^
 • New Zealand i bil med cykel

  27 dage fra kr. 44.900

 • New Zealand i bil med cykel

  27 dage fra kr. 44.900

 • New Zealand i bil med cykel

  27 dage fra kr. 44.900

 • New Zealand i bil med cykel

  27 dage fra kr. 44.900

New Zealand i bil med cykel

Oplev naturskønne New Zealand i eget tempo væk fra turistruterne og kom helt tæt på den smukke natur på cykel.

27 dage fra kr. 44.900

Pris pr. person, når 2 voksne rejser sammen
Prisen inkluderer: Fly, bil- og cykelleje, overnatninger samt færge ml. Nordøen og Sydøen

Oplev New Zealand på en anderledes måde
Dette er bestemt ikke nogen almindelig New Zealand rejse. Du udforsker New Zealand i firehjulstrækker med en cykel spændt bagpå, hvilket giver alle muligheder for at komme helt tæt på New Zealands fantastiske natur. I firehjulstrækkeren lægger du de trafikerede hovedveje bag dig og begiver dig ad små snoede landeveje helt ud i krogene af dette naturskønne land. Parker bilen, find mountainbiken frem, og udforsk naturen langs de små stier i dit helt eget tempo. Med dig har du en stor informationspakke med detaljerede forslag til cykelture undervejs. Pakken indeholder også en udførlig beskrivelse af ruten, et vejkort, oversigt over attraktioner samt beskrivelser af de steder, du overnatter.

Nogle af cykelturene varer en time og andre er heldagsture. De kan kategoriseres inden for en skala fra 1-6, hvor 1 er lettest og 6 er hårdest. De dage hvor I kører videre i landet i bil, er der afsat tid til kortere cykelture, og derudover er der afsat seks hele dage til kun at cykle. En af disse heldagsture er i selskab med en guide. Læs flere detaljer om rejseforslaget i dag til dag programmet nedenfor. Læs mere om de mange fantastiske cykelture her.

Slut af med badeferie
Slut evt. rejsen af med et ophold på Fiji; en ægte tropeø. Se mere her.

Kom til rejseforedrag om New Zealand
I løbet af året holder vi foredrag om rejser til New Zealand. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

70 12 50 11

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen østpå mod Asien og New Zealand.

Dag 2: Mellemlanding i Østen

Efter en mellemlanding i Østen fortsættes mod New Zealand. Men hvorfor ikke blive et par dage i eksempelvis Singapore, Hong Kong eller Bangkok på vejen og opleve disse fascinerende og eksotiske storbyer?

Dag 3: Ankomst Auckland

Ved ankomsten til Auckland bliver du mødt i lufthavnen af en repræsentant fra Rest New Zealand, der vil sørge for, at du bliver kørt til dit hotel. Her kan du hvile ud ovenpå rejsen eller strække benene med en gåtur i Auckland, der med sine ca. 1,3 mio. indbyggere er New Zealands største by. Auckland byder på et væld af hyggelige restauranter og caféer samt et rigt kulturliv. Men byens største attraktion er uden tvivl dens smukke beliggenhed i hjertet af Auckland-bugten med vand på den ene side og grønklædte bakker på den anden. Med sådan en placering, er der ikke noget at sige til, at de lokale bruger rigtig meget tid udendørs i det dejlige klima. Auckland er den storby i verden, hvor flest indbyggere har deres egen båd, og ofte vil du kunne se en skov af hvide sejl glide rundt mellem hinanden ude på bugten. Et syn, der har givet byen kælenavnet "City of Sails".

