70125011 Få et tilbud
Roadtrip: USA’s nordvestlige nationalparker

Roadtrip: USA’s nordvestlige nationalparker

Et enestående roadtrip, der bringer dig gennem det nordvestlige USA’s nationalparker, vinområderne ved Napa Valley og til mangfoldige og farverige San Fransisco.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

19 dage fra 39.600 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Roadtrip: USA’s nordvestlige nationalparker

Roadtrip: USA’s nordvestlige nationalparker. På dette enestående roadtrip oplever du det bedste af USA’s enestående, nordvestlige nationalparker, når du starter ud i Seattle. Du fortsætter sydpå langs de spektakulære bjergområder og bor ved de naturskønne søer.

Napa & Sonoma

Turen går videre ned gennem Wine Region, hvor du besøger vinområderne i Napa Valley og Sonoma District. Turen afrundes i ikoniske San Fransisco, der er verdensberømt for den mangfoldige og farverige livsstil på Stillehavskysten. Selvom Seattle er en sand metropol på den nordvestlige Stillehavskyst, er byen fyldt med spændende naturoplevelser. Med Puget Sound mod vest, og Lake Washington mod øst, er det oplagt at tage på spækhuggersafari fra Anacortes. I Olympic National Park oplever du de snedækkede bjergtoppe i Hurricane Ridge, der er legendariske for deres alpine skønhed, og et populært sted til skiløb, vandreture og andre outdoor-aktiviteter. Mount Rainier National Park er hjemsted for flest is- og snedækkede bjergtoppe i det nordlige USA, lige bortset fra i Alaska.

Mount Rainier & Mount Tabor

Det spektakulære, alpine område er kendt for de aktive vulkaner og det 4.392 meter høje Mount Rainier, hvis smeltevand skaber hele fem floder. Med naturskønne omgivelser og spændende, kulturelle tilbud appellerer Portland til enhver smag. Udenfor Portland ligger den uddøde vulkan, Mount Tabor, der er fyldt med naturskønne vandrestier.

Cascade Mountains & Lake Tahoe

Dit roadtrip går videre ned over naturskønne Gleneden Beach og charmerende Bend til Crater Lake National Park, der ligger for foden af Cascade Mountains, som lokker med utallige naturattraktioner. Lake Tahoe er den største, alpine sø i Nordamerika. Med beliggenheden ved Sierra Nevada-bjergene, er der masser af smukke vandre- og cykelstier, som for eksempel den naturskønne rute som Tahoe Rim Trail. Californiens nordlige vinland, lige nord for San Fransisco, er en oplevelse for alle sanser med de frodige vinmarker, hvor der dyrkes druer til en righoldig buket af rød- og hvidvine. I vinlandet vil enhver vinelsker føle sig hjemme med vinsmagninger, der forkæler selv de mest kræsne smagsløg.

San Francisco

I San Fransisco er en tur med de legendariske sporvogne et must, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt over byen fra de stejle gade, eller slentre en tur gennem den store, grønne park, Presidio, der rummer kilometervis af gangstier. Fisherman’s Wharf er berømt for friskgrillet fisk og skaldyr, du kan betragte søløverne, der ligger og soler sig på molerne og besøge den ikoniske og berygtede ø, Alcatraz.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Et enestående roadtrip, der bringer dig gennem det nordvestlige USA’s nationalparker, vinområderne ved Napa Valley og til mangfoldige og farverige San Fransisco.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Seattle.

Dag 1-3: Seattle

Efter ankomsten til Seattle bliver du mødt af vores lokale repræsentant, der sørger for privat transport til Hotel Max, hvor du skal bo i 2 nætter. Hotellet har en meget central beliggenhed i centrum af Seattle i det kunstneriske Denny Triangle-kvarter, og i gåafstand fra Capitol Hill, Pike Place Market og Seattle Center.

Som den største by på det nordvestlige Stillehavskyst er Seattle fyldt med spændende natur og kultur. Med Puget Sound mod vest, og Lake Washington mod øst, er der rigtig meget, du kan foretage dig på vandet. Udforsk det beskyttede Salish Sea ombord på en båd eller kør ud af byen til Anacortes, der er det primære afgangssted for spækhuggersafarier. Det ikoniske Space Needle-tårn blev bygget til verdensudstillingen i 1962. Herfra har du en betagende panoramaudsigt over byen. Flyproducenten Boeings oprindelige fabriksanlæg er nu rammerne for et flymuseum, mens Museum of Pop Culture er et udtryk for byens passion for det finurlige og eklektiske. Historieelskere vil nyde at slentre en tur på den atmosfærefyldte Pioneer Square eller se en forestilling med det århundrede gamle Seattle Symphony Orchestra, der primært spiller i Benaroya Hall. Tilbring en afslappet eftermiddag med at betragte travlheden på Pike Place Market, og find vej til klubberne på Capitol Hill, hvor byens berømte musikscene udfolder sig.

