70125011 Få et tilbud
Roadtrip: I fodsporene på Ringenes Herre

Roadtrip: I fodsporene på Ringenes Herre

På denne unikke New Zealand-rundrejse besøger du de steder, der skabte det magiske univers i filmene ”Hobitten” og ”Ringenes Herre”. Men du vil også opleve en helt fantastisk natur og righoldig kultur på dette roadtrip fra Nordøen til Sydøen

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

17 dage fra 40.950 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Roadtrip: I fodsporene på Ringenes Herre

Roadtrip: I fodsporene på Ringenes Herre. Afgang til Midgård! På dette fantastiske roadtrip, der fører dig gennem det enestående New Zealand, vil du opleve alt det, der bragte magi ind i filmene om ”Hobitten” og ”Ringenes Herre”.

Auckland, Coromandel & Rotorua

Du starter eventyret i Auckland, der kombinere kultur og natur på bedste vis. Her er både vulkaner, frodige skove, sorte sandstrande og hippe bydele, moderne kunst og gourmetoplevelser. Du bliver betaget af udsigten over det azurblå Stillehav, og ikke mindst det betagende landskab, på Coromandel-halvøen, og Rotorua vil også fascinere som et geotermisk vidunderland med varme kilder, dampende jordsprækker og vilde gejsere.

Kaimai Ranges

På en rundtur i Kaimai Ranges vil du opdage, hvordan bjergene, dalene og landbrugsarealerne blev omdannet til ”Herredet”, der er det idylliske og landlige sted i filmene, hvor hobitterne bor. En helt exceptionel oplevelse er det, når du tager på en spektakulær rundflyvning over vulkanerne, søerne og de utrolige klippeformationer i Tongariro National Park. Wellington er den kosmopolitiske havneby, der emmer af kunst, kultur, underholdning og naturvidundere. Samtidig er det centrum for filmproduktion, så Wellington byder på eksklusive ture bag kulisserne og studiebesøg. Filmentusiaster og filmelskere vil fascineres af besøget hos WETA Workshop, hvor du kommer bag en filmproduktions kulisser, og bliver introduceret til udviklingen af specialeffekter.

Bjerge og dale i Southern Alps

Landskabet ændrer sig på forunderlig vis, når din rejse går fra nord mod Queenstown i syd. Det er rejsemålet, hvor de eventyrlystne mødes, når de skal springe ud fra broer, fly og bakketoppe. Regionens dramatiske landskaber er omkranset af de naturskønne søer, bjerge og smukke dale i Southern Alps, som du blandt andet skal opleve fra en gondol, højt over jorden. Uanset om det er sommer eller vinter er der altid masser af aktiviteter langs bredden af Lake Wakatipu og Coronet Peaks skråninger.

Smukke Hooker Valley

På dit roadtrip skal du også udforske Mou Waho Island på en naturvandring, og endnu mere betagende bliver det, når du skal trekke gennem Hooker Valley ved Mount Cook.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

På denne unikke New Zealand-rundrejse besøger du de steder, der skabte det magiske univers i filmene ”Hobitten” og ”Ringenes Herre”. Men du vil også opleve en helt fantastisk natur og righoldig kultur på dette roadtrip fra Nordøen til Sydøen.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til New Zealands største by, Auckland på Nordøen.

Dag 2-3: Auckland

Efter din ankomst til Auckland mødes du med vores lokale repræsentant, der sørger for den private transport til Auckland City Hotel, hvor du skal bo de to næste nætter. Hotellet er en elegant ejendom, bekvemt beliggende i hjertet af Aucklands forretnings- og underholdningsområde, og kun en kort gåtur fra Sky Tower og Queen Streets mange butikker.

Oplev Auckland, der er et betagende sted med rekreative naturoplevelser og en smeltedigel af kulturer med en stærk māori-indflydelse. Byen, der er New Zealands største, ligger på en vulkansk landtange, som strækker sig mellem Haurakibugten og det Tasmanske Hav. Med vulkanske tinder, frodige skove og sorte sandstrande til hippe underholdningskvarterer, moderne kunstscener og gourmetoplevelser, er her noget for enhver smag. Er du på udkig efter et adrenalin-kick, skal du op i det ikoniske Sky Tower med udsigtsplatformen i 220 meters højde. Rugbyfans kan til gengæld holde sig på jorden og snuppe en All Blacks kamp på landets største stadion, Eden Park. Slap af i de uformelle kvarterer i byen, eller udforsk de mange vandrestier i Auckland-regionen med de utallige og spektakulære udsigtspunkter. De nærliggende øer ligger kun en kort færgetur væk, og er hjemsted for vinmarker, boutiquevingårde, olivenlunde, regnskove og parker.

