Australien - South Australia - Gawler Ranges - Kangaluna.jpeg
2 gratis indenrigsfly

Det kendte og mindre kendte

Oplev Australiens storbyliv i Sydney, den fantastiske natur i Gawler Range samt lokal vin og et rigt dyreliv ved Perth på denne spændende ferie.


KAMPAGNE

Få 2 gratis indenrigsflyvninger i Australien, og oplev endnu mere. Læs mere her.


 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

22 dage fra kr. 39.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Det kendte på dette forslag er Australiens dejlige storby Sydney med alle byens ikoner. Det mindre kendte er en helt ny wildlife-tur fra Sydney, Gawler Ranges vest for Adelaide og området syd for Perth. I sandhed en tur med både kendte og ukendte australske ikoner.

Gawler Ranges er en kæmpe naturoplevelse, men en velbevaret hemmelighed for andre end de lokale. Du kommer på en firedages tur (4WD) til kanten af civilisationen og i nærkontakt med dyrelivet.

Fra Perth har vi en kør-selv-tur på programmet til dig. I sandhed en tur med både kendte og ukendte australske ikoner.

Brandene i Australien

Er du i tvivl om, hvordan brandene i Australien påvirker din rejse eller rejseplaner? Så læs mere på siden Brandene i Australien.

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser med MyPlanet

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

sydney_harbour_bridge_sunset_0
Sydney

Rejs til skønne Sydney og oplev Utzons enestående Operahus, havnefront og livsglæde.

 

Med sin fantastiske beliggenhed omkring en stor naturlig havn, er Sydney uden tvivl blandt verdens smukkeste storbyer. Men Sydney er også en ægte australsk storby med et væld af seværdigheder, glimrende shopping og nogle af Australiens bedste restauranter.

Operahuset i Sydney

Utzons berømte Operahus ligger som et skib ned til vandet i hjertet af byen. Det kan i høj grad anbefales at købe billetter til en af de mange forestillinger. Eller tag på en guidet rundvisning gennem de forskellige sale og foyer, mens du hører anekdoter fra bygningens farverige historie. Guiden vil også fortælle om de unikke, arkitektoniske detaljer, der er med til at gøre operahuset til et af de mest markante bygningsværker i det 20. århundrede.

Udforsk Sydney med færge

Små færger sejler på kryds og tværs mellem Sydneys bydele. Dette er en fantastisk måde at komme rundt på, mens I oplever byen fra forskellige vinkler. Hop eksempelvis på færgen fra Operahuset med kurs mod det folkelige shoppingområde Darling Harbour. Eller tag båden til Manly, og nyd Sydneys berømte strandliv.

Bridge Climb i Sydney

Byens bedste udsigt fås dog fra toppen af Sydney Harbour Bridge, som I kan bestige på et såkaldt Bridge Climb. Sikkerheden er naturligvis i top, og udsigten over Operahuset, havnen og midtbyens skyskrabere er intet mindre end forrygende.

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg
Sydney på cykel

Tag med på en af vores mest populære udflugter i Sydney. Oplev nye og ukendte sider af byen på cykel sammen med en lokalkendt guide, der kender byens små hemmeligheder indgående.

Du kører på en god, nyere cykel, og forude venter en veltilrettelagt rute, der giver dig rig mulighed for at suge bylivet i Sydney til dig undervejs. Guiden vil fortælle en masse om de steder, I cykler forbi, og kommer også med gode ideer til, hvad du ellers kan opleve i Sydney under dit besøg.

Turen tager dig til Operahuset, Darling Harbour, Sydney Harbour Bridge, den botaniske have, Hyde Park, The Anzac, War Memorial, Chinatown, Queen Victoria Building, Museum of Contemporary Art og 30 andre attraktioner i byen!

Meget af ruten foregår på cykelsti og i et roligt tempo, så alle (også børn) kan være med.

Australien - Western Australia - Perth - Strand - Solnedgang
Perth

Velkommen til Perth, som er en af Australiens mest solrige byer og 19 hele strande at vælge imellem.

 

Det er ualmindelig let at forelske sig i Perth. Byen ligger smukt ned til Swan River og er den mest solrige hovedstad i Australien – hvilket ikke siger så lidt! Dette nyder lokalbefolkningen i fulde drag på byens strande, i parkerne og ikke mindst på de mange fortovscaféer med et glas af den lokale vin i hånden. 