Dag 4: Auckland – Coromandel-halvøen – Tairua

Du henter din firehjulstrækker og mountainbike fra morgenstunden og lægger Auckland bag dig. Halvøen Coromandel øst for Auckland er en sand newzealandsk perle, som er kendt for sin vilde og uberørte natur. Kun få veje fører igennem de frodige landskaber, så følg vestkysten til Coromandel by, hvor cafeer og små butikker indbyder til at gøre stop. Herfra kan du fortsætte tværs over halvøen mod byen Whitianga og den smukke klippeformation Cathedral Cove. Fra Whitianga er der heller ikke langt til Hot Water Beach, hvor du kan opleve et helt specielt fænomen. Der er varme kilder under sandet, og ved at grave lidt ned kan du lave dit eget badekar med dejligt varmt vand midt på stranden. Denne aften overnatter du i Tairua, der byder på en fantastisk udsigt fra toppen af Mount Paku. Tairua er også et perfekt udgangspunkt for et slag golf, en tur i kajak og afslapning på stranden. Eller find cyklerne frem, og nyd en aftentur langs kysten.

Distance: ca. 275 km fra Auckland til Tairua via byen Coromandel og Whitianga.

Dag 5: Tairua – Rotorua

Dagen i dag byder på både store natur- og kulturoplevelser, når du kører mod Rotorua, der udgør hjertet for New Zealands oprindelige maorikultur. Rotorua er også kendt for sin særdeles livlige geotermiske aktivitet, og efterhånden som du nærmer dig området, mødes du af en karakteristisk lugt af svovl fra den vulkanske undergrund. Rotorua er et forunderligt sted. Mudderpøle bobler lystigt på kogepunktet. Det ryger op af sprækker i jorden, og de mange gejsere syder og sprutter af varme. Du har god tid til at stifte bekendtskab med både de sælsomme naturfænomener og maorikulturen, der har dybe rødder i dette område. Vi anbefaler en Maori-festaften, hvor du nyder en traditionel Hangi-middag tilberedt i en jordovn. I forbindelse med middagen vil lokale maorier introducere dig til deres fascinerende kultur med sang og danse.

Distance: ca. 225 km Fra Tairua til Roturua.

Dag 6: Rotorua

Heldags cykeltur

Hele dagen er fri til at nyde området omkring Rotorua, der byder på et stort udvalg af kortere og længere cykelture. Et godt bud på en kort tur kunne være at cykle langs søen til maoriernes mødehus i byen Ohinemutu. Huset hedder Te Papaiouru Marae og er smukt dekoreret med detaljerede træudskæringer. En anden mulighed er at cykle til den historiske landsby Whakarewarewa og den nærliggende Whakarewarewa Forest. Ruten er ca. 70 km lang og i et omskifteligt terræn. Ønsker du ikke at cykle i dag, findes der også mange vandreruter og muligheder for vandsport i og omkring Rotorua. Og så kan du jo passende afslutte dagen med lidt forkælelse i Polynesian Spa.

Dagens cykeltur: ca. 75 km i varierende terræn.

Dag 7: Rotorua – Taupo – Ohakune

Turen fortsætter sydpå forbi den store Wairakei Power Station. Herfra fører en lille smuttur dig til det fantastiske Huka Falls, der buldrer ned gennem en skovklædt kløft. Fortsæt langs den smukke sø Lake Taupo mod Ohakune, der ligger nær Tongariro National Park. På en klar dag vil du kunne se Tongariros vulkaner knejse i horisonten fra flere steder langs ruten. Vil du gerne ud at strække benene, er det i høj grad værd at cykle ad Huka Falls Trail. Ruten starter i Taupo og kører nordpå gennem et smukt landskab med dale, landbrugsjord, tætte subtropiske skove og en fantastisk udsigt over Waikato River, inden den slutter ved Huka Falls. Herfra går turen tilbage mod bilen. Turen er med rette meget populær blandt både cyklister og vandrere.

Distance: ca. 225 km fra Rotorua via Taupo til Ohakune.

Dagens cykeltur: Huka Falls Trail, ca. 25 km (Niveau 2). 

