^
 • Den store Hawaii rejse

  18 dage fra kr. 15.100

 • Den store Hawaii rejse

  18 dage fra kr. 15.100

 • Den store Hawaii rejse

  18 dage fra kr. 15.100

 • Den store Hawaii rejse

  18 dage fra kr. 15.100

 • Den store Hawaii rejse

  18 dage fra kr. 15.100

Den store Hawaii rejse

Tag på en unik rejse til fire af Hawaiis smukkeste øer med hvide sandstrande, vulkaner og tropisk regnskov.

18 dage fra kr. 15.100

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 22.000 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 5.400
Prisen inkluderer: fly, billeje og overnatninger

På denne Hawaii rejse besøger du fire af Hawaiis øer, og oplever det bedste af ø-gruppen med hvide sandstrande, buldrende vulkaner, frodig natur og smukke koralrev.

Besøg fire af Hawaiis øer
Din rejse starter på Oahu, hvor nogle af højdepunkterne er Honolulu, Pearl Harbor og den verdensberømte Waikiki Beach. Herefter venter dig nogle unikke naturoplevelser, når du rejser videre til Hawaii Island, hvor du blandt andet finder to af verdens mest aktive vulkaner. Herfra går turen til Kauai, som byder på fremragende udendørsaktiviteter, for eksempel i Waimea Canyon State Park, som også kaldes for Hawaiis svar på Grand Canyon. Rejsen afsluttes på Maui på nogle af Hawaiis bedste strande.

 

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Ankomst til Honolulu, Oahu

Fra Danmark sættes kursen mod Hawaii, hvor der venter dig sol, varme og store oplevelser. 

Du lander i Honolulu på øen Oahu, hvor du bliver modtaget på ægte hawaiiansk vis. Fra lufthavnen bliver du kørt til dit hotel, der ligger rigtig godt tæt på den populære strand Waikiki Beach. Så der er lagt op til nogle rigtig gode dage på Oahu. Du har aftenen fri til at gå på opdagelse og finde dig til rette i Honolulu.

Dag 2-4: Oahu

De næste dage har du rig mulighed for at nyde omgivelserne på Oahu. Hvordan du tilbringer dagene er helt op til dig. Øen har masser af indbydende strande som for eksempel Waikiki, Kailua og Lanikai. Her kommer solelskere og surfere fra hele verden for at nyde godt af de hvide sandstrande og gode bølger. Kan du lide at snorkle og dykke, så er Oahu stedet for dig. Ud for Oahus kyst kan du udforske fascinerende koralrev fyldt med farverige og anderledes fisk. 

Men Oahu er meget mere end bare badeferie. Besøg også Pearl Harbor, hvor et mindesmærke er rejst til ære for de soldater, USA’s flåde mistede, da japanerne overraskede amerikanerne med et angreb i 1941. Tag på en guidet sejltur, hvor du sejler rundt om mindesmærket og kan se det nedsunkne krigsskib under havets overflade. Tag også på shopping i nogle af Honolulus designerbutikker, forkæl smagsløgene i China Town, og nyd en drink, mens et traditionelt Hawaii-band spiller for dig i deres karakteristiske blomstrede skjorter.

Dag 5-8: Kauai

Det er blevet tid til at forlade Oahu og fortsætte din Hawaii rejse. Næste stop er øen Kauai, som i folkemunde også kaldes for Garden Isle på grund af sin skønne natur. Her er du omgivet af fascinerende dale, skarpe bjergtinder, tropisk regnskov og buldrende vandfald. 

De fantastiske omgivelser indbyder til udendørsaktiviteter, og dem er der masser af på øen. Besøg for eksempel Waimea Canyon State Park, en fascinerende og farverig kløft som også kaldes for The Grand Canyon of the Pacific. Tag på en kajaktur ned ad Wailua River igennem Kauais flotte landskaber, kast dig ud i en zip-line tur gennem øens dale, eller snorkel blandt øens farverige fisk ved Poipu Beach. Du kan også gå en mere udfordrende vandretur langs øens kyst ad Kalalau Trail, som går fra Ke’e til Kalalau Beach.

Afslapning er der også rig mulighed for på øen. Her er der ikke noget, der hedder stress og jag, og den afslappede stemning og det charmerende byliv, der præger øen kan ikke andet end at smitte af på humøret. Nyd også nogle af øens smukke strande som for eksempel Poipu og Hanalei Beach.

