wombat

South Australias bedste naturoplevelser

South Australia er rig på særprægede dyr, fantastiske landskaber og ekstraordinære oplevelser. Spørgsmålet er, hvor vild har du lyst til, at det skal være?

Kom ansigt til ansigt med hvidhajer ud for Eyre Penensula

Neptune-øerne ud for spidsen af Eyre Peninsula tiltrækker ofte meget store hvidhajer. De kommer for at jage områdets koloni af velnærede, lækre newzealandske pælssæler. Disse afsidesliggende og ubeboede øer ligger omkring en times sejlads fra områdets hovedby Port Lincoln, og tre forskellige selskaber arrangerer hajdyk i området på ture, der varierer fra en til fem dages varighed. De tre er Rodney Fox Shark ExpeditionsAdventure Bay Charters og Calypso Star Charters. Dagsture koster omkring 255 pund og inkluderer sejlads til øerne, tre måltider samt en tur i vandet i det dykkerbur. Der kræves ikke dykkercertifikat for at være med. Blot at du kan holde mundstykket i munden, mens en næsten fem meter lang og et tons tung hvidhaj glider helt tæt forbi for at se dig an…

Interessant fact: Ingen har nogensinde set en hvidhaj føde.

Kæl med en koala i Adelaide Hills

Cleland Wildlife Park ligger højt oppe på skråningerne af Mount Lofty med en fantastisk udsigt samt smukke naturlige omgivelser, hvor gæster kan interagere med emuer, kænguruer og et væld af andre australske dyr. Det er også et af de få steder i Australien, hvor du kan holde en koala takket være Koala Experience, der finder sted mellem 14 og 15.

Når du er i området, sørg for at besøge udsigtspunktet på Mount Lofty (710 meter) nær parken. Udsigten er fantastisk, og når vejret er varmt, kan du nogle gange se koalaer i de omkringliggende  eukalyptustræer.

Alternativt: Der siges at leve omkring 13.000 vilde koalaer på Kangaroo Island, og de er relativt lette at finde i Flinders Chase National Park.

Interessant fact: Koalaer er territoriale, og har særlige træer, som kaldes deres ’hjemtræer’. Disse markerer de med en duftkirtel på deres bryst .

Sejl med hvaler ved Victor Harbor

I midten af 1800-tallet var de beskyttede bugte ud for Victor Harbor det perfekte sted at jage hvaler. Nu er de det perfekte sted at se hvaler. Mellem juni og september migrerer sydlige retshvaler og pukkelhvaler til disse farvande for at kælve og lege. Det giver tilskuere mulighed for at se dem pjaske, hoppe og boltre sig i vandet langs den smukke kyststrækning. Ønsker du at komme endnu tættere på, kan du hoppe om bord på den hurtiggående gummibåd Big Duck, der kan føre dig helt tæt på både havets kæmper samt delfiner, australske søløver og newzealandske pælssæler.

Alternativt:  Tag turen ud til smukke Fowlers Bay på kanten af Nullarbor Plain, hvor du fra dykkerbåden Asherah kan opleve dusinvis af hvaler i turkisblåt vand fra juni til august. Bådsmåndene her har en særlig tilladelse, så de kun komme indenfor omkring 150 meter af hvalerne. Der ansøges i øjeblikket om en tilladelse til at lade gæsterne svømme med pukkelhvalerne.

Interessant fact: Antallet af sydlige retshvaler i Australiens farvande er næsten fordoblet over de sidste 10 år.

Hæng ud med delfinflokke i storbyen

Glenelg er Adelaides mest populære strandforstad og blot 40 minutter i storvogn fra bymidten. Her kan du tage med Temptation Sailing Dolphine Cruise på en sejltur ud på bugten Gulf St. Vincent, der er legeplads for mere end 1.000 delfiner. Temptations 55 fod katamaran er udstyret med en særlig flydeline, der gør det muligt at komme tæt på delfinerne. Når du er blevet udstyret med maske, snorkel og våddragt, hopper du i vandet bag båden og holder fast i linen, mens delfinerne nysgerrigt kommer nærmere.

