70125011 Få et tilbud
New Zealand og Cookøerne

New Zealand og Cookøerne

Oplev New Zealands unikke natur på en rundrejse i autocamper, og slut rejsen af med en uges afslappende badeferie på de paradisiske Cookøer.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

26 dage fra 44.910 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

New Zealand og Cookøerne

New Zealand og Cookøerne. På denne rejse kommer du både til New Zealands Nord- og Sydø, inden du flyver videre mod de smukke Cookøer, hvor der venter nogle afslappende dage med sol, strand, vand og eventyr. I dette rejseforslag bor du på den største ø, Rarotonga, men vi kan også varmt anbefale et par dage på den lille ø Aitutaki, der byder på nogle af de skønneste strande i Stillehavet.

Camper på New Zealand

Du afhenter autocamperen i Christchurch, og forude venter 15 dages rundrejse på egen hånd gennem smukke New Zealand. Oplev maori-kulturen, de fredfyldte fjorde, kælvende gletsjere, frodige vinområder og ikke mindst de venlige newzealændere. Alt sammen i dit eget tempo. Du afleverer autocamperen i Auckland, hvorfra du rejser videre mod Cookøerne.

Afslapning på Cookøerne

Her bor du på et dejligt hotel lige ved en af øens gode strande, Muri Beach. Her er vejret godt, maden er god, og ingen synes at have travlt. Så der er alle muligheder for at slappe af i de tropiske omgivelser efter to uger fyldt med oplevelser i New Zealand. Det er muligt at fuldende rejsen med et par dages stop på både ud og hjemrejsen.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Oplev New Zealands unikke natur på en rundrejse i autocamper, og slut rejsen af med en uges afslappende badeferie på de paradisiske Cookøer.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag begynder du rejsen mod New Zealand.

Dag 2: Mellemlanding i Asien

Du flyver via Asien, hvor du har mulighed for at gøre stop et par dage, inden du fortsætter din rejse mod New Zealand.

Dag 3: Ankomst New Zealand

I dag ankommer du til Christchurch, hvor din autocamper står klar til dig. Det er værd at tilbringe den første nat på en campingpads nær Christchurch. Så kan du vænne dig til autocamperen og ikke mindst tidsforskellen, inden eventyret begynder.

Dag 4: Dunedin

Dagens køretur går mod Dunedin, der blev grundlagt i 1848 af skotske immigranter. I 1860’erne fandt man guld i området, og for en tid var byen den rigeste i New Zealand. I dag er Dunedin en hyggelig by med et rigt kulturliv. Øst for Dunedin ligger Otago-halvøen, som er et sandt paradis for fugleinteresserede og naturelskere. På spidsen af halvøen ved Taiaroa Head kan du opleve en albatroskoloni, hvor de store fugle med et vingefang på op til tre meter holder til. Det er også ved Dunedin, du kan se de truede guløjede pingviner. The Yellow Eyed Penguin Conservations Reserve blev grundlagt på initiativ fra lokale, og det har udviklet sig til at være både en turistattraktion og et forskningscenter. Gennem et netværk af overdækkede og camouflerede gange kommer du ualmindelig tæt på pingvinerne, som er meget sky.

Dag 5-6: Queenstown

Turen går fra Dunedin til Queenstown, New Zealands action-by nummer et. Her kan du springe i faldskærm, sejle i jetbåd og prøve en zip-line. Men der er også mulighed for at nyde den skønne natur, som omgiver byen. Tag for eksempel på en vandretur, eller begiv dig ud på en tur på mountainbike. Drømmer du om at prøve et elastikspring, så er Queenstown også det helt rette sted at udleve den drøm.

