70125011 Få et tilbud
USA's vilde vesten og Yellowstone

USA's vilde vesten og Yellowstone

Fantastisk kør-selv ferie fra Wyoming til New Mexico, hvor du oplever både ørken, gejsere og bjerge.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

16 dage fra 29.912 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

USA’s vilde vesten og Yellowstone

USA’s vilde vesten og Yellowstone. Ofte er det rejser til Californien og ørkenstaterne i det sydvestlige USA, der løber med al opmærksomheden. Men staterne i hjertet af det vestlige USA har mindst lige så meget at byde på. På en rejse hertil venter ufattelige naturscenerier, historiske byer og fascinerende lokale kulturer. Du kommer endda også tæt på dinosaurernes forsvundne verden, møder nutidens indianere og oplever mormonernes unikke samfund.

Rocky Mountains, Yellowstone og Bryce Canyon

Fra Denver går turen op gennem Rocky Mountains mod Grand Teton og Yellowstone National Park, hvor bisonflokke vandrer mellem sneklædte bjerge og spruttende gejsere. Fra Wyoming går turen sydpå mod mormonernes by Salt Lake City og ørkenparkerne Bryce Canyon og Zion, hvor elementernes rasen gennem millioner af år har formet landskabet til surrealistiske former. Forude venter landskaber fra Det Vilde Vesten i Monument Valley, Painted Desert og den smukke Lake Powell, hvis azurblå vand indrammes af gyldne ørkenklipper. Længere mod syd når du til guldgraverbyen Durango, ruinbyen Mesa Verde samt kunstnerbyen Taos, der er kendt for sin unikke, organiske arkitektur. Inden du igen drejer nordpå mod Denver, besøges Santa Fe, der er blandt de ældste og mest atmosfærefyldte byer i denne del af landet.

Du oplever endda det hele på bedst tænkelig vis; i egen bil. Den generelle rute er lagt, men du har masser af frihed til at improvisere undervejs.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Fantastisk kør-selv ferie fra Wyoming til New Mexico, hvor du oplever både ørken, gejsere og bjerge.

Dag 1: Ankomst til Denver

I dag ankommer du til Denver, hvor dit eventyr i USA starter. Ved ankomsten til Denver får du udleveret din bil, og inden længe kan du køre til hotellet, hvor dit hotelværelse står klar.

Du kan vælge at slappe af på dit hotelværelse ovenpå rejsen, men du kan også vælge at udforske Denver. Denver startede som en lille jernbaneby langt ude på landet, men meget er sket siden. I dag er Denver en sprudlende storby i rivende udvikling, og her er der noget for enhver smag. Klimaet i byen er solrigt, og med Rocky Mountains ganske tæt ved, tiltrækker Denver naturentusiaster året rundt. I sommerhalvåret kommer folk for at udforske nationalparkerne, mens frisk sne i massevis lokker skiløbere til om vinteren.

Dag 2: Steamboat Springs

Allerede fra morgenstunden kan du lægge storbyen bag dig og sætte kursen mod Rocky Mountain National Park. Trods det, at nationalparken ligger relativt tæt på millionbyen Denver, er naturen vild og storslået. Floder bruser forbi himmelstræbende bjerge, der reflekteres til perfektion i de spejlblanke, dybblå bjergsøer. Andre steder strækker en alpin tundra sig mod horisonten, og på nogle tidspunkter af året dækker vilde blomster nationalparken som et multifarvet tæppe. Dyrelivet er lige så imponerende, og med lidt held er det muligt at støde på både elge, bjørne og bighorn-bjergfår. Så tag dig god tid til at nyde turen gennem bjergene mod skisportsbyen Steamboat Springs.

Distance: ca. 250 km fra Denver via Rocky Mountain NP til Steamboat Springs.

