70125011 Få et tilbud
Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

Tag til Australien om sommeren, og oplev Sydneys spændende storbyliv, krokodillerne i Kakadu National Park og korallerne ved det storslåede Great Barrier Reef.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

18 dage fra 39.020 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Sommerferie i Australien

 En sommerferie, der er fyldt med dejlige ferieminder fra Australien. De danske sommermåneder er perfekte til et besøg i den tropiske del af Australien. Vejret er stabilt, vandet er varmt og skønt, naturen er smuk og frodig, og sidst, men ikke mindst, fornuftigt prismæssigt. Da Australien er så kæmpestort, er her mange forskellige klimabælter. I den danske sommerperiode, er vejret mest stabilt i de tropiske dele af Australien med temperaturer mellem 23 og 30 grader, og med forsvindende lidt regn. I de sydligste områder er det lidt køligere med dagtemperaturer omkring 15 – 20 grader. Med andre ord perfekt til et eventyr i Australien. 

Sydney & Blue Mountains

 I Sydney har vi valgt et centralt beliggende hotel til dig, hvor der er en bekvem gåafstand til det meste. Her venter blandt andet en byvandring og et besøg i et af verdens mest berømte bygningsværker, Sydney Opera House, der er tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon, og som stod færdigt den 20. oktober 1973. Et andet skandinavisk islæt er tagbelægningen, der består af mere end en million hvide kakler, som er produceret i Sverige af keramikfabrikken Höganäs.

En guidet tur til Blue Mountains er et ”must”, når man er i Sydney. Nationalparken er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Det skyldes områdets 91 forskellige arter af eukalyptus og de 132 øvrige plantearter, som kun vokser i dette område. Blue Mountains er et magisk sted uanset årstiden. Olier fra eukalyptustræerne, blandet med støvet og fugten, giver et helt specielt skær. På afstand ser det blåligt ud, hvilket har givet bjergkæden sit navn. Har du interesse for mad og vin, kan vi hjælpe dig med et besøg i vinområdet Hunter Valley, der ligger umiddelbart nord for Sydney, på en dagstur. 

Darwin & Kakadu National Park

 På denne drømmetur oplever du Crocodile Dundees hjemland, kommer tæt på de kæmpestore saltvandskrokodiller i Kakadu National Park og besøger den skønne Litchfield National Park og byen Darwin. Vi har bestilt bil, indkvartering og oplevelser til dit ophold heroppe. Et ægte eventyr med fem fantastiske dage, hvor du oplever nogle af Australiens mest spektakulære naturområder.

 Port Douglas & Great Barrier Reef

 Rejsen bringer dig fra den golde, røde ørken til det nordlige Queenslands grønne troper. Her er dagene fyldt med oplevelser i verdens ældste og mest velbevarede regnskov, og med en tur til det enestående og utrolige Great Barrier Reef. Naturligvis er der også tid til afslapning på stranden eller ved poolen.

Turen er perfekt for alle, og kan problemfrit gennemføres året rundt. Men man bør dog tage i betragtning, at det nordlige Australien har regntid fra november til marts. Så vi anbefaler trods alt perioden april til november. Rejsen er tilpasset, så den både tilgodeser par og børnefamilier, der vil opleve Australiens vidunderlige natur.

Kontakt vores Australieneksperter for et uforpligtende tilbud på denne rejse.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Hold sommerferie i Australien og oplev Sydneys spændende storbyliv, fascinerende krokodiller i Kakadu National Park samt smukke Great Barrier Reef.

Dag 1: Afrejse Danmark

Afrejse fra Danmark. Du flyver via stop i Østen, hvor det også er muligt at gøre ophold nogle dage inden rejsen går videre til Australien. Læs mere her.

Dag 3: Ankomst Sydney

Ankomst til Sydney og transfer til dit centrale hotel. Om eftermiddagen anbefaler vi, at du bruger til fods og begynder at mærke byen. Det er vigtigt at tilpasse sig tidsforskellen, prøv at holde dig oppe og aktiv, og du vil lette forandringen.