 

Alternativt: Tag til Port Adelaide, hvor Adventure Kayak byder på en særlig urban vildmarksoplevelse. Ikke blot kommer du til at sejle i kano mellem 20 historiske skibsvrag. Du har også mulighed for at møde en flok delfiner, der holder til i floden.

Interessant fact: Delfiner sover ved at lægge sig i vandoverfalden i tre til fire timer ad gangen. Kun halvdelen af deres hjerne slår fra, hvilket gør det muligt for dem at fortsætte med at ånde. 

Se blæksprutter lave vilde ting ud for Whyalla

Nej, den er god nok. Mellem maj og august er det lave vand ud for Whyalla hjem til et naturfænomen, der ikke kan opleves noget andet sted på Jorden: Yngletid for de halvmeter lange blæksprutter. I et godt år samler om mod 200.000 blæksprutter sig ud for strandene nord for denne lille by på Eyre Peninsula. Men det mest iøjnefaldende er ikke antallet. Det er den måde, hannerne prøver at fange hunnernes opmærksomhed på, så de kan parre sig. Hannerne bruger forskellige strategier til at lokke hunnerne ud af deres gemmesteder i revet. Oftest sker det ved, at hannerne pulserer i stærke farver; som naturens egne neonskilte. Det hele sker lige ud for stranden. Så det eneste, du har brug for, er en maske og en våddragt til at beskytte dig mod at blive kold. Whyalla Diving i Whyalla udlejer våddragter og snorkleudstyr for omkring 350 kr. for to dage. 

Interessant fact: Videnskabsfolk har undersøgt blæksprutternes evne til pludselig at skifte farve, da sådanne egenskaber kunne have interessante for fremtidens militær.

Mød de chokoladefarvede kænguruer på Kangaroo Island

Kangaroo Island er blevet verdensberømt for sin store bestand af oprindelige australske dyr, der har blomstret netop her på grund af fraværet af invaderende arter. Kangaroo Island er seks gange større end Singapore, og har været isoleret i 18.000 år, hvilket er lang nok tid til at have udviklet sin egen unikke underart af kænguruen.

Kangaroo Island kænguruen har en ganske kær chokoladefarvet pæls, som er tykkere og mere rodet end dens familiefæller på fastlandet. Den er også mindre og tættere bygget, og så har den sorte hænder, der ligner små handsker. Du behøver sjældent lede ret længe for at finde dem. Blot kig i øens åbne, bakkede landskaber omkring solopgang og tusmørke.

Alternativt: Når vi er ved særlige underarter, må du heller ikke misse de sjældne yellow-footed rock wallabies, der holder til i de urgamle kløfter omkring Wilpena Pound i Flinders Ranges. Disse små, attraktive dyr lever på smalle klippefremspring, og ses oftest omkring de lodrette stenvægge i Brachina Gorge. Måske er du heldig at se deres små, smalle ansigter kigge ned på dig. Eller du fanger et glimt af deres usædvanlige, stribede hale. 

Interessant fact: Det er ikke ualmindeligt at se Kangaroo Island kænguruer på øens hvide sandstrande. De bruger strandene som genveje, da de kan bevæge sig langt hurtigere over disse sandede ’motorveje’ end gennem tæt buskads.

Svøm med søløver ved Baird Bay

Australske søløver er så legefulde, at nogle folk sammenligner dem med hundehvalpe. Vurder selv, når du ifører dig maske og snorkel og tager med Bird Bay Ocean Eco Adventures ud på det smukke vand nær Streaky Bay ved Eyre Peninsula. Søløverne i Baird Bay er helt igennem vilde dyr. Men når turoperatør Allan Payne tager gæster med ud på sin båd, kan de ikke modstå fristelsen til lidt menneskelig interaktion. Som om dette ikke er nok naturoplevelser nok for én dag, kommer du også til at snorkle med en flok delfiner.

