70125011 Få et tilbud
Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

Tag til Australien om sommeren, og oplev Sydneys spændende storbyliv, krokodillerne i Kakadu National Park og korallerne ved det storslåede Great Barrier Reef.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

18 dage fra 39.020 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Sommerferie i Australien

 En sommerferie, der er fyldt med dejlige ferieminder fra Australien. De danske sommermåneder er perfekte til et besøg i den tropiske del af Australien. Vejret er stabilt, vandet er varmt og skønt, naturen er smuk og frodig, og sidst, men ikke mindst, fornuftigt prismæssigt. Da Australien er så kæmpestort, er her mange forskellige klimabælter. I den danske sommerperiode, er vejret mest stabilt i de tropiske dele af Australien med temperaturer mellem 23 og 30 grader, og med forsvindende lidt regn. I de sydligste områder er det lidt køligere med dagtemperaturer omkring 15 – 20 grader. Med andre ord perfekt til et eventyr i Australien. 

Sydney & Blue Mountains

 I Sydney har vi valgt et centralt beliggende hotel til dig, hvor der er en bekvem gåafstand til det meste. Her venter blandt andet en byvandring og et besøg i et af verdens mest berømte bygningsværker, Sydney Opera House, der er tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon, og som stod færdigt den 20. oktober 1973. Et andet skandinavisk islæt er tagbelægningen, der består af mere end en million hvide kakler, som er produceret i Sverige af keramikfabrikken Höganäs.

En guidet tur til Blue Mountains er et ”must”, når man er i Sydney. Nationalparken er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Det skyldes områdets 91 forskellige arter af eukalyptus og de 132 øvrige plantearter, som kun vokser i dette område. Blue Mountains er et magisk sted uanset årstiden. Olier fra eukalyptustræerne, blandet med støvet og fugten, giver et helt specielt skær. På afstand ser det blåligt ud, hvilket har givet bjergkæden sit navn. Har du interesse for mad og vin, kan vi hjælpe dig med et besøg i vinområdet Hunter Valley, der ligger umiddelbart nord for Sydney, på en dagstur. 

Darwin & Kakadu National Park

 På denne drømmetur oplever du Crocodile Dundees hjemland, kommer tæt på de kæmpestore saltvandskrokodiller i Kakadu National Park og besøger den skønne Litchfield National Park og byen Darwin. Vi har bestilt bil, indkvartering og oplevelser til dit ophold heroppe. Et ægte eventyr med fem fantastiske dage, hvor du oplever nogle af Australiens mest spektakulære naturområder.

 Port Douglas & Great Barrier Reef

 Rejsen bringer dig fra den golde, røde ørken til det nordlige Queenslands grønne troper. Her er dagene fyldt med oplevelser i verdens ældste og mest velbevarede regnskov, og med en tur til det enestående og utrolige Great Barrier Reef. Naturligvis er der også tid til afslapning på stranden eller ved poolen.

Turen er perfekt for alle, og kan problemfrit gennemføres året rundt. Men man bør dog tage i betragtning, at det nordlige Australien har regntid fra november til marts. Så vi anbefaler trods alt perioden april til november. Rejsen er tilpasset, så den både tilgodeser par og børnefamilier, der vil opleve Australiens vidunderlige natur.

Kontakt vores Australieneksperter for et uforpligtende tilbud på denne rejse.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Hold sommerferie i Australien og oplev Sydneys spændende storbyliv, fascinerende krokodiller i Kakadu National Park samt smukke Great Barrier Reef.

Dag 1: Afrejse Danmark

Afrejse fra Danmark. Du flyver via stop i Østen, hvor det også er muligt at gøre ophold nogle dage inden rejsen går videre til Australien. Læs mere her.

Dag 3: Ankomst Sydney

Ankomst til Sydney og transfer til dit centrale hotel. Om eftermiddagen anbefaler vi, at du bruger til fods og begynder at mærke byen. Det er vigtigt at tilpasse sig tidsforskellen, prøv at holde dig oppe og aktiv, og du vil lette forandringen.