Dag 7: Fiordland National Park

Næste stop på din rejse er Fiordland National Park. Parken er ganske enkelt storslået og et af de smukkeste steder i New Zealand. Oplever du området på en dag med solskinsvejr, bliver du mødt af blikstille vand, der reflekterer de grønklædte bjergsider og en dybblå himmel. Men fortvivl ikke, hvis vejret er gråt og vådt. Oplevelsen er lige så stor på en regnvejrsdag, når tunge skyer omkranser de stejle bjergsider og skaber en dramatisk og mystisk stemning. Vil du opleve Fiordland fra vandsiden, så anvefaler vi at bestille en udflugt hjemmefra.

Dag 8: Franz og Fox Glacier

Fra dybe fjorde går turen til Sydøens gletsjere, Franz Josef og Fox ved vestkysten. De to gletsjere smyger sig ned ad bjergsiden til den tempererede regnskov blot et par kilometer fra kysten. Det er muligt at opleve gletsjerne på helt tæt hold på en gletsjervandring med en kyndig guide. Eller hvad med en tur i helikopter over det dramatiske landskab? Du lander direkte på gletsjeren, så du får mulighed for at mærke isen under dine fødder. Der findes ikke mange campingpladser i dette område, så vi anbefaler, at du booker en plads hjemmefra.

Dag 9: Hokitika

Fra Sydøens gletsjere kører du nordpå gennem dramatiske landskaber til Hokitika, hvor du skal overnatte. Du kan vælge at fuldende dagen med en tur ind i landet til Hokitika Gorge, hvor det turkisblå vand smyger sig gennem kløften.

Dag 10: Nelson

Der venter en længere køretur i dag. Ruten tager dig via Punakaiki, hvor du kan opleve de kendte Pancake Rocks. Området omkring Nelson er mest kendt for nationalparken Abel Tasman, som byder på gode vandreruter gennem frodig regnskov til små hyggelige sandstrande. Parken kan også udforskes i kajak, hvor du nemt kan komme fra den ene lille bugt til den næste. Hvis du ønsker mere tid her, er det værd at forlænge rejsen med er par dage i Abel Tasman.

Dag 11: Færge til Nordøen

I dag tager du færgen fra Picton på Sydøen til Wellington på Nordøen. Sejlturen tager tre timer, og det er en smuk tur, hvor du har en fantastisk udsigt til skærgården, inden du kommer ud på åbent hav. Vi anbefaler, at du tager en tidlig færge, så du har tid til at opleve Wellington, inden turen går videre.

Dag 12-13: Napier

Dagens mål er Napier. En guidet rundtur i byen er en god måde at lære mere om byen. Her får du blandt andet fortalt historien om jordskælvet i 1931, som lagde byen i ruiner og er grunden til at mange af bymidtens bygninger er opført i art-deco stil. På en guidet rundtur kommer du også indenfor i flere af disse bygninger, så du kan se de mange smukke detaljer, der kendetegner byggestilen.

Området omkring Napier og Hastings er et af de varmeste og mest solrige på New Zealand. Klimaet og jorden her udgør de ideelle forhold til dyrkning af vin, og man har siden 1850 dyrket forskellige druesorter i området. Du kan naturligvis smage på vinene flere steder. Ved Cape Kidnappers sydøst for Napier kan du desuden opleve en af verdens største havsulekolonier på land med omkring 20.000 havsuler. Er du her mellem september og april anbefaler vi en guidet tur i firehjulstrækker, hvor du kan opleve fuglene på nært hold.

Dag 14: Rotorua

Stærke kræfter ulmer under New Zealands smukke overflade, og dem kan du opleve i Rotorua, som ligger i et område med stor termisk aktivitet. Besøg for eksempel Whakarewarewa Termal Valley, som ligger i udkanten af byen. Her finder du gejseren Pohutu samt et helt nyt besøgscenter med masser af interessant information om maori-kulturen.

Dag 15: Coromandel

Fra sydende undergrund og springende gejsere går ruten videre mod Coramandel-halvøen. Det er værd at vælge en campingplads på halvøens østkyst. Så er du ikke langt fra Hot Water Beach, hvor du ved at grave lidt kan nå ned til de varme kilder under sandet. Ikke langt herfra finder du desuden Cathedral Cove og Cooks Bay, hvor Kaptajn Cook i 1769 hejste det engelske flag og gjorde krav på landet. Udover at være et spændende historisk sted er her også en rigtig god strand.

