70125011 Få et tilbud
Roadtrip: USA’s nordlige nationalparker

Roadtrip: USA’s nordlige nationalparker

På dette roadtrip vil du opleve den ægte westernstemning, når du kører mellem de nordlige nationalparker med det fantastiske dyreliv og oplever de geotermiske områders vildeste gejsere.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

15 dage fra 45.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Roadtrip: USA’s nordlige nationalparker

Roadtrip: USA’s nordlige nationalparker. På dette roadtrip til USA vil du opleve den ægte westernstemning, når du kører mellem de nordlige nationalparker med det fantastiske dyreliv og oplever de geotermiske områders vildeste gejsere.

Dette skræddersyede roadtrip er centreret omkring de nordlige nationalparker, der er berømte for deres mangfoldige dyreliv, en spektakulær natur og utrolige geotermiske områder med de vildeste og mest frygtindgydende gejsere og kogende mudderhuller. På din rundrejse mellem nationalparkerne oplever du den ægte westernstemning og stifter bekendtskab med historien, der er stærkt præget af pionerånd og jagten på guld.

Denver

Og det er her du starter, når du har et par dage i Denver. Byen stammer tilbage fra midten af det 19. århundrede, og den opstår fra guld- og sølvminedriften i de mineralrige Rockie Mountains. De mange historiske og kulturelle seværdigheder i Denver gør den til en perfekt by at udforske på egen hånd, hvor du kan opleve de flotte, victorianske bygninger, de mange elegante butikker og det brede udvalg af skønne spisesteder.

Cheyenne, Wyoming

Efter Denver går turen videre mod Cheyenne i Wyoming, der ikke kun har noget at tilbyde alle kultursøgende og madglade, men også de oplevelses- og eventyrlystne. Du skal bare tænke på cowboys, rodeoer og jernbanebyer i pionerernes vilde vesten, og du har essensen af Cheyenne.

Mount Rushmore

Custer er en typisk amerikansk bjergby og tidligere mineby, der ligger i udkanten af South Dakotas Custer State Park og midt i de pragtfulde Black Mountains. Her er ikke langt til det verdensberømte vartegn, Mount Rushmore. De snoede stisystemer, der krydser nationalparken, er oplagte steder at spotte det vilde dyreliv, de barske klippeformationer lokker vandrere og klatrere til fra hele verden, og de naturskønne vandområder er perfekte til sejlads og fiskeri.

Yellowstone National Park

Yellowstone National Park, som er USA’s første af sin slags, er et helt fantastisk landskab, der domineres af unikke geologiske områder. Det er et UNESCO Verdensarvssted, og som naturinteresseret kommer du ikke til at mangle noget. Her imponerende gejsere, varme kilder og flotte vandfald. Dyrelivet er så mangfoldigt, at Yellowstone kaldes ”Amerikas Serengeti”, og her kan du opleve prærieulve, grizzlybjørne, tykhornsfår, bisoner og en lang række andre interessante dyrearter.

Smukke Grand Teton National Park

Tæt på byen Jackson ligger Grand Teton National Park, hvor du vil beundre de snedækkede bjergtoppe og den strålende, blå himmel. De rå bjerge udfordrer de mest erfarne bjergbestigere, mens de fredfyldte søer mere lægger op til en afslappet dag med sejlads eller lystfiskeri. De er fyldt med ørreder, så her er der næsten garanti for fangst.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Route: Denver - Cheyenne - Custer - Clearmont - Yellowstone National Park - Grand Teton National Park - Yellowstone National Park (vest) – Bozeman

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Denver i USA.

Dag 1-3: Denver

Efter ankomsten til Denver afhenter du din bil hos biludlejningsselskabet. Derfra kører du ind til centrum, hvor du skal bo to nætter på The Curtis Denver – A DoubleTree by Hilton Hotel. Det moderne hotel ligger tæt på 16th Street Mall og en lang rækker andre seværdigheder.

