70125011 Få et tilbud
Roadtrip Fra Sydøen til Nordøen

Roadtrip: Fra Sydøen til Nordøen

Oplev New Zealands unikke natur på dette skræddersyede roadtrip. Start i pulserende Christchurch, og udforsk gletsjere, fjorde og høje bjerge på Sydøen – og kør videre til den solrige Nordø for dyreliv, maori-kultur, afslapning og vine i verdensklasse!

 Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

18 dage fra 40.050 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Roadtrip: Fra Sydøen til Nordøen

Roadtrip: Fra Sydøen til Nordøen. New Zealands fantastiske natur er centrum på dette skræddersyede roadtrip, der bringer dig fra Sydøens vilde naturscenarier til den solrige Nordø, som emmer af kultur, historie og afslappet atmosfære. Du ankommer til den livlige by, Christchurch, der på den ene side er præget af den engelske kulturarv, men samtidig er ved at flyde over med innovativ og nyskabende arkitektur.

Snedækkede bjerge og regnskove

I Greymouth vil du opleve snedækkede bjerge, regnskove, strande og floder, mens du ved Franz Josef Glacier oplever skjulte vandfald, går på høje hængebroer og besøger tunneller med selvlysende orme. Det er en skattekiste af naturlige vidundere, som du kan udforske på vandreture, i kajak eller på en rundflyvning. Queenstown er der, hvor de virkelig eventyrlystne søger hen, og mødes i områdets dramatiske landskaber, der er omkranset af de mest naturskønne søer, næsten fløjlsagtige bjerge og alle de smukke dale i Southern Alps.

Southern Alps

Her er altid masser af aktiviteter langs bredden af Lake Wakatipu og Coronet Peaks skråninger – uanset årstid. Du skal også opleve den maleriske by, Mount Cook, med det dramatiske, alpine landskab, der er velsignet med spektakulære gletsjersøer, floder, enge og dale. Her kan du tage med på en rundflyvning, hvor det lille fly lander direkte på gletsjeren. Kaikōura er beliggende på en halvø, midt mellem den snedækkede Kaikōura-bjergkæde og Stillehavet. I den drømmeagtige kystby kan du nyde et skønt møde med det vilde dyreliv, og ikke mindst smage på områdets mange delikatesser med blandt andet skaldyr.

God mad & maorikultur

Omkring hovedstaden Wellington kan du udforske de skovklædte bjergskråninger, de smukke bugter og de gyldne sandstrande, hvor der er masser af muligheder for spændende vandsportseventyr og fritidsaktiviteter. Det er også landets centrum for filmproduktion, så Wellington byder på eksklusive ture bag kulisserne og studiebesøg. I Napier skal du bo på et skønt boutiquehotel i den kulturelle bymidte, der er et optimalt udgangspunkt for at opleve byen, der emmer af den ikoniske stil, Art Deco. men hvor du også har en fin udsigt over Stillehavet. Her finder du også nogle af New Zealands bedste spisesteder med regionale retter. I Rotorua stifter du nærmere bekendtskab med māori-kulturen, og er blandt andet med til den traditionelle hāngi-fest. Du kan også nyde en gåtur omkring Lake Tikitapu eller tage en endnu længere vandretur til Rainbow Mountains.

Auckland

Dit roadtrip afrundes i New Zealands største by, Auckland, der ligger på en vulkansk landtange mellem Haurakibugten og det Tasmanske Hav. Byens midte rummer hippe kvarterer, moderne kunst og store gourmetoplevelser, der henrykker enhver besøgende.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Oplev New Zealands unikke natur på dette skræddersyede roadtrip. Start i pulserende Christchurch, og udforsk gletsjere, fjorde og høje bjerge på Sydøen – og kør videre til den solrige Nordø for dyreliv, maori-kultur, afslapning og vine i verdensklasse!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til New Zealand og Christchurch.

Dag 3-4: Christchurch

Efter ankomsten til Christchurch bliver du mødt af vores lokale repræsentant, der har arrangeret den private transport til The Classic Villa. Det historiske hotel ligger i en fredelig gade i hjertet af Christchurch historiske bymidte med kort afstand til de mange attraktioner i byen. Her skal du bo en enkelt nat.

