^
 • Australien, Singapore og Bali

  24 dage fra kr. 15.400

 • Australien, Singapore og Bali

  24 dage fra kr. 15.400

 • Australien, Singapore og Bali

  24 dage fra kr. 15.400

 • Australien - Koala
  Australien, Singapore og Bali

  24 dage fra kr. 15.400

 • Sydney Opera House, Sydney, New South Wales, Australien
  Australien, Singapore og Bali

  24 dage fra kr. 15.400

Australien, Singapore og Bali

Kombinér Australiens rige natur med eksotisk storbyferie i Singapore og luksus-badeferie på Bali.

24 dage fra kr. 15.400

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 19.900 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 1.000
Prisen inkluderer: Fly, billeje og overnatninger 

Storbyferie i Singapore
Singapore er en af Asiens mest moderne storbyer. Men mellem de moderne skyskrabere gemmer sig spændende etniske bydele, lokale gadekøkkener med fantastisk mad, et væld af seværdigheder og ikke mindst shopping i verdensklasse. 

Kør-selv i Australien
Fra Singapore flyver du til Brisbane i Australien. Her står en bil klar, og snart triller du sydpå mod Sydney. Det er en meget flot køretur, der fører dig gennem hyggelige kystbyer, dramatisk natur og berømte vinområder. Vel fremme oplever du Sydney på en guidet cykeltur. Men der er naturligvis også tid til at udforske byen på egen hånd. 

Badeferie på Bali
Rejsen slutter på den skønne tropeø Bali, hvor du indlogeres på et luksushotel ved en af øens absolut bedste strande, Jimbaran. Men Bali byder også på fantastisk natur, smukke rismarker og ikke mindst en eksotisk lokal kultur.Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

70 12 50 11

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen østpå mod Asien.

Dag 2: Ankomst til Singapore

Ved ankomsten til Singapore får du udleveret din ’stop-over-pakke’ i lufthavnen, og inden længe er du fremme ved dit centralt beliggende hotel. Foruden overnatning giver pakken et væld af rabatter og gratis indgange til en række af Singapores største attraktioner.  Brug resten af dagen til at slappe af oven på flyverejsen, eller få de første indtryk af denne fascinerende storby. Eksempelvis på en gåtur i det nye store parkområde Gardens by the Bay eller langs Esplanaden, hvorfra du har en fantastisk udsigt mod Singapores skyskrabere. Når mørket falder på, er det værd at søge mod nærliggende Clarke Quay, hvor restauranterne ligger side om side langs floden. 

Dag 3: Singapore

Du har hele dagen til at udforske Singapore. Trods øen ikke er meget større end Bornholm, bugner den af spændende oplevelser. Besøg kinesiske butikker og farvestrålende templer i Chinatown, og mærk den hektiske stemning i Little India. Shop i tusindvis af butikker, og nyd gadelivet fra en fortovscafé i det arabiske kvarter. Du kan også besøge Singapores berømte zoologiske have og Night Zoo, udforske de mange glimrende museer, eller se det hele fra oven ombord på det store pariserhjul. Eller hvad med ægte britisk High Tea på det legendariske hotel Raffles, der også er kendt for sin historiske bar, hvor et væld af berømtheder gennem tiderne har slukket tørsten i Singapore Sling? Gem dog lidt appetit til Singpores mange restauranter, der rangerer fra fine madtempler til små gadekøkkener med velsmagende lokale specialiteter.

Dag 4: Singapore til Brisbane

Når tid er, tager du en taxi til lufthavnen, hvor flyet mod Brisbane står klar. Vel fremme i Australien bliver du kørt til dit hotel for de kommende 2 nætter, hvorefter resten af dagen er fri til at udforske byen, der ligger smukt ned til Brisbane-floden. 

Australien - Koala

Dag 5: Brisbane

Brisbanes hyggelige gågade er et godt sted at starte udforskningen af byen. Eller besøg det store rekreative parkområde South Bank, der nyder godt af byens subtropiske klima. Her kan du sågar slappe af på stranden ved den store, kunstige lagune, der ligger med udsigt til byens skyskrabere. Eller kom tæt på Australiens kæledække nummer ét i Lone Pine Koala Reserve. Her er der alle muligheder for at komme tæt på de nuttede koalaer, der lever i smukke, naturlige omgivelser side om side med tasmanske djævle, kænguruer, næbdyr, dingoer og andre ikoniske australske dyr. 

Dag 6-15: Kør-selv mod Sydney

Du henter lejebilen fra morgenstunden, og inden længe har du lagt Brisbane bag dig med kurs sydpå. Hvilken rute, du vælge, og hvor du ønsker at stoppe, er helt op til dig. Du har bilen i 10 dage, så der er rigtig mange muligheder. 

Rejser du med børn er surferstrandene og forlystelsesparkerne langs Gold Coast et sikkert hit. Eller fortsæt til den hyggelige by Byron Bay, der byder på en flot strand og et dramatisk fyrtårn på fastlandets østligste punkt. Der ligger mange flere hyggelige byer ned langs kysten såsom Coffs Harbour og Port Macquarie, der byder på et koalasygehus og det fuglerige vådområde omkring Pelican Island ved Hasting-flodens udmunding. 

Eller tag en rute længere inde i landet, hvor nationalparkerne ligger som perler på en snor. Udforsk eksempelvis Lamington nationalparken, hvis lave, grønklædte bjerge er hjem for et rigt dyre- og fugleliv. Eller besøg nogle af de mange andre mindre kendte naturområder, der sjældent besøges af turister. Det kan i høj grad også anbefales at lægge vejen forbi Hunter Valley, hvor dygtige vinbønder fremtryller fremragende vine i det solrige klima. 

