70125011 Få et tilbud
Luksus i tropiske Queensland

Luksus i tropiske Queensland

På denne rejse til Queensland får du ægte australsk luksus i hele 14 dage, hvor du bor på nøje udvalgt lodges undervejs.

14 dage fra 60.000 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Luksus i tropiske Queensland

Luksus i tropiske Queensland. Denne luksuriøse rejse til Queensland begynder på den skønne Thala Beach, som ligger en kort køretur fra Cairns i den tropiske del af Queensland. Du bor på Thala Beach Nature Reserve i din helt egen bungalow, hvorfra du har en fantastiske udsigt over havet til den ene side og regnskoven til den anden. Nyd roen og den fantastiske udsigt fra terrassen, tag på vandreture i regnskoven, slap af ved den smukke pool, tag på en dagstur ud på koralrevet, eller besøg Port Douglas, der ligger kun 15 minutters kørsel fra resortet. Som prikken over i’et serverer hotellets restaurant gourmetmad i smukke omgivelser.

Oplevelser i regnskoven

Fra kysten bevæger du dig ind i landet mod Daintree National Park. Her, i verdens ældste regnskov, skal du tilbringe to dage med vandreture og afslapning på den charmerende Daintree Eco Lodge.

Unikke Lizard Island Resort

Herfra går turen videre ud på Great Barrier Reef til Lizard Island Resort, som er blandt Australiens absolut bedste resorts. Der venter dig intet mindre end 24 kridhvide sandstrande, snorkling i verdensklasse og et ophold i smukke omgivelser, hvor servicen er i top. På Resortet er der all inclusive med mad og drikke af høj standard. Du kan se frem til gourmet-morgenmad, -frokost og -aftensmad, en åben bar og mulighed for at få en picninc-frokost med på sin udflugt. Bedre bliver det simpelthen ikke.

Luxury Lodges of Australia

Lizard Island Resort er med i den anerkendte sammenslutning Luxury Lodges of Australia. Den rummer kun nogle få af de absolut bedste hoteller i Australien.

Kontakt vores eksperter på 70125011 for et uforpligtende tilbud på denne fantastiske rejse til Australien!

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

På denne rejse til Queensland får du ægte australsk luksus i hele 14 dage, hvor du bor på nøje udvalgt lodges undervejs.

Dag 1: Afrejse Danmark

Det er blevet tid til at sætte sig om bord på flyet og begynde rejsen mod Australien. Ruten tager dig via Asien.

Dag 2: Cairns

Velkommen til Australien og det tropiske Queensland. Fra Cairns lufthavn køres du til Thala Beach Nature Reserve, hvor du tjekker ind. Du kan vælge at udforske området eller bare nyde at være fremme i paradis og slappe af ved poolen.

Dag 3-6: Thala Beach Nature Reserve

Her på Thala Beach er det helt op til dig, om du blot vil nyde den fantastiske service, ligge på stranden eller ved poolen eller udforske den skønne natur, som omgiver resortet. Thala har en helt unik atmosfære og en fantastisk beliggenhed. De charmerende og rustikke bungalower ligger spredt ud på en skovdækket skråning, som fører ned til den indbydende strand. Bungalowerne er bygget på pæle, og det er derfor næsten som at bo i regnskovens trækroner. Alle har de en privat terrasse, hvorfor du kan nyde en stille stund og den fantastiske udsigt. Poolen er også i en klasse for sig. Den arkitekttegnede pool er smukt udformet, så den smelter sammen med de tropiske omgivelser. Det er næsten som at tage en dukkert i en naturlig lagune midt i regnskoven.

Resortet ligger blot 15 minutters kørsel syd for Port Douglas og 45 minutters kørsel nord for Cairns. Det er med andre ord det ideelle udgangspunkt for dagsudflugter i området.

Dag 6-9: Daintree Eco Lodge

Fra Queensland skønne kyst går turen ind i verdens ældste regnskov Daintree og til Daintree Eco Lodge. Lodgen ligger i hjertet af den smukke Daintree Rainforest og tilbyder smukke værelser midt i den frodige regnskov. Værelserne er hævet fra jorden og har udsigt til de grønne trækroner. Du vågner op til fuglenes kvidren og duften af skovens træer og planter.

