70125011 Få et tilbud
Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

En fantastisk rejse til Australien, der giver dig alle de største oplevelser: Sydney Opera House, den røde ørken ved Uluru, kænguruer og koalaer på Kangaroo Island, og regnskov og Great Barrier Reef i det tropiske nord.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

21 dage fra 58.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Det bedste af Australien er den komplette rundrejse til dig, der vil opleve alt det bedste af Australien. En af vores mest populære rejser med masser af indhold og fantastiske oplevelser.

Det bedste af Australien

Rejsen starter ud i Sydney med fire overnatninger, så du har god tid til at opleve byen og alle dens seværdigheder. Besøg Sydney Opera House (med en guidet rundvisning inkluderet), den gamle bydel, The Rocks, den botaniske have og ikke mindst den verdensberømte strand med livredderne, Bondi Beach. Du skal også på en dagstur ud i den storslåede natur i Blue Mountains. Men på trods af alt dette spændende, har du altså stadig god tid til at opleve Sydney på egen hånd. 

Dyrelivet på Kangaroo Island 

Næste stop på rejsen er South Australia og Adelaide. Her har du chancen for at opleve byen og det berømte vinområde, Barossa Valley, inden du når frem til et af de absolutte højdepunkter på rejsen – den todages, guidede tur til Kangaroo Island. Den lille ø er et sandt mekka for dyreinteresserede, og du har mulighed for at opleve kænguruer, koalaer samt spændende klippeformationer på meget tæt hold. Med den isolerede beliggenhed har Kangaroo Island gennem tusinder af år udviklet sig i sin egen retning, da naturen og dyrene har være beskyttet mod ydre påvirkninger. Det er ikke underligt, at øen kaldes ’Australiens svar på Galapagos’. 

Kings Canyon & Uluru i Red Centre 

Efter nogle fantastiske dage i South Australia, flyver du videre till den røde ørken og Alice Springs. Det er tid til et lidt primitivt, men samtidig meget stort, eventyr for hele familien. Eventyret starter i Alice Springs, hvor du afhenter udlejningsbilen, inden du kører til den smukke Kings Canyon. Den rejser sig 270 meter over havets overflade, og ligger i hjertet af Australiens Red Centre. Kings Canyon er skabt af lag af sandsten og hård skiffer, der har formet dette unikke sted som en oase med naturlige klippebassiner og et enestående plante- og dyreliv. Her kan du vælge mellem et almindeligt hotelværelse eller en fantastisk overnatning i et moderne glamping-telt. Vi anbefaler klart det sidste! Efter vandreture og oplevelser i Kings Canyon, går rejsen videre mod Uluru – eller Ayers Rock i folkemunde. Her afleverer du bilen, hvorefter du runder turen af med to dages oplevelser omkring den verdensberømte monolit. Det bliver blandt andet solopgang og solnedgang, og en middag under stjernehimlen. 

Det tropiske nord

Efter nogle uforglemmelig dage, spækket med outback-oplevelser, går turen videre til Queensland og Port Douglas, hvor du afrunder din Australienrejse. Du bor på et skønt resort i Port Douglas, cirka en time nord for Cairns, hvor du skal opleve verdens ældste regnskov i Daintree National Park, og ikke mindst Great Barrier Reefs smukke koralrev på en heldagstur. Dagsturen med snorkling på revet er inkluderet, men der er naturligvis også tid til at dyrke solen, bade og i det hele taget bare nyde livet. 

Denne tur rummer det meste af det, du gerne vil opleve af Australien, og den er uden tvivl vores mest populære rejse. Naturligvis skræddersyr vi rejsen præcist som du ønsker den. 

Kontakt vores rejseeksperter på 70125011 og få et uforpligtende tilbud på denne rejse.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

En fantastisk rejse til Australien, der giver dig alle de største oplevelser: Sydney Opera House, den røde ørken ved Uluru, kænguruer og koalaer på Kangaroo Island, og regnskov og Great Barrier Reef i det tropiske nord.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Eventyret starter i dag, når du forlader Danmark og rejser østpå med kurs mod landet ”Down Under”.

