleve krokodiller og sorthovedet kakadue. En let frokost, guidning og transport er inkluderet. Du er tilbage på hotellet om eftermiddagen.

Dag 13: Dagsudflugt til Kuranda

Togrejsen til Kuranda

Denne morgen bliver du mødt af dagens chauffør, der udfylder dit Kuranda Boarding Pass, inden du bliver kørt til FreshWater Station. Du slipper for at stå i kø, da dine forudbestilte togbilletter allerede står på dit boardingkort. Vel ombord på toget, kan du nyde den historiske rejse til Kurandas tropiske regnskov, og den betagende udsigt over Cairns kornmarker undervejs. 

Kuranda Village

Efter ankomsten til Kuranda er det tid til at udforske denne fascinerende landsby. Det traditionelle marked, Kuranda Heritage Markets, er åbent syv dage om ugen, og er fyldt med farverigt og spændende kunst og håndværk. Du har måske også lyst til at besøge Birdworld, Australian Butterfly Sanctuary eller Kuranda Koala Gardens. Disse steder er ikke med i turen, men dit Kuranda Boarding Pass giver rabat på indgangen til en række af Kurandas mange attraktioner. 

Skyrail Rainforest Cableway

Lige før afgang, går du direkte til Skyrail Rainforest Cableways ombordstigning, og her slipper du for at stå i kø, da dine billetter allerede fremgår af dit boardingkort. Turen over og gennem den verdensarvsbeskyttede regnskov vil forbløffe dig. Din billet til denne ikoniske oplevelse inkluderer både Red Peak og Barron Falls-stationerne, der begge to har helt fantastiske udsigter. Du kan også besøge Rainforest Interpretation Centre, ligesom de guidede ture ved Red Peak Station er inkluderet dagen i gennem. 

Ved vejs ende, ved Smithfield Skyrail, skal du bare henvende dig til personalet, der vil vise dig vej til bussen tilbage til dit hotel.

Dag 14: Port Douglas

Dagen i dag er på egen hånd i Port Douglas. Oplev Four Mile Beach, slap af ved poolen eller besøg en af de mange dejlige restauranter. Du kan også tage bussen, eller få os til at bestille privat transport, til Cairns og opleve den største by i det nordlige Queensland.

Dag 15: Hjemrejse

Det er tid til at pakke kufferten og vende næsen hjem mod Skandinavien. Der er arrangeret transport fra Port Douglas til lufthavnen i Cains før hjemrejsen til Danmark.

Dag 16: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark enten om formiddagen eller eftermiddagen. Det afhænger af, hvilket flyselskab du rejser med.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

Panorama over Sydney Harbour. Sydney, Australien

Sydney

Panorama over Sydney Harbour. Sydney, Australien

Rejser til Sydney

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person


Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person


Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra 39.900 kr pr. person


Det sydlige Australiens højdepunkter

Det sydlige Australiens højdepunkter

 • Fantastisk dyreliv og smuk natur
 • Mange guidede oplevelser
 • Kør-selv ad Great Ocean Road

23 dage fra 48.128 kr pr. person


Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person


Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.000 kr pr. person


Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. personUdflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.


Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.


Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 


Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.


rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.


Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.


Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.


Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.


Australien - New South Wales - Sydney - Skyline3_0

Guidet rundtur i Sydney

Udforsk fantastiske Sydney på en guidet rundtur, som tager dig til byens største seværdigheder.


Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (6)

Eksklusivt cruise i Sydney

Oplev Sydney Harbour om bord på en lækker yacht med kun 14 passagerer. Skøn frokost inkluderet.


Australien - New South Wales - Sydney - Bridge Climb.jpg

Bridge Climb i Sydney

Stå på toppen af Harbour Bridge ved solopgang, når solen kaster sine gyldne stråler på Operahusets hvide tag.Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Sydney.