Den livlige by, Christchurch, er præget af en righoldig, engelsk kulturarv. Den er beliggende på østkysten af New Zealands Sydø, og omgives af Waimakariri-floden og Pegasus-bugten. Med en innovativ og nyskabende arkitektur, kunstinstallationer som ”185 Chairs” (til minde om de 185 ofre for jordskælvet i 2011) og street art i international klasse, er Christchurch i gang med en ekstraordinær byfornyelse. Og du kan udforske Quake City, et sted, der viser eftervirkningerne af Canterburys seneste jordskælv, og māori-gallerier, der rummer de smukke, traditionelle pounamu-smykker, som er udskåret i grøn sten. Her er også International Antarctic Center, fyldt med interaktive og lærerige udstillinger. Hagley Park og Christchurch Botanic Gardens er dejlige grønne områder i byen. Du må heller ikke gå glip af ”hop-on-hop-off”-sporvognen, som er en hyggelig tur, hvor byens højdepunkter bliver besøgt. En mere afslappet oplevelse er en sejltur på Avon River, hvor du passerer gennem hjertet af Christchurch. Du kan læne dig tilbage og slappe af, mens du nyder den fantastiske udsigt til Canterbury Plains, Banks Peninsula og Southern Alps i horisonten.

 

Dag 4-5: Greymouth

Efter overnatningen i Christchurch, bliver du afhentet på hotellet og har en privat transport til byens centrale togstation. Her stiger du ombord på toget, Tranz Alpine Train, der afgår kl. 08:15 og ankommer til Greymouth kl. 13:05. Her finder du selv vej til centrum, hvor du skal afhente din udlejningsbil. Derefter kører du til hotellet, Kingsgate Greymouth Hotel, der ligeledes ligger i centrum, og hvor du har en enkelt overnatning.

Strækningen med Greymouth, Punakaiki og Westport, der ligger langs Sydøens vestkyst, er et overflødighedshorn af naturressourcer. Her kan du udforske regionens forskellige, geografiske områder, der strækker sig fra snedækkede bjerge, regnskove, strande og floder, til imponerende kalkstenformationer. Besøg også Paparua National Park, der ligger nær Punakaiki og se de berømte pandekageklipper med de snoede gangbroer og de gejserlignende klippehuller, hvor vandet blæses ud med stor kraft. Greymouth er den største by på vestkysten, og den har en fortryllende udsigt over Southern Alps. Her finder du også Monteith's Brewery, som er et af New Zealands ældste bryggerier, og Shantytown, der er den genskabte guldmineby fra 1900-tallet. Blandt de andre interessante steder i Westport er kulmuseet, Hawk's Crag-kløften og Lake Rochfort.

Dag 5-6: Franz Josef Glacier

I dag har du første strækning på egen hånd i din udlejningsbil, når du kører fra Greymouth til Franz Josef Glacier. Det tager to til tre timer. Du skal bo på Holly Homestead B&B, der er et privathjem fra 1920’erne, som er ombygget til en charmerende indkvartering.

Herfra kan du udforske selve Franz Josef (også kendt som Waiau), der er et lille byområde, beliggende langs Waiho-floden. Det er din adgang til den majestætiske Franz Josef-gletsjer. Omgivet af tætte regnskove, skjulte vandfald, hængebroer og tunneler med selvlysende orme, er Franz Josef en skattekiste af naturlige vidundere, hvilket gør det til et ideelt udgangspunkt for at nyde mange udendørs aktiviteter. Områdets fantastiske skønhed kan nydes på mange forskellige måder: naturskønne rundflyvninger, heli-vandreture hen over vestkystens gletsjere, kajakture på Mapourika-søen, gletsjerdalsvandringer og meget mere. Slap af ved de naturlige, varme kilder, der findes rundt omkring i regionen. Dyreelskere vil sætte pris på et besøg på West Coast Wildlife Center, der kan prale af deres indsats for at bevare rowien og Haast-tokoekaen, der er to af de mest truede kiwiarter i verden.