Dag 3-5: Coromandel Peninsula

Efter morgenmaden på hotellet afhenter du din udlejningsbil i centrum af Auckland, hvorefter du kører turen til Coromandel Peninsula. Det er en tur, der tager små tre timer. Velankommet til Coromandel Peninsula tjekker du ind på Aotearoa Lodge, hvor du skal bo de to næste nætter. Lodgen har en skøn, frodig have, og ligger kun få minutter fra Buffalo Beach og helt i centrum af byen.

Coromandel-halvøen byder på alt det, som en storby ikke kan. Her har du et bjergrigt landskab, dækket med regnskov, og mere end 400 kilometer med blændende, hvide sandstrande. Her er rustikt, uspoleret og afslappet. Der er masser af aktiviteter og højdepunkter, der spænder fra fiskeri og dykning til vandre- og cykelture. Du kan også kaste dig ud i et faldskærmsudspring i Whitianga, eller tage med på en guidet havkajaktur rundt langs kysten. Du kan vandre i de uberørte skoves kølige omgivelser, eller udforske resterne fra områdets guldminedrift, følge Karangahake Gorge og Coromandel Coastal Walkway, hike ved Pinnacles eller springe på cyklen og tage på Hauraki Rail Trail. Du kan også bare vælge at sidde og slappe af i et varm, boblende bassin på Hot Water Beach, hvor du kan ”udgrave” dit eget spabad i sandet, vel at mærke kun når tidevandet tillader det. Og du må ikke gå glip af den spektakulære Cathedral Cove, juvelen i det beskyttede havreservat. Coromandel-halvøen er hjem for mange kunstnere og kunsthåndværkere. Stik hovedet ind i deres værksteder – du er mere end velkommen – og køb et unikt kunstværk eller stykke keramik med hjem. Det er også hjemsted for mange events og koncerter, der tiltrækker både lokale og besøgende til dette enestående sted. 

Udflugter:

Oplev Coromandels naturvidundere 

Tag med ud og oplev Coromandels mest berømte naturattraktioner på denne tur. Vi starter ved Cathedral Cove, der ligger i den sydlige del af Mercury Bay. Her kan du nyde den spektakulære udsigt til de ikoniske klipper og klippebuen. Turen går videre til Hot Water Beach, hvor du kan nyde lidt kvalitetstid i solen, og slappe af i de selvudgravede, termiske kurbade, så længe, at der er lavvande.

 

Heldagstur (gruppe). Medbring selv vandresko, badetøj, håndklæder og solbeskyttelse.

Dag 5–7: Rotorua

I dag går turen sydpå fra Coromandel Peninsula til Rotorua. Det tager tre timer.

I Rotorua har du to overnatninger på B-K’s Rotorua Motor Lodge, der er et stilfuldt hotel, og som tilmed har en central beliggenhed i byen.

Rotorua er et paradis for wellness-entusiaster, hvor du kan opleve den geotermiske aktivitet i Kuirau Park, de dampende sprækker i jordoverfladen, de boblende mudderbassiner og de pastelfarvede silikat-terrasser i Wai-O-Tapu-dalen. Byen ligger på Nordøen, og er en livsstilsdestination for dem, der værdsætter udendørseventyr, holistiske rejser og kulturelle oplevelser. Alt sammen takket være de fantastiske landskaber ved den naturlige kratersø. Whakarewarewa er den levende, geotermiske landsby med de hundredvis af varme kilder og ikke mindst den berømte Pōhutu gejser. Her kan du også møde māori-kulturen, blandt andet til den traditionelle hāngi-fest, gennem tā moko-tatoveringskunsten og de lokale kunsthåndværk. Nyd en gåtur omkring Lake Tikitapu, tag en længere vandretur til Rainbow Mountains, spadser på hængebroerne mellem trætoppene højt over jorden, sus afsted i en zipline, udforsk de fantastiske mountainbikeruter i redwood-skovene eller prøv en sindsoprivende rafting ned ad den brusende Kaituna River. Du kan tage en pause fra alle disse actionprægede aktiviteter, og slappe af i en af byparkerne, tage på bondegårdsbesøg eller opleve et fuglebeskyttelsescenter. To andre muligheder er den historiske landsby Te Wairoa, der blev begravet under et vulkanudbrud i 1886, og Mount Ngongotaha, som byder på den storslåede udsigt over Nordøens Bay of Plenty. 

