70125011 Få et tilbud
Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

En fantastisk rejse til Australien, der giver dig alle de største oplevelser: Sydney Opera House, den røde ørken ved Uluru, kænguruer og koalaer på Kangaroo Island, og regnskov og Great Barrier Reef i det tropiske nord.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

21 dage fra 58.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Det bedste af Australien er den komplette rundrejse til dig, der vil opleve alt det bedste af Australien. En af vores mest populære rejser med masser af indhold og fantastiske oplevelser.

Det bedste af Australien

Rejsen starter ud i Sydney med fire overnatninger, så du har god tid til at opleve byen og alle dens seværdigheder. Besøg Sydney Opera House (med en guidet rundvisning inkluderet), den gamle bydel, The Rocks, den botaniske have og ikke mindst den verdensberømte strand med livredderne, Bondi Beach. Du skal også på en dagstur ud i den storslåede natur i Blue Mountains. Men på trods af alt dette spændende, har du altså stadig god tid til at opleve Sydney på egen hånd. 

Dyrelivet på Kangaroo Island 

Næste stop på rejsen er South Australia og Adelaide. Her har du chancen for at opleve byen og det berømte vinområde, Barossa Valley, inden du når frem til et af de absolutte højdepunkter på rejsen – den todages, guidede tur til Kangaroo Island. Den lille ø er et sandt mekka for dyreinteresserede, og du har mulighed for at opleve kænguruer, koalaer samt spændende klippeformationer på meget tæt hold. Med den isolerede beliggenhed har Kangaroo Island gennem tusinder af år udviklet sig i sin egen retning, da naturen og dyrene har være beskyttet mod ydre påvirkninger. Det er ikke underligt, at øen kaldes ’Australiens svar på Galapagos’. 

Kings Canyon & Uluru i Red Centre 

Efter nogle fantastiske dage i South Australia, flyver du videre till den røde ørken og Alice Springs. Det er tid til et lidt primitivt, men samtidig meget stort, eventyr for hele familien. Eventyret starter i Alice Springs, hvor du afhenter udlejningsbilen, inden du kører til den smukke Kings Canyon. Den rejser sig 270 meter over havets overflade, og ligger i hjertet af Australiens Red Centre. Kings Canyon er skabt af lag af sandsten og hård skiffer, der har formet dette unikke sted som en oase med naturlige klippebassiner og et enestående plante- og dyreliv. Her kan du vælge mellem et almindeligt hotelværelse eller en fantastisk overnatning i et moderne glamping-telt. Vi anbefaler klart det sidste! Efter vandreture og oplevelser i Kings Canyon, går rejsen videre mod Uluru – eller Ayers Rock i folkemunde. Her afleverer du bilen, hvorefter du runder turen af med to dages oplevelser omkring den verdensberømte monolit. Det bliver blandt andet solopgang og solnedgang, og en middag under stjernehimlen. 

Det tropiske nord

Efter nogle uforglemmelig dage, spækket med outback-oplevelser, går turen videre til Queensland og Port Douglas, hvor du afrunder din Australienrejse. Du bor på et skønt resort i Port Douglas, cirka en time nord for Cairns, hvor du skal opleve verdens ældste regnskov i Daintree National Park, og ikke mindst Great Barrier Reefs smukke koralrev på en heldagstur. Dagsturen med snorkling på revet er inkluderet, men der er naturligvis også tid til at dyrke solen, bade og i det hele taget bare nyde livet. 

Denne tur rummer det meste af det, du gerne vil opleve af Australien, og den er uden tvivl vores mest populære rejse. Naturligvis skræddersyr vi rejsen præcist som du ønsker den. 

Kontakt vores rejseeksperter på 70125011 og få et uforpligtende tilbud på denne rejse.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

En fantastisk rejse til Australien, der giver dig alle de største oplevelser: Sydney Opera House, den røde ørken ved Uluru, kænguruer og koalaer på Kangaroo Island, og regnskov og Great Barrier Reef i det tropiske nord.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Eventyret starter i dag, når du forlader Danmark og rejser østpå med kurs mod landet ”Down Under”.

Dag 2: Asien

På din rejse til Australien har du en mellemlanding et sted i Asien. Hvor det præcist er, afhænger af luftfartsselskabet, du flyver med. Du har mulighed for at tage et stopover, så du deler den lange rejse op, og samtidig besøger et nyt sted. Du kan tage et par dage i Dubai, og opleve verdens højeste bygning, Burj Khalifa, nyde kulturen i Bangkok, udforske Singapores streetfood eller shoppe løs i Hong Kong.