Byrundtur i Seattle 

På denne tur vil du blive meget klogere på Seattles kultur og historie. Du bliver afhentet fra hotellet en halv times tid før turen starter i centrum af Seattle, hvor du ser og hører om Pike Place Market, Seattle Art Museum og ikke mindst verdens første Starbucks. Turen fortsætter til Pioneer Square og Stadium District. Det er Seattles oprindelige centrum, som nu er et stort, historisk byområde, afgrænset af de sportsstadions, hvor holdene Seahawks, Sounders og Mariners har deres hjemmebane. Gå videre gennem de internationale bydele og havnefronten, der er ramme for kinesiske, japanske, cambodjanske og Hmong samfund. Du skal også se The Space Needle ved Seattle Center, og tage flotte billeder af byens skyline fra toppen af Queen Anne Hill i Kerry Park. Til sidst går turen til de mere end 100 år gamle sluser, Ballard Locks, der forbinder Union Lake og Washington Lake med Stillehavet, og der er også tid til at udforske bohemekvarteret Freemont på kanalens nordlige bred, som er kendt for sin gadekunst. 

Gruppeudflugt på 3 timer med transport. Let fysisk krævende. Måltider er ikke inkluderet. 

Dag 3–5: Olympic National Park og Port Townsend

Her til morgen afhenter du din bil hos udlejningsselskabet, der ligger i centrum af Seattle. Herfra kører du til Olympic National Park, hvilket tager dig små tre timer. 

Olympic National Park er berømt som et righoldigt naturområde, der kan prale af hele tre forskellige økosystemer. Den frodige vegetation og de mosdækkede træer i Hoh- og Quinault-regnskovene mod vest, sikre vækstvilkårene for de gamle træer, der står på den tørre østlige side af parken. De snedækkede bjergtoppe og bakkede enge i Hurricane Ridge mod nord, er legendariske for deres alpine skønhed, men de er også populære for skiløb, vandreture og andre outdoor-aktiviteter. Sejl på det dybe, blå vand i Lake Crescent, eller gå langs søens bredder for helt at fatte dette naturskønne sted. Stillehavets nordvestlige kystlinje er fyldt med vidunderlige strande som Rialto Beach, hvor der er mulighed for at se sæler og hvaler. 

Udforsk Olympic National Park på egen hånd

Slip din eventyrlystne side løs i Olympic National Park, der rummer 800 søer og 6.500 kilometer floder og vandløb med laks og ørreder, blandt andet fjeldørreder. Hele familien kan have nogle sjove timer ved tidevandshullerne på Kalaloch’s Beach 4 og Mora's Hole in the Wall, eller du kan sejle ud i kajak på Elwha-floden, som er åben det meste af året, eller padle gennem den ældgamle regnskov på Hoh-floden. Du kan på turen beundre sommerens åkander på Ozette-søen, og i det hele taget se dyreliv som elge, bjørne og hjorte. Du kan også se hvaler ud for kysten på Olympic Coast Trail. Parken byder på en lang række vandrestier, der fører dig langs kysten, ind gennem skovene og op i bjergene. Du kan også tilmelde dig en udflugt, ledet af en erfaren ranger, eller en bådtur. Om vinteren kan du stå på snowboard, alpinski, langrend eller vandre med snesko, ligesom årstiden er det bedste tidspunkt til at betragte stormfænomener langs kysten.

 

Heldagsudflugt på egen hånd uden guide, transport, entreer og måltider.

Port Townsend

Fra Olympic National Park kører du videre til Port Townsend. Det tager et par timer. Her skal du bo to nætter på Tides Inn and Suites, der ligger ud til vandet i den historiske, victorianske havneby. Der er kun en kort gåtur til bymidten. Port Townsend ligger på spidsen af Olympic-halvøen i Puget Sound. Den maleriske havn, med det tempererede klima og naturlige skønhed året rundt, er kendt for de victorianske palæer og grønne områder. Udendørseventyr her spænder lige fra hval- og delfinsafarier til vandreture i naturen og camping i Olympic National Park. I sommermånederne afholdes der musikfestivaler, en landbrugsmesse og en årlig træbådsfestival. Port Townsend Marine Science Center er en oplevelse for hele familien, og Fort Worden Historical State Park er også et besøg værd. Den hyggelige bymidte rummer murstensbygninger fra det 19. århundrede, der huser kunstgallerier og butikker. Port Townsend kan også prale af et væld af gode restauranter, der serverer frisk fisk og skaldyr, økologisk kød og ikke mindst hjemmelavet is.

