^
 • Luksus Down Under

  26 dage fra kr. 64.400

 • Luksus Down Under

  26 dage fra kr. 64.400

 • Luksus Down Under

  26 dage fra kr. 64.400

 • Luksus Down Under

  26 dage fra kr. 64.400

Luksus Down Under

Oplev Australiens højdepunkter på guidede ture på denne luksustur, hvor du bor på lækre lodges og nyder et luksus krydstogt.

26 dage fra kr. 64.400

Pris pr. person, når 2 voksne rejser sammen
Prisen inkluderer: Fly, overnatninger, billeje, krydstogt samt flere udflugter

Luksus Down Under. Sådan har vi valgt at kalde dette rejseforslag, da der ikke bliver sparet på noget. Det tropiske nord og den røde ørken. Lizard Island og Blue Mountains. Darwin og Sydney. 

En rejse med det hele
Du kommer langt omkring på denne rejse. Det bliver på et luksus-krydstogt, på egen hånd i bil og på interessante guidede ture. Læg dertil eksklusive lodges, hvor alt fra beliggenhed til gourmetoplevelser er helt unikt.

Kom til rejseforedrag om Australien
I løbet af året holder vi foredrag om rejser til Australien. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1-2: Afrejse fra Danmark

Der er afrejse fra Danmark mod Australien. 

Dag 3: Ankomst til Sydney

Australiens største by er en fantastisk storby, og det vil de næste dage helt sikkert overbevise dig om. Du kommer til at bo på det 5-stjernede Hotel InterContinental beliggende tæt på Operahuset og det historiske kvarter, The Rocks. Bedre udgangspunkt for at opleve Sydney fåes ikke!

I Sydney er der inkluderet forskellige oplevelser, og en af dem er en flyvetur (25 min.) over Sydney i solnedgangens lys. Du ser bl.a. de dejlige strande omkring Sydney samt Operahuset og Harbour Bridge fra nye og overraskende vinkler.

Dag 4-5: Sydney

Dagene er til rådighed til at udforske denne fantastiske storby. Vi kan varmt anbefale en tur i Operahuset - vi er gerne behjælpelige med billetter til en forestilling.

Dag 6: Sydney

Sydney skal opleves fra søsiden, og denne dag kommer du på en dejlig sejltur med en fantastisk privatejet yacht. Læs mere her 

Naturligvis bliver der også tid til shopping. Der er shoppingmuligheder rundt om hjørnet fra, hvor du bor, men vi vil også anbefale Queen Victoria Building på George Street, som de lokale kalder QVB, og som har 200 butikker i fire etager. Men det er ikke det, der er det bemærkelsesværdige. Nej, det er selve bygningen fra 1898 med de mange velbevarede arkitektoniske detaljer og den specielle atmosfære. 

Er du i Sydney en lørdag, kan vi anbefale Paddington Market på Oxford Street. 

Dag 7: Blue Mountains

I Australien er der aldrig langt til naturoplevelserne, og sådan er det også i Sydney. Den lejede bil hentes, og i løbet af et par timer er du i Blue Mountains National Park.

Basen de næste dage er Lilianfels Blue Mountains Resort & Spa, som ligger ved foden af Blue Mountains. Dette pragtfulde resort er et landsted fra det 18. århundrede, og atmosfæren fra dengang forenes med moderne luksus. I restauranten serveres udsøgte menuer og det ypperste af australsk vin.

Du skal vide...
at kør-selv-turen fra Sydney til Blue Mountains t/r som udgangspunkt har en længde på 210 km.

Dag 8: Blue Mountains

Nyd dagen i Blue Mountains National Park, der også er World Heritage Area. Det skyldes bl.a., at der i området findes 91 forskellige eukalyptusarter og 132 plantearter, der kun findes her. Sidst på dagen kører du retur til Sydney, hvor du har en enkelt overnatning på lufthavnshotel. Der er nemlig tidlig afgang i morgen med flyet til Uluru/Ayers Rock.