Adventure Bay Charters tilbyder også fantastiske undervandsoplevelser med søløver i en koloni ikke langt fra Port Lincoln Marina.

Alternativt: Seal Bay på Kangaroo Island er hjem for en af Australiens største kolonier af australske søløver. Besøgende kan gå med rangere gennem kolonien og derved komme helt tæt på når ungerne leger, hannerne sloges om herredømme, og mødre diger deres nyfødte.

Interessant fact: Bestanden af australske søløver er på blot 14.700 individer. 85% af disse lever i Southern Australia. Resten lever i Western Australia.

Søg efter wombatter 90 minutter fra Adelaide

Tag med Adelaide Private Tour på en todagestur på udkig efter de beskyttede bredhovede wombatter. Undervejs vil du opleve romantikken og komforten ved at bo under canvas og nyde måltider tilberedt over bål på et 2.800 hektar stort privat landområde nordøst for Adelaide. En erfaren guide hjælper dig med at forstå landskabet samt wombatterne og områdets øvrige dyr – og der er endda en lille vinsmagning i Barossa lagt ind for god ordens skyld.

Interessant fact: Wombatter er pungdyr samtidig med at de er dygtige gravere. Derfor vender hunnens pung bagud, så den ikke bliver fyldt med jord, når hun graver med forpoterne.

Grav dybt i jagten på pung-løver i Naracoorte

Naracoorte Cave National Park er et sand skatkammer af fossile levn fra dyr, der levede her for omkring 200.000 år siden. I 1969 fandt man resterne af en pungdyrs-løve, der formodes at være det største kødædende rovdyr, der har levet på det australske kontinent. Hulerne har også frembragt rester af thylacines – bedre kendt som den tasmanske tiger – samt kæmpekænguruer, som videnskabsmænd tror har gået frem for at hoppe.

Dette hulesystem, der er på UNESCO's verdensarvsliste, består af 28 kendte huler, hvoraf nogle er åbne for offentligheden. Afhængig af din kondi (samt forhold til at færdes i små, indelukkede steder), kan du enten komme på en tur ad godt oplyste gangbroer. Eller du kan iføre dig hjelm og knæbeskyttere og udforske nogle af de dybere dele af hulerne.

Interessant fact: Pungdyrs-løverne var robust bygget og på størrelse med nutidens hunløver. De var tydeligvis bygget til at dræbe med kraftfulde kæber, store knivskarpe tænder og klør, der kunne trækkes tilbage. De var dog ikke tæt beslægtet med nutidens løver men nærmere en del af diprotodon-familien, hvis tætteste nulevende slægtninge er wombatten og koalaen.

Oplev dyr i Adelaide du aldrig have forventet at se i Australien

Adelaide er hjem for de eneste store pandaer på den sydlige halvkugle. De to pandaer er lånt ud til Australien af den kinesiske regering, og i 2009 ankom Wang Wang og Fu ni til Adelaide Zoo. De flyttede ind i et særligt konstrueret område med vandspray, vandfald og klipper, der kan køles ned til 12 grader.

Interessant fact: Pandaer er en slags levende fossil. For 8 millioner år siden var de højere, tyndere, og de spiste kød. Men et eller andet sted i deres udvikling ændrede de diæten til bambus. Resultatet? De er udstyret med overflødige kindtænder og bruger det meste af dagen på at spise disse planter med lavt energiindhold, det tager for evigt om at blive nedbrudt i deres maver. Antallet af pandaer er i dag hele nede på omkring 2.000 individer, og ifølge jungleloven burde de nok være uddøde. Heldigvis finder vi mennesker dem uimodståeligt nuttede.