Denver, der også kaldes “Mile-High City", stammer tilbage fra midten af det 19. århundrede og æraen med guld- og sølvminedrift i de mineralrige Rockies. Det var dog med boomet i energi- og oliesektoren i 1970'erne og 80'erne, at Denver fandt sin plads blandt de mere fremtrædende byer. Den historiske 17th Street og bygninger som Brown Palace Hotel og Paramount Theatre vidner om byen storhedstid. Her venter der kulturelskere store oplevelser, lige fra de historiske bygninger på Larimer Square til udstillinger med oprindelig kunst på Denver Art Museum. Gå en tur gennem de frodige omgivelser i den botaniske have, og hvis tiden tillader det, så tag op til de alpine pister i Rocky Mountains, der byder på enestående skiløb. Når solen går ned, kommer LoDo (eller Lower Downtown) til live med alle restauranterne, barerne og natklubberne.

 

Oplev Denver på egen hånd

De utallige naturlige og kulturelle seværdigheder i Denver gør det til den perfekte by at udforske på egen hånd. Du kan starte ud på den historiske Larimer Square, der er fyldt med statelige, victorianske bygninger, elegante butikker og et helt vidunderligt udvalg af restauranter. Her kan du også få en rundvisning på Molly Brown House Museum, der var bopæl for den berømte filantrop, aristokrat og aktivist, der overlevede Titanics forlis i 1912. Efter rejsen gennem historien kan du sætte dig til rette med en let frokost, suppleret med et eksklusivt øludvalg fra et lokalt bryggeri. Gå derefter en afslappet eftermiddagstur midt i den botaniske haves frodige skønhed og tjek derefter Denver Art Museum med udstillingerne med indfødtes kreationer. De fantastiske omgivelser i Red Rocks Amphitheatre gør det til et perfekt sted at nyde en aftenkoncert, hvorefter du kan sætte kursen mod nogle hyggelige timer i LoDo’s pulserende natteliv.

Dag 3–4: Cheyenne

Efter Denver går turen videre mod Cheyenne i Wyoming. Det er en tur på to timer. Her skal du bo en enkelt nat på Little America Hotel, der er en moderne oase midt på prærien, ikke langt fra byen, der er kendt som USA's jernbanehovedstad.

Cheyenne, der er hovedstaden i staten Wyoming, har noget godt til alle kultursøgende og madglade, såvel som de oplevelses- og eventyrlystne. Tænk cowboys, rodeoer og jernbaner i pionerernes vilde vesten, og du har et godt indtryk af, hvad Cheyenne drejer sig om. Med verdens største udendørs rodeo, gode lokale restauranter og begivenheder året rundt, er der masser at foretage sig rundt omkring i byen. For de eventyrlystne tilbyder byen på mange gode muligheder for mountainbiking og klatring, mens de madglade vil elske de store, saftige bøffer og de spændende specialøl, når de lokale bryggerier aflægges et besøg. Cheyenne Frontier Days, Wyoming Brewers Festival, Cheyenne Wine Festival og Cowboy Symposium er blot nogle af de festivaler, som byen er vært for gennem året. Du kan dykke ned i områdets historie på Cheyenne Frontier Days Old West Museum, Wyoming State Capitol Building og ikke mindst Cheyenne Depot Museum med de spændende, historiske jernbaneudstillinger. Cheyennes botaniske have med det store drivhus er også værd at besøge.

 

Oplev Cheyenne på egen hånd

Du mærker sjælen fra det gamle og sagnomspundne vilde vesten, når du bevæger dig gennem USA’s rodeo- og jernbanehovedstad, Cheyenne. Byen rummer en række fine museer, historiske hoteller og en fornem samling af damplokomotiver. Samtidig er den også hjemsted for et blomstrende kunstsamfund. Og du finder et stort, sammensat udvalg af shopping- og spisemuligheder, ligesom der er en række livlige, lokale markeder, hvor der sælges lokalt producerede landbrugsprodukter. Du skal opleve Terry Bison Ranch, hvor du kan køre i tog eller ride gennem det næsten 30.000 hektar store område med bølgende bakker og frodige græsarealer. Her har du muligheden for at spotte de græssende bisoner inden du sætter dig til at spise på Senator's Restaurant med sit umiskendelige western-tema. Du skal ligeledes besøge det nationalt historiske vartegn, Wyoming State Capitol, og Cheyenne Depot Museum, der er en af de sidste store, tilbageværende remiser fra det 19. århundrede og dermed tiden med den transkontinentale jernbane. Slut dagen af med en gåtur gennem Cheyennes botaniske have, hvor du kan se de udvalgte og prisbelønnede arrangementer med planter, buske og træer fra hele verden.

