70125011 Få et tilbud
Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien

Oplev Tasmanien, der byder på vilde landskaber, en fantastisk mad- og vinkultur samt en rig historie. Rejsen fuldendes med tre nætter i Sydney.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

16 dage fra 39.900 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien. På denne store kør-selv rejse til Tasmanien, Australien i bil kommer du rundt til en lang række af øens mest kendte nationalparker. Men du besøger også mindre kendte perler, og du har god tid undervejs til at parkere bilen og tage på nogle af de mange vandreture, der viser øens uberørte natur fra sin allerbedste side.

Hængebroer og smukke Russell Falls

Fra Hobart kører du først til Huon, hvor du kan gå en tur på hængebroer mellem trætroppene og smage på den lokale cider. Fortsæt forbi smukke Russell Falls til Lake St. Clair, der byder på nogle af de bedste vandreture på øen. Ved Queenstown kan du opleve naturen fra et gammelt damptog, inden turen fortsætter til Strahan, der er udgangspunkt for vandreture og sejlture i den fantastisk Franklin – Gordon Wild Rivers National Park.

Cradle Mountain National Park

Fortsæt via den tidligere mineby Corinna til et af turens absolutte højdepunkter, Cradle Mountain National Park, der viser den tasmanske natur fra sin mest rå og vilde side. Tilbage i civilisationen besøges den historiske by Launceston, inden du kører langs smukke klippekyster og hvide strande i Bay of Fire. Målet er Freycinet National Park med sine lyserøde granitbjerge og ikoniske Wineglass Bay. Du besøger også fængselsruinen Port Arthur, der giver et spændende indblik i Australiens historie som straffefangekoloni. Tag eventuelt spøgelsesturen gennem ruinen ved nattetid, hvis du tør, inden turen går tilbage til Hobart.

Sydney

Herfra flyver du til Sydney, hvor rejsen slutter med tre nætter i Australiens smukkeste storby. Oplev Sydney Opera House, Bridge climb på Sydney Harbour Bridge og smukke Bondi Beach.

Kontakt viores eksperter for et tilbud på denne fantastiske rejse til Tasmanien.

 

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Oplev Tasmanien, der byder på vilde landskaber, en fantastisk mad- og vinkultur samt en rig historie. Rejsen fuldendes med tre nætter i Sydney.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen østpå mod Singapore.

Dag 2: Ankomst til Hobart

Efter et flyskifte i Singapore og Melbourne fortsættes til Hobart, hvor du ankommer midt på aftenen. Ved ankomsten til Hobart står en repræsentant for Rest Australia Tours klar i lufthavnen til at byde dig velkommen og svare på eventuelle spørgsmål. Du får også udleveret en velkomstmappe med inspiration og papirer til rejsen. Bilen hentes i lufthavnen, og så er det kun en kort køretur til dit centralt beliggende hotel, hvor du kan slappe af ovenpå rejsen.

Dag 3: Hobart – Huon

Der bliver rig mulighed for at udforske Hobart senere på turen. Så start dagen med at køre mod Huon. Denne billedskønne dal byder på nogle af de smukkeste scenerier på Tasmanien. Landskaberne her er også glimrende til æbledyrkning, og ved Willie Smiths Apple Shed lige inden Houn kan du se, hvordan øens bedste cider bliver til. Fortsæt gennem Geeveston og videre til Tahune Airwalk. Her fører en hængebro højt op mellem trækronerne, hvorfra der er en fantastisk udsigt over skoven og Picton River. Området byder også på et væld af vandrestier af forskellig sværhedsgrad, så dette er et godt sted at snøre vandreskoene. Natten tilbringes i Huon.

Distance: ca. 132 km fra Hobart til Huon.

Dag 4: Huon – Russell Falls – Lake St. Clair

Dagens rute fører dig tilbage gennem Hobart og videre til Bonorong Wildlife Sanctuary. Her kan du se, hvordan centerets dedikerede ildsjæle gør et kæmpe arbejde for at beskytte og forstå Australiens unikke dyreliv. Besøget giver også en sjælden mulighed for at komme tæt på Tasmaniens måske mest kendte beboer; de tasmanske djævle.

