70125011 Få et tilbud
Kimberley i firehjulstrækker

Kimberley i firehjulstrækker

Turen gennem Kimberley i firehjulstrækker fra Broome til Darwin er et af Australiens helt store eventyr.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

18 dage fra 51.233 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Kimberley i firehjulstrækker

Kimberley i firehjulstrækker. Kast dig ud i det helt store eventyr i firehjulstrækker fra Broome til Darwin. Turen fører dig gennem stenede, vidtstrakte ørkenlandskaber med gamle baobabtræer, højt til himlen og dramatiske kløfter. Svøm i vandhuller, oplev vægmalerier fra tidernes morgen, og kom helt tæt på Australiens rige dyreliv. Fra Broome går turen ad afsidesliggende Gibb River Road tværs gennem Kimberley til Northern Territory, hvor du sejler gennem Katherine Gorge og udforsker det verdensberømte vådområde Kakadu, inden rejsen slutter i Darwin. Men inden du starter rejsen vil du opleve nåen dage i Western Australias storby, Perth.

Broome

Broome blev grundlagt af perlefiskere i 1880’erne, og i årtierne der fulgte, kom størstedelen af verdens perlemor herfra. I dag er det dog de skønne strande, det turkisblå vand og de dramatiske ørkenlandskaber omkring byen, der lokker eventyrer, kunstnere og rejsende til denne ekstremt afsidesliggende by. Du henter firehjulstrækkeren, og snart har du lagt civilisationen bag dig. Turen fører dig ad Gibb River Road med kurs mod Darwin i Northern Territory. Her fuldendes rejsen med flere naturoplevelser, når du sejler mellem høje klippevægge i Katherine Gorge og kigger efter krokodiller, kakaduer og klippemalerier i fantastiske Kakadu National Park.

Kimberley National Park

Det gigantiske område Kimberley indbyder til et ægte eventyr gennem stenede, vidtstrakte ørkenlandskaber med gamle boabtræer, højt til himlen og dramatiske kløfter. Svøm i vandhuller, oplev vægmalerier fra tidernes morgen, og kom tæt på Australiens rige dyreliv. Undervejs kan du bo på ægte kvægfarme og opleve hverdagen i Outbacken.

Katherine & Kakadu National Park

Kakadu National Park er med rette en af Australiens mest berømte nationalparker. Ikke blot byder det enorme område på en fantastisk variation af landskaber. Fra brusende vandfald og lodrette klippevægge til vidtstrakte flodsletter og frodige vådområder. Dyrelivet er lige så varieret, og kakadu et et godt sted at kigge efter eksempelvis papagøjer, vandbøfler og saltvandskrokodiller. Det hele fuldendes af områdets rige historie. Aboriginere har levet i og med disse landskaber i mindst 23.000 år – muligvis op til 50.000 år – og deres tætte forhold til naturen illustreres i nogle af landets smukkeste, ældste og mest avancerede klippemalerier.

Denne kombination af dyreliv, landskaber og kultur har ikke blot sikret Kakadu en plads på UNESCOs kulturarvsliste. Nationalparken er som et af kun meget få steder i verden indskrevet på listen for både sin kultur og natur.

Rejsen går kun i vores sommerferie, når det er tørtid i denne del af Australien.

Kontakt vores Australieneksperter

Kontakt vores eksperter for et uforpligtende tilbud på denne fantastiske rejse i Western Australia.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Turen gennem Kimberley i firehjulstrækker fra Broome til Darwin er et af Australiens helt store eventyr.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen via Østen mod Australien. Der er gode muligheder for at bryde rejsen op med et par dage i eksempelvis Hongkong eller Singapore, hvis du ønsker det.

Dag 2: Perth

I dag lander du i Australiens mest solrige by, Perth. Privat transport til dit hotel i det centrale Perth, check-in og resten af ​​dagen fri til oplevelse av Perth.