Dag 4-6: Custer

I dag går turen nordpå fra Cheyenne til Custer, hvilket er en strækning på fire timer i bil. Her skal du bo to nætter på den økobevidste glampingcamp, “Under Canvas”, der er indrettet i en tidligere guldgraverlejr i Black Hills National Forest.

Custer er en typisk amerikansk bjergby, beliggende i udkanten af Custer State Park i South Dakota. Den tidligere mineby ligger midt i de pragtfulde Black Mountains, og den er i dag naturlig legeplads for de eventyrlystne. Der er ikke langt til de verdensberømte attraktioner, Mount Rushmore og Crazy Horse Memorial, og du finder desuden en masse muligheder for shopping, der kan supplere de udendørs fornøjelser. De snoede stier, der krydser Custer State Park, er perfekte til at spotte det vilde dyreliv, både tidligt om morgenen og sen eftermiddag. Her er spektakulære klippeformationer, som lokker vandrere og klatrere til stedet, mens de naturskønne vandområder, som for eksempel Sylvan Lake, er perfekte til sejlads og fiskeri. Helikopterture og luftballonflyvning giver en helt fantastisk udsigt fra luften, mens kajaksejlads og jeepsafari sikrer dig et solidt adrenalinsus. Jewel Cave National Monument, som du finder i Wind Cave National Park tæt på Custer, er berømt for de funklende calcitkrystaller og systemet af underjordiske huler.

 

Udflugter 

Buffalo Safari Jeep Tour på Custer State Park Resort

Hop med ombord i den åbne jeep, der har kurs mod et spændende offroad-eventyr i South Dakotas vidtstrakte Custer State Park. Din erfarne, lokale guide fortæller om regionens historie og krydrer den med fun facts. Du hører blandt andet om Lakota Sioux-indianernes landområder og den oprindelige befolknings kulturarv. Du bevæger dig i baglandet til Great Plains, der er omkranset af Black Hills. Her skal du holde øje med alle de vilde dyr, der omfatter bøfler, gaffelbukke, tykhornsfår og masser af fugle. Der gøres stop på flere naturskønne steder, hvor du kan betragte de smukke omgivelser. På vej tilbage til hotellet har du også rig mulighed for at nyde de maleriske landskaber.

 Gruppeudflugt på 2 timer med transport i tidsrummet 08:00 – 18:00.

Dag 6–8: Clearmont

Det tager dig tre timer at køre fra Custer til Clearmont, hvor du skal bo to nætter på The Ranch at UCross. Ranchen er et unikt overnatningssted ved foden af Clearmonts Bighorn Mountains, beliggende på en frodig, grøn ejendom, der med de naturskønne omgivelser er et fredligt og atmosfærefyldt tilflugtssted. Clearmont er en mindre by i Sheridan County, der er en del af det nordøstlige Wyoming. Den er opkaldt efter Clear Creek, der engang flød gennem området. Mens navnet er alt, hvad der er tilbage af vandløbet, er byen et afslappende pitstop på turen fra Black Hills til Bighorn National Forest. Med placeringen nord for Buffalo og øst for Sheridan, giver Clearmont dig en god forsmag på, hvordan livet har været i det vilde vesten i pionerdagene. I den bagende varme under Wyomings legendariske blå, skyfri himmel, placeret midt på den forblæste prærie, er dette en klassisk western-by med én gennemgående gade. Mange af Clearmonts små attraktioner ligger langs den gamle hovedgade, Front Street. Det er for eksempel Clearmont Community Church, Clear Creek Recreation Center og Clear Creek Stop, som alle er oplagte til et hurtigt besøg eller rundvisning.

 

Oplev den forstenede skov i Dry Creek på egen hånd

Gå på opdagelse gennem Dry Creek Petrified Forest med det 60 millioner år gamle, forstenede løv. Skoven ligger omkring 20 kilometer øst for Buffalo i Wyoming, og kan dateres tilbage til den geologiske tidsalder, der er kendt som den tidlige Eocæn. Her finder du de tårnhøje Metasequoia-træer, der nu står som forsteninger. Bevæg dig videre gennem det velbevarede område og opdag storheden i det nordøstlige Wyomings landskaber. Gør stop ved informationsposterne undervejs og bliv klogere på skovens historie, lige fra dengang, at det var en junglelignende sump til Big Horn Mountains’ opståen, som efterfølgende skabte prærieøkosystemet. Her vil du se træstubbe, der er helt op til fire meter i diameter, hvor du kan forsøge at tælle de utallige årringe.