Dag 3: Rock Springs

Dyrelivet i Rocky Mountain er imponerende i dag, men det var det bestemt også for mere end 100 millioner år siden, da dinosaurer herskede på Jorden. Du kommer en smule tættere på dinosaurernes fjerne verden ved Dinosaur National Monument på grænsen mellem Colorado og Utah. Utallige knogler, kranier og dinosaurskeletter er fundet i denne arkæologiske udgravning, der er blandt de vigtigste af sin art i verden. Fortsæt til Flaming Gorge og Red Canyon i Wyoming, inden dagen slutter i Rock Springs.

Distance: ca. 450 km fra Steamboat Springs via Dinosaur National Monument til Rock Springs.

Dag 4: Jackson

Fra Rock Springs tager ruten dig nordpå gennem den dramatiske Wind River Gorge. Længere mod nord skifter landskabet karakter, og lave busklignende planter dominerer udsigten. Dagens mål er byen Jackson, der ligger med en forrygende placering for foden af Teton-bjergenes takkede tinder. I vinterhalvåret er Jackson blandt USA's bedste skiresorts, men området omkring byen indbyder til udendørsaktiviteter året rundt. Jackson har dog også en fascinerende historie, og en del historiske bygninger står stadig i bymidten, som minder fra dengang cowboys kom ridende gennem hovedgaden med skarpladte pistoler og et vågent blik under den bredskyggede hat. Engang foregik der en livlig pelshandel i disse gader, og den dag i dag ligger der stadig salooner på byens gadehjørner. Du kan stadig løbe ind i cowboys her i byen, om end i en mere moderne form. I dag har de fået selskab af turister, skiløbere og naturentusiaster fra hele verden, der alle er med til at give byen sin særlige stemning.

Distance: ca. 300 km fra Rock Springs til Jackson.

Dag 5: Yellowstone

Dagens køretur er ikke lang, men landskaberne langs ruten er blandt de smukkeste på hele rejsen, så tag dig endelig god tid. Fra Jackson køres mod Grand Teton-bjergkæden, der strækker sig som en 65 kilometer lang, og ofte snedækket, mur af sten. Med sine 4.197 meter er Grand Teton den højeste top i bjergkæden, og sammen med de omkringliggende forrevne bjergtoppe, udgør bjerget et storslået syn. Hold også øje med elsdyr og bisonokser undervejs, da disse færdes frit i området.

Flere naturoplevelser venter i Yellowstone, der er en af Nordamerikas bedste nationalparker. Det er også verdens ældste nationalpark, og Yellowstone er særligt kendt for sine bisonokser, der lever i store flokke i de åbne vidder, samt sin vulkanske aktivitet. Sidstnævnte kan bedst opleves ved gejseren Old Faithful. Navnet betyder "Den gamle trofaste", fordi man kan være næsten sikker på, at den på bestemte tidspunkter sender kogende vand 60 meter lodret op i luften. Dette har gjort gejseren til parkens mest populære seværdighed.

Distance: ca. 125 km fra Jackson via Grand Teton til Yellowstone National Park.

Dag 6: Salt Lake City

Du har en lang men spændende køretur i vente i dag, når kursen sættes mod Salt Lake City. Byen blev grundlagt i 1847 af en gruppe mormonske pionerer, som sammen var flygtet fra den fjendtlighed og vold, de havde mødt længere mod øst. På dette fjerne sted fandt de, hvad de søgte, og siden er et stort mormonsk samfund vokset op i byen. Byen er især kendt for sit Mormontempel, som bestemt er et besøg værd. Det er også muligt at besøge den store saltsø, der har givet byen sit navn. Saltsøen er en lille rest af den forhistoriske Lake Bonneville, og i dag er store dele af søen tørret ind, hvilket har gjort det tilbageværende vand meget salt.

Distance: ca. 550 km fra Yellowstone NP til Salt Lake City.

Dag 7: Bryce Canyon NP

I dag venter landskaber, der er langt mere tørre end dem, du oplevede i Colorado og Wyoming. I Bryce Canyon har elementerne gennem årtusinder eroderet ørkenplateauet og skabt spektakulære naturlige 'amfiteatre' fyldt med farverige klippeformationer og spir. Nationalparken har mange smukke udsigtspunkter og byder på masser af muligheder for at strække benene.

