70125011 Få et tilbud
Roadtrip: Det kulinariske Australien

Det kulinariske Australien

Oplev det kulinariske Australiens fineste vinområder og førsteklasses spisesteder på dette gastronomiske roadtrip, hvor du starter rejsen i Sydney, og slutter i det vestlige Australien ved Det Indiske Ocean.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

17 dage fra 48.000 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Det kulinariske Australien

Det kulinariske Australien. Oplev det kulinariske Australien med alle dine sanser på dette roadtrip, hvor du besøger de fascinerende storbyer på øst- og vestkysten, rejser gennem nogle af verdens bedste vinområder og får gastronomiske stjerneoplevelser på lokale spisesteder og internationale restauranter.

Sydney & Newcastle

Rundrejsen starter i den kosmopolitiske metropol Sydney, der byder på en spændende og righoldig kultur på museerne, i kunstgallerierne og ikke mindst i Utzons Sydney Opera House med den unikke arkitektur. Newcastle ligger smukt på New South Wales’ østkyst, hvor der er masser af muligheder for at gå nogle skønne ture, for eksempel langs Bather’s Way. Når dagen går på hæld, skal du opleve det pulserende natteliv på de hippe barer, havnefrontens cafeer og på de fine restauranter på Beaumont Street.

Mad og vin i Melbourne

I Melbourne, som ofte bliver sammenlignet med verdensbyer som Paris og New York, skal du på en gastronomisk byrundtur til fods. Her besøger du nogle af de charmerende kvarterer i byen, der rummer en lang række hippe spisesteder og barer, som afspejler byens mangfoldighed og farverige kultur. Melbourne er også dit udgangspunkt for en smagfuld mad- og vinrejse gennem Yarra Valley, hvor du skal til vinsmagning på boutiquevingårdene og spise under åben himmel.

Adelaide og Barossa Valley

Adelaide er en storby med stil og sjæl, der hylder dens multikulturelle identitet med festivaler, kunstudstillinger og koncerter – og så er det en drømmedestination for vinkendere. Regionen står for mere end halvdelen af Australiens eksport af vin. Dit roadtrip går videre til den berømte Barossa Valley, der er blandt de allerbedste vinproducerende regioner i Australien og i den nye vinverden.

Margaret River Region

Margaret River er sidste stop på rundrejsen, der samtidig er et af de absolutte gastronomiske højdepunkter: En syv-retters signaturmenu, kreeret af chefkokken Santi Fernandez og hans team på Voyagers Estate Restaurant. Menuen er tilpasset de forskellige vine, du smager, og afspejler en dyb kærlighed til Margaret River, kystklimaet og de uberørte, lokale råvarer.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Oplev det kulinariske Australiens fineste vinområder og førsteklasses spisesteder på dette gastronomiske roadtrip, hvor du starter rejsen i Sydney, og slutter i det vestlige Australien ved Det Indiske Ocean.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Australien og Sydney.

Dag 3-5: Sydney

Efter ankomsten til Sydney bliver du mødt af vores lokale repræsentant, der sørger for den private transport til Little Albion – a Crystalbrook Collection Boutique Hotel. Her har du de to første nætter i Australien. Hotellet ligger i Surry Hills, i et tidligere kloster, der er smagfuldt restaureret, og nu byder på en unik, lokal gæsteoplevelse kombineret med moderne luksus.

Sydney rummer en lang række af Australiens mest ikoniske vartegn og begivenheder: Utzons Sydney Opera House, Darling Harbour, Bondi Beach og nytårsaftens fyrværkeri over Harbour Bridge. Byen har en helt særlig energi, og det hænger blandt andet sammen med, at livet leves udendørs. Det gør det langs havnefronten, på de gyldne strande og i de mange nationalparker, der omkranser Sydney. Området, der kaldes ”Bondi Bubble”, ligger få minutter fra centrum. Her er fyldt med travle caféer, restauranter, surfere og naturskønne vandrestier. Den levende metropol med en righoldig, multikulturel arv, er altid parat til at gå nye veje – uanset om det er gastronomi, forskellige musikgenrer eller eklektisk gadekunst. Udforsk Royal Botanic Garden og Ku-ring-gai Chase National Park, eller tag en tilbagelænet færgefart langs kysten. Eller bestig Sydney Harbour Bridge, med tilnavnet ”Coathanger”, eller tag elevatoren op til Sydney Tower Eye, der er byens højeste bygningsværk og det næsthøjeste udsigtstårn på den sydlige halvkugle, Her kan du nyde den fantastiske 360 graders panoramaudsigt over dette fantastiske område. 