Dag 4: Sydney

Dagene er til rådighed til at opleve Australiens største by.

Dag 5: Dagstur til Blue Mountains

Udflugt

En guidet tur til Blue Mountains er ligeledes et ”must”, når man er i Sydney. Nationalparken er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Det skyldes områdets 91 forskellige arter af eukalyptus og 132 andre planter, som kun findes lige præcis her i området. Uanset årstiden er Blue Mountains et magisk sted. Dråber af olier fra eukalyptustræerne, kombineret med støv og fugt, giver et helt særligt skær. På afstand ser det blåligt ud, hvilket har givet bjergkæden sit navn.

Dagsturen er en flot naturoplevelse, der ikke sætter de store krav til fysikken. Du bliver afhentet fra morgenstunden på hotellet, og turen går derefter over den spektakulære Sydney Harbour Bridge. På turen mod bjergene er der tid til en kop morgenkaffe i den australske bush. Her kan du opleve kænguruer tæt på, og de venligtsindede papegøjer og kakaduer, der lever i området. Den guidede dagstur foregår i firehjulstrækkere, hvilket betyder, at man kommer længere ind i området, end hvis turen foregik i mere traditionelle turistbusser. Du kommer forbi ”The Three Sisters”, der er en af Australiens berømte naturseværdigheder, og gennem spektakulære canyons og vandfald. Frokosten nyder du på et skønt, historisk bjerghotel.

Du er tilbage i Sydney om eftermiddagen.

Dag 6: Darwin

Der er afrejse fra Sydney mod den nordlige by, Darwin. Ved ankomst, transfer til dit centrale hotel i Darwin. Eftermiddagen for sig selv.

Dag 7-11: Kør-selv-tur til Kakadu National Park

I dag starter et ægte eventyr, der vil glæde både store og små, når du afhenter udlejningsbilen. Foran ligger der fire dage med store oplevelser i to af de mest spektakulære parker i Australien, Kakadu NP og Nitmiluk (Katherine) National Park.

 

Dag 7: Du kører i dag fra Darwin til Cooinda i Kakadu, hvor du tjekker ind på dit hotel.

 

Dag 8: Yellow Water Cruise (egen transport) 

Du vil forstå vigtigheden af vådområder i vores naturlige økosystemer på denne spændende sejltur i Kakadu National Park. Nyd turen langs Yellow Water Billabong, der ligger skjult for enden af Jim Jim Creek, der er biflod til South Alligator River. Det overdådige flodsystem danner rygraden i parkens store vådområder, og er en guldgrube af planter og dyreliv. Oplev krokodiller og eksotiske fugle i ferskvandsmangroven og den frodige, tropiske skov, der ligger langs sumpe og vandveje, og lær alt om de dybere sammenhænge i områdets natur, når de lokale Gagudju-folk forklarer. Flodsejladsen er en fornøjelse for fugleelskere, da nationalparken er hjemsted for næsten en tredjedel af Australiens fuglearter, blandt andet svømme- og vadefugle som Whistling Ducks og Magpie Geese. 

Dag 9: I dag kører du videre fra Kakadu National Park til Katherine og dit hotel.

 Dag 10: Katherine Gorge/Nitmiluk (egen transport)

Oplev det rigt symbolske landskab i Two Gorges, der er den længste af alle de 13 kløfter i regionen. Du vil blive forundret over dette særlige, naturlige terræn, der er skabt af Kathrine-flodens gennemstrømning i det urgamle landskab. Det er har resulteret i mageløse kløfter og slugter, store klippeblokke og maleriske bjergsøer. Få fortalt hvordan kløfterne blev navngivet af stedets oprindelige befolkning, Jawoyn-folket, og lyt til områdets mytiske skabelseshistorie. Gå derefter de 400 meter fra den første kløft, kaldet Nitmiluk, til den næste, kendt som Blue Winged Kookaburra. Herfra kan du se over til de frodige, hængende haver, der giver en levende kontrast til de rå sandstensvægge, og mærk landskabets unikke tiltrækningskraft, der har en dyb åndelig betydning for Jawoyn-folket. Derefter vender du tilbage til den komfortable turbåd, der sejler dig tilbage, så du er på hotellet om eftermiddagen.