Dag 4: Sydney

Dagene er til rådighed til at opleve Australiens største by.

Dag 5: Dagstur til Blue Mountains

Udflugt

En guidet tur til Blue Mountains er ligeledes et ”must”, når man er i Sydney. Nationalparken er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Det skyldes områdets 91 forskellige arter af eukalyptus og 132 andre planter, som kun findes lige præcis her i området. Uanset årstiden er Blue Mountains et magisk sted. Dråber af olier fra eukalyptustræerne, kombineret med støv og fugt, giver et helt særligt skær. På afstand ser det blåligt ud, hvilket har givet bjergkæden sit navn.

Dagsturen er en flot naturoplevelse, der ikke sætter de store krav til fysikken. Du bliver afhentet fra morgenstunden på hotellet, og turen går derefter over den spektakulære Sydney Harbour Bridge. På turen mod bjergene er der tid til en kop morgenkaffe i den australske bush. Her kan du opleve kænguruer tæt på, og de venligtsindede papegøjer og kakaduer, der lever i området. Den guidede dagstur foregår i firehjulstrækkere, hvilket betyder, at man kommer længere ind i området, end hvis turen foregik i mere traditionelle turistbusser. Du kommer forbi ”The Three Sisters”, der er en af Australiens berømte naturseværdigheder, og gennem spektakulære canyons og vandfald. Frokosten nyder du på et skønt, historisk bjerghotel.

Du er tilbage i Sydney om eftermiddagen.

Dag 6: Darwin

Der er afrejse fra Sydney mod den nordlige by, Darwin. Ved ankomst, transfer til dit centrale hotel i Darwin. Eftermiddagen for sig selv.

Dag 7-11: Kør-selv-tur til Kakadu National Park

I dag starter et ægte eventyr, der vil glæde både store og små, når du afhenter udlejningsbilen. Foran ligger der fire dage med store oplevelser i to af de mest spektakulære parker i Australien, Kakadu NP og Nitmiluk (Katherine) National Park.

 

Dag 7: Du kører i dag fra Darwin til Cooinda i Kakadu, hvor du tjekker ind på dit hotel.

 

Dag 8: Yellow Water Cruise (egen transport) 

Du vil forstå vigtigheden af vådområder i vores naturlige økosystemer på denne spændende sejltur i Kakadu National Park. Nyd turen langs Yellow Water Billabong, der ligger skjult for enden af Jim Jim Creek, der er biflod til South Alligator River. Det overdådige flodsystem danner rygraden i parkens store vådområder, og er en guldgrube af planter og dyreliv. Oplev krokodiller og eksotiske fugle i ferskvandsmangroven og den frodige, tropiske skov, der ligger langs sumpe og vandveje, og lær alt om de dybere sammenhænge i områdets natur, når de lokale Gagudju-folk forklarer. Flodsejladsen er en fornøjelse for fugleelskere, da nationalparken er hjemsted for næsten en tredjedel af Australiens fuglearter, blandt andet svømme- og vadefugle som Whistling Ducks og Magpie Geese. 

Dag 9: I dag kører du videre fra Kakadu National Park til Katherine og dit hotel.

 Dag 10: Katherine Gorge/Nitmiluk (egen transport)

Oplev det rigt symbolske landskab i Two Gorges, der er den længste af alle de 13 kløfter i regionen. Du vil blive forundret over dette særlige, naturlige terræn, der er skabt af Kathrine-flodens gennemstrømning i det urgamle landskab. Det er har resulteret i mageløse kløfter og slugter, store klippeblokke og maleriske bjergsøer. Få fortalt hvordan kløfterne blev navngivet af stedets oprindelige befolkning, Jawoyn-folket, og lyt til områdets mytiske skabelseshistorie. Gå derefter de 400 meter fra den første kløft, kaldet Nitmiluk, til den næste, kendt som Blue Winged Kookaburra. Herfra kan du se over til de frodige, hængende haver, der giver en levende kontrast til de rå sandstensvægge, og mærk landskabets unikke tiltrækningskraft, der har en dyb åndelig betydning for Jawoyn-folket. Derefter vender du tilbage til den komfortable turbåd, der sejler dig tilbage, så du er på hotellet om eftermiddagen.

