70125011 Få et tilbud
Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

Nyd en eksklusiv afslapning, lækre middage og enestående oplevelser, uanset om du er i Sydney mellem skyskraberne, eller i de ældgamle naturområder oppe i det tropiske nord.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

14 dage fra 35.000 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Storby, rev og strande

Storby, rev og strande. Rejsen til Australien er for dig, der vil nyde Sydneys storslåethed, i kombination med aktiviteter, oplevelser og afslapning i Queenslands tropiske nord. Rundrejsen er optimal, hvis du har begrænset tid, og vil opleve både Sydney, regnskoven, Great Barrier Reef og slappe af på de smukke strande.

Sydney og Hunter Valley

De første dage har du i skønne Sydney, hvor du besøger de berømte og ikoniske steder, Operahuset, Sydney Harbour Bridge og den gamle, hyggelige bydel, The Rocks. Du kan også besøge den grønne og frodige botaniske have, eller tage ud til den verdensberømte strand, Bondi Beach, med de velkendte – og ofte fotograferede – livreddere. En dagstur til vindistriktet Hunter Valley indgår også i rejsen, og ønsker du det, er der også tid til et besøg i de smukke Blue Mountains. For dem, der ønsker mere fysisk udfoldelse, er en byrundtur på cykel og en bestigning af Harbour Bridge sjove og mindeværdige aktiviteter, som du kan udfylde dagene med.

Port Douglas & Thala Beach Nature Reserve

Efter nogle skønne dage i Sydney, går rejsen videre nordpå, hvor første stop er smukke Port Douglas. Og efter fire nætter venter fantastiske Thala Beach Nature Reserve, bare 20 minutters kørsel syd for Port Douglas, hvor der venter sol, badning og en dejlige afrunding af turen til Australien. Naturligvis er der inkluderet en tur ud til Great Barrier Reef, hvor du skal opleve verdens største koralrev, og en enestående dagstur til verdens ældste, levende regnskov. Hele rejsen kan tilpasses og forlænges efter dine ønsker. Kontakt en af vores Australienseksperter allerede i dag. Det er dem, der håndplukker alle hoteller og ture, så du er sikret de allerstørste oplevelser.

Ring til os og snak Australien.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Nyd eksklusiv afslapning, lækre middage og enestående oplevelser, uanset om det er mellem Sydneys skyskrabere eller i de ældgamle naturområder oppe i det tropiske nord.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Dagen er kommet, hvor du begiver dig mod landet ”Down Under”.

Dag 2: Ankomst til Sydney

Ankomst til det skønne Sydney om aftenen, hvor du tjekker ind på hotellet, Little Albion, hvor du skal bo i de kommende fire nætter. Her kan du hvile ud oven på den lange flyrejse, men vi anbefaler også et smut ud i byen, så du allerede i dag starter med at udforske byen.

Dag 3-5: Sydney

Hele tre dage ligger foran dig her i Sydney, hvor du kan udforske den seje by og dens omgivelser. Dit hotel ligger i et dejligt område, tæt på mange af de store seværdigheder som Sydney Opera House, Harbour Bridge og det gastronomiske centrum, Circular Quay, med alle dets restauranter. Herfra kan du også tage færgen ud til Manly Beach og have nogle dejlige timer på stranden. En guidet rundvisning i Operahuset er inkluderet i turen, så du kommer også til at opleve dette ikoniske bygningsværk indefra – og hvorfor ikke tage en forestilling med om aftenen, så oplevelsen bliver fuldstændig? Husk endeligt at give dig selv tid til at slentre rundt i de skønne gader og opdage alle storbyens små oaser. En af dagene giver du slip på byens puls, når du besøger Australiens ældste vindistrikt, Hunter Valley. Her har du en dejlig dag med fantastisk mad og gode vine. Hvis du vil forlænge dit ophold i Sydney og have endnu flere oplevelser, kan det sagtens lade sig gøre.

Dag 6: Sydney - Cairns

Du forlader i dag Sydney og sætter kurs mod solskinsstaten Queensland, hvor du i det næste fire nætter skal bo i den lille, charmerende ferieby, Port Douglas, der ligger en times kørsel nord for Cairns. Du bliver mødt af vores lokale repræsentant, der sørger for transporten til dette skønne sted.