Dag 9: Sydney til Uluru/Ayers Rock

Bilen afleveres i lufthavnen i Sydney. Der flyves til Uluru/AyersRock, hvor du indlogeres på et af områdets bedste hoteller. I løbet af eftermiddagen er inkluderet en 40 minutters flyvetur over Uluru og Kata Tjuta - herfra luften får du virkelig en fornemmelse af, hvor øde det indre af Australien er.

Australien - Aborginal kunst

Dag 10: Uluru/Ayers Rock

Dagen begynder tidligt med solopgang over Uluru. Denne tur har max. 20 deltagere og du ser solen stå op over Uluru fra et privat udsigtspunkt lidt væk fra mængden. Når solen er stået op, serveres der er ægte australsk morgenmad tilberedt over bål, mens guiden fortæller om områdets kultur og historie. Der bliver også tid til et besøg på det kulturelle center, som ligger i tilknytning til Uluru - her kan du stifte nærmere bekendtskab med de lokale aboriginer-stammer. Du skal naturligvis også tæt på Uluru og på en guidet gåtur til nogle af hulemalerierne. Op ad formiddagen går turen retur til hotellet.

I aften venter endnu en skøn oplevelse; du skal nu se solen gå ned over Uluru. Med udsigt til stjernehimmelen, nyder du en skøn 4 retters menu.

Der er kun plads til 20 gæster pr. aften, og du får dit eget bord, hvor maden bliver serveret. Tali Wiru betyder "smuk sandklit" på det lokale anangu-sprog, og det er netop på en sandklit med udsigt til Uluru og Kata Tjuta, du nyder et glas champagne, mens du ser solen gå ned. Når mørket falder på serveres en fire-retters menu bestående af de lækreste australske specialiteter og god australsk vin. Du sidder under den lysende stjernehimmel med udsigt til Sydkorset omgivet af mørkets stilhed. Kaffen nydes sammen med en lokal historiefortæller mens endidgeridoo spiller sagte i baggrunden.

Dag 11: Ayers Rock - Darwin

Der er afrejse fra Ayers Rock mod Darwin. Her indlogeres du på et centralt beliggende hotel og har resten af dagen til rådighed.

Dag 12: Bamurru Plains

Denne morgen er der afgang med fly fra Darwin til Bamurru Plains, der ligger spektakulært på kanten af Mary Rivers oversvømmede sletter nær kysten og Kakaku National Park.

Der er et tydeligt safari-præg over Bamurru Plains. Men safari-følelsen er tilsat et tydeligt australsk outback-præg. At lodgen er luksuriøs kan ikke benægtes. Sengene er fantastiske med deres sprøde nystrøgne lagner, dit badeværelse har gode brusere, køkkenet er blevet hyldet i alverdens gourmetmagasiner, og servicen er personlig, imødekommende og intim.

Dag 13: Bamurru Plains

Dagen er til fri rådighed. 

Aktiviteterne er naturligvis også fokuseret omkring de smukke omgivelser. Sejl på floderne, følg med en lokalkendt guide eller fisk efter de lækre barramundier og andre eksotiske fisk i både floderne og havet. Mulighederne er uendelige, og du kan krydre naturoplevelserne med dejlig afslapning på den store åbne terrasse over et glas kølig hvidvin. Eller hop i poolen og vask rejsestøvet af, inden du sætter dig til bords og nyder endnu en fantastisk gourmetmiddag.

Dag 14: Darwin

Der flyves tilbage til Darwin, hvor resten af dagen tilbringes. Er du interesseret i at købe aboriginal kunst, har du for alvor chancen her i Darwin, hvor udvalget er stort. Du kan evt. også besøge Museum of Arts & Sciences og få et indblik i, hvordan cyklonen "Tracy" totalt ændrede byens udseende juleaften 1974.