Dag 11: Mod Darwin

I dag siger du farvel til nationalparkerne og det fantastiske dyreliv, og kører tilbage mod Darwin, hvor du tjekker ind på dit centralt beliggende hotel. Du beholder bilen natten over og afleverer den i lufthavnen inden afrejsen mod Cairns.

Dag 12-17: Port Douglas

Du forlader Northern Territory og rejser mod solskinsstaten Queensland, hvor du skal bo de næste fem nætter i den charmerende ferieby Port Douglas, der ligger en times kørsel nord for Cairns. Du bliver mødt af vores lokale repræsentant, der sørger for transporten til skønne Port Douglas. 

Udflugter under opholdet 

Dagsudflugt til Great Barrier Reef

Nu er det langt om længe tid til at opleve Great Barrier Reef. På dagsudflugten, der afgår direkte fra Port Douglas, har du mulighed for at bade og snorkle, eller prøve at dykke med instruktør, hvis du har lyst til det. En dag med Silversonic handler om at være i vandet, og opleve den magiske verden under vandoverfladen ved Great Barrier Reef. På den inkluderede snorkeltur med guide, kan du udforske herlighederne under vandet med præcis den sværhedsgrad, der passer dig. Det er ikke noget problem, hvis du ikke tidligere har prøvet af snorkle. Besætningen er hele tiden i nærheden med instruktioner og hjælp. Men som udgangspunkt anbefaler vi, at du er fortrolig med svømning og er i god fysisk form. Snorkling kan godt være en anstrengende aktivitet. Masker, finner, svømmeveste og -bælter er til rådighed efter behov.

Transport tilbage til Port Douglas om eftermiddagen.

 Dagsudflugt til Daintree National Park og Mossman Gorge

Dagens udflugt, der går til Daintree National Park og Mossman Gorge, er en heldagsoplevelse i verdens ældste regnskov, der ligger lige nordvest for Port Douglas, Daintree og Mossman. Det er et unikt sted, hvor du lærer om dyrene, naturen og om hvordan aboriginerne har kunne overleve, og ikke mindst udnytte regnskoven uden at ødelægge den. Hvis du er heldig, vil du både opleve krokodiller og sorthovedet kakadue. En let frokost, guidning og transport er inkluderet. Du er tilbage på hotellet om eftermiddagen.

Dag 17: Afrejse fra Australien

Der er transport til Cairns, hvorfra du begynder hjemrejsen.

Dag 18: Ankomst Danmark

Efter et flyskifte i Østen ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

Panorama over Sydney Harbour. Sydney, Australien

Sydney

Rejs til skønne Sydney og oplev Utzons enestående Operahus, havnefront og livsglæde.

 

Med sin fantastiske beliggenhed omkring en stor naturlig havn, er Sydney uden tvivl blandt verdens smukkeste storbyer. Men Sydney er også en ægte australsk storby med et væld af seværdigheder, glimrende shopping og nogle af Australiens bedste restauranter.

Operahuset i Sydney

Utzons berømte Operahus ligger som et skib ned til vandet i hjertet af byen. Det kan i høj grad anbefales at købe billetter til en af de mange forestillinger. Eller tag på en guidet rundvisning gennem de forskellige sale og foyer, mens du hører anekdoter fra bygningens farverige historie. Guiden vil også fortælle om de unikke, arkitektoniske detaljer, der er med til at gøre operahuset til et af de mest markante bygningsværker i det 20. århundrede.

Udforsk Sydney med færge

Små færger sejler på kryds og tværs mellem Sydneys bydele. Dette er en fantastisk måde at komme rundt på, mens I oplever byen fra forskellige vinkler. Hop eksempelvis på færgen fra Operahuset med kurs mod det folkelige shoppingområde Darling Harbour. Eller tag båden til Manly, og nyd Sydneys berømte strandliv.