Dag 3: Ankomst til Sydney

Endelig er du i Australien. Du ankommer til fantastiske Sydney, hvor der venter fire dage med oplevelser. Det er nemt at komme fra lufthavnen med offentlig transport eller taxi, hvorefter du kan tjekke ind på det centralt beliggende hotel, som vi har reserveret til dig. Brug resten af dagen på at opdage Sydney, og vænne dig til den nye tidszone, som du nu befinder dig i.

Dag 4: Sydney og operahuset

Første hele dag i Sydney, hvor vi har arrangeret en rundvisning til dig i Sydney Opera House. Det er et af verdens mest berømte bygningsværker, tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon, der stod færdigt den 20. oktober 1973. Et andet skandinavisk islæt er tagbelægningen, der består af mere end en million hvide kakler, som er produceret i Sverige.

Den guidede rundvisning viser dig alt det bedste af operahuset indefra. Her bliver der gået ned i de helt små detaljer, og du får alle de spændende anekdoter fortalt, som du ellers var gået glip af. Og hvorfor ikke kombinere oplevelsen med aftenens forestilling?

Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 5: Dagsudflugt til Blue Mountains

En guidet tur til Blue Mountains er et ”must”, når man er i Sydney. Nationalparken er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Det skyldes områdets 91 forskellige arter af eukalyptus og 132 øvrige plantearter, som kun vokser i dette område. Blue Mountains er et magisk sted uanset årstiden. Dråber af olier fra eukalyptustræerne, sammen med støvet og fugten, giver et helt specielt skær. På afstand ser det blåligt ud, hvilket har givet bjergområdet sit navn.

Dagsturen er en flot naturoplevelse, der ikke sætter de store krav til fysikken. Du bliver afhentet fra morgenstunden på hotellet, og turen går derefter over den spektakulære Sydney Harbour Bridge. På turen mod bjergene er der tid til en kop morgenkaffe i den australske bush. Her kan du opleve kænguruer tæt på, og de venligtsindede papegøjer og kakaduer, der lever i området. Den guidede dagstur foregår i firehjulstrækkere, der betyder, at man kommer længere ind i området, end hvis turen foregik i mere traditionelle turistbusser. Du kommer forbi ”The Three Sisters”, der er en af Australiens berømte naturseværdigheder, og gennem spektakulære canyons og vandfald. Frokosten nyder du på et skønt, historisk bjerghotel.

Transport, let frokost og guidning på hele turen er inkluderet. Du er tilbage i Sydney om eftermiddagen.

Dag 6: Sydney - Adelaide

I dag venter der nye eventyr, når du forlader Sydney og flyver sydpå mod Australiens gastronomiske hovedstad, Adelaide i South Australia. Efter transporten til hotellet, der ligger i den centrale del af Adelaide, har du resten af dagen på egen hånd, hvor du bare kan slentre rundt i byen og frem for alt nyde en rigtig god middag på en af de mange fantastiske restauranter, du finder her.

Dag 7: Barossa Valley

I dag skal du nyde en tur gennem South Australias internationalt anerkendte vinregion. Sammen med en vinekspert besøger du fire boutiquevingårde, møder vinbønderne, smager på vinene og forfiner din påskønnelse af disse gode australske vine. Vi kører gennem de naturskønne Adelaide Hills, forbi Torrens Gorge, til byen Gumeracha. Turen går videre gennem det smukke landskab til den 100 år gamle fabrik, Angas Park, der er kendt for de tørrede frugter og nødder. Vi ankommer til den maleriske landsby Tanunda, hvor vi gør stop ved et lokalt bageri for at nyde tysk bagværk.

Derefter skal du fordybe dig i historien om Kaeslers vinmarker, og møde Grant Burges vinproducent Craig Stansborough, mens du smager på deres premium vine. Efter frokosten på Harvest Kitchen, besøger du Kies Family Wines, og smager deres signaturvine i varianterne rød, hvid, mousserende, port og muscat. Hos den prisbelønnede vinproducent Wolf Blass Wines kan du besøge deres Heritage Museum og Trophy Room.