Dag 11: Mod Darwin

I dag siger du farvel til nationalparkerne og det fantastiske dyreliv, og kører tilbage mod Darwin, hvor du tjekker ind på dit centralt beliggende hotel. Du beholder bilen natten over og afleverer den i lufthavnen inden afrejsen mod Cairns.

Dag 12-17: Port Douglas

Du forlader Northern Territory og rejser mod solskinsstaten Queensland, hvor du skal bo de næste fem nætter i den charmerende ferieby Port Douglas, der ligger en times kørsel nord for Cairns. Du bliver mødt af vores lokale repræsentant, der sørger for transporten til skønne Port Douglas. 

Udflugter under opholdet 

Dagsudflugt til Great Barrier Reef

Nu er det langt om længe tid til at opleve Great Barrier Reef. På dagsudflugten, der afgår direkte fra Port Douglas, har du mulighed for at bade og snorkle, eller prøve at dykke med instruktør, hvis du har lyst til det. En dag med Silversonic handler om at være i vandet, og opleve den magiske verden under vandoverfladen ved Great Barrier Reef. På den inkluderede snorkeltur med guide, kan du udforske herlighederne under vandet med præcis den sværhedsgrad, der passer dig. Det er ikke noget problem, hvis du ikke tidligere har prøvet af snorkle. Besætningen er hele tiden i nærheden med instruktioner og hjælp. Men som udgangspunkt anbefaler vi, at du er fortrolig med svømning og er i god fysisk form. Snorkling kan godt være en anstrengende aktivitet. Masker, finner, svømmeveste og -bælter er til rådighed efter behov.

Transport tilbage til Port Douglas om eftermiddagen.

 Dagsudflugt til Daintree National Park og Mossman Gorge

Dagens udflugt, der går til Daintree National Park og Mossman Gorge, er en heldagsoplevelse i verdens ældste regnskov, der ligger lige nordvest for Port Douglas, Daintree og Mossman. Det er et unikt sted, hvor du lærer om dyrene, naturen og om hvordan aboriginerne har kunne overleve, og ikke mindst udnytte regnskoven uden at ødelægge den. Hvis du er heldig, vil du både opleve krokodiller og sorthovedet kakadue. En let frokost, guidning og transport er inkluderet. Du er tilbage på hotellet om eftermiddagen.

Dag 17: Afrejse fra Australien

Der er transport til Cairns, hvorfra du begynder hjemrejsen.

Dag 18: Ankomst Danmark

Efter et flyskifte i Østen ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

Panorama over Sydney Harbour. Sydney, Australien

Sydney

Panorama over Sydney Harbour. Sydney, Australien

Rejser til Sydney

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person


Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person


Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra 39.900 kr pr. person


Det sydlige Australiens højdepunkter

Det sydlige Australiens højdepunkter

 • Fantastisk dyreliv og smuk natur
 • Mange guidede oplevelser
 • Kør-selv ad Great Ocean Road

23 dage fra 48.128 kr pr. person


Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person


Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.000 kr pr. person


Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. personUdflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.


Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.


Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 


Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.


rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.


Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.


Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.


Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.


Australien - New South Wales - Sydney - Skyline3_0

Guidet rundtur i Sydney

Udforsk fantastiske Sydney på en guidet rundtur, som tager dig til byens største seværdigheder.


Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (6)

Eksklusivt cruise i Sydney

Oplev Sydney Harbour om bord på en lækker yacht med kun 14 passagerer. Skøn frokost inkluderet.