Dag 2: Asien

På din rejse til Australien har du en mellemlanding et sted i Asien. Hvor det præcist er, afhænger af luftfartsselskabet, du flyver med. Du har mulighed for at tage et stopover, så du deler den lange rejse op, og samtidig besøger et nyt sted. Du kan tage et par dage i Dubai, og opleve verdens højeste bygning, Burj Khalifa, nyde kulturen i Bangkok, udforske Singapores streetfood eller shoppe løs i Hong Kong.

Dag 3: Ankomst til Sydney

Endelig er du i Australien. Du ankommer til fantastiske Sydney, hvor der venter fire dage med oplevelser. Det er nemt at komme fra lufthavnen med offentlig transport eller taxi, hvorefter du kan tjekke ind på det centralt beliggende hotel, som vi har reserveret til dig. Brug resten af dagen på at opdage Sydney, og vænne dig til den nye tidszone, som du nu befinder dig i.

Dag 4: Sydney og operahuset

Første hele dag i Sydney, hvor vi har arrangeret en rundvisning til dig i Sydney Opera House. Det er et af verdens mest berømte bygningsværker, tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon, der stod færdigt den 20. oktober 1973. Et andet skandinavisk islæt er tagbelægningen, der består af mere end en million hvide kakler, som er produceret i Sverige.

Den guidede rundvisning viser dig alt det bedste af operahuset indefra. Her bliver der gået ned i de helt små detaljer, og du får alle de spændende anekdoter fortalt, som du ellers var gået glip af. Og hvorfor ikke kombinere oplevelsen med aftenens forestilling?

Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 5: Dagsudflugt til Blue Mountains

En guidet tur til Blue Mountains er et ”must”, når man er i Sydney. Nationalparken er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Det skyldes områdets 91 forskellige arter af eukalyptus og 132 øvrige plantearter, som kun vokser i dette område. Blue Mountains er et magisk sted uanset årstiden. Dråber af olier fra eukalyptustræerne, sammen med støvet og fugten, giver et helt specielt skær. På afstand ser det blåligt ud, hvilket har givet bjergområdet sit navn.

Dagsturen er en flot naturoplevelse, der ikke sætter de store krav til fysikken. Du bliver afhentet fra morgenstunden på hotellet, og turen går derefter over den spektakulære Sydney Harbour Bridge. På turen mod bjergene er der tid til en kop morgenkaffe i den australske bush. Her kan du opleve kænguruer tæt på, og de venligtsindede papegøjer og kakaduer, der lever i området. Den guidede dagstur foregår i firehjulstrækkere, der betyder, at man kommer længere ind i området, end hvis turen foregik i mere traditionelle turistbusser. Du kommer forbi ”The Three Sisters”, der er en af Australiens berømte naturseværdigheder, og gennem spektakulære canyons og vandfald. Frokosten nyder du på et skønt, historisk bjerghotel.

Transport, let frokost og guidning på hele turen er inkluderet. Du er tilbage i Sydney om eftermiddagen.

Dag 6: Sydney - Adelaide

I dag venter der nye eventyr, når du forlader Sydney og flyver sydpå mod Australiens gastronomiske hovedstad, Adelaide i South Australia. Efter transporten til hotellet, der ligger i den centrale del af Adelaide, har du resten af dagen på egen hånd, hvor du bare kan slentre rundt i byen og frem for alt nyde en rigtig god middag på en af de mange fantastiske restauranter, du finder her.

Dag 7: Barossa Valley

I dag skal du nyde en tur gennem South Australias internationalt anerkendte vinregion. Sammen med en vinekspert besøger du fire boutiquevingårde, møder vinbønderne, smager på vinene og forfiner din påskønnelse af disse gode australske vine. Vi kører gennem de naturskønne Adelaide Hills, forbi Torrens Gorge, til byen Gumeracha. Turen går videre gennem det smukke landskab til den 100 år gamle fabrik, Angas Park, der er kendt for de tørrede frugter og nødder. Vi ankommer til den maleriske landsby Tanunda, hvor vi gør stop ved et lokalt bageri for at nyde tysk bagværk.