Dag 5–7: Mount Rainier National Park og Portland, Oregon

Du kører i dag videre fra Port Townsend til Mount Rainier National Park. Det tager 3 ½ time. 

Udover at være hjemsted for flest is- og snedækkede bjergtoppe, bortset fra i Alaska, er Mount Rainier National Park kendt for alle de aktive vulkaner og det spektakulære, alpine landskab. Bjerget, der har givet navn til nationalparken, er 4.392 meter højt, og smeltevandet er kilden til hele fem floder. Oplev fra Sunrise Point hvordan daggryet maler landskabet i gyldne nuancer, og udforsk Nisqually Entrance Historic District med de rustikke bygninger, blandt andet en bjælkehytte fra 1908. Du kan ikke lade være med at beundre de majestætiske, røde cedertræer, når du kører gennem Trail of the Shadows og Grove of the Patriarchs Trail. Vandrestien, Skyline Loophead, byder på en opfriskende gåtur langs mange naturskønne udsigtspunkter. Her finder du også det historiske Stevens-Van Trump-monument, der er rejst til minde om den første dokumenterede bestigning af Mount Rainier. 

Udforsk Mount Rainier National Park på egen hånd 

Her kan du fordybe dig i Mount Rainier National Parks fascinerende natur, hvor der mere end 400 kilometer stier og vandreruter, der fører dig gennem ældgamle skove i floddalene, og som bugter sig gennem de grønne engarealer under trægrænsen. Varm op til dagen med en 20-minutters gåtur på Carbon River Rainforest Nature Trail, der snor sig gennem den eneste rigtige indlandsregnskov i parken. Tag derefter en af de længere dagsture, for eksempel stien til Chenuis Falls. Rundturen tager cirka to og en halv time og kræver, at du krydser Carbon River til fods. I sommerhalvåret skal du nyde Mount Rainers berømte, vilde blomster, der dækker engene i mange farver. Hvis du foretrækker at udforske parken på to hjul, kan du i stedet cykle på ruterne, alternativt kan du køre gennem parken. Om vinteren kan du have det sjovt med snowboarding, skiløb og kørsel på snescooter. Overvej en guidet vandring på snesko, hvor en erfaren ranger fortæller, hvordan områdets planter, dyr og mennesker tilpasser sig i vintermånederne. 

Heldagsudflugt på egen hånd uden guide, transport, entreer og måltider.

Portland, Oregon

Efter besøget i Mount Rainier National Park skal du køre den cirka 3 ½ time lange tur til Portland. Her skal du bo to nætter på The Benson - a Coast Hotel i centrum af byen. Med naturskønne omgivelser og spændende, kulturelle tilbud appellerer Portland til enhver smag. Byen har hele tre fornemme haver: International Rose Test Garden, med mere end 10.000 planter, den fredfyldte japanske rosenhave, med de fem forskellige havestilarter, og den klassiske kinesiske have, der har et fortryllende tehus. Udenfor byen ligger Mount Tabor, der en uddød vulkan, som nu rummer en park fyldt med naturskønne vandrestier. For en flig af historien skal du besøge det opulente, franske Pittock Mansion i renæssance-stil, der stammer fra 1914. En spadseretur gennem Pioneer Courthouse Square giver dig derimod en forsmag på det moderne Portland. Pladsen har tilnavnet "Portlands opholdstue". Som Oregons kulturelle hovedstad byder Portland også på et stort udvalg af fornøjelser: koncerter og festivaler i Tom McCall Waterfront Park, vinsmagninger i Willamette Valley og trendy barer og caféer i de tidligere lagerbygninger i Pearl District.

Udflugt:

Columbia Gorge Waterfalls & Vingårdsbesøg 

Dagen byder på smukke udsigter, vandfald og afslapning med et godt glas vin på denne hyggelige tur. Der er afgang midt på dagen, hvor der fra Portland køres langs Columbia River mod Columbia Gorge National Scenic Area. Husk at holde øje med havørne og fiskørne på turen. Efter et stop, hvor der har været mulighed for at tage masse billeder, planlægger guiden resten af turen, hvor der tages hensyn til gruppens særlige ønsker, vejret og hvor mange andre besøgende, der er de forskellige steder. Udforsk nogle af de 70 vandfald, der findes i Columbia Gorge National Scenic Area, blandt andre Multnomah Falls, det højeste vandfald i det nordvestlige hjørne af landet. Du får mulighed for at vandre, tage billeder og oven i købet snuppe en dukkert. Herfra går turen til Hood River, hvor du besøger to lokale vingårde og prøvesmager boutiquevine, der er unikke for Oregon. Og du hører om de særlige klima- og jordbundsforhold, der former den vinproducerende region med vingårde som Cathedral Ridge, Hood Crest og flere andre. Til slut går turen tilbage til Portland, hvor du kan nyde en hyggelig aften i byen. 

