70125011 Få et tilbud
Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

Tag på en fantastisk rejse rundt Australien fra vestkysten til østkysten.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

15 dage fra 51.000 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Australien fra kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst. Få fornemmelsen af Australiens enorme størrelse og variation på denne rejse fra vestkysten til østkysten. Rejsen begynder i den afsidesliggende storby Perth, hvor du blandt andet tager på vingårdsbesøg i berømte Margaret River samt oplever det unikke dyreliv på Rottnest Island.

Togrejse med Indian Pacific

Fra Perth går turen med luksustog gennem den uendelige outback til hyggelige Adelaide, der er udgangspunkt for store naturoplevelser på Kangaroo Island. På togturen fra Perth har du din egen private kahyt med bad og toilet, du spiser og drikker fantastisk i Queen Adelaide Restaurant, mens du kan nyde den australske natur uden for vinduet. En tur med Indian Pacific er en fantastisk oplevelse og skal ikke ses som en transport, det handler om at se landet Australien. I loungen nyder du en drink eller et glas vin sammen med andre rejsende, måske kan du få et tip til, hvad du ikke må gå glip af på din næste destination?

Kangaroo Island i South Australia

Byen Adelaide er udgangspunktet for store naturoplevelser på Kangaroo Island. Kangaroo Island har et fantastisk rigt dyreliv. Hold øje med kænguruer, koalaer, pindsvin, emuer og et væld af andre arter i Hanson Bay Wildlife Sanctuary og i Flinders Chase National Park. Efter et par dage i det sydlige Australien tager en kort flyvetur dig så fra Adelaide til Sydney på østkysten.

Bondi beach & Sydney Opera House

I Sydney kan du se frem til en udflugt til Blue Mountains og et skønt frokostkrydstogt i Sydney Harbour. Med fire nætter i Sydney er der også god tid til at udforske byen på egen hånd. Besøg Operahuset, solbad på Bondi Beach, slentre i den botaniske have, lav en broklatring på Sydney Harbour Bridge og nyd et glas vin ved solnedgang i Circular Quay.

Kontakt vores eksperter for et uforpligtende tilbud på denne fantastiske rejse med tog.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Tag på en fantastisk rejse i Australien fra vestkysten til østkysten.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen østpå.

Dag 2: Ankomst til Perth

Efter et flyskifte fortsættes mod Vestaustraliens største by Perth, hvor du indlogeres på dit hotel for de kommende tre nætter. Trods Perth er en af verdens mest afsidesliggende storbyer, er den en dynamisk og moderne by med et rigt folkeliv, masser af shoppingmuligheder og spændende seværdigheder. Brug aftenen på at nyde Perths dejlige klima fra en fortovscafé eller en af de dejlige strande. Eller stræk benene med en gåtur til Kings Park på toppen af Mt Eliza. Parken byder blandt andet på en botanisk have, en del fine skulpturer samt ikke mindst på en flot udsigt over byen og Swan River.

Dag 3: Heldagstur til vinområdet Margaret River

Store naturoplevelser og vin i verdensklasse venter forude, når du hentes på hotellet fra morgenstunden og sætter kurs mod den lille by Busselton. Her er der mulighed for en kop forfriskende morgenkaffe (for egen regning), mens du oplever den imponerende 1,8 kilometer lange bådebro i træ. Turen fortsætter til Margaret River, hvor en lækker frokostplatte serveres sammen med lokalt øl og cider. Næste stop er Mammoth Caves, hvor en guidet tur fører dig ned i en af områdets mere end 300 huler. Tilbage på jordens overflade kører du forbi Boranup-skoven til det berømte Leeuwin fyrtårn. Fyrtårnet står med en spektakulær placering på Australiens sydvestligste punkt, hvor Det Indiske Ocean og Det Sydlige Ocean mødes. Fortsæt tilbage til Margaret River, hvor du smager på områdets legendariske vine under et vingårdsbesøg. Du får også mulighed for at udforske byen på egen hånd, inden turen går tilbage mod Perth. På vejen gøres der stop ved en hyggelig café, hvor det er muligt at købe aftensmad. Først midt på aftenen sættes du igen af foran dit hotel.

