70125011 Få et tilbud
Det sydlige Australiens højdepunkter

Det sydlige Australiens højdepunkter

Rejs til det sydøstlige Australien, og oplev den enestående natur og Australiens unikke dyreliv. Du oplever det ægte Australien på dette eventyr.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

23 dage fra 48.128 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Det sydlige Australiens højdepunkter

Det sydlige Australiens højdepunkter. Et fantastisk eventyr til Australiens sydligste områder, hvor naturen er mest spektakulær og dyrelivet ikke findes bedre. Det er rejsen til Sydaustralien, hvor du oplever landets særprægede dyreliv og smukke varierede natur. Delstaterne South Australia, Victoria og til dels New South Wales, er kendt som de absolut mest spændende områder for dyreinteresserede. Australien er meget mere end rev, regnskov og ørken – og det vil vi gerne vise med denne vidunderlige rejse. Vil du fuldende rejsen med for eksempel Queensland, for at opleve Great Barrier Reaf? Det kan naturligvis også lade sig gøre. 

Flinders Ranges & Kangaroo Island

South Australia er Australiens svar på Galapagosøerne, når Kangaroo Island byder på dyreoplevelser i verdensklasse. Den verdensberømte vinregion, Barossa Valley, ligger lige nord for Adelaide, og vinens kvalitet kan forbløffe eksperten. Og de smukke strande i og omkring Glenelg byder på sol og badning, mens Flinders Ranges, der ligger længere mod nord, flyder sammen med outbacken. 

Kør ad Great Ocean Road

Vejen mellem Adelaide og Melbourne er en perlerække af smukke udsigter. Great Ocean Road snor sig smukt langs kysten, og hvor de 12 apostle står stateligt ude i havet. Du passerer de smukke nationalparker og får naturoplevelser, som er helt ud over det sædvanlige.

 Sydney & Blue Mountains

Et par dage i smukke Sydney og de omkringliggende områder, giver dig mulighed for at opleve byen på egen hånd. En af dagene tager vi dig med til de smukke Blue Mountains, hvor der igen venter dyre- og naturoplevelser, inden du flyver videre til Queensland og Brisbane.

 Lamington & Fraser Island

Her venter igen et par dage med verdensklasses oplevelser. Efter to nætter i Brisbane, går rejsen vestpå til den magiske Lamington National Park og O’Reilly’s Rainforest Retreat, der er omgivet af subtropisk regnskov med hundredvis af vandfald, gigantiske træer, huler og kløfter, masser af vandrestier og mere end 200 fuglearter. Du afrunder opholdet i Queensland med to dage på den cool Fraser Island, der er verdens største sandø. Her oplever du de vilde hunde, dingoer, samt krystalklare søer, klitter og regnskov.

Højdepunkter på rejsen:

Kangaroo Island – vinområdet Barossa Valley – Grampians National Park – Great Ocean Road – Blue Mountains – Lamington National Park – Fraser Island

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Rejs til det sydøstlige Australien, og oplev den enestående natur og Australiens unikke dyreliv. Du oplever det ægte Australien på dette eventyr.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark.

Dag 2: Mellemlanding i Asien

På rejsen til Australien er der en mellemlanding i Asien. Der er mulighed for at indlægge et par overnatninger, enten i Dubai, Singapore, Bangkok eller Hongkong.

Dag 3: Ankomst til Adelaide

Du ankommer til Adelaide, som er hovedstaden i delstaten South Australia. Byens centrum er anlagt som med en lineal, og er omgivet af store, grønne parker. Gå en tur i byen efter ankomst, hvilket dine fødder virkelig vil sætte pris på efter den lange flyrejse. Adelaides centrale bydele er fyldt med fantastiske restauranter og dejlige parker.

Dag 4: Barossa Valley

Mere end 60% af Australiens vin produceres i South Australia, og man behøver ikke at begive sig langt fra Adelaide før man er omgivet af vingårde. Dagen i dag er afsat til en heldagstur til Barossa Valley, der er det mest berømte vindistrikt. Turen inkluderer besøg og vinsmagning på vingårde, som regnes blandt de bedste i South Australia. Der er afhentning på hotellet.

 

Er du ikke vininteresseret, findes der andre ture at vælge i mellem, tal med din rejseekspert.

