70125011 Få et tilbud
Roadtrip: Denver til Las Vegas

Roadtrip: Denver til Las Vegas

Oplev det vestlige USA på rundrejsen, der kombinerer roadtrip og naturskøn togrejse med det eksklusive Rocky Mountaineer. Besøg spændende byer, fascinerende nationalparker og det ikoniske Las Vegas.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

14 dage fra 48.128 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Roadtrip: Denver til Las Vegas

Roadtrip: Denver til Las Vegas. Denne fantastiske rundrejse i det vestlige USA er en unik kombination af et roadtrip og en naturskøn og luksuriøs togrejse ombord på det eksklusive Rocky Mountaineer.

Denver & Boulder

Din rejse starter i Denver og Boulder ved foden af Rocky Mountains i det nordlige Colorado. Området rummer flot natur, spændende historie og emmer af fortidens guldfeber. Turen går videre til Glenwood Springs, hvor togrejsen starter.

Togrejse med Rocky Mountaineer

Rocky Mountaineer fører dig gennem utallige bjergpas og tunneller, over en lang række broer, forbi søer og langs dybe kløfter med brusende floder. At togturen er verdensberømt er fuldt forståeligt. Fra de bløde, komfortable sæder har du fuldt udsyn til de enestående Rocky Mountains og de skønne landskaber, der glider forbi uden for togets store panoramavinduer.

Moab

I Moab finder du dramatiske klippeformationer, lodrette klippesider og dybe kløfter, omgivet af majestætiske bjerge. Her er der arrangeret en adrenalinfremkaldende udflugt i en bomstærk Hummer-firehjulstrækker, hvor du oplever de surrealistiske, røde klippelandskaber i Arches National Park.

Zion National park

Zion National Park er berømt for de betagende bjerglandskaber i det sydvestlige Utah. Nationalparken er hjemsted for de ikoniske, røde sandstensklipper i Zion Canyon. Du følger Zion Canyon Scenic Drive med de fantastiske udsigter over bjergene og de svimlende dybe kløfter. Der er også mulighed for en afstikker, hvor du kan gå gennem Virgin Rivers flodvand på en Zion Narrows-vandretur.

Ikoniske Las Vegas

Din rejse i det vestlige USA afrundes i en af verdens mest ikoniske storbyer, Las Vegas. Den er omkranset af knastør ørken, og som du nærmer dig byen, er det næsten umuligt at forestille sig, at der ligger en pulserende storby her. Las Vegas’ The Strip er et bombardement af alle sanser og kan virke ekstremt overvældende. Her ligger de imponerende hoteller side om side, der konkurrerer om at have det mest spektakulære show. Byen er i sandhed de voksnes legeplads, hvor du kan prøve lykken på kasinoerne, nyde god mad på de mange restauranter og opleve imponerende koncerter og shows. Her er fuld fart på i alle døgnets 24 timer.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Oplev det vestlige USA på rundrejsen, der kombinerer roadtrip og naturskøn togrejse med det eksklusive Rocky Mountaineer. Besøg spændende byer, fascinerende nationalparker og det ikoniske Las Vegas.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Denver.

Dag 1-3: Boulder

Efter ankomsten afhenter du din bil hos biludlejningsselskabet. Derefter kører du turen fra lufthavnen til Boulder, som tager cirka en time. I Boulder skal du bo to nætter på Hyatt Place Boulder/Pearl Street, der ligger praktisk og bekvemt midt i området Boulder Junction, som også er kendt som Depot Square.

