70125011 Få et tilbud
Roadtrip: New Zealands højdepunkter

Roadtrip: New Zealands højdepunkter

Brug tiden godt og nyd det bedste af New Zealand i egen lejebil, hvor ruten er lagt og overnatningerne bestilt.

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

21 dage fra 40.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Roadtrip: New Zealands højdepunkter

Roadtrip: New Zealands højdepunkter. Ruten er lagt, bilen står klar, og hotellerne venter jeres ankomst. Forude venter dig en perlerække af oplevelser på både Nordøen og Sydøen. Tag på vandreture i dramatiske bjerglandskaber, sejl i kano på smukke fjorde, mød den venlige befolkning, få et indblik i den oprindelige kultur, og nyd de hyggelige storbyer.

Coromandel & Rotorua

Halvøen er dækket af ufremkommeligt vegetation, der breder sig over det kuperede landskab. Og langs med kysten finder du den ene flotte badestrand efter den anden. Coromandel er, udover sine smukke hvide sandstrande, mest kendt for den unikke kalkstensklippe Cathedral Cove og stranden Hot Water Beach. Under sandet sender undergrundens termiske aktivitet varmt vand op gennem sandet.

Maorierne kom til New Zealand fra Polynesien i 1300-tallet, og Rotorua er i dag deres primære tilholdssted og kulturelle centrum. Derfor er Rotorua et godt sted at lære om New Zealands oprindelige befolknings historie og mytologi. Start eksempelvis på kulturcenteret, hvor maorierne selv fortæller om deres kultur, og afslut dagen med en traditionel hangi-middag i selskab med maorierne. Rotorua er, udover at være af kulturel betydning for maorierne, også et område med stor termisk aktivitet. Overalt står varme dampe op ad sprækker i jorden, og mudderhuller bobler stilfærdigt. Andre steder kan du med jævne mellemrum opleve gejsere sende 20 meter høje vandsøjler mod himlen.

Nelson & Abel Tasman

Sydøens næststørste by hedder Nelson og byder på et godt klima og en afslappende stemning. Parken bugner af frodig, grøn skov, hvide strande og bugter med indbydende klart vand. En god måde at opleve parken på er til fods. Du kan nemt vandre ad stier langs kysten, og flere steder ligger lodges, hvor du kan overnatte. Fra vandet tager parken sig også rigtig flot ud. Tag for eksempel en tur i havkajak. Eller nyd en sejltur med katamaran, der ligger til flere steder, så du kan bade og udforske små skovstier på land.

Regnskovsområder og utallige gletsjere

Flere steder er du omgivet af den tætte tempererede regnskov. Men enkelte steder finder gletsjertunger vej ned gennem kløfterne, så du kan opleve frodig regnskov og kolde gletsjere side om side. Gode eksempler er Franz Josef og Fox gletsjerne. Franz Josef er blandt verdens lettest tilgængelige gletsjere, hvilket betyder at et er muligt at gå rundt på de enorme ismasser. En anden fantastisk oplevelse er en tur i helikopter over området. På den måde får du det fulde overblik over gletsjerens imponerende størrelse, og nogle helikopterture lander endda direkte på isen.

Fiordlands

Fiordlandets natur en ganske enestående. Oplever du området på en dag med godt vejr, bliver du mødt af blikstille vand, der reflekterer de grønklædte bjergsider og en dybblå himmel. Men fortvivl ikke, hvis vejret er gråt og vådt. Oplevelsen er lige så stor på en regnvejrsdag, hvor tunge skyer omkranser de stejle bjergsider og skaber en dramatisk og mystisk stemning.

Christchurch

Christchurch er Sydøens største by og hjem for cirka 310.000 indbyggere. Byen beskrives ofte som den mest engelske by uden for England. Bygningerne har et tydeligt engelsk præg, og flere gadenavne er også engelsk inspirerede. en er omgivet af den endnu større Hagley Park, og flere steder i byen finder du smukke blomsterhaver med pelargonier, georginer og krysantemum. Ikke så underligt at byen går under navnet The Garden City.