Udflugter: 

Besøg filmsettet bag hobitternes verden

Du starter ud fra The Shires Rest Café på denne fascinerende indføring i den magiske filmverden, der er blevet udødeliggjort i blockbusterfilmene, Hobbitten og Ringenes Herre-trilogien. Turen går gennem landskabet, og ud til områdets mange fårefarme, mens du nyder en fantastisk udsigt over Kaimai Ranges, der dannede bagtæppe for nogle af de mest mindeværdige scener i filmserien. Følg din guide i dine yndlingskarakteres fodspor, når du udforsker Hobbit-hullerne, møllen og ”Green Dragon Inn”, og lytter til fortællingen om, hvordan den naturskønne landbrugsjord blev omdannet til ”The Shire”. Husk at tage masser af billeder, mens du tilbringer den mindeværdige tid på stedet. Som turen nærmer sig enden, kan du stoppe op ved kroen og blive opfrisket med nogle af de specialbryggede drikkevarer, der tilbydes her. Følg din guide tilbage til caféen, hvor du finder The Shire Store, og hvor du kan overveje at købe nogle af de udstillede samleobjekter som souvenirs. 

Privat udflugt på 2 timer. Let fysisk krævende. 

Udflugt til et geotermisk eventyrland

Oplev den fascinerende damp- og saunaatmosfære i Nordøens berømte, vulkanske dal på denne dagstur til de geotermiske områder i Rotorua. Efter en tidlig morgenmad på dit hotel, tager du afsted for at udforske naturvidunderne i Waiotapu Thermal Wonderland og Waimangu Volcanic Valley. Du når frem til den spektakulære Lady Knox Geyser i god tid til at se den daglige ”forestilling”, hvor gejseren kommer i udbrud og sender en søjle af kogende vand og damp op i luften. Og læg vejen forbi dalens kogende mudderpøle, de vulkanske fumaroler (åbninger i jordens skorpe, som afgiver damp og gasser) og tårnhøje gejsere, der dagligt bryder ud i en tæt tåge af svovldampe med en rasende kraft. Oplev også det unikke plante- og dyreliv, der har tilpasset sig denne dampende verden med varme kilder og hvæsende vandhuller. Gå en tur mellem dalens enestående, geologiske steder og den tætte regnskov, der også er hjemsted for flokke af eksotiske fugle. Du vender tilbage til dit hotel efter en dag, hvor du har udforsket farvestrålende silicaterrasser, kogende kratersøer, vandhuller og vandløb. 

Halvdagsudflugt (gruppe) på 4½ time med afgang 08:00. Moderat fysisk krævende. Medbring komfortable vandresko.

Dag 7-8: Tongariro National Park

Dagens køretur fra Rotorua til Tongariro National Park tager kun to timer. Når du er fremme, tjekker du ind på Tongariro Suites @ The Rocks, der er et komfortabelt guesthouse, lige midt i det oprindelige, newzealandske bushlandskab.

Tongariro National Park er den ældste nationalpark i New Zealand. Den er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste og rummer tre aktive vulkaner - Tongariro, Ngauruhoe og Ruapehu - samt flere lokaliteter, der har en åndelige betydning for maorierne. Mount Ruapehu er berømt for sine pister, der tiltrækker masser af skiturister i vintermånederne. Parken er også et populært rejsemål i sommermånederne på grund af de mange vandrestier, hvor den mest berømte er Tongariro Alpine Crossing. Parken er et fugleparadis og er hjemsted for flere fuglearter, herunder den brune kiwi, nordøens bregnefugl og den newzealandske falk. 