Transport tilbage til hotellet. Heldagstur i privat bil med maksimalt 6 gæster. Frokost, vinsmagninger og guide er inkluderet. Ønsker du ikke at besøge vinområdet, kan vi vejlede om andre spændende udflugter i omegnen.

8-9: Kangaroo Island

I dag er det tid til et af turens absolutte højdepunkter - en todages guidet tur til Kangaroo Island! Denne vidunderlige tur præsenterer det bedste af Kangaroo Island. Du kommer helt tæt på Kangaroo Islands dyreliv, og lærer det rigtig godt at kende. Den lokale guide tager dig med på en personlig rundtur på Kangaroo Island, hvor du vil se den australske søløve, kænguruer, koalaer og de oprindelige australske fuglearter på deres uberørte levesteder. Turen går videre til Flinders Chase National Park i den vestlige ende af øen, hvor du skal opleve de imponerende stenformationer, Remarkable Rocks og Admirals Arch. Ved Admirals Arch kan du betragte de langnæsede pelssæler fra udsigtspunkterne og strandpromenaden, når de ligger og hviler på klipperne. Denne todages tur er den perfekte måde at opleve det uspolerede og vilde naturområde, og du vil hurtigt forstå, hvorfor Kangaroo Island er en af Australiens mest ikoniske destinationer for naturelskere. 

Bustransport, færge fra Adelaide til Kangaroo Island t/r, udvalgte måltider, guide og overnatning i dobbeltværelse er inkluderet.

Dag 9: Adelaide

Du er tilbage i Adelaide igen om aftenen, hvor du har transport til dit hotel. Resten af aftenen er på egen hånd.

Dag 10: Adelaide - Alice Springs

Efter et par fantastiske dage i South Australia flyver du videre til den røde ørken ved Alice Springs, hvor der venter et enkelt og dejligt eventyr for hele familien. Der er transport til hotellet i Alice Springs, hvorefter eftermiddagen er på egen hånd, når du skal opleve byen.

Dag 11: Alice Springs - Kings Canyon

Dagen starter med en tur til Alice Springs lufthavn, hvor udlejningsbilen skal afhentes. Du oplever den australske outback fra første parket på vejen til Kings Canyon, en køretur på 3½ time. Velankommet til Kings Canyon, tjekker du ind på indkvarteringen, hvorefter den resterende dag er på egen hånd. Du kan enten overnatte i et almindeligt hotelværelse eller vælge et moderne glampingtelt. Tal med din rejseekspert om mulighederne.

Dag 12: Kings Canyon

Kings Canyon ligger i Watarrka National Park, og har panoramaudsigt over sandstensklipperne, der grænser op til den stille oase i ”The Red Centre". Det er en del af et gammelt område, der er helligt for mange af de oprindelig folk i regionen. De skarpe kløfter og sandstensklipper beskytter den livgivende sø og den lille, ældgamle lund med bregner og gummitræer, der ligger midt i det rødbrune ørkenlandskab. Dagen er helt på egen hånd, men vi anbefaler, at du tager en af de spektakulære vandreture i Kings Canyon. Du kan tage en afslappende vandretur helt nede ved Kings Canyons flodleje, eller helt oppe på kanten med en uovertruffen udsigt ned gennem kløften. Uanset hvilken af de kortere vandretur du vælger, får du et helt fantastisk indtryk af dette unikke sted.

Dag 13: Kings Canyon - Ayers Rock

I dag tjekker du ud fra Kings Canyon Resort og kører mod den røde ørkens hjerte, Ayers Rock. Her er det tid til at aflevere udlejningsbilen i lufthavnen, hvorefter der er transport til Ayers Rock Resort, hvor du skal bo. Sent på eftermiddagen skal du opleve solnedgangen ved Uluru, og nyde en middag under himlens millioner af stjerner på den prisbelønnede restaurant Sounds of Silence. Nip til et glas champagne til lyden af en enlig didgeridoo, mens solen langsomt går ned over Olgas (Kata Tjuta) og Ayers Rock (Uluru). Nyd gourmet grillmiddagen med de australske delikatesser, læn dig tilbage og mærk ørkennattens mystik, mens en astronom forklarer om den klare nattehimmel over den sydlige halvkugle.