Ring til os for at høre mere om de mange muligheder.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Brug tiden godt og nyd det bedste af New Zealand i egen lejebil, hvor ruten er lagt og overnatningerne bestilt.

Dag 1: Afrejse Danmark

I dag er der afrejse fra Danmark.

Dag 2: Mellemlanding i Asien

Flyruten går via Asien, hvor du skifter fly og fortsætter det sidste stykke mod New Zealand. Hele flyveturen tager som regel lidt over et døgn. Men hvorfor ikke bryde rejsen op med et par dage i storbyerne Bangkok, Singapore eller Hong Kong? Lige meget hvad du vælger, venter der masser af eksotiske oplevelser og ikke mindst shopping i verdensklasse.

Dag 3: Ankomst Auckland

I dag lander du i Auckland på Nordøen.

Auckland er New Zealands største by. På trods af at byen er en pulserende og kosmopolitisk storby, er den forbavsende overskuelig og nem at finde rundt i, så du vil hurtigt føle dig hjemme. Auckland bliver også kaldt for "City of Sails" af den enkle grund, at det er den storby i verden, hvor flest indbyggere har deres egen båd. Nyd storbyens mange tilbud og gå en tur langs marinaen, hvor tusindvis af både ligger side om side.

Dag 4: Auckland

I dag venter guidet byrundtur i Auckland, som afsluttes med en sejltur i Auckland havn. Den guidede byrundtur omfatter blandt andet Harbour Bridge, Viaduct Harbour, Queen Street, som også er kendt som ’The Golden Mile’, Auckland Domain og Parnell Village. Herefter venter en hyggelig sejltur i Auckland Waitemata Harbour. Auckland kaldes i folkemunde ”City of sails”, så hvad er en bedre afslutning på dagen end at opleve byen fra vandet?

Dag 5: Coromandel

Halvøen Coromandel øst for Auckland er en sand newzealandsk perle, som er kendt for sin vilde og uberørte natur. Kun få veje fører igennem de frodige landskaber. Fra den gamle guldmineby Thames følger ruten vestkysten nordpå og fortsætter tværs over halvøen til byen Whitianga. Herfra er der ikke langt til den smukke klippeformation Cathedral Cove og Hot Water Beach. Her på stranden kan du opleve et helt specielt fænomen. Der er varme kilder under sandet, og ved at grave lidt ned kan du lave dit eget badekar med dejligt varmt vand midt på stranden.

Dag 6: Coromandel

Brug dagen på at udforske halvøen. Gør for eksempel stop ved Hot Water Beach på østkysten, hvor de varme kilder findes lige under sandet, og glem ikke den smukke klippeformation Cathedral Cove. Ikke langt derfra ligger også Cooks Bay, hvor Captain Cook i 1769 hejste det engelske flag og gjorde krav på landet. Ud over det historiske aspekt er det en helt vidunderlig strand.

Dag 7-9: Rotorua og Hangi-middag

Dagen i dag byder på både store natur- og kulturoplevelser, når du kører mod Rotorua, der udgør hjertet af den Newzealandske maorikultur. Rotorua er kendt for sin særdeles livlige geotermiske aktivitet, og efterhånden som du nærmer dig området, mødes du af den karakteristiske lugt af svovl fra den vulkanske undergrund. Man vænner sig heldigvis forbavsende hurtigt til lugten. Mudderet i mudderpølene bobler lystigt. Det ryger op af sprækker i jorden, og områdets mange gejsere sender kogende vand højt op i luften.

Når mørket falder på venter en festlig aften til en storslået hangi-middag. En hangi-middag eret traditionelt festmåltid tilberedt på traditionel vis af den termiske varme i undergrunden, samt traditionelle sange og taler.

Dag 9: Nelson

Du tager afsked med Nordøen og flyver fra Rotorua til Nelson. Aflevere bilen i lufthavn inden afrejse. Næste stop er den ofte solbeskinnede by Nelson, der blandt andet rummer en aktiv lokal kunstscene.