Heldagsudflugt (gruppe med maksimalt 10 personer) inklusiv transport. Let fysisk krævende. Minimumalder er 14 år.

Dag 7–9: Gleneden Beach

Der ligger en to timers køretur foran dig, når du i dag forlader Portland, og sætter kursen mod Gleneden Beach. Her skal du bo to nætter på den eksklusive Salishan Coastal Lodge, der ligger i et skovreservat på en bjergskråning, tæt ved bredden af den naturskønne Siletz Bay.

Gleneden Beach ligger syd for Lincoln ved Oregons Stillehavskyst, hvor du mødes af en verden af uberørte strande, spændende dyreliv, forrevne klipper, frodige enge og en afslappet stemning ved havet. Her er fyldt med muligheder for at svømme og surfe i havet, solbade ved stranden eller gå lange ture i solnedgangen langs den sandede Gleneden Beach State Park. Devil's Punch Bowl State Natural Area er et fredet, grønt område ved Otter Rock, der ligeledes er perfekt til vandreture i naturen og afslapning i solen. Strandene her er populære til paddleboarding og surfing, mens paragliding, vandring, cykling er andre populære aktiviteter. Glasblæseriet, The Alder House Glassblowing Studio, der er et af de ældste i Oregon, er også et besøg værd. Og hvis du spiller golf, er en runde på mesterskabsgolfbanen ved Gleneden Beach også en oplevelse, der vil blive husket.

Dag 9–11: Bend

Du skal køre en tur på fire timer for at nå Bend fra Gleneden Beach. Her skal du bo to nætter på boutiquehotellet Waypoint Hotel.

Bend ligger på den østlige side af Cascade Range, ved foden af de to vulkanske bjergtoppe, Three Sisters og Mount Bachelor. Denne charmerende bjergby ved bredden af Deschutes-floden indbyder til eventyr i det fri året rundt. Området kan prale af et stort stisystem til mountainbikes, et godt udvalg af vandreruter, og pister til skiløb og snowboarding i vintersæsonen. Og her arrangeres ture i lavahulerne, kajakroning, whitewater rafting, lystfiskeri og rideture. Som supplement til den brede vifte af rekreative aktiviteter, finder du de luksuriøse kurbade og butikker i centrum af Bend. Og byens mangfoldige kultur betyder, at der her er en af de mest aktive musikscener ved den nordvestlige Stillehavskyst. Bend er også hjemsted for eksklusive restauranter og nogle af landets bedste steder at prøvesmage verdensklasse øl, cider og den fermenterede drik, kombucha.

Dag 11–12: Crater Lake National Park og Klamath Falls

Dagens første mål er Crater Lake National Park, der ligger to timers kørsel fra Bend. 

Crater Lake National Park

Crater Lake National Park ligger for foden af Cascade Mountains, og lokker med utallige naturattraktioner. Søen er dannet af en sammenstyrtet vulkan, kaldet Mount Mazama, og den betragtes som den dybeste sø i landet. Traditionelt er den blevet set som hellig af Klamath-stammefolket. Tag turen rundt om søen og find de spektakulære steder med udsigt over vandet og de forbløffende vulkanske formationer, Phantom Ship og Pinnacles. Mount Scott, der er omkranset af pinjetræer, er det højeste punkt i parken, og byder på en fantastisk udsigt over det omkringliggende, alpine landskab. Vandreentusiaster kan se frem til Cleetwood Trail og vandrestierne på Wizard Island. 