Bridge Climb i Sydney

Byens bedste udsigt fås dog fra toppen af Sydney Harbour Bridge, som I kan bestige på et såkaldt Bridge Climb. Sikkerheden er naturligvis i top, og udsigten over Operahuset, havnen og midtbyens skyskrabere er intet mindre end forrygende.

Kystklipper nær Finnis River Mouth, Darwin, Northern Territory, Australien

Darwin

Rejs til Darwin og oplev kultur og historie samt den store natur omkring byen.

 

Darwin er ikke nogen storby. Men det er en både hyggelig og moderne by fuld af historie, der får det bedste ud af sin smukke beliggenhed ved havet og sit vidunderlige tropiske klima.

Darwins seværdigheder

Bussen The Tour Tub er en god måde at komme rundt mellem Darwins seværdigheder, og du kan frit stå af og på, som du har lyst. På den måde kan du opleve byen i dit helt eget tempo. Besøg eksempelvis historiske Fannie Bay Gaol, nyd udstillingerne på Darwins kunstmuseum, eller kom tæt på flyvemaskinerne på Australien Aviation Heritage Centre. Historieinteresserede bør også kigge forbi Defence of Darwin Experience, der på interaktiv vis fortæller om byens rolle under Anden Verdenskrig. 

Darwins natmarked

Lyder alt dette for aktivt, kan du let få en dag til at gå i midtbyen. Gå en tur i den fine botaniske have, udforsk midtbyens butikker og caféer, og nyd den smukke solnedgang fra stranden. Glem heller ikke det hyggelige natmarked, der bærer tydeligt præg af, at Darwin ligger meget tættere på Asien end på Sydney. 

Store naturoplevelser ved Darwin

Darwin er uden tvivl en hyggelig by. Men den er først og fremmest udgangspunkt for udforskningen af de fantastiske naturområder Kakadu, Litchfield, Mary Wetlands og Katherine Gorge, der alle byder på dramatiske landskaber, rigt dyreliv og ægte eventyr i den australske outback. 

Australien - Queensland - Cape Tribulation - fra luften 2

Cape Tribulation og Daintree

Du bliver hentet i bus i Cairns fra morgenstunden og kører nordpå langs kysten mod Mossman Gorge Centre. Her kan du få en kop formiddagskaffe, inden du fortsætter til Mossman Gorge, hvor du sammen med en lokalkendt guide udforsker den fortryllende regnskov. På turen får du en masse at vide om skoven, der er en af verdens ældste regnskove. Du vandrer først gennem skoven, men senere på dagen venter en sejltur ned ad floden omgivet af frodig vegetation og store runde kampesten.

Kig på himlen og trætoppene efter fugleliv, men hold også øje med vandet og flodbredden, hvor blandt andet krokodiller holder til. Du spiser en lækker barbecue-frokost i skoven ved Noah Valley, inden turen går videre til Cape Tribulation, hvor regnskoven møder den hvide sandstrand og koralrevet ud for kysten. Gå en tur ad stranden til Kulki Lookout, og nyd udsigten over Great Barrier Reef. Forude venter en velfortjent forfriskning på Daintree Ice Cream Company, inden du vandrer videre gennem den fantastiske natur med udsigt til Daintree River Estuary, Snapper Island og Coral Sea. Hen på aftenen returnerer du til Cairns.

AdobeStock_94431259.jpeg

CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet “Jacundá REDD+” giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år.

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien – 24 dage – 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand – 24 dage = 7,4 ton CO2
USA – 20 dage – 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada – 17 dage – 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika – 12 dage – 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Kort