 

Besøg det historiske Fort Phil Kearny på egen hånd

Det afsides beliggende Fort Phil Kearny har en historie, der går 150 år tilbage til det, som betegnes som indianerkrigene. Det er det største palisadeindhegnede fort i Vesten, og du finder det mellem Black Hills og Big Horns i Wyoming, der tidligere var kendt som Dakota Territory. Besøg Interpretive Center & Gift Shop, hvor du bliver guidet gennem en model af området. Her får du et fint indtryk af Bozeman Trail og ser, hvordan fortet så ud i efteråret 1866. Udenfor kan du udforske det vidtstrakte område omkring fortet med alle palisadebygningerne. Hør hvordan facaderne blev bygget op, så de kunne beskytte lagre, soldater og de civile familier fra indfødte angribere og ikke mindst vilde ulve. Når du bevæger dig rundt på området, vil du blive klogere på de mennesker, der boede på fortet, og få et indtryk af deres travle, daglige aktiviteter.

Dag 8-10: Yellowstone National Park

I dag går turen videre mod Yellowstone National Park, som ligger seks timers kørsel fra Clearmont. Canyon Lodge and Cabins, hvor du skal bo i to nætter, ligger tilbagetrukket i den østlige del af den spekakulære Yellowstone National Park og tæt på Yellowstone Rivers Grand Canyon.

Yellowstone National Park er som et smukt billede af et fantastisk landskab, der domineres af unikke geologiske formationer. Den vidtstrakte nationalpark, som primært er beliggende i staten Wyoming i det vestlige USA, er et UNESCO Verdensarvssted. Her har du det hele – lige fra fossende gejsere til farverige varme kilder, og fra grizzlybjørne til bisoner. De imponerende vandfald og pragtfulde kløfter er med til at fuldende billedet. Vandrere og cyklende har et stort udvalg af ruter, når de skal udforske ørkenen, mens de mere eventyrlystne kan tage turene på hesteryg. Promenader og velholdte stisystemer bugter sig ud og ind mellem fumaroler, gejsere og varme kilder, så du kan komme helt tæt på. Samtidig er parkens netværk af vandveje, blandt andet den azurblå Yellowstone Lake, ideelle til sejlads og fiskeri. Når vinteren melder sin ankomst, åbnes der op for en vifte af aktiviteter og oplevelser, eksempelvis snescooterture og skiløb. Byen Jackson, der rummer alle elementer af byliv, ligge omkring en times kørsel fra nationalparkens sydlige indkørsel.

 

Udflugter: 

Oplev dyrelivet i Lamar Valley i Yellowstone National Park

Med start fra den historiske Roosevelt Arch i Gardiner, Montana, kan du nyde en spændende dag i ørkenen i Yellowstone National Park. Du er ledsaget af en naturvejleder, og sammen udforsker I den vidstrakte Lamar Valley i parkens nordøstlige hjørne. Du hører om områdets historie, og du får indblik i dyrenes mangfoldighed i dette økosystem, der også omtales som ”Amerikas Serengeti”. Ulveflokkene ved Junction Butte og Lamar Canyon vil definitivt få dig til at stoppe op og iagttage. Tager du en kikkert i brug, kan du også spotte prærieulve, grizzlybjørne, tykhornsfår, bisoner og mange andre interessante dyrearter. Vender du blikket opad, kan du se fiskeørne og kongeørne, der svæver på himlen. Til frokost gøres der stop til en picnic, som du kan nyde sammen med panoramaudsigten over Absaroka Range og Specimen Ridge. Senere kommer du forbi Soda Butte Creek, Pebble Creek og Lamar River, hvor der er endnu flere muligheder for at se dyreliv. Før du vender tilbage til ranchen, hvor du bor, skal du opleve den historiske Lamar Buffalo Ranch, der har spillet en vigtig rolle i bevarelsen af parkens bisonpopulation. 

