70125011 Få et tilbud
New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

New Zealand i bil og camper

Udforsk New Zealand i bil og camper omgivet af smuk natur, den venlige lokalbefolkning og ikke mindst gode vine i massevis.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

23 dage fra 37.440 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

New Zealand i bil og camper

Der venter dig en skøn rejse til New Zealand, hvor du kommer til at opleve alt det bedste af både Nordøen og Sydøen.

Nordøen udforsker du i bil

Nordøen udforsker du i bil. Du kan blandt andet se frem til vinoplevelser på Waiheke Island og afslapning ved Coromandel-halvøens smukke strande. Herfra går turen mod Rotoruas gejsere og maori-kultur og videre til Napier i Hawke’s Bay, hvor endnu en skøn vintur venter dig.

Sydøen i camper

Fra Nordøen flyver du til Christchurch på Sydøen, hvor du henter en autocamper, der skal være dit hjem de kommende ti dage. Oplev Sydøens højdepunkter som for eksempel Abel Tasmans små fine bugter, gletsjerne længere mod syd, Fiordlandets imponerende landskaber og Queenstowns mange sjove aktiviteter. Mulighederne er mange, og vi hjælper dig naturligvis gerne med at tilpasse din tur helt efter dine ønsker.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Udforsk New Zealand i bil og camper omgivet af smuk natur, den venlige lokalbefolkning og ikke mindst gode vine i massevis.

Dag 1: Afrejse Danmark

Du forlader Danmark og flyver mod New Zealand med et flyskifte i Asien på vejen.

Dag 2: Ankomst Auckland

Sent i dag ankommer du til Auckland og indlogerer dig på dit centralt beliggende hotel.

Dag 3: Auckland

I dag venter dig en skøn dag på Waiheke Island. Nyd den 40 minutter lange sejltur fra Auckland til øen, hvor tempoet er et helt andet end i Auckland. Desuden er temperaturerne lidt højere, så der dyrkes vin i stor stil. Første stop er Mudbrick Vineyard, hvor de passionerede vinmagere giver en god introduktion til øens vine. Og så får du naturligvis lov at smage på den seneste høst. Dernæst venter en vinsmagning på øens ældste vingård, The Goldie Room. Turens sidste stop er ved vingården Te Whau, som er berømt for sine udsøgte kvalitetsvine. Vingården huser desuden en god restaurant indrettet i en flot arkitekttegnet bygning med en fabelagtig udsigt. Herefter har du resten af dagen på egen hånd. Du kan besøge flere vingårde eller bare nyde øens natur på en vandretur. Eller besøg Ponsonby Road i Auckland, som byder på et hav af butikker samt restauranter og caféer i massevis.

Dag 4: Auckland – Coromandel

Du henter din lejebil i dag og kører mod Coromandel-halvøen. Halvøen er en sand newzealandsk perle, som er kendt for sin vilde og uberørte natur. Kun få veje fører igennem de frodige landskaber, og der er masser at give sig til.

Dag 5: Coromandel

Gør et stop ved Hot Water Beach på halvøens østkyst, hvor de varme kilder findes lige under sandet, og glem ikke den smukke klippeformation Cathedral Cove. Ikke langt derfra ligger også Cooks Bay, hvor Captain Cook i 1769 hejste det engelske flag og gjorde krav på landet. Ud over det historiske aspekt er det en helt vidunderlig strand.

Dag 6: Coromanel – Rotorua

Fra de skønne strande går turen sydpå mod Rotorua, som er rig på både skøn natur og kulturoplevelser. Området er nok mest kendt for den livlige geotermiske aktivitet i området, som sender en karakteristisk lugt af svovl gennem luften. Man vænner sig heldigvis forbavsende hurtigt til den. Mudderet i mudderpølene bobler, det damper op af sprækker i jorden, og områdets mange gejsere sender kaskader af varmt vand mod himlen. Der er rig mulighed for at udforske området på forskellig vis. Du kan blandt andet vandre, køre på mountainbike eller sejle i kano.

Dag 7: Rotorua – Napier

Ruten tager dig videre sydpå til Hawke’s Bay regionen og byen Napier. Hawke’s Bay er kendt for sin vinproduktion. Her bugter vinrankerne sig over de bløde bakker, og rundt om i landskabet ligger små og store vingårde, der tilbyder smagsprøver, god mad og masser af interessant information om deres vine.