Udflugt: 

Rundflyvning over vulkanen

Spænd sikkerhedsselen, inden du letter fra Chateau lufthavn på denne spændende flyvning over de tre ærefrygtindgydende og aktive vulkaner i Tongariro National Park. Og sæt dig godt til rette, så du kan nyde den frie panoramaudsigt over det fantastiske landskab fra de højere luftlag. Her kan du betragte de betagende Mount Tongariro, Mount Ngauruhoe og toppen af Mount Ruapehu. Du kan også se de vulkanske klippeformationer og det skarpskårne landskab, der er berømt fra Ringenes Herre-filmene. Fra dit unikke udsigtspunkt kan du også betragte den fredfyldte Taupo-sø, landets største sø. Hold kameraet klar, når I flyver over Ketetahis varme kilder, Emerald Lakes, Red Crater, Tama Lakes og de populære vandrestier. På klare dage kan du nogle gange se hele vejen op til Mount Taranaki ved Napier - og måske endnu længere. 

Flyveturen har en varighed på 35 minutter. Let fysisk krævende. Gennemføres når vejret tillader det. Check-in 15 minutter før.

Dag 8–10: Wellington

Du skal afsætte det meste af dagen på køreturen mellem Tongariro National Park og Wellington, da det tager fem timer. Fremme i Wellington skal du bo to nætter på det moderne Travelodge Hotel Wellington, der er praktisk beliggende i hjertet af byen, kun en meget kort gåtur fra havnefronten.

Oplev den kosmopolitiske havneby, der emmer af kunst, kultur, underholdning og naturvidundere. Wellington er også hjemsted for det beskyttede Matiu/Somes Island-reservat og Zealandia Ecosanctuary, der bevarer sjælden, oprindelig flora og fauna, blandt andet krybdyret tuataraen, også kendt som broøglen. Udforsk byens skovklædte bjergskråninger, de smukke bugter og de gyldne sandstrande, hvor der er mulighed for spændende vandsportseventyr og fritidsaktiviteter. Som landets centrum for filmproduktion byder Wellington på eksklusive ture bag kulisserne, teatershows, workshops, studiebesøg og visning af gamle klassikere i restaurerede biografer. Kaffebrygning og produktionen af specialøl i verdensklasse dominerer madkulturen på bohememarkederne, i gaderne med gourmetrestauranterne og kvartererne ved havnefronten. En række interaktive udstillinger og museer præsenterer moderne maori- og pasifika-kunst. Du kan også tage en tur op med Wellingtons historiske svævebane til Kelburn og slentre ned ad Mount Victoria Lookout Walkway, hvor du har en fantastisk panoramaudsigt over byen. 

Udflugter:

WETA Workshop 

Oplev verdenen bag virksomheden WETA Workshop, der blandt andet producerer specialeffekter til film, og som kan bryste sig af at have været med til at lave Hollywood-klassikere som Ringenes Herre, Avatar og Abernes Planet.

Du bydes velkommen af de tre trolde fra Hobitten, hvorefter du træder ind i den spændende butik. Det er et paradis for alle samlere af filmmerchandise, som for eksempel de meget detaljerede replikaer og rekvisitter. Her finder du for eksempel Jen Hansen-ringen fra Ringenes Herre. Betragt de indrammede filmplakater, der pryder loftet, og det fantastiske udstillingsvindue med filmgenstande i naturlig størrelse. Og se miniatureudgaver af filmfigurer og andre unikke samleobjekter på museet i det tilstødende rum. Du fortsætter gennem produktionsfaciliteterne, og hører om de kreative processer, der er involveret i arbejdet, og forstår de forskellige arbejdsopgaver i filmindustrien, lige fra kostumedesign til bygning af robotter. Din guide vil fortælle fakta og anekdoter, og du vil se de originale storyboards, manuskripter og få forklaret de unikke tricks, der bruges til at give historierne liv på lærredet. 

Gruppetur på 2 timer. Let fysisk krævende.

Dag 10–13: Queenstown

Efter morgenmaden kører du fra hotellet til lufthavnen i Wellington, hvor du afleverer udlejningsbilen. Derefter tjekker du ind på flyet til Queenstown, der skal bringe dig til Sydøen. Efter ankomst afhenter du din nye udlejningsbil, og du kører den korte tur ind mod byen. Her skal du bo tre nætter på Kinross Cottages, der ligger i hjertet af vinlandet, midt mellem Queenstown og Cromwell.