Mere information om South Australia

Rejsen dertil

Internationale flyselskaber såsom Singapore Airlines, Emirates, Qatar Airways, Air New Zealand, Cathay Pacific og Malaysian Airlines flyver til Adelaide. Virgin Australia og Qantas flyver til Adelaide fra alle større byer i Australien. Flytiden fra Sydney eller Melbourne er under to timer.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Relevante rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
NY-Australien-kangaroos_0

Natur, dyreliv og vin i Australien

 • Enestående natur og dyreliv
 • Besøg charmerende vingårde
 • Friheden i egen bil

15 dage fra kr. 27.000

lady elliot island beach

Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Lady Elliot Island og Hamilton Island
 • Fraser Island og Cape Tribulation

23 dage fra kr. 35.900

sa mountains australia.jpeg

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra kr. 29.900

20171121-DJI_0740
Rabat

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra kr 46.300

Solstice_Sidney_.jpg

Krydstogt i Stillehavet og Sydney

 • Sydneys seværdigheder
 • Smukke Blue Mountains
 • Stillehavet på krydstogt

18 dage fra kr. 25.200

Leopard som ligger ner på marken och vilar i skuggan, Afrika

Sydafrika og Australien

 • Safari i Sydafrika
 • Rundrejse i Australien
 • Rigt dyreliv

21 dage fra kr. 31.900

Australien - South Australia - Gawler Ranges - Kangaluna.jpeg

Det kendte og mindre kendte

 • Oplev smukke Sydney
 • Gawler Ranges i firehjulstrækker
 • Vin, natur og dyreliv ved Perth

22 dage fra kr. 39.900

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS_0

Kør-selv tur fra Sydney til Cairns

 • Frihed i egen bil
 • Storby, strand og natur
 • Great Barrier Reef

25 dage fra kr. 27.900

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Luksus Down Under

 • Oplev Australiens højdepunkter
 • Luksus krydstogt og guidede ture
 • Bo på lækre lodges undervejs

26 dage fra kr. 64.900

Bali - Jimbaran - Intercontinental - Restaurant.jpg

Australien, Singapore og Bali

 • Kør-selv i Australien
 • Storbyferie i Singapore
 • Badeferie på Bali

18 dage fra kr. 19.900

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Krydstogt ved New Zealand og Sydney

 • Krydstogt ved New Zealand
 • Oplev fjorde og gletsjere
 • Besøg Operahuset i Sydney

20 dage fra kr. 24.900

Australien - Kimberley - Gibb River Road - Pentecost River Crossing - 67456060 (Custom)

Kimberley i firehjulstrækker

 • Ultimativt 4WD Outback-eventyr
 • Overnat på ægte kvægfarme
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

13 dage fra kr. 24.900

Great Ocean Road_Twelve Apostles_918192-305

South Australia i autocamper

 • Nyd friheden i autocamper
 • Natur, vin og dyreliv
 • 2-dagestur til Kangaroo Island

17 dage fra kr. 16.900

Australien - Togrejser - Indian Pacific.jpg

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra kr. 32.900

camper

Australien i camper

 • Oplev Australien i autocamper
 • Stort udvalg af autocampere
 • Find en rute der passer til dig

17 dage fra kr. 12.900

Australien - Queensland - Cape Tribulation - strand 1.jpg

Australien med guide

 • Australiens store seværdigheder
 • Rejs i en international gruppe
 • Engelsktalende rejseleder

16 dage fra kr. 45.900

Australien - Tasmanien - Hogarth Falls

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra kr. 27.900

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock - mennesker_0

Den store Australien rejse

 • Den ultimative rejse til Australien
 • Rev, outback, storby og dyreliv
 • Masser af guidede ture undervejs

36 dage fra kr. 63.900

Australien - South Australia - Kangaroo Island - Dyr - Søløve (6)

South Australia i bil

 • Vild natur i Flinders Ranges
 • Vinsmagning i Barossa Valley
 • Kangaroo Island i egen bil

15 dage fra kr. 18.900

Australien - Queensland - Daintree National Park - Skov - Boardwalk_0
Rabat

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Snorkling på Great Barrier Reef
   

15 dage fra kr. 22.500

Australien - New South Wales - Sydney - Skyline3

Australien, Fiji og Hongkong

 • Kør-selv fra Sydney til Melbourne
 • Tropisk badeferie på Fiji
 • Shopping i eksotiske Hongkong
   