Udflugter: 

Privat byrundtur i Sydney 

Oplev det bedste af Sydney på denne private tur med guide. Efter en god morgenmad på hotellet, kører du gennem det historiske Rocks-distrikt og hører om den store bys oprindelse. Udforsk de gamle småhuse, pubber og Australiens allerførste kirke, der blev bygget af straffefanger i tidernes morgen. I fortsætter forbi Macquarie Street, opkaldt efter den femte guvernør i New South Wales, Lachlan Macquarie, og når frem til den botaniske have i hjertet af byen. Der er også besøg i landets første parlamentshus, den gamle møntproduktion, Hyde Park Barracks og St Mary's Cathedral. Ved Mrs. Macquarie's Chair på havnefronten er der mulighed for en vandretur rundt i den naturskønne havn med den fantastiske udsigt over Harbour Bridge og Operahuset. Det er tid til frokost, og den kan du nyde på den elegante Cruising Yacht Club of Australia, inden du kører videre gennem det fashionable og stilfulde kvarter, Darling Point. Vejen går forbi de naturskønne bugter, inden du når frem til den berømte Bondi Beach. Her kan du nyde en lækker is, og slentre ned ad esplanaden sammen med de lokale. Turen tilbage til byen går forbi Oxford Street og Paddington, hvor du kan beundre den charmerende georgiske og victorianske arkitektur i bykvartererne. 

Privat halvdagstur med transport. Let fysisk krævende. Frokost og forfriskninger er inkluderet. Husk komfortable sko.

Dag 5–7: Newcastle

Du afhenter din udlejningsbil i centrum af Sydney, hvorefter du kører to timer til Newcastle. Her skal du bo to nætter på det moderne Rydges Newcastle, der er det perfekte udgangspunkt for at opleve de utallige attraktioner, der findes i havnebyen. Hotellet ligger i det hippe Honeysuckle-distrikt. Stranden og den ikoniske promenade ligger kun en kort gåtur væk.

Newcastle, der ligger smukt på New South Wales’ østkyst, er kendt for den travle havn, de maleriske strande og en kosmopolitisk atmosfære. Gå turen langs Bather’s Way, der ikke kun forbinder de gyldne strande som Nobbys og Mereweather, men også fører dig til flere historiske steder. Et af disse steder er Fort Scratchley, der stammer tilbage fra 1880’erne, og som i dag fungerer som udkigspunkt, når hvalerne migrerer. Historieelskere kan besøge Bogeys Hole. Stedet er bygget af straffefanger i kolonitiden, og er i dag populært på grund af de havblå, rolige bassiner. Til gengæld kan kulturelskere udforske de mange museer, kunstgallerier og butikker, der ligger i gåafstand fra bymidten. Lidt længere væk ligger Glenrock State Conservation Area, der rummer maleriske naturstier og bushwalks. Efter mørkets frembrud kan du vælge en koncert eller forestilling, og endnu senere mærke det pulserende natteliv på de hippe barer og cafeer på havnefronten, samt de fine restauranter på Beaumont Street.

Dag 7–10: Melbourne

I dag kører du tilbage til Sydney fra Newcastle, hvor du afleverer bilen hos udlejningsselskabet i lufthavnen inden flyafgangen mod Melbourne. Efter ankomst til Melbourne er der arrangeret privat transport til hotellet. Du skal bo tre nætter på det unikke og kunstinspirerede Art Series – The Cullen, der ligger bare en halv times kørsel fra lufthavnen. Det finurlige boutiquehotel er tilegnet den afdøde nutidskunstner Adam Cullen (1965 - 2012), og rummer originale malerier og skulpturer fra hans hånd.

Melbourne bliver ofte sammenlignet med verdensbyer som Paris og New York, men trods det, har byen sin helt egen karakter. Med de hippe restauranter, avantgarde-moden og den eklektiske streetart og kunstscene, summer Melbourne konstant af events og liv. Besøgende fra hele verden lægger vejen forbi Melbourne Arts Precinct, der huser de to kunstkomplekser, Arts Centre Melbourne og National Gallery of Victoria, som præsenterer noget af det allerbedste inden for australsk og oprindelig kunst. Besøg de mange charmerende kvarterer i byen, der hver især har sine egne særheder og karakter, der bunder i mangfoldigheden af etniske samfund, og afspejles i de lokale spisesteder og pubber. Melbourne kan også opleves gennem de mange festivaler og sportsbegivenheder, hvor fodbold, cricket, tennis og Formel1-løb er mest kendt.