Boulder ligger gemt ved foden af Rocky Mountains i det nordlige Colorado, 30 minutters kørsel fra det centrale Denver. Her skal du nyde den tiltalende bys naturskønne omgivelser og det solrige vejr på gode vandreture ad de mange fyrretræsduftende stier. Hvis du er mountainbiker, finder du en overflod af ruter, som passer til alle niveauer. Byen er velsignet med et meget behageligt klima, og det er medvirkende til, at hele regionen er et godt landbrugsområde. Fra april til november kan du besøge de mange markeder med lokalt producerede produkter. Byen er særlig livlig i vintermånederne, hvor der er masser af aktiviteter. Tag på en slædetur eller en guidet vandretur i naturen, hvor du kan se vinterfugle og finde dyrespor i sneen. De eventyrlystne kan kaste sig ud i spændende aktiviteter som alpint skiløb og langrend, snowboarding og sneskovandring. Boulder er rammen for mange kulturarrangementer som film- og musikfestivaler, koncerter og madfestivaler. Den livlige, fodgængervenlige bymidte byder på gadekunstnere, butikker, barer, mikrobryggerier og restauranter.

Dag 3–5: Denver

Efter et par dage i Boulder kører du i dag tilbage mod Denver, hvor du har to overnatninger. Du skal bo på The Curtis, A Doubletree by Hilton, der ligger helt ideelt i centrum af byen, tæt på 16th Street Mall og andre lokale attraktioner.

Denver, der også kaldes “Mile-High City", stammer tilbage fra midten af det 19. århundrede, og æraen med guld- og sølvminedrift i de mineralrige Rockies. Det var dog med boomet i energi- og oliesektoren i 1970'erne og 80'erne, at Denver fandt sin plads blandt de mere fremtrædende byer. Den historiske 17th Street, og bygninger som Brown Palace Hotel og Paramount Theatre, vidner om byen storhedstid. Her venter der kulturelskere store oplevelser, lige fra de historiske bygninger på Larimer Square til udstillinger med oprindelig kunst på Denver Art Museum. Gå en tur gennem de frodige omgivelser i den botaniske have, og hvis tiden tillader det, så tag op til de alpine pister i Rocky Mountains, der byder på enestående skiløb. Når solen går ned, kommer LoDo (eller Lower Downtown) til live med alle restauranterne, barerne og natklubberne. 

Udflugter: 

Denver Art Museum på egen hånd 

Her kan du fordybe dig i den righoldige kunst på Denver Art Museum. Det er det største kunstmuseum i Colorado, beliggende i Golden Triangle Creative District. Denver Art Museum kan prale af mere end 70.000 forskellige kunstværker, der udstilles i to arkitektonisk imponerende bygninger. Besøg de sæsonbestemte udstillinger af malerier og skulpturer, og udforsk de store samlinger, der omfatter kunstværker fra hele verden. Begiv dig på tværs af kontinenter og tidsperioder på de mange displays, der spænder fra fortid til nutid, og over Amerika, Europa, Afrika, Asien og Oceanien med oprindelig stammekunst. Afrund besøget med en tur i museumsbutikken, hvor du kan finde en sjov souvenir. Uanset om du er novice eller kunst-aficionado, så har Denver Art Museum noget for enhver smag. 

Halvdagsudflugt på egen hånd uden guide og transport. Entréer og måltider er ikke inkluderet. Let fysisk krævende. Åbent året rundt.

Dag 5–6: Glenwood Springs

 

I dag returnere du udlejningsbilen i centrum af Denver, hvorefter du på egen hånd finder vej til togstationen. Her stiger du ombord på toget, Rocky Mountaineer, der bringer dig til Glenwood Springs. Oplev det dramatiske landskab i det sydvestlige USA på denne fascinerende togrejse om bord på Rocky Mountaineer. Sæt dig godt til rette i dit komfortable sæde på rejsen fra Denver, langs Colorado-floden og forbi de stejle kløfter. Mens toget bevæger sig gennem landskaberne, kan du nyde en god morgenmad og en drink, der er inkluderet i din SilverLeaf-service. Du kan nyde den naturskønne udsigt, når toget krydser Continental Divide gennem Moffat Tunnel, og samtidig kan du lytte til farverige beretninger om regionen. Her er masser af muligheder for at tage smukke billeder, enten fra din plads eller fra den udvendige platform, hvor udsigten er endnu mere storslået. Nyd en tre-retters frokost fra det West Coast-inspirerede køkken, som serveres på din plads. Der er afstigning i Glenwood Springs, hvor du tjekker ind på dit komfortable overnatningssted for en god nats søvn. Den inkluderede bagagetransport gør opholdet nemt og bekvemt.