21 dage fra kr. 26.900

Australien - Queensland - great barrier reef - freedom krydstogt
Rabat

Aktiv ferie i Queensland

 • En rejse for hele familien
 • Surfing, rafting og vandflyver
 • Nyd tropiske strande og koraller

22 dage fra kr. 25.500

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Low Isles

Sommerferie i Australien

 • Safari i Kakadu
 • Snorkling ved Great Barrier Reef
 • Perfekt klima i sommerferien

17 dage fra kr. 20.500

Catseye_Beach_on_Hamilton_Island_0

Storby, paradisø og regnskov

 • Storbyliv i Sydney
 • Ø-liv og Whitehaven Beach
 • Strand og regnskov ved Cairns
   

16 dage fra kr. 32.500

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

30 minutter fra kr 1.680

Australien - victoria - Melbourne - skyline 7

Melbournes hemmeligheder

Oplev områder af Melbourne, turister sjældent ser, på denne guidede vandretur med frokost.

5 timer fra kr. 550

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Heldagstur til Michaelmas Cay

Oplev sandøen Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef om bord på en luksuskatamaran.

1 dag fra kr. 1.190

Luftfoto af Snelling Beach. Kangaroo Island, South Australia, Australien

Dagstur til Kangaroo Island

Oplev Kangaroo Islands dramatiske landskaber og rige dyreliv på denne guidede dagstur med fly fra Adelaide.

1 dag fra kr. 3.740

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

5 timer fra kr. 1.180

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

3-dages ophold på Myella Farm

Kom helt tæt på naturen og en ægte kvægfarm på dette ophold på den charmerende Myella Farm.

3 dage fra kr. 1.495

Australien - northern territory - Kings Canyon

Kings Canyon vandretur

Forude venter en uforglemmelig vandretur i den imponerende Kings Canyon.

15 timer fra kr. 1.400

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountain

6 dages vandretur i spektakulær natur ved Cradle Mountain på Tasmanien.

6 dage fra kr. 17.595

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 2_0

Adelaide til Melbourne ad Great Ocean Road

Turen mellem Adelaide og Melbourne byder på fantastiske vinområder, dramatiske kyster og hyggelige småbyer.

5 dage fra kr. 3.650

Field of Light Uluru - Landscape.jpeg

Field of Lights ved Uluru

Oplev den smukke kunstinstallation Field of Light ved Uluru, og nyd solopgangen over ørkenen.

3 timer fra kr. 430

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park (2).jpg

Kør-selv på Tasmanien

Udforsk Tasmaniens rå og smukke natur på denne kør-selv tur i bil.

6 dage fra kr. 4.295

Fiji Island - Fiji Princess.jpg

4 dages krydstogt ved Fiji

Oplev vidunderlige sandstrande, lokal kultur og snorkel med ufarlige revhajer, på dette eventyrlige krydstogt ved Fiji.

4 dage fra kr. 7.700

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (6)

Eksklusivt cruise i Sydney

Oplev Sydney Harbour om bord på en lækker yacht med kun 14 passagerer. Skøn frokost inkluderet.

5 timer fra kr. 1.620

Luftfoto af Wineglass bay, Tasmanien, Australien

Krydstogt ved Tasmaniens kyst

Uforglemmeligt krydstogt langs Tasmaniens afsondrede kyster.

8 dage fra kr. 27.240

FraserIsland_ANC_CrTEQ_136440.jpg

Fraser Island - Kingfisher Bay Resort

Få Fraser Island ind under huden på denne guidede tur med overnatning på det 4-stjernede Kingfisher Bay Resort.

3 dage fra kr. 2.485

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur til Hunter Valley

Nyd en heldagstur fyldt med fantastisk vin og mad i vinområdet, Hunter Valley, blot to timers kørsel fra Sydney.

1 dag fra kr. 1.120

Australien - Northern Territory - Kings canyon 7

Ayers Rock og Kings Canyon

På denne tre-dages tur til Ayers Rock og Kings Canyon venter der dig en række smukke naturoplevelser.