Australien - New South Wales - Sydney - Bridge Climb.jpg

Bridge Climb i Sydney

Stå på toppen af Harbour Bridge ved solopgang, når solen kaster sine gyldne stråler på Operahusets hvide tag.Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Sydney.


Australien - New South Wales - Sydney - Bridge Climb.jpg

Oplev et Bridge Climb i Sydney

Kjeld Nielsen beretter her om, hvordan det er at bestige Sydneys ikoniske Harbour Bridge – en oplevelse også du kan…


Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (6)

Historien bag Operahuset i Sydney

Mange rejsende i Australien og langt de fleste i Sydney slår et smut forbi byens berømte operahus, der ligger smukt ud til den…


Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Aboriginal klippekunst 2

Aboriginal kunst – billeder fra tidernes morgen

Siden tidernes morgen har den oprindelige befolkning i Australien beskrevet deres verden og mytologier gennem fantastiske klippemalerier rundt om i landet. De…


Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

3 gode udflugter fra Sydney

Det er værd at krydre rejsen til Sydney med nogle af de mange forskellige oplevelser, der venter omkring byen.


Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock - mennesker

3 generationer Down Under

Jørgen Meier rejste med MyPlanet til Australien. En rejse, der skulle vise sig at blive et minde for livet.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

Kystklipper nær Finnis River Mouth, Darwin, Northern Territory, Australien

Darwin

Kystklipper nær Finnis River Mouth, Darwin, Northern Territory, Australien

Rejser til Darwin

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


Kimberley i firehjulstrækker

Kimberley i firehjulstrækker

 • Perth & Rottnest Island
 • Outback-eventyr i Kimberley & Kakadu
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

18 dage fra 51.233 kr pr. person


Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.


The Ghan 6

Rejs med tog i Australien

Oplev Australien med de legendariske tog The Ghan og Indian Pacific, og få en rejse ud over det sædvanlige.


Australien - Kimberley - Gibb River Road - Pentecost River Crossing - 67456060 (Custom)

Broome til Darwin i firehjulstrækker

Turen i firehjulstrækker fra Broome til Darwin er et af Australiens helt store eventyr.

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

Australien - Queensland - Cape Tribulation - fra luften 2

Cape Tribulation og Daintree

Du bliver hentet i bus i Cairns fra morgenstunden og kører nordpå langs kysten mod Mossman Gorge Centre. Her kan du få en kop formiddagskaffe, inden du fortsætter til Mossman Gorge, hvor du sammen med en lokalkendt guide udforsker den fortryllende regnskov. På turen får du en masse at vide om skoven, der er en af verdens ældste regnskove. Du vandrer først gennem skoven, men senere på dagen venter en sejltur ned ad floden omgivet af frodig vegetation og store runde kampesten.

Kig på himlen og trætoppene efter fugleliv, men hold også øje med vandet og flodbredden, hvor blandt andet krokodiller holder til. Du spiser en lækker barbecue-frokost i skoven ved Noah Valley, inden turen går videre til Cape Tribulation, hvor regnskoven møder den hvide sandstrand og koralrevet ud for kysten. Gå en tur ad stranden til Kulki Lookout, og nyd udsigten over Great Barrier Reef. Forude venter en velfortjent forfriskning på Daintree Ice Cream Company, inden du vandrer videre gennem den fantastiske natur med udsigt til Daintree River Estuary, Snapper Island og Coral Sea. Hen på aftenen returnerer du til Cairns.

AdobeStock_94431259.jpeg

CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet “Jacundá REDD+” giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år.