Fortsæt vestpå til Mt. Field National Park og Russell Falls, der falder ud over klippekanten i et bredt bånd omgivet af frodig vegetation. Naturen her er fantastisk, og den korte gåtur fra besøgscenteret til vandfaldet fører forbi enorme bregner og nogle af verdens højeste træer. Har du lyst til at se mere af området, er det værd at udforske Lady Barron Falls, Horseshoe Falls eller måske tage turen til toppen af Mount Field.

Dagens mål er Lake St. Clair, der ligger omgivet af vild natur med søer, skove, lave bjerge og åbne enge med lav vegetation. Vandrestier snor sig i alle retninger og rangerer fra 45 minutters småture til fleredagesture gennem nogle af Australiens mest øde og uberørte områder. Faktisk slutter The Overland Track, der er Tasmaniens mest berømte vandretur, i Lake St. Clair.

Distance: ca. 275 km fra Huon via Russell Falls til Lake St. Clair.

Dag 5: Lake St. Clair – Queenstown – Strahan

Turen videre vestpå fører gennem vild natur mod Queenstown, der er udgangspunkt for The West Coast Wilderness Railway. Dette nænsomt restaurerede gamle damptog triller stille og roligt gennem tempererede regnskove, gennem dale og op ad stejle skråninger. Det er en smuk og anderledes måde at opleve Tasmaniens natur på som absolut kan anbefales.

Fortsæt ud mod kysten og byen Strahan, der ligger ned til Macquarie Harbour. I dag er Strahan en hyggelig, lille by omgivet af smukke landskaber. Men byen har en mørk historie, der går tilbage til de tidlige straffefangerkolonier. Det er dog først og fremmest landskaberne, der lokker rejsende til Strahan, der er udgangspunkt for udforskning af den fantastisk Franklin – Gordon Wild Rivers National Park. Parken byder på et væld af vandremuligheder, men et godt bud kunne være gåturen til Hogarth Falls. Turen tager cirka en times tid i alt frem og tilbage.

Distance: ca. 132 km fra Lake St. Clair via Queenstown til Strahan.

Dag 6: Strahan – Corinna

I dag har du flere spændende muligheder. En mulighed kunne være at forlade Strahan tidligt og køre nordpå gennem den gamle mineby Zeehan på vej til Corinna. Ved ankomsten kan du tage på Pieman River Cruise, der står til søs fra Corinna kl. 10. Det er en flot tur, der fører dig ad Pieman River, mens guiden fortæller om områdets histoie og natur.

En anden mulighed kunne være at tage på sejlturen fra Strahan op ad Gordon River. Turen tager cirka fem en halv time inklusiv frokost og et stop på Sarah Island. Dette er en af de flotteste og mest populære sejlture i denne del af Tasmanien, så det er en god ide at bestille i god tid. Tilbage i Strahan kan du sætte kurs mod Corinna.

Corinna var tidligere en afsidesliggende mineby, men i dag er byen kendt for sin ecoturisme og de mange muligheder for at udforske den vilde og uberørte natur omkring byen. Flere gode kortere vandreture fører eksempelvis gennem Myrtle Beech Rainforest i Tarkine Reserve.

Distance: Ca. 95 km fra Strahan til Corinna.

Dag 7: Corinna – Cradle Mountain National Park

Mere storslået natur venter i dag, når du forlader Corinna og sætter kurs mod et af de mest spektakulære naturområder på Tasmanien; Cradle Mountain National Park. Et vildt og afsides område med krogede træer, dybblå gletsjersøer, rislende vandløb og åbne, alpine vidder, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Kronen på værket er Cradle Mountain, der hæver sig majestætisk over landskaberne. En rigtig god måde at få en fornemmelse af området er på den seks kilometer lange gåtur rundt om Dove Lake. Det er herfra rigtig mange postkortbilleder af Cradle Mountain er taget. Turen i sig selv er let at følge, da du går på gangbroer en stor del af vejen for at beskytte den skrøbelige natur. Du kan gå fra besøgscenteret til søen eller tage shuttlebussen. Natten tilbringes ved Cradle Mountain National Park.