Privat heldagsudflugt med transport. Frokost er inkluderet. Let fysisk krævende.

Dag 10–12: Grand Teton National Park.

I dag går dit roadtrip videre fra Yellowstone National Park til Jackson. Efter halvanden times kørsel er du fremme ved Lodge At Jackson Hole, hvor du skal bo i to nætter. Lodgen ligger i midten af byen, en kort køretur fra Town Square og den sydlige indkørsel til Grand Teton National Park.

Grand Teton National Park vil forbløffe dig med de snedækkede bjergtoppe, der står som en flot kontrast til den strålende, blå himmel. Med beliggenheden i det nordvestlige Wyoming, tæt på byen Jackson, er parken nabo til den noget mere kendte Yellowstone National Park. Mens de barske bjergtoppe udfordrer selv de mest erfarne bjergbestigere, er de fredfyldte søer perfekte til en sløv eftermiddag med sejlads eller bare almindelig, tilbagelænet afslapning. Bjerg- og dalsøerne er proppet med ørreder, så her er der sikkerhed for en udbytterig fisketur for enhver fiskeentusiast uanset niveau. Naturskønne veje og lette cykelruter gør det nemt at nyde den fantastiske udsigt, mens vandrestierne, der fører ind i vildmarken, tiltrækker dem, der er eventyrlystne. Som hjemsted for dyr som elge, grizzlybjørne og bisoner byder denne park på fremragende fotomuligheder. Når årstiderne skifter, og sneen lægger sig over parken, er det langrendsski og snesko, som tager over.

 

Udflugter: 

Whitewater Rafting på Snake River

Du kan udfordre dit eventyrlystne ”jeg” på denne whitewater rafting på Snake River. Hop ombord, spænd dig fast og gør dig klar til en spændende tur. I skal følge strømmen, finde vej over de mange fald og mærke spændingen, når I fyldte af adrenalin sejler gennem de bumpede og barske dele af floden.

Halvdags gruppeudflugt (3 ½ time). Maksimalt 16 personer pr. flåde. Der er pladser med og uden årer. Bemærk at denne aktivitet ikke er for børn under 6 år. Gennemføres juni til midt-september.

Dag 12–14: Yellowstone National Park (vest)

I dag går turen fra Jackson Hole og Grand Teton National Park tilbage mod Yellowstone National Park. Du ankommer til Gray Wolf Inn i den vestlige del af nationalparken efter tre timers kørsel, og her skal du bo i to nætter. Gray Wolf Inn ligger i West Yellowstone og i kort afstand til nationalparken, Grizzly & Wolf Discovery Center og The Yellowstone Historic Center Museum.

 

Udflugter: 

Privat geologi- og gejsertur i Yellowstone

Oplev de geotermiske vidundere i Yellowstone National Park på denne guidede og private heldagstur. Yellowstone er hjemsted for verdens største forekomst af gejsere og varme kilder, som er dannet af vulkansk aktivitet over 150 millioner år. Her kan du besøge Upper Geyser Basin, der er hjemsted for verdens mest berømte gejser, Old Faithful, der regelmæssigt sender en søjle af varmt vand og vanddamp 30 meter op i luften. Ved Midway Geyser Basin kan du opleve Grand Prismatic Hot Spring, hvor vandet bevæger sig 36 meter opad fra en revne i jorden mod overfladen. Her omkranses kildens mørkeblå vand af regnbueagtige, klare orange, gule og grønne ringe. Efter en picnicfrokost går turen videre til Lower Geyser Basin, der blandt andet er kendt for klynger af jordhuller med kogende mudder, der skydes op i mangefarvede kaskader. Betragt også de korallignende kalkstensterrasser fra promenaden og det spektakulære natursceneri ved Mammoth Hot Springs. Turen rundt i de geotermiske områder afrundes ved Norris Geyser Basin, der rummer den berømte Steamboat Geyser, som er verdens største, aktive gejser. 

Privat heldagsudflugt med egen naturvejleder og guide. Transport, frokost, teleskop og kikkert er inkluderet. Let fysisk krævende. Eksklusiv entrébillet til Yellowstone National Park og drikkepenge.