Dag 4: Dagstur til Rottnest Island

Flere naturoplevelser venter i dag, når du besøger naturskønne ø Rottnest Island, der er vidt berømt for sit unikke dyreliv. Ikke mindst quokkaen, der kun lever her og enkelte andre steder i Vestaustralien. Quokkaen ligner mest af alt en ualmindelig sød kænguru i ministørrelse, og ingen andre steder er chancerne for at se quokkaen større end her. Men hold også øje med havet. Især om foråret, hvor pukkelhvaler i stort antal samler sig lang kysterne. Også delfiner lever i disse farvande, og fiskeørne ses af og til på udkig efter det næste måltid.

Du har hele dagen til at udforske dette særprægede sted. Først på en guidet gåtur efterfulgt af en køretur i bus gennem de smukke landskaber. Undervejs oplever du en række af øens største historiske, kulturelle og naturmæssige seværdigheder. Frokosten nydes på Rottnest Lodge, hvorefter du har eftermiddagen på egen hånd, indtil færgen igen sætter kurs mod fastlandet kl. 16:00. Tilbage i Fremantle står en bus klar til at køre dig tilbage til hotellet.

Dag 5: Legendarisk togrejse mod Adelaide

Nyd en stille og rolig morgen, inden det er tid at køre mod stationen, hvor toget mod Adelaide holder klar til afgang. Sidst på formiddagen sætter toget i bevægelse, og du begiver dig ud på en af de længste og mest legendariske togrejser i verden. Turen tager knap to døgn og fører dig gennem tusindvis af kilometer rå, øde australsk outback langt væk fra ethvert tegn på menneskelig civilisation.

Toget er yderst komfortabelt. Hver kupé er udstyret med en sofa, der kan laves om til en køjeseng komplet med hvide lagner, pude og dyne. Desuden byder kupéen på garderobe, spejl, læselys, toiletartikler samt et bord, der kan foldes væk. Alle måltider er inkluderede og serveres i den elegante restaurantvogn, hvor uniformerede tjenere fremtryller lækre frokoster og overdådige tre-retters middage. Afslut aftenen med en drink i den hyggelige lounge-vogn, mens toget støt og roligt bevæger sig gennem den australske nat.

Dag 6: Ombord på toget

Du har hele dagen til at nyde toget og stemningen ombord. Her har du god tid til dybe samtaler med de øvrige rejsende fra hele verden i lounge-vognen. Eller træk dig tilbage til din kupé og find ro til at tænke og læse en god bog. Gennem de store panoramavinduer kan du se landskaberne glide forbi i en ubrudt strøm, og måske får du øje på vilde kameler, store flokke af papegøjer eller røde kæmpekænguruer, der søger skygge under de spredte buske. Der er altid noget at kigge på i ørkenen, og før du ved af det, er det atter tid at sætte sig til rette til endnu et lækkert måltid i restaurantvognen.

Store oplevelser venter også væk fra toget. I Kalgoorlie kan du opleve stemningen i den travle guldmineby, hvor formuer er blevet skabt og langt flere drømme knust, siden guld blev fundet her i 1893. Det andet stop er i den lille spøgelsesby Cook, der ligger øde og forladt uendelig langt væk fra alting. Her kan du udforske de gamle gader og bygninger, der engang udgjorde en travl stationsby. Byen ligger for øvrigt på verdens længste lige togstrækning. Her løber skinnerne ikke mindre end 478 km fra Ooldea til den anden side af Loongana uden at dreje en centimeter.