Dag 3: Dagstur til Rottnest Island

Udflugt

Gå ombord på Rottnest Express-færgen til øen, og sørg for at forudbestille din cykel med din færgebillet for at sikre, at den venter på dig på anløbsbroen, når du stiger af. Cykel langs kysten til afsondrede strande og bugter, hvor du kan stoppe for en picnic. Nyd et krydstogt ned ad Swan River komplet med kommentarer. Udforsk fyrtårne, historiske bygninger og gamle forter. Hold øje med quokkaer undervejs, små pungdyr, der er kendt som det lykkeligste dyr i verden på grund af deres søde og pelsede udseende. Tag den valgfrie gratis guidede Quokka-vandring for at lære om disse yndige dyr.

Transport tilbage til Perth om eftermiddagen.

Dag 4: Perth på egen hånd

Den ekstremt afsides beliggenhed på vestkysten får mange til at droppe Perth, når rejsen til Australien planlægges. Men det er synd, for Perth er en fantastisk by fyldt med flotte strande, store parker og masser af folkeliv. Og så gør det jo heller ikke noget, at Perth er Australiens mest solrige by.

Dag 5-6: Broome

Check-out fra hotellet i Perth og privat transfer til lufthavnen for rejsen til Broome. Når du ankommer til Broome, skal du tjekke ind på dit hotel, og resten af ​​dagen er fri til at slappe af ved poolen eller udforske Broome. Her har du to overnatninger og god tid til at opleve Broome og måske smukke Cable Beach.

Broome blev grundlagt af perlefiskere i 1880’erne, og i årtierne der fulgte, kom størstedelen af verdens perlemor herfra. I dag er det dog de skønne strande, det turkisblå vand og de dramatiske ørkenlandskaber omkring byen, der lokker eventyrer, kunstnere og rejsende til denne ekstremt afsidesliggende by.

Dag 7: Broome - Imintji

Eventyret begynder for alvor i dag, når du henter firehjulstrækkeren og lægger civilisationen bag dig. Kør mod nordvest til grotterne ved Tunnel Creek National Park og videre til smukke Windjana Gorge National Park. Første del af af ture går ad en god hovedvej, men det ændrer sig hurtigt, når du svinger ind på Gibb River Road. Du kører af en grusvej til Saddlers Creek Crossing og videre mod Imintji Safari Camp. Du overnatter i Imintji på Bell George Wilderness Lodge. Lodgen ligger smukt, og der bliver rig mulighed for at nyde de skønne omgivelser. På lodgen er der en bar og lounge, hvor du kan slappe af efter dagens oplevelser.

Distance: ca. 575 km.

Dag 8: Imintji - Mt. Elizabeth Station

Efter morgenmad drejer du igen ud på støvede Gibb River Road, der fører dig dybere ind i Kimberleys solbagte landskaber med røde klipper og spredte baobabtræer, der på forunderlig vis formår at overleve i den stenede jord. Du kan vaske støvet af i Galvans Gorge eller Barnett River Gorge. Husk at fylde benzin på ved Mt. Barnett Road House, inden du fortsætter til Mt. Elizabeth Station. Der er langt mellem tankstationerne i denne del af landet. Vel fremme ved Mt. Elizabeth Station indlogeres du på en ægte kvægfarm. Cowboys, der på australsk hedder jackaroos, findes stadig i Kimberleys, og det er ikke ualmindeligt at se kvæget blive indfanget fra hesteryg. Dog får de i dag ofte hjælp fra folk i helikoptere og på motorcykler.

Distance: ca. 150 km.

Dag 9: Mt. Elizabeth - El Questro Homestead

Fra Mt. Elizabeth fortsættes mod en af Kimberleys mest berømte lodges, El Questro Homestead, der ligger omgivet af vild natur. En række scener til filmen ”Australia – The Movie” fra 2008 blev optaget i dette område, som byder på masser af rå og utæmmet natur. Her er masser at give sig til, og derfor tilbringer du de næste to nætter på lodgen ved Emma Gorge Creek.

Distance: ca. 330 km.

Dag 10: El Questro Homestead

Du har hele dagen til at udforske de rustrøde klippelandskaber omkring lejren. Gå en tur til skjulte vandhuller, eller tag på en af de mange organiserede ture, der varierer fra vandreture, sejlture og rideture til ekspeditioner i firehjulstrækker til afsides hjørner af kvægfarmens område. Du er naturligvis også velkommen til at blive på lodgen og nyde en stille og rolig dag omkring poolen efterfulgt af en god middag i den fantastiske restaurant, mens natten sænker sig over ørkenen.

