70125011 Få et tilbud
Det levende og forunderlige North Australia

Det levende og forunderlige North Australia

Oplev den rå og naturlige skønhed i det nordlige Australien på rejsen til de smukkeste nationalparker og naturvidundere fra UNESCO’s Verdensarvsliste, og ikke mindst Great Barrier Reef.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

16 dage fra 79.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Det levende og forunderlige North Australia

Det levende og forunderlige North Australia. På denne fantastiske og luksuriøse rundrejse, der går fra vest mod øst i det nordlige Australien, oplever du den uberørte, rå og naturlige skønhed, som denne del af Australien er så kendt for. Du besøger også de smukke og imponerende nationalparker, og oplever de spektakulære og helt enestående naturvidundere, der står opført på UNESCO’s Verdensarvsliste. Blandt andet Great Barrier Reef, stedet med en helt unik variation og skønhed, og som rummer verdens største koncentration af koralrev. OBS! Denne rejse kan kun gennemføres i tørtiden fra marts til oktober.

Katherine och Bamurru Plains

Rejsen starter i Darwin, der er Northern Territorys tilbagelænede og tropiske hovedstad, beliggende langs kyststrækningen, som kaldes Australiens ”Top End”. Byen er et kosmopolitisk midtpunkt, der bærer på en righoldig historie og en unik kulturarv. Nyd de livlige områder på havnefronten med Mindil Beach Sunset Market og sejl ud i Darwins havn mens solen går ned over Timorhavet. Turen går videre til Katherine, som populært kaldes dér, hvor “outback’en møder troperne”. Den naturskønne beliggenhed ved Katherine-floden gør den til et perfekt udgangspunkt for udforskning af de forbløffende, naturlandskaber med majestætiske kløfter, reflekterende vandfald og frodige, hængende haver. Her vil du få en forståelse for den ældgamle måde at leve på hos Jawoyn-, Dagoman- og Wardaman-folkene, der er de traditionelle vogtere af landet. Ved Bamurru Plains får du den ultimative bushoplevelse med flodsletter og vådområder, der ligger i udkanten af Kakadu National Park. Med panoramaudsigten ud over det barske landskab, så langt øjet rækker, er der mulighed for at spotte saltvandskrokodiller og magpie-gæs. Det er her, at enhver naturelskers drømme går i opfyldelse. Herfra går rejsen videre til de store vådområder, hvor du har masser af tid til at udforske den fascinerende vildmark, både fra land og til vands.

Regnskov & Great Barrier Reef

Naturligvis sejler du ud og oplever de helt unikke, undersøiske vidundere ved Great Barrier Reef. Der er også tid til at udforske den utrolige mangfoldighed i Daintree National Park. Det sidste stop på din rundrejse i Australien er Lizard Island, hvor du kan nyde lange gåture på stranden, lækre madoplevelser ved havet, afslappende massage og en afstressende udsigt over Stillehavet fra din villa.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Oplev den rå og naturlige skønhed i det nordlige Australien på rejsen til de smukkeste nationalparker og naturvidundere fra UNESCO’s Verdensarvsliste, og ikke mindst Great Barrier Reef.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Darwin i det nordlige Australien.

Dag 2 - 4: Darwin

Efter ankomsten til Darwin bliver du mødt af vores lokale repræsentant, der sørger for transport (gruppe) til hotellet, Mantra on the Esplanade. Du skal bo to nætter på dette moderne hotel med udsigt over Darwin Harbour og til Arafura Sea.

Darwin er Northern Territorys tilbagelænede og tropiske hovedstad, beliggende langs kyststrækningen, som kaldes Australiens ”Top End”. Det er hjem for den oprindelige befolkningsgruppe, Larrakia-folket, og indgangen til spændende eventyr i den vilde outback. Darwin er i dag et kosmopolitisk midtpunkt, der bærer på rige, historiske aner. Her er der masser af ting, du kan foretage dig. Besøg for eksempel de interaktive museer, der fortæller om den australske luftfartshistorie, giver en dybdegående introduktion til den aboriginale kultur og arrangerer ture ind i tunnelerne under Darwins klipper, hvor der blev lagret olie under 2. Verdenskrig. Krokodilleparker og sejlture på Adelaide-floden er de mest populære attraktioner. Nyd de livlige områder på havnefronten, hvor du kan besøge Mindil Beach Sunset Market, sejle ud i Darwins havn mens solen går ned over Timorhavet eller nyde de friske barramundi-delikatesser på kajen ved de utallige madvogne. Og se Mitchell Street vågne når dagen går på hæld med natteliv og underholdning, og nyd en filmklassiker i strandpromenadens liggestolsbiograf under stjernerne. 