Du kan gøre din rejse endnu bedre med en opgradering til SilverLeaf Plus. Her har du fornøjelsen af adgang til den nyrenoverede lounge-vogn med udsigtsområde, hvor du kan læne dig tilbage med en signaturcocktail og førsteklasses, alkoholiske drikkevare. Derudover kan du nyde en ekstra ret under det valgte måltid.

Glenwood Springs er en lille, rekreativ by i Colorado, beliggende der, hvor to floder løber sammen. Området er velsignet med en overflod af naturvidundere, som gør det til en fremragende destination året rundt. Her er snoede stier, der er velegnede til vandre- og cykelture, og som inviterer naturelskere til lange, oplevelsesrige udflugter. Desuden er ATV-ture og flyvning over The Rockies en garanti for et adrenalinsus. For dem, der foretrækker et mindre udfordrende ophold, er der muligheder for rafting, kajakroning og golf. Her er også adgang til fluefiskeri i verdensklasse ved Roaring Fork Valley, noget, der tiltrækker både nybegyndere og de mest erfarne lystfiskere. En tur til denne maleriske by er ikke fuldstændig, hvis du ikke prøver en opfriskende dukkert i en af de mange mineralrige, varme kilder. Fascinerende museer, der fortæller regionens historie, og charmerende kunstgallerier, er med til at sikre, at der er masser at lave for de besøgende. Glenwood Springs har også en levende kulinarisk scene, der er specialiseret i klassiske amerikanske favoritter, og som samtidig byder på en lækker blanding af internationale køkkener, såsom de asiatiske og det italienske. Vintersæsonen betyder endnu flere aktiviteter i Glenwood Springs, hvor skiløb og snowboarding ligger helt i top.

Dag 6–8: Moab

Du vågner veludhvilet ombord på toget, der har kurs mod Moab fra Glenwood Springs. Dagen starter med morgenmad med varme retter, der er en del af dine SilverLeaf-fordele. Nyd den maleriske udsigt over bjergene fra toget, når du krydser statsgrænsen mellem Colorado og Utah, og betragt naturfænomener som De Beque Canyon, Mount Garfield og Mount Peale, mens du hører om regionens historie. Og se, hvordan landskabet ændrer sig fra grønlige og grå nuancer, til fantastiske, røde sandstensformationer ved Arches og Canyonlands National Parks. Her kan du tage smukke billeder af alle de spektakulære geologiske formationer, du støder på undervejs.

Efter ankomst har Rocky Mountaineer arrangeret fælles bustransport fra togstationen til Moabs centrum. Herefter finder du selv vej til hotellet, Red Cliffs Lodge, hvor du skal bo i to nætter. Lodgen ligger ved bredden af Colorado River, omkranset af de rå og forrevne klipper. Med beliggenheden i den sydøstlige del af Utah, er Moab stedet, hvor du finder dramatiske klippeformationer, lodrette klippesider og dybe kløfter, omgivet af majestætiske, snedækkede bjerge. Lige uden for byen mødes du af det surrealistiske, røde klippelandskab i Arches National Park. Mindre end en times kørsel bringer dig til toppen af Island in the Sky, der er et bemærkelsesværdigt område i Canyonlands National Park. Herfra er der er udsigt så langt øjet rækker over farverige kløfter og de utallige fladtoppede bakker og småbjerge, kendt som buttes og mesas. En anden kort køretur fra byen bringer dig til Dead Horse Point State Park, hvor du har en fantastisk udsigt over Colorado River, som snor sig 600 meter under dig. Endnu sydligere for Moab ligger de alpine La Sal-bjerge, der er statens næsthøjeste bjergområde. Et så varieret landskab giver masser af muligheder for mountainbiking, vandreture, kørsel i firehjulstrækkere eller flodsejlads. Hvis du vil have endnu flere afslappende naturoplevelser, skal du bare læne dig tilbage og nyde køreturen gennem nationalparkerne og på Moabs tre naturskønne hovedlandeveje. 

