70125011 Få et tilbud
Luftfoto af Wineglass bay, Tasmanien, Australien

Krydstogt ved Tasmaniens kyst

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Dag-til-dag

Uforglemmeligt krydstogt langs Tasmaniens afsondrede kyster.

Hobart og Derwent-floden

Hobart og Derwent-floden
Fra Hobart står skibet til søs, og mens du sejler stille og roligt ned ad Derwent-floden byder kaptajnen på en velkomstdrink med tilhørende tasmanske oste og østers fra Bruny Island. Turen fortsætter gennem den smukke D'Entrecasteaux Channel mod Barnes Bay, hvor du lægger til for natten.

Woodbridge og Huon

Tasmanien er kendt for sine lokale gourmetspecialiteter. Deriblandt mejeriprodukter, hvilket du oplever under besøget hos det familiedrevne Grandvewe Cheeses. Gården ligger med udsigt til Bruny Island, og her produceres lækre økologiske fåremælksoste fra stedets 100 får. Du møder ejerne, får en rundtur og ser hvordan ostene produceres. Du får naturligvis også mulighed for at smage de prisvindende produkter.

På Woodbridge Marine Discovery Centre kommer du tæt på hummere, søagurker, blæksprutter og en række af de mange andre forunderlige dyr, der lever i disse farvande. I den hyggelige by Franklin, kan du shoppe efter antikviteter og nyde stemningen i de gamle gader, inden turen fortsætter til Wooden Boat School, hvor skibe håndlaves efter gamle traditioner. Tilbage på skibet sættes kursen mod Tasmaniens sydligste punkt, der er en del af UNESCO’s Verdensarvsliste.

Recherche Bay

Ved Recherche Bay sættes landgangsfaretøjet i vandet og sammen med ekspeditionens naturekspert tager du på en vandretur til starten af South Coast Track. Dette er en af de mest legendariske vandrestier på Tasmanien, der fører dig gennem nogle af de vildeste og mest uberørte naturområder i Australien. Selve South Coast Track tager typisk mellem seks og otte dage at gennemføre. Du nøjes dog med en kortere tur ad den smukke strand til Cockle Creek, hvor en bronze statue af en sydlig retshval minder folk om byens fortid som hvalfangerstation.

Tasmanian Wilderness World Heritage Area

Hvis vejr og vind tillader det, bruges et par dage på at udforske Tasmaniens Wilderness World Heritage Area. Dette område er ekstremt svært tilgængeligt. Du skal enten med båd, fly eller vandre i syv dage for at komme til dette fantastisk område, hvor fire større floder og flere små bække snor sig gennem kløfter og over åbne sletter. De kommende to dage går med at udforske Port Davey, The Narrows og Bathurst Harbour, hvor områdets højeste bjerg Mount Rugby hæver sig over den vestlige bred. Sejl en tur på floderne, og tag med natureksperten på en vandretur ad Balmoral Hill Track til landsbyen Melaleuca, der er en af de mest afsidesliggende byer i Australien. Med held oplever du måske den truede orangebuget græsparakit, der holder til i dette område.

Bruny Island og Adventrue Bay

Du passerer Bruny Islands sydlige kyst, hvor du går i land for at besøge det historiske fyrtårn fra 1838 ved Cape Bruny. Dette område byder også på de spektakulære klippeformationer The Fries, som er hjemsted for en stor gruppe pelssæler. Også havfugle holder til langs disse kyster, og i små både kan du komme ganske tæt på det rige dyreliv. Skibet fortsætter til Adventure Bay, hvor du kan slappe af på stranden, tage en dukkert og sejle i kajak. Du kan også dykke ned i opdagelsesrejsernes tidsalder på Bligh Museum of Pacific Exploration. Eller tag med på en guidet vandretur gennem regnskoven. Tilbage på skibet sættes kursen mod næste mål, mens du nyder en vinsmagning med tasmanske vine samt smagsprøver på lækre lokale produkter.