Distance: ca. 123 km fra Corinna til Cradle Mountain National Park

Dag 8: Cradle Mountain – Launceston – Scottsdale

Start eventuelt dagen med endnu en gåtur i nationalparken, inden turen fortsætter mod byen Launceston, der er Tasmaniens næststørste og en af Australiens ældste byer. Historien ses tydeligt i bybilledet, der byder på mange velbevarede victorianske bygninger og gamle parker fra kolonitiden. Cataract Gorge er et godt sted at stoppe for frokost, inden du fortsætter nordpå langs Tamar River gennem Tamar-dalen. Lige inden Scottsdale passerer du marker med lavendel, der får hele området til at dufte. Tidligere var dette område kendt for sin humleproduktion, men i dag er det primært kvægfarme, eukalyptus og fyrtræer, der fylder landskaberne. Natten tilbringes i Scottsdale.

Distance: ca. 264 km fra Cradle Mountain National Park via Launceston til Scottsdale

Dag 9: Scottsdale – Bay of Fires – Bicheno

Dagens køretur fører dig langs nogle af de flotteste kystlandskaber i Australien. Ikke mindst den verdensberømte Bay of Fires, der strækker sig mere end 50 km fra Eddystone Point i nord til Binalong Bay i syd. Der er rig mulighed for at parkere bilen og gå lange ture ad de hvide sandstrande mellem orangedækkede granitkampesten og svømme i det klare turkisblå vand.

Følg kysten længere sydpå mod Bicheno, hvor du indlogeres på dit hotel for natten. Omkring tusmørketid er det muligt at komme på en guidet tur til den lokale pingvinkoloni for at se pingvinerne, når de kommer tilbage efter at have tilbragt dagen på havet. Du kan også tage flotte gåture til Rocking Rock, The Blowhole og øen Diamond Island Nature Reserve, der kan nås via en sandet landtange, når vandstanden er lav.

Distance: ca. 183 km fra Scottsdale via Bay of Fires til Bicheno

Dag 10: Bicheno – Freycinet National Park – Port Arthur

Det er værd at stå tidligt op for at nyde solopgangen over havet, inden du fortsætter dybere ind i Freycinet National Park. Dette er et fantastisk område domineret af de lyserøde granitbjerge i Hazards Range. Besøg eksempelvis Friendlies Beach og tag den korte gåtur til udsigtspunktet over ikoniske Wineglass Bay.

Efter morgenens udforskning er det tid at fortsætte sydpå mod Port Arthur. Intet andet sted i Australien fanger bedre historien fra den tidligste kolonitid end ruinerne af dette fængsel beliggende på spidsen af Tasman Peninsula. Her kan du lære om de tidlige straffefangekolonier og de forhold, de første europæere i Australien levede under. Ruinen er stemningsfuld om dagen – men har du modet til det, er det værd at booke en spøgelsestur efter mørket frembrud. Det giver en helt anden oplevelse af disse hjemsøgte bygninger.

Distance: ca. 274 km fra Bicheno via Freycinet National Park til Port Arthur

Dag 11: Port Arthur – Hobart

Det er en kort køretur tilbage til Hobart, hvor bilen afleveres og du indlogeres på dit hotel for natten. Resten af dagen er fri til at nyde Hobart, der er en hyggelig lille by med både historisk charme og bylivets moderne glæder. Beliggenheden mellem smukke vandveje for foden af Mount Wellington bidrager kun yderligere til byens charme, og udbuddet af caféer og restauranter gør Hobart til det perfekte sted at smage på nogle af Tasmaniens mange lokale gourmetprodukter. Er du i byen på en søndag, er det også værd at besøge Salamanca Market. Hvordan du vælger at bruge dagen er helt op til dig.

Dag 12: Hobart – Sydney

Fra Hobart flyver du til Sydney, hvor du indlogeres for de kommende tre nætter på et centralt hotel i hjertet af storbyen. Resten af dagen er fri til at nyde Sydneys mange muligheder. Start for eksempel med en afslappende slentretur forbi operahuset med udsigt til den ikoniske Sydney Harbour Bridge og byens smukke botaniske have lige om hjørnet. Intet fanger følelsen af at være i Sydney bedre.

Dag 13-14: Sydney

Du har to hele dage til at nyde Sydney på egen hånd. Hop på færgen til Manly, nyd folkelivet ved Darling Harbour eller tag på stranden på Bondi Beach. Sydney er også et godt udgangspunkt for udflugter til Blue Mountains og flere andre naturområder omkring byen, hvor der er gode muligheder for se kænguruer, papegøjer og andre dyr i fri natur.