Distance: ca. 400 km fra Salt Lake City til Bryce Canyon NP.

Dag 8: Bryce Canyon

Du har hele dagen til at udforske de unikke landskaber i Bryce Canyon. Tag for eksempel en køretur til Rainbow Point, hvorfra du på en klar dag kan se mere end 100 kilometer væk. Der findes også adskillige spændende vandreruter i parken, mens andre ture bedst lader sig udforske på hesteryg. Et godt overblik over parken og de mange muligheder fås i besøgscenteret, hvorfra der afgår en gratis og meget nyttig shuttlebus til områdets forskellige seværdigheder.

En helt anden mulighed er at tage bilen og køre til nærliggende Zion National Park. Her mødes du af hvide, orange og røde klipper, der ligeledes er eroderet til utrolige former og surrealistiske skulpturer. Både Bryce Canyon og Zion er et storslået syn. Særligt smukke er de ved solopgang og solnedgang, når det bløde lys får sandstensskulpturerne til at gløde gyldent.

Distance: ca. 250 km fra Bryce Canyon til Zion nationalpark og retur.

Dag 9: Page/Lake Powell

Fra Bryce Canyon fortsætter turen til Lake Powel via Zion. Så hvis du ikke besøgte nationalparken i går, har du mulighed for at nyde de storslåede scenerier i dag. Herfra fortsættes mod øst til byen Kanab, der også kaldes "Lille Hollywood" på grund af de mange westernfilm, der er filmet i området. Dagens mål er byen Page på grænsen til Utah. Her brydes ørkenlandskaberne af den store Glen Canyon-dæmning, der opdæmmer Colorado-floden og skaber reservoiret Lake Powell. Lake Powell er USA's næststørste kunstige sø, og en sejltur på det azurblå vand omringet af røde ørkenklipper er en god måde at opleve området på. En anden mulighed er en køretur over Glen Canyon Dam-broen, der med en længde på 475 meter og en maksimal højde på 213 meter over Colorado-floden er den fjerde højeste bro i USA.

Distance: ca. 200 km fra Bryce Canyon NP til Lake Powell.

Dag 10: Cortez

Start gerne køreturen tidligt denne morgen, for du har nogle fantastiske landskaber i vente. En del af turen går gennem et område, der stadig er beboet af navajo-indianere, og du vil sandsynligvis se dem sælge varer langs vejen eller i butikker rundt om i området. Fortsæt gennem den gamle handelsstation Cameron til Painted Desert, som har fået sit navn på grund af de mange farver i landskabet. Længere fremme venter det velkendte syn af Monument Valley, hvor høje sandstensformationer rejser sig dramatisk op ad den glohede ørken. Siden John Ford optog westernfilmen 'Diligencen' med John Wayne på dette sted, har Monument Valley været indbegrebet af Det Vilde Vesten. Sidst på dagen når du frem til Cortez, hvor du indlogeres for natten.

Distance: ca. 450 km fra Lake Powell via Monument Valley til Cortez.

Dag 11: Durango

Mesa Verde National Park er ikke som de øvrige nationalparker på turen. Parken rummer godt nok utrolige naturrigdomme, men det er de mere end 4.000 indianske ruiner, der har sat Mesa Verde på kortet. Ikke mindst fordi 600 af disse bosættelser er bygget spektakulært i huler eller for foden af dramatiske klippevægge. Man ved, at anasazi-folket byggede disse landsbyer, inden de pludselig forsvandt som dug for solen omkring år 1300. Hvad der præcist skete med disse folk er stadig et mysterium.

Fra Mesa Verde er det en kort køretur til den historiske by Durango i det sydvestlige Colorado. Tidligere var disse gader fyldt med guldgravere, der kom til byen for at købe forsyninger samt sælge det guld og sølv, de havde fundet i de nærliggende bjerge og floder. Du overnatter i byen og har derfor god tid til at suge indtrykkene til dig.

Distance: ca. 75 km fra Mesa Verde til Durango.