Dag 9-12: Lizard Island Resort

I dag tjekker du ud fra Silky Oaks Lodge og flyver til Lizard Island, hvor der venter dig et ophold på et af Australiens bedste resorts: Lizard Island Resort. Du befinder dig midt på det imponerende Great Barrier Reef omgivet af levende koralrev og 24 kridhvide sandstrande. Nyd at udforske øens strande på en dagstur til fods med en picnic-frokost i tasken, og snyd ikke dig selv for snorkling og dykning fra strandkanten eller ved det verdenskendte ”Cod hole”. Tag på en bush-walk til toppen af øens lille bjerg, eller sejl ud på det turkisblå hav i kajak. Du kan også prøve lykken på en fisketur eller opleve livet under havoverfladen fra en båd med glasbund. Efter en dag fyldt med spændende oplevelser kan du passende slappe af i det luksuriøse Azure Spa. Maden er endnu en ting, du kan se frem til på Lizard Island Lodge. Menuen skifter hver dag og er kreativ og fyldt med friske råvarer fra området. Om aftenen kan du gå til ro i en af de 40 villaer, som alle er elegant indrettet og har udsigt over havet eller stranden. Alle måltider og drikkevarer samt flere aktiviteter er inkluderet i prisen.

Dag 12: Fly til Cairns

Det er tid at forlade Lizard Island og vende tilbage til Cairns, hvor du afslutter din rejse med en overnatning på Shangri-La The Marina. Slenter en tur på Esplanaden, og nyd en god middag på en af de mange caféer og restauranter.

Dag 13: Afrejse fra Cairns

Du tjekker ud fra hotellet og tager en taxi til lufthavnen, hvorfra du flyver hjem til Danmark.

Dag 14: Ankomst Danmark

Ankomst til Danmark om eftermiddagen.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg

CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet “Jacundá REDD+” giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år.

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien – 24 dage – 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand – 24 dage = 7,4 ton CO2
USA – 20 dage – 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada – 17 dage – 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika – 12 dage – 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Cairns

Cairns i det nordlige Queensland er perfekt til både afslapning og oplevelser under tropiske himmelstrøg.

Cairns ligger i den smukke stat Queensland, hvorfra du blandt andet har nem adgang til dybe kløfter, tæt jungle og ikke mindst det fascinerende Great Barrier Reef.

Dagsture fra Cairns

Et væld af spændende dagsture udgår fra Cairns. Kig efter saltvandskrokodiller i Daintree River, og besøg Cape Tribulation, hvor koralrevet møder regnskoven. Du kan også udforske naturskønne Mossman Gorge med en aboriginal-guide, eller hoppe på den gamle jernbane, der snor sig over jungleklædte bjerge mod Kuranda. Turen tilbage til Cairns kan foregå med den 7,5 km lange svævebane, hvor du svæver lige over regnskovens trækroner. Du kan også opleve den frodige natur i Atherton Tablelands fra en luftballon. Eller besøg de forunderlige lavatunneller i Undara. Den botaniske have i udkanten af Cairns er også et besøg værd. 

Sejlture til Great Barrier Reef fra Cairns

Cairns er det perfekte udgangspunkt for sejlture til Great Barrier Reef. Vælg mellem de smukke tropeøer, der ligger i forbindelse med revet. Eller tag på en dagstur til Outer Reef. Her er du på åbent hav. Men vandet er lavt, og snorklingen er i sand verdensklasse. Der er ingen strand i selve Cairns, men strande som Palm Cove ligger lige uden for byen.

Kort

Priseksempel

14 dage fra 60.000 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Højsæson og lavsæson

fra kr. 60.000 pr. person ved 2 voksne.