Dag 14: Solopgang i Kata Tjuta National Park

Start dagen med den unikke oplevelse, som det er at se solen stå op over Kata Tjutas kupleformede klipper, der også kendt som The Olgas. Nyd synet af de fantastiske formationer, når de er badet i det tidlige morgenlys. Ledsaget af din guide til Uluru Kata Tjutas udsigtspunkt, vil du høre alt om udviklingen af de 36 naturlige, afrundede klipper gennem millioner af år. Nyd derefter en lækker outback picnic-morgenmad i de naturskønne omgivelser, før turen går til Walpa Gorge, der er et helligt, ceremonielt sted for den aboriginiske befolkningsgruppe, Anangu. Du går stilfærdigt mellem de skyhøje klippevægge, mens din guide fortæller om betydningen af stedet, der er opkaldt efter vinden, der blæser mellem Kata Tjutas klippekupler. Der er transport tilbage til hotellet, og resten af dagen er på egen hånd. Måske er det tid til at ligge ved poolen i et par timer.

Dag 15-20: Cairns/Port Douglas

I dag er det blevet tid til at forlade Northern Territory og flyve nordpå mod Australiens varmere, tropiske områder. Du lander i Cairns, hvor du mødes af vores chauffør, der skal bringe dig til Port Douglas, der ligger omkring en halvanden times tid nord for Cairns. Hele fire dage på dette vidunderlige sted ligger foran dig. Dage, hvor du kan opdage alt det spændende i denne del af Australien, men hvor du også kan slappe af og nyde solen og havet. Der er god tid til begge dele. Når du befinder dig i Australiens tropiske nord, er det et ”must” at besøge verdens største, levende organisme, Great Barrier Reef.

Følgende oplevelser er inkluderet, så det skal bare aftales, hvornår det skal være. Her er altså både mulighed for eventyr og afslapning ved poolen.

 

Heldagstur til Great Barrier Reef

På denne spændende dagstur har du den helt unikke oplevelse at snorkle på hele to forskellige rev, som ligger langs det ydre barriererev. Du bliver afhentet på dit hotel og køres til Marina Mirage. Læn dig tilbage og slap af i den komfortable Silversonic-katamaran, når den sætter kurs mod dagens første stop. Her vil den erfarne snorkelinstruktør gennemgå alt det praktiske inden du dykker ned under vandoverfladen, og oplever skønheden på det farverige koralrev, og møder den eksotiske mangfoldighed af liv i havet.

Det er tid til frokost i den afkølede kabine med aircondition, hvor du også kan købe forfriskende drinks i baren om bord, inden den anden runde snorkling langs Agincourt Reef. Derefter er det tid til at vende tilbage til Port Douglas. 

Heldagstur til regnskoven

Dagen byder på en eksklusiv regnskovsoplevelse, hvor første stop er ved den berømte Mossman Gorge. Her venter en introduktion til det unikke verdensarvssted med en guidet tur og masser af fotomuligheder. Derefter er det tid til et flodkrydstogt på Daintree-floden, der er hjemsted for et righoldigt økosystem, den sky deltakrokodille, et oprindeligt fugleliv, sommerfugle og et generelt betagende natursceneri. Når vi krydser Daintree-floden, ender vi ved Alexandra Lookout, hvor du kan nyde den flotte udsigt over Daintree-flodens udmunding i Coral Sea. Derefter går turen til den private ejendom, Noah Valley, der er optaget på verdensarvslisten, og som rummer nogle af de mest spektakulære og uberørte regnskove i verden. Gå en tur langs "The Gateway To Paradise" og se en af de mest primitive, blomstrende planter, der findes, og nyd en forfriskende dukkert i den krystalklare regnskovsflod. Imens tilberedes vores grillfrokost i de unikke omgivelser midt i regnskoven.

 Vi fortsætter til Cape Tribulation med et stop ved Kulki Lookout, hvor der er en uovertruffen udsigt over regnskoven og stranden. Du er tilbage på hotellet sent om eftermiddagen.

Dag 20: Afgang fra Cairns

Det er tid til at sige farvel til Port Douglas, Cairns og Australien for denne gang.

Naturligvis er der mulighed for at forlænge dit ophold i Australien, eller booke et stopover i en af de pulserende, asiatiske metropoler på vej hjem.

Dag 21: Ankomst til Danmark

I dag lander du i Danmark efter tre uger i Australien. Velkommen hjem!