Queenstown er stedet, hvor de eventyrlystne søger hen, når de skal have et skud adrenalin. Regionens dramatiske landskaber er omkranset af de naturskønne søer, fløjlsagtige bjerge og smukke dale i Southern Alps. Uanset om det er sommer eller vinter er der altid masser af aktiviteter langs bredden af Lake Wakatipu og Coronet Peaks skråninger. Det er uden tvivl verdens hovedstad for bungyjump og faldskærmsudspring, så spænd selerne og gør dig klar til at springe ud fra broer, fly og bakketoppe. Fjorden Milford Sound er hjemsted for de sjældne sorte koraller, sælkolonier, pingviner og delfiner, og Mitre Peak ligger ikke så langt herfra. Du kan sejle i kajak langs Lake Wakatipu, campere på Routeburn Track, springe på en jet boat-tur ned ad floderne Shotover og Dart, eller stå på ski ned ad Coronet Peak og The Remarkables. Alle sammen er de nogle af byens mest populære aktiviteter. Queenstown er også et perfekt udgangspunkt for at udforske Sydøens øvrige, eventyrlige steder, de charmerende vinmarker og de gamle minegraversamfund omkring Wanaka, Glenorchy og Arrowtown. 

Udflugter:

Gondoltur over Queenstown

Bliv betaget af det dramatiske landskab omkring Queenstown, med alle søerne, bjergene og dalene, på denne enestående tur i gondol over byens skyline. Turen starter fra Skyline Gondola Terminal, der ligger i centrum af Queenstown, og endestationen er ved Bob's Peak. Det er formentlig den stejleste stigning på hele den sydlige halvkugle, når gondolen svæver over Queenstown med dig ombord. Læn dig tilbage og nyd den panoramiske udsigt over den maleriske Lake Wakatipu, Coronet Peak og klipperne i The Remarkables-bjergkæden, der udfolder sig under dig. 

Varighed 10 minutter. Let fysisk krævende.

Dag 13 – 14: Wanaka

Din køretur fra Queenstown til Wanaka tager en times tid. Du skal bo en nat på Edgewater, der er et eksklusivt hotel med udsigt over Lake Wanaka.

Wanaka er en spektakulær by ved højlandssøen på Sydøen, som er fyldt med spændende oplevelser for eventyrelskere, samt uendeligt mange smukke panoramaudsigter for de besøgende. Den lille ferieby byder på utallige muligheder for at nyde de store vidder ved den maleriske Wanaka-sø, søbredden og den nærliggende Mt Aspiring National Parks mange bjerge, højlandsfloder, vandfald og skove. Her er masser at tage sig til om sommeren med kajakroning, paddleboarding og jetbådssejlads ned ad søen, samt vandreture og mountainbiking på de skovklædte stier. I vintersæsonen mødes skiløbere og snowboardere fra hele verden på Wanakas berømte pister. Bortset fra de billedskønne landskaber er Wanaka kendt for museer, kunstgallerier, parker og designerbutikker i byens centrum. Det er også værd at besøge The National Transport & Toy Museum og Puzzling World, der er en underholdende, udendørs labyrint for alle aldre. Der er også en attraktion som Wanaka Station Park, som er resten af et gammelt fårehold, der også er interessant at besøge. Det kan godt være, at Wanaka er en lille by, men den står for en god andel af specialprodukter på markedet, og her finder du også charmerende små vingårde og bryggerier. Du kan også få en bid af den lokale sjæl på de årlige festivaler som ”Warbirds over Wanaka”, ”Rhythm & Alps” og ”Audi Quattro Winter Games”. Nyd livet i det fri i dagtimerne, og gå på opdagelse på de trendy spisesteder og barer om aftenen og i natten.