Dag 8: Ohakune og Tongariro National Park

Brug dagen på at nyde området omkring Ohakune, der bugner af muligheder. Snør vandreskoene og udforsk fantastiske Tongariro National Park til fods, hvor tre aktive vulkaner hæver sig over de rå vulkanske landskaber og turkisblå bjergsøer. Landskaberne er intet mindre end storslået, og nationalparken dannede rammen for en række scener i filmene om Ringenes Herre.

I dag kan du vælge imellem to cykelruter:

Mulighed 1: Cykeltur ad Ohakune Old Coach Road (Niveau 2). En let cykeltur ad en historisk vej, der på hestevognenes tid forbandt den nordlige og sydlige del af øen.

Mulighed 2: Cykeltur af Ohakune Mountain Road (Niveau 4). Denne rute er for mere erfarne mountainsbikeryttere og byder på flere stejle stigninger.

Dag 9: Ohakune – Wellington

Fra Ohakune går turen gennem et af New Zealands glimrende vindistrikter, Martinborough. Der er gode muligheder for en kortere cykeltur mellem vinmarkerne og et vingårdsbesøg eller to, inden du fortsætter sydpå til hovedstaden, Wellington. Wellington ligger smukt ned til vandet omgivet af stejle grønne bakker, hvor pastelfarvede træhuse klæber sig til skråningerne. Byen er New Zealands kulturelle hjerte, og du kan se frem til masser af restauranter, shopping og kulturoplevelser.

Distance: ca. 400 km fra Ohakune til Wellington.

Dagens cykeltur: En kort tur blandt de lokale vinmarker.

Dag 10: Wellington

Dagen er til fri disposition i New Zealands hovedstad. En gåtur langs havnefronten og gennem byens shopping-områder er en god måde at få en føling med byen på. Et besøg på det fantastiske Nationalmuseum, Te Papa kan i høj grad også anbefales. Ved hjælp af moderne interaktive udstillinger, giver museet en fin introduktion til blandt andet maorifolkets kultur samt New Zealands fascinerende natur og dyreliv. Det bedste overblik over byen fås på en gåtur op ad Mount Victoria, hvorfra du belønnes med et smuk 360 graders udsyn over hele byen og havnen. Eller hop på en historisk sporvogn til den charmerende forstad Kelburn, hvor hyggelige caféer og restauranter lokker med et rigt folkeliv og menukort fyldt med lækkerier.

Benyt eventuelt lejligheden til at udforske byen med din cykel.

Dag 11: Wellington – Picton – Blenheim

Forude venter en af verdens smukkeste færgeruter, når du lægger Nordøen bag dig og sejler over Cook-strædet til Sydøen. Indsejlingen til Picton mellem små vige og krogede bugter med træbregner og honningfarvede sandstrande leder tankerne hen på den svenske skærgård - dog tilsat et tydeligt stænk tropisk frodighed. Denne aften overnatter du ved en vingård, hvorfra du kan cykle en aftentur mellem vinmarkerne. Til de mere eventyrlystne anbefaler vi turen over Taylors Pass til Wither Hills Mountain Bike Farm.

Distance: ca. 150 km fra Wellington til Blenheim.

Dagens cykeltur: Taylors Pass (Niveau 3).

Dag 12: Blenheim – Nelson

Fra Blenheim fortsætter turen ad den smukke Queen Charlotte Drive, der fører dig langs subtropiske kyster til skjulte strande. Området er ualmindelig flot, og du vil uden tvivl blive fristet til at tage cyklen frem og udforske kysten fra cykelsadlen. Næste mål er byen Havelock, der blandt gourmetkendere er berømt for sine lækre muslinger serveret med kølige hvidvine fra lokale vingårde. Fortsæt til den ofte solbeskinnede by Nelson, der rummer en aktiv lokal kunstscene. Uden for byen nyder vinranker og frugtplantager godt af det gode klima, og der er rig mulighed for en fin lille aftentur på cykel, hvis du har lyst til det.