Klamath Falls

Næste punkt på dagens program er køreturen fra Crater Lake National Park til Klamath Falls, der tager halvanden time. Her skal du bo en enkelt nat på Shilo Inns Klamath Falls, der har udsigt til Cascade Mountain Range og Klamath Lake. Klamath Falls, der er kendt som Oregons mest solrige by med 300 solskinsdage om året, ligger på den sydlige bred af Upper Klamath Lake. Byen betragtes som porten til Crater Lake National Park, der er domineret af skyhøje, vulkanske bjergtoppe og adskillige beskyttede områder med dyreliv. Og det er et fugleparadis, der bugner med mere end 350 fuglearter, herunder trækfugle, og samtidig har det regionens største forekomst af hvidhovedet havørn. De rå landskaber betyder fremragende muligheder for vandreture, og de naturskønne floder er kendt for white water rafting, kanosejlads og fluefiskeri. De omkringliggende skove byder på masser af muligheder for vintersport, såsom kørsel på snescooter, skiløb og snowboarding. Det historiske centrum af Klamath Falls rummer kulturelt interessante bygninger og museer, hvor du kan lære om områdets historie og den indianske kulturarv. Byens charmerende bymidte er kendt for dens specialbutikker, markeder, caféer og restauranter, samt optræden med ballet, jazz og countrymusik.

Dag 12–14: Lake Tahoe

Dagens køretur fra Klamath Falls til Lake Tahoe tager seks timer. Når du er fremme, tjekker du ind på Hyatt Regency Lake Tahoe Resort, Spa and Casino, der ligger på et 26 hektar stort område lige ned til søen.

Lake Tahoe er den største bjergsø i Nordamerika, og området lokker med et væld af naturskønne og rekreative tilbud. Med beliggenheden i Sierra Nevada-bjergene, er det blandt andet smukke vandre- og cykelstier, og naturskønne ruter som Tahoe Rim Trail. Og du kan få et glimt af det lokale dyreliv i Emerald Bay State Park. Sand Harbor Beach og Spooner Lake i Lake Tahoe Nevada State Park byder på fremragende vandsportsfaciliteter. Squaw Valley var vært for vinter-OL i 1960, og er berømt for sine vidtstrakte skipister. Besøg også det nordisk-inspirerede rigmandspalæ, Vikingsholm, der blev bygget ved søbredden tilbage i 1929. Vil du tage del i det lokale natteliv, skal du til Northstar California Resort eller ind til centrum i Truckee. Her kan du slappe af på de trendy caféer og indbydende restauranter, mens du har de spektakulære bjerge som baggrund.

Udflugt:

Solnedgangstur i kajak på Lake Tahoe 

Oplev den ubeskrivelige pragt, når solen går ned over Lake Tahoe, på denne naturskønne kajak tur. Du mødes med din guide på søbredden, og padler ud til stedet med den bedste udsigt til den majestætiske sol, der langsomt går ned bag de vestlige Sierra-bjergområder. Nyd den fredfyldte skumring, mens turen fortsætter langs Lake Tahoe-kysten, inden du går i land. 

Halvdagsudflugt med egen guide. Let fysisk krævende. Bemærk, at turen ikke inkluderer transport og entre til parken.

Dag 14–16: Wine Region

Det er et helt andet landskab, der venter dig, når du kører de tre timer fra Lake Tahoe til Wine Region (North Coast). Her skal du bo to nætter på The Meritage Resort & Spa, der ligger i den sydlige del af Napa Valley.

Californiens nordlige vinland er en oplevelse for alle sanser med de bølgende bakkelandskaber og frodige vinmarker, hvor der dyrkes druer til en righoldig buket af rød- og hvidvine. Vinlandet, der strækker sig over flere californiske amter, er også kendt som North Coast AVA (American Viticultural Area). Her kan du indånde den lune og rene luft i Napa og Sonoma Valleys på din vej gennem skovene med de tårnhøje redwood-træer, der ligger ud til vidtstrakte engarealer. Her vil enhver vinelsker føle sig hjemme med vinsmagninger og -turer, der forkæler smagsløgene. Dertil kommer, at den vinproducerende region byder på lækre, veltilberedte retter med fantastiske og friske råvarer, som udsøgt gedeost, olivenolie og andre lækkerier til gourmeten. Om aftenen, når solen er gået ned, er der masser af spændende steder, hvor du kan forkæle dig selv med lækker vin og underholdning. Her spænder de gode steder fra fashionable vinbarer i Napa Valley til musikbarer i Sonoma County.