3 dage fra kr. 5.990

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 4 (Custom)

Med katamaran til Whitehaven Beach

Tag på en skøn dagssejlads fra Airlie til Whitehaven Beach, der er en af verdens bedste strande.

1 dag fra kr. 1.030

Australien - victoria - Melbourne - central business district.jpg

Melbourne på cykel

Oplev Melbournes særlige stemning, smukke arkitektur og rige folkeliv på en guidet cykeltur.
 

5 timer fra kr. 620

Cruise Whitsundays Great Barrier Reef - snorkelling area

En dag på Great Barrier Reef

Nyd en dag på Reefworld ved Great Barrier Reef. Snorkel, oplev revet fra observationsrummet og hør præsentationer af rev-eksperter.

1 dag fra kr. 1.495

med jeep genom västra australien

Kør-selv langs Australiens vestkyst

Oplev den anden side af Australien på dette kør-selv-eventyr langs Australiens vestkyst.

11 dage fra kr. 8.400

Australien - New South Wales - Blue Mountains 2

Blue Mountains dagstur

Blue Mountains byder på smuk natur og et rigt dyreliv. Oplev blandt andet kænguruer og papegøjer i det fri.

1 dag fra kr. 1.160

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.

1 time fra kr. 230

Fraser Island

Dagstur til Fraser Island

Oplev verdens største sandø på denne dagstur fra Hervey Bay.

1 dag fra kr. 1.290

Australien - Queensland - great barrier reef - Silversonic Nemo (6).jpeg

Heldagstur til Great Barrier Reef

Oplev snorkling i verdensklasse på denne heldagstur til Great Barrier Reef med luksus-katamaran.

1 dag fra kr. 1.270

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.

2 timer fra kr. 505

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Pingvinparade

Oplev den fantastiske pingvinparade på Phillip Island, og besøg en dyrepark med både koalaer og tasmanske djævle.
Dagstur fra kr. 910

1 dag fra kr. 910

Australien - South Australia - Kangaroo Island - kaenguru

Natur og dyreliv fra Perth

Oplev dramatiske landskaber, kør med firehjulstrækker i sandklitter, og kom tæt på Australiens rige dyreliv.

1 dag fra kr. 1.100

Sailaway-VI-Low-Isles-ariel-with-glassy-1920x1263.jpg

Dagstur til Low Isles

Nyd en dag ved Great Barrier Reefs smukke, beskyttede rev Coral Cay.

1 dag fra kr. 1.450

Australien - New South Wales - Sydney - Bridge Climb.jpg

Bridge Climb i Sydney

Stå på toppen af Harbour Bridge ved solopgang, når solen kaster sine gyldne stråler på Operahusets hvide tag.

4 timer fra kr. 1.560

Australien - Queensland - Great Barrier Reef -Frankland Island - havskildpadde

Dagstur til Frankland Island

Oplev tropiske Frankland Island, som byder på enestående Great Barrier Reef og et fascinerende dyreliv undervands.

1 dag fra kr. 1.110

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.

5 timer fra kr. 680

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

1 dag fra kr. 680

Papua New Guina - Coral Expedition - Dag 4 - Maclaren Harbour_1.jpeg

Ekspeditionskrydstogt ved Papua New Guinea

Udforsk ukendte tropeøer og fjerne stammesamfund om bord på et lille, komfortabelt ekspeditionsskib.

13 dage fra kr. 58.900

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 1

Kør selv ad Great Ocean Road

Begiv dig ud på en uforglemmelig køretur langs Great Ocean Road i Australien.

5 dage fra kr. 3.625

Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.

1 dag fra kr. 1.700

mclaren_vale_5

Barossa Valley og McLaren Vale i bil

Oplev South Australias rige mad- og vinkultur i de verdensberømte vinområder Barossa Valley og McLaren Vale.