 

Udflugter:

 

En mad- og vinrejse gennem Yarra Valley

 

Du vil nyde et overflødighedshorn af indtryk for alle sanser på denne tur gennem Yarra Valley. Dagen starter på den største vingård i regionen, den italienske De Bortoli Wines, der har været familieejet gennem tre generationer. Du vil blive guidet gennem en prøvesmagning af deres premium vin, Yarra Valley Estate, der er perfekt parret med ost fra gårdens ostelagringsrum. Derefter går turen til det spektakulære, syv hektar store Coombe Melba Estate, som både er berømt for sine boutiquevine, og for at være operasangeren Dame Nellie Melbas tidligere hjem. Her er der tid til prøvesmagning af de fine vine og lette, delikate snacks. Næste stop er frokosten på vinrestauranten Tokar Estate. Her hylder man ideen om, at mennesket opnår fuldkommen lykke ved at nyde livets glæder. Du får serveret et elegant, to-retters måltid – naturligvis parret med den helt rigtige vin. På lune dage kan du oven i købet spise under åben himmel med udsigt over de bølgende vinmarker, hvilket højner din gourmetoplevelse endnu mere. Turens mesterlige højdepunkt er vinsmagningen i den Middelhavs-inspirerede vinkælder hos franske Dominique Portet, der er tiende generations vinproducent. Turen afrundes hos ”Helen og Joey's”, hvor du med et glas klassisk chardonnay, cabernet sauvignon eller pinot noir, hæver glasset og skåler efter en fantastisk og uforglemmelig dag. 

Heldagsudflugt (gruppe). Frokost og forfriskninger er inkluderet. 

Oplev Melbourne på egen hånd 

Tilbring en afslappet dag i Melbourne, og lær byen at kende i dit eget tempo. Du kan vælge at starte ud med at udforske hipsterkvarteret Fitzroy med de eklektiske pubber og restauranter, og de smalle gyder, som er fyldt med gadekunst og dans. Hvis du i stedet holder af at slentre i din eget tempo, så er Royal Botanic Gardens et godt bud. Kunstentusiaster kan bruge tiden på at beundre antikviteter på det afsidesliggende Johnston Collection House. Musikentusiaster kan lægge vejen forbi AC/DC Lane, der er fyldt med rock 'n' roll-barer og Elvis Presley Memorial Garden. Er du mere til videnskab og naturhistorie, skal du besøge Wunderkammer med de unikke udstillinger. Når du har fået nok af at udforske byen, kan du slappe af på den urbane vingård, Noisy Ritual, der er populær for sine udstillinger, pop-ups og vinsmagninger. Du kan også skabe din egen gin på Bass & Flinders Distillery. 

Halvdagsudflugt uden guide og transport. Entréer og måltider er ikke inkluderet. 

Det kulinariske Melbourne til fods 

Smag det bedste af Melbourne på denne byvandring, der både besøger de berømte, gastronomiske midtpunkter og kulinariske perler, der ligger skjult bag lukkede døre eller i smalle gader. Du møder din guide ved Bourke St Mall, og slentrer derefter langs den travle Degrave Street og Hardware Lane, hvor der er tid til en udendørs snack på et par af caféerne. I besøger også spisestederne på markeder som Block Arcade og Royal Arcade. Du skal prøve byens verdensberømte kaffe, de kinesiske dumplings, de overdådige kager og alle de andre søde sager, som du aldrig ville smage, hvis det ikke var for din guides insider-tips. Guiden kan anbefale nogle af de mange restauranter, street food-boder og ”hole-in-the-wall”-cafeer. Afslut din rundtur med en drink på en rooftop-bar, der frekventeres af de lokale. Sammen med den kulinariske oplevelse, vil denne tur gennem de historiske arkader, den victorianske arkitektur, gadekunsten og de livlige markeder, give dig en kulturel forsmag på byen. 

Halvdagstur (gruppe).