Dag 6-10: Port Douglas

Her i Port Douglas har du nogle fantastiske dage, hvor du både skal opleve verdens ældste regnskov og Great Barrier Reef. Du bestemmer på bestillingstidspunktet, hvilke dage, du vil have de forskellige udflugter.

Dagsudflugt til Great Barrier Reef

Nu er det langt om længe tid til at opleve Great Barrier Reef. På dagsudflugten, der afgår direkte fra Port Douglas, har du mulighed for at bade og snorkle, eller prøve at dykke med instruktør, hvis du har lyst til det. En dag med Silversonic handler om at være i vandet, og opleve den magiske verden under vandoverfladen ved Great Barrier Reef.

På den inkluderede snorkeltur med guide, kan du udforske herlighederne under vandet med præcis den sværhedsgrad, der passer dig. Foretrækker du i stedet at slappe af, bade og nyde den gode mad og drikke ombord, er du mere end velkommen til det. Det er ikke noget problem, hvis du ikke tidligere har prøvet af snorkle. Besætningen er hele tiden i nærheden med instruktioner og hjælp. Men som udgangspunkt anbefaler vi, at du er fortrolig med svømning og er i god fysisk form. Snorkling kan godt være en anstrengende aktivitet. Masker, finner, svømmeveste og -bælter er til rådighed efter behov.

Transport tilbage til Port Douglas om eftermiddagen.

 Dagsudflugt til Daintree National Park og Mossman Gorge

Dagsudflugt, der går til Daintree National Park og Mossman Gorge, er en heldagsoplevelse i verdens ældste regnskov, der ligger lige nordvest for Port Douglas, Daintree og Mossman. Det er et unikt sted, hvor du lærer om dyrene, naturen og om hvordan aboriginerne har kunne overleve og ikke mindst udnytte regnskoven uden at ødelægge den. Hvis du er heldig, vil du både opleve krokodiller og sorthovedet kakadue. En let frokost, guidning og transport er inkluderet. Du er tilbage på hotellet om eftermiddagen.

Dag 10-13: Thala Beach Nature Reserve

Lige syd for Port Douglas, med den grønne regnskov på den ene side og det turkisblå hav på den anden, ligger dette eksklusive resort. Det er nænsomt bygget, så det passer ind i den omkringliggende natur, hvilket giver en helt unik atmosfære. Samtlige bungalows har udsigt til regnskoven og/eller stranden, og du har din egen veranda, hvor du kan nyde udsigten i fred og ro.

Fra Thala Beach Lodge kan du både opleve regnskoven og havet, og resortet arrangerer en lang række aktiviteter, som for eksempel vandreture i regnskoven og dagsudflugter til Great Barrier Reef.

Det er her, at du afrunder dit eventyr i Australien med god mad, afslapning og adgang til en lang, privat sandstrand.

Dag 13: Afrejse fra Australien

Du vågner op til den sidste morgen i paradiset, og nyder din morgenmad og måske en morgendukkert, inden du påbegynder din rejse hjem til Danmark.

 Du flyver via Singapore eller en anden storby i Asien. Du kan med fordel dele flyveturen op i to med et stop-over på en eller to nætter, hvor du kan få endnu flere spændende oplevelser på rejsen. Tal med din rejseekspert om denne mulighed for at gøre et stop.

Dag 14: Ankomst til Danmark

Velkommen hjem efter en tur fyldt med unikke oplevelser, luksus og romantik!

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

Panorama over Sydney Harbour. Sydney, Australien

Sydney

Rejs til skønne Sydney og oplev Utzons enestående Operahus, havnefront og livsglæde.

Med sin fantastiske beliggenhed omkring en stor naturlig havn, er Sydney uden tvivl blandt verdens smukkeste storbyer. Men Sydney er også en ægte australsk storby med et væld af seværdigheder, glimrende shopping og nogle af Australiens bedste restauranter.