Med over 100 kilometer til nærmeste by, er El Questro Homestead en oase i et ellers øde og vildt landskab. Selv om der er langt til de nærmeste naboer, føler man sig ikke isoleret. Pludselig kommer der en wallaby eller tre på besøg, og i floden nedenfor ligger ferskvandskrokodillerne på lur. Dette er et perfekt sted at være, hvis man vil udforske de mange naturskønne underværker nordvest i Australien. Her finder man en øde og vild natur med mærkelige bjergformationer og verdens største diamantmine.

Dag 11: El Questro - Kununurra

Fra El Questro fortsættes østpå, hvor Gibb River Road genforenes med hovedvejen mod Kununurra. Med sine ca. 6.000 indbyggere er Kununurra en ægte storby på disse kanter, og det er værd at benytte muligheden for at tanke og købe ind til de kommende dage. Brug eftermiddagen på at udforske nærliggende Mirima National Park, der byder på eroderede klipper og et rigt dyreliv. Eller bestig Kelly’s Knob Lookout, og nyd en fantastisk solnedgang med udsigt over byen og de omkringliggende landskaber.

Distance: ca. 125 km.

Dag 12: Kununurra - Katherine

Det er tid at lægge Kimberleys tørre landskaber bag dig, og begive dig ind i et langt mere frodigt område. Dagens mål er Katherine i Northern Territory, der er en travl lille by på hovedvejen mellem Adelaide og Darwin. Byen har en spændende historie, der går tilbage til telegraflinjen og de store opdagelsesrejsers tid. Men i dag er den bedst kendt som udgangspunkt for besøg ved den spektakulære Katherine Gorge i Nitmiluk National Park.

Distance: ca. 525 km.

Dag 13: Katherine - Kakadu National Park

Start dagen med en sejltur gennem Katherine Gorge, hvor lodrette klippevægge rejser sig på begge sider af floden og danner en række dramatiske kløfter. Sejlturen er særlig flot i det bløde morgenlys, når solens stråler får de orange klipper til at gløde. Fra Katherine går turen nordpå mod endnu et af turens helt store højdepunkter. Kakadu National Park er et gigantisk vildnis med vidtstrakte vådområder, frodige sletter og klippeformationer, der skjuler fantastiske klippemalerier fra tidernes morgen. Dyrelivet er også særdeles rigt. Så hold øje med kænguruer, dingoer og sågar vilde heste langs vejen. Fuglelivet er et kapitel for sig, og både kakaduer, rovfugle, papegøjer og vadefugle ses hyppigt i trækronerne og på himlen. Denne aften overnatter du på et hotel, der er formet som en gigantisk krokodille.

Distance: ca. 325 km.

Dag 14: Kakadu National Park

Hele dagen er fri til at udforske Kakadu. En god start på dagen kunne være en sejltur på Yellow Water Lagoon, hvor gigantiske saltvandskrokodiller lurer i vandskorpen og vadefugle søger føde i vandkanten. Helt andre oplevelser venter ved Ubirr og Noulangie Rock, der gemmer på nogle af de bedste klippemalerier i hele Australien. Nogle malerier i Kakadu er over 20.000 år gamle, og de fortæller fantastiske historier om mytiske væsener og en rig kultur, der har blomstret her i utallige generationer.

Har du mod på mere eventyr, kan du snøre vandreskoene og gå fra Nourlangie til udsigtspunktet Gunwarddehwardde, hvorfra du belønnes med en fabelagtig udsigt over Kakadus åbne sletter. Udsigten fra Nadab nær Ubirr er lige så storslået. Eller sæt bilens firehjulstræk på en prøve og kør til de afsidesliggende og svært tilgængelige vandfald Jim Jim Falls og Twin Falls. Det sidste stykke til vandfaldene må selv bilen give op, og du er nød til at fortsætte med båd eller til fods.

