70125011 Få et tilbud
Den store Hawaii rejse

Den store Hawaii rejse

Tag på en unik rejse til fire af Hawaiis smukkeste øer og oplev vidunderlige hvide sandstrande, natur med regnskov, vandfald og vulkaner, eventyr på egen hånd i bil og masser af seværdigheder undervejs. 

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

18 dage fra 36.850 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Den store Hawaii rejse

Den store Hawaii rejse. Tag på en unik rejse til fire af Hawaiis smukkeste øer og oplev vidunderlige hvide sandstrande, natur med regnskov, vandfald og vulkaner, eventyr på egen hånd i bil og masser af seværdigheder undervejs.  På denne store Hawaii-rejse oplever du fantastiske strande, snorkling i verdensklasse og et vidunderligt tropisk klima. Hawaii-øerne lever op til de flestes drøm om den perfekte tropiske ferie, hvor du på samme rejse besøger fire af Hawaiis øer med vidunderlige hvide sandstrande, natur med regnskov, vandfald og vulkaner, eventyr på egen hånd i bil og masser af seværdigheder.

 Ø-hop mellem fire forskellige øer

En rejse til Hawaii i hjertet af Stillehavsområdet byder på uberørt natur, mægtige vulkaner og en fascinerende traditionel kultur med stærke polynesiske rødder. På turen skal du besøge Oahu, Hawaii Island, Kauai og Maui. Og når turen går til denne amerikanske perle i Stillehavet, hvorfor så ikke gøre et stop i New York, Los Angeles eller San Francisco ud eller hjem?

Oahu 

Øen har en lang række indbydende strande som for eksempel Waikiki, Kailua og Lanikai. Solelskere og surfere fra hele verden kommer hertil for at nyde de hvide sandstrande og store bølger. Hvis du er vild med snorkling og dykning, er Oahu lige stedet for dig. Ud for kysten kan du opleve fascinerende koralrev, der er fyldt med farverige fisk. Men Oahu er meget mere end bare solbadning og svømning. Du skal også besøg Pearl Harbor, hvor der er rejst et mindesmærke til ære for de soldater, der mistede livet, da japanerne lavede et overraskelsesangreb mod amerikanerne i 1941. Tag med på en guidet bådtur, der sejler rundt om mindesmærket og hvor du kan betragte de sunkne krigsskibe, som ligger lige under havets overflade.

 Kauai

 Næste stop er øen Kauai, populært kendt som Garden Island på grund af den smukke natur. På Kauai er du omgivet af fascinerende dale, spidse bjergtoppe, tropisk regnskov og buldrende vandfald. Omgivelserne er oplagte til udendørs aktiviteter og dem er der masser af på øen. Besøg for eksempel Waimea Canyon State Park, som er en barsk og farverig kløft, der ofte omtales som Hawaii’s Grand Canyon eller The Grand Canyon of the Pacific. Et kajakeventyr på Wailua-floden, omgivet af Kauais betagende landskab, er også anbefalelsesværdigt. Er du den mere modige type, er der ziplines, hvor du nærmest flyver gennem øens smukke dale.

 Maui

 Strandene i Maui er blandt de allerbedste i hele øgruppen, og når du vil prøve noget andet end at snorkle gennem det næsten endeløse koralhav eller udfordre Mauis legendariske bølger på surfbræt, kan du snøre dine vandrestøvler og udforske de vulkanske månelandskaber i Haleakala National Park. Hvis du besøger parken tidligt om morgenen, kan du nyde den fantastiske solopgang over øen fra toppen af vulkanen Haleakala, som er Mauis højeste punkt. Du kan selvfølgelig også booke guidede ture og på den måde blive klogere på området. I øens regnskove venter dig vandfald, naturbassiner og smukke skovområder med vilde naturoplevelser.

