70125011 Få et tilbud
Queenslands højdepunkter i bil

Queenslands højdepunkter i bil

En fantastisk køretur gennem Queensland fra Brisbane til Cairns med oplevelser på Fraser Island og den verdensberømte Whitehaven Beach.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

17 dage fra 37.778 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Queenslands højdepunkter i bil

Queenslands højdepunkter i bil. På turen Queensland højdepunkter i bil oplever du en stor del af alt det bedste, den solrige og tropiske delstat har at byde på. Her kan du nemt tilbringe flere uger, og stadig ikke nå at se og gøre alt. På rejsen oplever du storbyer, bølgende landskaber, kørsel med firehjulstrækker på Fraser Island, magisk smukke Whitehaven Beach, det tropiske nord med regnskovene, Great Barrier Reef og tid til tiltrængt afslapning ved poolen eller stranden.

Fraser Island

Rejsen fører dig til sandøen Fraser Island, hvor der venter en spændende tur i firehjulstrækker øen rundt, og hvor du besøger de mest kendte og spektakulære seværdigheder. Du kommer for eksempel til Lake McKenzie, Eli Creek og Maheno-skibsvraget.

The Whitsundays

Du fortsætter til det fantastisk smukke Whitsundays, og sejler i katamaran på det azurblå vand, blandt andet til en af verdens skønneste strande, Whitehaven Beach. Og gå turen op til Hill Inlet, hvor du har en enestående udsigt, tag en snorkeltur på det indre rev og spis en herlig BBQ-frokost.

Cairns og regnskov

Sæt kursen nordpå, hvor du til sidst ankommer til det tropiske nord, og verdens ældste regnskove i Cape Tribulation og Daintree. Det er en blanding af oplevelser med dyr, natur og byer, der er ideel for både par og familier.

Du starter dit eventyr i Queenslands hovedstad, Brisbane, og slutter af i Cairns i det tropiske nord. I løbet af rejsen besøger du små landsbyer, fantastiske strande, regnskove, bananplantager og får et fremragende indtryk af denne fantastiske delstat. Rejsen kan  købes som den er beskrevet, udvides med andre dele af Australien eller justeres helt efter dine særlige ønsker. Turen gennemføres året rundt, men sommermånederne har det mest stabile vejr.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Tag på en fantastisk kør-selv ferie i Australien fra Brisbane til Cairns med oplevelser på sandøen Fraser Island, i verdens ældste regnskov og ved den smukke Whitehaven Beach.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du rejser mod Australien, hvor der venter dig en uforglemmelig rejse i tropiske Queensland.

Dag 2: Ankomst til Brisbane

Du lander i Brisbane, som er Queenslands største by. Fra lufthavnen tager du til dit centralt beliggende hotel, hvor du skal overnatte en enkelt nat. Hvor meget af Brisbane, du når at opleve, afhænger af, hvornår på dagen du lander.

Du kan for eksempel gå en tur ned til Southbank, som ligger ved bredden af Brisbane River. Mange lokale kommer her for at nyde en stille stund eller tage en dukkert ved den anlagte strand. Her finder du desuden et stort udvalg af restauranter, barer og caféer.

Dag 3: Brisbane - Fraser Island

Efter en god morgenmad er du klar til at starte din rejse i bil langs Queenslands kyst. Du afhenter din lejebil og sætter kurs nordpå ad Bruce Highway mod River Heads. Her parkerer du bilen og stiger om bord på Kingfisher Bay Ferry, som sejler dig til den 123 km lange sandø Fraser Island, der er et sandt paradis for naturelskere. Vel fremme indlogerer du dig på Kingfisher Bay Resort, hvor du skal overnatte to nætter.

Distance: ca. 300 km fra Brisbane til River Heads.

Dag 4: Fraser Island

I dag venter en spændende tur i firehjulstrækker, hvor du oplever de mest kendte og spektakulære seværdigheder på Fraser Island. Du kommer blandt andet til Lake McKenzie, som byder på krystalklart vand og hvid sandstrand, og Eli Creek, hvor du kan gå en tur på gangbroen langs åen eller flyde med strømmen mod havet. Du oplever også skibsvraget Maheno, som har ligget på stranden siden 1935, hvor det blev fanget i en cyklon. Du får frokost på turen og kan se frem til en dag fyldt med spændende og forskelligartede oplevelser.