Freycinet National Park og Wineglass Bay

Freycinet National Park er et af naturens mesterværker. Her hæver mægtige granitbjerge sig over frodige eukalyptus-skove og azurblå bugte med smukke sandstrande. For de morgenfriske er der mulighed for at komme på en guidet vandretur gennem parken til udsigtsposten ved Wineglass Bay, hvorfra du belønnes med en fantastisk udsigt ned over stranden og Mount Freycinet. Foretrækker du at sove lidt længere, er der naturligvis mulighed for at udforske Wineglass Bay efter morgenmaden. Du har god tid til at nyde stranden, som regnes for at være blandt verdens 10 bedste. Gå en tur i sandet, eller sejl en tur langs kysten i kajak, og nyd det uspolerede landskab.

Maria Island

Trods sin beskedne størrelse fanger Maria Island nationalpark alt det bedste ved Tasmanien. Her finder du både historiske ruiner, smukke bugter, rå klipper, bjerge og et spændende dyreliv. Maria Island er gennem årene blevet et samlingssted for truede dyrearter, som man har flyttet hertil i håbet om at kunne bevare dem. Du kan derfor møde både sjældne kænguruer og tasmanske djævle på øen. En rigtig fin gåtur fører til Maria Islands historiske by Darlington, der er på UNESCO’s Verdensarvsliste. Her kan du opleve en række historiske bygninger fra dengang, Australien var en straffefangekoloni. Gåturen, der tager et par timer frem og tilbage, fører også forbi farvede klippeformationer, der er eroderet af vejr og vind. Fortsæt til Encampment Cove, hvorfra du kan vandre til øens anden straffefangerstation på øens vestkyst.

Tasman National Park

Flere fantastiske naturoplevelser venter langs Tasman National Park’s kystlinje, der prydes af 300 meter høje klipper. Tasman Arch, The Candlestick og Cathedral Rock er blot nogle af de geologiske naturfænomener langs kysten, hvor du kan være heldig at se sæler, delfiner, havørne og albatrosser.

Straffekolonien Port Arthur

En helt unik oplevelse venter ved Port Arthur Historic Site, som er på UNESCO’s Verdensarvsliste. Stedet fungerede som straffekoloni mellem 1833 og 1877 og husede nogle af Australiens og Englands værste kriminelle. Stedet var kendt som et umuligt sted at flygte fra. I selskab med Port Arthur’s egen arkæolog kommer du på en eksklusiv tur til steder, som offentligheden normalt ikke har adgang til. Efter rundvisningen venter en privat reception i en af de gamle bygninger sammen med kaptajnen og besætningen, inden turen går tilbage til skibet, hvor middagen venter. Fra Port Arthur går turen tilbage op ad Derwent-floden mod Hobart.

Krydstogtsskibet Coral Discoverer

Coral Discoverer er et meget lille krydstogtskib med blot 36 kahytter. Den lille størrelse er en stor fordel på en ekspedition som denne. Ikke blot kan du lægge til ved småøer, større skibe aldrig ville kunne nå. Du skal heller ikke vente på tusindvis af andre passagerer, når du skal i land. Det medbragte landgangsfartøj ved navn Xplorer, har nemlig plads til alle 72 gæster samtidig. Xplorer har tilmed glasbund, så du kan se de fisk, der gemmer sig under overfladen.

Skibets lille størrelse bidrager også til en hyggelig og afslappet stemning om bord, og inden længe er du på fornavn med både besætningen og de andre passagerer. Men trods skibets størrelse, skal du ikke mangle noget. De rummelige værelser er komfortabelt indrettet, og fællesfaciliteterne tæller blandt andet cocktailbar, trådløst internet, en lounge til foredrag og et lækkert soldæk med spabad. Alle spiser samtidig i restauranten, hvor menuen fokuserer på friske råvarer fra de områder, du sejler igennem.

Det sagt skal Coral Discoverer ikke forveksles med et traditionelt krydstogtsskib. Her er ingen storstilede broadway-shows, minigolfbaner eller butiksstrøg. Menuen i restauranten er god, men der vil slet ikke være det samme udbud som på et stort krydstogtsskib. Coral Discoverer er et meget komfortabelt skib. Det skal der ikke herske tvivl om. Men på dette krydstogt er det oplevelserne undervejs i højere grad end skibet selv, der er attraktionen.