Dag 12: Taos

Brug formiddagen på at nyde stemningen i Durango, inden du sætter kursen mod New Mexico. Turen fører dig via Pagosa Springs til kunstnerkolonien Taos, der ligger flot mellem Sangra de Cristo Mountains. Byen er især kendt for sin "mudderarkitektur", og mange huse i området er bygget af jord og andre naturlige materialer. Den lokale byggestil giver husene et meget stemningsfuldt og organisk udtryk, der passer godt ind i de storslåede omgivelser. Men det er lige så meget byens menneskelige side, der gør Taos unik. Mange kunstnere har fundet inspiration i de dejlige omgivelser, og de har med tiden fået selskab af alt fra berømte gourmetkokke til hippier på jagt efter en alternativ livsstil. Resultatet er en stemningsfuld by med et unikt særpræg.

Distance: ca. 325 km fra Durango til Taos.

Dag 13: Taos

Du har dagen til at udforske området omkring Taos. Besøg for eksempel Taos Pueblo, der gennem mere end 800 år har været beboet af de lokale taos-indianere. Landsbyen er bygget i den lokale "mudderarkitektur", der har inspireret mange andre bygninger i området. Både arkitekturen og den lokale indianerkultur har sikret Taos Pueblo en plads på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Brug eftermiddagen på en smuttur til Santa Fe, der er hovedstad i New Mexico. Byen giver en god introduktion til de tre kulturer, som mere end nogle andre har været med til at skabe denne del af landet; den spanske, indianske og amerikanske. En del indianere holder til på byens centrale plads, hvor de sælger kunsthåndværk, smykker og tæpper, præcis som de har gjort det i mere end 400 år. Også mange moderne kunstnere har slået sig ned i byen, og de gamle gader summer af kunstnerisk energi.

Distance: ca. 200 km fra Taos til Santa Fe og retur.

Dag 14: Denver

Det er en lang men flot tur tilbage til Denver. Gradvist forsvinder ørkenen, og Colorados høje bjerge tager over. Alt efter hvor mange stop du har gjort på vejen, vil der måske være tid til at kigge sig lidt om i Denver ved ankomsten.

Distance: ca. 500 km fra Taos til Denver.

Dag 15: Afrejse fra Denver

Det er tid til hjemrejse, så turen går tilbage mod lufthavnen i Denver. Her afleveres bilen, og hjemrejsen begynder.

Dag 16: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark med kufferten fuld af spændende oplevelser.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

Rejser til Bryce Canyon, Rejser til det vestlige USA

Bryce Canyon

Rejser til Bryce Canyon, Rejser til det vestlige USA

Rejser til Bryce Canyon

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

USA's vilde vesten og Yellowstone

Yellowstone

USA's vilde vesten og Yellowstone

Rejser til Yellowstone

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


USA's vilde vesten og Yellowstone

USA's vilde vesten og Yellowstone

 • Fra Wyoming til New Mexico
 • Oplev ørken, gejsere og bjerge
 • Nyd friheden i egen bil

16 dage fra 29.912 kr pr. person

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

AdobeStock_94431259.jpeg

CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet “Jacundá REDD+” giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år.

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien – 24 dage – 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand – 24 dage = 7,4 ton CO2
USA – 20 dage – 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada – 17 dage – 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika – 12 dage – 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Kort

Priseksempel

16 dage fra 29.912 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

Fra kr. 29.912 pr. person ved 2 voksne

 

Tillæg i højsæson: ca. kr. 5.000 - 10.000 pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i skoleferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse Danmark – USA t/r
 • Flyskatter
 • 14 døgns leje af bil (Ansvars- og kaskoforsikring, fri km, første tank benzin og ekstra førere). Den anbefalede bilstørrelse varierer afhængigt af antal rejsende.
 • 1 nat i Denver
 • 1 nat i Steamboat Springs
 • 1 nat i Rock Springs
 • 1 nat i Jackson
 • 1 nat i Yellowstone
 • 1 nat i Salt Lake City
 • 2 nætter i Bryce Canyon
 • 1 nat i Lake Powell
 • 1 nat i Cortez
 • 1 nat i Durango
 • 2 nætter i Taos
 • 1 nat i Denver
 • MyPlanet Concierge Service (tilgængelig 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2-kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

USA - Californien - LA - Universal Studios

Universal Studios Hollywood

En fantastisk dag med vilde forlystelser og et kig ind bag kulisserne i filmens magiske verden.