Dag 5-6: Kangaroo Island

I dag er det tid til en af rejsens absolutte højdepunkter: en todages guidet tur til Kangaroo Island. Denne fantastiske tur viser det bedste frem af øen, og det giver dig mulighed for at komme helt tæt på Kangaroo Islands dyreliv, og lære det at kende. Din lokalkendte guide tager dig med på en personlig rundtur på Kangaroo Island, hvor du kan opleve den australske søløve, kænguruer, koalabjørne og de oprindelige australske fuglearter på deres uberørte levesteder. Rejs videre til Flinders Chase National Park, der ligger på den vestlige del af øen. Her kan du opleve de imponerende klippeformationer, Remarkable Rocks og Admirals Arch. Fra Admirals Archs udsigtspunkter og strandpromenade kan du betragte en koloni af langnæsede pelssæler. Denne todages tur er den perfekte måde at opleve dette uspolerede, naturlige og vilde tilflugtssted, og du vil hurtigt forstå, hvordan Kangaroo Island er blevet et af Australiens mest ikoniske rejsemål med naturoplevelser. 

Transport med bus og færge fra Adelaide til Kangaroo Island tur/retur, enkelte måltider, guide og indkvartering i dobbeltværelse er inkluderet.

Du er tilbage i Adelaide om eftermiddagen på dag 6, hvor du har den sidste overnatning.

Dag 7-9: Grampians National Park

Du afhenter udlejningsbilen fra morgenstunden, og sætter kurs mod The Grampians National Park. De kommende to dage skal du bruge på at opleve Grampians National Park med de smukke vandrestier og et unikt dyreliv. Grampians er et af Australiens mest oversete naturområder. Parken domineres af spektakulære klipper, som strækker sig over de skovklædte dale, og skaber et hav af fantastiske udsigtspunkter. Ikke mindst klippeformationerne, The Pinnacle og The Balconies, hvor du har en utrolig udsigt over landskaberne langt under dig. Start eventuelt turen i besøgscentret Brambuk, hvor du får en god introduktion til områdets natur og dyreliv. Centret ejes og drives af områdets oprindelige befolkning, der stolt formidler deres ældgamle kultur til de besøgende.

Dag 9: Grampians - Port Fairy

Det er tid til at køre sydpå mod den lille ferieby, Port Fairy, og starten af Great Ocean Roads. Køreturen er kun på 160 kilometer, og den tager cirka to timer.

Dag 10: Port Fairy - Apollo Bay

En af verdens smukkeste og mest berømte kystveje, Great Ocean Road, er en af årsagerne til, at så mange besøger Melbourne. Strækningen er cirka 250 kilometer og går fra Torquay i øst til Warrnambool i vest. Køreturen er mest kendt for The Twelve Apostles, der er vejrbidte klipper, der rejser sig et stykke ude på havet. Sammen med fantastiske badestrande og de stejle bjergsider, der peger ned mod havet, er dette uden tvivl et af de smukkeste steder i hele Australien.

 Turen til Apollo Bay er cirka 180 kilometer.

Dag 11: Apollo Bay – Melbourne

Du tjekker ud fra hotellet for at køre videre mod Melbourne, Victorias største og Australiens næststørste by, som du skal opleve de næste tre dage. Efter ankomsten til Melbourne afleverer du udlejningsbilen, og derefter er der check-in på det dejlige hotel, der ligger i det centrale Melbourne.

 Turen til Melbourne er cirka 190 kilometer, hvilket tager 2 - 3 timer uden stop.

Dag 12: Melbourne

Udflugt:

Opdag Phillip Islands økologiske zoner på denne omfattende rundtur på øen sammen med din guide. Efter en tidlig morgenmad på hotellet, kører vi fra Melbourne til Moonlit Sanctuary Wildlife Conservation Park. Hvis du er natur- og dyreentusiast, vil du med det samme blive forelsket i alt det, der er at se og opleve, og ikke mindst i parkens lyde. Hold øje med områdets ”signaturarter” som kænguruer, wallabies og koalabjørne, såvel som krybdyr og flokke af eksotiske fugle. Tag turen ud til vestkysten, og gå en afslappet tur ad den gamle strandpromenade og betragt den fantastiske kystlinje. Her kan du også se pingvinrederne langs kystlinjen. Afhængigt af årstiden kan du enten nyde eftermiddagen i den charmerende, lille by, Cowes, eller i Penguin Parade Visitor Centre. 