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

Panorama over Sydney Harbour. Sydney, Australien

Sydney

Panorama over Sydney Harbour. Sydney, Australien

Rejser til Sydney

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person


Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person


Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra 39.900 kr pr. person


Det sydlige Australiens højdepunkter

Det sydlige Australiens højdepunkter

 • Fantastisk dyreliv og smuk natur
 • Mange guidede oplevelser
 • Kør-selv ad Great Ocean Road

23 dage fra 48.128 kr pr. person


Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person


Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.000 kr pr. person


Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. personUdflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.


Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.


Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 


Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.


rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.


Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.


Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.


Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.


Australien - New South Wales - Sydney - Skyline3_0

Guidet rundtur i Sydney

Udforsk fantastiske Sydney på en guidet rundtur, som tager dig til byens største seværdigheder.


Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (6)

Eksklusivt cruise i Sydney

Oplev Sydney Harbour om bord på en lækker yacht med kun 14 passagerer. Skøn frokost inkluderet.


Australien - New South Wales - Sydney - Bridge Climb.jpg

Bridge Climb i Sydney

Stå på toppen af Harbour Bridge ved solopgang, når solen kaster sine gyldne stråler på Operahusets hvide tag.Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Sydney.


Australien - New South Wales - Sydney - Bridge Climb.jpg

Oplev et Bridge Climb i Sydney

Kjeld Nielsen beretter her om, hvordan det er at bestige Sydneys ikoniske Harbour Bridge – en oplevelse også du kan…


Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (6)

Historien bag Operahuset i Sydney

Mange rejsende i Australien og langt de fleste i Sydney slår et smut forbi byens berømte operahus, der ligger smukt ud til den…


Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Aboriginal klippekunst 2

Aboriginal kunst – billeder fra tidernes morgen

Siden tidernes morgen har den oprindelige befolkning i Australien beskrevet deres verden og mytologier gennem fantastiske klippemalerier rundt om i landet. De…


Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

3 gode udflugter fra Sydney

Det er værd at krydre rejsen til Sydney med nogle af de mange forskellige oplevelser, der venter omkring byen.


Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock - mennesker

3 generationer Down Under

Jørgen Meier rejste med MyPlanet til Australien. En rejse, der skulle vise sig at blive et minde for livet.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

Luftfoto af Snelling Beach. Kangaroo Island, South Australia, Australien

Kangaroo Island

Luftfoto af Snelling Beach. Kangaroo Island, South Australia, Australien

Rejser til Kangaroo Island

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


Det sydlige Australiens højdepunkter

Det sydlige Australiens højdepunkter

 • Fantastisk dyreliv og smuk natur
 • Mange guidede oplevelser
 • Kør-selv ad Great Ocean Road

23 dage fra 48.128 kr pr. person


Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.000 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.


Australien - South Australia - Kangaroo Island - Dyr - Søløve (12).jpg

Guidet tur til Kangaroo Island

Mød sæler, koalaer, pingviner, kænguruer og wallabies på denne to-dages tur til Kangaroo Island.


Luftfoto af Snelling Beach. Kangaroo Island, South Australia, Australien

Dagstur til Kangaroo Island

Oplev Kangaroo Islands dramatiske landskaber og rige dyreliv på denne guidede dagstur med fly fra Adelaide.


australien_-_south_australia_-_kangaroo_island_-_dyr_-_soeloeve_7.jpg

Det bedste af Kangaroo Island

Oplev det bedste af Kangaroo Islands storslåede natur og rige dyreliv på denne 2-dages tur fra Adelaide.

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Kangaroo Island.


Australien - South Australia - Kangaroo Island - kaenguruer_0

Tæt på naturen på Kangaroo Island

Dyrelivet på Kangaroo Island er fantastisk. Men øen byder også på storslåede landskaber og en række andre overraskende oplevelser. Så…


wombat

South Australias bedste naturoplevelser

South Australia er rig på særprægede dyr, fantastiske landskaber og ekstraordinære oplevelser. Spørgsmålet er, hvor vild har du lyst til,…

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

Australsk aboriginal ser på Ayers Rock (Uluru), Northern Territory, Australien

Uluru

Australsk aboriginal ser på Ayers Rock (Uluru), Northern Territory, Australien

Rejser til Uluru

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person


Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.


australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Solopgang ved Kata Tjuta

Oplev de smukke klippeformationer Kata Tjuta ved solopgang, og udforsk området til fods.


Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.


Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se ørkenen vågne

Se solen stå op med Ayers Rock i baggrunden, og lær meget mere om Australiens røde ørken.


Field of Light Uluru - Landscape.jpeg

Field of Lights ved Uluru

Oplev den smukke kunstinstallation Field of Light ved Uluru, og nyd solopgangen over ørkenen.


Australien - Northern Territory - Kings canyon 7

Ayers Rock og Kings Canyon

På denne tre-dages tur til Ayers Rock og Kings Canyon venter der dig en række smukke naturoplevelser.


Australsk aboriginal ser på Ayers Rock (Uluru), Northern Territory, Australien

Guidet eventyr ved Ayers Rock

Oplev Ayers Rock, The Olgas og Kings Canyon på denne 3-dages safaritur fra Alice Springs.

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Uluru.


panorama af enorme Ayers Rock monolit fra Talinguru Nyakunytjaku solopgang udsigt område i Uluru-Kata Tjuta National Park, Australien, Northern Territory

Safari i den røde ørken

Familien Nielsen, der består af far, mor og to børn, har været tre uger i Australien og er kommet hjem…


Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Aboriginal klippekunst 2

Aboriginal kunst – billeder fra tidernes morgen

Siden tidernes morgen har den oprindelige befolkning i Australien beskrevet deres verden og mytologier gennem fantastiske klippemalerier rundt om i landet. De…


Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock - mennesker

3 generationer Down Under

Jørgen Meier rejste med MyPlanet til Australien. En rejse, der skulle vise sig at blive et minde for livet.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Cairns

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Rejser til Cairns

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person


Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person


Luksus i tropiske Queensland

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra 60.000 kr pr. person


Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person


Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. person


Queenslands højdepunkter i bil

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Regnskov & snorkling på Great Barrier Reef

17 dage fra 37.778 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.


HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.


Australien - Queensland - great barrier reef - sandø - freedom krydstogt_0

Heldagstur til Upolu Cay og Reef

Stå til søs på en fantastisk heldagsudflugt til den smukke koralø Upolu Cay og Great Barrier Reef.


Australine - Queensland - Cairns - Kuranda Toget

Heldagstur til Kuranda

Lær om aboriginal-kultur og kør med historisk bjergtog og svævebane til Kuranda i regnskoven.


Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

4 dages krydstogt ved revet

Oplev fantastiske tropeøer og snorkling i verdensklasse ved Great Barrier Reef fra Cairns.


Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Lizard-Island - strand 5_0.jpg

5 dages krydstogt ved revet

Snorkling i verdensklasse på Great Barrier Reef, fantastiske Lizard Island og Georgetown.

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Cairns.


Australien - Queensland - Lamington National Park - Australian Rainbow Lorikeet2.jpg

Vild natur omkring Cairns

Nogle gange behøver man ikke rejse til verdens ende for at opleve vild og uberørt natur. Ofte er det nok…


Flod som rinner genom regnskog i Daintree National Park, Australien

På tur til Queenslands regnskov

Tag med på tur til Queenslands regnskov. Læs her Anders Lundins beretning om mødet med Daintree i det nordligste Queensland,…


Australien - Queensland - Great Barrier Reef -Hayman Island - strand 1

Krydstogt ved Great Barrier Reef

Oplev det bedste af Australiens Great Barrier Reef, fantastisk regnskov og private tropiske øer på et 4 eller 5 dages…


Australien - Queensland -Undara.jpg

5 unikke Queensland-oplevelser

Great Barrier Reef, smukke strande og storbyerne Brisbane og Cairns er hvad Queensland er mest kendt for. Men Australiens nordøstlige…

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

Kort

Priseksempel

21 dage fra 58.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 58.500 pr. person ved 2 voksne

 