Dag 5: Fraser Island - Agnes Water

Tag en morgendukkert i hotellets dejlige pool, og nyd en god morgenmad, inden det er tid at forlade Fraser Island. Turen går tilbage til fastlandet med færgen, og fra River Heads kører du videre mod byen Childers, som er kendt for sine mange historiske bygninger og gode lokalproducerede is. Fortsæt din rejse langs med kysten mod Agnes Water, hvor du skal overnatte. Agnes Water byder på fine strande og fantastiske klippekyster, og det er her, Great Barrier Reef begynder.

 

Dag 6: Agnes Water - Rockhampton

I dag kører du via Gladstone hele vejen til Rockhampton. Ikke langt herfra finder du Yeppoon, som er en lille badeby med udsigt til den smukke Great Keppel Island.

Distance: ca. 300 km fra Bargara til Rockhampton.

Dag 7: Rockhampton - Airlie Beach

Rejsen går i dag videre nordpå mod Marlborough og Mackay. Lige uden for Mackay ligger Cape Hillsborough National Park, hvor regnskoven møder revet. Du finder mange gode vandreruter i parken, så snør vandrestøvlerne og udforsk den smukke natur. Du fortsætter din tur til Proserpine og videre til Airlie Beach. Herfra har du nem adgang til Whitsundays, som byder på intet mindre end 74 smukke tropeøer.

Distance: ca. 475 km fra Rockhampton til Airlie Beach.

Dag 8: Airlie Beach

I dag kan du se frem til en dag ved Great Barrier Reef. Turen går til Whitsundays med katamaranbåd. Du sejler gennem det azurblå hav til en af verdens smukkeste strande Whitehaven Beach. Gå en tur op til Hill Inlet, hvorfra du har en helt enestående udsigt over det blå hav, den hvide strand og det frodige grønne bagland. Nyd en god frokost, og udforsk livet under havoverfladen med snorkel, inden turen går tilbage mod Airlie Beach.

Dag 9: Airlie Beach - Townsville

I dag lægger du Airlie Beach bag dig og fortsætter din rejse nordpå. Målet er kysten og Townsville, men på vejen kan du eventuelt besøge Bowen og byerne Home Hill og Ayr. Du kommer gennem et frodigt landbrugsområde, hvor der blandt andet produceres sukkerrør i stor stil. Vel fremme i Townsville kan et besøg på Great Barrier Reef Wonderland anbefales. Her finder du blandt andet verdens største levende koralakvarium.

Distance: ca. 275 km fra Airlie Beach til Townsville.

Dag 10: Townsville

Townsville er det perfekte sted for udflugter både ud for kysten og inde i landet. Du har hele dagen til rådighed og kan for eksempel opleve den gamle guldgraverby Charter Towers. Eller hvad med en sejltur til Magnetic Island, som ligger kun nogle få kilometer fra kysten? Der afgår en færge fra Breakwater til Magnetic Islands med jævne mellemrum, så hop på den, når det passer dig.

Dag 11: Townsville - Cairns

I dag kører du mod Cairns i det nordlige Queensland. Området omkring Cairns er perfekt til både oplevelser og afslapning. Aflevering af lejebil og transport til dit hotel i Cairns for en overnatning.

Distance: ca. 340 km fra Townsville til Cairns

Dag 12-16: Port Douglas

Privat transport fra Cairns til smukke Port Douglas. Incheckning på hotel.

Udflugter

Heldagstur til regnskoven

Dagen byder på en eksklusiv regnskovsoplevelse, hvor første stop er ved den berømte Mossman Gorge. Her venter en introduktion til det unikke verdensarvssted med en guidet tur og masser af fotomuligheder. Derefter er det tid til et flodkrydstogt på Daintree-floden, der er hjemsted for et righoldigt økosystem, den sky deltakrokodille, et oprindeligt fugleliv, sommerfugle og et generelt betagende natursceneri. Når vi krydser Daintree-floden, ender vi ved Alexandra Lookout, hvor du kan nyde den flotte udsigt over Daintree-flodens udmunding i Coral Sea. Derefter går turen til den private ejendom, Noah Valley, der er optaget på verdensarvslisten, og som rummer nogle af de mest spektakulære og uberørte regnskove i verden. Gå en tur langs "The Gateway To Paradise" og se en af de mest primitive, blomstrende planter, der findes, og nyd en forfriskende dukkert i den krystalklare regnskovsflod. Imens tilberedes vores grillfrokost i de unikke omgivelser midt i regnskoven. Vi fortsætter til Cape Tribulation med et stop ved Kulki Lookout, hvor der er en uovertruffen udsigt over regnskoven og stranden. Du er tilbage på hotellet sent om eftermiddagen.