Dag 10–11: Adelaide

Fra morgenstunden er der arrangeret privat transport fra hotellet til lufthavnen i Melbourne, hvor dit fly afgår mod Adelaide. Efter ankomsten er der arrangeret privat transport til hotellet. Du skal bo en enkelt nat på det charmerende Majestic Roof Garden Hotel, der ligger i centrum af Adelaide. Byen blev oprindeligt kaldt Tarntanya – eller “den røde kængurus palads” – af det lokale Kaurna-samfund. I dag er Adelaide en kosmopolitisk storby, der hylder dens multikulturelle identitet med festivaler, kunstudstillinger og koncerter. Det er en drømmedestination for vinkendere. Regionen står for mere end halvdelen af Australiens eksport af vin. Du skal smage de håndlavede oste, det røgede kød og de delikate skaldyr på det 150 år gamle Adelaide Central Market, og du må heller ikke gå glip af besøg på de trendy barer og spisesteder, der ligger hengemt i sidegaderne og stræderne i den indre by. Tag en sporvognstur til Glenelg, der er et livligt kvarter med caféer ud til de hvide sandstrande. Gå en tur ned ad havnefronten eller på byens North Terrace, der rummer Adelaides museer, kunstgallerier og kulturcentre. Besøg byen under den dejlige Credit Union juleoptog eller multikunstfestivalen, Adelaide Fringe. Sidstnævnte festival er den årlige fejring af international kunst, som også omfatter filmvisninger. 

Udflugter: 

Oplev Adelaide på egen hånd 

Forkæl dig selv med Adelaides charme, når du udforsker den maleriske by på egen hånd, og i dit eget tempo. Du kan bruge dagen på at beundre de mange fredede bygninger, mens du slentrer gennem gaderne. Eller du kan fordybe dig i Australiens aboriginale kulturarv på multikunstcentret Tandanya, besøge Bay Discovery Center, der viser South Australias historie og sociale arv, eller lægge vejen forbi et af de mange andre museer, der ligger i Adelaide. Hvis du vil smage friskfanget fisk og skaldyr, skal du springe på en sporvogn, der bringer dig til kystforstaden Glenelg. Her kan du nyde friske østers ved stranden eller grille på Old Gum Tree Reserve. Om søndagen er landmændenes marked et ideelt sted at smage regionens friske, lokale råvarer. Hvis du ønsker at vandre, er der flere skovklædte stier på Mount Osmond Reserve, hvor der er smukke udsigter over Adelaide og endnu længere væk. Om aftenen kan du nyde en fantastisk solnedgang fra kajen i Brighton. Du kan derefter høre om South Australias righoldige vinhistorie og -traditioner på det store National Wine Center. Når solen er gået ned, venter der lokal, levende musik og Adelaides summende natteliv. 

Halvdagstur uden guide eller transport. Entréer og måltider er ikke inkluderet.

Dag 11-13: Barossa Valley

I dag skal du afhente din udlejningsbil i centrum af Adelaide. Når det er gjort, kører du turen til Barossa Valley. Det tager kun en times tid. Du skal bo to nætter på Barossa Shiraz Estate, der er en familieejet vingård, der delvist er indrettet til eksklusiv luksusindkvartering.

Barossa Valley er hjemsted for nogle af de største navne inden for Australsk vin.

Her kan du opleve mere end 150 vinproducenter, besøge 80 steder med vinsmagning, prisbelønnede restauranter og boutiquebryggerier – alt sammen på en baggrund af idylliske haver og flotte, gamle bygninger. Smag fine vine, cider og chokoladelikør på berømte vingårde som Seppeltsfield, Penfolds og Chateau Yaldara, der serveres med håndlavede specialoste og chokolade. Du møder vinproducenterne og sludrer med de lokale, og du vil forstå hvad der ligger bag dalens vinproduktion og landbrugshistorie. Området er overstrøget med historiske byer, der hver især har deres egen personlighed. Besøg landmændenes marked med lokale råvarer og friske kager, eller besøg nogle af dalens vartegn, såsom det panoramiske udsigtspunkt, Mengler's Hill Lookout, eller Whispering Walls, som er kendt for sin helt særlige akustik. Til sidst, men ikke mindst, kan du vandre i bushen i en af nationalparkerne, og betragte de oprindelige dyrearter helt tæt på. 