Dag 10: Abel Tasman National Park

Nyd en vidunderlig dag på krydstogt langs den smukke Abel Tasman National Park. Gør dig klar til en aktivitetsfyldt udflugt med kajaksejlads, svømning og bush walks, med et besøg i det dejlige Tonga Island Marine Reserve. Efter morgenmaden på dit hotel tager du en eksklusiv bådtur til dette smukke naturreservat på Sydøen.

Nyd kajaksejlads og svømning, eller vandre langs kysten, hvis du har lyst til lidt eventyr. Nyd en elegant frokost spredt ombord, skyllet ned med forfriskende lokal øl og noget af New Zealands bedste vin.

 

Dag 11-12: Hokitika

I dag sætter du kursen sydpå langs den lange øde vestkyst. Vejen løber på et smalt stykke land mellem bjergkæden Southern Alps og det brølende Tasmanske Hav. Der er ikke mange byer på denne rute. En undtagelse er dog Hokitika, der er kendt for sin newzealandske jade (kaldet greenstone). Her har du en enkelt overnatning.

Dag 12-13: West Coast och Franz Josef Glacier

Her drejer vejen væk fra kysten og fører dig ind igennem pragtfulde tempererede regnskovsområder fyldt med brusende floder, rislende vandløb og utallige gletsjere. Dette er Westland National Park, hvor du finder dagens endelige mål; Franz Josef. Gletsjeren stammer fra ismassiver i de nærliggende bjerge og går hele vejen ned i regnskoven. Overnatning i Franz Josef.

Dag 13: Queenstown

Der er kun cirka 100 km fra Wanaka til Queenstown, men ruten fører over New Zealands officielt højeste farbare pas. Så du har en smuk tur foran dig. Området er et populært skisportssted i vinterhalvåret, men naturelskere kommer her hele året for at nyde de storslåede omgivelser. Det sidste stykke mod Queenstown går forbi frugtplantager og vingårde. Queenstown bugter sig spektakulært ned over skråningerne til Lake Wakatipu, der flankeres af bjergkæden The Remarkables. Lake Wakatipu er helt speciel, idet dens overflade hæver og sænker sig 12 cm hver femte minut. Ifølge maoriernes mytologi ligger en ulykkelig mands hjerte og banker på bunden af søen, fordi han ikke måtte få sin udkårne prinsesse. I dag er byen kendt i hele verden for sine mange adrenalinfyldte aktiviteter, der foregår både til vands, til lands og i luften.

Dag 14: Queenstown

Udbuddet af aktiviteter i Queenstown er astronomisk. Kast dig ud i alverdens actionfyldte eventyr fra bungeejumping til jetski, eller oplev Fiordland National Parks storslåede landskaber på en spektakulær flyvetur over området. Historieinteresserede bør besøge den gamle guldmineby, Arrowtown. Guld blev fundet her i 1862, og snart var Arrowtown en driftig nybyggerby. I dag er guldet sluppet op, men Arrowtown står tilbage som et velbevaret minde om de tidlige pionerdage. Queenstown i sig selv er også et charmerende bekendskab, og du kan let bruge dagen på bare at shoppe lidt og nyde den smukke udsigt over Lake Wakatipu og bjergene fra en velvalgt solbeskinnet café.

Dag 15-16: Doubtful Sound overnight cruise

Tidligt om morgenen lægger du Queenstown bag dig med kurs mod Pearl Harbour ved Lake Manapouri, hvor du står på en båd, som sejler dig over søen til West Arm i Fiordland National Park. Herfra fortsætter du i bus ad små veje gennem tæt regnskov og over Wilmot Pass mod Deep Cove, der er udgangspunkt for en fantastisk sejltur på afsidesliggende Doubtful Sound. Du kan være heldig at opleve både pelssæler, delfiner og pingviner, mens skibet sejler dig dybere og dybere ind mellem fjordens høje bjergsider. Overnatning ombord skibet inkl. helpension.

Dag 16-17: Queenstown

En enkelt overnatning i Queenstown.

Dag 17-19: Mount Cook

Idag tjekker du ud fra dit hotel i Queenstown og begiver dig til Mount Cook. Bjerget er med sine 3.724 meter New Zealands højeste og byder på fantastiske udsigter og skøn natur.