Dag 14: Afrejse fra Bozeman

Her til morgen kører du fra Yellowstone National Park til Bozeman. Det tager cirka to timer. Her afleverer du udlejningsbilen i den internationale lufthavn, hvorefter din flyrejse starter hjem mod Danmark.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Efter et spændende roadtrip i det nordlige USA ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Kort

Priseksempel

15 dage fra 45.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 45.500 pr. person ved 2 voksne

Vores priser er vejledende, og de er baseret på midtersæsonen. Derfor afhænger priserne af, hvilken sæson du rejser i, samt udbuddet af fly og hoteller. Højsæsonen omfatter rejsemålets mest efterspurgte perioder på året, eksempelvis ferier og når vejret er mest behageligt. Tal med din rejsekonsulent og få mere information.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

USA - Californien - LA - Universal Studios

Universal Studios Hollywood

En fantastisk dag med vilde forlystelser og et kig ind bag kulisserne i filmens magiske verden.

USA - Hawaii - Oahu - Honolulu - USS Arizona Memorial - 1.jpg

Udflugt til Pearl Harbor fra Honolulu

Oplev historiens vingesus på denne udflugt til den amerikanske flådebase Pearl Harbor fra Honolulu.

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 6

Sejltur på San Francisco Bay

Stå til søs, og oplev San Franciscos seværdigheder og smukke beliggenhed fra bugten.

USA - Californien - Santa Monica - Pier - (2).jpg

Santa Monica cykeltur

Tag med på en guidet cykeltur ved Santa Monica og Venice Beach, og lær området at kende med en lokal guide.

Leopard som vilar på trädgren i Serengeti, Afrika

San Diego Zoo

San Diego Zoo er en af verdens største dyreparker, så her venter store dyreoplevelser for alle.

USA - Californien - Los Angeles - Rodeo Drive.jpeg

Los Angeles hop-on hop-off busser

Oplev det bedste af Los Angeles i byens Hop-on/Hop-off busser, som har over 70 stoppesteder i byen.

USA - Hawaii - Maui - Luau - Dans_1.jpg

Lokal Luau fest på Hawaii

Intet besøg på Hawaii er komplet uden at opleve en ægte Hawaiiansk Luau fest.

USA - Sequoia.jpg

Kæmpetræer og vingårde

Gå en tur blandt kæmpetræerne i Muir Woods, og besøg vingårde i Napa og Sonoma på denne tur fra San Francisco.

USA - Californien - Monterey Bay - hval

Hvaltur på Monterey Bay

Oplev det rige liv i Monterey Bay i Californien på denne hvalsafari med guide.

USA - Californien - San Francisco - Huse (2)

Hop-on hop-off bus i San Francisco

Udforsk San Franciscos kvarterer og seværdigheder med byens hop-on hop-off busser.

USA - Nevada - Las Vegas - Wolfgang Puck.jpeg

Guidet tur og gourmet på The Strip

Nyd lækker mad på udvalgte restauranter i Las Vegas på denne guidede rundtur i byen. 

pearl harbor memorial

Guidet rundtur på Oahu

Tag med på en guidet tur gennem Oahus frodige landskaber til dramatiske bjerge, hyggelige småbyer og smukke strande. 

USA - Arizona - Grand Canyon - Helikopter - 4

Grand Canyon helikoptertur

Grand Canyons storhed opleves allerbedst på en helikoptertur ind mellem de stejle klippevægge.

USA - AJaleo

Gourmet-rundtur i Las Vegas

Der venter en aften fyldt med nye sanseindtryk, når du besøger nogle af Las Vegas’ bedste restauranter.
 

USA - Arizona - Grand Canyon - hilikopter.jpg

Grand Canyon fra Las Vegas

Flyv i helikopter fra Las vegas til Gran Canyon.

USA - Californien - San Francisco - Sporvogn - 3.jpg

Få rabat med San Francisco CityPASS

Få rabat på fire af San Franciscos største attraktioner samt ubegrænset kørsel i sporvogn med dette CityPASS.

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 7.jpg

Deluxe Sunset Cruise i San Francisco

Oplev San Francisco på smukkeste vis fra en båd på bugten ved solnedgang.

USA - Hawaii - Maui - Hana - Natur - Vandfald - 2.jpg

Dagstur langs Mauis vilde Hana-kyst

Oplev dramatiske kyster, brusende vandfald og hyggelige småbyer på denne dagstur langs Mauis vilde østkyst.