Derefter skal du fordybe dig i historien om Kaeslers vinmarker, og møde Grant Burges vinproducent Craig Stansborough, mens du smager på deres premium vine. Efter frokosten på Harvest Kitchen, besøger du Kies Family Wines, og smager deres signaturvine i varianterne rød, hvid, mousserende, port og muscat. Hos den prisbelønnede vinproducent Wolf Blass Wines kan du besøge deres Heritage Museum og Trophy Room.

Transport tilbage til hotellet. Heldagstur i privat bil med maksimalt 6 gæster. Frokost, vinsmagninger og guide er inkluderet. Ønsker du ikke at besøge vinområdet, kan vi vejlede om andre spændende udflugter i omegnen.

8-9: Kangaroo Island

I dag er det tid til et af turens absolutte højdepunkter - en todages guidet tur til Kangaroo Island! Denne vidunderlige tur præsenterer det bedste af Kangaroo Island. Du kommer helt tæt på Kangaroo Islands dyreliv, og lærer det rigtig godt at kende. Den lokale guide tager dig med på en personlig rundtur på Kangaroo Island, hvor du vil se den australske søløve, kænguruer, koalaer og de oprindelige australske fuglearter på deres uberørte levesteder. Turen går videre til Flinders Chase National Park i den vestlige ende af øen, hvor du skal opleve de imponerende stenformationer, Remarkable Rocks og Admirals Arch. Ved Admirals Arch kan du betragte de langnæsede pelssæler fra udsigtspunkterne og strandpromenaden, når de ligger og hviler på klipperne. Denne todages tur er den perfekte måde at opleve det uspolerede og vilde naturområde, og du vil hurtigt forstå, hvorfor Kangaroo Island er en af Australiens mest ikoniske destinationer for naturelskere. 

Bustransport, færge fra Adelaide til Kangaroo Island t/r, udvalgte måltider, guide og overnatning i dobbeltværelse er inkluderet.

Dag 9: Adelaide

Du er tilbage i Adelaide igen om aftenen, hvor du har transport til dit hotel. Resten af aftenen er på egen hånd.

Dag 10: Adelaide - Alice Springs

Efter et par fantastiske dage i South Australia flyver du videre til den røde ørken ved Alice Springs, hvor der venter et enkelt og dejligt eventyr for hele familien. Der er transport til hotellet i Alice Springs, hvorefter eftermiddagen er på egen hånd, når du skal opleve byen.

Dag 11: Alice Springs - Kings Canyon

Dagen starter med en tur til Alice Springs lufthavn, hvor udlejningsbilen skal afhentes. Du oplever den australske outback fra første parket på vejen til Kings Canyon, en køretur på 3½ time. Velankommet til Kings Canyon, tjekker du ind på indkvarteringen, hvorefter den resterende dag er på egen hånd. Du kan enten overnatte i et almindeligt hotelværelse eller vælge et moderne glampingtelt. Tal med din rejseekspert om mulighederne.

Dag 12: Kings Canyon

Kings Canyon ligger i Watarrka National Park, og har panoramaudsigt over sandstensklipperne, der grænser op til den stille oase i ”The Red Centre". Det er en del af et gammelt område, der er helligt for mange af de oprindelig folk i regionen. De skarpe kløfter og sandstensklipper beskytter den livgivende sø og den lille, ældgamle lund med bregner og gummitræer, der ligger midt i det rødbrune ørkenlandskab. Dagen er helt på egen hånd, men vi anbefaler, at du tager en af de spektakulære vandreture i Kings Canyon. Du kan tage en afslappende vandretur helt nede ved Kings Canyons flodleje, eller helt oppe på kanten med en uovertruffen udsigt ned gennem kløften. Uanset hvilken af de kortere vandretur du vælger, får du et helt fantastisk indtryk af dette unikke sted.