Distance: ca. 150 km fra Blenheim til Nelson.

Dag 13: Nelson

Dagen er til fri disposition, og der er mange gode cykelruter at vælge imellem omkring Nelson. Du kan også tage på en organiseret tur til den nærliggende Abel Tasman National Park, der byder på frodige kyster og fantastiske vandreture. Der tilbydes mange forskellige ture til parken. Men de fleste vil tage dig til afsidesliggende bugte, hvor du kan nyde den uspolerede natur og svømme i det indbydende, klare vand. Nogle ture sejler dig endda til én bugt og henter dig fra en anden, så du har mulighed for at vandre mellem bugterne i nationalparken. På sejlturen er det værd at holde udkig efter sæler, der ynder at solbade på klipperne langs kysten.

Vælger du at bruge dagen i sadlen, kan du vælge mellem to ture, der byder på fantastiske naturoplevelser:

Mulighed 1: Great Taste Trail, ca. 65 km (Niveau 2). Fra Nelson går turen ad The Coastal Route mod Richmond. Fortsæt gennem Brightwater og videre til Wakefield, der er et oplagt sted at holde pause. Turen tilbage til Nelson går ad samme vej.

Mulighed 2: Nelson til Mapua via Rabbit Island, ca. 65 km (Niveau 2). Fra Nelson følger du The Coastal Route mod Richmond. Undervejs byder ruten på fantastiske udsigter over Western Ranges og Tasman-bugtens dybe, blå vand. Du kommer også tæt forbi Waimea Estuary, der er et yndet tilholdssted for hvide hejrer og andre fugle. Fra Rabbit Island kan du tage færgen til landsbyen Mapua. Det er et godt sted at spise, inden turen går tilbage til Rabbit Island, hvorfra du starter hjemturen mod Nelson.

Dag 14: Nelson – Punakaiki

En flot køretur fører dig via Murchinson og Buller River til vestkysten af Sydøen. Denne kyst er langt mere tyndt befolket end østkysten, og der er ikke mange tegn på menneskelig civilisation. Til gengæld byder området på noget af New Zealands vildeste og mest uberørte natur. Dyrelivet er også rigt. Stop eksempelvis ved Cape Foulwind, hvor en koloni af sæler holder til. Også en af New Zealands mest surrealistiske klippeformationer findes langs denne kyst; de såkaldte Pancake Rocks. Navnet er velvalgt, for havet har eroderet klipperne, så de ligner stabler af pandekager. Du har god tid til at udforske kysten omkring Pancake Rocks, for du overnatter lige i nærheden.

Distance: ca. 275 km fra Nelson til Punakaiki.

Dag 15: Punakaiki og Paparoa National Park

Heldags cykeltur

Den rå kyststrækning er ideel til oplevelser på cykel. Så hele dagen er afsat til at udforske dette storslåede område fra sadlen. Antallet af mulige ruter er uendeligt, men en oplagt tur er at følge kystvejen og slå et smut ind i Paparoa National Park. Der er ingen cykelstier i parken. Men udnytter du vejene og vandrestierne, vil du opleve et stykke fantastisk newzealandsk natur, som kun meget få turister besøger. Naturen i Paparoa er så uberørt, som det bliver, og mange naturentusiaster i New Zealand regner denne nationalpark for at være blandt de ypperste naturområder i hele landet. Hvor langt, du cykler, er helt op til dig. Men du vil blive rigt belønnet for hver kilometer.

Dagens cykeltur: ca. 20 km eller længere, hvis du ønsker det (Niveau 2).