Dag 15: Kakadu til Darwin

Nyd formiddagen i Kakadu, inden turen går tilbage mod Darwin. På vejen er der mulighed for at stoppe ved Fogg Dam og Window on the Wetlands Visitor Centre. Eller sluk tørsten på den farverige, lokale pub, Bark Hut. Tag dig bare god tid om køreturen, for du har bilen helt til i morgen. Vel fremme i Darwin indlogeres du igen på dit hotel, hvorefter aftenen er fri til at nyde storbyens glæder. Gå en tur i den fine botaniske have, udforsk midtbyens butikker og caféer, og nyd den smukke solnedgang fra stranden.

Distance: ca. 260 km

Dag 16: Darwin

Helt mod nord i Australien ligger Darwin – hovedstaden i Northern Territory. Den regnes blandt mange som byen med størst kulturel mangfoldighed i hele Australien, og det siger ikke så lidt i et land, hvor næsten alle verdens nationaliteter er repræsenteret. Vi anbefaler, at du besøger Mindil Beach Market, når du er i Darwin. Fra stranden kan du se den betagende solnedgang og derefter fortsætte hen til markedet. Her finder du alt fra smykker og kunst til tøj og souvenirs. Husk at smage på maden ved nogle af de mange madboder og bliv underholdt af musik og optrædener.

Markedet finder sted hver torsdag og søndag i perioden april til november.

Dag 17: Hjemrejse

Nyd morgenen i fred og ro inden hjemrejsen. Herefter går turen mod lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Dag 18: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte i Østen lander du i Danmark. Velkommen hjem!

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

Kystklipper nær Finnis River Mouth, Darwin, Northern Territory, Australien

Darwin

Kystklipper nær Finnis River Mouth, Darwin, Northern Territory, Australien

Rejser til Darwin

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


Kimberley i firehjulstrækker

Kimberley i firehjulstrækker

 • Perth & Rottnest Island
 • Outback-eventyr i Kimberley & Kakadu
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

18 dage fra 51.233 kr pr. person


Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.


The Ghan 6

Rejs med tog i Australien

Oplev Australien med de legendariske tog The Ghan og Indian Pacific, og få en rejse ud over det sædvanlige.


Australien - Kimberley - Gibb River Road - Pentecost River Crossing - 67456060 (Custom)

Broome til Darwin i firehjulstrækker

Turen i firehjulstrækker fra Broome til Darwin er et af Australiens helt store eventyr.

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

Naturlige kilder i Gunlom, Kakadu National Park, Northern Territory, Australien

Kakadu National Park

Nationalparken Kakadu bugner af enestående kultur- og naturoplevelser og er en af Australiens mest overset perler.

 

Bad i fantastiske vandfald, vågn op til lyden af skrattende papegøjer, og kig efter enorme saltvandskrokodiller i vandskorpen. Nationalparken Kakadu bugner af naturoplevelser. Men området er også rig på Australiens traditionelle kultur. Derfor er Kakadu et af de meget få steder, der er indskrevet på UNESCO’s liste over verdensarv for både sin kultur og natur.

Natur og dyreliv

Kakadu er et ægte vildnis med vidtstrakte vådområder, gyldne klipper og brusende vandfald. Dyrelivet i Kakadu er ekstremt rigt, selv af australske standarder, og alt fra kænguruer og kakaduer til dingoer og vilde heste lever her. Det samme gør nogle af verdens største saltvandskrokodiller, som du kan opleve på en sejltur på Yellow Waters og i Mary Wetlands. Eller sæt firehjultrækket på prøve, og udforsk de afsidesliggende vandfald Twin Falls og Jim Jim Falls, hvor rejsestøvet kan vaskes af i naturlige swimmingpools omgivet af den vilde natur. 

Klippemalerier i Kakadu

I mere end 40.000 år har mennesket levet med og af disse landskaber, og Kakadu er et af de bedste steder at opleve Australiens oprindelige kultur. Både i form af de nulevende aboriginals, der stadig spiller en rolle i beskyttelse af parken. Men i høj grad også i de fantastiske klippemalerier ved Nourlangie Rock og Ubirr Rock, der er fuld af legender fra den lokale mytologi. 

Kort

Priseksempel

18 dage fra 51.233 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 51.233 pr. person ved 2 voksne.