Dag 8: Napier

I eftermiddag venter en guidet tur med fokus på vin. Turen tager dig gennem det bakkede grønne landskab. Guiden kender området rigtig godt og vil undervejs fortælle en masse om regionen og de mange gode vine, der produceres her. Første stop er Vidal, hvor der venter smagsprøver på vinen og en let anretning. Ikke langt derfra ligger Te Mata Peak, hvor du med et glas champagne i hånden kan nyde den smukke udsigt og solnedgangen. Du kører videre mod Craggy Range eller Elephant Hill, hvor en lækker hovedret venter sammen med endnu et glas lokal vin. Aftenen tager sin afslutning på landets ældste og mest fornemme vingård The Mission Estate. Her kan du nyde desserten og et glas dessertvin.

Dag 9: Napier – Wellington

Ruten fortsætter i dag mod Wellington, New Zealands hovedstad. Her finder du blandt andet nationalmuseet Te Papa Tongarewa, hvor avanceret computerteknologi og audiovisuelle midler sikrer dig et museumsbesøg ud over det sædvanlige. Nyd nogle timer her og få en god middag på en af byens mange gode restauranter.

Dag 10: Wellington

Du har hele dagen til at udforske Wellington. Du kan for eksempel lægge vejen forbi udsigtspunktet på Mount Victoria, hvorfra du har en fantastisk udsigt over byen, havneområdet og de bløde grønne bakker bag byen. Eller hop på en historisk sporvogn til den charmerende forstad Kelburn, hvis restauranter nyder godt af de lokale landbrug mod nord og havets lækkerier mod syd.

Dag 11: Wellington – Christchurch

I dag afleverer du din lejebil i Wellington, inden det er tid at flyve mod Christchurch på Sydøen. Her venter en autocamper, som bliver dit hjem de kommende ti dage.

Dag 12-21: Rundrejse på Sydøen i camper

Et autocamper-eventyr venter dig på New Zealands Sydø. Der er mange spændende ting at opleve, så vi foreslår, at du planlægger ruten hjemmefra og booker campingpladserne på forhånd, for at være sikker på at udnytte dagene bedst muligt.

Vi kan anbefale at lade ruten gå til Abel Tasman National Park på Sydøens nordlige del. Parken byder på nogle af de smukkeste kystlandskaber i hele New Zealand og er et skønt sted at vandre, sejle i kajak og slappe af på en dejlig sandstrand. Længere mod syd finder du gletsjerne Fox og Franz Josef. Det er en uforglemmelig oplevelse at vandre rundt på de enorme ismasser, som smyger sig ned i den tempererede regnskov.

Er du til fart over feltet, må du ikke gå glip af Queenstown. Her finder du et fantastisk udbud af sjove aktiviteter som bungeejumping, zip-line eller jetski. Ikke langt fra Queenstowns actionfyldte aktiviteter ligger dens diametrale modsætning; nemlig den fredfyldte Fiordland National Park. Oplev området på en sejltur på fjordenes stille vand omgivet af stejle bjergsider med mos, bregner og gigantiske træer. Bjergtinderne rækker mod himlen, og vandfald sender kaskader af vand ud over de lodrette bjergsider.

Mulighederne er mange, og vi kommer naturligvis gerne med endnu flere anbefalinger til, hvad du kan opleve på din rejse.

Dag 22: Afrejse fra Christchurch

Din rundrejse i New Zealand tager sin afslutning, og turen går tilbage mod Danmark.

Dag 23: Ankomst Danmark

Du ankommer til Danmark igen.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

En smuk 40 minutters sejltur tager dig fra Auckland til øen Waiheke Island, hvor tempoet er et helt andet end i hektiske Auckland. Temperaturerne er også gennemsnitligt fem grader varmere end i Auckland, og der falder mindre regn, hvilket gør Waiheke Island ideelt til vindyrkning.