Strande og smuk natur

Med hele 19 strande at vælge imellem, er der en for enhver smag. Cottesloe og Scarborough er begge populære valg, men forstaden Fremantle er også hyggelig. Væk fra kysten byder Perth på adskillige smukke parker såsom Kings Park And Botanical Garden, der er blandt de største byparker i verden. Eller tag færgen til Rottnest Island, der er berømt for sit unikke dyreliv. I Yanchap National Park lige nord for Perth kan du kigge efter kænguruer og koalaer i det fri, og ved The Pinnicle hæver tusindvis af orange kalkstensklipper sig op af ørkensandet. Syd for byen lokker dramatiske kyster, drypstenshuler og berømte vingårde ved Margaret River.

Guld og shopping i Perth

Det fascinerende guldmuseum, Perth Mint, er uden tvivl blandt Perths mest unikke seværdigheder. Bagefter kan du meget passende kaste dig ud i byens adskillige stormagasiner og mere end 900 specialbutikker. 

australien_-_south_australia_-_gawler_ranges_-_saltslette_3.jpg
Glamping i Gawler Ranges

I løbet af 4 dage oplever du den skønne natur og det rige dyreliv i og omkring Gawler Ranges National Park. Du bor i Kangaluna Camp, hvor de luksuriøse faste telte danner base for udforskningen af dette enestående naturområde. Du kan blandt andet se frem til at besøge den smukke saltsø Lake Gairdner, svømme med australske søløver, udforske klippeformationen Mount Wudinna og opleve Australiens spændende og rige dyreliv, som du finder lige omkring lejren og ofte også helt inde i lejren.

Australien - South Australia - Adelaide - Centrum - Flod
Adelaide

Hyggelige Adelaide har en særlig evne til at charmere sine besøgende. Byen ligger flot ned til Torrens-floden omgivet af grønne parkområder, og med sine smukke kirker, gågaden Rundle Mall og sin rige madkultur, er Adelaide måske den mest europæiske af alle Australiens storbyer.

Vinture fra Adelaide

Sydaustralien blev primært koloniseret af tyske immigranter, hvilket sætter sit præg på de mange småbyer i Adelaide Hills. Med sig havde de deres flair for vindyrkning, og i dag hører områder som Barossa Valley, McLaren Vale og Clare Valley til i den absolutte verdenselite. Her ligger vingårde spredt ud i de frodige landskaber, hvor passionerede vinbønder deler smagsprøver ud på den seneste høst. Det er oplagt at tage en vintur fra Adelaide, der også byder på et spændende vincenter i hjertet af byen.

Med sporvogn til Glenelg

Adelaides mange parker er perfekte til en afslappet picnic. Især omkring Adelaide Festival Centre og North Terrace, hvor også byens botaniske have ligger. Eller tag sporvognen til strandforstaden Glenelg, der altid byder på et rigt folkeliv. Du kan også komme tæt på Australiens ikoniske dyreliv i Cleland Wildlife Park eller Adelaide Zoo, og der er mulighed for at svømme med delfiner på en sejltur ud for kysten.

Kort

Rejsen dag for dag

Oplev Australiens storbyliv i Sydney, den fantastiske natur i Gawler Range samt lokal vin og et rigt dyreliv ved Perth på denne spændende ferie.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark. Du flyver via stop i Østen, hvor det også er muligt at gøre ophold nogle dage inden rejsen går videre til Australien.

Det er muligt at gøre stop i Bangkok, Singapore eller Hong Kong.

Dag 2: Ankomst til Sydney

Efter flyveturen er det dejligt med en slentretur, og den kunne passende gå til området ved Operahuset.

Dag 3: Sydney

I dag begynder oplevelserne i Sydney for alvor, og det bliver på en guidet cykeltur rundt i byen. Heldagsturen starter i The Rocks, og du kommer bl.a. over Harbour Bridge og ser naturligvis også andre kendte seværdigheder. Undervejs får du en masse at vide om byen og seværdighederne.

