70125011 Få et tilbud
New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

Oplev det bedste New Zealand kan tilbyde på denne kør-selv ferie fra nord til syd.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

25 dage fra 39.600 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Det bedste af New Zealand

Oplev det uforglemmelige New Zealand i bil på denne 3-ugers rejse, der tager dig fra Auckland i nord til Christchurch i syd. Undervejs møder du den lokale maorikultur, og der er rig mulighed for at udforske New Zealands smukke og dramatiske natur samt smage på de vidunderlige vine, der fremtrylles på landets mange lokale vingårde.

Start i Auckland

Du starter din rejse i Auckland på Nordøen, og afleverer bilen i Christchurch på Sydøen, før rejsen atter går hjemad.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Oplev det bedste New Zealand kan tilbyde på denne kør-selv ferie fra nord til syd.

Dag 1: Afrejse Danmark

I dag er der afrejse fra Danmark.

Dag 2: Mellemlanding i Asien

Du får mulighed for at strække benene, når flyet mellemlander i Asien. Ønsker du at have nogle dage i Asien, er der rig mulighed for det. Både Hong Kong, Singapore eller Bangkok byder på et væld af oplevelser og fantastisk shopping.

Dag 3: Ankomst New Zealand

Havnebyen Auckland er New Zealands største by med 1,4 millioner indbyggere. Auckland-området omfatter byerne Auckland City, Waitakere, Manukau samt North Shore. Byen er New Zealands centrum for handel og industri, men blot få minutter derfra kan du opleve smukke strande og den skønneste natur. Bilen afhentes i lufthavnen ved ankomst.

Dag 4-7: Bay of Islands

Du kører langs State Highway 1 nord for Auckland og passerer blandt andet byerne Warkworth og Wellsworth, inden du ender i byen Whangarei. Undervejs er der mange skove, du kan udforske. Men du kan også vælge at køre ad en mere østlig rute langs strandene, som er meget populære blandt surfere. Whangarei er det kommercielle og kulturelle højsæde i North Country. Byen er omringet af skovklædte bakker, og havnen er spækket med yachter, som er kommet hertil fra hele verden. Er du interesseret i ure, kan du besøge Clapham Clock Museum, som huser over 1000 sjældne ure. Museet ligger i byen Basin få minutter fra downtown. Herefter fortsætter du mod Paihia hvor du overnatter de følgende to nætter.

Disse dage er frit til at udforske den storslåede Bay of Islands. Du kan også vælge at tage på krydstogt og delfinsafari eller at besøge The Treaty House i Waitangi. Her underskrev den britiske regering og de lokale maorier Waitangi-traktaten den 6. februar 1840, som fejres som New Zealands nationaldag. Andre muligheder er at sejle mod New Zealands første hovedstad Russell, eller at følge 90 Mile Beach til Cape Reinga.

Distance: ca. 250 km fra Auckland til Bay of Islands.

Dag 7-9: Coromandel

I dag rejser du sydpå. Du kan vælge mellem at køre ad State Highway 1 tilbage gennem Auckland, eller du kan tage den naturskønne rute langs vestkysten som fører dig gennem byen Opononi. Ad denne rute kommer du gennem Waipoua Forest som består af 2639 hektar af Kauri træer. Det største træ i Waipoua er Tane Mahuta (Lord of the Forest) som er 14 meter i omkreds og 51 meter højt.

Du fortsætter mod Coromandel halvøen via Auckland. Langs kysten ved Firth of Thames ligger den gamle by Thames, som tydeligt viser spor fra guldfeberen i 1867. Herfra går turen over de smukke Coromandel Ranges bjerge til strandbyen Pauanui. Coromandel halvøen er et storslået område fyldt med spændende skove og maleriske strande. Her kan du tage på vandretur, på stranden eller blot vælge at lave ingenting.

Distance: ca. 375 km fra Bay of Islands til Coromandel Peninsula.

Dag 9-11: Rotorua

Turen fortsætter sydpå langs flere smukke strande samt byen Tauranga som huser en af Nordøens største havne. Ruten fører dig igennem kiwifrugtens hjemland og videre mod hjertet af New Zealands termiske aktivitet, Rotorua.