Heldagstur til Great Barrier Reef

På denne spændende dagstur har du den helt unikke oplevelse at snorkle på hele to forskellige rev, som ligger langs det ydre barriererev. Du bliver afhentet på dit hotel og køres til Marina Mirage. Læn dig tilbage og slap af i den komfortable Silversonic-katamaran, når den sætter kurs mod dagens første stop. Her vil den erfarne snorkelinstruktør gennemgå alt det praktiske inden du dykker ned under vandoverfladen, og oplever skønheden på det farverige koralrev, og møder den eksotiske mangfoldighed af liv i havet.

Det er tid til frokost i den afkølede kabine med aircondition, hvor du også kan købe forfriskende drinks i baren om bord, inden den anden runde snorkling langs Agincourt Reef. Derefter er det tid til at vende tilbage til Port Douglas.

Dag 16: Afrejse fra Australien

Transport fra Port Douglas til Cairns. I dag er det tid til at forlade skønne, solrige Queensland for denne gang, og du tager mod lufthavnen, hvor flyet mod Danmark venter.

Dag 17: Ankomst Danmark

Du lander i Danmark efter et eventyr med regnskov, koralrev og smukke strande i massevis.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 4 (Custom)

Med katamaran til Whitehaven Beach

Turen foregår om bord på en moderne højhastigheds-katamaran, der sikrer dig en uforglemmelig sejltur. Du kommer gennem Whitsunday Islands National Park og får mulighed for at udforske berømte Whitehaven Beach med sit bløde, hvide sand og krystalklare vand. Der bliver rig lejlighed til at snorkle ved smukke koralrev og tage en forfriskende dukkert. Inkluderet i prisen er desuden formiddags- og eftermiddagskaffe/te, BBQ frokost og drikkevarer i løbet af dagen.

Der venter dig med andre ord en uforglemmelig dag på havet, ved revet og på stranden!

FraserIsland_ANC_CrTEQ_136440.jpg

Fraser Island - Kingfisher Bay Resort

Hav god tid til at nyde verdens største sandø, Fraser Island, på denne guidede 3-dages tur med overnatning på det 4-stjernede Kingfisher Bay Resort. Du tilbringer en hel dag i selskab med en lokal ranger, der viser dig øens største attraktioner. Men der er også god tid til at slappe af i resortets lækre omgivelser og udforske øens unikke natur på egen hånd.

strand på Fraser Island, Queensland, Australien

Fraser Island

Fraser Island is the world’s largest sand island, and on the east coast of the island, the sandy beach stretches for miles along the sea.

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Cairns

Cairns i det nordlige Queensland er perfekt til både afslapning og oplevelser under tropiske himmelstrøg.

Cairns ligger i den smukke stat Queensland, hvorfra du blandt andet har nem adgang til dybe kløfter, tæt jungle og ikke mindst det fascinerende Great Barrier Reef.

Dagsture fra Cairns

Et væld af spændende dagsture udgår fra Cairns. Kig efter saltvandskrokodiller i Daintree River, og besøg Cape Tribulation, hvor koralrevet møder regnskoven. Du kan også udforske naturskønne Mossman Gorge med en aboriginal-guide, eller hoppe på den gamle jernbane, der snor sig over jungleklædte bjerge mod Kuranda. Turen tilbage til Cairns kan foregå med den 7,5 km lange svævebane, hvor du svæver lige over regnskovens trækroner. Du kan også opleve den frodige natur i Atherton Tablelands fra en luftballon. Eller besøg de forunderlige lavatunneller i Undara. Den botaniske have i udkanten af Cairns er også et besøg værd. 

Sejlture til Great Barrier Reef fra Cairns

Cairns er det perfekte udgangspunkt for sejlture til Great Barrier Reef. Vælg mellem de smukke tropeøer, der ligger i forbindelse med revet. Eller tag på en dagstur til Outer Reef. Her er du på åbent hav. Men vandet er lavt, og snorklingen er i sand verdensklasse. Der er ingen strand i selve Cairns, men strande som Palm Cove ligger lige uden for byen.