Dag 15-17: Daintree

I dag flyves der til Cairns på østkysten. Her skal du tilbringe nogle dage på Daintree Eco Lodge & Spa, der ligger ved Daintree River nord for Cairns. Opholdet her er en enestående mulighed for at opleve den tropiske regnskov.

Midt i regnskoven er der skabt luksus for mennesker på naturens præmisser, og en økologisk tankegang går som en rød tråd gennem alt på Daintree Eco Lodge & Spa. F.eks. blev der ikke fældet træer, da lodgen blev bygget, og alle bygninger er hævet fra jorden for at undgå, at lydene forplanter sig til omgivelserne. Værelserne ligger i højde med trætoppene, og der er førsteklasses bird-watching fra verandaen. Sundhed og helse er et andet aspekt, der bliver lagt stor vægt på, og du kan f.eks. få massage og spa-behandlinger i utraditionelle omgivelser i regnskoven og behandlinger inspireret af aboriginale teknikker.

Dag 18-19: Cairns

Der er sørget for transport til Cairns, der er en hektisk turistby og udgangspunkt for ture til revet og regnskoven. Du bor på byens velnok bedste hotel, hvorfra du er i gåafstand til alle seværdighederne.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef

Dag 20-23: Krydstogt

De næste dage tilbringes i luksuriøse omgivelser om bord på "Coral Princess" - et krydstogtskib med plads til 50 passagerer. Krydstogtet koncentrerer sig om den nordlige del af Great Barrier Reef, går til den historiske mineby Cooktown, til Lizard Island og til uforlignelige dykkeroplevelser ved Ribbon Reef og Rachel Carlso Reef.

Der er marinebiologer med om bord, og de fungerer som guider, når der snorkles og dykkes, og når der sejles ud i båden med glasbund. Ingen tvivl - du får dit livs oplevelse. Glem ikke at nyde de flotte solnedgange, den friske havluft og udsigten over det turkisfarvede hav med de grønne øer - det er også en del af oplevelsen.

Dag 24: Cairns

Krydstogtet slutter i Cairns, hvor du har en sidste overnatning inden hjemrejsen.

Dag 25: Afrejse fra Cairns

Der er afrejse fra Cairns mod Danmark.

Dag 26: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark først dagen - rig på oplevelser og minder.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 64.400  Kontakt os for pris
 Højsæson  Fra kr. 68.600  Kontakt os for pris

Prisen inkluderer

 • Flyrejse, Danmark - Australien t/r
 • Indenrigsstrækninger i Australien
 • Flyskatter
 • 4 nætter på Hotel InterContinental i Sydney inkl. morgenmad
 • Sejltur på Sydney Harbour inkl. fantastisk 3 retters frokost og div. aktiviteter
 • Helikoptertur i solnedgangen i Sydney inkl. forfriskning
 • 3 dages billeje Sydney-Sydney inkl fri km og forsikring
 • 2 nætter på Lilianfelds, Blue Mountains inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på lufthavnshotel ved Sydney
 • 2 overnatninger på Sails in the Desert ved Uluru
 • Flyvetur over Uluru og Kata Tjuta
 • 4 retters middag i solnedgangen over Uluru inkl. vin
 • Solopgangstur ved Uluru inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Novotel Atrium, Darwin
 • 2 overnatninger på Bamurru Plains inkl. transport fra/til Darwin inkl. fuld pension
 • 3 overnatninger på Daintree Eco Lodge & Spa inkl. transport fra/til Cairns samt morgenmad
 • 4 overnatninger på Shangri-La Hotel The Marina Cairns inkl. 3 X morgenmad
 • 5 dages krydstogt Cairns-Cairns inkl. fuld pension
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Højsæson

Højsæson i Australien er i folkeskolernes sommerferie samt fra december til marts. Australien er dog et stort land, og der er stor forskel på sæsonerne i de forskellige dele af landet. Går rejsen til Sydney, Adelaide, Melbourne og den sydlige del af landet, er den australske sommer fra december til februar en populær periode. Det centrale og nordlige Australien har derimod højsæson fra maj til september. 

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.