Dag 6-8: Queenstown

Dagens køretur tager fem timer, og bringer dig fra Franz Josef til Queenstown. Du skal bo to nætter på Heartland Hotel Queenstown, der er et alpint hotel i schweizisk stil, tæt på centrum af byen.

Queenstown er stedet, hvor de eventyrlystne søger hen, når de skal have et skud adrenalin. Regionens dramatiske landskaber er omkranset af de naturskønne søer, fløjlsagtige bjerge og smukke dale i Southern Alps. Uanset om det er sommer eller vinter er der altid masser af aktiviteter langs bredden af Lake Wakatipu og Coronet Peaks skråninger. Det er uden tvivl verdens hovedstad for bungyjump og faldskærmsudspring, så spænd selerne og gør dig klar til at springe ud fra broer, fly og bakketoppe. Fjorden Milford Sound er hjemsted for de sjældne sorte koraller, sælkolonier, pingviner og delfiner, og Mitre Peak ligger ikke så langt herfra. Du kan sejle i kajak langs Lake Wakatipu, campere på Routeburn Track, springe på en jet boat-tur ned ad floderne Shotover og Dart, eller stå på ski ned ad Coronet Peak og The Remarkables. Alle sammen er de nogle af byens mest populære aktiviteter. Queenstown er også et perfekt udgangspunkt for at udforske Sydøens øvrige, eventyrlige steder, de charmerende vinmarker og de gamle minegraversamfund omkring Wanaka, Glenorchy og Arrowtown.

 

Udflugter:

Oplev Milford Sounds natur 

Du bliver betaget af den naturlige skønhed i Milford Sound-området på denne bus- og bådtur. Der er afgang fra Queenstown i en komfortable bus med glastag, og I kører langs Lake Wakatipus bredder for at nå frem til de sydlige landbrugsområder ved Lake Te Anau. Der er mulighed for at strække benene, når der er pause og en kop morgente, inden turen går videre til Fiordland National Park. På vejen skal du udnytte muligheden for at tage nogle fantastiske, panoramiske billeder langs Milford Road. Og nyd den fantastiske udsigt, når I kører gennem Homer-tunnelen i South Alps, der er hugget ind igennem det solide bjergmassiv. Stig derefter ombord på båden i Milford, hvor du nu i stedet har den fantastiske udsigt over den spektakulære bjergkæde fra vandsiden. I sejler langs de skovklædte klipper, hvor vandet fra de majestætiske vandfald falder hundreder af meter ned i fjorden. Hold også øje med sæler, pingviner og delfiner, der boltrer sig i den rolige fjord. Efter de mange indtryk, er det tid til at nyde en lækker picnicfrokost, når båden sejler forbi det storslåede landskab på vej tilbage. 

Heldagstur (gruppe) på 12 timer. Madboks er inkluderet. Let fysisk krævende.

Dag 8-9: Mount Cook

Køreturen mellem Queenstown og Mount Cook tager cirka fire timer. Du skal bo en enkelt nat på Mt Cook Lodge and Motels, der ligger i det betagende smukke Aoraki Mount Cook National Park, der er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Du skal opleve den maleriske by, Mount Cook, ved foden af Aoraki Mount Cook, der er New Zealands højeste bjerg. Det dramatiske, alpine landskab er velsignet med spektakulære gletsjersøer, floder, enge og dale, der indbyder til rideture på hesteryg, jollesejlads, fisketure, ture i firehjulstrækker og de mest naturskønne rundflyvninger, hvor det lille fly lander på gletsjeren. De utallige vandrestier, fra Hooker Valley-stien til Tasman Valley-udsigtspunktet, og turen videre op til Mueller Hut, er en lækkerbisken for både nybegyndere og for de mest erfarne bjergbestigere. Fra den naturskønne State Highway 80, er der en utrolig bjergudsigt til de majestætiske, snedækkede Southern Alps. The Sir Edmund Hillary Alpine Center giver et godt indtryk af områdets fortid, mens den historiske Old Mountaineers Lodge byder på lokalt dyrkede, organiske produkter fra ikke-konventionelle jordbrug. Fra Aoraki International Dark Sky Reserve er der desuden helt vidunderlige muligheder for stjernekiggeri ved Mount Cook.