Første stop er Mudbrick Vineyard, der giver en god introduktion til øens vine. Du får naturligvis lov at smage på den seneste høst, og møder de passionerede vinmagere. Fortsæt til øens ældste vingård, The Goldie Room, hvor der serveres lidt snacks til vinsmagningen. Turens sidste vingård er Te Whau, der er berømt for sine udsøgte kvalitetsvine. Vingården huser desuden en meget rost restaurant indrettet i en flot arkitekttegnet bygning med en fabelagtig udsigt. Herefter er resten af dagen fri til at udforske øen på egen hånd. Med det inkluderede buspas, kan du let komme rundt til flere vingårde eller nyde øens smukke natur på en vandretur. Men sørg for at være tilbage ved Matiatia Wharf, inden den sidste færge sætter kurs tilbage mod Auckland.

Byudsigt over Auckland, Nordøen, New Zealand fra Mount Eden

Auckland

Oplev The City of Sails på din rejse rundt i New Zealand.

Auckland er New Zealands største by og hjem for en fjerdedel af landets befolkning. Den er placeret oven på 63 udslukte vulkaner, og flere af de grønklædte høje omkranser byen. Fra toppen af for eksempel One Tree Hill, Mount Eden og Mount Albert er der en dejlig udsigt over byen og vandet.

Auckland midtby er et interessant sted at slentre rundt. Gaderne Queen Street og Karangahape Road er de bedste indkøbsgader, og det er også på disse kanter, mange etniske befolkningsgrupper fra Stillehavet holder til. Her finder du butikker med alt fra lækre frugter, eksotiske grøntsager til farvestrålende stoffer. Beøsøg også Ponsonby Road, som byder på et hav af shoppingmuligheder samt restauranter og cafeer i massevis. Her kan du desuden finde moderne New Zealandsk brugskunst og interiørbutikker.

City of Sails

Auckland er omgivet af vand, og der er altid mange sejlbåde på bugten ud for byen. Af samme årsag er byen kendt som City of Sails. Tag en tur med en af turbådene, som blandt andet sejler til de omkringliggende ubeboede vulkanøer, hvor du kan gå en tur hen over den størknede lava. Et andet udflugtsmål med båd kunne være bydelen Devonport, hvor du finder små kunstforretninger og victorianske bygninger. Du kan også nyde nogle dage ved stranden eller boltre dig med surfbrættet i de store bølger.

Bjergudsigt over Christchurch, New Zealand

Christchurch

Oplev Christchurchs engelske stemning og smukke haver.

Christchurch er Sydøens største by og hjem for cirka 310.000 indbyggere. Byen beskrives ofte som den mest engelske by uden for England. Bygningerne har et tydeligt engelsk præg, og flere gadenavne er også engelsk inspirerede.

De engelsk immigranter bragte også deres store passion for havekunst med sig til New Zealand, og allerede i 1863 blev den botaniske have grundlagt. Den er omgivet af den endnu større Hagley Park, og flere steder i byen finder du smukke blomsterhaver med pelargonier, georginer og krysantemum. Ikke så underligt at byen går under navnet The Garden City.

Kort

Priseksempel

23 dage fra 37.440 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Højsæson og lavsæson

Lavsæson: fra kr. 37.440 pr. person ved 2 voksne

 

Tillæg i højsæson: ca. 2.000 - 5.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Auckland
 • 2 nætter i Auckland på centralt beliggende hotel
 • Vintur til Waiheke Island inkl. færgebillet t/r, vinsmagning ved Mudbrick, The Goldie Room og Te Whau Vineyard og snacks
 • 8 dages billeje fra Auckland Downtown til Wellington Airport inkl. fri km, ekstra førere, forsikringer, lokale skatter og ingen selvrisiko
 • 2 nætter i Coromandel
 • 1 nat i Rotorua 
 • 2 nætter i Napier
 • Vintur i Hawkes Bay i lille gruppe inkl. smagsprøver ved flere vingårde, champagne til solnedgangen, 3-retters middag og transport fra/til hotel
 • 2 nætter i Wellington på Novotel Wellington eller lignende
 • Flyrejse fra Wellington - Christchurch
 • 10 dages leje af Maui autocamper inkl. fri km, leje af 'like a local tablet' med GPS og rejseinformation, 24-timers Roadservice Helpline, personligt udstyr, udstyr til autocamperen, skatter og forsikringer
 • Maui Inclusive Pack som reducerer selvrisiko til nul, ekstra førere, 1 GB data, picnic bord og stole
 • Flyrejse fra Christchurch til Danmark
Tilkøb til rejsen
 • Dansk indenrigstilslutning
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Vinoplevelser i Marlborough

Tag på en vintur i Marlborough og smag lokalt produceret New Zealand vin.