Udflugter:

Litchfields oprindelige kultur og natur 

Oplev de spektakulære landskaber og den rige, oprindelige kultur på denne dagstur fra Darwin til Litchfield National Park. Du går på opdagelse i området sammen med din lokale guide, mens du hører historien om et samfund, der går mange generationer tilbage. For eksempel vil guiden viser dig de råvarer, der kan samles i bushen, og som bruges lokalt. Udforsk landskabet, og forfrisk dig under nogle af de spektakulære vandfald, og bliv imponeret over skønheden i det dramatiske, stenede terræn og i de ældgamle regnskove. Bagefter kan du i smukke, skyggefulde omgivelser nyde en flammegrillet frokost, bestående af havfanget barramundi, marineret kænguru og krokodillekød, eller hvad du ellers foretrækker. Alt i alt en dag med mange minder, du aldrig vil glemme. 

Heldagsudflugt (gruppe) med transport. Frokost er inkluderet. Medbring solhat, komfortable sko, velegnet til varmt vejr, badetøj og håndklæde.

Dag 4 – 6: Katherine

I dag kører du turen fra Darwin til Katherine i din udlejningsbil. Det tager små fire timer. Du skal bo to nætter på Cicada Lodge i nærheden af Katherine, der er det perfekte udgangspunkt for udforskning af alle naturattraktionerne i Nitmiluk National Park.

Byen, der populært kaldes dér, hvor “outback’en møder troperne”, er et område med stor betydning i Northern Territory. Den naturskønne beliggenhed ved Katherine-floden gør den til et perfekt udgangspunkt for udforskning af de overraskende naturlandskaber med majestætiske kløfter, reflekterende vandfald og frodige, hængende haver, der ikke kun findes i Nitmiluk National Park, som er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste, men også i mange af de andre naturparker og reservater. Du vil også få indsigt i den ældgamle måde at leve på hos Jawoyn-, Dagoman- og Wardaman-folkene, der er de traditionelle vogtere af landet. Lyt til de spændende skabelseshistorier, og hør hvordan kløfterne har fået deres navne. Gør stop ved kunstgallerierne, og få en dybere forståelse af de mange indfødte kulturer, der gennem årtusinder har beriget regionen. Tag dig også tid til oplevelser i outback’en som hestetræning og demostrationer af arbejdshundenes formåen på kvægstationerne. Her kan du afrunde besøget ved et bål under stjernehimmelen, og måske med en traditionel bålmiddag. 

Udflugter: 

Bådtur gennem Two Gorges med Nit Nit Dreaming 

Oplev det rigt symbolske landskab i Two Gorges, der er de længste af alle de 13 kløfter i området. Se de særegne, naturlige resultater af Katherine-floden, der flyder gennem dette ældgamle landskab, som omfatter storslåede kløfter, store stenformationer og maleriske klippebassiner. Hør hvordan kløfterne blev navngivet af områdets naturlige vogtere, Jawoyn-folket, og om de mange mytiske skabelseshistorier. Du går fra den første kløft, kaldet Nitmiluk, til den næste, kendt som Blue Winged Kookaburra, og videre til de frodige, hængende haver, der skaber en levende kontrast til de mere rå sandstensvægge. Føl landskabets unikke tiltrækningskraft, der har dyb, åndelig betydning for Jawoyn-folket, inden vejen går tilbage til båden. 

Gruppeudflugt på 2 timer. Medbring solhat, solcreme, beskyttende tøj og insektspray. 

Gå på opdagelse i Port Nitmiluk National Park på egen hånd 

Udforsk de naturlige vidundere i Nitmiluk National Park på denne tur på egen hånd. Tag afsted fra morgenstunden eller om eftermiddagen for at opleve geologien, den aboriginale historie og landskabet i denne park, der er kendt for sin spektakulære samling af kløfter, vandløb og vandfald. Start din tur på besøgscenteret, hvor du kan tjekke informationsskærmene og planlægge din dag. Du kan vælge mellem aktiviteter som kanosejlads, vandreture, fuglekiggeri og svømning. Og du kan få et godt indtryk af den aboriginale kultur på de udsmykkede klipper i parken, der forvaltes af den etniske gruppe, jawoyn. Du kan også tilvælge en solopgangs- eller solnedgangsejltur, så du får mest ud af dit besøg. 