Dag 9-10: Christchurch

I dag går turen tilbage til Christchurch. Det tager små fire timer at køre fra Mount Cook. Her skal du igen bo på det moderne The Quality Hotel Elms.

Dag 10-11: Kaikōura

Køreturen fra Christchurch til Kaikōura tager cirka tre timer. Du har en enkelt overnatning på Lobster Inn Motor Lodge Kaikoura, der er en hyggelig, familieejet lodge. Med en central beliggenhed, er det et ideelt udgangspunkt for at udforske Kaikouras mange attraktioner.

Beliggende på en halvø, midt mellem den snedækkede Kaikōura-bjergkæde og Stillehavet, kan du i den drømmeagtige kystby nyde det skønne møde med det vilde dyreliv og ikke mindst smage på områdets skaldyrsdelikatesser. Kaikōura Peninsula Walkway, der er fyldt med hvalfangststeder og historiske ”pā’s” (māori forsvarsværker), byder på mange forskellige, helt fantastiske udsigter fra klippetoppene. Kom tæt på hvaler, pelssæler og delfiner i farvandet ud for kysten, eller deltag i fuglekiggerture og fåreklipningsshows. Det topmoderne Kaikōura Museum giver et indblik i regionens mangfoldige kultur, og er et center for arrangementer og udstillinger. I byens udkant finder du Lavender Farm, hvor der dyrkes mere end 50 forskellige sorter af lavendel. Du kan også opleve regionens pionerhistorie inden for hvalfangst i det lyserøde Fyffe House, der er Kaikōuras ældste bygning.

Dag 11-13: Wellington

Dagen starter med en køretur på et par timer til Picton, hvor du skal nå færgen, Interislander Ferry, til Nordøen og hovedstaden Wellington. Her skal du bo de to næste nætter på det moderne Travelodge Hotel Wellington, der er praktisk beliggende i hjertet af byen, kun en meget kort gåtur fra havnefronten.

Oplev den kosmopolitiske havneby, der emmer af kunst, kultur, underholdning og naturvidundere. Wellington er også hjemsted for det beskyttede Matiu/Somes Island-reservat og Zealandia Ecosanctuary, der bevarer sjælden, oprindelig flora og fauna, blandt andet krybdyret tuataraen, også kendt som broøglen. Udforsk byens skovklædte bjergskråninger, de smukke bugter og de gyldne sandstrande, hvor der er mulighed for spændende vandsportseventyr og fritidsaktiviteter. Som landets centrum for filmproduktion byder Wellington på eksklusive ture bag kulisserne, teatershows, workshops, studiebesøg og visning af gamle klassikere i restaurerede biografer. Kaffebrygning og produktionen af specialøl i verdensklasse dominerer madkulturen på bohememarkederne, i gaderne med gourmetrestauranterne og kvartererne ved havnefronten. En række interaktive udstillinger og museer præsenterer moderne maori- og pasifika-kunst. Du kan også tage en tur op med Wellingtons historiske svævebane til Kelburn og slentre ned ad Mount Victoria Lookout Walkway, hvor du har en fantastisk panoramaudsigt over byen.

Dag 13-14: Napier

Dit roadtrips første strækning på Nordøen går fra Wellington to Napier, hvilket tager dig cirka fire timer. Du skal bo en enkelt nat i Napier på Art Deco Masonic Hotel, der både er et vartegn og et fint boutiquehotel i den kulturelle bymidte, men hvor du også har en fin udsigt over Stillehavet.

Napier er en fredelig kystby ved Hawke's Bay på New Zealands Nordø, der er kendt for den omfattende genopbygning efter et ødelæggende jordskælv i 1930'erne. Det gennemgående design og arkitekturen i Napier er i den ikoniske stil, Art Deco, der var på mode i de år, hvor genopbygningen stod på. Nyd de smagsindtryk, der bydes på, på nogle af New Zealands bedste spisesteder med regionale retter, og på vingårdene, især omkring Cape Kidnappers, som også er en eftertragtet destination for golfspillere. National Aquarium of New Zealand er med de maritime udstillinger og undervandstunnellen ligeledes et besøg værd, ligesom du skal en tur forbi statuen af māori-jomfruen ved havnefronten.