Tillæg i højsæson: ca. 5.000 - 8.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

 

 

 

Prisen inkluderer
 • Fly Danmark - Australien
 • Indenrigs fly Perth - Broome
 • Private transfers fra lufthavn til hoteller
 • 3 nætter på Crowne Plaza Perth inkl. morgenmad
 • Heldagstur til Rottnest Island
 • 2 nætter på Oaks Cable Beach Sanctuary i Broome
 • 9 dages leje af firehjulstrækker inkl. fri km, forsikringer, GPS samt detaljerede vejkort og kørselsmanual
 • 1 nat på Bell Gorge Wilderness Lodge, Imintji inkl. halvpension
 • 1 nat på Mt Elizabeth Station inkl. morgenmad
 • 2 nætter på El Questro Homestead inkl. helpension
 • 1 nat på Freshwater East Kimberley Apartments i Kununurra
 • 1 nat på Cicada Lodge i Katherine inkl. morgenmad
 • 2 timer guidet tur ved Katherine River og Katherine Gorge
 • 2 nætter på Cooinda Lodge Kakadu inkl. morgenmad
 • 2 timer guidet Sunrise Yellow Water Cruise i Kakadu National Park
 • 2 nætter i Darwin på Vibe Hotel Darwin Waterfront i Darwin inkl. morgenmad
 • Fuld CO2-kompensation
 • MyPlanet Concierge service
Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Business class
 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum til Australien
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Pingvinparade

Oplev den fantastiske pingvinparade på Phillip Island, og besøg en dyrepark med både koalaer og tasmanske djævle.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Yellow Waters - krokodille

Kakadu med egen bil

Kakadu National Park och Kathrine Gorge bjuder på spektakulär natur och spännande historia.

Australien - Western Australia - Margaret River - Lake Cave.jpg

Dagstur til Margaret River

På denne tur kommer du til at nyde de frodige landskaber omkring Margaret River tæt på Perth.
 

HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountain

6 dages vandretur i spektakulær natur ved Cradle Mountain på Tasmanien.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur til Hunter Valley

Nyd en heldagstur fyldt med fantastisk vin og mad i vinområdet, Hunter Valley, blot to timers kørsel fra Sydney.

Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Udforsk Blue Mountains til fods, og kom helt tæt på dyrelivet og nogle af Australiens spektakulære landskaber.

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Svøm med hvalhajer ved Exmouth

Svøm med hvalhajer, og kom helt tæt på verdens største fisk ved Ningaloo Reef i det vestlige Australien.

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Solopgang ved Kata Tjuta

Oplev de smukke klippeformationer Kata Tjuta ved solopgang, og udforsk området til fods.

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se ørkenen vågne

Se solen stå op med Ayers Rock i baggrunden, og lær meget mere om Australiens røde ørken.

The Ghan 6

Rejs med tog i Australien

Oplev Australien med de legendariske tog The Ghan og Indian Pacific, og få en rejse ud over det sædvanlige.

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Udforsk Australiens kystlinje mod Det Indiske Ocean
 • Kør langs Coral Coasts strande og krystalklare vand
 • Oplev delfiner, skildpadder og pukkelhvaler tæt på

13 dage fra 36.500 kr pr. person

Det levende og forunderlige North Australia

Det levende og forunderlige North Australia

 • Udforsk det nordlige Australiens naturlige skønhed
 • Gå på opdagelse i de kosmopolitiske storbyer
 • Oplev det unikke Great Barrier Reef

16 dage fra 79.500 kr pr. person

Roadtrip: Det kulinariske Australien

Det kulinariske Australien

 • Rejs på tværs af det kulinariske Australien
 • Udforsk vinområderne Yarra Valley og Barossa Valley
 • Oplev det bedste af Australiens mangfoldige kultur

17 dage fra 48.000 kr pr. person

Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person

Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person

Luksus i tropiske Queensland

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra 60.000 kr pr. person

Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra 39.900 kr pr. person

Kimberley i firehjulstrækker

Kimberley i firehjulstrækker

 • Perth & Rottnest Island
 • Outback-eventyr i Kimberley & Kakadu
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

18 dage fra 51.233 kr pr. person

Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person

Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.000 kr pr. person

Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. person

Queenslands højdepunkter i bil

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Regnskov & snorkling på Great Barrier Reef

17 dage fra 37.778 kr pr. person