Rotorua er beliggende centralt på Nordøens vulkanske plateau, som giver liv til de sydende gejsere og de boblende søer af mudder og vand i området. Det mest populære termiske område er Whakarewarewa Thermal Reserve.

Her har du to nætter og en hel dag til at opleve hvad byen og det omkringliggende landskab kan tilbyde.

Distance: ca. 225 km fra Coromandel til Rotorua.

Dag 11: Taupo/Tongariro

Rejsen fortsætter til byen Taupo hvor landets største sø ligger. Dette er et paradis for ørredfiskeri. Her finder man alle former for vandaktiviteter. Du kan prøve alt fra parasailing, sejlads, vandski, windsurfing, kano eller rafting. Derudover kan du nyde dagen med ridning, faldskærmsudspring og bungy jumping.

Fortsæt langs den østlige bred af Lake Taupo mod Tongariro National Park.

Distance: ca 175 km fra Rotorua til Taupo/Tongariro National Park.

Dag 12: Wellington

Du forlader Tongariro National Park og fortsætter rejsen mod Wanganui, som ligger i Taranaki bugten på Nordøens vestkyst. Derefter går turen videre mod New Zealands hovedstad Wellington. I Wellington er der en smuk havn med Mount Victoria i udkanten også kaldt The Windy City. Her er et besøg på Te Papa museum anbefalet.

Distance: ca. 325 km fra Tongariro til Wellington.

Dag 13-15: Nelson

I dag tager du færgen over strædet fra Wellington til Picton. Du afleverer din bil på Nordøen og afhenter en ny på Sydøen. Færgen sejler gennem Queen Charlotte sundet og ind i det smukke Marlborough sund på vejen mod Picton. Tag en køretur rundt i området inden turen går videre gennem Havelock til Nelson. En smuk by omgivet af havet, gyldne strande og grønne bakker. Her har du to nætter og en hel dag til at udforske området.

Dag 15: Greymouth

Fra Nelson kører du længere sydpå forbi Abel Tasman National Park mod Sydøens Wild West Coast.

Distance: ca. 300 km fra Nelson til Greymouth.

Dag 16: Glacier Region

Rejsen fortsætter 40 km sydpå til byen Hokitika. Hokitika var centrum for det rigeste guldproduktionsområde i 1960’erne. Besøg det historiske museum i byen for at få et indblik i områdets rige historie. En kort køretur væk ligger den berømte Westland National Park hvori Franz Josef gletsjeren og Fox gletsjeren ligger. Du kommer til at have tid til en vandretur op mod gletsjeren og måske endda ud på selve isen.

Distance: ca. 175 km fra Greymouth til Glacier Region.

Dag 17-19: Queenstown

Du forlader gletsjerne og fortsætter mod sydvest af State Highway 6. Ved byen Haast følger du Haast river ind i landet mod Central Otago regionen. Du kører forbi de smukke byer Wanaka, Luggate og Cromwell, og senere på eftermiddagen ankommer du til Queenstown. Et mekka for skiløbere, vandrere og eventyrere på alle niveauer. Har du lyst til lidt spænding, byder Queenstown på en tur med jetbåd på Kawarau floden, jetbåd på Shotover floden, white-water rafting, helikoptertur eller bungy jumping. Ønsker du derimod en mere afslappende dag kan du tage på krydstogt med TSS Earnslaw på Lake Wakatipu eller nyde en skøn picnic frokost i de smukke omgivelser.

Distance: ca. 400 km fra Glacier Region til Queenstown.

Dag 19: Te Anau

Fra Queenstown går turen endnu engang sydpå langs Lake Wakatipu til byen Te Anau i udkanten af Fiordland National Park som er en World Heritage Park. Med sine 1,52 millioner hektar er det den største nationalpark i New Zealand og en af de største i verden. Milford Sound er en af de største og bedst kendte fjorde langs denne kyst, og i den ligger en af New Zealands mest berømte vartegn, Mitre Peak, som rejser sig 1.692 meter op af vandet.

Distance: ca. 175 km fra Queenstown til Te Anau.