Udflugter: 

Mad- og vinoplevelse i Napier

Få et førstehåndsindtryk af den proces, der ligger bagved de fine vine, som Hawke's Bay er kendt for, når din vinspecialist forklarer om kunsten at lave vin, lige fra plejen af vinstokkene. Og mød vingårdsejerne og vinavlere, og hør om deres lidenskab og dedikation for produktionen af de prisbelønnede vine. Du kommer også til at prøvesmage nogle af de fremragende vine, hvor du vil opdage de enkelte vines karakteristiske træk i forhold til duft og smag. Hawke's Bays fremragende jordbunds- og klimaforhold er også perfekte til dyrkning af mange andre produkter, såsom grøntsager. Du får indsigt i de teknikker, der bruges til at frembringe disse lækkerier, når du taler med de entusiastiske mennesker, der står bag. 

Halvdagsudflugt (gruppe) fra kl. 09:30. Let fysisk krævende.

Dag 14-16: Roturua

Det er en tretimers køretur, der ligger foran dig, når du i dag kører fra Napier til Rotorua.Du skal bo to nætter på Robertson House (bed & breakfast), der er et charmerende, kolonialt hotel. Huset stod færdigbygget i 1905, og den nu århundrede gamle kulturarvsejendom er omhyggeligt restaureret, så den historiske charme er blevet bevaret.

Rotorua er et paradis for wellness-entusiaster, hvor du kan opleve den geotermiske aktivitet i Kuirau Park, de dampende sprækker i jordoverfladen, de boblende mudderbassiner og de pastelfarvede silikat-terrasser i Wai-O-Tapu-dalen. Byen ligger på Nordøen, og er en livsstilsdestination for dem, der værdsætter udendørseventyr, holistiske rejser og kulturelle oplevelser. Alt sammen takket være de fantastiske landskaber ved den naturlige kratersø. Whakarewarewa er den levende, geotermiske landsby med hundredvis af varme kilder, og ikke mindst den berømte Pōhutu gejser. Her kan du også møde māori-kulturen, blandt andet til den traditionelle hāngi-fest, gennem tā moko-tatoveringskunsten og de lokale kunsthåndværk. Nyd en gåtur omkring Lake Tikitapu, tag en længere vandretur til Rainbow Mountains, spadser på hængebroerne mellem trætoppene, højt over jorden, sus afsted i en zipline, udforsk de fantastiske mountainbikeruter i redwood-skovene eller prøv en sindsoprivende rafting ned ad den brusende Kaituna River. Du kan tage en pause fra alle disse actionprægede aktiviteter, og slappe af i en af byparkerne, tage på bondegårdsbesøg eller opleve et fuglebeskyttelsescenter. To andre muligheder er den historiske landsby Te Wairoa, der blev begravet under et vulkanudbrud i 1886, og Mount Ngongotaha, som byder på den storslåede udsigt over Nordøens Bay of Plenty.

Udflugter: 

Oplev maoriernes kunst og kultur på Te Po 

Lær den oprindelige kunst og håndværket at kende på denne aftentur i Rotorua. Turen starter fra dit hotel tidligt på aftenen, hvor du møder en af Te Puias mest kendte, lokale eksperter. Første stop er på den lokale væve- og udskæringsskoler, hvor du kan se eleverne arbejde under kyndig vejledning af mestervævere og billedskærere. Bagefter kan du besøge nogle af områdets prisbelønnede gallerier og se de udstillede produkter, og få dem forklaret så detaljeret, som du ønsker. Besøget omfatter også Kiwi House, hvor du ser New Zealands berømte, ikke-flyvende fugl helt tæt på. Næste stop på turen er de unikke, naturvidundere i området som gejsere og mudderhuller. Efter en pause i programmet, går turen videre til Te Keketanga-a-Rangi (den himmelske oprindelse), som er et smukt rum, hvor tolv udskårne strukturer rækker mod himlen. Det er her, du virkelig kan opleve maori-kulturen og traditionerne, og lytte til fortællingerne og myterne fra fortiden. Du bydes velkommen i traditionel maori-stil, og oplever typiske ceremonier. Du ”udfordres” af en kriger og betragter en kunstnerisk præstation, en ”kapa haka”. 