Hess Art Collection og vinsmagning 

The Hess Art Collection i Napa udstiller kunstværker af kendte og ukendte kunstnere, opkøbt siden 1966 af den schweiziske vinmager og kunstsamler Donald Hess. Han er er en af verdens største kunstsamlere, iværksætter og ikke mindst grundlægger af Hess Family Wine Estates. Samlingen er en udstilling af samtidskunst i verdensklasse, hvor Hess samler to af sine skabende lidenskaber – kunst og vin – under ét tag. Den meget forskelligartede samling rummer blandede materialer og teknikker, ligesom der indgår malerier på store lærreder af kunstnere som Francis Bacon, Katsura Funakoshi, Gerhard Richter, Magdalena Abakanowicz, Robert Rauschenberg og Robert Motherwell. At placere kunstgalleriet på vingården har gjort det muligt at åbne den private kunstsamling for offentligheden. Gå gennem gallerierne med udsigt over Mount Veeders vinmarker, mens du lytter til Donald Hess og museumsdirektør, Robert Ceballos, på din lydguide. Personligt guidede rundvisninger er også mulige. Ved siden af kunstgalleriet ligger den oprindelige The Hess Collection Winery med det elegante smagningslokale med rustikke stenvægge. Her kan du prøvesmage et fornemt udvalg af vine, der spænder fra cabernet sauvignons til chardonnays og den eksklusive viognier. 

Varighed 2 - 3 timer på egen hånd. Uden guide, transport, entreer og måltider. Let fysisk krævende.

 Udforsk Armstrong Redwoods State Natural Reserve på egen hånd 

Armstrong Redwoods State Natural Reserve ligger lige nord for Guerneville i Sonoma County. Naturreservatet er hjemsted for det stedsegrønne Sequoia-træ, også kendt som Redwood, der er den højeste organisme på vores planet. På trods af, at Redwoods økosystem er meget påvirkeligt og skrøbeligt, bliver disse regnskovstræer mere end et tusind år gamle, og vokser sig til næsten 75 meter i højden og næsten fem meter i diameter. Følg den velafmærkede Pioneer Nature Trail ind i den storslåede Armstrong Redwood skov, der er en nem 2,50 kilometer lang rundtur. I starten af turen kommer du forbi det 95 meter høje træ, Parson Jones, der er områdets højeste. Længere fremme kommer du forbi områdets ældste træ, kaldet Oberst Armstrong Tree, som anslås til at være over 1.400 år gammelt.

Halvdagsudflugt på egen hånd uden guide, transport, entreer og måltider. Let til moderat fysisk krævende.

Dag 16–18: San Francisco

Rejsens sidste køretur tager kun en times tid, og bringer dig fra Wine Region til San Francisco. Du kører direkte til centrum, hvor du skal aflevere udlejningsbilen. Derefter finder du Omni San Francisco, hvor du skal bo de to sidste nætter på rejsen. Hotellet, der ligger ved en af de historiske sporvognslinje i byens travle finanskvarter, er fredet og har til huse i en tidligere bankbygning fra 1923.

San Francisco er beliggende yderst på en halvø ved den ikoniske Golden Gate Bridge, der går henover det ofte tågedækkede stræde, der forbinder bugten med Stillehavet. Tag en tur med de legendariske sporvogne, og nyd den fantastiske udsigt over byen, eller slentre en tur gennem den store, grønne park, Presidio, der rummer kilometervis af gangstier. Kunstkendere vil elske de klassiske udstillinger på de Young Museum, og de farverige og udtryksfulde vægmalerier i Mission District. Fisherman's Wharf er berømt for friskgrillet fisk og skaldyr, og er du heldig, vil du også kunne se søløverne, der ligger og soler sig på molerne. Midt i San Francisco-bugten ligger den ikoniske og berygtede ø, Alcatraz, med det nu nedlagte fængsel, der er et besøg værd. For madelskere byder San Francisco på utallige lækkerier, lige fra de trendy barer i Castro, til restauranterne i bydelen Chinatown og de fashionable spisesteder på Union Square.

Udflugt:

Privat cykeltur med Golden Gate Bridge & Sausalito 

Udforsk San Franciscos havnefront og den maleriske by Sausalito på cykel. Følg din private guide langs den livlige havnefront og nyd den smukke udsigt over parkerne og strandene. Kør videre over Californiens mest berømte vartegn, Golden Gate Bridge, på den brede, sikre cykelsti, og nyd det spektakulære syn udover byen med havet til venstre, San Francisco Bay til højre og Marin Headlands lige foran dig. I den maleriske by, Sausalito, finder du mange kunstgallerier, unikke butikker og restauranter, der serverer delikat mad. Stop op og få en kop kaffe på en café på den charmerende hovedgade Bridgeway, eller find en restaurant og bestil en kold drink og en god frokost. Du returnerer din cykel i Sausalito, og nyder derefter den smukke færgetur tilbage over bugten til San Fransisco. 

Privat halvdagsudflugt uden transport. Flaskevand, leje af cykel og returbillet med færgen er inkluderet. Måltider er ikke inkluderet. Moderat fysisk krævende.