Inden turen går tilbage til Melbourne om eftermiddagen, er det tid til dagens mest spændende del. Find strandpromenadens udsigtsplatform i så god tid, at du er sikker på at opleve øens små pingviner. De ser ud til at være klædt i fine smokinger, når de begiver sig op på land for at finde deres huler.

Dag 13: Lær Melbourne at kende på cykel

Udflugt:

 Det er tid til at lære skønne Melbourne at kende på den helt rigtige måde - på cykel. Det er den sjoveste måde at udforske Melbournes travle kvarterer på kort tid. Spring på en cykel, og følg med din erfarne guide forbi de trendy gader, grønne parker, charmerende butikker, skjulte gyder og maleriske caféer. Oplev den ægte gæstfrihed i Melbourne og nyd gourmetsnacks, når du kører i denne kosmopolitiske bys gader. Og bliv klogere med interessant viden og fakta om de forskellige etniske kvarterer, samlet og formidlet af journalisten og fotografen Murray Johnson. Mærk vinden i håret, når cykelturen går videre til byens bedste rooftop bar, Little Saigon, og den menu-fri græske taverna. Og tag turen forbi boghandlen med 40.000 kogebøger, og herrefrisøren, der giver en øl for hver klipning.

Dag 14: Sydney

Fra morgenstunden tjekkes der ud fra hotellet, hvorefter du har privat transport til lufthavnen, hvorfra du rejser videre til Sydney.

Efter ankomst er der igen privat transport fra lufthavnen til hotellet. Du bor på et centralt hotel i Sydney, og i bekvem gåafstand til Darling Harbour, Sydney Opera House, Harbour Bridge og Circular Quay med alla restauranterne. Vi anbefaler, at du bruger eftermiddagen til fods, og så småt lærer byen at kende.

Dag 15: Sydney og operahuset

I dag har du en halv dag til bare at nyde storbyen Sydney, hvor seværdighederne ved Sydney Harbour Bridge og de berømte strande, Manly og Bondi, er et besøg værd.

Udflugt:

Vi har bestilt rundvisning til dig i Sydney Opera House. Det er et af verdens mest berømte bygningsværker, der er tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon, og som stod færdigt den 20. oktober 1973. En anden skandinavisk detalje er tagbelægningen, der består af mere end en million hvide kakler, som er produceret i Sverige.

Den guidede rundvisning viser dig alt det bedste af operahuset indefra. Her bliver der gået ned i de helt små detaljer, og du får alle de spændende anekdoter fortalt, som du ellers var gået glip af. Og hvorfor ikke kombinere oplevelsen med aftenens forestilling?

 Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 16: Dagstur til Blue Mountains

Udflugt:

En guidet tur til Blue Mountains er et ”must”, når man er i Sydney. Nationalparken er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Det skyldes områdets 91 forskellige arter af eukalyptus og 132 øvrige plantearter, som kun vokser i dette område. Blue Mountains er et magisk sted uanset årstiden. Dråber af olier fra eukalyptustræerne, sammen med støvet og fugten, giver et helt specielt skær. På afstand ser det blåligt ud, hvilket har givet bjergområdet sit navn.

Dagsturen er en flot naturoplevelse, der ikke sætter de store krav til fysikken. Du bliver afhentet fra morgenstunden på hotellet, og turen går derefter over den spektakulære Sydney Harbour Bridge. På turen mod bjergene er der tid til en kop morgenkaffe i den australske bush. Her kan du opleve kænguruer tæt på, og møde de venligtsindede papegøjer og kakaduer, der lever i området. Den guidede dagstur foregår i firehjulstrækkere, der betyder, at man kommer længere ind i området, end hvis turen foregik i mere traditionelle turistbusser. Du kommer forbi ”The Three Sisters”, der er en af Australiens berømte naturseværdigheder, og gennem spektakulære canyons og vandfald. Frokosten nyder du på et skønt, historisk bjerghotel.

Transport, let frokost og guidning på hele turen er inkluderet. Du er tilbage i Sydney om eftermiddagen.