Dag 7: Ankomst til Adelaide

Gradvist afløses den uendelige outback af grønne bakker, vinmarker og spredte gårde, og tidligt om morgenen ruller toget ind på stationen i Adelaide. Her indlogeres du på dit centralt beliggende hotel, hvorefter du har hele dagen til at nyde Adelaide, der er blandt Australiens mindre besøgte storbyer. Men det er synd. For byen byder på glimrende shopping, mange smukke kirker og en hyggelig lille midtby omgivet af parkområder.

Dag 8: Adelaide – Kangaroo Island

I dag venter flere eventyr, når du fra morgenstunden sætter kurs mod Kangaroo Island. Ved ankomsten til øen stiger du om bord på bussen og sætter kurs mod Cliffords honningfarm, hvor der naturligvis er smagsprøver. Bierne på Kangaroo Island er helt specielle. I slutningen af 1800-tallet blev 12 bikuber indført til øen fra Ligurien i Italien, og da Kangaroo Island er isoleret fra fastlandet, er det efterkommere af selvsamme bier, som i dag findes på øen.

Efter en skøn 2 retters frokost besøges Seal Bay, hvor søløver ligger og soler sig på stranden. Du ser også en interaktiv og lærerig udstilling om Australiens fugle. Tilbage i hovedbyen Kingscote overværer du en pelikanfodring og lærer mere om disse fascinerende fugle, inden du indlogeres på dit hotel for natten.

Dag 9: Kangaroo Island – Adelaide

Dagen starter ved eukalyptus-destilleriet Emu Ridge, hvor man producerer eukalyptusolie. Efter smagsprøver besøges en Wildlife Park, hvor du kan komme helt tæt på ikoniske dyr som kænguruer og koalaer. Næste stop er Hanson Bay Wildlife Sanctuary, hvor du kan nyde en 2 retters frokost, mens du kigger efter koalaer i eukalyptustræerne. Flere naturoplevelser venter i Flinders Chase National Park, der huser både de kendte australske dyrearter samt myrepindsvin og andre sjældenheder. Du besøger også de fantastiske klippeformationer Remarkable Rocks og Admiral’s Arch, inden turen slutter ved Penneshaw. Her er der mulighed for at købe aftensmad, inden turen går retur mod Adelaide, hvor du indlogeres på dit hotel sidst på aftenen.

Dag 10: Adelaide – Sydney

Fra morgenstunden rejser du det sidste stykke fra vestkysten mod østkysten, når turen går med fly til Sydney. Her indlogeres du på dit hotel for de kommende fire nætter, hvorefter resten af dagen er fri til at udforske en af verdens smukkeste storbyer. Gå en tur ned til Operahuset, kig forbi Chinatown og forlystelsesområdet Darling Harbour, eller tag en færge ud til forstaden Manly, der byder på et væld af hyggelige caféer samt en af Sydneys mange berømte strande.

Dag 11: Sydney og sejltur med frokost

Nyd morgenen i Sydney, inden det er tid at stå til søs på en smuk sejltur gennem byen. Operahuset, Sydney Harbour Bridge og byens skov af skyskrabere tager sig fantastisk ud fra Sydneys store, smukke havn. Det samme gør byens forskellige kvarterer og hyggelige forstæder. Mens du nyder udsigten af den smukke storby fra dækket eller gennem de store panoramavinduer, serveres en lækker frokost med alt godt fra havet.

Tilbage på landjorden er resten af dagen fri til egne eventyr. Det kan i høj grad anbefales at opleve Operahuset indefra. Enten på en guidet tur eller ved at bestille billetter til en forestilling. Eller hvad med at se den berømte bygning fra en uvant vinkel fra toppen Sydney Harbour Bridge under et Bridge Climb? Mulighederne er uendelige.