Kort

Priseksempel

17 dage fra 37.778 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 37.778 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca. 5.000 - 10.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse Danmark - Brisbane // Cairns - Danmark
 • Flyskatter
 • Private transfers fra lufthavn til hoteller
 • 1 nat i Brisbane
 • 9 dages billeje af mellemklassebil inkl. fri km, forsikringer, kort og rutebeskrivelse og ingen selvrisiko
 • 2 nætter på Kingfisher Bay Resort på Fraser Island inkl. transfer fra River Heads t/r
 • Guidet dagstur med firehjulstrækker på Fraser Island m.m. inkl. frokost
 • 1 nat i Agnes Water
 • 1 nat i Rockhampton
 • 2 nætter i Airlie Beach
 • Dagstur med katamaran til Whitsundays og Whitehaven Beach inkl. frokost med drikkevarer, brug af snorkeludstyr og miljøafgift til revet
 • 2 nat i Townsville
 • 4 nætteri på resort i Port Douglas
 • Dagstur med guide til regnskoven i Cape Tribulation og Daintree National Park inkl. sejltur på Daintree River og frokost
 • Dagstur til Great Barrier Reef inkl. transport, guide, frokost og snorkeludstyr
 • MyPlanet Concierge Service (tilgængelig 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2-kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Business class
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum til Australien
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Pingvinparade

Oplev den fantastiske pingvinparade på Phillip Island, og besøg en dyrepark med både koalaer og tasmanske djævle.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Yellow Waters - krokodille

Kakadu med egen bil

Kakadu National Park och Kathrine Gorge bjuder på spektakulär natur och spännande historia.

HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountain

6 dages vandretur i spektakulær natur ved Cradle Mountain på Tasmanien.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur til Hunter Valley

Nyd en heldagstur fyldt med fantastisk vin og mad i vinområdet, Hunter Valley, blot to timers kørsel fra Sydney.

Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Udforsk Blue Mountains til fods, og kom helt tæt på dyrelivet og nogle af Australiens spektakulære landskaber.

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Svøm med hvalhajer ved Exmouth

Svøm med hvalhajer, og kom helt tæt på verdens største fisk ved Ningaloo Reef i det vestlige Australien.

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Solopgang ved Kata Tjuta

Oplev de smukke klippeformationer Kata Tjuta ved solopgang, og udforsk området til fods.

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se ørkenen vågne

Se solen stå op med Ayers Rock i baggrunden, og lær meget mere om Australiens røde ørken.

The Ghan 6

Rejs med tog i Australien

Oplev Australien med de legendariske tog The Ghan og Indian Pacific, og få en rejse ud over det sædvanlige.

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.

Australien - victoria - Melbourne - central business district.jpg

Melbourne på cykel

Oplev Melbournes særlige stemning, smukke arkitektur og rige folkeliv på en guidet cykeltur.
 

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Udforsk Australiens kystlinje mod Det Indiske Ocean
 • Kør langs Coral Coasts strande og krystalklare vand
 • Oplev delfiner, skildpadder og pukkelhvaler tæt på

13 dage fra 36.500 kr pr. person

Det levende og forunderlige North Australia

Det levende og forunderlige North Australia

 • Udforsk det nordlige Australiens naturlige skønhed
 • Gå på opdagelse i de kosmopolitiske storbyer
 • Oplev det unikke Great Barrier Reef

16 dage fra 79.500 kr pr. person

Roadtrip: Det kulinariske Australien

Det kulinariske Australien

 • Rejs på tværs af det kulinariske Australien
 • Udforsk vinområderne Yarra Valley og Barossa Valley
 • Oplev det bedste af Australiens mangfoldige kultur

17 dage fra 48.000 kr pr. person

Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person

Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person

Luksus i tropiske Queensland

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra 60.000 kr pr. person

Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra 39.900 kr pr. person

Kimberley i firehjulstrækker

Kimberley i firehjulstrækker

 • Perth & Rottnest Island
 • Outback-eventyr i Kimberley & Kakadu
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

18 dage fra 51.233 kr pr. person

Det sydlige Australiens højdepunkter

Det sydlige Australiens højdepunkter

 • Fantastisk dyreliv og smuk natur
 • Mange guidede oplevelser
 • Kør-selv ad Great Ocean Road

23 dage fra 48.128 kr pr. person

Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person

Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.000 kr pr. person

Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. person

Queenslands højdepunkter i bil

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Regnskov & snorkling på Great Barrier Reef

17 dage fra 37.778 kr pr. person