Udflugter: 

Privat Sunset Safari Tour i Hummer 

Oplev spændingen, når turen går ad en af de mest episke 4x4-ruter i verden, Hell's Revenge, i en stor, firehjulstrukne Hummer. Der er afgang fra Moab Adventure Center sammen med din private, erfarne guide. Kort efter går turen ud i sandstenslandskabet og gennem de smalle klippekløfter. Du vil virkelig sætte pris på Hummerens råstyrke, når den forcerer de stejle sandstensbakker. Din guide vil undervejs fortælle dig alt om områdets geologi og canyonens historie. Halvvejs gennem turen gøres der stop, hvor du kan betragte den betagende udsigt over Colorado River og Arches National Park i horisonten. På vejen tilbage kan du nyde den kølige aftenluft, stjernerne, som begynder at blinke på himlen, og roen, der sænker sig over de røde klipper.

Privat halvdagsudflugt. Snacks og drikkevarer er inkluderet. Uden transport til startstedet. Let fysisk krævende. Gennemføres februar til november.

Dag 8–10: Page

Dagen starter med en tur på egen hånd ud til Canyonlands Field Airport, hvor du skal afhente din udlejningsbil. Derfra går turen mod Page i Arizona, hvilket er en køretur på små fem timer. Du skal bo to nætter på Lake Powell Resort, der er beliggende ved Wahweap Marina.

I den nordlige del af Arizona, og beliggende på Lake Powells sydlige bred, finder du byen Page, der er velsignet med spektakulære naturskatte. Lake Powell er den næststørste, menneskeskabte sø i USA, og den giver mulighed for en lang række vandsportaktiviteter, lige fra wakeboarding og vandski til paddleboarding og kanosejlads på det blågrønne vand. Blandt de mest fotograferede punkter er Antelope Canyon og Horseshoe Bend, hvor du har udsigt til det svimlende fald på 300 meter ned til Colorado-floden. Lake Powell National Golf Course byder på en fantastisk udsigt over området, og ikke mindst fantastisk golf for spillere på alle niveauer. Kulturentusiaster kan nyde et besøg på Powell Museum, hvor de kan høre historierne og myterne om legendariske, heroiske pionerer. Betragt de fantastiske farver fra Paria Plateau og Vermilion Cliffs, når solen går ned bag det storslåede landskab. Page byder desuden på nogle interessante spisesteder og et hyggeligt natteliv, der spænder fra restauranter, der serverer oprindelig, amerikansk mad, til lokale barer og musiksteder med levende musik. 

Udflugt til Secret Antelope Canyon og Horseshoe Bend Overlook 

Besøg både Secret Antelope Canyon og det berømte Horseshoe Bend Overlook på dette off-road eventyr. Køreturen mod Secret Antelope Canyon foregår i en delvist åben 4x4-truck og går gennem våde sandområder og langs bølgende bakker. Guiden fortæller detaljeret om området, hvorefter der er indlagt en kort naturvandring til indgangen til den første canyon. Bevæg dig gennem kløften og udforsk dette naturlige vidunder med de utallige farver, spredte klippeformationer og smalle passager. Og betragt klippernes flotte mønstre, som er formet af det sivende vand, der trækker småsten og sand med sig. Turen går videre til det fantastiske Horseshoe Bend Overlook, hvor du til fods bevæger dig til kanten af kløften. Gå langs den mere end 300 meter dybe canyon, der er skabt af Colorado-flodens vandmasser, bliv betaget af den pragtfulde natur, tag massevis af billeder og oplev, hvordan Colorado River bevæger sig omkring det stenede forbjerg, der skaber det cirkelrunde Horseshoe Bend Loop. 

Gruppeudflugt på 3 timer inklusiv transport. Maksimalt 25 deltagere. Entré og gebyrer er inkluderet. Eksklusiv måltider. Let fysisk krævende. Minimumsalder er 6 år.