Halvdagsudflugt (gruppe) fra 16:30. Transporttid er 30 minutter. 

Besøg filmsettet bag hobitternes verden

Du starter ud fra The Shires Rest Café på denne fascinerende indføring i den magiske filmverden, der er blevet udødeliggjort i blockbusterfilmene, Hobbitten og Ringenes Herre-trilogien. Turen går gennem landskabet, og ud til områdets mange fårefarme, mens du nyder en fantastisk udsigt over Kaimai Ranges, der dannede bagtæppe for nogle af de mest mindeværdige scener i filmserien. Følg din guide i dine yndlingskarakteres fodspor, når du udforsker Hobbit-hullerne, møllen og ”Green Dragon Inn”, og lytter til fortællingen om, hvordan den naturskønne landbrugsjord blev omdannet til ”The Shire”. Husk at tage masser af billeder, mens du tilbringer den mindeværdige tid på stedet. Som turen nærmer sig enden, kan du stoppe op ved kroen og blive opfrisket med nogle af de specialbryggede drikkevarer, der tilbydes her. Følg din guide tilbage til caféen, hvor du finder The Shire Store, og hvor du kan overveje at købe nogle af de udstillede samleobjekter som souvenirs. 

Privat udflugt på 2 timer. Let fysisk krævende.

Dag 16-17: Auckland

Sidste længere stræk på dit roadtrip er i dag, når du kører fra Rotorua til Auckland. Efter tre timer er du fremme ved Auckland City Hotel, hvor du skal bo den sidste nat. Hotellet er en elegant ejendom, bekvemt beliggende i hjertet af Aucklands forretnings- og underholdningsområde, og kun en kort gåtur fra Sky Tower og Queen Streets mange butikker.

Auckland er en oplevelse, og et betagende sted, der byder på rekreative naturoplevelser. Samtidig er det en smeltedigel af kulturer, der er stærkt præget af det oprindelige folk, māorierne. Det er New Zealands største by, beliggende på en vulkansk landtange, der strækker sig mellem Haurakibugten og det Tasmanske Hav. De omkringliggende landskabers natur har vulkanske tinder, frodige skove og sorte sandstrande, mens byens centrale del rummer hippe underholdningskvarterer, moderne kunstscener og store gourmetoplevelser, der kan tilfredsstille enhver besøgende. Er du mere til de vilde oplevelser, og ude efter et adrenalin-kick, skal du tage turen op i det ikoniske Sky Tower, hvor udsigtsplatformen ligger i 220 meters højde. Rugbyfans kan til gengæld blive på jorden og snuppe en All Blacks kamp på landets største stadion, Eden Park. Du kan også bare vælge at slappe af i de dejligt uformelle områder i byen, eller udforske de mange vandrestier i Auckland-regionen, hvor der er utallige og spektakulære udsigtspunkter. De nærliggende øer ligger kun en kort færgetur væk, og er hjemsted for vinmarker, boutiquevingårde, olivenlunde, regnskove og parker.

Dag 17: Afrejse fra New Zealand

Efter morgenmaden kører du den korte tur til Aucklands internationale lufthavn, hvor du afleverer udlejningsbilen. Derefter påbegynder du hjemrejsen mod Danmark.

Dag 18: Ankomst til Danmark

Efter et begivenhedsrigt roadtrip fra Sydøen til Nordøen i New Zealand, ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Kort

Priseksempel

18 dage fra 40.050 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 40.050 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca. 5.000 - 10.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Christchurch og retur fra Auckland
 • Lufthavnsskatter
 • 1 overnatning på The Classic Villa (Deluxe Room) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Kingsgate Greymouth (Standard Room) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Holly Homestead B&B (Standard Room) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Heartland Hotel Queenstown (Standard Room med aircondition) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Mt Cook Lodge and Motels (Motel Studio) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på The Classic Villa (Deluxe Room) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Lobster Inn Motor Lodge (Deluxe Studio) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Travelodge Wellington (Guest Room) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Art Deco Masonic Hotel (Art Deco Studio) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Robertson House B&B (Blue Room) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Auckland City Hotel (Standard Room) inkl. morgenmad
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Premium economy eller Business class
 • Udflugter ikke naevnt i programmet
 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Vinoplevelser i Marlborough

Tag på en vintur i Marlborough og smag lokalt produceret New Zealand vin.