Operahuset i Sydney

Utzons berømte Operahus ligger som et skib ned til vandet i hjertet af byen. Det kan i høj grad anbefales at købe billetter til en af de mange forestillinger. Eller tag på en guidet rundvisning gennem de forskellige sale og foyer, mens du hører anekdoter fra bygningens farverige historie. Guiden vil også fortælle om de unikke, arkitektoniske detaljer, der er med til at gøre operahuset til et af de mest markante bygningsværker i det 20. århundrede.

Udforsk Sydney med færge

Små færger sejler på kryds og tværs mellem Sydneys bydele. Dette er en fantastisk måde at komme rundt på, mens I oplever byen fra forskellige vinkler. Hop eksempelvis på færgen fra Operahuset med kurs mod det folkelige shoppingområde Darling Harbour. Eller tag båden til Manly, og nyd Sydneys berømte strandliv.

Bridge Climb i Sydney

Byens bedste udsigt fås dog fra toppen af Sydney Harbour Bridge, som I kan bestige på et såkaldt Bridge Climb. Sikkerheden er naturligvis i top, og udsigten over Operahuset, havnen og midtbyens skyskrabere er intet mindre end forrygende.

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Cairns

Cairns i det nordlige Queensland er perfekt til både afslapning og oplevelser under tropiske himmelstrøg.

Cairns ligger i den smukke stat Queensland, hvorfra du blandt andet har nem adgang til dybe kløfter, tæt jungle og ikke mindst det fascinerende Great Barrier Reef.

Dagsture fra Cairns

Et væld af spændende dagsture udgår fra Cairns. Kig efter saltvandskrokodiller i Daintree River, og besøg Cape Tribulation, hvor koralrevet møder regnskoven. Du kan også udforske naturskønne Mossman Gorge med en aboriginal-guide, eller hoppe på den gamle jernbane, der snor sig over jungleklædte bjerge mod Kuranda. Turen tilbage til Cairns kan foregå med den 7,5 km lange svævebane, hvor du svæver lige over regnskovens trækroner. Du kan også opleve den frodige natur i Atherton Tablelands fra en luftballon. Eller besøg de forunderlige lavatunneller i Undara. Den botaniske have i udkanten af Cairns er også et besøg værd. 

Sejlture til Great Barrier Reef fra Cairns

Cairns er det perfekte udgangspunkt for sejlture til Great Barrier Reef. Vælg mellem de smukke tropeøer, der ligger i forbindelse med revet. Eller tag på en dagstur til Outer Reef. Her er du på åbent hav. Men vandet er lavt, og snorklingen er i sand verdensklasse. Der er ingen strand i selve Cairns, men strande som Palm Cove ligger lige uden for byen.

Luftfoto af Lady Elliot Island korallrev i Queensland Australien

Great Barrier Reef

Oplev verdens største koralrev, Great Barrier Reef, på din rejse til Australien.

Med et areal som Storbritannien, Holland og Schweiz tilsammen er Great Barrier Reef verdens største koralrev. Revet består af omkring 3.000 mindre rev og utallige små og store tropeøer, der tilsammen danner en 2.000 km lang barrierer langs Australiens østkyst.

En fantastisk mangfoldighed af liv

Ikke mindre end 5000 typer bløddyr, 1800 fiskearter og 125 forskellige hajarter holder til i disse farvande. Det samme gør utallige farvestrålende koraler, havplanter, skaldyr og andre små og større organismer, der lever omkring koralrevet. Tilsammen udgør de et komplekst økosystem med en biomangfoldighed, der overgår de fleste andre steder på jorden. 

Sådan kan du opleve Great Barrier Reef

Dagsture til Great Barrier Reef fra Cairns er den mest populære måde at opleve revet på. Vælg mellem besøg ved en af de smukke tropeøer eller en tur til det ydre rev. En anden mulighed er at overnatte på en af de mange smukke tropeøer langs revet, eller tage på minikrydstogt til afsidesliggende øer og uberørte koralrevet, der sjældent besøges af mennesker.

Kort

Priseksempel

14 dage fra 35.000 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 35.000 pr. person ved 2 voksne.