Dag 4: Sydney Wildlife-tur

I dag skal du på en heldagstur til den fantastiske natur, der omgiver Sydney. Ved middagstid er der afgang mod bushlandet syd for Sydney, hvor du sammen en dygtig guide, vil gå på udkig efter kænguruer, koalaer og farverige papegøjer. Her er også gode chancer for at se de meget sky næbdyr. Efter en solid australsk aftensmad på en lokal pub, skal du på aften-gå-tur med lommelygte på udkig efter de nat-aktive dyr såsom vombatter og oposummer. Turen slutter i Sydney ved 22.00-tiden.

Dag 5: Sydney

I dag er der lagt op til en dag på egen hånd i Sydney. Tag en sandwich med i botanisk have, eller tag en færge til en af forstæderne og hils på de lokale "Sydney-boere".

Vi anbefaler...
Bridge Climb er et must i Sydney. At stå 134 m oppe på toppen af Sydney Harbour Bridge med udsigt ned over Operahuset er en helt enestående oplevelse. Der er rift om pladserne, så vi anbefaler, du reserverer turen hjemmefra.

Dag 6: Sydney - Adelaide

Adelaide er hovedstaden i delstaten South Australia. Snorlige gader gennemskærer den grønne by, som er nem at udforske til fods.

Du skal vide...
at det er en god ide at besøge Tandanya National Aboriginal Cultural Institute i Adelaide, hvis du er interesseret i aboriginal kultur.

Dag 7: Adelaide

Over halvdelen af den australske vinproduktion kommer fra South Australia, og på National Wine Centre of Australia i Adelaide kan du bl.a. lære noget om de forskellige druesorter og naturligvis smage på det færdige produkt.

Dag 8: Gawler Ranges

Du flyver fra Adelaide til Port Lincoln på halvøen Eyre vest for Adelaide. Her bliver du mødt af den guide, som du skal være sammen med de næste fire dage på en tur, der går til områder i det sydlige South Australia, der er velbevarede hemmeligheder for andre end de lokale. Fra Port Lincoln køres der til den lille by Wudinna i Gawler Ranges, og efter at have set Wudinna Rock, køres der til Kangaluna Camp, som er basen på denne firedages tur.

Hvis der er noget, som australierne er gode til, så er det at give os luksus- og naturoplevelser på samme tid. Det er teltene her i Kangaluna Camp et godt eksempel på. Teltenes indretning med bl.a. eget bad og toilet ligger langt fra de vante forestillinger om camping samtidig med, at du er på første parket til at opleve dyrelivet. Efter frokost fører guiden an på en tur til Mount Sturt og Corribinnie Lakes. Det er en eftermiddag med kængurugaranti, men du vil helt sikkert også se emuer og vombatter.

Dag 9: Gawler Ranges

Lake Gairdner er en kæmpemæssig saltsø nord for Gawler Ranges, og kun "tracks" fører dertil. Landskabet er så hvidt, at man næsten føler sig hensat til Sydpolen, hvis det ikke var for varmen og det røde landskab, der omkranser søen. På vejen tilbage til teltlejren stoppes der på en fårefarm, og det giver et indblik i, hvordan livet leves i de meget isolerede egne af Australien.

Dag 10: Gawler Ranges

Der er fugle overalt i teltlejren, og da der er registreret ikke mindre en 142 fuglearter i bush'en, er der virkelig noget at opleve, når guiden tager deltagerne med på "bird watching". Senere på dagen går turen til Gawler Ranges National Park, hvor du ser de meget særprægede klipper, Organ Pipes, og Mt. Wudinna, der er den største monolit i South Australia, men du kan også glæde dig til "wildlife" i store mængder.

Dag 11: Adelaide

Fra teltlejren i bushen køres der ud til kysten - nærmere bestemt til Baird Bay. Der sejles fem kilometer ud til en lagune i nærheden af Cape Radstock, hvor du får mulighed for at komme tæt på delfinerne, og senere finder guiden en anden lagune, hvor du kommer i nærkontakt med australske søløver. Efter frokost går turen til Streaky Bay og videre langs kysten til Ceduna. Fra Ceduna flyves der tilbage til Adelaide.

Dag 12: Adelaide - Perth

Afrejse fra Adelaide til Perth. Der bor kun 1,8 mio. indbyggere i Western Australia, og heraf bor de 1,3 mio. i Perth. Nord og øst for Perth fortoner civilisationen sig hurtigt, og mange vil sige, at det er her, at du finder "det ægte Australien".