Dag 10–12: Zion National Park

Dagens køretur fra Page til Zion National Park tager 2 ½ time. Du har to overnatninger på Zion Mountain Ranch, der er en familieejet, rustik indkvartering, som er beliggende i den østlige udkant af Zion National Park i det sydvestlige Utah.

Naturreservatet er berømt for de betagende bjerglandskaber i det sydvestlige Utah. Og nationalparken, som er statens første, er hjemsted for de ikoniske, røde sandstensklipper i Zion Canyon, der er skabt gennem århundreder af det heftigt strømmende vand i Virgin River. Du følger Zion Canyon Scenic Drive med de fantastisk udsigter over bjergene og de svimlende dybe kløfter. Der er også mulighed for en afstikker, hvor du kan gå gennem Virgin Rivers flodvand på en Zion Narrows-vandretur. Floden munder ud i Emerald Pools, hvis frodige skønhed prydes af sølvglimtende, små vandfald og en hængende have. Regionens bjergstier, som er skabt af oprindelige folkeslag og senere pionererne, er ligeledes berømte. På parkmuseet kan du høre om de gamle samfunds særlige tilknytning til området. Museets gårdhave er det ideelle sted at betragte Bridge Mountain og East Temple, når de lyser op i glødende lyserøde og gyldne farver mens solen går ned bag højdedragene, og efterfølges af en fantastisk panoramaudsigt til stjernerne på nattehimlen. 

Udflugter: 

Privat vandretur og yoga i Zion National Park 

En helt unik oplevelse venter dig på denne skræddersyede, private rundtur i Zion National Park. Du starter ud med en kort vandretur, hvor du kommer forbi de mangefarvede klippeformationer, der står som fastfrosset i tiden. Derefter følger du din erfarne guide ud i det åbne, rå terræn, og får en god indsigt i regionens økologi. Til slut er det tid til at styrke krop og sind med en behagelig yogasession midt i de naturskønne omgivelser. Nyd den smukke udsigt og stilheden, mens du udøver yoga under kyndig vejledning af din ekspertinstruktør. 

Privat halvdagsarrangement. Moderat fysisk krævende. Uden transport. Denne udflugt kan tilpasses efter dine personlige ønsker.

Dag 12–14: Las Vegas

Du sætter kurs mod ikoniske Las Vegas, når du her til morgen forlader Zion National Park. Det tager cirka fire timer at køre turen. I Vegas skal du bo to nætter på The LINQ Hotel, som ligger ved siden af underholdnings- og butiksområdet Linq på Las Vegas Strip. Hotellet ligger samtidig 6 minutters gang fra High Roller-pariserhjulet og har desuden direkte adgang til LINQ-promenaden.

Her på rejsens sidste stop skal du opleve Las Vegas' fornøjelser og underholdningstilbud i dit helt eget tempo. Start fra morgenstunden med den spektakulære udsigt over Red Rock Conservation Area og læg derefter vejen forbi Old West Ranch, der er en romantiseret fortælling om pionerdagene. Hvis du ønsker at holde dig inden for bygrænsen, kan du nyde dyrene i Siegfried & Roy's Secret Garden og Dolphin Habitat. Derefter kan du forkæle dig selv med shopping i indkøbscentrene på Fremont Street, mens dem, der er interesseret i nyere historie, kan tjekke det unikke Neon Museum, der udstiller gamle neonskilte, og Mob Museum, som fortæller om byens organiserede kriminalitet. Efter frokost kan du tilbringe en afslappet eftermiddag omgivet af frodige haver og årstidens blomster på Bellagio Conservatory & Botanical Gardens, eller slentre forbi indie-gallerierne og de hyggelige barer i Arts District. Når solen går ned, er det tid til at finde den neonoplyste The Strip på den berømte Las Vegas Boulevard, der er fyldt med ikoniske kasinoer og imponerende hoteller som The Bellagio og The Venetian. Overvær et show på MGM Grand eller Caesar's Palace eller nyd retrostemningen på Golden Gate eller Golden Nugget Hotel. Afrund den spændende dag med et solidt aftensmåltid på et lokalt steakhouse, eventuelt efterfulgt af en sen aftenspadseretur gennem byen. 