Australien - New South Wales - Sydney - Bridge Climb.jpg

Oplev et Bridge Climb i Sydney

Kjeld Nielsen beretter her om, hvordan det er at bestige Sydneys ikoniske Harbour Bridge – en oplevelse også du kan…


Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (6)

Historien bag Operahuset i Sydney

Mange rejsende i Australien og langt de fleste i Sydney slår et smut forbi byens berømte operahus, der ligger smukt ud til den…


Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Aboriginal klippekunst 2

Aboriginal kunst – billeder fra tidernes morgen

Siden tidernes morgen har den oprindelige befolkning i Australien beskrevet deres verden og mytologier gennem fantastiske klippemalerier rundt om i landet. De…


Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

3 gode udflugter fra Sydney

Det er værd at krydre rejsen til Sydney med nogle af de mange forskellige oplevelser, der venter omkring byen.


Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock - mennesker

3 generationer Down Under

Jørgen Meier rejste med MyPlanet til Australien. En rejse, der skulle vise sig at blive et minde for livet.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

Australsk aboriginal ser på Ayers Rock (Uluru), Northern Territory, Australien

Uluru

Australsk aboriginal ser på Ayers Rock (Uluru), Northern Territory, Australien

Rejser til Uluru

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person


Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.


australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Solopgang ved Kata Tjuta

Oplev de smukke klippeformationer Kata Tjuta ved solopgang, og udforsk området til fods.


Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.


Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se ørkenen vågne

Se solen stå op med Ayers Rock i baggrunden, og lær meget mere om Australiens røde ørken.


Field of Light Uluru - Landscape.jpeg

Field of Lights ved Uluru

Oplev den smukke kunstinstallation Field of Light ved Uluru, og nyd solopgangen over ørkenen.


Australien - Northern Territory - Kings canyon 7

Ayers Rock og Kings Canyon

På denne tre-dages tur til Ayers Rock og Kings Canyon venter der dig en række smukke naturoplevelser.


Australsk aboriginal ser på Ayers Rock (Uluru), Northern Territory, Australien

Guidet eventyr ved Ayers Rock

Oplev Ayers Rock, The Olgas og Kings Canyon på denne 3-dages safaritur fra Alice Springs.

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Uluru.


panorama af enorme Ayers Rock monolit fra Talinguru Nyakunytjaku solopgang udsigt område i Uluru-Kata Tjuta National Park, Australien, Northern Territory

Safari i den røde ørken

Familien Nielsen, der består af far, mor og to børn, har været tre uger i Australien og er kommet hjem…


Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Aboriginal klippekunst 2

Aboriginal kunst – billeder fra tidernes morgen

Siden tidernes morgen har den oprindelige befolkning i Australien beskrevet deres verden og mytologier gennem fantastiske klippemalerier rundt om i landet. De…


Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock - mennesker

3 generationer Down Under

Jørgen Meier rejste med MyPlanet til Australien. En rejse, der skulle vise sig at blive et minde for livet.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Cairns

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Rejser til Cairns

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person


Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person


Luksus i tropiske Queensland

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra 60.000 kr pr. person


Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person


Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. person


Queenslands højdepunkter i bil

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Regnskov & snorkling på Great Barrier Reef

17 dage fra 37.778 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.


HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.


Australien - Queensland - great barrier reef - sandø - freedom krydstogt_0

Heldagstur til Upolu Cay og Reef

Stå til søs på en fantastisk heldagsudflugt til den smukke koralø Upolu Cay og Great Barrier Reef.


Australine - Queensland - Cairns - Kuranda Toget

Heldagstur til Kuranda

Lær om aboriginal-kultur og kør med historisk bjergtog og svævebane til Kuranda i regnskoven.


Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

4 dages krydstogt ved revet

Oplev fantastiske tropeøer og snorkling i verdensklasse ved Great Barrier Reef fra Cairns.


Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Lizard-Island - strand 5_0.jpg

5 dages krydstogt ved revet

Snorkling i verdensklasse på Great Barrier Reef, fantastiske Lizard Island og Georgetown.

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Cairns.