Dag 17: Fly til Brisbane og Lamington National Park

Efter udtjekning i Sydney er der transport til lufthavnen, når du skal rejse videre til Queensland og Brisbane. Du henter udlejningsbilen i lufthavnen og kører mod den utroligt smukke Lamington National Park, hvor alle de fantastiske naturoplevelser venter. Vel ankommet, tjekker du ind, og måske er det tid til en sen frokost eller middag på lodgen.

Brisbane - Lamington National Park tager cirka to timer. Turen er på 120 kilometer.

Dag 17-19: Lamington National Park

De første to nætter bor du på O'Reilly's Rainforest Retreat i Lamington National Park, syd for Brisbane. Den unikke beliggenhed garanterer for unikke naturoplevelser. Stedet er omgivet af subtropisk regnskov med hundredvis af vandfald, gigantiske træer, huler og kløfter, masser af vandrestier og mulighed for at se mere end 200 fuglearter. Opholdet inkluderer forskellige udflugter med en naturvejleder. Hvad med en tur gennem den mørke regnskov, mens de nataktive dyr så småt vågner? Eller se på fugle, når solen står op?

Udflugter:
Mange forskellige vandeture.

Dag 19: Fraser Island

Fra Lamington National Park kører du hele vejen op til Rivers Heads og til en kort færgetur ud til den spændende Fraser Island. Her bliver du modtaget af personalet på Kingsfisher Bay Resort, hvor du skal bo i to nætter. 

Fraser Island er verdens største sandø, og klitterne er op til 240 meter høje. Midt på øen er der en tæt regnskov og krystalklare ferskvandssøer, der er omgivet af hvidt, blødt sand. Dyrelivet er også eventyrligt. Nogle af de dyrearter, som du kan opleve her, er brumbies (vilde heste), dingoer, dværgkænguruer og pungrotter.

 Overnatning på Kingfisher Bay Resort

Dag 20: Heldagsaktiviteter på Fraser Island

Det er tid til at udforske verdens største sandø på en heldagstur med en ranger/guide i firehjulstrækker. I tager turen over de høje klitter, svømmer i krystalklare søer, vandrer i regnskoven og kører på stranden. Og du vil forundres over et af Fraser Islands biologiske underværker, de majestætiske satinay-træer, der i sin tid blev brugt til pæle ved anlæggelsen af Suezkanalen. Få en unik oplevelse, når du kører langs den naturskønne sandstrandvej, Seventy Five Mile Beach, som løber langs øens østkyst. Snup en pause, og svøm i det kølige ferskvand ved Eli Creek, og se det rustne skibsvrag, Maheno, en luksusliner, der blev ombygget til hospitalsskib under første verdenskrig, og som endte sine dage som grundstødt på grund af en cyklon. Hør den spændende historie om skibet og havariet, og betragt de flerfarvede sandklipper, kendt som Pinnacles, langs kysten.

Du er tilbage på hotellet sent om eftermiddagen.

Dag 21: Brisbane

Efter, at du har tjekket ud, tager du færgen tilbage til fastlandet for at køre til Brisbane. Her tilbringer du endnu en nat før returrejsen påbegyndes. Det er også her, at du afleverer udlejningsbilen.

Dag 22: Afrejse fra Australien

Du bliver hentet på hotellet og køres til lufthavnen i Brisbane. Det er tid til at forlade Australien.

Dag 23: Ankomst Danmark

Velkommen hjem, rig på de mange minder om smukke strande, den vidunderlige natur og det spændende dyreliv.