Dag 12: Dagstur til Blue Mountains

Lige udenfor Sydney ligger Blue Mountains, der byder på storslåede landskaber og gode chancer for at se kænguruer, papegøjer og et væld af andre dyr i det fri. På dagens tur oplever du det bedste af Blue Mountains. Du besøger det spektakulære Wentworth Falls, hvor der er mulighed for at nyde en kop kaffe og gå en tur i den storslåede natur. Næste stop er Echo Point og den berømte klippeformation Three Sisters. Her får du også en fascinerende indsigt i den lokale aboriginal-kultur på Waradah Aboriginal Cultural Centre. Besøgets fuldendes med en dynamisk stammedans, inden turen fortsætter mod byen Katoomba, hvor frokosten nydes på en lokal restaurant.

Om eftermiddagen er der mulighed for at komme tæt på blandt andet koalaer og kænguruer i Featherdale Wildlife Park, inden turen slutter med en flot sejltur tilbage til Sydney, hvor du står af ved Circular Quay lige ved siden af Operahuset.

Dag 13: Sydney på egen hånd

Du har endnu en dag til at nyde Sydney. Du kan også bruge dagen på at gøre de sidste indkøb, tage en tur på stranden eller måske overveje en dagstur til vinområdet Hunter Valley.

Dag 14: Afrejse fra Sydney

Det er tid at tage afsked med Australien og begynde hjemrejsen.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

Panorama af citronduftende gummitræer og Perth Central Business District fra Kings Park, Perth, Australien

Perth

Panorama af citronduftende gummitræer og Perth Central Business District fra Kings Park, Perth, Australien

Rejser til Perth

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


Kimberley i firehjulstrækker

Kimberley i firehjulstrækker

 • Perth & Rottnest Island
 • Outback-eventyr i Kimberley & Kakadu
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

18 dage fra 51.233 kr pr. person


Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.000 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.


Australien - Western Australia - Margaret River - Lake Cave.jpg

Dagstur til Margaret River

På denne tur kommer du til at nyde de frodige landskaber omkring Margaret River tæt på Perth.
 


med jeep genom västra australien

Kør-selv langs Australiens vestkyst

Oplev den anden side af Australien på dette kør-selv-eventyr langs Australiens vestkyst.


Panorama af citronduftende gummitræer og Perth Central Business District fra Kings Park, Perth, Australien

Guidet rundtur i Perth

Kom helt tæt på Perth på en fantastisk guidet rundtur i byen.


Australien - Western Australia - Perth - Skyline.jpg

Det sydvestlige Australien i bil

Denne 6-dages tur gennem Det sydvestlige Australien i bil byder på både vin, natur og hvaler.

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Perth.


Australien - Western Australia - Perth - Skyline.jpg

Den perfekte dag i Perth

Den ekstremt afsides beliggenhed på vestkysten får mange til at droppe Perth, når rejsen til Australien planlægges. Men det er…


Rejser til Kimberley, Australien

12 højdepunkter i Det Vestlige Australien

For folk med eventyr i blodet bliver det ikke meget bedre end dette. Her har vi samlet en række af…

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

Australien - Western Australia - Rottnest Island (10)

Dagstur til Rottnest Island

Du bliver hentet fra hotellet i Perth tidligt om morgenen og kørt til Fremantle, hvor færgen mod Rottnest Island venter. Sejlturen tager ca. en time, så allerede omkring 10:30 kører du i land på den lille, naturskønne ø, der er særlig berømt for sit unikke dyreliv. Ikke mindst quokka’en, der kun lever her og enkelte andre steder i Vestaustralien.

Blandt de første europæere til at beskrive quokkaen var hollænderen de Vlamingh, der udforskede området i 1696. Han mente, at quokkaen lignede “en form for rotte på størrelse med en almindelig kat”. Han kaldte derfor ‘øen for “Rotte nest”, hvilket betyder “Rotterede”. Navnet hang ved, og øen hedder stadig Rottnest Island i dag. Beskrivelsen af quokkaen er dog ikke helt retfærdig, for dyret ligner mest af alt en ualmindelig sød kænguru i ministørrelse.