 

Dag 18: Afrejse fra San Francisco

Der er arrangeret privat transport fra hotellet til San Francisco's internationale lufthavn, hvor du påbegynder flyrejsen hjem til Danmark.

Dag 19: Ankomst til Danmark

Efter en spændende rundrejse i det nordvestlige USA, ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Kort

Priseksempel

19 dage fra 39.600 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 39.600 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca. kr. 5.000 - 10.000 pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i skoleferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Seattle og retur fra San Fransisco
 • Lufthavnsskatter
 • 2 overnatninger på Hotel Max (Modern Queen)
 • 2 overnatninger på Tides Inn and Suites (Tides Inn Standard)
 • 2 overnatninger på The Benson - a Coast Hotel in Portland (Deluxe Room)
 • 2 overnatninger på Salishan Coastal Lodge (Traditional Room)
 • 2 overnatninger på Waypoint Hotel (Standard Room) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Shilo Inns Klamath Falls (Mini Suite) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Hyatt Regency Lake Tahoe Resort, Spa and Casino (Standard King)
 • 2 nætter på The Meritage Resort & Spa (Deluxe Queen)
 • 2 overnatninger Omni San Francisco (Deluxe King Bed)
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

USA - Californien - LA - Universal Studios

Universal Studios Hollywood

En fantastisk dag med vilde forlystelser og et kig ind bag kulisserne i filmens magiske verden.

USA - Hawaii - Oahu - Honolulu - USS Arizona Memorial - 1.jpg

Udflugt til Pearl Harbor fra Honolulu

Oplev historiens vingesus på denne udflugt til den amerikanske flådebase Pearl Harbor fra Honolulu.

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 6

Sejltur på San Francisco Bay

Stå til søs, og oplev San Franciscos seværdigheder og smukke beliggenhed fra bugten.

USA - Californien - Santa Monica - Pier - (2).jpg

Santa Monica cykeltur

Tag med på en guidet cykeltur ved Santa Monica og Venice Beach, og lær området at kende med en lokal guide.

Leopard som vilar på trädgren i Serengeti, Afrika

San Diego Zoo

San Diego Zoo er en af verdens største dyreparker, så her venter store dyreoplevelser for alle.

USA - Californien - Los Angeles - Rodeo Drive.jpeg

Los Angeles hop-on hop-off busser

Oplev det bedste af Los Angeles i byens Hop-on/Hop-off busser, som har over 70 stoppesteder i byen.

USA - Hawaii - Maui - Luau - Dans_1.jpg

Lokal Luau fest på Hawaii

Intet besøg på Hawaii er komplet uden at opleve en ægte Hawaiiansk Luau fest.

USA - Sequoia.jpg

Kæmpetræer og vingårde

Gå en tur blandt kæmpetræerne i Muir Woods, og besøg vingårde i Napa og Sonoma på denne tur fra San Francisco.

USA - Californien - Monterey Bay - hval

Hvaltur på Monterey Bay

Oplev det rige liv i Monterey Bay i Californien på denne hvalsafari med guide.

USA - Californien - San Francisco - Huse (2)

Hop-on hop-off bus i San Francisco

Udforsk San Franciscos kvarterer og seværdigheder med byens hop-on hop-off busser.

USA - Nevada - Las Vegas - Wolfgang Puck.jpeg

Guidet tur og gourmet på The Strip

Nyd lækker mad på udvalgte restauranter i Las Vegas på denne guidede rundtur i byen. 

pearl harbor memorial

Guidet rundtur på Oahu

Tag med på en guidet tur gennem Oahus frodige landskaber til dramatiske bjerge, hyggelige småbyer og smukke strande. 

USA - Arizona - Grand Canyon - Helikopter - 4

Grand Canyon helikoptertur

Grand Canyons storhed opleves allerbedst på en helikoptertur ind mellem de stejle klippevægge.

USA - AJaleo

Gourmet-rundtur i Las Vegas

Der venter en aften fyldt med nye sanseindtryk, når du besøger nogle af Las Vegas’ bedste restauranter.
 

USA - Arizona - Grand Canyon - hilikopter.jpg

Grand Canyon fra Las Vegas

Flyv i helikopter fra Las vegas til Gran Canyon.

USA - Californien - San Francisco - Sporvogn - 3.jpg

Få rabat med San Francisco CityPASS

Få rabat på fire af San Franciscos største attraktioner samt ubegrænset kørsel i sporvogn med dette CityPASS.

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 7.jpg

Deluxe Sunset Cruise i San Francisco

Oplev San Francisco på smukkeste vis fra en båd på bugten ved solnedgang.