 Hawaii Island

 Under opholdet på Hawaii Island har du en lejebil til rådighed, så du nemt kommer rundt mellem de mange seværdigheder. Her venter naturoplevelser i de grønne bakkelandskaber, på de smukke kyster og sneklædte bjergtoppe. Det er også på Hawaii Island, at du finder Hawaii Volcanoes National Park, som er opført på UNESCO’s Verdensarvsliste. Her i parken ligger to af verdens mest aktive vulkaner, Kilauea og Mauna Loa, hvor du kan gå langs det vulkanske krater og se, hvordan de rødglødende lavastrømme former landskabet. Her kan du udforske de underjordiske tunneller, der er skabt af lavaen gennem årene. Du kan også besøge tropiske områder, for eksempel Rainbow Falls, hvor vandet falder fra kanten af en lavagrotte. Der findes endnu flere vandfald og masser af smukke regnskovsblomster i Hawaii Tropical Botanical Garden. Hvis du i stedet vil solbade og svømme, er Hapuna Beach og Richardson Beach rigtig gode steder til en skøn stranddag.

Din rejse til Hawaii kan som altid skræddersyes lige efter dine ønsker.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Tag på en unik rejse til fire af Hawaiis smukkeste øer med hvide sandstrande, vulkaner og tropisk regnskov.

Dag 1: Ankomst til Honolulu, Oahu

Fra Danmark sættes kursen mod Hawaii, hvor der venter dig sol, varme og store oplevelser.

Du lander i Honolulu på øen Oahu, hvor der er lagt op til nogle rigtig gode dage. Du har aftenen fri til at gå på opdagelse og finde dig til rette i Honolulu.

Dag 2-4: Oahu

De næste dage har du rig mulighed for at nyde omgivelserne på Oahu. Hvordan du tilbringer dagene er helt op til dig. Øen har masser af indbydende strande som for eksempel Waikiki, Kailua og Lanikai. Her kommer solelskere og surfere fra hele verden for at nyde godt af de hvide sandstrande og gode bølger. Kan du lide at snorkle og dykke, så er Oahu stedet for dig. Ud for Oahus kyst kan du udforske fascinerende koralrev fyldt med farverige og anderledes fisk.

Men Oahu er meget mere end bare badeferie. Besøg også Pearl Harbor, hvor et mindesmærke er rejst til ære for de soldater, USA’s flåde mistede, da japanerne overraskede amerikanerne med et angreb i 1941. Tag på en guidet sejltur, hvor du sejler rundt om mindesmærket og kan se det nedsunkne krigsskib under havets overflade. Tag også på shopping i nogle af Honolulus designerbutikker, forkæl smagsløgene i China Town, og nyd en drink, mens et traditionelt Hawaii-band spiller for dig i deres karakteristiske blomstrede skjorter.

Dag 5-8: Kauai

Det er blevet tid til at forlade Oahu og fortsætte din Hawaii rejse. Næste stop er øen Kauai, som i folkemunde også kaldes for Garden Isle på grund af sin skønne natur. Her er du omgivet af fascinerende dale, skarpe bjergtinder, tropisk regnskov og buldrende vandfald.

De fantastiske omgivelser indbyder til udendørsaktiviteter, og dem er der masser af på øen. Besøg for eksempel Waimea Canyon State Park, en fascinerende og farverig kløft som også kaldes for The Grand Canyon of the Pacific. Tag på en kajaktur ned ad Wailua River igennem Kauais flotte landskaber, kast dig ud i en zip-line tur gennem øens dale, eller snorkel blandt øens farverige fisk ved Poipu Beach. Du kan også gå en mere udfordrende vandretur langs øens kyst ad Kalalau Trail, som går fra Ke’e til Kalalau Beach.

Afslapning er der også rig mulighed for på øen. Her er der ikke noget, der hedder stress og jag, og den afslappede stemning og det charmerende byliv, der præger øen kan ikke andet end at smitte af på humøret. Nyd også nogle af øens smukke strande som for eksempel Poipu og Hanalei Beach.

Dag 9-12: Maui

Din Hawaii rejse fortsætter på Maui, hvor du finder nogle af Hawaiis bedste strande. Nyd øens hvide sandstrande, snorkel blandt fascinerende fisk og koralrev, eller giv dig i kast med surfing i Mauis bølger, som mange surfere drømmer om.