5 dage fra kr. 3.270

australien_-_south_australia_-_gawler_ranges_-_saltslette_3.jpg

Glamping i Gawler Ranges

På denne 4 dags glamping tur svømmer du med søløver og ogplever vild natur samt et rigt dyreliv i ukendte Gawler Ranges.

4 dage fra kr. 10.500

Australien - South Australia - Adelaide - Flod.jpg

Adelaides højdepunkter

Tag på en spændende rundtur i Adelaide, der tager dig til byens største seværdigheder.

4 timer fra kr. 375

Australien - Queensland - Flames of the Forest - bord

Flames of the Forest

Oplev en fascinerende middag dybt inde i regnskoven, som byder på en syv-retters menu med Australske specialiteter.

5 timer fra kr. 1.250

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Yellow Waters - krokodille

Kakadu med egen bil

Kakadu National Park och Kathrine Gorge bjuder på spektakulär natur och spännande historia.
3 dagar från 4.300 kr

3 dage fra kr. 4.300

Australien - Kimberley - Gibb River Road - Pentecost River Crossing - 67456060 (Custom)

Broome til Darwin i firehjulstrækker

Turen i firehjulstrækker fra Broome til Darwin er et af Australiens helt store eventyr.

9 dage fra kr. 11.995

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.

2 dage fra kr. 1.800

Australine - Queensland - Cairns - Kuranda Toget

Heldagstur til Kuranda

Lær om aboriginal-kultur og kør med historisk bjergtog og svævebane til Kuranda i regnskoven.

1 dag fra kr. 1.290

Australien - Queensland - Cape Tribulation - fra luften 2

Cape Tribulation og Daintree

Udforsk naturskønne Cape Tribulation, Mossman Gorge og Daintree River.

1 dag fra kr. 1.220

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Solopgang ved Kata Tjuta

Oplev de smukke klippeformationer Kata Tjuta ved solopgang, og udforsk området til fods.

5 timer fra kr. 930

Australien - New South Wales - Sydney - Skyline3_0

Guidet rundtur i Sydney

Udforsk fantastiske Sydney på en guidet rundtur, som tager dig til byens største seværdigheder.

4 timer fra kr. 705

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Lizard-Island - strand 5_0.jpg

5 dages krydstogt ved revet

Snorkling i verdensklasse på Great Barrier Reef, fantastiske Lizard Island og Georgetown.

5 dage fra kr. 11.800

australien_-_northern_territory_-_litchfield_national_park_-_termitboer_2.jpg

Dagstur til Litchfield

Denne heldagstur tager dig til en række af Litchfield National Parks største seværdigheder.
 

1 dag fra kr. 915

Australien - Queensland - great barrier reef - sandø - freedom krydstogt_0

Heldagstur til Upolu Cay og Reef

Stå til søs på en fantastisk heldagsudflugt til den smukke koralø Upolu Cay og Great Barrier Reef.

1 dag fra kr. 995

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

4 dages krydstogt ved revet

Oplev fantastiske tropeøer og snorkling i verdensklasse ved Great Barrier Reef fra Cairns.

4 dage fra kr. 8.990

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Svøm med hvalhajer ved Exmouth

Svøm med hvalhajer, og kom helt tæt på verdens største fisk ved Ningaloo Reef i det vestlige Australien.

1 dag fra kr. 2.990

strand på Fraser Island, Queensland, Australien

2-dages tur til Fraser Island

Fraser Island er verdens største sandø og en af Australiens mest unikke naturoplevelser.

2 dage fra kr. 2.200

Australien - Western Australia - Perth - Skyline.jpg

Det sydvestlige Australien i bil

Denne 6-dages tur gennem Det sydvestlige Australien i bil byder på både vin, natur og hvaler.

6 dage fra kr. 3.900

Panorama af Whitehaven Beach i Whitsunday Islands, Queensland, Australien

Whitsundays med luksusyacht

Udforsk Whitsundays paradisiske tropeøer på en luksusyacht med plads til blot seks gæster.