Udflugter: 

Helikoptertur med neon og solnedgang 

Se det glitrende og funklende Las Vegas og det fantastiske, omkringliggende landskab i fugleperspektiv på dette halvdagseventyr. Du bliver samlet op på dit hotel og køres til Maverick Helicopters, hvor du stiger ombord på helikopteren. Den flyver ud over den majestætiske Mojave-ørken og de røde sandstensklipper i Red Rock Canyon, inden den lander på det private udsigtspunkt, der ligger næsten 900 meter over byen. Her tilbringer du 30 minutter, hvor du nyder et glas champagne i selskab med nogle af de allerbedste udsigter over The Strip, Las Vegas Valley og det omkringliggende landskab. Du kan også forlænge dit ophold, så du kan nå at se solnedgangen over ørkenen. På returflyvningen oplever du The Strip, der lyser op under dig. Din tur afsluttes med en overflyvning af nogle af de mest luksuriøse hjem og golfbaner i Las Vegas, blandt andet de ikoniske bygninger som Caesars Palace, Bellagio, Luxor og Allegiant Stadium. 

Halvdagsudflugt (gruppe) med delt aktivitet og transport. Måltider er ikke inkluderet. Maksimalt 6 personer. 

Den klassiske Hoover Dam-tur 

På denne halvdagstur hører du alt, der er værd at vide, om Hoover Dam, der blev bygget under Den Store Depression i starten af 1930’erne. Dæmningen er 221 meter høj og 379 meter lang, og betragtes som et af verdens syv vidundere inden for ingeniørkunst. Din guide afhenter dig på dit hotel i Las Vegas i luksusbil, og mens du kører gennem Mojave-ørkenen, vil din guide fortælle dig om landskabet og områdets plante- og dyreliv. Undervejs besøger du Hoover Dam Museum og går henover Michael O'Callaghan-Pat Tillman Bridge, der svæver 275 meter over Colorado River. Når du når frem til dæmningen vil du se en præsentation om dens konstruktion og historie. Betragt overløbene, der leder vand uden om dæmningen, og besøg udsigtsplatformen, hvor du har et storslået view over Colorado River og Lake Mead, der er den største menneskeskabte sø på den vestlige halvkugle. Afslutningsvis ser du de 17 kæmpestore generatorer på vandkraftværket, der leverer strøm til Nevada, Arizona og det sydlige Californien. 

Gruppeudflugt på tre timer med transport. Måltider er ikke inkluderet. 2 – 9 personer. Moderat fysisk krævende.

Dag 14: Afrejse fra Las Vegas

Her til morgen kører du til Las Vegas’ internationale lufthavn, hvor du skal aflevere udlejningsbilen. Derefter starter flyrejsen hjem mod Danmark.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Efter en spændende rejse i det vestlige USA ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Kort

Priseksempel

14 dage fra 48.128 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 48.128 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca. kr. 5.000 - 10.000 pr. person*

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i skoleferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Denver og retur fra Las Vegas
 • Lufthavnsskatter
 • Billeje inkl. Ansvars- og kaskoforsikring, fri km, første tank benzin og ekstra førere
 • 2 overnatninger på Hyatt Place Boulder/Pearl Street (One King Bed Room)
 • 2 overnatninger på The Curtis, A Doubletree by Hilton (Standard Room)
 • 2 dages togrejse med Rocky Mountaineer (Silver Leaf) inkl. fuld forplejning
 • 1 overnatning arrangeret af Rocky Mountaineer (Silver Leaf)
 • 2 overnatninger på Red Cliffs Lodge (King Suite)
 • 2 overnatninger på Lake Powell Resort Marina (Traditional Room)
 • 2 overnatninger på Zion Mountain Ranch (Meadow View One King Cabin)
 • 2 overnatninger på The LINQ Hotel (Deluxe Room)
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Business class
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

USA - Californien - LA - Universal Studios

Universal Studios Hollywood

En fantastisk dag med vilde forlystelser og et kig ind bag kulisserne i filmens magiske verden.