Tillæg i højsæson: ca. 5.000 - 20.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Cairns tur/retur
 • Privat transport i bil fra Cairns lufthavn til Thala Beach
 • 4 nætter på Thala Beach Nature Reserve i Jungle Walk Bungalow inkl: morgenmad
 • Privat transport i bil fra Thala Beach til Daintree Eco Lodge (5*)
 • 3 nætter på Daintree Eco Lodge inkl: morgenmad (3,5*)
 • Privat transport i bil fra Daintree Eco Lodge til Cairns lufthavn
 • Flyrejse fra Cairns til Lizard Island
 • 3 nætter på Lizard Island Lodge med all inclusive (5+*)
  • Gourmet-morgenmad
  • Frokost
  • Gourmet-middag
  • Udvalgte vine og øl
  • Gratis lån af kajak, små både, paddle boards mm.
  • Gratis picnickurv til strandbesøg
 • Flyrejse fra Lizard Island til Cairns
 • Privat transport i bil fra Cairns lufthavn til hotel
 • 1 nat på Riley, a Crystalbrook Collection Resort i Cairns
 • Privat transport i bil fra hotel til Cairns lufthavn
 • MyPlanet Concierge service
Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Business class
 • Opgradering til Silky Oaks Lodge i Daintree (5*)
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum til Australien
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Pingvinparade

Oplev den fantastiske pingvinparade på Phillip Island, og besøg en dyrepark med både koalaer og tasmanske djævle.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Yellow Waters - krokodille

Kakadu med egen bil

Kakadu National Park och Kathrine Gorge bjuder på spektakulär natur och spännande historia.

HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountain

6 dages vandretur i spektakulær natur ved Cradle Mountain på Tasmanien.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur til Hunter Valley

Nyd en heldagstur fyldt med fantastisk vin og mad i vinområdet, Hunter Valley, blot to timers kørsel fra Sydney.

Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Udforsk Blue Mountains til fods, og kom helt tæt på dyrelivet og nogle af Australiens spektakulære landskaber.

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Svøm med hvalhajer ved Exmouth

Svøm med hvalhajer, og kom helt tæt på verdens største fisk ved Ningaloo Reef i det vestlige Australien.

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Solopgang ved Kata Tjuta

Oplev de smukke klippeformationer Kata Tjuta ved solopgang, og udforsk området til fods.

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se ørkenen vågne

Se solen stå op med Ayers Rock i baggrunden, og lær meget mere om Australiens røde ørken.

The Ghan 6

Rejs med tog i Australien

Oplev Australien med de legendariske tog The Ghan og Indian Pacific, og få en rejse ud over det sædvanlige.

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.

Australien - victoria - Melbourne - central business district.jpg

Melbourne på cykel

Oplev Melbournes særlige stemning, smukke arkitektur og rige folkeliv på en guidet cykeltur.
 

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Udforsk Australiens kystlinje mod Det Indiske Ocean
 • Kør langs Coral Coasts strande og krystalklare vand
 • Oplev delfiner, skildpadder og pukkelhvaler tæt på

13 dage fra 36.500 kr pr. person

Det levende og forunderlige North Australia

Det levende og forunderlige North Australia

 • Udforsk det nordlige Australiens naturlige skønhed
 • Gå på opdagelse i de kosmopolitiske storbyer
 • Oplev det unikke Great Barrier Reef

16 dage fra 79.500 kr pr. person

Roadtrip: Det kulinariske Australien

Det kulinariske Australien

 • Rejs på tværs af det kulinariske Australien
 • Udforsk vinområderne Yarra Valley og Barossa Valley
 • Oplev det bedste af Australiens mangfoldige kultur

17 dage fra 48.000 kr pr. person

Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person

Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person

Luksus i tropiske Queensland

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra 60.000 kr pr. person

Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra 39.900 kr pr. person

Kimberley i firehjulstrækker

Kimberley i firehjulstrækker

 • Perth & Rottnest Island
 • Outback-eventyr i Kimberley & Kakadu
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

18 dage fra 51.233 kr pr. person

Det sydlige Australiens højdepunkter

Det sydlige Australiens højdepunkter

 • Fantastisk dyreliv og smuk natur
 • Mange guidede oplevelser
 • Kør-selv ad Great Ocean Road

23 dage fra 48.128 kr pr. person

Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person

Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.000 kr pr. person

Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. person

Queenslands højdepunkter i bil

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Regnskov & snorkling på Great Barrier Reef

17 dage fra 37.778 kr pr. person