Dag 16: Punakaiki – Franz Josef-gletsjeren

Efter morgenmaden sætter du kursen sydpå langs den 500 km lange øde vestkyst. Vejen løber på et smalt stykke land mellem bjergkæden Southern Alps og det brølende Tasmanske Hav. Der er ikke mange byer på dette stykke med undtagelse af Hokitika, der er kendt for sin newzealandske jade. Her drejer vejen væk fra kysten og fører dig ind igennem pragtfulde tempererede regnskovsområder fyldt med brusende floder, rislende vandløb og utallige gletsjere. Dette er Westland National Park, hvor du finder dagens mål; Franz Josef-gletsjeren. Gletsjeren stammer fra ismassiver i de nærliggende bjerge og løber hele vejen ned i regnskoven, hvilket er meget usædvanligt. Det er muligt at komme helt tæt på gletsjeren. Den bedste måde er at cykle op til foden af gletsjeren, hvorfra du kan udforske området til fods.

Distance: ca. 225 km fra Punakaiki til Franz Josef-gletsjeren.

Dagens cykeltur: ca. 6 km t/r (Niveau 1).

Dag 17: Franz Josef-gletsjeren – Wanaka

Start eventuelt dagen med en gåtur rundt om Lake Matheson i det tidlige morgengry. Området er særlig smukt på dette tidspunkt af døgnet, når de omkringliggende bjerge spejler sig i søens blikstille vand. Tilbage i bilen fortsætter turen sydpå mod Haast. På vejen er det værd at stoppe ved Ship Creek Walk, der snor sig gennem tæt, tempereret regnskov. Turen giver et godt billede af, hvordan store dele af vestkysten tidligere så ud. Et andet godt stop er Monro Beach Walk, hvor du fra oktober til december kan være heldig at se pingviner og delfiner langs kysten. Fra Haast snor vejen sig over Haast-passet, hvor du mødes af et smukt åbent landskab med brede dale omgivet af højdedrag og lave bjerge. Midt i højlandet ligger den hyggelige lille by Wanaka ned til de blå og grønne smeltevandssøer, Lake Wanaka og Laka Hawea.

Distance: ca. 300 km fra Franz Josef-gletsjeren til Wanaka.

Dag 18: Wanaka

Heldags cykeltur

Du har hele dagen i Wanaka. Udforsk bredden af Lake Wanaka i ro og mag. Eller sæt dig til rette på cyklen og tril ad Wanaka Outlet Track og The Millennium Track langs søens bred og Clutha River. Skal ruterne være mere krævende, kan du vælge at sætte kurs mod The Plantation og Hikuwai Reserve, hvor der er mange gode mountainbike-stier at vælge imellem. Foretrækker du at vandre, så kan turen til Rob Roy-gletsjeren anbefales.

I dag kan du vælge mellem to cykelture:

Mulighed 1: Wanaka Outlet Track og Millenium Track (Niveau 2).

Mulighed 2: The Plantation og Hikuwai Reserve (Niveau 3-4).

Dag 19: Wanaka – Queenstown

Der er mindre end 100 km fra Wanaka til Queenstown. Men ruten fører over New Zealands officielt højeste farbare pas. Så det er en ualmindelig smuk tur, du har i vente. Området er et populært skisportssted i vinterhalvåret. Men naturelskere kommer her hele året for at nyde de storslåede omgivelser. Naturen oppe i højderne er bar og lav. Men det sidste stykke mod Queenstown ligger lavere, og landskaberne fyldes gradvist med frodige frugtplantager og vingårde. Historieinteresserede bør tage en lille omvej til den gamle guldmineby, Arrowtown. Guld blev fundet her i 1862, og snart var Arrowtown en driftig nybyggerby. I dag er guldet sluppet op, men Arrowtown står tilbage som et velbevaret minde om de tidlige pionerdage.

Byen Queenstown har en af landets flotteste beliggenheder på skråningerne ned mod Lake Wakatipu, der flankeres af bjergkæden The Remarkables. Søen er helt speciel, idet dens overflade hæver og sænker sig 12 cm hver femte minut. Ifølge maoriernes mytologi ligger en ulykkelig mands hjerte og banker på bunden af søen, fordi han ikke måtte få sin udkårne prinsesse. I dag er byen kendt i hele verden for sine mange adrenalinfyldte aktiviteter, der foregår både til vands, til lands og i luften.

