70125011 Få et tilbud
Fra nord til syd i camper

Fra nord til syd i camper

Den perfekte New Zealand tur for familien i camper med god tid til at nyde New Zealands smukke natur.

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

26 dage fra 39.510 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Fra nord til syd i camper

Fra nord til syd i camper. New Zealand er oplagt til kør-selv-ferie. Vælger du en camper, får du den ultimative frihed, og for især familier er det en ideel måde at holde ferie på. Det kræver ikke erfaringer som campist, blot lysten til at opleve. Forslaget her inkluderer både Nordøen og Sydøen og viser, hvad man kan nå i løbet af 26 dage. Ikke mange steder i verden er det så nemt at holde ferie i en autocamper som i New Zealand. Kiwierne (indbyggerne) i New Zealand har mange forskellige udtryk for det vi kalder en autocamper. De kalder dem både camper, campervan, vancamper og motorhome.

Selvom der i New Zealand ikke længere er allemandsret, så er der selv efter der er kommet begrænsninger til utroligt mange muligheder for at campere i smuk natur og på stille steder. Eneste forudsætning er at du rejser i en ”self-contained” autocamper, hvor du har toilet og at autocamperen er udstyret med spildevandstanke.

Markedets bedste camper

Du kører i en Maui-camper, som er en af markedets bedste campere. Her er kælet for detajlen og tænkt over de små ting, som gør camperen til en fornøjelse af opholde sig i – og det er dejligt, eftersom det er dit hjem de næste mange uger!

En ferie i autocamper i New Zealand giver

 • Naturoplevelser i særklasse. Du kan komme helt tæt på naturen og bo i selve nationalparkerne og andre naturparker eller prøve “fri camping”
 • Fantastisk campingliv. New Zealands  campingpladser er rigelige. Du kan vælge mellem alt fra de helt simple naturcampingpladser til fuldt udstyrrede luksus-resorts og en masse campingpladser indimellem
 • Frihed til at improvisere undervejs – især hvis du rejser uden for højsæsonen
 • Masser af mulighed for samvær. I en autocamper oplever I det hele sammen

Kontakt vores eksperter for et uforpligtende tilbud på rejsen til New Zealand.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Den perfekte New Zealand tur for familien i camper med god tid til at nyde New Zealands smukke natur.

Dag 1-2: Til New Zealand via Asien

Dag 1: Afrejse fra Danmark mod Østen

Dag 2: Rejsen går via Asien, hvor du skifter fly og fortsætter det sidste stykke mod New Zealand. Hele flyturen tager som regel lidt over et døgn. Men hvorfor ikke bryde rejsen op med et par dage i storbyerne Bangkok, Singapore eller Hong Kong? Her venter masser af eksotiske oplevelser og - ikke mindst - shopping i verdensklasse.

Dag 3: Ankomst i Auckland

Velkommen til New Zealands største by. En pulserende og kosmopolitisk storby, der samtidig er overskuelig og nem at finde rundt i.

Dag 4: Auckland

Auckland bliver også kaldt for "City of Sails", for det er den storby i verden, hvor flest indbyggere har deres egen båd. Du kan selv få oplevelsen af saltvand, skumsprøjt og sus i håret, når du sejler ud af havnen om bord på "Pride of Auckland". Der er mulighed for selv at stå ved roret og styre under Auckland Harbour Bridge, eller du kan slappe af og lytte til skipperens sejlerhistorier.

Dag 5-6: Bay of Islands

Camperen afhentes, og efter en grundig instruktion kan du sætte dig bag rattet, og der vil ikke gå lang tid, før du er fortrolig med både venstrekørsel og en lidt større bil. Turen går til Bay of Islands - et af New Zealands smukkeste områder med lange hvide sandstrande og grønne øer i et himmelblåt hav, og selvsagt er her mange forskellige campingpladser at vælge imellem. Vælger du en campingplads i nærheden af Paihia, er det nemt, hvis du vil med på en fisketur eller en sejltur til Hole in the Rock, da de fleste ture udgår fra denne by. Vælger du at bo længere nordpå, er du tættere på den imponerende 90 Mile Beach og Cape Reinga, der går for at være New Zealands nordligste punkt.

Dag 7-8: Coromandel Peninsula

Fra Bay of Islands anbefaler vi, at du kører langs vestkysten, for på den måde kommer du igennem Waipoua Forest, som dækker mere end 2.600 ha med de kæmpemæssige kauri-træer. Det største træ i Waipoua er "Tane Mahuta", som er 51 m højt og 14 m i omkreds, og de første grene kommer først 12 m oppe! Kør videre til Coromandel Peninsula, hvor der også er rigtig mange gode campingpladser at vælge imellem. Vælger du en campingplads på halvøens østkyst, er du tæt på f.eks. Hot Water Beach, hvor de varme kilder findes lige under sandet og klippeformationen Cathedral Cove. Det er også på halvøens østkyst, man finder Cooks Bay, hvor Captain Cook i 1769 lod det engelske flag gå til tops for at gøre krav på landet. Ud over det historiske aspekt er det en helt vidunderlig strand.