Dag 13: Kings Canyon - Ayers Rock

I dag tjekker du ud fra Kings Canyon Resort og kører mod den røde ørkens hjerte, Ayers Rock. Her er det tid til at aflevere udlejningsbilen i lufthavnen, hvorefter der er transport til Ayers Rock Resort, hvor du skal bo. Sent på eftermiddagen skal du opleve solnedgangen ved Uluru, og nyde en middag under himlens millioner af stjerner på den prisbelønnede restaurant Sounds of Silence. Nip til et glas champagne til lyden af en enlig didgeridoo, mens solen langsomt går ned over Olgas (Kata Tjuta) og Ayers Rock (Uluru). Nyd gourmet grillmiddagen med de australske delikatesser, læn dig tilbage og mærk ørkennattens mystik, mens en astronom forklarer om den klare nattehimmel over den sydlige halvkugle.

Dag 14: Solopgang i Kata Tjuta National Park

Start dagen med den unikke oplevelse, som det er at se solen stå op over Kata Tjutas kupleformede klipper, der også kendt som The Olgas. Nyd synet af de fantastiske formationer, når de er badet i det tidlige morgenlys. Ledsaget af din guide til Uluru Kata Tjutas udsigtspunkt, vil du høre alt om udviklingen af de 36 naturlige, afrundede klipper gennem millioner af år. Nyd derefter en lækker outback picnic-morgenmad i de naturskønne omgivelser, før turen går til Walpa Gorge, der er et helligt, ceremonielt sted for den aboriginiske befolkningsgruppe, Anangu. Du går stilfærdigt mellem de skyhøje klippevægge, mens din guide fortæller om betydningen af stedet, der er opkaldt efter vinden, der blæser mellem Kata Tjutas klippekupler. Der er transport tilbage til hotellet, og resten af dagen er på egen hånd. Måske er det tid til at ligge ved poolen i et par timer.

Dag 15-20: Cairns/Port Douglas

I dag er det blevet tid til at forlade Northern Territory og flyve nordpå mod Australiens varmere, tropiske områder. Du lander i Cairns, hvor du mødes af vores chauffør, der skal bringe dig til Port Douglas, der ligger omkring en halvanden times tid nord for Cairns. Hele fire dage på dette vidunderlige sted ligger foran dig. Dage, hvor du kan opdage alt det spændende i denne del af Australien, men hvor du også kan slappe af og nyde solen og havet. Der er god tid til begge dele. Når du befinder dig i Australiens tropiske nord, er det et ”must” at besøge verdens største, levende organisme, Great Barrier Reef.

Følgende oplevelser er inkluderet, så det skal bare aftales, hvornår det skal være. Her er altså både mulighed for eventyr og afslapning ved poolen.

 

Heldagstur til Great Barrier Reef

På denne spændende dagstur har du den helt unikke oplevelse at snorkle på hele to forskellige rev, som ligger langs det ydre barriererev. Du bliver afhentet på dit hotel og køres til Marina Mirage. Læn dig tilbage og slap af i den komfortable Silversonic-katamaran, når den sætter kurs mod dagens første stop. Her vil den erfarne snorkelinstruktør gennemgå alt det praktiske inden du dykker ned under vandoverfladen, og oplever skønheden på det farverige koralrev, og møder den eksotiske mangfoldighed af liv i havet.

Det er tid til frokost i den afkølede kabine med aircondition, hvor du også kan købe forfriskende drinks i baren om bord, inden den anden runde snorkling langs Agincourt Reef. Derefter er det tid til at vende tilbage til Port Douglas. 

Heldagstur til regnskoven

Dagen byder på en eksklusiv regnskovsoplevelse, hvor første stop er ved den berømte Mossman Gorge. Her venter en introduktion til det unikke verdensarvssted med en guidet tur og masser af fotomuligheder. Derefter er det tid til et flodkrydstogt på Daintree-floden, der er hjemsted for et righoldigt økosystem, den sky deltakrokodille, et oprindeligt fugleliv, sommerfugle og et generelt betagende natursceneri. Når vi krydser Daintree-floden, ender vi ved Alexandra Lookout, hvor du kan nyde den flotte udsigt over Daintree-flodens udmunding i Coral Sea. Derefter går turen til den private ejendom, Noah Valley, der er optaget på verdensarvslisten, og som rummer nogle af de mest spektakulære og uberørte regnskove i verden. Gå en tur langs "The Gateway To Paradise" og se en af de mest primitive, blomstrende planter, der findes, og nyd en forfriskende dukkert i den krystalklare regnskovsflod. Imens tilberedes vores grillfrokost i de unikke omgivelser midt i regnskoven.