Dag 20-22: Dunedin

På din videre rejse mod Dunedin passerer du byerne Lumsden og Gore, som er kendt for deres ørredfiskeri. Universitetsbyen Dunedin blev grundlagt af skotske indvandrere i 1848 og ligger placeret på Otago halvøen. Her er mange små bugter, og der er gode muligheder for svømning eller en lille picnic. Her har du to dage til fri afbenyttelse og vi kan anbefale en køretur langs Otago halvøen for at få et indblik i New Zealands fascinerende dyreliv. På spidsen af halvøen ligger Taiaroa Head som er en redeplads for den storslåede fugl, Royal Albatros. Halvvejs ude på halvøen kan man se pingviner i Yellow-Eyed Penguin Reserve.

Distance: ca. 300 km fra Te Anau til Dunedin.

Dag 22: Twizel

Du kører i dag gennem byerne Palmerston og Oamaru i regionen North Otago. Begiv dig længere ind i landet forbi funklende azurblå gletsjersøer, og stop eventuelt ved kirken Church of the Good Shepard ved Lake Tekapo som er en af New Zealands smukkeste picnic steder. Kør dernæst ind i Canterbury Plains, som er det største område af fladt land på hele New Zealand.

Distance: ca. 325 km fra Dunedin til Twizel.

Dag 23: Christchurch

I dag rejser du fra Twizel mod Christchurch, som er en af New Zealands største og mest historiske byer med en meget tydelig engelsk stil. Byen er stadig midt i en genopbygningsproces efter de store jordskælv i 2010/11, som ødelagde det meste af byen. Oplev også The Transitional Cardboard Cathedral, som er en fascinerende bygning lavet af pap. Her har du en enkelt overnatning før turen atter går hjemad.

Distance: ca. 325 km fra Twizel til Christchurch.

Dag 24: Afrejse New Zealand

Du afleverer bilen i lufthavnen og påbegynder din rejse hjem fra Christchurch.

Dag 25: Ankomst Danmark

Der er ankomst til Danmark først på dagen.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

Landskab ved Coromandel, New Zealand

Coromandel

Landskab ved Coromandel, New Zealand

Rejser til Coromandel

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra 38.700 kr pr. person


New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra 43.110 kr pr. person

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

Vand kogende i Champagne Pool - Wai-O-Tapu, New Zealand

Rotorua

Vand kogende i Champagne Pool - Wai-O-Tapu, New Zealand

Rejser til Rotorua

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra 39.600 kr pr. person


hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra 48.510 kr pr. person


New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra 38.700 kr pr. person


New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra 43.110 kr pr. person

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Rotorua.


New Zealand - South Island - Canterbury Region - Hanmer Springs - Rafting.jpg

New Zealand er perfekt til aktive oplevelser

Med sine sneklædte bjerge, dybe fjorde, frodige regnskove og dramatiske kyster er New Zealand som skabt til aktive oplevelser. Her er noget…

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

panoramaudsigt over Queenstown, New Zealand

Queenstown

panoramaudsigt over Queenstown, New Zealand

Rejser til Queenstown

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra 39.600 kr pr. person


hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra 48.510 kr pr. person


New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra 38.700 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.


New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.


New Zealand - sydøen - routeburn track

Dagstur ad Routeburn Track

Nyd en guidet vandretur ad Routeburn Track, som regnes blandt New Zealands bedste vandreruter.

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Queenstown.


New Zealand - South Island - Canterbury Region - Hanmer Springs - Rafting.jpg

New Zealand er perfekt til aktive oplevelser

Med sine sneklædte bjerge, dybe fjorde, frodige regnskove og dramatiske kyster er New Zealand som skabt til aktive oplevelser. Her er noget…

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

Kort

Priseksempel

25 dage fra 39.600 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Højsæson og lavsæson

fra kr. 39.600 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: fra kr. 2.000 pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse Danmark - New Zealand t/r
 • Flyskatter
 • 21 dages billeje inkl. fri km, lovpligtig ansvarsforsikring, ingen selvrisioko og detaljeret rutebeskrivelse
 • 21 overnatninger på gode turistklassehoteller
 • Færgetransport mellem Nordøen og Sydøen
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her
Tilkøb til rejsen
 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring.
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Vinoplevelser i Marlborough

Tag på en vintur i Marlborough og smag lokalt produceret New Zealand vin.