Halvdagsudflugt uden guide og transport. Entreer og måltider er ikke inkluderet.

Dag 6 - 8: Bamurru Plains

I dag fortsætter rejsen videre til Bamurru Plains. Du kører tilbage til Darwin, hvor du afleverer udlejningsbilen i lufthavnen. Herefter flyver du til Bamurru. Efter ankomsten til Bamurru bliver du mødt af vores lokale repræsentant, der har arrangeret transport videre til din indkvartering i de to næste nætter, Bamurru Plains.

Hotellet er praktisk beliggende midt i savanne-området, der støder op til Kakadu National Park. Bamurru er det perfekte sted at nyde den smukke vildmark, der er en del af den biologisk mangfoldige Top End-region. Det betyder en ultimativ bushoplevelse med flodsletter og vådområder, der ligger i udkanten af Kakadu National Park, som er et UNESCO Verdensarvssted. Med panoramaudsigten ud over det barske landskab, så langt øjet rækker, er det nemt at forestille sig, hvordan livet engang har været levet. Stedet er hjem for saltvandskrokodiller og magpie-gæs, og enhver naturelskers drøm vil gå i opfyldelse her. Vælg mellem et stort udvalg af udendørs aktiviteter – lige fra airboats og flodkrydstogter, til safarier i åbne vogne og ATV-ture. Samtidig er en dagstur til Kakadu en fantastisk måde at få indsigt i kulturen hos ældgamle, oprindelige folkeslag og deres åndelige binding til jorden og naturen. 

Udflugter: 

Den ultimative vildmarks oplevelse 

Tag ud på det ultimative safarieventyr, der fører dig til Bamurrus flodområder. Med denne to-nætters Wilderness Experience er der adskillelige muligheder for at udforske bushen. De daglige, guidede vildmarkssafarier kan inkludere airboat-ture, ATV-eventyr, safarier i åbne vogne, krokodille-flodsejlads og guidede vandreture. Bemærk at nogle aktiviteter er sæsonafhængige. 

Varighed: 2 nætter

Dag 8 - 12: Port Douglas

I dag går turen fra Bamurru til Darwin, hvorfra det går videre med fly til Cairns og Port Douglas. Efter ankomsten til Darwin bliver du mødt af vores lokale repræsentant, der sørger for privat transport til hotellet, Peninsula Boutique Hotel, der er et elegant luksushotel, beliggende lige ved stranden, og der, som det eneste i området, har udsigt til stranden og Stillehavet. Her skal du bo i fire nætter.

Der er noget for enhver rejsendes smag i det tropiske Port Douglas. Takket være den korte afstand til Great Barrier Reef, har denne fjerntliggende havn ved Coral Sea udviklet sig til et pulserende feriespot over årene. Denne region nord for Queensland, der engang var hjemsted for det lokale Yirrganydji-samfund, er vokset ud af sin rolle som fiskerby. Uanset om du er vild med strandlivet, naturelsker eller shopper, byder byen dig velkommen. En af stjerneattraktionerne i denne charmerende by er Daintree National Park, verdens ældste regnskov og et UNESCO verdensarvssted. Lystfiskeri og udkig efter saltvandskrokodiller er populære beskæftigelser ved Dickson Inlet, ligesom det er at spotte koalaer og andre dyr på Wildlife Habitat Port Douglas. Udsigten over regnskovene fra den smukke Four Mile Beach, og solnedgangssejlture langs marinaen, er oplevelser, som skaber minder for livet. 

Udflugter:

Great Barrier Reef og tur til Low Isles ombord på Sailaway IV 

Gør dig klar til en dag fuld af undervands- og kysteventyr! Besøg Port Douglas og hop ombord på den luksuriøse katamaran, der sætter kurs mod snorkling i øparadisets azurblå vand. Du er helt sikker i vandet med instruktøren ved din side, når du udforsker områdets naturlige skønhed. Nyd en tropisk frokostbuffet med friske rejer på menuen. Hvis du ønsker at blive ombord, kan du betragte livet under båden gennem glasbunden, mens du nyder friskskåret frugt og hjemmelavede kager. Udforsk de naturskønne øer, Low Isles, en uberørt koralbanke ved Great Barrier Reef, på en vandretur. Nyd adgangen til isolerede områder, samt en fin, personlig service fra besætningen under hele turen. 