 Vi fortsætter til Cape Tribulation med et stop ved Kulki Lookout, hvor der er en uovertruffen udsigt over regnskoven og stranden. Du er tilbage på hotellet sent om eftermiddagen.

Dag 20: Afgang fra Cairns

Det er tid til at sige farvel til Port Douglas, Cairns og Australien for denne gang.

Naturligvis er der mulighed for at forlænge dit ophold i Australien, eller booke et stopover i en af de pulserende, asiatiske metropoler på vej hjem.

Dag 21: Ankomst til Danmark

I dag lander du i Danmark efter tre uger i Australien. Velkommen hjem!

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

Panorama over Sydney Harbour. Sydney, Australien

Sydney

Rejs til skønne Sydney og oplev Utzons enestående Operahus, havnefront og livsglæde.

Med sin fantastiske beliggenhed omkring en stor naturlig havn, er Sydney uden tvivl blandt verdens smukkeste storbyer. Men Sydney er også en ægte australsk storby med et væld af seværdigheder, glimrende shopping og nogle af Australiens bedste restauranter.

Operahuset i Sydney

Utzons berømte Operahus ligger som et skib ned til vandet i hjertet af byen. Det kan i høj grad anbefales at købe billetter til en af de mange forestillinger. Eller tag på en guidet rundvisning gennem de forskellige sale og foyer, mens du hører anekdoter fra bygningens farverige historie. Guiden vil også fortælle om de unikke, arkitektoniske detaljer, der er med til at gøre operahuset til et af de mest markante bygningsværker i det 20. århundrede.

Udforsk Sydney med færge

Små færger sejler på kryds og tværs mellem Sydneys bydele. Dette er en fantastisk måde at komme rundt på, mens I oplever byen fra forskellige vinkler. Hop eksempelvis på færgen fra Operahuset med kurs mod det folkelige shoppingområde Darling Harbour. Eller tag båden til Manly, og nyd Sydneys berømte strandliv.

Bridge Climb i Sydney

Byens bedste udsigt fås dog fra toppen af Sydney Harbour Bridge, som I kan bestige på et såkaldt Bridge Climb. Sikkerheden er naturligvis i top, og udsigten over Operahuset, havnen og midtbyens skyskrabere er intet mindre end forrygende.

Luftfoto af Snelling Beach. Kangaroo Island, South Australia, Australien

Kangaroo Island

Kangaroo Island er vild og uberørt – og dybt fascinerende. Kun få andre steder i det sydlige Australien får du samme fornemmelse af, hvordan Australien må have set ud, da de første opdagelsesrejsende ankom til det ukendte kontinent.

Kangaroo Islands rige dyreliv

Dyrelivet på Kangaroo Island er særdeles rigt. Kig efter kænguruer, koalaer, myrepindsvin, emuer og et væld af andre dyr i Hanson Bay Wildlife Sanctuary samt Flinders Chase National Park. Oplev pelssælerne ved Admiral’s Arch, og kig efter nogle af de 260 fuglearter, der er registreret på øen. Deriblandt pingviner, der går i parade over stranden nær Kingscote ved solnedgang. Hold også øje med havet fra juni til august, hvor hvaler holder til ud for øen.

Vilde landskaber

Trods øens relativt lille størrelse byder Kangaroo Island på en stor variation af landskaber. Fra hvide strande med turkisblåt vand til dramatiske klippekyster og åbne busklandskaber med spredte eukalyptustræer. Sågar en lille ørken med gyldne sandklitter ved navn Little Sahara er at finde på øen. Mest berømt er dog Remarkable Rocks. En samling surrealistiske stenskulpturer på en klippe ud mod havet, der er blevet formet af elementernes rasen gennem millioner af år.