New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Sporvognsmiddag i Christchurch

Nyd en velsmagende 4-retters middag i en rullende restaurant i det centrale Christchurch.

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

Oplev smuk natur og fantastiske vine på denne vintur til Waiheke Island fra Auckland.

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens skønne vinland.

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine gennem Southern Alps

Tag på en af verdens smukkeste togstrækninger med TranzAlpine, som kører tværs over New Zealands Sydø.

New Zealand - South Island - Natur - Hiking_0.jpg

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Vandretur i verdensklasse gennem Mount Aspiring National Park til Rob Roy-gletsjeren.

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Til fest hos maorierne

Tag til fest hos maorierne ved Rotorua, og oplev New Zealands oprindelige kultur i fuldt flor.

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Svøm med delfiner ved Kaikoura

Få en helt unik oplevelse, og svøm med New Zealands delfiner.

New Zealand - delfin.jpg

Svøm med delfiner i New Zealand

På denne tur får du muligheden for at svømme med New Zealands legesyge delfiner.
 

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Sejltur ved Auckland

Oplev Auckland fra søsiden, og nyd udsigten over bugten og de mange sejlbåde.

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Sejltur til Hole in the Rock

Med en katamaran besøger du den spektakulære klippeformation Hole in the Rock.

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

Rotorua area

Nordøens vulkaner og regnskov

Oplev Nordøens forunderlige natur med kratersøer, klipper og fortryllende regnskov på denne heldagstur.

New Zealand - sydøen - Mount Aspiring National Park_0.jpeg

Mount Aspiring National Park

På denne halvdagstur oplever du Sydøens storslåede natur fra et fly, til fods og om bord på en jetbåd.

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med fly

Flyv over bjergene til Milford Sound, hvor en fantastisk 2 timers sejltur på fjorden venter.

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Med helikopter op på Fox Glacier

Kom på helikoptertur over Fox Glacier i New Zealand, hvor du samtidig kan nyde en gletsjervandretur på toppen.

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I fodsporene på Ringenes Herre

Tag med på en storslået ekspedition til nogle af de mest kendte filmlokationer fra trilogien om Ringenes Herre.
 

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikopter til Franz Josef-gletsjeren

Flyv i helikopter til Franz Josef-gletsjeren, som er et imponerende syn midt i den grønne regnskov.

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besøg hobbit-samfundet "The Shire", som du nok kender fra filmene The Hobbit og Ringenes Herre.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: I fodsporene på Ringenes Herre

Roadtrip: I fodsporene på Ringenes Herre

 • Besøg universet bag Hobbitten og Ringenes Herre
 • Oplev New Zealands geotermiske vidundere
 • Udforsk New Zealands smukke natur

17 dage fra 40.950 kr pr. person

Roadtrip Fra Sydøen til Nordøen

Roadtrip: Fra Sydøen til Nordøen

 • Udforsk Sydøens gletsjere, fjorde og bjerge
 • Oplev dyreliv og maori-kultur på Nordøen
 • Gå på opdagelse i hobbitternes verden

18 dage fra 40.050 kr pr. person

New Zealand og Cookøerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra 44.910 kr pr. person

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra 39.600 kr pr. person

hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra 48.510 kr pr. person

Fra nord til syd i camper

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra 39.510 kr pr. person

New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra 38.700 kr pr. person

Roadtrip: New Zealands højdepunkter

Roadtrip: New Zealands højdepunkter

 • En kort rejse med det hele
 • Al planlægning klaret hjemmefra
 • Nyd seværdighederne i egen bil

21 dage fra 40.500 kr pr. person

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra 43.110 kr pr. person

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

New Zealand i bil og camper

 • Rejs i både bil og camper
 • Lækre vinture undervejs
 • Gejsere, gletsjere og strande

23 dage fra 37.440 kr pr. person