Distance: ca. 75 km fra Wanaka til Queenstown.

Dag 20: Queenstown

Heldags cykeltur med guide.

Dagen byder på en spændende guidet cykeltur til de afsidesliggende Mavora Lakes. Første del af turen foregår med det historiske dampskib TSS Earnslaw, der fører dig tværs over Wakitipu-søen til Walter Peak Station. Her står guiden klar med cyklerne, og inden længe triller du gennem ubeboede og uberørte landskaber mod søerne. Menneskelig aktivitet fylder ikke meget i disse landskaber, der blev brugt i filmatiseringen af Ringenes Herre. Vel fremme ved søerne, der ligger omgivet af bjerge, er der tid til et hvil, inden turen går tilbage mod Queenstown.

Dagens cykeltur: ca. 50 km fra Lake Wakatipu til Mavora Lakes (Niveau 3).

Dag 21: Queenstown – Rail Trail

Fra Queenstown snor vejen sig stille og roligt østpå gennem åbne vidder med bjerge i horisonten. Parker bilen ved enten Omakau eller Lauder, hvorfra du kan udforske The Rail Trail. The Rail Trail er en af Sydøens mest populære store cykelstier, der fører dig langt væk fra trafikerede veje og dybt ind i naturen. Hvor langt du ønsker at cykle, er helt op til dig. Efter en skøn cykeltur kører du til hotellet i samme område.

Distance: ca. 125 km fra Queenstown til Omakau.

Dagens cykeltur: Otago Central Rail Trail (Niveau 3).

Dag 22: Omakau/Lauder – Twizel

Kør tilbage til Cromwell, og fortsæt henover Lindis-passet til Twizel. Det er en flot tur ad en rute, der ikke bruges af ret mange turister. Fans af Ringenes Herre filmene vil måske kunne genkende landskaberne, hvis åbne græsenge, floder og fjerne bjerge blev brugt som kulisse for riget Gondor. I Pukaki Flatts nord for Twizel er det igen tid at finde cyklerne frem. Cykelturen tager en time eller to og fører dig gennem flade landskaber med storslåede udsigter til bjergene i det fjerne.

Distance: ca. 200 km fra Omakau til Twizel.

Dagens cykeltur: Pukaki Flats Track, ca. 1-2 timer.

Dag 23: Twizel

Heldags cykeltur.

Der er mange flotte cykelture i området. Men en tur ad The Dusky Trail mellem søerne Lake Pukaki og Lake Ohau kan i høj grad anbefales. Det er en let tur. Men naturen langs ruten er fantastisk.

Eller tag bilen og kør til toppen af Mount John nær Tekapo, hvor du belønnes med en fantastisk udsigt over Lake Tekapo og bløde, græsklædte bakker med snedækkede bjerge i baggrunden.

Dagens cykeltur: The Dusky Trail, mellem 22-38 km (Niveau 3).

Dag 24: Twizel – Tekapo

Fortsæt mod Tekapo. Eventuelt med en lille omvej (ca. 110 km) forbi New Zealands højeste bjerg Mount Cook. Vel fremme i Tekapo venter flere spændende cykelruter.

Forslag til cykelture i området:

Mulighed 1: Tekapo Lilybank Road, ca. 30 km eller så langt som du har lyst. Cykl langs den østlige del af Lake Tekapo, og nyd de fantastiske landskaber.

Mulighed 2: Tekapo Hydro Canal, ca. 55 km. Dette er en af de bedste cykelruter på Sydøen. Fra Tekapo cykler du 27 km på en lukket vej, og cykler samme vej tilbage igen.

Mulighed 3: Simons Hills Conservation Area, ca. 14 km. Turen starter fra parkeringspladsen ved Simons Hills Conservation Area.