Australsk aboriginal ser på Ayers Rock (Uluru), Northern Territory, Australien

Uluru

Synet af Uluru, der hæver sig over Australiens røde ørken, er et højdepunkt på enhver rejse til Australien.

Mange kalder stadig den fascinerende sten i Autraliens outback sydvest for Alice Springs for Ayers Rock, men det officielle navn er Uluru.

Uluru kan opleves på mange måder

Tidligere var det nærmest et ritual at bestige Uluru. Men i dag vælger de fleste at opleve området på andre måder. Tag den næsten 10 km lange gåtur rundt om stenen, eller udforsk de gamle hulemalerier med en aboriginal guide fra det lokale anangu-folk, der kan fortælle om stenens spirituelle betydning og legenderne fra tidernes morgen. I kan lære meget mere om området og anangu-folkets kultur på besøgscenteret, og endelig må du ikke snyde dig selv for de spektakulære solnedgange, hvor solens bløde stråler får Uluru til at skifte farve, mens stjerner i tusindvis tænder sig på ørkenhimlen.

The Olgas og Kings Canyon

Flere spændende eventyr venter nær Uluru. Små stier snor sig ind mellem The Olgas; en samling af 36 monolitter, hvoraf den største er betydeligt højere end Uluru. Eller udforsk Kings Canyons stenede landskaber, der skjuler en fin lille oase klemt inde mellem høje klippevægge.

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Cairns

Cairns i det nordlige Queensland er perfekt til både afslapning og oplevelser under tropiske himmelstrøg.

Cairns ligger i den smukke stat Queensland, hvorfra du blandt andet har nem adgang til dybe kløfter, tæt jungle og ikke mindst det fascinerende Great Barrier Reef.

Dagsture fra Cairns

Et væld af spændende dagsture udgår fra Cairns. Kig efter saltvandskrokodiller i Daintree River, og besøg Cape Tribulation, hvor koralrevet møder regnskoven. Du kan også udforske naturskønne Mossman Gorge med en aboriginal-guide, eller hoppe på den gamle jernbane, der snor sig over jungleklædte bjerge mod Kuranda. Turen tilbage til Cairns kan foregå med den 7,5 km lange svævebane, hvor du svæver lige over regnskovens trækroner. Du kan også opleve den frodige natur i Atherton Tablelands fra en luftballon. Eller besøg de forunderlige lavatunneller i Undara. Den botaniske have i udkanten af Cairns er også et besøg værd. 

Sejlture til Great Barrier Reef fra Cairns

Cairns er det perfekte udgangspunkt for sejlture til Great Barrier Reef. Vælg mellem de smukke tropeøer, der ligger i forbindelse med revet. Eller tag på en dagstur til Outer Reef. Her er du på åbent hav. Men vandet er lavt, og snorklingen er i sand verdensklasse. Der er ingen strand i selve Cairns, men strande som Palm Cove ligger lige uden for byen.

Kort

Priseksempel

21 dage fra 58.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 58.500 pr. person ved 2 voksne

 

Tillæg i højsæson: ca. 5.000 - 10.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Fly Danmark – Australien t/r
 • Alle indenrigsflyvninger i Australien
 • Alle flyskatter og afgifter
 • 3 nætter i Sydney
 • Guidet rundvisning i Sydney Opera House, 1 time
 • Heldagstur til Blue Mountains inkl. frokost
 • 2 nætter i Adelaide
 • Heldagstur til Barossa Valley inkl. frokost og vinsmagning
 • 2-dages tur til Kangaroo Island inkl. 1 overnatning samt morgenmad, picnic-frokost i gourmetstil, guide, færgetransport til/fra Kangaroo Island og transport til/fra hotellet i Adelaide.
 • 1 nat i Adelaide
 • 1 nat i Alice Springs
 • Billeje fra Alice Springs till Ayers Rock inkl. forsikringer og GPS
 • 2 nætter på Kings Canyon Resort
 • 2 nætter på Ayers Rock Resort
 • ’Sounds of Silence’ solnedgangstur med middag under stjernerne
 • Sunrise Tour, formiddagstur til Kata Tjuta National Park
 • 5 nætter på resort i Port Douglas
 • Dagstur til Great Barrier Reef med besøg på to rev, med lån af snorkeludrustning samt frokost
 • Dagstur til Daintree National Park & Mossman Gorge inkl. transport, guide og let frokost
 • Transport fra/til de respektive lufthavne
 • Fuld klimakompensation
 • MyPlanet Concierge Service 24/7
Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Business class
 • Gebyr ved envejs billeje Alice Springs - Ayers Rock på 550 AUD, som betales på stedet.
 • Togrejse med "The Ghan" fra Adelaide-Alice Springs. (Kontakt os for pris)
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum til Australien
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Pingvinparade