Udflugt:

Oplev et alpint paradis i Mount Cook National Park. Start tidligt på din vandring til Mount Cook Village, og beundre det fascinerende bjerglandskab rundt om dig. Fra landsbyen, tag til Red Tarns Track, der stiger stejlt fra dalen. Gå forbi smukke alpine bassiner eller tjerne undervejs, måske stop for at tage billeder af det magiske spejllignende landskab. Vandretur ud over Red Tarns Track, trekking op til McNulty's Tarns, som tilbyder panoramaudsigt over de sydlige alper.

Dag 19-20: Christchurch

Du kan vælge at køre direkte til Christchurch eller tage nogle afstikkere undervejs. Christchurch er en meget engelsk by, og det ses blandt andet på mange af bygningerne i centrum og på de britisk klingende gadenavne. De tidlige engelske immigranter medbragte en stor interesse for havekunst og grundlagde allerede i 1863 den botaniske have, der i dag udgør 30 hektar. Den botaniske have er omgivet af den endnu større Hagley Park, så Christchurch lever op til sit tilnavn The Garden City.

Dag 20: Hjemrejse

Bilen afleveres i lufthavnen, og du påbegynder hjemrejsen fra Christchurch.

Dag 21: Ankomst Danmark

Der er ankomst til Danmark.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

panoramaudsigt over Queenstown, New Zealand

Queenstown

panoramaudsigt over Queenstown, New Zealand

Rejser til Queenstown

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra 39.600 kr pr. person


hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra 48.510 kr pr. person


New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra 38.700 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.


New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.


New Zealand - sydøen - routeburn track

Dagstur ad Routeburn Track

Nyd en guidet vandretur ad Routeburn Track, som regnes blandt New Zealands bedste vandreruter.

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Queenstown.


New Zealand - South Island - Canterbury Region - Hanmer Springs - Rafting.jpg

New Zealand er perfekt til aktive oplevelser

Med sine sneklædte bjerge, dybe fjorde, frodige regnskove og dramatiske kyster er New Zealand som skabt til aktive oplevelser. Her er noget…

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

AdobeStock_94431259.jpeg

CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet “Jacundá REDD+” giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år.

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien – 24 dage – 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand – 24 dage = 7,4 ton CO2
USA – 20 dage – 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada – 17 dage – 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika – 12 dage – 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (9)_2

Dagstur til Doubtful Sound

Tidligt om morgenen lægger du Queenstown bag dig med kurs mod Pearl Harbour ved Lake Manapouri. Det er en flot køretur. Først passerer du rullende bakker og frodige enge langs Lake Wakatipu, men gradvist tager den vilde natur over. Vel fremme ved Lake Manapouri står en båd klar til at sejle dig over søen til West Arm i Fiordland National Park. Herfra fortsætter du i bus ad små veje gennem tæt regnskov og over Wilmot Pass mod Deep Cove, der er udgangspunkt for en fantastisk sejltur på afsidesliggende Doubtful Sound.

Fra den moderne katamaran kan du være heldig at se pelssæler, delfiner og pingviner, mens skibet sejler dig dybere og dybere ind mellem fjordens høje bjergsider. En del regn falder på disse kanter, og det giver grobund for et væld af brusende vandfald og en ualmindelig tæt vegetation. På et tidspunkt slukker kaptajnen for motoren, så du kan nyde naturens lyde uden tegn på menneskelig civilisation overhovedet. Efter tre timers minikrydstogt får du atter fast grund under fødderne, og turen går tilbage gennem den vilde natur mod Queenstown, hvor du ankommer midt på aftenen.

Stadsutsikt över Auckland från Mount Eden, Nya Zeeland

Auckland byrundtur og sejltur

Dette er en guidet byrundtur i Auckland, som afsluttes med en sejltur i Auckland havn. Den guidede byrundtur omfatter blandt andet Harbour Bridge, Viaduct Harbour, Queen Street, som også er kendt som ’The Golden Mile’, Auckland Domain og Parnell Village. Herefter venter en hyggelig sejltur i Auckland Waitemata Harbour. Auckland kaldes i folkemunde ”City of sails”, så hvad er en bedre afslutning på dagen end at opleve byen fra vandet?