Udflugter: 

Udforsk Barossa Valley på egen hånd 

Udforsk den maleriske Barossa Valley i dit eget tempo på denne tur på egen hånd. Dalen, der er kendt for sine vinmarker, som producerer nogle af de fineste vine i landet, byder på et væld af oplevelser. Her ligger over 150 vingårde, og en tur i området er ufuldstændig uden et besøg på en vingård og vinsmagning. Du gør stop ved en eller alle tre byer i regionen, der hver har sin egen unikke identitet. Mens Tanunda har en typisk tysk stemning, minder Angaston mere om det traditionelle engelske. Den største by, Nuriootpa, byder derimod på en blanding af tysk og engelsk indflydelse. Gør hold ved landmandsmarkedet og se alle de friske råvarer, regionen er berømt for. Og gå ikke glip af et typisk Barossa-måltid, der blandt andet består af frisk mælk, ost, fjerkræ, lam og svinekød. 

Heldagsudflugt på egen hånd uden guide og transport. Entreer og måltider er ikke inkluderet.

Dag 13-14: Perth

Du kører i dag fra Barossa Valley til Adelaide i din udlejningsbil, som du skal aflevere i den internationale lufthavn, hvorefter dit fly afgår mod Perth. Efter ankomsten er der arrangeret privat transport til dit hotel, The Melbourne Hotel Perth, hvor du skal bo en enkelt nat. Det er bekvemt beliggende på hjørnet af Hay og Milligan Streets i hjertet af Perth, kun få skridt fra Perth Arena, King Street og Elizabeth Quay.

Perth giver dig det bedste fra to verdener, med en overflod af naturvidundere, der harmonisk sameksisterer med bylivets charme. Så her kappes grønne områder og skønne strande, med museer, gallerier og vingårde - alt sammen beliggende en kort køretur fra byens centrum. Og hvis du ser på antallet af lokale musikere og kunstnere i Perth, viser det, at det ikke nødvendigvis er en ulempe at være geografisk isoleret fra de andre større australske byer. Den livlige og pulserende by har også været en inspiration for mange sangere, romanforfattere og filmskabere fra hele verden, der ofte har valgt, at fremhæve byen i deres værker. Perth er hjemsted for mennesker med mange forskellige etniciteter, hvilket bidrager til en spændende, kulinarisk scene, der er ensbetydende med unikke gastronomiske oplevelser. Fra middage under åben himmel, når solen går ned over Det Indiske Ocean, til forkælelse af dine smagsløg på de mange, trendy spisesteder i den hippe del af byen. Mulighederne er uendelige.

Dag 14–16: Margaret River

Du skal her til morgen afhente din udlejningsbil i centrum af Perth, hvorefter du kører turen til Margaret River, hvilket tager cirka tre timer. Når du er fremme, tjekker du ind på Margarets Beach Resort, der ligger ideelt ved foden af Leeuwin Naturalist Ridge, kun få skridt fra den maleriske strand, Gnarabup. Margaret River med det klare, azurblå vand og de spredte vinmarker, er indbegrebet af en provinsby. I den charmerende by, der afgrænses fra nord til syd af to fyrtårne, er alléerne fyldt med små, maleriske butikker. En velanlagt park med en smuk gangbro fuldender billedet af byen med den fredfyldte skønhed. Beliggende i det sydvestlige hjørne af landet, er det et populært surfersted og et knudepunkt for alle mulige aktiviteter i weekenden. Sandstrandene, de naturlige limstenshuler, cykel- og vandrestier bidrager alt sammen til de sjove, udendørs aktiviteter. Samtidig sikrer det store antal vingårde og bryggerier i området, at der aldrig er mangel på fremragende vine og specialøl, som du kan smage her. 

Udflugter: 

“Walk, Wine & Dine” 

Du starter ud med at udforske en del af Cape to Cape Walk Track i Boodjidup Valley sammen med din guide. I følger stien, der går langs kysten fra Dunsborough til Augusta, og du hører om den farverige, indfødte flora og den righoldige lokalhistorie. Betragt den fantastiske udsigt over Det Indiske Ocean, og stop op ved den populære Boodjidup Beach, og se surferne ride på bølgerne. Slap af med et glas mousserende vin, enten på hotellet eller i en af Voyager Estates private boliger, før du tager videre til Estate Restaurant. Nyd en syv-retters signaturmenu, udformet af chefkokken Santi Fernandez og hans team, der er tilpasset de forskellige typer af vin, du smager. Du vil indtage et overdådigt måltid med de fineste lokale råvarer fra Margaret River-regionen. 

Heldagsudflugt (i mindre gruppe) med transport. Let fysisk krævende. Minimumsalder er 18 år.