Australien - Queensland - Lamington National Park - Australian Rainbow Lorikeet2.jpg

Vild natur omkring Cairns

Nogle gange behøver man ikke rejse til verdens ende for at opleve vild og uberørt natur. Ofte er det nok…


Flod som rinner genom regnskog i Daintree National Park, Australien

På tur til Queenslands regnskov

Tag med på tur til Queenslands regnskov. Læs her Anders Lundins beretning om mødet med Daintree i det nordligste Queensland,…


Australien - Queensland - Great Barrier Reef -Hayman Island - strand 1

Krydstogt ved Great Barrier Reef

Oplev det bedste af Australiens Great Barrier Reef, fantastisk regnskov og private tropiske øer på et 4 eller 5 dages…


Australien - Queensland -Undara.jpg

5 unikke Queensland-oplevelser

Great Barrier Reef, smukke strande og storbyerne Brisbane og Cairns er hvad Queensland er mest kendt for. Men Australiens nordøstlige…

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

Luftfoto af Lady Elliot Island korallrev i Queensland Australien

Great Barrier Reef

Luftfoto af Lady Elliot Island korallrev i Queensland Australien

Rejser til Great Barrier Reef

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person


Luksus i tropiske Queensland

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra 60.000 kr pr. person


Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person


Queenslands højdepunkter i bil

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Regnskov & snorkling på Great Barrier Reef

17 dage fra 37.778 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.


Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef


Australien - Queensland - great barrier reef - sandø - freedom krydstogt_0

Heldagstur til Upolu Cay og Reef

Stå til søs på en fantastisk heldagsudflugt til den smukke koralø Upolu Cay og Great Barrier Reef.


Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Heldagstur til Michaelmas Cay

Oplev sandøen Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef om bord på en luksuskatamaran.


Australien - Queensland - great barrier reef - Silversonic Nemo (6).jpeg

Heldagstur til Great Barrier Reef

Oplev snorkling i verdensklasse på denne heldagstur til Great Barrier Reef med luksus-katamaran.


Cruise Whitsundays Great Barrier Reef - snorkelling area

En dag på Great Barrier Reef

Nyd en dag på Reefworld ved Great Barrier Reef. Snorkel, oplev revet fra observationsrummet og hør præsentationer af rev-eksperter.


Sailaway-VI-Low-Isles-ariel-with-glassy-1920x1263.jpg

Dagstur til Low Isles

Nyd en dag ved Great Barrier Reefs smukke, beskyttede rev Coral Cay.

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Great Barrier Reef.


Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Udforsk Great Barrier Reef

Da opdagelsesrejsende James Cook gik på grund ud for Australiens kyst den 11. juni 1770, kunne han næppe have forestille…


Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Lizard-Island - Beach Club.jpg

Lizard Lodge – en perle på Great Barrier Reef

På Lizard Island i the Great Barrier Reefs nordlige ende fungerer en marineforsknings-station side om side med et eksklusivt resort….


Australien - Queensland - Great Barrier Reef -Hayman Island - strand 1

Krydstogt ved Great Barrier Reef

Oplev det bedste af Australiens Great Barrier Reef, fantastisk regnskov og private tropiske øer på et 4 eller 5 dages…


Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Krydstogt på Great Barrier Reef

MyPlanets rejsekonsulent Rikke Beckmann var egentlig ikke så meget til snorkling. Men det ændrede sig, da hun tog på et…


Australien - Queensland - great barrier reef - Silversonic Nemo (6).jpeg

Guide til Great Barrier Reef

Great Barrier Reef er et overflødighedshorn af farver og liv – og alle kan opleve det. Du behøver ikke en…


Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach lagoon 2 (Custom)

Australiens 10 bedste strande

I Australien findes en række af verdens smukkeste strande. Men hvor finder du de allerbedste? Her er vores Australien-eksperters bud…