Vand kogende i Champagne Pool - Wai-O-Tapu, New Zealand

Rotorua

Vand kogende i Champagne Pool - Wai-O-Tapu, New Zealand

Rejser til Rotorua

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra 39.600 kr pr. person


hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra 48.510 kr pr. person


New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra 38.700 kr pr. person


New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra 43.110 kr pr. person

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Rotorua.


New Zealand - South Island - Canterbury Region - Hanmer Springs - Rafting.jpg

New Zealand er perfekt til aktive oplevelser

Med sine sneklædte bjerge, dybe fjorde, frodige regnskove og dramatiske kyster er New Zealand som skabt til aktive oplevelser. Her er noget…

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Til fest hos maorierne

Der er garanti for en mindeværdig aften, når maorierne inviterer til fest. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til maori-landsbyen Tamaki, der ligger smukt omgivet af gamle tawa-træer. Undervejs vil din guide fortælle om maoriernes ankomst til New Zealand i store kanoer i det 13. århundrede samt protokollen for besøg i maoriernes helligdomme. Vel fremme i landsbyen bliver du modtaget med en traditionel velkomstceremoni, hvorefter du får mulighed for at opleve livet i en maori-landsby, der er indrettet som en typisk maori-landsby fra perioden inden europæernes ankomst. Du besøger naturligvis også helligdommen i hjertet af landsbyen, inden aftenen byder på maorikoncert med iøjnefaldende danse og melodiske sange. Aftenen fortsætter med en storslået hangi-middag, som er et traditionelt festmåltid tilberedt på traditionel vis af den termiske varme i undergrunden, samt traditionelle sange og taler, inden du bliver kørt tilbage til hotellet omkring kl. 22:00.

Nok har arrangementet kommercielt præg. Men Tamaki-gruppen formår at videregive en del af deres kultur på en stolt og værdig måde, der giver en god indsigt i New Zealands oprindelige maori-kultur.

Kort

Priseksempel

21 dage fra 40.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 40.500 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca. 5.000 - 10.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse Danmark – New Zealand tur/retur
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavnen til hotell
 • 2 overnatninger på Sky City Hotel i Auckland
 • 3 ½ times byrundtur i Auckland med guide
 • Billeje inkl. fri kilometer, GPS og lovpligtig udvidet ansvarsforsikring
 • 2 overnatninger på Pauanui Pines Motor Lodge i Coromandel inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Robertson House B&B i Rotorua inkl. morgenmad
 • Halvdagsudflugt i Rotorua, ”Geothermal Wonderland”, inkl. guide og transport
 • Indenrigsfly Rotorua - Nelson
 • 2 overnatninger på Grand Mercure Monaco Hotel i Nelson inkl. morgenmad
 • Heldagsudflugt, ”Best of Abel Tasman”, inkl. guide
 • 1 overnatning på Beachfront Hotel i Hokitika inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Holly Homestead B&B i Franz Josef inkl. morgenmad
 • Formiddagsudflugt, ”Glacier Valley Walk”, med guide i Franz Josef
 • 2 overnatninger på Browns Boutique Hotel i Queenstown inkl. morgenmad
 • Halvdagsudflugt, ”Queenstown Highlights”, inkl. guide (3 ½ time)
 • 2-dages tur med overnatning på Doubtful Sound inkl. transport, guidning, forplejning og udflugter
 • 1 overnatning på Browns Boutique Hotel i Queenstown inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på The Hermitage Hotel i Mt Cook inkl. morgenmad
 • Halvdagsudflugt, “McNulty's Tarns Trekking Tour”, inkl. guide og drikkevarer (kræver god fysisk form)
 • 1 overnatning på Crowne Plaza i Christchurch inkl. morgenmad
 • Privat transport fra hotellet til lufthavnen
 • Fuld klimakompensation
 • MyPlanets Concierge service, tilgængelig 24 timer i døgnet på rejsen
Tilkøb til rejsen
 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Vinoplevelser i Marlborough

Tag på en vintur i Marlborough og smag lokalt produceret New Zealand vin.