Tillæg i højsæson: ca. 5.000 - 10.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Fly Danmark – Australien t/r
 • Alle indenrigsflyvninger i Australien
 • Alle flyskatter og afgifter
 • 3 nætter i Sydney
 • Guidet rundvisning i Sydney Opera House, 1 time
 • Heldagstur til Blue Mountains inkl. frokost
 • 2 nætter i Adelaide
 • Heldagstur til Barossa Valley inkl. frokost og vinsmagning
 • 2-dages tur til Kangaroo Island inkl. 1 overnatning samt morgenmad, picnic-frokost i gourmetstil, guide, færgetransport til/fra Kangaroo Island og transport til/fra hotellet i Adelaide.
 • 1 nat i Adelaide
 • 1 nat i Alice Springs
 • Billeje fra Alice Springs till Ayers Rock inkl. forsikringer og GPS
 • 2 nætter på Kings Canyon Resort
 • 2 nætter på Ayers Rock Resort
 • ’Sounds of Silence’ solnedgangstur med middag under stjernerne
 • Sunrise Tour, formiddagstur til Kata Tjuta National Park
 • 5 nætter på resort i Port Douglas
 • Dagstur til Great Barrier Reef med besøg på to rev, med lån af snorkeludrustning samt frokost
 • Dagstur til Daintree National Park & Mossman Gorge inkl. transport, guide og let frokost
 • Transport fra/til de respektive lufthavne
 • Fuld klimakompensation
 • MyPlanet Concierge Service 24/7
Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Business class
 • Gebyr ved envejs billeje Alice Springs - Ayers Rock på 550 AUD, som betales på stedet.
 • Togrejse med "The Ghan" fra Adelaide-Alice Springs. (Kontakt os for pris)
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum til Australien
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Pingvinparade

Oplev den fantastiske pingvinparade på Phillip Island, og besøg en dyrepark med både koalaer og tasmanske djævle.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Yellow Waters - krokodille

Kakadu med egen bil

Kakadu National Park och Kathrine Gorge bjuder på spektakulär natur och spännande historia.

HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountain

6 dages vandretur i spektakulær natur ved Cradle Mountain på Tasmanien.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur til Hunter Valley

Nyd en heldagstur fyldt med fantastisk vin og mad i vinområdet, Hunter Valley, blot to timers kørsel fra Sydney.

Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Udforsk Blue Mountains til fods, og kom helt tæt på dyrelivet og nogle af Australiens spektakulære landskaber.

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Svøm med hvalhajer ved Exmouth

Svøm med hvalhajer, og kom helt tæt på verdens største fisk ved Ningaloo Reef i det vestlige Australien.

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Solopgang ved Kata Tjuta

Oplev de smukke klippeformationer Kata Tjuta ved solopgang, og udforsk området til fods.

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se ørkenen vågne

Se solen stå op med Ayers Rock i baggrunden, og lær meget mere om Australiens røde ørken.

The Ghan 6

Rejs med tog i Australien

Oplev Australien med de legendariske tog The Ghan og Indian Pacific, og få en rejse ud over det sædvanlige.

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.

Australien - victoria - Melbourne - central business district.jpg

Melbourne på cykel

Oplev Melbournes særlige stemning, smukke arkitektur og rige folkeliv på en guidet cykeltur.
 

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Udforsk Australiens kystlinje mod Det Indiske Ocean
 • Kør langs Coral Coasts strande og krystalklare vand
 • Oplev delfiner, skildpadder og pukkelhvaler tæt på

13 dage fra 36.500 kr pr. person

Det levende og forunderlige North Australia

Det levende og forunderlige North Australia

 • Udforsk det nordlige Australiens naturlige skønhed
 • Gå på opdagelse i de kosmopolitiske storbyer
 • Oplev det unikke Great Barrier Reef

16 dage fra 79.500 kr pr. person

Roadtrip: Det kulinariske Australien

Det kulinariske Australien

 • Rejs på tværs af det kulinariske Australien
 • Udforsk vinområderne Yarra Valley og Barossa Valley
 • Oplev det bedste af Australiens mangfoldige kultur

17 dage fra 48.000 kr pr. person

Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person

Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person

Luksus i tropiske Queensland

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra 60.000 kr pr. person

Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra 39.900 kr pr. person

Kimberley i firehjulstrækker

Kimberley i firehjulstrækker

 • Perth & Rottnest Island
 • Outback-eventyr i Kimberley & Kakadu
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

18 dage fra 51.233 kr pr. person

Det sydlige Australiens højdepunkter

Det sydlige Australiens højdepunkter

 • Fantastisk dyreliv og smuk natur
 • Mange guidede oplevelser
 • Kør-selv ad Great Ocean Road

23 dage fra 48.128 kr pr. person

Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person

Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.000 kr pr. person

Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. person

Queenslands højdepunkter i bil

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Regnskov & snorkling på Great Barrier Reef

17 dage fra 37.778 kr pr. person