Dag 16: Auckland

I dag når du rundturens sidste stop, Auckland. Her afleverer du autocamperen og har en enkelt overnatning, inden flere eventyr venter på Cookøerne.

Dag 17: Fly til Cookøerne

Fra Auckland flyver du til Cookøerne i Stillehavet.

Dag 18 - 23: Cookøerne

Velkommen til de skønne Cookøer. Efter to uger fyldt med eventyr og store naturoplevelser i New Zealand er det nu blevet tid til afslapning ved poolen. På Cookøerne er stemningen afslappet, og tempoet skruet helt ned. Vejret er godt, og vandet krystal klart. Du bor på et godt resort på hovedøen, Rarotonga, som er den største af de 15 øer, der udgør Cookøerne. Resortet ligger lige ved en af øens rigtig gode strande, Muri Beach. Vil du hellere bo et andet sted, kan det sagtens arrangeres. Det kunne eksempelvis være øen Aitutaki, hvis skønne lagune er perfekt til snorkling. Lige meget hvor du kommer hen på Cookøerne, bliver du mødt af venlige mennesker, skøn natur og rigtig god lokal mad. Meget nærmere paradis kommer du ikke.

Dag 24: Afrejse Cookøerne

Du må forlade paradis for denne gang. Du tjekker ud og tager til lufthavnen.

Dag 25: Mellemlanding i Asien

Flyet går via Asien. Så hvis du ønsker at gøre stop på vejen hjem, kan det sagtens lade sig gøre.

Dag 26: Ankomst Danmark

Du lander i Danmark efter en eventyrlig rejse til den anden side af jorden.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

Landskab ved Coromandel, New Zealand

Coromandel

Udforsk et sandt vildnis med et fantastisk dejligt klima.

Halvøen er dækket af ufremkommeligt vegetation, der breder sig over det kuperede landskab. Og langs med kysten finder du den ene flotte badestrand efter den anden.

‘Coromandel er, udover sine smukke hvide sandstrande, mest kendt for den unikke kalkstensklippe Cathedral Cove og stranden Hot Water Beach. Under sandet sender undergrundens termiske aktivitet varmt vand op gennem sandet. Så graver du lidt ned, kan du lave dit helt eget naturlige badekar med dejligt varmt vand. Efter en dag på stranden kan du passende nyde en god frokost i en af de mange små byer langs kysten.

Vandring i Tongariro Alpine Crossing National Park, New Zealand

Lake Taupo og Tongariro Nationalpark

Oplev den enorme Lake Taupo og udforsk Tongariro Nationalparks rå vulkanlandskaber.

Midt på New Zealands Nordø ligger Lake Taupo. Søen har form som en trekant og måler ca. 30 km på hver led. Lake Taupo er ikke alene smuk. Den indbyder også til fiskeri, for her lever regnbueørreder i massevis. Intet mindre end 500 tons fisk fanges årligt i søen. Vil du også have en bid af kagen, kan du leje fiskeudstyr flere steder langs bredden.
Ved Lake Taupos nordøstlige hjørne finder du Huka Falls, som også er et besøg værd. Det turkise vand kiler sig ned mellem de grå klipper med fuld kræft, og falder til sidst 12 meter mod afgrunden.

Tongariro National Park

Mere smuk natur finder du syd for Lake Taupo i Tongariro National Park, hvor tre mægtige vulkaner rejser sig mod himlen. Her viser New Zealands natur sig fra sin vildeste og mest dramatiske side med både smaragdgrønne søer, frodige vulkanske skråninger og dystre lavalandskaber. Vulkanerne er af stor betydning i maoriernes mytologi, hvilket har sikret parken en plads på UNESCO´s verdensarvliste for både sin natur og kultur. En ære, der kun tilfalder meget få steder i verden.