3 dage fra kr. 7.290

Real Aussie - 5D Jabiru Dreaming - TNT_Katherine.jpg

Kakadu, Katherine og Litchfield

Vild natur, rigt dyreliv, smukke vandfald og klippemalerier venter på denne tur til Kakadu, Katherine og Lichfield.

5 dage fra kr. 6.300

New Zealand - Vinmarker (2)

Dagstur til Yarra Valley

Tag på en skøn dagstur i Victorias berømte vinområde Yarra Valley.

1 dag fra kr. 720

Australien - Western Australia - Rottnest Island (10)

Dagstur til Rottnest Island

Oplev den smukke Rottnest Island, hvor du kan se både quokkaer, pukkelhvaler og delfiner.

1 dag fra kr. 860

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Udforsk Blue Mountains til fods, og kom helt tæt på dyrelivet og nogle af Australiens spektakulære landskaber.

1 dag fra kr. 1.350

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 

5 dage fra kr. 4.500

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - udsigt.jpg

Kakadu og Litchfield med guide

Tredages guidet tur til Kakadu og Litchfield. Du bor i telt og kommer helt tæt på naturen og dyrelivet.

3 dage fra kr. 4.360

Australien - South Australia - Barossa Valley - Vinmarker (10)

Dagstur til Barossa og Hahndorf

Smag på vin i verdensberømte Barossa Valley, og udforsk Sydaustraliens tyske rødder i landsbyen Hahndorf.

1 dag fra kr. 750

Australien - South Australia - Kangaroo Island - Dyr - Søløve (12).jpg

Guidet tur til Kangaroo Island

Mød sæler, koalaer, pingviner, kænguruer og wallabies på denne to-dages tur til Kangaroo Island.

2 dage fra kr. 2.490

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se ørkenen vågne

Se solen stå op med Ayers Rock i baggrunden, og lær meget mere om Australiens røde ørken.

4 timer fra kr. 1.080

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 2_0

Great Ocean Road med guide

Oplev Great Ocean Roads mange seværdigheder på en guidet luksustur langs den smukke kyststrækning.

3 dage fra kr. 7.920

Klippeformationer i Alice Springs, Rainbow Valley, Northern Territory, Australien

Alice Springs halvdagstur

Oplev den fascinerende ørkenby Alice Springs og lær mere om tilværelsen ude midt i Australiens outback.

4 timer fra kr. 560

Australien - South Australia - Flinders Ranges - Wilpena Pound (7)

Flinders Ranges i bil

Oplev South Australias outback i Flinders Ranges, og smag på vin i Clare Valley på dette 4-dages kør-selv eventyr.

4 dage fra kr. 4.690

australien_-_south_australia_-_kangaroo_island_-_dyr_-_soeloeve_7.jpg

Det bedste af Kangaroo Island

Oplev det bedste af Kangaroo Islands storslåede natur og rige dyreliv på denne 2-dages tur fra Adelaide.

2 dage fra kr. 3.100

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef
5 dage fra kr. 5.490

5 dage fra kr. 5.490

mclaren_vale_4

Dagstur til McLaren Vale

En herlig dagstur til McLaren Vale, der byder på en guidet tur med fem vinsmagninger og en udsøgt frokost.

1 dag fra kr. 920

Australsk aboriginal ser på Ayers Rock (Uluru), Northern Territory, Australien

Guidet eventyr ved Ayers Rock

Oplev Ayers Rock, The Olgas og Kings Canyon på denne 3-dages safaritur fra Alice Springs.

3 dage fra kr. 3.900

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven Beach 2.jpg

Dagstur til Whitehaven Beach

Tag med på en fantastisk dagstur fra Hamilton Island til Whitehaven Beach.

1 dag fra kr. 1.170

panorama af enorme Ayers Rock monolit fra Talinguru Nyakunytjaku solopgang udsigt område i Uluru-Kata Tjuta National Park, Australien, Northern Territory

I luftballon over Den Røde Ørken

Stig til vejrs i en luftballon over Alice Springs, mens solopgangen farver det røde landskab.

30 minutter fra kr. 1.380

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.

1 dag fra kr. 590

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png