Dag 9: Rotorua

Stærke naturkræfter gemmer sig under New Zealands fredelige overflade, og det vil du opleve i dag, hvor der køres til Rotorua, der ligger i et område med stor termisk aktivitet. Besøg f.eks. Whakarewarewa Thermal Valley, der ligger i udkanten af byen. Her springer gejseren Pohutu, og der er et helt nyt besøgscenter, der giver indsigt i maorikulturen.

Dag 10-11: Napier

Dag 10: Der ligger flere termiske områder på dagens rute bl.a. Waimangu Volcanic Valley og Wai-o-Tapu. I Taupo må du ikke gå glip af Huka Falls, der ligger i nærheden af New Zealands største sø, Lake Taupo. En stor del af strækningen til Napier går igennem en natur, hvor civilisationen ikke har sat ret mange andre spor end den vej, du kører på.

Dag 11: Napier er først og fremmest kendt for sin bykerne med de mange bygninger i art déco-stil. Det er en god ide at tage med på en guidet bytur og høre om jordskælvet i 1931, der lagde byen i ruiner, og som er baggrunden for den store koncentration af art déco-bygninger. På en guidet tur kommer man også ind i forskellige bygninger og ser, hvordan de karakteristiske art déco-dekorationer og detaljer kommer til udfoldelse inden for murene. Området omkring Napier og Hastings hører til et af de varmeste og mest solrige i New Zealand. Der har været dyrket vin her siden 1850'erne, og på grund af den meget varierede jordbund er forholdene ideelle for mange forskellige druetyper. Ved Cape Kidnappers sydøst for Napier ligger der en sulekoloni. Det er en af verdens største sulekolonier på land, og man regner med, at den tæller omkring 20.000 suler. Er du her mellem september og april, kan vi anbefale en guidet tur (4WD), hvor du oplever fuglene styrtdykke fra de stejle skrænter.

Du skal vide...
det er muligt at komme med på en guidet vintur, som inkluderer besøg på både små familieejede vingårde og store vingårde med en international tilgang.

Dag 12: Wellington

Vi anbefaler, at du denne dag kører direkte til Wellington, så der er tid til at besøge New Zealands nationalmuseum Te Papa Tongarewa, som bestemt ikke er noget traditionelt museum. Avanceret computerteknologi og alle tænkelige audiovisuelle midler sørger for, at det bliver et museumsbesøg, du ikke lige glemmer.

Dag 13: Nelson

Du tager afsked med Nordøen og tager med færgen til Picton på Sydøen - færgeturen er i øvrigt en stor naturoplevelse. Fra Picton snor vejen sig gennem regnskoven og bjergene, og der er mange steder undervejs, hvor du kan stoppe og følge en afmærket vandrerute, f.eks. ved Pelorus Bridge. Også i Nelson-området er der adskillige campingpladser med naturskøn beliggenhed.

Dag 14: Hokitika

Fra Nelson køres der sydpå til Murchison, videre gennem det dramatiske landskab ved Buller Gorge og til Sydøens vestkyst. Tag evt. en afstikker til sælkolonien ved Cape Foulwind, inden der fortsættes langs kysten til klippeformationerne Pancake Rocks og videre til Hokitika.

Dag 15: Fox/Franz Josef Glacier

Fortsæt langs kysten til Westland National Park. Her er gletsjerne Franz Josef og Fox attraktionen, da de to gletsjere kommer helt ned til den tempererede regnskov få kilometer fra kysten. Vil du opleve en af gletsjerne på allernærmeste hold, kan vi anbefale en gletsjervandring i selskab med en lokalkendt guide eller en flyvetur, hvor du lander på gletsjeren.

Du er nu kommet til et område i New Zealand, hvor der er færre campingpladser at vælge imellem, og i højsæsonen er det derfor en god ide at bestille plads i forvejen.

Dag 16-18: Queenstown

Turen går via Haast Pass til Wanaka og videre til Queenstown. Byen er New Zealands actionby nummer ét med et hav af aktivitetsmuligheder. Queenstown er basen i et par dage, så der er rig lejlighed til at nyde naturen på en cykel- vandre- eller ridetur eller måske på mountainbike. Drømmer du om at prøve bungy jump, er det også her, du kan få den drøm opfyldt.