Ingen andre steder er chancerne for at se quokkaen større end her. Men hold også øje med havet. Især om foråret, hvor pukkelhvaler i stort antal samler sig lang kysterne. Også delfiner lever i disse farvande, og fiskeørne ses af og til på udkig efter de næste måltid.

Du har hele dagen til at udforske dette spændende og særprægede sted. Du skal på en køretur i bus gennem de smukke landskaber, og undervejs oplever du en række af øens største historiske, kulturelle og naturmæssige seværdigheder. Frokosten nydes på Rottnest Lodge, hvorefter du har eftermiddagen på egen hånd, indtil færgen atter igen sætter kurs mod fastlandet kl. 16:00. Tilbage i Fremantle står en bus klar til at køre dig tilbage til hotellet.

australien_-_south_australia_-_kangaroo_island_-_dyr_-_soeloeve_7.jpg

Det bedste af Kangaroo Island

Oplev det bedste af Kangaroo Islands storslåede natur og rige dyreliv på denne 2-dages tur fra Adelaide, der tager dig til alle øens højdepunkter. Fokus er på naturen og dyrene, så du kan se frem til en naturoplevelse i absolut verdensklasse.

Panorama over Sydney Harbour. Sydney, Australien

Sydney

Panorama over Sydney Harbour. Sydney, Australien

Rejser til Sydney

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person


Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person


Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra 39.900 kr pr. person


Det sydlige Australiens højdepunkter

Det sydlige Australiens højdepunkter

 • Fantastisk dyreliv og smuk natur
 • Mange guidede oplevelser
 • Kør-selv ad Great Ocean Road

23 dage fra 48.128 kr pr. person


Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person


Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.000 kr pr. person


Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. personUdflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.


Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.


Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 


Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.


rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.


Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.


Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.


Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.


Australien - New South Wales - Sydney - Skyline3_0

Guidet rundtur i Sydney

Udforsk fantastiske Sydney på en guidet rundtur, som tager dig til byens største seværdigheder.


Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (6)

Eksklusivt cruise i Sydney

Oplev Sydney Harbour om bord på en lækker yacht med kun 14 passagerer. Skøn frokost inkluderet.


Australien - New South Wales - Sydney - Bridge Climb.jpg

Bridge Climb i Sydney

Stå på toppen af Harbour Bridge ved solopgang, når solen kaster sine gyldne stråler på Operahusets hvide tag.Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Sydney.


Australien - New South Wales - Sydney - Bridge Climb.jpg

Oplev et Bridge Climb i Sydney

Kjeld Nielsen beretter her om, hvordan det er at bestige Sydneys ikoniske Harbour Bridge – en oplevelse også du kan…


Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (6)

Historien bag Operahuset i Sydney

Mange rejsende i Australien og langt de fleste i Sydney slår et smut forbi byens berømte operahus, der ligger smukt ud til den…


Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Aboriginal klippekunst 2

Aboriginal kunst – billeder fra tidernes morgen

Siden tidernes morgen har den oprindelige befolkning i Australien beskrevet deres verden og mytologier gennem fantastiske klippemalerier rundt om i landet. De…


Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

3 gode udflugter fra Sydney

Det er værd at krydre rejsen til Sydney med nogle af de mange forskellige oplevelser, der venter omkring byen.


Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock - mennesker

3 generationer Down Under

Jørgen Meier rejste med MyPlanet til Australien. En rejse, der skulle vise sig at blive et minde for livet.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