USA - californien - San francisco - golden gate - cykel 1.jpeg

Cykeltur over Golden Gate Bridge

Oplev San Franciscos vartegn, Golden Gate Bridge, på to hjul og fortsæt eventuelt til hyggelige Sausalito.

Alaska - Katami National park - bjørn

Bjørnetur i Katmai fra Anchorage

Oplev den smukke natur i Kaimai national Park på denne heldagstur fra Anchorage.

USA - Californien - Napa Valley (2).jpg

Vintur til Napa Valley og Sonoma

Besøg de berømte vinområder Napa Valley og Sonoma på denne dagstur fra San Francisco.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: USA’s nordlige nationalparker

Roadtrip: USA’s nordlige nationalparker

 • Opsøg pionerernes vilde vesten i Cheyenne
 • Oplev nationalparkernes righoldige dyreliv
 • Kom tæt på Yellowstones frygtindgydende gejsere

15 dage fra 45.500 kr pr. person

Roadtrip i Canada og Alaska

Roadtrip i Canada og Alaska

 • Udforsk Canada og Alaskas vilde nationalparker
 • Oplev utæmmet vildmark mellem snedækkede bjerge
 • Gå i guldgravernes fodspor – og mærk guldfeberen

26 dage fra 74.520 kr pr. person

Roadtrip: Denver til Las Vegas

Roadtrip: Denver til Las Vegas

 • Oplev det vestlige USA’s bjergrige natur
 • Nyd en eksklusiv togrejse med Rocky Mountaineer
 • Udforsk det farverige og neonoplyste Las Vegas

14 dage fra 48.128 kr pr. person

Roadtrip: USA’s nordvestlige nationalparker

Roadtrip: USA’s nordvestlige nationalparker

 • Unikt roadtrip gennem det nordvestlige USA
 • Udforsk de imponerende nationalparker
 • Nyd San Franciscos mangfoldige atmosfære

19 dage fra 39.600 kr pr. person

Roadtrip: Det vestlige USA

Roadtrip: Det vestlige USA

 • Oplev de naturskønne nationalparker
 • Besøg de fascinerende og ikoniske storbyer
 • Nyd friheden på et roadtrip i egen bil

22 dage fra 45.437 kr pr. person

Roadtrip: Californien og Hawaii

Roadtrip: Californien og Hawaii

 • Oplev to af USA’s mest ikoniske storbyer
 • Kør ad Highway 1 langs Stillehavskysten
 • Opdag Hawaiis kultur- og naturskatte

20 dage fra 43.367 kr pr. person

Den store Hawaii rejse

Den store Hawaii rejse

 • Besøg fire af Hawaiis øer
 • Frodig natur og vulkanlandskaber
 • Tropiske badestrande

18 dage fra 36.850 kr pr. person

kauai-hawaii

Hawaiis højdepunkter

 • 3 eksotiske Hawaii øer
 • Tropiske strande og vulkaner 
 • Rundtur på Hawaii Island i bil

14 dage fra 32.500 kr pr. person

USA - Alaska - Bjoern - Natur - 2.jpg

Kør-selv i Alaska

 • Oplev verdens sidste vildmark
 • Bestem selv rute og tempo
 • Mød elge og bjørne i fri natur

16 dage fra 40.779 kr pr. person

Det vestlige usa i bil

Det vestlige USA i bil

 • Dramatiske nationalparker
 • Fascinerende storbyer
 • Frihed i egen bil

16 dage fra 26.910 kr pr. person

USA's vilde vesten og Yellowstone

USA's vilde vesten og Yellowstone

 • Fra Wyoming til New Mexico
 • Oplev ørken, gejsere og bjerge
 • Nyd friheden i egen bil

16 dage fra 29.912 kr pr. person

Route 66 i bil

Route 66 i bil

 • Et ægte road trip på Route 66
 • Tid ved Grand Canyon
 • Nostalgi og storbyer

17 dage fra 27.324 kr pr. person

Strand, by og natur i det vestlige USA

Strand, by og natur i det vestlige USA

 • God tid til at opleve USA
 • Den perfekte familieferie
 • Storby og naturoplevelser

21 dage fra 29.498 kr pr. person

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra 32.603 kr pr. person

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra 39.744 kr pr. person