USA - Hawaii - Maui - Hana - Natur - Vandfald - 2.jpg

Dagstur langs Mauis vilde Hana-kyst

Oplev dramatiske kyster, brusende vandfald og hyggelige småbyer på denne dagstur langs Mauis vilde østkyst.

USA - californien - San francisco - golden gate - cykel 1.jpeg

Cykeltur over Golden Gate Bridge

Oplev San Franciscos vartegn, Golden Gate Bridge, på to hjul og fortsæt eventuelt til hyggelige Sausalito.

Alaska - Katami National park - bjørn

Bjørnetur i Katmai fra Anchorage

Oplev den smukke natur i Kaimai national Park på denne heldagstur fra Anchorage.

USA - Californien - Napa Valley (2).jpg

Vintur til Napa Valley og Sonoma

Besøg de berømte vinområder Napa Valley og Sonoma på denne dagstur fra San Francisco.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: USA’s nordlige nationalparker

Roadtrip: USA’s nordlige nationalparker

 • Opsøg pionerernes vilde vesten i Cheyenne
 • Oplev nationalparkernes righoldige dyreliv
 • Kom tæt på Yellowstones frygtindgydende gejsere

15 dage fra 45.500 kr pr. person

Roadtrip i Canada og Alaska

Roadtrip i Canada og Alaska

 • Udforsk Canada og Alaskas vilde nationalparker
 • Oplev utæmmet vildmark mellem snedækkede bjerge
 • Gå i guldgravernes fodspor – og mærk guldfeberen

26 dage fra 74.520 kr pr. person

Roadtrip: Denver til Las Vegas

Roadtrip: Denver til Las Vegas

 • Oplev det vestlige USA’s bjergrige natur
 • Nyd en eksklusiv togrejse med Rocky Mountaineer
 • Udforsk det farverige og neonoplyste Las Vegas

14 dage fra 48.128 kr pr. person

Roadtrip: USA’s nordvestlige nationalparker

Roadtrip: USA’s nordvestlige nationalparker

 • Unikt roadtrip gennem det nordvestlige USA
 • Udforsk de imponerende nationalparker
 • Nyd San Franciscos mangfoldige atmosfære

19 dage fra 39.600 kr pr. person

Roadtrip: Det vestlige USA

Roadtrip: Det vestlige USA

 • Oplev de naturskønne nationalparker
 • Besøg de fascinerende og ikoniske storbyer
 • Nyd friheden på et roadtrip i egen bil

22 dage fra 45.437 kr pr. person

Roadtrip: Californien og Hawaii

Roadtrip: Californien og Hawaii

 • Oplev to af USA’s mest ikoniske storbyer
 • Kør ad Highway 1 langs Stillehavskysten
 • Opdag Hawaiis kultur- og naturskatte

20 dage fra 43.367 kr pr. person

Den store Hawaii rejse

Den store Hawaii rejse

 • Besøg fire af Hawaiis øer
 • Frodig natur og vulkanlandskaber
 • Tropiske badestrande

18 dage fra 36.850 kr pr. person

kauai-hawaii

Hawaiis højdepunkter

 • 3 eksotiske Hawaii øer
 • Tropiske strande og vulkaner 
 • Rundtur på Hawaii Island i bil

14 dage fra 32.500 kr pr. person

USA - Alaska - Bjoern - Natur - 2.jpg

Kør-selv i Alaska

 • Oplev verdens sidste vildmark
 • Bestem selv rute og tempo
 • Mød elge og bjørne i fri natur

16 dage fra 40.779 kr pr. person

Det vestlige usa i bil

Det vestlige USA i bil

 • Dramatiske nationalparker
 • Fascinerende storbyer
 • Frihed i egen bil

16 dage fra 26.910 kr pr. person

USA's vilde vesten og Yellowstone

USA's vilde vesten og Yellowstone

 • Fra Wyoming til New Mexico
 • Oplev ørken, gejsere og bjerge
 • Nyd friheden i egen bil

16 dage fra 29.912 kr pr. person

Route 66 i bil

Route 66 i bil

 • Et ægte road trip på Route 66
 • Tid ved Grand Canyon
 • Nostalgi og storbyer

17 dage fra 27.324 kr pr. person

Strand, by og natur i det vestlige USA

Strand, by og natur i det vestlige USA

 • God tid til at opleve USA
 • Den perfekte familieferie
 • Storby og naturoplevelser

21 dage fra 29.498 kr pr. person

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra 32.603 kr pr. person

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra 39.744 kr pr. person