Kort

Priseksempel

15 dage fra 51.000 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 51.000 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca. 5.000 - 10.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Australien t/r
 • Indenrigsflyvning i Australien
 • Flyskatter
 • 3 nætter i Perth
 • Heldagstur til vinområdet Margaret River
 • Guidet tur til Rottnest Island
 • Togrejse fra Perth til Adelaide med The Indian Pacific
  - Overnatning Gold Service sleeper
  - Alle måltider og udvalgte drikkevarer under hele turen
  - Udflugter uden for toget undervejs
 • 2 nætter på centralt hotel i Adelaide
 • 2 dages tur med guide til Kangaroo Island inklusive overnatning, morgenmad, picnic frokost, færgetransport til Kangaroo Island rundtur og guidet tur rundt på øen
 • 4 nætter i Sydney
 • Heldagstur til Blue Mountains
 • Sydney classic bike tour (3,5 h)
 • Transport fra lufthavne til hoteller
 • MyPlanet Concierge Service (tilgængelig 24 timer i døgnet under rejsen)
 • Fuld CO2-kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Business class
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum til Australien
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Pingvinparade

Oplev den fantastiske pingvinparade på Phillip Island, og besøg en dyrepark med både koalaer og tasmanske djævle.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Yellow Waters - krokodille

Kakadu med egen bil

Kakadu National Park och Kathrine Gorge bjuder på spektakulär natur och spännande historia.

Australien - Western Australia - Margaret River - Lake Cave.jpg

Dagstur til Margaret River

På denne tur kommer du til at nyde de frodige landskaber omkring Margaret River tæt på Perth.
 

HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountain

6 dages vandretur i spektakulær natur ved Cradle Mountain på Tasmanien.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur til Hunter Valley

Nyd en heldagstur fyldt med fantastisk vin og mad i vinområdet, Hunter Valley, blot to timers kørsel fra Sydney.

Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Udforsk Blue Mountains til fods, og kom helt tæt på dyrelivet og nogle af Australiens spektakulære landskaber.

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Svøm med hvalhajer ved Exmouth

Svøm med hvalhajer, og kom helt tæt på verdens største fisk ved Ningaloo Reef i det vestlige Australien.

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Solopgang ved Kata Tjuta

Oplev de smukke klippeformationer Kata Tjuta ved solopgang, og udforsk området til fods.

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se ørkenen vågne

Se solen stå op med Ayers Rock i baggrunden, og lær meget mere om Australiens røde ørken.

The Ghan 6

Rejs med tog i Australien

Oplev Australien med de legendariske tog The Ghan og Indian Pacific, og få en rejse ud over det sædvanlige.

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Udforsk Australiens kystlinje mod Det Indiske Ocean
 • Kør langs Coral Coasts strande og krystalklare vand
 • Oplev delfiner, skildpadder og pukkelhvaler tæt på

13 dage fra 36.500 kr pr. person

Det levende og forunderlige North Australia

Det levende og forunderlige North Australia

 • Udforsk det nordlige Australiens naturlige skønhed
 • Gå på opdagelse i de kosmopolitiske storbyer
 • Oplev det unikke Great Barrier Reef

16 dage fra 79.500 kr pr. person

Roadtrip: Det kulinariske Australien

Det kulinariske Australien

 • Rejs på tværs af det kulinariske Australien
 • Udforsk vinområderne Yarra Valley og Barossa Valley
 • Oplev det bedste af Australiens mangfoldige kultur

17 dage fra 48.000 kr pr. person

Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person

Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person

Luksus i tropiske Queensland

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra 60.000 kr pr. person

Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra 39.900 kr pr. person

Kimberley i firehjulstrækker

Kimberley i firehjulstrækker

 • Perth & Rottnest Island
 • Outback-eventyr i Kimberley & Kakadu
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

18 dage fra 51.233 kr pr. person

Det sydlige Australiens højdepunkter

Det sydlige Australiens højdepunkter

 • Fantastisk dyreliv og smuk natur
 • Mange guidede oplevelser
 • Kør-selv ad Great Ocean Road

23 dage fra 48.128 kr pr. person

Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person

Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.000 kr pr. person

Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. person

Queenslands højdepunkter i bil

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Regnskov & snorkling på Great Barrier Reef

17 dage fra 37.778 kr pr. person