Tag på en vandretur gennem disse usædvanlig smukke landskaber, eller oplev parken fra luften eller fra vandsiden i en kajak. Højdepunktet for mange er vandreturen Tongariro Alpine Crossing, der anses for at være blandt verdens flotteste dagsvandreture. Men der findes også mange andre guidede vandreture i området, hvilket er en god måde at lære om stedets historie og natur. En anden god måde at opleve parken på er på en guidet cykeltur, hvor du kan komme langt opkring og stadig nyde landskaberne undervejs.

panoramaudsigt over Milford Sound, Sydøen, New Zealand

Milford Sound og Doubtful Sound

Fiordland på Sydøens sydvestlige spids byder på enestående natur.

Fiordlandets natur en ganske enestående. Oplever du området på en dag med godt vejr, bliver du mødt af blikstille vand, der reflekterer de grønklædte bjergsider og en dybblå himmel. Men fortvivl ikke, hvis vejret er gråt og vådt. Oplevelsen er lige så stor på en regnvejrsdag, hvor tunge skyer omkranser de stejle bjergsider og skaber en dramatisk og mystisk stemning.

To af de mest kendte steder i Fiordlandet er Doubtful Sound og Milford Sound. Tag en bådtur ud på fjorden og oplev naturen på tætteste hold. Herfra har du udsigt til bjerge med tæt vegetation og smukke vandfald. En tur i kajak på Milford Sound  er også en mulighed, for de mere eventyrlystne. Er du heldig, kan du måske få et glimt af en legesyg delfin, der glider gennem vandet.

AdobeStock_94431259.jpeg

CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet “Jacundá REDD+” giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år.

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien – 24 dage – 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand – 24 dage = 7,4 ton CO2
USA – 20 dage – 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada – 17 dage – 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika – 12 dage – 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Kort

Priseksempel

26 dage fra 44.910 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Højsæson og lavsæson

fra kr. 44.910 pr. person ved 2 voksne

 

Tillæg i højsæson: ca. 5.000 - 10.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til New Zealand via Asien
 • 14 dages leje af autocamper fra Christchurch til Auckland inkl. ansvars- og kaskoforsikring, ingen selvrisiko, fri km, ekstra fører, shuttle transport fra lufthavn til udlejningsdepot, personligt udstyr, udstyr til autocamperen, 24 timer Roadservice Helpline, ’like a local tablet’ med GPS, 15% lokal skat, Wi-Fi (1 GB) samt snekæder og autostol (om nødvendigt)
 • Færge mellem Sydøen og Nordøen
 • 1 nat på hotel i Auckland
 • Flyrejse fra New Zealand til Cookøerne
 • 7 nætter på Muri Beachcomber, Cookøerne inkl. morgenmad
 • Flyrejse fra Cookøerne til Danmark via Asien
 • Alle flyskatter og afgifter
 • Fuld CO2-kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Vinoplevelser i Marlborough

Tag på en vintur i Marlborough og smag lokalt produceret New Zealand vin.

New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Sporvognsmiddag i Christchurch

Nyd en velsmagende 4-retters middag i en rullende restaurant i det centrale Christchurch.

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

Oplev smuk natur og fantastiske vine på denne vintur til Waiheke Island fra Auckland.

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens skønne vinland.

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine gennem Southern Alps

Tag på en af verdens smukkeste togstrækninger med TranzAlpine, som kører tværs over New Zealands Sydø.

New Zealand - South Island - Natur - Hiking_0.jpg

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Vandretur i verdensklasse gennem Mount Aspiring National Park til Rob Roy-gletsjeren.

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Til fest hos maorierne

Tag til fest hos maorierne ved Rotorua, og oplev New Zealands oprindelige kultur i fuldt flor.

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Svøm med delfiner ved Kaikoura

Få en helt unik oplevelse, og svøm med New Zealands delfiner.