USA - Hawaii - Oahu - Honolulu - USS Arizona Memorial - 1.jpg

Udflugt til Pearl Harbor fra Honolulu

Oplev historiens vingesus på denne udflugt til den amerikanske flådebase Pearl Harbor fra Honolulu.

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 6

Sejltur på San Francisco Bay

Stå til søs, og oplev San Franciscos seværdigheder og smukke beliggenhed fra bugten.

USA - Californien - Santa Monica - Pier - (2).jpg

Santa Monica cykeltur

Tag med på en guidet cykeltur ved Santa Monica og Venice Beach, og lær området at kende med en lokal guide.

Leopard som vilar på trädgren i Serengeti, Afrika

San Diego Zoo

San Diego Zoo er en af verdens største dyreparker, så her venter store dyreoplevelser for alle.

USA - Californien - Los Angeles - Rodeo Drive.jpeg

Los Angeles hop-on hop-off busser

Oplev det bedste af Los Angeles i byens Hop-on/Hop-off busser, som har over 70 stoppesteder i byen.

USA - Hawaii - Maui - Luau - Dans_1.jpg

Lokal Luau fest på Hawaii

Intet besøg på Hawaii er komplet uden at opleve en ægte Hawaiiansk Luau fest.

USA - Sequoia.jpg

Kæmpetræer og vingårde

Gå en tur blandt kæmpetræerne i Muir Woods, og besøg vingårde i Napa og Sonoma på denne tur fra San Francisco.

USA - Californien - Monterey Bay - hval

Hvaltur på Monterey Bay

Oplev det rige liv i Monterey Bay i Californien på denne hvalsafari med guide.

USA - Californien - San Francisco - Huse (2)

Hop-on hop-off bus i San Francisco

Udforsk San Franciscos kvarterer og seværdigheder med byens hop-on hop-off busser.

USA - Nevada - Las Vegas - Wolfgang Puck.jpeg

Guidet tur og gourmet på The Strip

Nyd lækker mad på udvalgte restauranter i Las Vegas på denne guidede rundtur i byen. 

pearl harbor memorial

Guidet rundtur på Oahu

Tag med på en guidet tur gennem Oahus frodige landskaber til dramatiske bjerge, hyggelige småbyer og smukke strande. 

USA - Arizona - Grand Canyon - Helikopter - 4

Grand Canyon helikoptertur

Grand Canyons storhed opleves allerbedst på en helikoptertur ind mellem de stejle klippevægge.

USA - AJaleo

Gourmet-rundtur i Las Vegas

Der venter en aften fyldt med nye sanseindtryk, når du besøger nogle af Las Vegas’ bedste restauranter.
 

USA - Arizona - Grand Canyon - hilikopter.jpg

Grand Canyon fra Las Vegas

Flyv i helikopter fra Las vegas til Gran Canyon.

USA - Californien - San Francisco - Sporvogn - 3.jpg

Få rabat med San Francisco CityPASS

Få rabat på fire af San Franciscos største attraktioner samt ubegrænset kørsel i sporvogn med dette CityPASS.

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 7.jpg

Deluxe Sunset Cruise i San Francisco

Oplev San Francisco på smukkeste vis fra en båd på bugten ved solnedgang.

USA - Hawaii - Maui - Hana - Natur - Vandfald - 2.jpg

Dagstur langs Mauis vilde Hana-kyst

Oplev dramatiske kyster, brusende vandfald og hyggelige småbyer på denne dagstur langs Mauis vilde østkyst.

USA - californien - San francisco - golden gate - cykel 1.jpeg

Cykeltur over Golden Gate Bridge

Oplev San Franciscos vartegn, Golden Gate Bridge, på to hjul og fortsæt eventuelt til hyggelige Sausalito.