Dag 19-20: Fiordland National Park

Fra Queenstown køres der sydpå til Te Anau, der ligger ved Fiordland National Park. Nationalparken er både stor og storslået og uden tvivl et af de flotteste naturområder i New Zealand. De 8.000 mm regn, der falder her om året, gør sin virkning. Ud af bjergsiderne vælter en sand frodighed af mos, bregner og gigantiske træer. Bjergtinderne rækker mod himlen, og vandfald sender kaskader af vand ud over de lodrette bjergsider. Dette natursceneri kan faktisk kun opleves på en sejltur på enten Milford Sound eller Doubtful Sound - husk at bestille, inden du rejser hjemmefra.

Dag 21-22: Dunedin

Dag 21: Dagens rute går tværs over det sydlige af Sydøen til Dunedin, der i 1848 blev grundlagt af skotske immigranter. I 1860'erne blev der fundet guld i området, og en overgang var byen den rigeste i New Zealand. I dag kan det ses på de monumentale palæer og bygninger.

Dag 22: Otago-halvøen øst for Dunedin er et paradis for ornitologer og naturelskere. Yderst på halvøen ved Taiaroa Head ligger der en albatroskoloni, hvor man kan opleve den kæmpemæssige fugl, der har et vingefang på tre meter. Du kan også møde den sjældne guløjede pingvin, som har været i fare for at uddø. Yellow Eyed Penguin Conservation Reserve opstod på lokalt initiativ, og stedet har udviklet sig til en turistattraktion og en forskningsinstitution. Et net af overdækkede og kamuflerede gange gennemskærer området, og på den måde kommer man helt tæt på pingvinerne, der er meget sky.

Du skal vide...
Du kan opleve både albatroskolonien og pingvinreservatet på en heldagstur fra Dunedin.

Dag 23-24: Christchurch

Du kan vælge at køre direkte til Christchurch eller tage nogle afstikkere undervejs. Christchurch er en meget engelsk by, og det afspejler sig i høj grad i mange af bygningerne i centrum og i gadenavnene. De tidlige engelske immigranter medbragte en stor interesse for havekunst og grundlagde allerede i 1863 den botaniske have, der i dag udgør 30 ha. Den botaniske have er omgivet af den endnu større Hagley Park, så Christchurch lever op til sit tilnavn - The Garden City.

Dag 25-26: Afrejse mod Danmark

Dag 25: Camperen afleveres i lufthavnen og hjemrejsen påbegyndes.

Dag 26: Der er ankomst til Danmark først på dagen.

Du kan evt. også vælge at flyve via Sydney i Australien og tage nogle dage i en af verdens skønneste storbyer.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

Bjergudsigt over Christchurch, New Zealand

Christchurch

Oplev Christchurchs engelske stemning og smukke haver.

Christchurch er Sydøens største by og hjem for cirka 310.000 indbyggere. Byen beskrives ofte som den mest engelske by uden for England. Bygningerne har et tydeligt engelsk præg, og flere gadenavne er også engelsk inspirerede.

De engelsk immigranter bragte også deres store passion for havekunst med sig til New Zealand, og allerede i 1863 blev den botaniske have grundlagt. Den er omgivet af den endnu større Hagley Park, og flere steder i byen finder du smukke blomsterhaver med pelargonier, georginer og krysantemum. Ikke så underligt at byen går under navnet The Garden City.

Byudsigt over Auckland, Nordøen, New Zealand fra Mount Eden

Auckland

Oplev The City of Sails på din rejse rundt i New Zealand.

Auckland er New Zealands største by og hjem for en fjerdedel af landets befolkning. Den er placeret oven på 63 udslukte vulkaner, og flere af de grønklædte høje omkranser byen. Fra toppen af for eksempel One Tree Hill, Mount Eden og Mount Albert er der en dejlig udsigt over byen og vandet.

Auckland midtby er et interessant sted at slentre rundt. Gaderne Queen Street og Karangahape Road er de bedste indkøbsgader, og det er også på disse kanter, mange etniske befolkningsgrupper fra Stillehavet holder til. Her finder du butikker med alt fra lækre frugter, eksotiske grøntsager til farvestrålende stoffer. Beøsøg også Ponsonby Road, som byder på et hav af shoppingmuligheder samt restauranter og cafeer i massevis. Her kan du desuden finde moderne New Zealandsk brugskunst og interiørbutikker.

City of Sails

Auckland er omgivet af vand, og der er altid mange sejlbåde på bugten ud for byen. Af samme årsag er byen kendt som City of Sails. Tag en tur med en af turbådene, som blandt andet sejler til de omkringliggende ubeboede vulkanøer, hvor du kan gå en tur hen over den størknede lava. Et andet udflugtsmål med båd kunne være bydelen Devonport, hvor du finder små kunstforretninger og victorianske bygninger. Du kan også nyde nogle dage ved stranden eller boltre dig med surfbrættet i de store bølger.