Fotogalleri

Kort

Priseksempel

23 dage fra 48.128 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 48.128 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca. 4.000 - 8.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Fly Danmark – Australien tur/retur
 •  Indenrigsflyvninger Melbourne - Sydney - Brisbane
 •  Alle flyskatter og afgifter
 •  2 nætter på centralt hotel i Adelaide inkl. morgenmad
 •  Dagstur til Barossa Valley inkl. frokost og vinsmagning på flere vingårde
 •  2-dages tur til Kangaroo Island inkl. en overnatning, morgenmad, picnic-frokost i gourmetstil, guide, færge til og fra Kangaroo Island samt transport til og fra hotellet i Adelaide
 •  5 dages billeje Adelaide - Melbourne inkl. fri kilometer, forsikringer, GPS og ekstra førere
 • 2 nætter på hotel i Grampians National Park
 • 1 nat på hotel i Port Fairy inkl. morgenmad
 • 1 nat på hotel i Apollo bay inkl. morgenmad
 • 3 nætter på centralt hotel i Melbourne inkl. morgenmad
 • Dagstur til Phillip Island fra Melbourne inkl. frokost og erfaren guide
 • Halvdagstur på cykel i Melbourne inkl. guide, forfriskninger og frokost
 • 3 nætter på centralt hotel i Sydney
 • Dagstur til Blue Mountains inkl. guide og frokost
 • Rundvisning i Sydney Opera House
 • 5 dages billeje fra Brisbane inkl. frie kilometer, forsikringer, GPS og ekstra førere
 • 2 nætter på O'Reilly's Rainforest Retreat inkl. morgenbuffet, deltagelse i guidede aktiviteter, vandreture med mere
 • 2 nætter på Kingfisher Bay Resort 
 • Færgetransport til Fraser Island tur/retur
 • Guidet heldagstur på Fraser Island i firehjulstrækker inkl. guide og frokost
 • 1 nat på centralt hotel i Brisbane
 • Privat transport fra og til de respektive lufthavne
 • Fuld klimakompensation
 • MyPlanet Concierge Service 24/7

 

Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Business class
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Pingvinparade

Oplev den fantastiske pingvinparade på Phillip Island, og besøg en dyrepark med både koalaer og tasmanske djævle.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef

HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur til Hunter Valley

Nyd en heldagstur fyldt med fantastisk vin og mad i vinområdet, Hunter Valley, blot to timers kørsel fra Sydney.

Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Udforsk Blue Mountains til fods, og kom helt tæt på dyrelivet og nogle af Australiens spektakulære landskaber.

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

The Ghan 6

Rejs med tog i Australien

Oplev Australien med de legendariske tog The Ghan og Indian Pacific, og få en rejse ud over det sædvanlige.

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.

Australien - victoria - Melbourne - central business district.jpg

Melbourne på cykel

Oplev Melbournes særlige stemning, smukke arkitektur og rige folkeliv på en guidet cykeltur.
 

Australien - victoria - Melbourne - skyline 7

Melbournes hemmeligheder

Oplev områder af Melbourne, turister sjældent ser, på denne guidede vandretur med frokost.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 4 (Custom)

Med katamaran til Whitehaven Beach

Tag på en skøn dagssejlads fra Airlie til Whitehaven Beach, der er en af verdens bedste strande.

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 1

Kør selv ad Great Ocean Road

Begiv dig ud på en uforglemmelig køretur langs Great Ocean Road i Australien.

Australien - Queensland - great barrier reef - sandø - freedom krydstogt_0

Heldagstur til Upolu Cay og Reef

Stå til søs på en fantastisk heldagsudflugt til den smukke koralø Upolu Cay og Great Barrier Reef.

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Heldagstur til Michaelmas Cay

Oplev sandøen Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef om bord på en luksuskatamaran.

Australine - Queensland - Cairns - Kuranda Toget

Heldagstur til Kuranda

Lær om aboriginal-kultur og kør med historisk bjergtog og svævebane til Kuranda i regnskoven.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Det levende og forunderlige North Australia

Det levende og forunderlige North Australia

 • Udforsk det nordlige Australiens naturlige skønhed
 • Gå på opdagelse i de kosmopolitiske storbyer
 • Oplev det unikke Great Barrier Reef

16 dage fra 79.500 kr pr. person

Roadtrip: Det kulinariske Australien

Det kulinariske Australien

 • Rejs på tværs af det kulinariske Australien
 • Udforsk vinområderne Yarra Valley og Barossa Valley
 • Oplev det bedste af Australiens mangfoldige kultur

17 dage fra 48.000 kr pr. person

Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person

Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person

Luksus i tropiske Queensland

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra 60.000 kr pr. person

Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra 39.900 kr pr. person

Det sydlige Australiens højdepunkter

Det sydlige Australiens højdepunkter

 • Fantastisk dyreliv og smuk natur
 • Mange guidede oplevelser
 • Kør-selv ad Great Ocean Road

23 dage fra 48.128 kr pr. person

Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person

Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.000 kr pr. person

Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. person

Queenslands højdepunkter i bil

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Regnskov & snorkling på Great Barrier Reef

17 dage fra 37.778 kr pr. person