Oplev den fantastiske pingvinparade på Phillip Island, og besøg en dyrepark med både koalaer og tasmanske djævle.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Yellow Waters - krokodille

Kakadu med egen bil

Kakadu National Park och Kathrine Gorge bjuder på spektakulär natur och spännande historia.

HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountain

6 dages vandretur i spektakulær natur ved Cradle Mountain på Tasmanien.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur til Hunter Valley

Nyd en heldagstur fyldt med fantastisk vin og mad i vinområdet, Hunter Valley, blot to timers kørsel fra Sydney.

Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Udforsk Blue Mountains til fods, og kom helt tæt på dyrelivet og nogle af Australiens spektakulære landskaber.

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Svøm med hvalhajer ved Exmouth

Svøm med hvalhajer, og kom helt tæt på verdens største fisk ved Ningaloo Reef i det vestlige Australien.

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Solopgang ved Kata Tjuta

Oplev de smukke klippeformationer Kata Tjuta ved solopgang, og udforsk området til fods.

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se ørkenen vågne

Se solen stå op med Ayers Rock i baggrunden, og lær meget mere om Australiens røde ørken.

The Ghan 6

Rejs med tog i Australien

Oplev Australien med de legendariske tog The Ghan og Indian Pacific, og få en rejse ud over det sædvanlige.

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.

Australien - victoria - Melbourne - central business district.jpg

Melbourne på cykel

Oplev Melbournes særlige stemning, smukke arkitektur og rige folkeliv på en guidet cykeltur.
 

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Udforsk Australiens kystlinje mod Det Indiske Ocean
 • Kør langs Coral Coasts strande og krystalklare vand
 • Oplev delfiner, skildpadder og pukkelhvaler tæt på

13 dage fra 36.500 kr pr. person

Det levende og forunderlige North Australia

Det levende og forunderlige North Australia

 • Udforsk det nordlige Australiens naturlige skønhed
 • Gå på opdagelse i de kosmopolitiske storbyer
 • Oplev det unikke Great Barrier Reef

16 dage fra 79.500 kr pr. person

Roadtrip: Det kulinariske Australien

Det kulinariske Australien

 • Rejs på tværs af det kulinariske Australien
 • Udforsk vinområderne Yarra Valley og Barossa Valley
 • Oplev det bedste af Australiens mangfoldige kultur

17 dage fra 48.000 kr pr. person

Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person

Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person

Luksus i tropiske Queensland

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra 60.000 kr pr. person

Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra 39.900 kr pr. person

Kimberley i firehjulstrækker

Kimberley i firehjulstrækker

 • Perth & Rottnest Island
 • Outback-eventyr i Kimberley & Kakadu
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

18 dage fra 51.233 kr pr. person

Det sydlige Australiens højdepunkter

Det sydlige Australiens højdepunkter

 • Fantastisk dyreliv og smuk natur
 • Mange guidede oplevelser
 • Kør-selv ad Great Ocean Road

23 dage fra 48.128 kr pr. person

Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person

Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.000 kr pr. person

Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. person

Queenslands højdepunkter i bil

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Regnskov & snorkling på Great Barrier Reef

17 dage fra 37.778 kr pr. person