Dag 14–15: Mount Cook

Køreturen i dag fra Wanaka til Mount Cook tager små tre timer. Du har en enkelt nat på Mt Cook Lodge and Motels, der ligger i det betagende smukke Aoraki Mount Cook National Park, der er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Du skal opleve den maleriske by, Mount Cook, ved foden af Aoraki Mount Cook, der er New Zealands højeste bjerg. Det dramatiske, alpine landskab er velsignet med spektakulære gletsjersøer, floder, enge og dale, der indbyder til rideture på hesteryg, jollesejlads, fisketure, ture i firehjulstrækker og de mest naturskønne rundflyvninger, hvor det lille fly lander på gletsjeren. De utallige vandrestier, fra Hooker Valley-stien til Tasman Valley-udsigtspunktet og turen op til Mueller Hut, er en lækkerbisken for både nybegyndere og for de mest erfarne bjergbestigere. Fra den naturskønne State Highway 80, er der en utrolig bjergudsigt til de majestætiske, snedækkede Southern Alps. The Sir Edmund Hillary Alpine Center giver et godt indtryk af områdets fortid, mens den historiske Old Mountaineers Lodge byder på lokalt dyrkede, organiske produkter fra ikke-konventionelle jordbrug. Fra Aoraki International Dark Sky Reserve er der desuden helt vidunderlige muligheder for stjernekiggeri ved Mount Cook. 

Udflugt:

Trekking gennem Hooker Valley 

Du er vidne til nogle af de højeste bjergtoppe i Southern Alps på denne afslappede vandretur op gennem Hooker Valley. Efter en tidlig morgenmad på dit hotel, skal du finde Hermitage Hotel, hvor du tjekker ind til den guidede trekking. Derefter begiver du dig mod campingpladsen, White Horse Hill, mens du nyder det majestætiske landskab omkring dig. Du passerer Alpine Memorial, og skal over en svingbro over den brusende Hooker River. Her kan du se Aoraki, Mount Cooks sydlige bjergside, og de omkringliggende gletsjere og bjerge. Du vil blive forbløffet over synet af Mount Cook, som er det højeste bjerg i New Zealand. Efter at have foreviget din vandretur gennem fotos, går du tilbage til Hermitage Hotel fra campingpladsen. Mens du vandrer gennem det fantastiske landskab, vil din guide fortælle om regionens lokal- og naturhistorie.

 

Halvdagsudflugt (gruppe) på 3 – 4 timer. Moderat fysisk krævende.

Dag 15–16: Christchurch

Din rejses sidste køretur går fra Mount Cook til Christchurch, hvilket tager cirka fire timer. Her skal du bo på det moderne The Quality Hotel Elms, der ligger i en fredelig forstad med nem adgang til byens mange attraktioner.

Christchurch er en livlig by med en righoldig, engelsk kulturarv, beliggende på østkysten af New Zealands sydø, og omgivet af Waimakariri-floden og Pegasus-bugten. Med en innovativ og nyskabende arkitektur, kunstinstallationer som ”185 Chairs” (til minde om de 185 ofre for jordskælvet i 2011) og street art i international klasse, er Christchurch i gang med en ekstraordinær byfornyelse. Og du kan udforske Quake City, et område, der viser eftervirkningerne af Canterburys seneste jordskælv, māori-gallerier, der rummer de smukke, traditionelle pounamu-smykker, som er udskåret i grøn sten, og International Antarctic Center, der er fyldt med interaktive og lærerige udstillinger. Hagley Park og Christchurch Botanic Gardens er dejlige grønne områder i byen. Du må heller ikke gå glip af ”hop-on-hop-off”-sporvognen, som er en underholdende tur, hvor byens højdepunkter passeres. En mere afslappet oplevelse er en sejltur på Avon River, hvor du passerer gennem hjertet af Christchurch. Du kan læne dig tilbage og slappe af, mens du nyder den fantastiske udsigt til Canterbury Plains, Banks Peninsula og Southern Alps i horisonten.

Dag 16: Afrejse fra New Zealand

Efter morgenmaden kører du den korte tur til den internationale lufthavn i Christchurch, hvor du afleverer udlejningsbilen. Derefter påbegynder du hjemrejsen mod Danmark.

Dag 17: Ankomst til Danmark

Efter et spændende roadtrip i New Zealand ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Kort

Priseksempel

17 dage fra 40.950 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 40.950 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca. 5.000 - 10.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Auckland og retur fra Queenstown
 • Indenrigsfly fra Wellington til Queenstown
 • Lufthavnsskatter
 • 1 overnatning på Auckland City Hotel (Standard Room) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Aotearoa Lodge (Superior Studio) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på B-K’s Rotorua Motor Lodge (Studio) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Tongariro Suites @ The Rocks (Ruapehu Suite) inkl. morgenma
 • 2 overnatninger på Travelodge Wellington (Guest Room) inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på Kinross Cottages (Studio Cottage) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Lobster Inn Motor Lodge (Deluxe Studio) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Edgewater Hotel (Studio Hotel Room) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Mt Cook Lodge and Motels (Motel Studio) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på The Quality Hotel Elms (Standard Room) inkl. morgenmad
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Premium economy eller Business class
 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Vinoplevelser i Marlborough

Tag på en vintur i Marlborough og smag lokalt produceret New Zealand vin.