New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Sporvognsmiddag i Christchurch

Nyd en velsmagende 4-retters middag i en rullende restaurant i det centrale Christchurch.

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

Oplev smuk natur og fantastiske vine på denne vintur til Waiheke Island fra Auckland.

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens skønne vinland.

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine gennem Southern Alps

Tag på en af verdens smukkeste togstrækninger med TranzAlpine, som kører tværs over New Zealands Sydø.

New Zealand - South Island - Natur - Hiking_0.jpg

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Vandretur i verdensklasse gennem Mount Aspiring National Park til Rob Roy-gletsjeren.

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Til fest hos maorierne

Tag til fest hos maorierne ved Rotorua, og oplev New Zealands oprindelige kultur i fuldt flor.

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Svøm med delfiner ved Kaikoura

Få en helt unik oplevelse, og svøm med New Zealands delfiner.

New Zealand - delfin.jpg

Svøm med delfiner i New Zealand

På denne tur får du muligheden for at svømme med New Zealands legesyge delfiner.
 

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Sejltur ved Auckland

Oplev Auckland fra søsiden, og nyd udsigten over bugten og de mange sejlbåde.

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Sejltur til Hole in the Rock

Med en katamaran besøger du den spektakulære klippeformation Hole in the Rock.

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

Rotorua area

Nordøens vulkaner og regnskov

Oplev Nordøens forunderlige natur med kratersøer, klipper og fortryllende regnskov på denne heldagstur.

New Zealand - sydøen - Mount Aspiring National Park_0.jpeg

Mount Aspiring National Park

På denne halvdagstur oplever du Sydøens storslåede natur fra et fly, til fods og om bord på en jetbåd.

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med fly

Flyv over bjergene til Milford Sound, hvor en fantastisk 2 timers sejltur på fjorden venter.

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Med helikopter op på Fox Glacier

Kom på helikoptertur over Fox Glacier i New Zealand, hvor du samtidig kan nyde en gletsjervandretur på toppen.

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I fodsporene på Ringenes Herre

Tag med på en storslået ekspedition til nogle af de mest kendte filmlokationer fra trilogien om Ringenes Herre.
 

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikopter til Franz Josef-gletsjeren

Flyv i helikopter til Franz Josef-gletsjeren, som er et imponerende syn midt i den grønne regnskov.

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besøg hobbit-samfundet "The Shire", som du nok kender fra filmene The Hobbit og Ringenes Herre.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: I fodsporene på Ringenes Herre

Roadtrip: I fodsporene på Ringenes Herre

 • Besøg universet bag Hobbitten og Ringenes Herre
 • Oplev New Zealands geotermiske vidundere
 • Udforsk New Zealands smukke natur

17 dage fra 40.950 kr pr. person

Roadtrip Fra Sydøen til Nordøen

Roadtrip: Fra Sydøen til Nordøen

 • Udforsk Sydøens gletsjere, fjorde og bjerge
 • Oplev dyreliv og maori-kultur på Nordøen
 • Gå på opdagelse i hobbitternes verden

18 dage fra 40.050 kr pr. person

New Zealand og Cookøerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra 44.910 kr pr. person

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra 39.600 kr pr. person

hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra 48.510 kr pr. person

Fra nord til syd i camper

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra 39.510 kr pr. person

New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra 38.700 kr pr. person

Roadtrip: New Zealands højdepunkter

Roadtrip: New Zealands højdepunkter

 • En kort rejse med det hele
 • Al planlægning klaret hjemmefra
 • Nyd seværdighederne i egen bil

21 dage fra 40.500 kr pr. person

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra 43.110 kr pr. person

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

New Zealand i bil og camper

 • Rejs i både bil og camper
 • Lækre vinture undervejs
 • Gejsere, gletsjere og strande

23 dage fra 37.440 kr pr. person