Tillæg i højsæson: ca. 5.000 - 10.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Fly Danmark – Australien t/r
 • Alle indenrigsflyvninger
 • Alle flyskatter og afgifter
 • 4 nætter på Vibe hotel i Sydney
 • Rundvisning i Sydney Opera House
 • Dagstur til Hunter Valley med guidning, vinsmagninger og frokost med vin
 • 4 nætter i One Bedroom Apartment på Villa San Michele, Port Douglas
 • 3 nætter i Jungle Walk Bungalow på Thala Beach Nature Reserve inkl. morgenmad
 • Heldagstur til Great Barrier Reef med besøg på to rev fra Port Douglas inkl. frokost, og lån af snorkeludstyr
 • Heldagstur til nationalparkerne Daintree og Mossman Gorge fra Port Douglas inkl. let frokost
 • Privat transport mellem lufthavn og hotel t/r
 • Fuld klimakompensation
 • MyPlanet Concierge Service 24/7
Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Business class
 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum til Australien
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Pingvinparade

Oplev den fantastiske pingvinparade på Phillip Island, og besøg en dyrepark med både koalaer og tasmanske djævle.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Yellow Waters - krokodille

Kakadu med egen bil

Kakadu National Park och Kathrine Gorge bjuder på spektakulär natur och spännande historia.

HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountain

6 dages vandretur i spektakulær natur ved Cradle Mountain på Tasmanien.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur til Hunter Valley

Nyd en heldagstur fyldt med fantastisk vin og mad i vinområdet, Hunter Valley, blot to timers kørsel fra Sydney.

Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Udforsk Blue Mountains til fods, og kom helt tæt på dyrelivet og nogle af Australiens spektakulære landskaber.

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Svøm med hvalhajer ved Exmouth

Svøm med hvalhajer, og kom helt tæt på verdens største fisk ved Ningaloo Reef i det vestlige Australien.

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Solopgang ved Kata Tjuta

Oplev de smukke klippeformationer Kata Tjuta ved solopgang, og udforsk området til fods.

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se ørkenen vågne

Se solen stå op med Ayers Rock i baggrunden, og lær meget mere om Australiens røde ørken.

The Ghan 6

Rejs med tog i Australien

Oplev Australien med de legendariske tog The Ghan og Indian Pacific, og få en rejse ud over det sædvanlige.

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.

Australien - victoria - Melbourne - central business district.jpg

Melbourne på cykel

Oplev Melbournes særlige stemning, smukke arkitektur og rige folkeliv på en guidet cykeltur.
 

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Udforsk Australiens kystlinje mod Det Indiske Ocean
 • Kør langs Coral Coasts strande og krystalklare vand
 • Oplev delfiner, skildpadder og pukkelhvaler tæt på

13 dage fra 36.500 kr pr. person

Det levende og forunderlige North Australia

Det levende og forunderlige North Australia

 • Udforsk det nordlige Australiens naturlige skønhed
 • Gå på opdagelse i de kosmopolitiske storbyer
 • Oplev det unikke Great Barrier Reef

16 dage fra 79.500 kr pr. person

Roadtrip: Det kulinariske Australien

Det kulinariske Australien

 • Rejs på tværs af det kulinariske Australien
 • Udforsk vinområderne Yarra Valley og Barossa Valley
 • Oplev det bedste af Australiens mangfoldige kultur

17 dage fra 48.000 kr pr. person

Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person

Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person

Luksus i tropiske Queensland

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra 60.000 kr pr. person

Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra 39.900 kr pr. person

Kimberley i firehjulstrækker

Kimberley i firehjulstrækker

 • Perth & Rottnest Island
 • Outback-eventyr i Kimberley & Kakadu
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

18 dage fra 51.233 kr pr. person

Det sydlige Australiens højdepunkter

Det sydlige Australiens højdepunkter

 • Fantastisk dyreliv og smuk natur
 • Mange guidede oplevelser
 • Kør-selv ad Great Ocean Road

23 dage fra 48.128 kr pr. person

Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person

Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.000 kr pr. person

Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. person

Queenslands højdepunkter i bil

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Regnskov & snorkling på Great Barrier Reef

17 dage fra 37.778 kr pr. person