En af dagene er der inkluderet en guidet rundtur i Operahuset. Dette er en fantastisk måde at opleve bygningen indefra, samt høre den spændende historie om den danske arkitekt Jørn Utzon og byggeriets problematiske opførelse. Hvilken dag du ønsker turen, er op til dig.

Dag 15: Hjemrejse fra Sydney

Nyd den sidste morgen i Sydney, inden det er tid at tage mod lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Dag 16: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte i Singapore ankommer du til Danmark. Eller forlæng rejsen med oplevelser i Australien eller et par dages stop i Singapore, der byder på gastronomi, masser af seværdigheder og shopping i verdensklasse.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

Luftfoto af Wineglass bay, Tasmanien, Australien

Tasmanien

Oplev skønne Tasmanien med Hobart og Cradle Mountain med MyPlanet!

Mange overser Tasmanien, når rejsen til Australien planlægges. Men det er synd, for denne naturskønne ø viser en helt anden side af Australiens natur.

Et paradis for vandrere

Snør vandreskoene, og gå langs dramatiske kyster til smukke, øde strande. Eller udforsk vildmarken på øens indre, hvor tempererede skove og lave bjerge spejler sig i smukke søer. Cradle Mountain og Wineglass Bay er blandt de absolutte højdepunkter på Tasmanien.

Hyggelige Hobart

Men hovedbyen Hobart er også et hyggeligt bekendtskab, og historieinteresserede bør bestemt kigge forbi ruinerne af den tidligere straffefangekoloni Port Arthur samt de elegante victorianske bygninger i byen Launceston. Vinelskere kan derimod glæde sig til Tasmaniens glimrende hvidvine, der passer perfekt til de friskfangede fisk og skaldyr, der serveres på caféer og restauranter overalt på øen.

Læs mere om Tasmanien i artiklen Tasmanien – Australiens oversete hjørne.

Panorama over Sydney Harbour. Sydney, Australien

Sydney

Rejs til skønne Sydney og oplev Utzons enestående Operahus, havnefront og livsglæde.

Med sin fantastiske beliggenhed omkring en stor naturlig havn, er Sydney uden tvivl blandt verdens smukkeste storbyer. Men Sydney er også en ægte australsk storby med et væld af seværdigheder, glimrende shopping og nogle af Australiens bedste restauranter.

Operahuset i Sydney

Utzons berømte Operahus ligger som et skib ned til vandet i hjertet af byen. Det kan i høj grad anbefales at købe billetter til en af de mange forestillinger. Eller tag på en guidet rundvisning gennem de forskellige sale og foyer, mens du hører anekdoter fra bygningens farverige historie. Guiden vil også fortælle om de unikke, arkitektoniske detaljer, der er med til at gøre operahuset til et af de mest markante bygningsværker i det 20. århundrede.

Udforsk Sydney med færge

Små færger sejler på kryds og tværs mellem Sydneys bydele. Dette er en fantastisk måde at komme rundt på, mens I oplever byen fra forskellige vinkler. Hop eksempelvis på færgen fra Operahuset med kurs mod det folkelige shoppingområde Darling Harbour. Eller tag båden til Manly, og nyd Sydneys berømte strandliv.

Bridge Climb i Sydney

Byens bedste udsigt fås dog fra toppen af Sydney Harbour Bridge, som I kan bestige på et såkaldt Bridge Climb. Sikkerheden er naturligvis i top, og udsigten over Operahuset, havnen og midtbyens skyskrabere er intet mindre end forrygende.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Operahuset i Sydney kan opleves på flere forskellige måder. Lad f.eks. MyPlanet arrangere en koncerttur, evt. kombineret med en lækker middag. Du kan også få en grundig guidet tur rundt i bygningen, mens du hører om bygningsværkets fantastiske historie samt et væld af sjove anekdoter. Vi kan sågar arrangere en tur backstage, hvor du får mulighed for at betræde de lokaler, som alverdens berømtheder har opholdt sig i. Kontakt en af MyPlanets rejsekonsulenter, og få arrangeret det helt rigtige besøg i Operahuset.