Dag 9-12: Maui

Din Hawaii rejse fortsætter på Maui, hvor du finder nogle af Hawaiis bedste strande. Nyd øens hvide sandstrande, snorkel blandt fascinerende fisk og koralrev, eller giv dig i kast med surfing i Mauis bølger, som mange surfere drømmer om.

Søger du væk fra vandet og ind mod land, er der også masser af oplevelser og seværdigheder at give sig i kast med. Du kan ikke undgå at lade dig betage af Mauis natur med sine fantastisk grønne bakker og himmelstræbende bjerge. Udforsk øens tropiske regnskove, hvor der venter buldrende vandfald og indbydende vandhuller. Kan du ikke få nok af vulkaner, så besøg også Haleakala National Park, hvor du finder den sovende vulkan Haleakala. Besøger du nationalparken tidligt om morgenen, kan du nyde en vidunderlig solopgang over øen fra toppen af Haleakala, som er Mauis højeste punkt. Nyd også en guidet vandretur i det vulkanske landskab, hvor du lærer meget mere om området. I vinterhalvåret kan du få dig en helt særlig oplevelse på Maui, for her er havene ud for øen fyldt med pukkelhvaler og deres nyfødte kalve.

Det er et must at afslutte dagene på øens berømte restauranter, som er blevet rost af gourmetelskere fra hele verden. 

Dag 13-16: Hawaii Island

Din rundtur på Hawaiis øer afsluttes på bedste vis på Hawaii Island, hvor der venter dig nogle fantastiske naturoplevelser de næste dage. Da du har bil til rådighed, har du de perfekte betingelser for at udforske øen, og der er nok at se. Øen byder på et fantastisk landskab med både tætbevoksede, grønne bjerge, smukke åbne kyststrækninger og sneklædte bjergtoppe. Det er også på Hawaii Island, du finder Hawaii Volcanoes National Park, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Nationalparken beskytter de to vulkaner Kilauea og Mauna Loa, som er nogle af verdens mest aktive vulkaner. Gå en tur langs vulkankraterne, oplev de rødglødende lavastrømme forme landskabet, eller udforsk de underjordiske gange, som lava har formet i årenes løb. 

Det er også værd at udforske øens tropiske naturområder. Besøg for eksempel Rainbow Falls, som kaster kaskader af vand ud over kanten på en lavagrotte. Eller besøg Hawaii Tropical Botanical Garden, hvor du kan se flotte vandfald og vandløb samt regnskovens fascinerede blomster. Trænger du til at slappe af og komme ned i gear, så er Hawaii Island selvfølgelig også hjem for nogle dejlige strande som for eksempel Hapuna og Richardson Beach.

Det er ikke uden grund, at mange har udråbt Hawaii Island som den mest hawaiianske af alle Hawaiis øer. 

Dag 17: Afrejse fra Hawaii

Dit Hawaii eventyr har nået sin ende i denne omgang, og det er tid til at tage flyveren tilbage til Danmark efter nogle fantastiske uger på Hawaiis øer. Det er også muligt at kombinere din rejse til Hawaii med storbyferie i en af USA’s mange spændende storbyer som for eksempel New York City, Los Angeles eller San Francisco.

Dag 18: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark med kufferten fuld af minder.

Kort

Pris pr. person

3-stjernet hotel 

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 22.000  Fra kr. 15.100
 Højsæson  Fra kr. 28.400  Fra kr. 20.500

4-stjernet hotel

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 28.000  Fra kr. 18.100
 Højsæson  Fra kr. 33.900  Fra kr. 22.500

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark – USA t/r
 • 4 døgns leje af bil (Ansvars- og kaskoforsikring, fri km, første tank benzin og ekstra førere). Den anbefalede bilstørrelse varierer afhængigt af antal rejsende.
 • 4 nætter på godt turistklassehotel i Honolulu
 • 4 nætter på godt turistklassehotel i Kauai
 • 4 nætter på godt turistklassehotel i Maui
 • 4 nætter på godt turistklassehotel på Hawaii Island
 • Voucher til Simon Shoppings mange outletcentre
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Hawaiiansk modtagelse
 • Transfer fra lufthavn til hoteller på Oahu, Kauai, Maui og Hawaii Island tur/retur
Højsæson

Højsæson for rejser til USA er generelt i folkeskolernes sommerferie samt omkring højtider.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere. 

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.