Dag 16: Afrejse fra Australien

Efter morgenmaden kører du den tre timer lange tur fra Margaret River til Perths internationale lufthavn, hvor du returnerer udlejningsbilen. Derefter påbegynder du hjemrejsen mod Danmark.

Dag 17: Ankomst til Danmark

Efter en spændende, kulinarisk rejse fra øst til vest i det sydlige Australien, ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Kort

Priseksempel

17 dage fra 48.000 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 48.000 pr. person ved 2 voksne.

Tillæg i højsæson: ca. 5.000 - 15.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Sydney og retur fra Perth
 • Indenrigsfly Sydney - Melbourne - Adelaide – Perth
 • Lufthavnsskatter og avgifter
 • 2 overnatninger på Little Albion - a Crystalbrook Collection Boutique Hotel (Classic Room) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Rydges Newcastle (King Cityside Suite) inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på Art Series – The Cullen (Studio Suite) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Majestic Roof Garden Hotel (Superior Room) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Barossa Shiraz Estate (Residence - One Bedroom Cottage) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på The Melbourne Hotel Perth (Contemporary Room) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Margarets Beach Resort (Studio Apartment) inkl. morgenmad
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Premium economy eller Business class
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Pingvinparade

Oplev den fantastiske pingvinparade på Phillip Island, og besøg en dyrepark med både koalaer og tasmanske djævle.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Yellow Waters - krokodille

Kakadu med egen bil

Kakadu National Park och Kathrine Gorge bjuder på spektakulär natur och spännande historia.

Australien - Western Australia - Margaret River - Lake Cave.jpg

Dagstur til Margaret River

På denne tur kommer du til at nyde de frodige landskaber omkring Margaret River tæt på Perth.
 

HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountain

6 dages vandretur i spektakulær natur ved Cradle Mountain på Tasmanien.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur til Hunter Valley

Nyd en heldagstur fyldt med fantastisk vin og mad i vinområdet, Hunter Valley, blot to timers kørsel fra Sydney.

Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Udforsk Blue Mountains til fods, og kom helt tæt på dyrelivet og nogle af Australiens spektakulære landskaber.

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Svøm med hvalhajer ved Exmouth

Svøm med hvalhajer, og kom helt tæt på verdens største fisk ved Ningaloo Reef i det vestlige Australien.

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Solopgang ved Kata Tjuta

Oplev de smukke klippeformationer Kata Tjuta ved solopgang, og udforsk området til fods.

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se ørkenen vågne

Se solen stå op med Ayers Rock i baggrunden, og lær meget mere om Australiens røde ørken.

The Ghan 6

Rejs med tog i Australien

Oplev Australien med de legendariske tog The Ghan og Indian Pacific, og få en rejse ud over det sædvanlige.

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Udforsk Australiens kystlinje mod Det Indiske Ocean
 • Kør langs Coral Coasts strande og krystalklare vand
 • Oplev delfiner, skildpadder og pukkelhvaler tæt på

13 dage fra 36.500 kr pr. person

Det levende og forunderlige North Australia

Det levende og forunderlige North Australia

 • Udforsk det nordlige Australiens naturlige skønhed
 • Gå på opdagelse i de kosmopolitiske storbyer
 • Oplev det unikke Great Barrier Reef

16 dage fra 79.500 kr pr. person

Roadtrip: Det kulinariske Australien

Det kulinariske Australien

 • Rejs på tværs af det kulinariske Australien
 • Udforsk vinområderne Yarra Valley og Barossa Valley
 • Oplev det bedste af Australiens mangfoldige kultur

17 dage fra 48.000 kr pr. person

Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person

Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person

Luksus i tropiske Queensland

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra 60.000 kr pr. person

Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra 39.900 kr pr. person

Kimberley i firehjulstrækker

Kimberley i firehjulstrækker

 • Perth & Rottnest Island
 • Outback-eventyr i Kimberley & Kakadu
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

18 dage fra 51.233 kr pr. person

Det sydlige Australiens højdepunkter

Det sydlige Australiens højdepunkter

 • Fantastisk dyreliv og smuk natur
 • Mange guidede oplevelser
 • Kør-selv ad Great Ocean Road

23 dage fra 48.128 kr pr. person

Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person

Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.000 kr pr. person

Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. person

Queenslands højdepunkter i bil

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Regnskov & snorkling på Great Barrier Reef

17 dage fra 37.778 kr pr. person