Kort

Priseksempel

16 dage fra 39.900 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 39.900 pr. person ved 2 voksne

 

Tillæg i højsæson: ca. 5.000 - 10.000 kr. pr. person*

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Hobart og retur fra Sydney
 • Indenrigsfly fra Hobart til Sydney
 • 10 dages kør-selv tur fra Hobart – Hobart:
 • Detaljeret turmanual med rejseplan og kort
 • Hotelovernatninger på gode Bed & Breakfast, lodges og hoteller
 • Morgenmad på udvalgt hotel
 • Meet & Greet i lufthavnen ved ankomst
 • Leje af bil med ubegrænset antal kilometer, forsikringer og selvrisikoeliminering
 • Entré til Tahune Airwalk
 • Entré til Bonorong Wildlife Sanctuary
 • Entré til Port Arthur Historic Site
 • 1 nat på hotel i Hobart efter kør-selv turen
 • 3 nætter på hotel i Sydney
 • Guidet rundvisning i Sydney Operahus
 • Fuld CO2-kompensation
 • MyPlanet Concierge service - support 24/7 under rejsen
Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Business class
 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum til Australien
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Pingvinparade

Oplev den fantastiske pingvinparade på Phillip Island, og besøg en dyrepark med både koalaer og tasmanske djævle.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Yellow Waters - krokodille

Kakadu med egen bil

Kakadu National Park och Kathrine Gorge bjuder på spektakulär natur och spännande historia.

HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountain

6 dages vandretur i spektakulær natur ved Cradle Mountain på Tasmanien.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur til Hunter Valley

Nyd en heldagstur fyldt med fantastisk vin og mad i vinområdet, Hunter Valley, blot to timers kørsel fra Sydney.

Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Udforsk Blue Mountains til fods, og kom helt tæt på dyrelivet og nogle af Australiens spektakulære landskaber.

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Svøm med hvalhajer ved Exmouth

Svøm med hvalhajer, og kom helt tæt på verdens største fisk ved Ningaloo Reef i det vestlige Australien.

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Solopgang ved Kata Tjuta

Oplev de smukke klippeformationer Kata Tjuta ved solopgang, og udforsk området til fods.

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se ørkenen vågne

Se solen stå op med Ayers Rock i baggrunden, og lær meget mere om Australiens røde ørken.

The Ghan 6

Rejs med tog i Australien

Oplev Australien med de legendariske tog The Ghan og Indian Pacific, og få en rejse ud over det sædvanlige.

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.

Australien - victoria - Melbourne - central business district.jpg

Melbourne på cykel

Oplev Melbournes særlige stemning, smukke arkitektur og rige folkeliv på en guidet cykeltur.
 

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Udforsk Australiens kystlinje mod Det Indiske Ocean
 • Kør langs Coral Coasts strande og krystalklare vand
 • Oplev delfiner, skildpadder og pukkelhvaler tæt på

13 dage fra 36.500 kr pr. person

Det levende og forunderlige North Australia

Det levende og forunderlige North Australia

 • Udforsk det nordlige Australiens naturlige skønhed
 • Gå på opdagelse i de kosmopolitiske storbyer
 • Oplev det unikke Great Barrier Reef

16 dage fra 79.500 kr pr. person

Roadtrip: Det kulinariske Australien

Det kulinariske Australien

 • Rejs på tværs af det kulinariske Australien
 • Udforsk vinområderne Yarra Valley og Barossa Valley
 • Oplev det bedste af Australiens mangfoldige kultur

17 dage fra 48.000 kr pr. person

Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person

Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person

Luksus i tropiske Queensland

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra 60.000 kr pr. person

Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra 39.900 kr pr. person

Kimberley i firehjulstrækker

Kimberley i firehjulstrækker

 • Perth & Rottnest Island
 • Outback-eventyr i Kimberley & Kakadu
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

18 dage fra 51.233 kr pr. person

Det sydlige Australiens højdepunkter

Det sydlige Australiens højdepunkter

 • Fantastisk dyreliv og smuk natur
 • Mange guidede oplevelser
 • Kør-selv ad Great Ocean Road

23 dage fra 48.128 kr pr. person

Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person

Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.000 kr pr. person

Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. person

Queenslands højdepunkter i bil

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Regnskov & snorkling på Great Barrier Reef

17 dage fra 37.778 kr pr. person