USA - Hawaii - Oahu - Honolulu - USS Arizona Memorial - 1.jpg

Udflugt til Pearl Harbor fra Honolulu

Oplev historiens vingesus på denne udflugt til den amerikanske flådebase Pearl Harbor fra Honolulu.

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 6

Sejltur på San Francisco Bay

Stå til søs, og oplev San Franciscos seværdigheder og smukke beliggenhed fra bugten.

USA - Californien - Santa Monica - Pier - (2).jpg

Santa Monica cykeltur

Tag med på en guidet cykeltur ved Santa Monica og Venice Beach, og lær området at kende med en lokal guide.

Leopard som vilar på trädgren i Serengeti, Afrika

San Diego Zoo

San Diego Zoo er en af verdens største dyreparker, så her venter store dyreoplevelser for alle.

USA - Californien - Los Angeles - Rodeo Drive.jpeg

Los Angeles hop-on hop-off busser

Oplev det bedste af Los Angeles i byens Hop-on/Hop-off busser, som har over 70 stoppesteder i byen.

USA - Hawaii - Maui - Luau - Dans_1.jpg

Lokal Luau fest på Hawaii

Intet besøg på Hawaii er komplet uden at opleve en ægte Hawaiiansk Luau fest.

USA - Sequoia.jpg

Kæmpetræer og vingårde

Gå en tur blandt kæmpetræerne i Muir Woods, og besøg vingårde i Napa og Sonoma på denne tur fra San Francisco.

USA - Californien - Monterey Bay - hval

Hvaltur på Monterey Bay

Oplev det rige liv i Monterey Bay i Californien på denne hvalsafari med guide.

USA - Californien - San Francisco - Huse (2)

Hop-on hop-off bus i San Francisco

Udforsk San Franciscos kvarterer og seværdigheder med byens hop-on hop-off busser.

USA - Nevada - Las Vegas - Wolfgang Puck.jpeg

Guidet tur og gourmet på The Strip

Nyd lækker mad på udvalgte restauranter i Las Vegas på denne guidede rundtur i byen. 

pearl harbor memorial

Guidet rundtur på Oahu

Tag med på en guidet tur gennem Oahus frodige landskaber til dramatiske bjerge, hyggelige småbyer og smukke strande. 

USA - Arizona - Grand Canyon - Helikopter - 4

Grand Canyon helikoptertur

Grand Canyons storhed opleves allerbedst på en helikoptertur ind mellem de stejle klippevægge.

USA - AJaleo

Gourmet-rundtur i Las Vegas

Der venter en aften fyldt med nye sanseindtryk, når du besøger nogle af Las Vegas’ bedste restauranter.
 

USA - Arizona - Grand Canyon - hilikopter.jpg

Grand Canyon fra Las Vegas

Flyv i helikopter fra Las vegas til Gran Canyon.

USA - Californien - San Francisco - Sporvogn - 3.jpg

Få rabat med San Francisco CityPASS

Få rabat på fire af San Franciscos største attraktioner samt ubegrænset kørsel i sporvogn med dette CityPASS.

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 7.jpg

Deluxe Sunset Cruise i San Francisco

Oplev San Francisco på smukkeste vis fra en båd på bugten ved solnedgang.

USA - Hawaii - Maui - Hana - Natur - Vandfald - 2.jpg

Dagstur langs Mauis vilde Hana-kyst

Oplev dramatiske kyster, brusende vandfald og hyggelige småbyer på denne dagstur langs Mauis vilde østkyst.

USA - californien - San francisco - golden gate - cykel 1.jpeg

Cykeltur over Golden Gate Bridge

Oplev San Franciscos vartegn, Golden Gate Bridge, på to hjul og fortsæt eventuelt til hyggelige Sausalito.