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien – 24 dage – 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand – 24 dage = 7,4 ton CO2
USA – 20 dage – 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada – 17 dage – 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika – 12 dage – 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Kort

Priseksempel

18 dage fra 39.020 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 39.020 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca. 5.000 - 10.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse Danmark - Australien t/r
 • Indenrigsfly i Australien
 • Flyskatter
 • Alle private transporter fra lufthavn til hotel
 • 3 nætter på centralt hotel i Sydney
 • Dagstur til Blue Mountains inkl. guide og frokost
 • 2 nætter på centralt hotel i Darwin
 • 5 dages/4 nætters kør-selv eventyr til Kakadu National Park & Katherine inkl. billeje, forsikring, GPS og fri km
 • 2 nætter på hotel i Kakadu National Park
 • Halvdagstur 'Yellow Water Cruise' i Kakadu National Park
 • 2 nætter på hotel i Katherine
 • Halvdagstur i Nitmiluk National Park, Katherine Gorge
 • 5 nætter på resort ved Port Douglas
 • Heldagstur til Cape Tribulation og Daintree
 • Heldagstur til Great Barrier Reef inkl. frokost, guide og udstyr
 • MyPlanet Concierge Service (tilgængelig 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2-kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Business class
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum til Australien
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Pingvinparade

Oplev den fantastiske pingvinparade på Phillip Island, og besøg en dyrepark med både koalaer og tasmanske djævle.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Yellow Waters - krokodille

Kakadu med egen bil

Kakadu National Park och Kathrine Gorge bjuder på spektakulär natur och spännande historia.

HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountain

6 dages vandretur i spektakulær natur ved Cradle Mountain på Tasmanien.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur til Hunter Valley

Nyd en heldagstur fyldt med fantastisk vin og mad i vinområdet, Hunter Valley, blot to timers kørsel fra Sydney.

Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Udforsk Blue Mountains til fods, og kom helt tæt på dyrelivet og nogle af Australiens spektakulære landskaber.

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Svøm med hvalhajer ved Exmouth

Svøm med hvalhajer, og kom helt tæt på verdens største fisk ved Ningaloo Reef i det vestlige Australien.

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Solopgang ved Kata Tjuta

Oplev de smukke klippeformationer Kata Tjuta ved solopgang, og udforsk området til fods.

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se ørkenen vågne

Se solen stå op med Ayers Rock i baggrunden, og lær meget mere om Australiens røde ørken.

The Ghan 6

Rejs med tog i Australien

Oplev Australien med de legendariske tog The Ghan og Indian Pacific, og få en rejse ud over det sædvanlige.

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.

Australien - victoria - Melbourne - central business district.jpg

Melbourne på cykel

Oplev Melbournes særlige stemning, smukke arkitektur og rige folkeliv på en guidet cykeltur.
 

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Udforsk Australiens kystlinje mod Det Indiske Ocean
 • Kør langs Coral Coasts strande og krystalklare vand
 • Oplev delfiner, skildpadder og pukkelhvaler tæt på

13 dage fra 36.500 kr pr. person

Det levende og forunderlige North Australia

Det levende og forunderlige North Australia

 • Udforsk det nordlige Australiens naturlige skønhed
 • Gå på opdagelse i de kosmopolitiske storbyer
 • Oplev det unikke Great Barrier Reef

16 dage fra 79.500 kr pr. person

Roadtrip: Det kulinariske Australien

Det kulinariske Australien

 • Rejs på tværs af det kulinariske Australien
 • Udforsk vinområderne Yarra Valley og Barossa Valley
 • Oplev det bedste af Australiens mangfoldige kultur

17 dage fra 48.000 kr pr. person

Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person

Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person

Luksus i tropiske Queensland

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra 60.000 kr pr. person

Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra 39.900 kr pr. person

Kimberley i firehjulstrækker

Kimberley i firehjulstrækker

 • Perth & Rottnest Island
 • Outback-eventyr i Kimberley & Kakadu
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

18 dage fra 51.233 kr pr. person

Det sydlige Australiens højdepunkter

Det sydlige Australiens højdepunkter

 • Fantastisk dyreliv og smuk natur
 • Mange guidede oplevelser
 • Kør-selv ad Great Ocean Road

23 dage fra 48.128 kr pr. person

Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person

Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.000 kr pr. person

Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. person

Queenslands højdepunkter i bil

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Regnskov & snorkling på Great Barrier Reef

17 dage fra 37.778 kr pr. person