Dag 13: Perth - Margaret River

Du afhenter en lejebil og påbegynder en seksdages kør-selv-tur til området syd for Perth. Denne første dag går turen til Margaret River.

Dag 14: Margaret River

Dagen er til rådighed i området. Margaret River er kendt for sine vine, den gode mad og den afslappede livsstil. Her er skønne strande - hvoraf flere tiltrækker surfere fra hele verden - og smuk natur. Tag en tur til Cape Naturaliste, hvor du kan komme op i det lokale fyrtårn. Her er også flere vandrestier, hvorfra man ofte kan se hvaler i havet udfor kysten (september-december).

Dag 15: Margaret River til Pemberton

Fra Margaret River går turen videre til Pemberton, hvor du bl.a. bør besøge Warren National Park. De australske træer er blot ét eksempel på, at den australske flora er lige så overraskende som faunaen. Eukalyptustræerne vokser overalt i Australien og findes i mange forskellige størrelser, fra helt lave, krybende, buskagtige planter til meget høje træer. Karritræet er en af de højeste eukalyptusarter og kan ses i Warren National Park i umiddelbar nærhed af Pemberton, hvor træerne er omkring 90 m høje.

Dag 16: Pemberton - Albany

Undervejs fra Pemberton mod Albany bør du gøre et stop i Walpole-Nournalup National Park, hvor du finder de kæmpemæssige Tingle Trees. Her findes en "tree-top-walk", hvor du kan komme på en gåtur helt oppe mellem trækronerne - 40 meter over jorden! Øst for Walpole finder du den lille by Denmark, der dog ikke har noget som helt med vores fædreland at gøre.

Dag 17: Albany

Dagen er til rådighed i Albany. Du kan besøge hvalmuseet og hvis du er her mellem juni og oktober, kan du se både pukkel hvaler og de sydlige rethvaler lege i vandet udenfor Albany.

Dag 18: Albany - Perth

I dag kører du tilbage til Perth. Nord for Albany kan du besøge Stirling Ranges National Park, hvor der er flere gode vandreture. Tilbage i Perth afleveres bilen.

Dag 19: Perth

Dagen er til rådighed. Vi kan anbefale en guidet heldagstur til den smukkeste ø i Western Australia. Rottnest Island ligger 18 km fra Perth, og efter sejlturen og en tur rundt på øen i bus, kan du udforske øens spændende natur og dyreliv på egen hånd. Der er leje af cykel inkluderet i turen.

Dag 20: Perth

Hvis du har fået købt de sidste souvenirs, er det værd at tage en tur til Kings Park på toppen af Mt Eliza. Parken indeholder bl.a. botanisk have, skulpturer og mindesmærker, og byder ikke mindst på en flot udsigt over byen og Swan River. Perth har også adskillige museer og et glimrende akvarium, hvor du kan gå igennem en glastunnel, mens hajer, skildpadder og elegante rokker glider lydløst forbi omkring dig. Perth byder også på glimrende strande, og en række af landets bedste vinområder ligger i relativ kort afstand fra byen. Vi kan også anbefale en udflugt til den charmerende havneby Fremantle. Det tager ca. 30 minutter med færge fra Perths centrum.

Dag 21: Afrejse fra Perth

Der er afrejse fra Perth.

Dag 22: Ankomst i Danmark

Efter et flyskifte i Østen går turen videre mod Danmark, hvor du typisk vil ankomme først på dagen - mæt af oplevelser.

Vis alle dage

Priseksempel

22 dage fra kr. 39.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
Australien - victoria - Melbourne - skyline 7

Melbournes hemmeligheder

Oplev områder af Melbourne, turister sjældent ser, på denne guidede vandretur med frokost.

5 timer fra kr. 550

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - koraller

Heldagstur til Michaelmas Cay

Oplev sandøen Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef om bord på en luksuskatamaran.

1 dag fra kr. 1.190

Australien - South Australia - Kangaroo Island - Remarkable Rocks (9).jpg

Dagstur til Kangaroo Island

Oplev Kangaroo Islands dramatiske landskaber og rige dyreliv på denne guidede dagstur med fly fra Adelaide.