Alaska - Katami National park - bjørn

Bjørnetur i Katmai fra Anchorage

Oplev den smukke natur i Kaimai national Park på denne heldagstur fra Anchorage.

USA - Californien - Napa Valley (2).jpg

Vintur til Napa Valley og Sonoma

Besøg de berømte vinområder Napa Valley og Sonoma på denne dagstur fra San Francisco.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: USA’s nordlige nationalparker

Roadtrip: USA’s nordlige nationalparker

 • Opsøg pionerernes vilde vesten i Cheyenne
 • Oplev nationalparkernes righoldige dyreliv
 • Kom tæt på Yellowstones frygtindgydende gejsere

15 dage fra 45.500 kr pr. person

Roadtrip i Canada og Alaska

Roadtrip i Canada og Alaska

 • Udforsk Canada og Alaskas vilde nationalparker
 • Oplev utæmmet vildmark mellem snedækkede bjerge
 • Gå i guldgravernes fodspor – og mærk guldfeberen

26 dage fra 74.520 kr pr. person

Roadtrip: Denver til Las Vegas

Roadtrip: Denver til Las Vegas

 • Oplev det vestlige USA’s bjergrige natur
 • Nyd en eksklusiv togrejse med Rocky Mountaineer
 • Udforsk det farverige og neonoplyste Las Vegas

14 dage fra 48.128 kr pr. person

Roadtrip: USA’s nordvestlige nationalparker

Roadtrip: USA’s nordvestlige nationalparker

 • Unikt roadtrip gennem det nordvestlige USA
 • Udforsk de imponerende nationalparker
 • Nyd San Franciscos mangfoldige atmosfære

19 dage fra 39.600 kr pr. person

Roadtrip: Det vestlige USA

Roadtrip: Det vestlige USA

 • Oplev de naturskønne nationalparker
 • Besøg de fascinerende og ikoniske storbyer
 • Nyd friheden på et roadtrip i egen bil

22 dage fra 45.437 kr pr. person

Roadtrip: Californien og Hawaii

Roadtrip: Californien og Hawaii

 • Oplev to af USA’s mest ikoniske storbyer
 • Kør ad Highway 1 langs Stillehavskysten
 • Opdag Hawaiis kultur- og naturskatte

20 dage fra 43.367 kr pr. person

Den store Hawaii rejse

Den store Hawaii rejse

 • Besøg fire af Hawaiis øer
 • Frodig natur og vulkanlandskaber
 • Tropiske badestrande

18 dage fra 36.850 kr pr. person

kauai-hawaii

Hawaiis højdepunkter

 • 3 eksotiske Hawaii øer
 • Tropiske strande og vulkaner 
 • Rundtur på Hawaii Island i bil

14 dage fra 32.500 kr pr. person

USA - Alaska - Bjoern - Natur - 2.jpg

Kør-selv i Alaska

 • Oplev verdens sidste vildmark
 • Bestem selv rute og tempo
 • Mød elge og bjørne i fri natur

16 dage fra 40.779 kr pr. person

Det vestlige usa i bil

Det vestlige USA i bil

 • Dramatiske nationalparker
 • Fascinerende storbyer
 • Frihed i egen bil

16 dage fra 26.910 kr pr. person

USA's vilde vesten og Yellowstone

USA's vilde vesten og Yellowstone

 • Fra Wyoming til New Mexico
 • Oplev ørken, gejsere og bjerge
 • Nyd friheden i egen bil

16 dage fra 29.912 kr pr. person

Route 66 i bil

Route 66 i bil

 • Et ægte road trip på Route 66
 • Tid ved Grand Canyon
 • Nostalgi og storbyer

17 dage fra 27.324 kr pr. person

Strand, by og natur i det vestlige USA

Strand, by og natur i det vestlige USA

 • God tid til at opleve USA
 • Den perfekte familieferie
 • Storby og naturoplevelser

21 dage fra 29.498 kr pr. person

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra 32.603 kr pr. person

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra 39.744 kr pr. person