Priseksempel

18 dage fra 39.020 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 39.020 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca. 5.000 - 10.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse Danmark - Australien t/r
 • Indenrigsfly i Australien
 • Flyskatter
 • Alle private transporter fra lufthavn til hotel
 • 3 nætter på centralt hotel i Sydney
 • Dagstur til Blue Mountains inkl. guide og frokost
 • 2 nætter på centralt hotel i Darwin
 • 5 dages/4 nætters kør-selv eventyr til Kakadu National Park & Katherine inkl. billeje, forsikring, GPS og fri km
 • 2 nætter på hotel i Kakadu National Park
 • Halvdagstur 'Yellow Water Cruise' i Kakadu National Park
 • 2 nætter på hotel i Katherine
 • Halvdagstur i Nitmiluk National Park, Katherine Gorge
 • 5 nætter på resort ved Port Douglas
 • Heldagstur til Cape Tribulation og Daintree
 • Heldagstur til Great Barrier Reef inkl. frokost, guide og udstyr
 • MyPlanet Concierge Service (tilgængelig 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2-kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Business class
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum til Australien
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Pingvinparade

Oplev den fantastiske pingvinparade på Phillip Island, og besøg en dyrepark med både koalaer og tasmanske djævle.
Dagstur fra kr. 910

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef
5 dage fra kr. 5.490

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Yellow Waters - krokodille

Kakadu med egen bil

Kakadu National Park och Kathrine Gorge bjuder på spektakulär natur och spännande historia.
3 dagar från 4.300 kr

HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountain

6 dages vandretur i spektakulær natur ved Cradle Mountain på Tasmanien.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur til Hunter Valley

Nyd en heldagstur fyldt med fantastisk vin og mad i vinområdet, Hunter Valley, blot to timers kørsel fra Sydney.

Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Udforsk Blue Mountains til fods, og kom helt tæt på dyrelivet og nogle af Australiens spektakulære landskaber.

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Svøm med hvalhajer ved Exmouth

Svøm med hvalhajer, og kom helt tæt på verdens største fisk ved Ningaloo Reef i det vestlige Australien.

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Solopgang ved Kata Tjuta

Oplev de smukke klippeformationer Kata Tjuta ved solopgang, og udforsk området til fods.

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se ørkenen vågne

Se solen stå op med Ayers Rock i baggrunden, og lær meget mere om Australiens røde ørken.

The Ghan 6

Rejs med tog i Australien

Oplev Australien med de legendariske tog The Ghan og Indian Pacific, og få en rejse ud over det sædvanlige.

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.

Australien - victoria - Melbourne - central business district.jpg

Melbourne på cykel

Oplev Melbournes særlige stemning, smukke arkitektur og rige folkeliv på en guidet cykeltur.
 

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Udforsk Australiens kystlinje mod Det Indiske Ocean
 • Kør langs Coral Coasts strande og krystalklare vand
 • Oplev delfiner, skildpadder og pukkelhvaler tæt på

13 dage fra 36.743 kr pr. person

Det levende og forunderlige North Australia

Det levende og forunderlige North Australia

 • Udforsk det nordlige Australiens naturlige skønhed
 • Gå på opdagelse i de kosmopolitiske storbyer
 • Oplev det unikke Great Barrier Reef

16 dage fra 81.248 kr pr. person

Roadtrip: Det kulinariske Australien

Det kulinariske Australien

 • Rejs på tværs af det kulinariske Australien
 • Udforsk vinområderne Yarra Valley og Barossa Valley
 • Oplev det bedste af Australiens mangfoldige kultur

17 dage fra 48.645 kr pr. person

Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 32.603 kr pr. person

Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.297 kr pr. person

Luksus i tropiske Queensland

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra 54.855 kr pr. person

Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra 39.330 kr pr. person

Kimberley i firehjulstrækker

Kimberley i firehjulstrækker

 • Perth & Rottnest Island
 • Outback-eventyr i Kimberley & Kakadu
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

18 dage fra 51.233 kr pr. person

Det sydlige Australiens højdepunkter

Det sydlige Australiens højdepunkter

 • Fantastisk dyreliv og smuk natur
 • Mange guidede oplevelser
 • Kør-selv ad Great Ocean Road

23 dage fra 48.128 kr pr. person

Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person

Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.647 kr pr. person

Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.892 kr pr. person

Queenslands højdepunkter i bil

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Regnskov & snorkling på Great Barrier Reef

17 dage fra 37.778 kr pr. person