1 dag fra kr. 3.540

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

5 timer fra kr. 1.180

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

3-dages ophold på Myella Farm

Kom helt tæt på naturen og en ægte kvægfarm på dette ophold på den charmerende Myella Farm.

3 dage fra kr. 1.495

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - PRODIVE 2

Dykning ved Great Barrier Reef

3 dage med dykning ved Great Barrier Reef med overnatning på en båd.

3 dage fra kr. 4.100

Australien - victoria - Melbourne - skyline 7

Melbournes hemmeligheder

Oplev områder af Melbourne, turister sjældent ser, på denne guidede vandretur med frokost.

5 timer fra kr. 550

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - koraller

Heldagstur til Michaelmas Cay

Oplev sandøen Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef om bord på en luksuskatamaran.

1 dag fra kr. 1.190

Australien - South Australia - Kangaroo Island - Remarkable Rocks (9).jpg

Dagstur til Kangaroo Island

Oplev Kangaroo Islands dramatiske landskaber og rige dyreliv på denne guidede dagstur med fly fra Adelaide.

1 dag fra kr. 3.540

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

5 timer fra kr. 1.180

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

3-dages ophold på Myella Farm

Kom helt tæt på naturen og en ægte kvægfarm på dette ophold på den charmerende Myella Farm.

3 dage fra kr. 1.495

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - PRODIVE 2

Dykning ved Great Barrier Reef

3 dage med dykning ved Great Barrier Reef med overnatning på en båd.

3 dage fra kr. 4.100

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
NY-Australien-kangaroos_0
Gratis nat

Natur, dyreliv og vin i Australien

 • Enestående natur og dyreliv
 • Besøg charmerende vingårde
 • Friheden i egen bil

15 dage fra kr. 27.000

lady elliot island beach

Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Lady Elliot Island og Hamilton Island
 • Fraser Island og Cape Tribulation

23 dage fra kr. 35.900

NY - AUSTRALIEN - SYDNEY2
2 gratis indenrigsfly

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra kr. 29.900

20171121-DJI_0740

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra kr 46.300

Solstice_Sidney_.jpg

Krydstogt i Stillehavet og Sydney

 • Sydneys seværdigheder
 • Smukke Blue Mountains
 • Stillehavet på krydstogt

18 dage fra kr. 25.200

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

NY-Australien-kangaroos_0
Gratis nat

Natur, dyreliv og vin i Australien

 • Enestående natur og dyreliv
 • Besøg charmerende vingårde
 • Friheden i egen bil

15 dage fra kr. 27.000

lady elliot island beach

Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Lady Elliot Island og Hamilton Island
 • Fraser Island og Cape Tribulation

23 dage fra kr. 35.900

NY - AUSTRALIEN - SYDNEY2
2 gratis indenrigsfly

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra kr. 29.900

20171121-DJI_0740

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra kr 46.300

Solstice_Sidney_.jpg

Krydstogt i Stillehavet og Sydney

 • Sydneys seværdigheder
 • Smukke Blue Mountains
 • Stillehavet på krydstogt

18 dage fra kr. 25.200

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

Sådan bliver din unikke drømmerejse til

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Du kontakter os

Ring til os på 70125011 , send en forespørgsel, eller aftal et personligt møde.

2.png

Sammen skræddersyer vi din rejse

Tal med en rejsekonsulent om dine ønsker, og få sammensat din personlige rejse.

3.png

Du får et rejseforslag

Du modtager et uforpligtende tilbud på din skræddersyede rejse, som rettes til efter dine ønsker.

4.png

Du bestiller rejsen

Når rejsen er helt, som du drømmer om, bestilles rejsen, og du kan begynde at glæde dig.

Kom til gratis rejseforedrag

Rejseforedrag om Australien

AARHUS,

VIBORG,

MIDDELFART,

KØBENHAVN,

ODENSE,
Flere datoer tilgængelige
Flere datoer tilgængelige
Rejseforedrag om Australien

AARHUS,

VIBORG,

MIDDELFART,

KØBENHAVN,

ODENSE,
Flere datoer tilgængelige
Flere datoer tilgængelige

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011

Telefonen er åben på hverdage kl. 9-17 og i weekenden kl. 10-15.

staff-dk.png