New Zealand - delfin.jpg

Svøm med delfiner i New Zealand

På denne tur får du muligheden for at svømme med New Zealands legesyge delfiner.
 

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Sejltur ved Auckland

Oplev Auckland fra søsiden, og nyd udsigten over bugten og de mange sejlbåde.

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Sejltur til Hole in the Rock

Med en katamaran besøger du den spektakulære klippeformation Hole in the Rock.

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

Rotorua area

Nordøens vulkaner og regnskov

Oplev Nordøens forunderlige natur med kratersøer, klipper og fortryllende regnskov på denne heldagstur.

New Zealand - sydøen - Mount Aspiring National Park_0.jpeg

Mount Aspiring National Park

På denne halvdagstur oplever du Sydøens storslåede natur fra et fly, til fods og om bord på en jetbåd.

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med fly

Flyv over bjergene til Milford Sound, hvor en fantastisk 2 timers sejltur på fjorden venter.

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Med helikopter op på Fox Glacier

Kom på helikoptertur over Fox Glacier i New Zealand, hvor du samtidig kan nyde en gletsjervandretur på toppen.

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I fodsporene på Ringenes Herre

Tag med på en storslået ekspedition til nogle af de mest kendte filmlokationer fra trilogien om Ringenes Herre.
 

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikopter til Franz Josef-gletsjeren

Flyv i helikopter til Franz Josef-gletsjeren, som er et imponerende syn midt i den grønne regnskov.

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besøg hobbit-samfundet "The Shire", som du nok kender fra filmene The Hobbit og Ringenes Herre.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: I fodsporene på Ringenes Herre

Roadtrip: I fodsporene på Ringenes Herre

 • Besøg universet bag Hobbitten og Ringenes Herre
 • Oplev New Zealands geotermiske vidundere
 • Udforsk New Zealands smukke natur

17 dage fra 40.950 kr pr. person

Roadtrip Fra Sydøen til Nordøen

Roadtrip: Fra Sydøen til Nordøen

 • Udforsk Sydøens gletsjere, fjorde og bjerge
 • Oplev dyreliv og maori-kultur på Nordøen
 • Gå på opdagelse i hobbitternes verden

18 dage fra 40.050 kr pr. person

rsz_aitutaki_0746_DK

Rarotonga, Atiu og Aitutaki

 • 3 øer på én rejse
 • Sol, strand og afslapning
 • Smukke naturoplevelser

16 dage fra 44.910 kr pr. person

New Zealand og Cookøerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra 44.910 kr pr. person

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra 39.600 kr pr. person

hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra 48.510 kr pr. person

Fra nord til syd i camper

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra 39.510 kr pr. person

New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra 38.700 kr pr. person

Roadtrip: New Zealands højdepunkter

Roadtrip: New Zealands højdepunkter

 • En kort rejse med det hele
 • Al planlægning klaret hjemmefra
 • Nyd seværdighederne i egen bil

21 dage fra 40.500 kr pr. person

pacific_resort_aitutaki_beach DK

Cook-øerne med stil

 • Luksus og romantik
 • ​Bryllupsrejse med stil
 • Magiske solnedgange

16 dage fra 58.500 kr pr. person

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra 43.110 kr pr. person

rejse till Cook-øerne

Romantik på Cook-øerne

 • Den perfekte bryllupsrejse
 • Romantik, sol og varme
 • Besøg to smukke øer

16 dage fra 35.820 kr pr. person

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

New Zealand i bil og camper

 • Rejs i både bil og camper
 • Lækre vinture undervejs
 • Gejsere, gletsjere og strande

23 dage fra 37.440 kr pr. person

Vy över Rarotonga och Stilla Havet, Cook

Cook-øernes perler

 • Hvide paradisstrande
 • Besøg to fantastiske Cook-øer
 • Afslapning og aktiviteter

16 dage fra 37.080 kr pr. person