Distance: Kører du ikke til Mount Cook, er turen ca. 55 km. Kører du via Mount Cook, så er turen ca. 125 km. 

Dag 25: Tekapo – Christchurch

Du lægger bjergene bag dig og kører over de flade landsbrugsjorde på Canterbury Plains til Christchurch, som er den største by på Sydøen. Det er også en meget engelsk by, hvilket ses på mange af bygningerne i centrum og de britisk klingende gadenavne. De tidlige engelske immigranter medbragte en stor interesse for havekunst og grundlagde allerede i 1863 den botaniske have, der i dag udgør 30 hektar. Den botaniske have er omgivet af den endnu større Hagley Park, så Christchurch lever op til sit tilnavn The Garden City. Gå en tur gennem Hagley Park langs Avon-floden. Nyd de mange restauranter og cafeer, eller benyt chancen for at indkøbe unikke souvenirs. Cyklerne afleveres i dag.

Dag 26: Afrejse mod Danmark

Dagen er til fri disposition i Christchurch, indtil det er tid at køre i lufthavnen. Her afleveres bilen, og hjemrejsen begynder. Du kan eventuelt vælge at flyve via Sydney i Australien og tage nogle dage i en af verdens skønneste storbyer, eller brække hjemrejsen op med eksotiske oplevelser i en asiatisk storby på vejen.

Du kan også slutte rejsen af med et ophold i tropeparadiset Fiji. Det koster ikke nær så meget, som mange tror. Se mere her.

Dag 27: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte i Østen ankommer du til Danmark.

Fakta

Ingen kender New Zealands små biveje og oversete naturperler som vores samarbejdspartner Rest New Zealand Tours.


Ud på de ukendte veje


Sammen med din firehjulstrækker får du et udførligt beskrevet Rest New Zealand informationsmateriale, der viser dig vejen til alle de idylliske og smukke steder, som besøgende i New Zealand sjældent finder på egen hånd.


Bo på private Bed and Breakfasts og home stay’s


Ruteforslaget fører dig til de dejligste Bed and Breakfasts med masser af atmosfære og ofte en naturskøn beliggenhed. Du kan også prøve at bo hjemme hos en newzealandsk familie, hvilket er en oplevelse, du aldrig glemmer.


Vidtrækkende fleksibilitet


Der findes et væld af ruteforslag i Rest New Zealands sortiment. Har du særlige ønsker, stiller både MyPlanet og Rest New Zealand deres ekspertise til rådighed og tilrettelægger en rejse præcis efter dine drømme.


Vil du cykle eller vandre?


Vælger du en rejse i firehjulstrækker med cykel, er informationsmaterialet spækket med forslag til gode cykelture af alle sværhedsgrader. Foretrækker du at udforske naturen til fods, byder kør-selv turen ”Hike and Drive” på alle muligheder for at komme tæt på naturen.


Flere rejser med Rest New Zealand Tours:


Hike and Drive
New Zealand i firehjulstrækker
I hobitternes fodspor


Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne
September - april  Fra kr. 44.900

Prisen inkluderer

 • Flyrejse, Billund/København - New Zealand t/r
 • Flyskatter
 • "Meet & Greet" i lufthavnen samt transport til hotellet i Auckland
 • 24 dages billeje (Toyota RAV 4 eller lignende firehjulstrækker) inkl. fri km, lovpligtig ansvarsforsikring og detaljeret rutebeskrivelse
 • 23 overnatninger på forskellige moteller, hoteller og lodges (3-stjernede)
 • Cykelleje
 • Guidet cykeltur til Mavora Lakes inkl. sejltur på Lake Wakatipu
 • Færgetransport mellem Nordøen og Sydøen
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Rejseperiode

Flere steder på denne rute er ufremkommelige på visse tidspunkter af året, og derfor er prisen kun angivet i den periode, hvor rejsen kan gennemføres.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.