Søger du væk fra vandet og ind mod land, er der også masser af oplevelser og seværdigheder at give sig i kast med. Du kan ikke undgå at lade dig betage af Mauis natur med sine fantastisk grønne bakker og himmelstræbende bjerge. Udforsk øens tropiske regnskove, hvor der venter buldrende vandfald og indbydende vandhuller. Kan du ikke få nok af vulkaner, så besøg også Haleakala National Park, hvor du finder den sovende vulkan Haleakala. Besøger du nationalparken tidligt om morgenen, kan du nyde en vidunderlig solopgang over øen fra toppen af Haleakala, som er Mauis højeste punkt. Nyd også en guidet vandretur i det vulkanske landskab, hvor du lærer meget mere om området. I vinterhalvåret kan du få dig en helt særlig oplevelse på Maui, for her er havene ud for øen fyldt med pukkelhvaler og deres nyfødte kalve.

Det er et must at afslutte dagene på øens berømte restauranter, som er blevet rost af gourmetelskere fra hele verden.

Dag 13-16: Hawaii Island

Din rundtur på Hawaiis øer afsluttes på bedste vis på Hawaii Island, hvor der venter dig nogle fantastiske naturoplevelser de næste dage. Da du har bil til rådighed, har du de perfekte betingelser for at udforske øen, og der er nok at se. Øen byder på et fantastisk landskab med både tætbevoksede, grønne bjerge, smukke åbne kyststrækninger og sneklædte bjergtoppe. Det er også på Hawaii Island, du finder Hawaii Volcanoes National Park, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Nationalparken beskytter de to vulkaner Kilauea og Mauna Loa, som er nogle af verdens mest aktive vulkaner. Gå en tur langs vulkankraterne, oplev de rødglødende lavastrømme forme landskabet, eller udforsk de underjordiske gange, som lava har formet i årenes løb.

Det er også værd at udforske øens tropiske naturområder. Besøg for eksempel Rainbow Falls, som kaster kaskader af vand ud over kanten på en lavagrotte. Eller besøg Hawaii Tropical Botanical Garden, hvor du kan se flotte vandfald og vandløb samt regnskovens fascinerede blomster. Trænger du til at slappe af og komme ned i gear, så er Hawaii Island selvfølgelig også hjem for nogle dejlige strande som for eksempel Hapuna og Richardson Beach.

Det er ikke uden grund, at mange har udråbt Hawaii Island som den mest hawaiianske af alle Hawaiis øer.

Dag 17: Afrejse fra Hawaii

Dit Hawaii eventyr har nået sin ende i denne omgang, og det er tid til at tage flyveren tilbage til Danmark efter nogle fantastiske uger på Hawaiis øer. Det er også muligt at kombinere din rejse til Hawaii med storbyferie i en af USA’s mange spændende storbyer som for eksempel New York City, Los Angeles eller San Francisco.

Dag 18: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark med kufferten fuld af minder.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg

CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet “Jacundá REDD+” giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år.

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien – 24 dage – 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand – 24 dage = 7,4 ton CO2
USA – 20 dage – 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada – 17 dage – 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika – 12 dage – 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Kort

Priseksempel

18 dage fra 36.850 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

Fra kr. 36.850 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca. kr. 5.000 - 10.000 pr. person*

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i skoleferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse Danmark – USA t/r
 • Flyskatter
 • 4 døgns leje af bil (Ansvars- og kaskoforsikring, fri km, første tank benzin og ekstra førere). Den anbefalede bilstørrelse varierer afhængigt af antal rejsende.
 • 4 nætter i Oahu
 • Heldagstur ”Oahu Grand Circle Island Tour” inkl. let frokost
 • 4 nætter i Kauai
 • 4 nætter i Maui
 • Heldagstur ”Road to Hana Adventure” inkl. morgenmad og frokost
 • 4 nætter på Hawaii Island
 • MyPlanet Concierge Service (tilgængelig 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2-kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

USA - Californien - LA - Universal Studios

Universal Studios Hollywood

En fantastisk dag med vilde forlystelser og et kig ind bag kulisserne i filmens magiske verden.