Alaska - Katami National park - bjørn

Bjørnetur i Katmai fra Anchorage

Oplev den smukke natur i Kaimai national Park på denne heldagstur fra Anchorage.

USA - Californien - Napa Valley (2).jpg

Vintur til Napa Valley og Sonoma

Besøg de berømte vinområder Napa Valley og Sonoma på denne dagstur fra San Francisco.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: USA’s nordlige nationalparker

Roadtrip: USA’s nordlige nationalparker

 • Opsøg pionerernes vilde vesten i Cheyenne
 • Oplev nationalparkernes righoldige dyreliv
 • Kom tæt på Yellowstones frygtindgydende gejsere

15 dage fra 45.500 kr pr. person

Roadtrip i Canada og Alaska

Roadtrip i Canada og Alaska

 • Udforsk Canada og Alaskas vilde nationalparker
 • Oplev utæmmet vildmark mellem snedækkede bjerge
 • Gå i guldgravernes fodspor – og mærk guldfeberen

26 dage fra 74.520 kr pr. person

Roadtrip: Denver til Las Vegas

Roadtrip: Denver til Las Vegas

 • Oplev det vestlige USA’s bjergrige natur
 • Nyd en eksklusiv togrejse med Rocky Mountaineer
 • Udforsk det farverige og neonoplyste Las Vegas

14 dage fra 48.128 kr pr. person

Roadtrip: USA’s nordvestlige nationalparker

Roadtrip: USA’s nordvestlige nationalparker

 • Unikt roadtrip gennem det nordvestlige USA
 • Udforsk de imponerende nationalparker
 • Nyd San Franciscos mangfoldige atmosfære

19 dage fra 39.600 kr pr. person

Roadtrip: Det vestlige USA

Roadtrip: Det vestlige USA

 • Oplev de naturskønne nationalparker
 • Besøg de fascinerende og ikoniske storbyer
 • Nyd friheden på et roadtrip i egen bil

22 dage fra 45.437 kr pr. person

Roadtrip: Californien og Hawaii

Roadtrip: Californien og Hawaii

 • Oplev to af USA’s mest ikoniske storbyer
 • Kør ad Highway 1 langs Stillehavskysten
 • Opdag Hawaiis kultur- og naturskatte

20 dage fra 43.367 kr pr. person

Den store Hawaii rejse

Den store Hawaii rejse

 • Besøg fire af Hawaiis øer
 • Frodig natur og vulkanlandskaber
 • Tropiske badestrande

18 dage fra 36.850 kr pr. person

kauai-hawaii

Hawaiis højdepunkter

 • 3 eksotiske Hawaii øer
 • Tropiske strande og vulkaner 
 • Rundtur på Hawaii Island i bil

14 dage fra 32.500 kr pr. person

USA - Alaska - Bjoern - Natur - 2.jpg

Kør-selv i Alaska

 • Oplev verdens sidste vildmark
 • Bestem selv rute og tempo
 • Mød elge og bjørne i fri natur

16 dage fra 40.779 kr pr. person

Det vestlige usa i bil

Det vestlige USA i bil

 • Dramatiske nationalparker
 • Fascinerende storbyer
 • Frihed i egen bil

16 dage fra 26.910 kr pr. person

USA's vilde vesten og Yellowstone

USA's vilde vesten og Yellowstone

 • Fra Wyoming til New Mexico
 • Oplev ørken, gejsere og bjerge
 • Nyd friheden i egen bil

16 dage fra 29.912 kr pr. person

Route 66 i bil

Route 66 i bil

 • Et ægte road trip på Route 66
 • Tid ved Grand Canyon
 • Nostalgi og storbyer

17 dage fra 27.324 kr pr. person

Strand, by og natur i det vestlige USA

Strand, by og natur i det vestlige USA

 • God tid til at opleve USA
 • Den perfekte familieferie
 • Storby og naturoplevelser

21 dage fra 29.498 kr pr. person

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra 32.603 kr pr. person

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra 39.744 kr pr. person