 
Sydney Opera House, Sydney, New South Wales, Australien

Dag 16: Ankomst til Sydney

Ved ankomsten til Sydney afleveres bilen, og du indlogeres på dit hotel for de kommende 3 nætter. Med sine næsten 4 millioner indbyggere er Sydney Australiens største by. Det er også en af verdens smukkeste storbyer med en fantastisk beliggenhed omkring en stor, naturlig havn. Helt ud til vandet ligger Utzons berømte operahus som et skib for fulde sejl. Det kan i høj grad anbefales at tage en guidet tur i bygningen, der er rig på historier. Eller bestil billetter til en forestilling i en af de flotte sale. Nær Operahuset ligger det historiske område The Rocks med sine små stenhuse, samt Circular Quay, hvorfra små færger sejler i pendulfart til Sydneys forskellige bydele. Deriblandt Darling Harbour, der bugner af restauranter, butikker og seværdigheder. 

Australien - New South Wales - Sydney

Dag 17: Cykeltur i Sydney

Dagen byder på en spændende og anderledes oplevelse, når du sammen med en lokal guide udforsker Sydney på cykel. Guiden kender alle byens små hemmeligheder, så du ser både berømte seværdigheder samt sider af byen, kun de færreste oplever. Turen starter ved det historiske kvarter The Rocks og fortsætter forbi Operahuset til en række af byens øvrige seværdigheder. Tempoet er naturligvis afslappet, og alle (også børn) kan sagtens være med. Efter cirka fire timers rundtur er du tilbage ved The Rocks, og resten af dagen er fri til at nyde Sydney på egen hånd. 

Dag 18: Sydney på egen hånd

Du har endnu en dag til at udforske denne fantastiske storby. Gå en tur i Chinatown, hvor eksotiske varer ligger til skue i de små butikker. Eller nyd strandlivet på populære Bondi Beach eller Manly Beach. Du kan også besøge den hyggelige bydel Paddinton, der er berømt for sine smukke victorianske huse, caféer og parker. Eller hop på båden til zoologisk have, der er hjem for dyr fra hele verden. Eller tag på en guidet tur omkring Sydney, hvor mange dyr kan opleves i fri natur. 

Drømmer du om at opleve Sydney fra vandsiden, er et krydstogt i den smukke havn en oplagt mulighed. Eller hvad med at se byen fra en hel ny vinkel fra toppen af Sydney Harbour Bridge? Sikkerheden er naturligvis i orden, og udsigten over Operahuset og havnen fås ganske enkelt ikke bedre. Ikke overraskende er dette en populær tur med et begrænset antal pladser, hvorfor det er vigtigt at bestille plads i god tid inden afrejsen. 

Dag 19: Sydney til Bali

Fra Sydney flyver du til den smukke ø Bali i hjertet af Indonesien. Her bliver du hentet i lufthavnen og kørt den korte tur til luksushotellet Intercontental Bali Resort, der ligger helt fantastisk ned til Jimbaran-stranden. Dette er ikke blot en af øens absolut bedste badestrande. Det er også en af de hyggeligste. Ikke mindst om aftenen, når borde stilles op i sandet, og duften af friskgrillede fisk breder sig fra de mange små restauranter. Restortet er en oplevelse i sig selv med smukke balinesiske bygninger spredt ud i en enorm have fyldt med tropiske blomster og rislende vand. 

Dag 20-22: Afslapning på Bali

Dagene er frie til at nyde den dejlige strand og slappe af ved poolen. Men det kan i høj grad også anbefales at udforske mere af øen. Særlig hyggelig er den lille kulturby Ubud, der ligger omgivet af frodige rismarker og små landsbyer på kanten af Balis højland. Her går livet sin vante gang i de små gallerier, hvor lokale kunstnere holder Balis håndværkstraditioner i hævd, alt imens bønder dyrker rismarkerne med deres okser. Længere mod nord hæver hellige vulkaner sig mod himlen, og smukke templer pryder landskaberne. Hvordan du vælger at bruge dagene er helt op til dig, og rejsen kan naturligvis forlænges med flere dage på Bali, hvis du ønsker det. 

Dag 23: Hjemrejse

Når tid er, går turen tilbage til lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder. 

Dag 24: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte lander du i Danmark. 

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne & 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 19.900  Fra kr. 15.400
 Højsæson  Fra kr. 20.900  Fra kr. 16.400

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Singapore - Australien - Bali - Danmark
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her
 • Singapore
  • 2 overnatninger på et godt turistklassehotel i Singapore
  • Gratis kørsel med byens hop-on-hop-off busser
  • Gratis indgang ved mere end 15 af Singapores største attraktioner.
 • Australien
  • 2 overnatninger på et godt turistklassehotel i Brisbane
  • 10 døgns billeje fra Brisbane til Sydney inkl. forsikringer og fri km
  • 3 overnatninger på et godt turistklassehotel i Sydney
  • Halvdagscykeltur med guide i Sydney inkl. leje af cykelhjelme, cykeltaske m.m.
 • Bali
  • Transfer fra lufthavnen til hotellet tur/retur
  • 4 overnatninger på Intercontinental Bali Resort på Bali
  • Morgenmad

Tilkøb

 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
Højsæson

Højsæson for rejser til det sydøstlige Australien og Bali er i folkeskolernes sommerferie samt omkring højtider.