USA - Hawaii - Oahu - Honolulu - USS Arizona Memorial - 1.jpg

Udflugt til Pearl Harbor fra Honolulu

Oplev historiens vingesus på denne udflugt til den amerikanske flådebase Pearl Harbor fra Honolulu.

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 6

Sejltur på San Francisco Bay

Stå til søs, og oplev San Franciscos seværdigheder og smukke beliggenhed fra bugten.

USA - Californien - Santa Monica - Pier - (2).jpg

Santa Monica cykeltur

Tag med på en guidet cykeltur ved Santa Monica og Venice Beach, og lær området at kende med en lokal guide.

Leopard som vilar på trädgren i Serengeti, Afrika

San Diego Zoo

San Diego Zoo er en af verdens største dyreparker, så her venter store dyreoplevelser for alle.

USA - Californien - Los Angeles - Rodeo Drive.jpeg

Los Angeles hop-on hop-off busser

Oplev det bedste af Los Angeles i byens Hop-on/Hop-off busser, som har over 70 stoppesteder i byen.

USA - Hawaii - Maui - Luau - Dans_1.jpg

Lokal Luau fest på Hawaii

Intet besøg på Hawaii er komplet uden at opleve en ægte Hawaiiansk Luau fest.

USA - Sequoia.jpg

Kæmpetræer og vingårde

Gå en tur blandt kæmpetræerne i Muir Woods, og besøg vingårde i Napa og Sonoma på denne tur fra San Francisco.

USA - Californien - Monterey Bay - hval

Hvaltur på Monterey Bay

Oplev det rige liv i Monterey Bay i Californien på denne hvalsafari med guide.

USA - Californien - San Francisco - Huse (2)

Hop-on hop-off bus i San Francisco

Udforsk San Franciscos kvarterer og seværdigheder med byens hop-on hop-off busser.

USA - Nevada - Las Vegas - Wolfgang Puck.jpeg

Guidet tur og gourmet på The Strip

Nyd lækker mad på udvalgte restauranter i Las Vegas på denne guidede rundtur i byen. 

pearl harbor memorial

Guidet rundtur på Oahu

Tag med på en guidet tur gennem Oahus frodige landskaber til dramatiske bjerge, hyggelige småbyer og smukke strande. 

USA - Arizona - Grand Canyon - Helikopter - 4

Grand Canyon helikoptertur

Grand Canyons storhed opleves allerbedst på en helikoptertur ind mellem de stejle klippevægge.

USA - AJaleo

Gourmet-rundtur i Las Vegas

Der venter en aften fyldt med nye sanseindtryk, når du besøger nogle af Las Vegas’ bedste restauranter.
 

USA - Arizona - Grand Canyon - hilikopter.jpg

Grand Canyon fra Las Vegas

Flyv i helikopter fra Las vegas til Gran Canyon.

USA - Californien - San Francisco - Sporvogn - 3.jpg

Få rabat med San Francisco CityPASS

Få rabat på fire af San Franciscos største attraktioner samt ubegrænset kørsel i sporvogn med dette CityPASS.

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 7.jpg

Deluxe Sunset Cruise i San Francisco

Oplev San Francisco på smukkeste vis fra en båd på bugten ved solnedgang.

USA - Hawaii - Maui - Hana - Natur - Vandfald - 2.jpg

Dagstur langs Mauis vilde Hana-kyst

Oplev dramatiske kyster, brusende vandfald og hyggelige småbyer på denne dagstur langs Mauis vilde østkyst.

USA - californien - San francisco - golden gate - cykel 1.jpeg

Cykeltur over Golden Gate Bridge

Oplev San Franciscos vartegn, Golden Gate Bridge, på to hjul og fortsæt eventuelt til hyggelige Sausalito.