Kort

Priseksempel

26 dage fra 39.510 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 39.510 pr. person ved 2 voksne
(Prisen er med afrejse i oktober måned)

Tillæg i højsæson: ca. 5.000 - 12.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse København - New Zealand t/r
 • Alle flyskatter
 • 2 overnatninger på 4* hotel i Auckland
 • Sejltur i Auckland (inkl. frokost)
 • 3 ugers camperleje 'maui Ultima' inkl.
  - fri km
  - ekstra fører af bilen
  - skatter og fuld forsikring
 • Færgetransport mellem Nordøen og Sydøen
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation
 • MyPlanet Concierge service
Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Business class
 • Opgradering til anden camper
 • Dansk indenrigstilslutning
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Opgradering til Business Class
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Vinoplevelser i Marlborough

Tag på en vintur i Marlborough og smag lokalt produceret New Zealand vin.

New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Sporvognsmiddag i Christchurch

Nyd en velsmagende 4-retters middag i en rullende restaurant i det centrale Christchurch.

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

Oplev smuk natur og fantastiske vine på denne vintur til Waiheke Island fra Auckland.

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens skønne vinland.

New Zealand - South Island - Natur - Hiking_0.jpg

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Vandretur i verdensklasse gennem Mount Aspiring National Park til Rob Roy-gletsjeren.

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine gennem Southern Alps

Tag på en af verdens smukkeste togstrækninger med TranzAlpine, som kører tværs over New Zealands Sydø.

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Til fest hos maorierne

Tag til fest hos maorierne ved Rotorua, og oplev New Zealands oprindelige kultur i fuldt flor.

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Svøm med delfiner ved Kaikoura

Få en helt unik oplevelse, og svøm med New Zealands delfiner.

New Zealand - delfin.jpg

Svøm med delfiner i New Zealand

På denne tur får du muligheden for at svømme med New Zealands legesyge delfiner.
 

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Sejltur ved Auckland

Oplev Auckland fra søsiden, og nyd udsigten over bugten og de mange sejlbåde.

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Sejltur til Hole in the Rock

Med en katamaran besøger du den spektakulære klippeformation Hole in the Rock.

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

Rotorua area

Nordøens vulkaner og regnskov

Oplev Nordøens forunderlige natur med kratersøer, klipper og fortryllende regnskov på denne heldagstur.

New Zealand - sydøen - Mount Aspiring National Park_0.jpeg

Mount Aspiring National Park

På denne halvdagstur oplever du Sydøens storslåede natur fra et fly, til fods og om bord på en jetbåd.

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med fly

Flyv over bjergene til Milford Sound, hvor en fantastisk 2 timers sejltur på fjorden venter.

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Med helikopter op på Fox Glacier

Kom på helikoptertur over Fox Glacier i New Zealand, hvor du samtidig kan nyde en gletsjervandretur på toppen.

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I fodsporene på Ringenes Herre

Tag med på en storslået ekspedition til nogle af de mest kendte filmlokationer fra trilogien om Ringenes Herre.
 

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikopter til Franz Josef-gletsjeren

Flyv i helikopter til Franz Josef-gletsjeren, som er et imponerende syn midt i den grønne regnskov.

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besøg hobbit-samfundet "The Shire", som du nok kender fra filmene The Hobbit og Ringenes Herre.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: I fodsporene på Ringenes Herre

Roadtrip: I fodsporene på Ringenes Herre

 • Besøg universet bag Hobbitten og Ringenes Herre
 • Oplev New Zealands geotermiske vidundere
 • Udforsk New Zealands smukke natur

17 dage fra 40.950 kr pr. person

Roadtrip Fra Sydøen til Nordøen

Roadtrip: Fra Sydøen til Nordøen

 • Udforsk Sydøens gletsjere, fjorde og bjerge
 • Oplev dyreliv og maori-kultur på Nordøen
 • Gå på opdagelse i hobbitternes verden

18 dage fra 40.050 kr pr. person

New Zealand og Cookøerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra 44.910 kr pr. person

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra 39.600 kr pr. person

hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra 48.510 kr pr. person

Fra nord til syd i camper

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra 39.510 kr pr. person

New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra 38.700 kr pr. person

Roadtrip: New Zealands højdepunkter

Roadtrip: New Zealands højdepunkter

 • En kort rejse med det hele
 • Al planlægning klaret hjemmefra
 • Nyd seværdighederne i egen bil

21 dage fra 40.500 kr pr. person

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra 43.110 kr pr. person

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

New Zealand i bil og camper

 • Rejs i både bil og camper
 • Lækre vinture undervejs
 • Gejsere, gletsjere og strande

23 dage fra 37.440 kr pr. person