New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Sporvognsmiddag i Christchurch

Nyd en velsmagende 4-retters middag i en rullende restaurant i det centrale Christchurch.

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

Oplev smuk natur og fantastiske vine på denne vintur til Waiheke Island fra Auckland.

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens skønne vinland.

New Zealand - South Island - Natur - Hiking_0.jpg

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Vandretur i verdensklasse gennem Mount Aspiring National Park til Rob Roy-gletsjeren.

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine gennem Southern Alps

Tag på en af verdens smukkeste togstrækninger med TranzAlpine, som kører tværs over New Zealands Sydø.

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Til fest hos maorierne

Tag til fest hos maorierne ved Rotorua, og oplev New Zealands oprindelige kultur i fuldt flor.

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Svøm med delfiner ved Kaikoura

Få en helt unik oplevelse, og svøm med New Zealands delfiner.

New Zealand - delfin.jpg

Svøm med delfiner i New Zealand

På denne tur får du muligheden for at svømme med New Zealands legesyge delfiner.
 

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Sejltur ved Auckland

Oplev Auckland fra søsiden, og nyd udsigten over bugten og de mange sejlbåde.

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Sejltur til Hole in the Rock

Med en katamaran besøger du den spektakulære klippeformation Hole in the Rock.

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

Rotorua area

Nordøens vulkaner og regnskov

Oplev Nordøens forunderlige natur med kratersøer, klipper og fortryllende regnskov på denne heldagstur.

New Zealand - sydøen - Mount Aspiring National Park_0.jpeg

Mount Aspiring National Park

På denne halvdagstur oplever du Sydøens storslåede natur fra et fly, til fods og om bord på en jetbåd.

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med fly

Flyv over bjergene til Milford Sound, hvor en fantastisk 2 timers sejltur på fjorden venter.

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Med helikopter op på Fox Glacier

Kom på helikoptertur over Fox Glacier i New Zealand, hvor du samtidig kan nyde en gletsjervandretur på toppen.

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I fodsporene på Ringenes Herre

Tag med på en storslået ekspedition til nogle af de mest kendte filmlokationer fra trilogien om Ringenes Herre.
 

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikopter til Franz Josef-gletsjeren

Flyv i helikopter til Franz Josef-gletsjeren, som er et imponerende syn midt i den grønne regnskov.

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besøg hobbit-samfundet "The Shire", som du nok kender fra filmene The Hobbit og Ringenes Herre.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: I fodsporene på Ringenes Herre

Roadtrip: I fodsporene på Ringenes Herre

 • Besøg universet bag Hobbitten og Ringenes Herre
 • Oplev New Zealands geotermiske vidundere
 • Udforsk New Zealands smukke natur

17 dage fra 40.950 kr pr. person

Roadtrip Fra Sydøen til Nordøen

Roadtrip: Fra Sydøen til Nordøen

 • Udforsk Sydøens gletsjere, fjorde og bjerge
 • Oplev dyreliv og maori-kultur på Nordøen
 • Gå på opdagelse i hobbitternes verden

18 dage fra 40.050 kr pr. person

New Zealand og Cookøerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra 44.910 kr pr. person

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra 39.600 kr pr. person

hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra 48.510 kr pr. person

Fra nord til syd i camper

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra 39.510 kr pr. person

New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra 38.700 kr pr. person

Roadtrip: New Zealands højdepunkter

Roadtrip: New Zealands højdepunkter

 • En kort rejse med det hele
 • Al planlægning klaret hjemmefra
 • Nyd seværdighederne i egen bil

21 dage fra 40.500 kr pr. person

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra 43.110 kr pr. person

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

New Zealand i bil og camper

 • Rejs i både bil og camper
 • Lækre vinture undervejs
 • Gejsere, gletsjere og strande

23 dage fra 37.440 kr pr. person