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

Kort

Priseksempel

16 dage fra 41.000 kr
Pris pr. person
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 41.000 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca. 5.000 - 10.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Fly Danmark – Australien t/r
 • Alle indenrigsflyvninger
 • Alle flyskatter og afgifter
 • 4 nætter på centralt hotel i Sydney
 • Dagstur til Blue Mountains inkl. guide og frokost
 • Rundvisning i Sydney Opera House
 • 2 nætter på Ayers Rock Resort
 • Sunset Tour og middag under stjernerne ved Uluru
 • Sunrise Tour inkl. The Olgas fra Ayers Rock Resort
 • 6 nætter i Port Douglas
 • Heldagstur til Great Barrier Reef fra Port Douglas inkl. transport, frokost, snorkeludstyr og guide
 • Heldagstur til nationalparken Daintree og Mossman Gorge fra Port Douglas inkl. let frokost
 • Dagstur til Kurunda med tog og tovbane inkl. let frokost og guide
 • Alle transporter ifølge program
 • Fuld klimakompensation
 • MyPlanet Concierge Service 24/7
Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Business class
 • Ekstra udflugter
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum til Australien
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Pingvinparade

Oplev den fantastiske pingvinparade på Phillip Island, og besøg en dyrepark med både koalaer og tasmanske djævle.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Yellow Waters - krokodille

Kakadu med egen bil

Kakadu National Park och Kathrine Gorge bjuder på spektakulär natur och spännande historia.

HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountain

6 dages vandretur i spektakulær natur ved Cradle Mountain på Tasmanien.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur til Hunter Valley

Nyd en heldagstur fyldt med fantastisk vin og mad i vinområdet, Hunter Valley, blot to timers kørsel fra Sydney.

Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Udforsk Blue Mountains til fods, og kom helt tæt på dyrelivet og nogle af Australiens spektakulære landskaber.

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Svøm med hvalhajer ved Exmouth

Svøm med hvalhajer, og kom helt tæt på verdens største fisk ved Ningaloo Reef i det vestlige Australien.

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Solopgang ved Kata Tjuta

Oplev de smukke klippeformationer Kata Tjuta ved solopgang, og udforsk området til fods.

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se ørkenen vågne

Se solen stå op med Ayers Rock i baggrunden, og lær meget mere om Australiens røde ørken.

The Ghan 6

Rejs med tog i Australien

Oplev Australien med de legendariske tog The Ghan og Indian Pacific, og få en rejse ud over det sædvanlige.

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.

Australien - victoria - Melbourne - central business district.jpg

Melbourne på cykel

Oplev Melbournes særlige stemning, smukke arkitektur og rige folkeliv på en guidet cykeltur.
 

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Udforsk Australiens kystlinje mod Det Indiske Ocean
 • Kør langs Coral Coasts strande og krystalklare vand
 • Oplev delfiner, skildpadder og pukkelhvaler tæt på

13 dage fra 36.500 kr pr. person

Det levende og forunderlige North Australia

Det levende og forunderlige North Australia

 • Udforsk det nordlige Australiens naturlige skønhed
 • Gå på opdagelse i de kosmopolitiske storbyer
 • Oplev det unikke Great Barrier Reef

16 dage fra 79.500 kr pr. person

Roadtrip: Det kulinariske Australien

Det kulinariske Australien

 • Rejs på tværs af det kulinariske Australien
 • Udforsk vinområderne Yarra Valley og Barossa Valley
 • Oplev det bedste af Australiens mangfoldige kultur

17 dage fra 48.000 kr pr. person

Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person

Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person

Luksus i tropiske Queensland

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra 60.000 kr pr. person

Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra 39.900 kr pr. person

Kimberley i firehjulstrækker

Kimberley i firehjulstrækker

 • Perth & Rottnest Island
 • Outback-eventyr i Kimberley & Kakadu
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

18 dage fra 51.233 kr pr. person

Det sydlige Australiens højdepunkter

Det sydlige Australiens højdepunkter

 • Fantastisk dyreliv og smuk natur
 • Mange guidede oplevelser
 • Kør-selv ad Great Ocean Road

23 dage fra 48.128 kr pr. person

Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person

Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.000 kr pr. person

Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. person

Queenslands højdepunkter i bil

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Regnskov & snorkling på Great Barrier Reef

17 dage fra 37.778 kr pr. person