Heldagsudflugt (gruppe). Morgen- og aftente, snacks og frokost er inkluderet. Snorkleudstyr, svømmedragter, våddragter og svømmebælter er ligeledes inkluderet. 


På opdagelse i Daintree NP og Cape Tribulation
 

Turen går nordpå fra hotellet sammen med din lokale guide til den mangfoldige region, Cape Tribulation. I passerer naturskønne gårde og kystområder, mens I kører over Mossman til den majestætiske Daintree-flod. Stræk dine ben med en kort tepause, før du træder ombord på den komfortable båd. Glid ned ad floden og se flodkrokodillerne, der soler sig nær den tætte mangrove, der er beboet af mange forskellige dyrearter. Tag videre til Alexandra Range for at nyde den naturskønne udsigt over den frodige regnskov, der strækker sig ud til det azurblå vand i Coral Sea. Slentre derefter over strandpromenaden, og hold dit kamera klar til at fange den unikke flora og fauna. Hvis du er heldig, kan du få et glimt af den sky fugl, hjelmkasuaren. Nyd en lækker grillmad med friske salater, og køb dig en kold drink fra baren. Og du kan fodre wallabies, før du går ud langs Bloomfield-grusvejen til den uberørte Emmagen Creek. Køl af med en forfriskende dukkert i det klare vand med de mange fiske- og skildpaddearter. Nyd en varm kop traditionel Billy Tea med tropisk frugt, mens du afsøger omgivelserne for eksotiske fugle og sommerfugle. Gå en afslappet tur langs Cape Tribulation Beach, som anses for at være for farlig til svømning. Gå over strandpromenaden til udsigtsplatformen, hvor du kan se regnskoven møde revet. Tag en kort pause for at nyde en forfriskning inden du hopper på kabelfærgen over Daintree-floden, på vej tilbage til hotellet. 

Heldagsudflugt (gruppe) med transport. Frokost inkluderet. Meget fysisk krævende.

Udforsk Port Douglas på egen hand 

Opsøg seværdighederne og stemningen i Port Douglas på egen hånd og i dit eget tempo. Du kan vælge at starte din dag meget tidligt, og se den spektakulære solopgang fra 4 Mile Beach, og lade den efterfølge af morgenmadspicnic på stranden. Bagefter kan du tage Balley Hooley Steam Railway, eller komme helt tæt på det oprindelige dyreliv på Wildlife Habitat, som især er populært, når dyrene skal fodres. Hvis du blot ønsker at slappe af, er der adskillige skjulte steder i de omkringliggende regnskove, der er ideelle til en tilbagelænet picnic. Glem ikke at tjekke den lokale kalender, så du ikke går glip af de regelmæssige skrubtudsekapløb, der afholdes på Iron Bar. Dagen kan afrundes af en Flames of the Forest-spiseoplevelse, der samler det regionale køkken med didgeridoo-optræden og oprindelig, aboriginal historiefortælling.

 

Heldagstur uden guide. Ingen transport. Entréer og måltider er ikke inkluderet.

Dag 12 - 15: Lizard Island

I dag går rundrejsen videre til turens sidste sted, Lizard Island, hvor du skal bo i tre nætter på Lizard Island Resort, der er øens eneste resort, og som tilbyder et afslappet og luksuriøst ophold ved Great Barrier Reef.

Lizard Island er en del af en øgruppe, der ligger cirka en time nord for Cooktown ved det majestætiske Great Barrier Reef. En stor del af øen udgør Lizard Island National Park, og øen og parkens navn stammer fra de gigantiske øgler, der lever her. Og her er ikke kun firben - andre levende væsner omfatter kæmpe muslinger, havskildpadder, lejlighedsvis søkøer og en lang række havfisk og havfugle, især terner og fiskeørne. Øparadiset er omkranset af koralrev med krystalklart, turkisblåt vand, der vrimler med et righoldigt liv i havet, og er omgivet af frodige mangrover og uberørte, hvide sandstrande. Lizard Island er den perfekte ramme for snorkling, dykning, havkajaksejlads og et væld af andre spændende vandsportsaktiviteter. I århundreder er øerne også blevet æret af det oprindelige Dingaal (Walmbaria) folk som et helligt sted til indvielsesceremonier og tilhørende overgangsritualer.