Se mere information om skibet – klik her

Priseksempel

Prisen inkluderer
 • 8 dage / 7 nætters krydstogt ved Tasmanien i kahyttypen Main Deck - Category B
 • Fuldpension samt morgen- og eftermiddagste
 • Vin og øl til måltiderne
 • Te, kaffe og sodavand døgnet rundt
 • Velkomst- og afskedsdrinks med kaptajnen
 • Guidede udflugter jf. program
 • Adgang til øer og nationalparker
 • Brug af skibets faciliteter
 • Foredrag af skibets eksperter
 • Havneskatter og andre regeringsafgifter

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Pingvinparade

Oplev den fantastiske pingvinparade på Phillip Island, og besøg en dyrepark med både koalaer og tasmanske djævle.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Yellow Waters - krokodille

Kakadu med egen bil

Kakadu National Park och Kathrine Gorge bjuder på spektakulär natur och spännande historia.

HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountain

6 dages vandretur i spektakulær natur ved Cradle Mountain på Tasmanien.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur til Hunter Valley

Nyd en heldagstur fyldt med fantastisk vin og mad i vinområdet, Hunter Valley, blot to timers kørsel fra Sydney.

Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Udforsk Blue Mountains til fods, og kom helt tæt på dyrelivet og nogle af Australiens spektakulære landskaber.

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Svøm med hvalhajer ved Exmouth

Svøm med hvalhajer, og kom helt tæt på verdens største fisk ved Ningaloo Reef i det vestlige Australien.

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Solopgang ved Kata Tjuta

Oplev de smukke klippeformationer Kata Tjuta ved solopgang, og udforsk området til fods.

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se ørkenen vågne

Se solen stå op med Ayers Rock i baggrunden, og lær meget mere om Australiens røde ørken.

The Ghan 6

Rejs med tog i Australien

Oplev Australien med de legendariske tog The Ghan og Indian Pacific, og få en rejse ud over det sædvanlige.

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.

Australien - victoria - Melbourne - central business district.jpg

Melbourne på cykel

Oplev Melbournes særlige stemning, smukke arkitektur og rige folkeliv på en guidet cykeltur.
 

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Udforsk Australiens kystlinje mod Det Indiske Ocean
 • Kør langs Coral Coasts strande og krystalklare vand
 • Oplev delfiner, skildpadder og pukkelhvaler tæt på

13 dage fra 36.500 kr pr. person

Det levende og forunderlige North Australia

Det levende og forunderlige North Australia

 • Udforsk det nordlige Australiens naturlige skønhed
 • Gå på opdagelse i de kosmopolitiske storbyer
 • Oplev det unikke Great Barrier Reef

16 dage fra 79.500 kr pr. person

Roadtrip: Det kulinariske Australien

Det kulinariske Australien

 • Rejs på tværs af det kulinariske Australien
 • Udforsk vinområderne Yarra Valley og Barossa Valley
 • Oplev det bedste af Australiens mangfoldige kultur

17 dage fra 48.000 kr pr. person

Storby, rev og strande

Storby, rev og strande

 • Sydney og Hunter Valley
 • Strande og regnskov i Queensland
 • Great Barrier Reef

14 dage fra 35.000 kr pr. person

Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & The Red Centre
 • Regnskov & Great Barrier Reef

16 dage fra 41.000 kr pr. person

Luksus i tropiske Queensland

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra 60.000 kr pr. person

Kør-selv og vandring på Tasmanien

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra 39.900 kr pr. person

Kimberley i firehjulstrækker

Kimberley i firehjulstrækker

 • Perth & Rottnest Island
 • Outback-eventyr i Kimberley & Kakadu
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

18 dage fra 51.233 kr pr. person

Sommerferie i Australien

Sommerferie i Australien

 • Eventyr i Kakadu NP & Katherine
 • Snorkling og regnskov i Queensland
 • Perfekt klima i sommerferien

18 dage fra 39.020 kr pr. person

Australien kyst til kyst

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra 51.000 kr pr. person

Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra 58.500 kr pr. person

Queenslands højdepunkter i bil

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Regnskov & snorkling på Great Barrier Reef

17 dage fra 37.778 kr pr. person