^
  • Dagstur til Fraser Island fra Noosa

    Oplev verdens største sandø på denne dagstur fra Noosa

Dagstur til Fraser Island fra Noosa

Du bliver hentet på hotellet tidligt om morgenen, og inden længe er kursen sat mod Fraser Island. På vejen gøres stop i Cooloola National Park, der byder på dramatiske kystlandskaber og gode muligheder for at se kænguruer, samt ved Rainbow Beach, hvor morgen-te serveres i det farvede sand. 

Sejlturen til Fraser Island er ikke lang, men det er alligevel som at ankomme til en helt anden verden. Fraser Island er verdens største sandø, men det til trods er øens indre dækket af tæt skov, store bregner og smukke ferskvanssøer. Dyrelivet er ligeledes rigt, og der er gode chancer for at se blandt andet dingoer. I løbet af dagen oplever du en række af øens største seværdigheder. Deriblandt Seventy-Five Mile Beach, der er så lang og bred, at fly kan lande på den. Du udforsker også den særprægede natur på små vandreture ved Central Station, Wanggoolba Creek og Pile Valley, inden det er tid at vaske rejsestøvet af ved Lake McKenzie. Søen ligger som en smuk oase med blødt, hvidt sand og dybblåt ferskvand omgivet af frodig vegetation. Her serveres frokosten, hvorefter turen fortsætter gennem skovene ved Satinay og Brushbox. Eftermiddags-te serveres på en øde strækning af stranden, inden færgen fører dig tilbage mod fastlandet sidst på eftermiddagen. 

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

70 12 50 11

Pris pr. person

Dagstur fra kr. 1.140 pr. person

Prisen inkluderer

  • Rainbow Beach Coloured Sands, Central Station/Pie Valley og Lake Mckenzie
  • Seventy Five Mile Beach
  • Formiddags te/kaffe
  • Frokost
  • Transport fra/til hotel i Coolum, Peregian, Sunshine, Sunrise, Noosa og Noosaville