Alaska - Katami National park - bjørn

Bjørnetur i Katmai fra Anchorage

Oplev den smukke natur i Kaimai national Park på denne heldagstur fra Anchorage.

USA - Californien - Napa Valley (2).jpg

Vintur til Napa Valley og Sonoma

Besøg de berømte vinområder Napa Valley og Sonoma på denne dagstur fra San Francisco.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: USA’s nordlige nationalparker

Roadtrip: USA’s nordlige nationalparker

 • Opsøg pionerernes vilde vesten i Cheyenne
 • Oplev nationalparkernes righoldige dyreliv
 • Kom tæt på Yellowstones frygtindgydende gejsere

15 dage fra 45.500 kr pr. person

Roadtrip i Canada og Alaska

Roadtrip i Canada og Alaska

 • Udforsk Canada og Alaskas vilde nationalparker
 • Oplev utæmmet vildmark mellem snedækkede bjerge
 • Gå i guldgravernes fodspor – og mærk guldfeberen

26 dage fra 74.520 kr pr. person

Roadtrip: Denver til Las Vegas

Roadtrip: Denver til Las Vegas

 • Oplev det vestlige USA’s bjergrige natur
 • Nyd en eksklusiv togrejse med Rocky Mountaineer
 • Udforsk det farverige og neonoplyste Las Vegas

14 dage fra 48.128 kr pr. person

Roadtrip: USA’s nordvestlige nationalparker

Roadtrip: USA’s nordvestlige nationalparker

 • Unikt roadtrip gennem det nordvestlige USA
 • Udforsk de imponerende nationalparker
 • Nyd San Franciscos mangfoldige atmosfære

19 dage fra 39.600 kr pr. person

Roadtrip: Det vestlige USA

Roadtrip: Det vestlige USA

 • Oplev de naturskønne nationalparker
 • Besøg de fascinerende og ikoniske storbyer
 • Nyd friheden på et roadtrip i egen bil

22 dage fra 45.437 kr pr. person

Roadtrip: Californien og Hawaii

Roadtrip: Californien og Hawaii

 • Oplev to af USA’s mest ikoniske storbyer
 • Kør ad Highway 1 langs Stillehavskysten
 • Opdag Hawaiis kultur- og naturskatte

20 dage fra 43.367 kr pr. person

Den store Hawaii rejse

Den store Hawaii rejse

 • Besøg fire af Hawaiis øer
 • Frodig natur og vulkanlandskaber
 • Tropiske badestrande

18 dage fra 36.850 kr pr. person

kauai-hawaii

Hawaiis højdepunkter

 • 3 eksotiske Hawaii øer
 • Tropiske strande og vulkaner 
 • Rundtur på Hawaii Island i bil

14 dage fra 32.500 kr pr. person

USA - Alaska - Bjoern - Natur - 2.jpg

Kør-selv i Alaska

 • Oplev verdens sidste vildmark
 • Bestem selv rute og tempo
 • Mød elge og bjørne i fri natur

16 dage fra 40.779 kr pr. person

Det vestlige usa i bil

Det vestlige USA i bil

 • Dramatiske nationalparker
 • Fascinerende storbyer
 • Frihed i egen bil

16 dage fra 26.910 kr pr. person

USA's vilde vesten og Yellowstone

USA's vilde vesten og Yellowstone

 • Fra Wyoming til New Mexico
 • Oplev ørken, gejsere og bjerge
 • Nyd friheden i egen bil

16 dage fra 29.912 kr pr. person

Route 66 i bil

Route 66 i bil

 • Et ægte road trip på Route 66
 • Tid ved Grand Canyon
 • Nostalgi og storbyer

17 dage fra 27.324 kr pr. person

Strand, by og natur i det vestlige USA

Strand, by og natur i det vestlige USA

 • God tid til at opleve USA
 • Den perfekte familieferie
 • Storby og naturoplevelser

21 dage fra 29.498 kr pr. person

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra 32.603 kr pr. person

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra 39.744 kr pr. person