New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Sporvognsmiddag i Christchurch

Nyd en velsmagende 4-retters middag i en rullende restaurant i det centrale Christchurch.

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

Oplev smuk natur og fantastiske vine på denne vintur til Waiheke Island fra Auckland.

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens skønne vinland.

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine gennem Southern Alps

Tag på en af verdens smukkeste togstrækninger med TranzAlpine, som kører tværs over New Zealands Sydø.

New Zealand - South Island - Natur - Hiking_0.jpg

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Vandretur i verdensklasse gennem Mount Aspiring National Park til Rob Roy-gletsjeren.

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Til fest hos maorierne

Tag til fest hos maorierne ved Rotorua, og oplev New Zealands oprindelige kultur i fuldt flor.

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Svøm med delfiner ved Kaikoura

Få en helt unik oplevelse, og svøm med New Zealands delfiner.

New Zealand - delfin.jpg

Svøm med delfiner i New Zealand

På denne tur får du muligheden for at svømme med New Zealands legesyge delfiner.
 

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Sejltur ved Auckland

Oplev Auckland fra søsiden, og nyd udsigten over bugten og de mange sejlbåde.

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Sejltur til Hole in the Rock

Med en katamaran besøger du den spektakulære klippeformation Hole in the Rock.

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

Rotorua area

Nordøens vulkaner og regnskov

Oplev Nordøens forunderlige natur med kratersøer, klipper og fortryllende regnskov på denne heldagstur.

New Zealand - sydøen - Mount Aspiring National Park_0.jpeg

Mount Aspiring National Park

På denne halvdagstur oplever du Sydøens storslåede natur fra et fly, til fods og om bord på en jetbåd.

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med fly

Flyv over bjergene til Milford Sound, hvor en fantastisk 2 timers sejltur på fjorden venter.

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Med helikopter op på Fox Glacier

Kom på helikoptertur over Fox Glacier i New Zealand, hvor du samtidig kan nyde en gletsjervandretur på toppen.

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I fodsporene på Ringenes Herre

Tag med på en storslået ekspedition til nogle af de mest kendte filmlokationer fra trilogien om Ringenes Herre.
 

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikopter til Franz Josef-gletsjeren

Flyv i helikopter til Franz Josef-gletsjeren, som er et imponerende syn midt i den grønne regnskov.

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besøg hobbit-samfundet "The Shire", som du nok kender fra filmene The Hobbit og Ringenes Herre.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: I fodsporene på Ringenes Herre

Roadtrip: I fodsporene på Ringenes Herre

 • Besøg universet bag Hobbitten og Ringenes Herre
 • Oplev New Zealands geotermiske vidundere
 • Udforsk New Zealands smukke natur

17 dage fra 40.950 kr pr. person

Roadtrip Fra Sydøen til Nordøen

Roadtrip: Fra Sydøen til Nordøen

 • Udforsk Sydøens gletsjere, fjorde og bjerge
 • Oplev dyreliv og maori-kultur på Nordøen
 • Gå på opdagelse i hobbitternes verden

18 dage fra 40.050 kr pr. person

New Zealand og Cookøerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra 44.910 kr pr. person

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra 39.600 kr pr. person

hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra 48.510 kr pr. person

Fra nord til syd i camper

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra 39.510 kr pr. person

New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra 38.700 kr pr. person

Roadtrip: New Zealands højdepunkter

Roadtrip: New Zealands højdepunkter

 • En kort rejse med det hele
 • Al planlægning klaret hjemmefra
 • Nyd seværdighederne i egen bil

21 dage fra 40.500 kr pr. person

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra 43.110 kr pr. person

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

New Zealand i bil og camper

 • Rejs i både bil og camper
 • Lækre vinture undervejs
 • Gejsere, gletsjere og strande

23 dage fra 37.440 kr pr. person