New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Sporvognsmiddag i Christchurch

Nyd en velsmagende 4-retters middag i en rullende restaurant i det centrale Christchurch.

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

Oplev smuk natur og fantastiske vine på denne vintur til Waiheke Island fra Auckland.

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens skønne vinland.

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine gennem Southern Alps

Tag på en af verdens smukkeste togstrækninger med TranzAlpine, som kører tværs over New Zealands Sydø.

New Zealand - South Island - Natur - Hiking_0.jpg

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Vandretur i verdensklasse gennem Mount Aspiring National Park til Rob Roy-gletsjeren.

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Til fest hos maorierne

Tag til fest hos maorierne ved Rotorua, og oplev New Zealands oprindelige kultur i fuldt flor.

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Svøm med delfiner ved Kaikoura

Få en helt unik oplevelse, og svøm med New Zealands delfiner.

New Zealand - delfin.jpg

Svøm med delfiner i New Zealand

På denne tur får du muligheden for at svømme med New Zealands legesyge delfiner.
 

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Sejltur ved Auckland

Oplev Auckland fra søsiden, og nyd udsigten over bugten og de mange sejlbåde.

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Sejltur til Hole in the Rock

Med en katamaran besøger du den spektakulære klippeformation Hole in the Rock.

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

Rotorua area

Nordøens vulkaner og regnskov

Oplev Nordøens forunderlige natur med kratersøer, klipper og fortryllende regnskov på denne heldagstur.

New Zealand - sydøen - Mount Aspiring National Park_0.jpeg

Mount Aspiring National Park

På denne halvdagstur oplever du Sydøens storslåede natur fra et fly, til fods og om bord på en jetbåd.

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med fly

Flyv over bjergene til Milford Sound, hvor en fantastisk 2 timers sejltur på fjorden venter.

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Med helikopter op på Fox Glacier

Kom på helikoptertur over Fox Glacier i New Zealand, hvor du samtidig kan nyde en gletsjervandretur på toppen.

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I fodsporene på Ringenes Herre

Tag med på en storslået ekspedition til nogle af de mest kendte filmlokationer fra trilogien om Ringenes Herre.
 

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikopter til Franz Josef-gletsjeren

Flyv i helikopter til Franz Josef-gletsjeren, som er et imponerende syn midt i den grønne regnskov.

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besøg hobbit-samfundet "The Shire", som du nok kender fra filmene The Hobbit og Ringenes Herre.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: I fodsporene på Ringenes Herre

Roadtrip: I fodsporene på Ringenes Herre

 • Besøg universet bag Hobbitten og Ringenes Herre
 • Oplev New Zealands geotermiske vidundere
 • Udforsk New Zealands smukke natur

17 dage fra 40.950 kr pr. person

Roadtrip Fra Sydøen til Nordøen

Roadtrip: Fra Sydøen til Nordøen

 • Udforsk Sydøens gletsjere, fjorde og bjerge
 • Oplev dyreliv og maori-kultur på Nordøen
 • Gå på opdagelse i hobbitternes verden

18 dage fra 40.050 kr pr. person

New Zealand og Cookøerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra 44.910 kr pr. person

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra 39.600 kr pr. person

hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra 48.510 kr pr. person

Fra nord til syd i camper

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra 39.510 kr pr. person

New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra 38.700 kr pr. person

Roadtrip: New Zealands højdepunkter

Roadtrip: New Zealands højdepunkter

 • En kort rejse med det hele
 • Al planlægning klaret hjemmefra
 • Nyd seværdighederne i egen bil

21 dage fra 40.500 kr pr. person

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra 43.110 kr pr. person

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

New Zealand i bil og camper

 • Rejs i både bil og camper
 • Lækre vinture undervejs
 • Gejsere, gletsjere og strande

23 dage fra 37.440 kr pr. person