Dag 15: Afrejse fra Australien

I dag går turen tilbage til Cairns fra Lizard Island, hvorefter du påbegynder hjemrejsen mod Danmark.

Dag 16: Ankomst til Danmark

Efter en fascinerende rejse fra øst til vest i det nordlige Australien, ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Kort

Priseksempel

16 dage fra 79.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 79.500 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca. 5.000 - 15.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Darwin og retur fra Cairns
 • Indenrigsfly Darwin – Cairns
 • Lufthavnsskatter og avgifter
 • 2 overnatninger på Mantra on the Esplanade (City Veiw Room) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Cicada Lodge (Standard Room) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Bamurru Plains (Safari Bungalow) inkl. morgenmad
 • 4 overnatning på Peninsula Boutique Hotel (Pool View Suite) inkl. morgenmad
 • Indenrigsfly Cairns - Lizard Island retur
 • 3 overnatninger på Lizard Island Resort (Oceanview Villa ) inkl. morgenmad
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Pingvinparade

Oplev den fantastiske pingvinparade på Phillip Island, og besøg en dyrepark med både koalaer og tasmanske djævle.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Yellow Waters - krokodille

Kakadu med egen bil

Kakadu National Park och Kathrine Gorge bjuder på spektakulär natur och spännande historia.

HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountain

6 dages vandretur i spektakulær natur ved Cradle Mountain på Tasmanien.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur til Hunter Valley

Nyd en heldagstur fyldt med fantastisk vin og mad i vinområdet, Hunter Valley, blot to timers kørsel fra Sydney.

Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Udforsk Blue Mountains til fods, og kom helt tæt på dyrelivet og nogle af Australiens spektakulære landskaber.

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Svøm med hvalhajer ved Exmouth

Svøm med hvalhajer, og kom helt tæt på verdens største fisk ved Ningaloo Reef i det vestlige Australien.

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Solopgang ved Kata Tjuta

Oplev de smukke klippeformationer Kata Tjuta ved solopgang, og udforsk området til fods.

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se ørkenen vågne

Se solen stå op med Ayers Rock i baggrunden, og lær meget mere om Australiens røde ørken.

The Ghan 6

Rejs med tog i Australien

Oplev Australien med de legendariske tog The Ghan og Indian Pacific, og få en rejse ud over det sædvanlige.

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.

Australien - victoria - Melbourne - central business district.jpg

Melbourne på cykel

Oplev Melbournes særlige stemning, smukke arkitektur og rige folkeliv på en guidet cykeltur.
 

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Udforsk Australiens kystlinje mod Det Indiske Ocean
 • Kør langs Coral Coasts strande og krystalklare vand
 • Oplev delfiner, skildpadder og pukkelhvaler tæt på

13 dage fra 36.500 kr pr. person

Det levende og forunderlige North Australia

Det levende og forunderlige North Australia

 • Udforsk det nordlige Australiens naturlige skønhed
 • Gå på opdagelse i de kosmopolitiske storbyer
 • Oplev det unikke Great Barrier Reef

16 dage fra 79.500 kr pr. person

Roadtrip: Det kulinariske Australien

Det kulinariske Australien

 • Rejs på tværs af det kulinariske Australien
 • Udforsk vinområderne Yarra Valley og Barossa Valley
 • Oplev det bedste af Australiens mangfoldige kultur

17 dage fra 48.000 kr pr. person

Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person

Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person

Luksus i tropiske Queensland

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra 60.000 kr pr. person

Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra 39.900 kr pr. person

Kimberley i firehjulstrækker

Kimberley i firehjulstrækker

 • Perth & Rottnest Island
 • Outback-eventyr i Kimberley & Kakadu
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

18 dage fra 51.233 kr pr. person

Det sydlige Australiens højdepunkter

Det sydlige Australiens højdepunkter

 • Fantastisk dyreliv og smuk natur
 • Mange guidede oplevelser
 • Kør-selv ad Great Ocean Road

23 dage fra 48.128 kr pr. person

Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person

Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.000 kr pr. person

Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. person

Queenslands højdepunkter i bil

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Regnskov & snorkling på Great Barrier Reef

17 dage fra 37.778 kr pr. person